Partycruise :) !?

Stressig dag idag! Först var jag i skolan från 8.30-15.40, därefter åkte jag till jobbet i två timmar och direkt därifrån till fotbollsträningen. Vi var inte alls nå många idag på träningen men det var skoj ändå måste jag säga :) Efter träningen följde jag med Lotta hem för att kika vart hon bor och sådär, jag ska nämligen vara hus/katt-vakt i tre dagar, mellan sön-ons. Det kan ju bli spännande :P Får låna hennes bil undertiden å allt, det verkar ju toppen, dock vet jag inte om jag vågar köra här i Stockholm :S :P Speciellt inte med nån annans bil, den är alldeles ny också :S
Jag kom väl hem vid tio-tiden å sedan dess har jag å AZ funderat på vad vi ska göra i helgen. Jag slängde iväg ett sms till Mattan och hon berättade att hon minsan skulle åka på The Voice partycruise imorron, å det lät ju alldeles för festligt :) Vi blev väldigt sugna på att hänga med, dock är det dyrt att dela hytt på två pers och betydligt billigare med fyra, så vi väntar just nu på svar från Ecka och Danne, imorron bitti vet vi om det blir av eller ej, åsså får vi hoppas att det finns hytter kvar då :S Det skulle vara riktigt skoj, spontant och lite galet :)
Nä, nu måste jag duscha för det har jag inte hunnit göra än. Vi hörs imorron då!
God natt! Puss!

Finn två fel?!

Den sista instruktionen för rapportskrivningen:

"Om labrapporten inte är skriven för hand så ska den mäjlas in."

Som ni kanske förstår är vår lärare ej från Sverige :P
Det är inte lätt när det är svårt :)

Go morron, go morron :)

God morgon!
Nu sitter jag på skolan å ska börja med laborationsrapporten till laborationen som vi utförde igår. Eller rapport, om jag minns rätt så ska det vara mellan 2-4 sidor vilket är nada i dessa sammanhang, så det är väl kanske mer som en sammanställning. Jag får hoppas på det för jag måste bli klar med den inom två heldagar, så det är väl egentligen bara att sätta igång..

Jag hör av mig senare :)
Puss!

Matlådor is the shit ;)

Sedan jag skrev sist har jag inte gjort mycket det kan jag då säga. Hanna ringde till AZ å det blev lixom som så att jag satt å pratade breve på sidan om :P Samtalet varade över 1,5 timme och var mycket trevligt :) Sedan knåpade jag faktiskt ihop det sista på mitt CV så ska skicka iväg det imorgon tänkte ja, det är väl lixom på tiden kan jag tycka..


Folket i säsong 7 av serien 24 :)

Nu är jag bara deprimerad att mitt internet går så segt för jag vill kika på nästa avsnitt av 24! Störigt! Blir väl att jag får lägga mig å läsa i fysikboken istället då.. Ska försöka somna tidigt idag för jag ska dona med en massa grejs imorron. Först skola, sedan jobb å direkt därifrån till fotbollsträning! Kommer bli stressigt och svårt att passa in med måltider. Men tur att jag har en massa matlådor redo att användas :)

God natt på er så skriver jag imorron bitti!
Puss Puss!

Segt!

Jag sa ju igår att jag skulle träna idag men jag har inte orkat ta mig till gymmet :/ Jag gick upp i tid å åt frukost samtidigt som jag tittade på 24-filmen. Ja just dä ja, jag glömde berätta. Förra veckan nån gång så sa jag att jag skulle titta på första avsnittet av säsong 7 av 24. Jag började titta men så tyckte jag att det kändes som om att jag missat nått, så jag stoppade och sökte på internet. Å visst hade jag rätt! De har gjort en film mellan säsong 6 och säsong 7 som heter Redemption. Sjukt, hur ofta gör man det lixom!

Jaja, så idag kikade jag iaf på den filmen, jag fastnade totalt så det blev att jag tittade på det första avsnittet av säsong 7 också. Å då var det också så spännande så då var jag tvungen att se på det andra avsnittet. Denna fördröjning på dagen ledde till att jag inte hann träna innan jag åkte till skolan.. Väl i skolan kom jag precis i tid, var tvungen att springa in så var alldeles svettig. Vi skulle ha laboration mellan 14.00-20.00 men vi blev klara redan 17.30, vilket gillas :)

Nu är jag hemma igen, tänkte att jag kanske skulle ta å träna nu istället men jag har en sådan huvudvärk så det blir inge av med det ä.. En riktigt lat dag har jag idag kan man väl säga.. Skönt att labben gick fort att göra iaf..
Äh, jag skriver mer senare då jag kanske har nått roligt att berätta.

PussPuss!

Strömavbrott..?

Jag blev lite sen till jobbet idag p.g.a av att det tydligen hade varit strömavbrott i tunnelbanan vid Fridhemsplan.. Men jag lyckades ta en annan buss från centralen än den jag brukar ta, så blev max fem minuter försenad ändå så det var ju bra.


Vad sliten jag ser ut, jaja..

När jag kom hem lagade jag till en riktigt god thaigryta :) Det är roligt när maten man gör bli lyckad, då kan man känna sig nöjd! När jag åt kikade jag på Desperate Housewives som gick på tvn, jag har redan sett avsnittet men lät det stå på i bakgrunden ändå.


Göttans :)

Klockan 22.00 var det dags för Cougar Town, å jag gillar den serien, haha :) De är så otroligt sjuka :P Exakt min och AZ's humor, vi sitter här varje tisdag och skrattar båda två :P Men nu ska det tydligen vara uppehåll i tre veckor :(

Imorgon har jag äntligen skola igen, då är det dags för den första laborationen i den här kursen. Jag har ingen aning om vad det kan vara, får väl ta å läsa igenom nå anvisningar kanske, det finns säkert på kurshemsidan. Men jag börjar inte förens 14.00 och slutar 20.00. Sent som satan, men jag ska försöka hinna träna på gymmet igen imorgon eftersom att jag missar fotbollsträningen..
Äh, tror jag tänker dra mig mot sängen nu å läsa lite fysik :)

PussPuss!

En enda stämpel till :)

Idag gick jag upp vid niotiden. Käkade frukost och tittade på Californication. Sedan blev det lite plugg innan jag drog till gymmet. Jag kände mig lite seg i kroppen sedan gårdagens fotbollsträning så jag ställde mig inte ens på löpbandet. Jag cyklade i en kvart och sedan sprang jag på en annan maskin i en kvart. Därefter blev det lite styrka i ben och armar. Jag gick förbi affären innan jag gick hem. Väl hemma tog jag mig en dusch och sedan lagade jag till makaroner och korv. Nu sitter jag här å tar det lungt igen :P


Bara en gång kvar tills jag får min gåva :) Weehoo!

Om drygt en timme ska jag åka och jobba, fram tills dess ska jag läsa lite i fysikboken och sminka mig. Jag hör av mig efter jobbet.

PussPuss!

Milano ;)

Jag kom just på att jag inte har berättat en väldigt rolig grej! Jag förstår inte hur jag kan ha glömt bort att berätta dä :P Haha! Men i fredagskväll blev det bestämt att vi ska göra en resa med fotbollslaget. Vi kommer att åka till Milano 8-11 april :)) Det ska bli så skoj!! Jag har aldrig varit där så det kommer bli riktigt spännande! Jag längtar!

Helgen..

Helgen har varit riktigt trevlig och rolig :) Så härligt att det blev så lyckat ändå :P Här kommer en betydlligt finare bild på min kära vän Hanna än den jag la ut sist ;P


Sötnos!

Idag kändes det som om att det var söndag, så jag och Hanna har degat hela dagen framför två filmer. Sen ikväll så var det dags för träning för mig, kändes lite tungt men det gick bra.
Igår var vi bakis som satan så vi låg i soffan hela lååååånga dagen då också, å det blev en fet pizza till mat.


Glenn och Markus i lördags :)

I lördags hade vi skoj, vi sjöng och donade!
För drygt en timma sedan kom AZ hem från utlandet, det var trevligt att träffa den lille igen. Hon har blivit riktigt brunm så fint! Det vill jag också bli :P

Nu måste jag lägga mig i sängen för att få lite ordning på rutinerna igen efter helgen.
Jag skriver mer imorron.

PussPuss!

Hon kommer med solsken till mig!

Först trodde jag att jag skulle ha världens tråkigaste lördag. Jag funderade till och med på att plugga, hur patetiskt är inte det en lördagskväll då! Men efter en rapp konversation på facebook-chatten med min kära vän Hanna kom vi fram till att hon skulle åka hit så att vi kan umgås :) Weeehooo! Jag är riktigt glad nu, å det ska bli otroligt gott med nån öl och några glas vin, smaskens :)


Bara för att du alltid är så fin vännen :P <3

Ha så skoj och mysigt ikväll alla för det ska jag ha! Weeehooo :D
PussPuss!

Flick- och damdag!

God dag på er!
Nu har jag kommit hem igen. Klockan 8.30 hämtade Linda från laget upp mig med bil och vi åkte tillsammans till fotbollsplanen. Väl där fick vi frukost. Det var en väldans massa folk. Jag, Helena och Petra skulle iaf träna 98:orna i 90 minuter :) Vi hade inviduelt kommit på några lekar/övningar å la sedan ihop alltsammans till ett träningspass. Det gick väldigt bra, det var till och med lite roligt :)


Här värmer de upp :P

När allt var klart blev bi bjudna på lunch också. Sedan kunde vi åka hem igen. Flickorna skulle vara kvar och spela några matcher. I och med att vi hjälper dem på det här viset kommer de kunna hjälpa oss sedan också, t.ex vara bollkallar eller liknande på våra matcher. Ett väldigt bra utbyte måste jag säga :)


Alla flickorna!

En väldigt fin dag är det idag så det har varit riktigt härligt. Det kändes konstigt när vi åkte hem då klockan inte ens var tolv. Så skönt, nu har man ändå hela dagen på sig att hitta på något :)
Det visade sig nämligen också att matchen imorron är inställd p.g.a för lite folk. Så nu har jag ingen aning om vad jag ska göra ikväll :S Vore kanske skoj att dricka nått glas vin. Men jag vet inte. Vi får se.
Nu ska jag iaf gå å träna så att jag får min andra stämpel denna vecka också :)

Vi hörs senare!
Pöss!

Lyckad dag :)

Innan jag hoppade inte i duschen efter den lyckade träningen så passade jag på att städa en sväg också :) Så nu luktar det gott här inne igen :)
När jag duschat färdigt blev det tacos, igen, I know :P Men gott är det. Jag hade inte tänkt att göra det men jag hade köttfärs kvar sedan jag gjorde köttbullarna å måsta ta reda på det så att det inte skulle gå å bli gammalt.
Sedan gjorde jag mig i ordning å hoppade på bussen mot Kungshamra. Där var det nämligen inflyttningsfest hos Emmy och hennes kille. Jag mötte upp Lovisa på vägen dit så att vi kunde komma fram samtidigt :P


Detta var jag ikväll..

Jag kom precis hem å tog då några bilder så att jag kunde lägga ut det här på bloggen :P På festen hade jag trevligt! Jag tog det mycket lungt eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Jag snackade mestadels med Lovisa, Axel, Benji och Marcos. Endel med Emmy också men hon hade en del människor att underhålla om man säger så :P

Tidigare idag så var jag i skolan på räkneövning. Det var en otroligt bra sådan, det var mycket som klarnade, så najs :) Jag har med andra ord haft en väldigt lyckad dag med tanke på både kropp och knopp, det känns bra :)


Försökte ta en helkroppsbild men är inte direkt i det bästa ljuset..

Nu ska jag lägga mig ner och sova å det ska bli så skönt! Dock ska jag upp 07.45, men jag berättar mer om det imorgon. Hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig fredagskväll så hörs vi imorron.
PussPuss!

6,8 km!!!

Jag är lycklig nu! Weehoo :) Haha! Jag lyckades springa hela 6,8 km! Det är rekord för mig.. På en match springer man väl längre men inte sådär på ett löpband, I'm happy! Först gick jag snabbt i fem minuter och sedan sprang jag i 40 minuter! Så härligt att det gick så lätt, hihih!

Ville bara berätta det innan jag hoppar in i duschen :P
Pöss!

Learned ignorance!

Light is an obvious feature of everyday life, and yet light's true nature has eluded us for centuries. Near the end of his life, Albert Einstein wrote, "All the 50 years of conscious brooding have brought me no closer to the answer to the question: What are light quanta?" We are today in the same state of "learned ignorance" with respect to light as was Einstein.
- Introduction to optics, third edition

Säsong 7 :)

Jag blev riktigt nöjd med maten, hihhi :) Det var ju lite roligt att göra köttbullar och det var inte alls svårt heller! Jag tog lite av AZ's lingonsylt också så blev det utsökt! Haha.. Det är ganska konstigt för jag typ hatar lingon(sylt) i vanliga fall, men till ytterst få maträtter är det gott att blanda in det i såsen :S Knasigt :P


Hemlagat och gott :)

Nu har jag iaf bestämt mig för att jag ska åka hem till norrland över påsken. Jag fixade så att det inte blev nå jobb på skärtorsdagen så då åker jag upp direkt efter skolan, det ska bli skoj :) Imorgon när jag har fått pengar ska jag ta å boka tåg, för jag vågar inte lita på att det annars kommer finnas nå bra biljetter kvar om jag skulle boka senare.

Jag skulle egentligen ha varit å träna idag men jag orkade inte, jag kom ju hem så pass sent ändå åsså ska man laga mat å sådär. Men det betyder att jag MÅSTE träna både imorgon och på lördag för sen på söndag är det match. Det är bara att kämpa på :)

Nu ska jag diska å dona lite innan jag gör mig redo för sängen. Väl i sängen kommer jag kika på det första avsnittet av säsong 7 av 24. Det har äntligen laddats färdigt. Men vi hörs imorgon då folket!
Puss och god natt!

Idag äre hemlagat som gäller :)

Idag har jag varit på skolan mellan 9.15-15.45. Först på föreläsning sedan lunch och därefter lite plugg av uppgifter. Mellan 16.15-18.15 har jag jobbat hemma hos 14åringen och det gick bra. När jag åkte bussen hem så hoppade jag av en hållplats längre bort för att det var närmare affären. Jag gick till Ica och inhandlade lite mjölk å sådant och hämtade även ut min fysikbok till den här kursen, äntligen!


Benji och Lovisa :)

Idag på lunchen så kom Lovisa å överraskade, eller jag visste att hon skulle komma men ingen annan :P Det var skoj, hon är här uppe över helgen :) Så jag ska försöka klämma in å träffa henne nått.. Det är mycket trevligt när hon kommer upp och besöker!

Nu är jag väldigt hungrig så jag måste börja laga till lite mat. Jag tänkte faktiskt försöka göra nå nytt idag så det kommer bli hemlagade köttbullar, med hemlagad potatismos och hemlagad gräddsås :) Hihi jag blev så sugen på det helt plötsligt, så vi får hoppas att det blir nå bra av det.. Jag knäpper nån bild och berättar hur det gick sen.

Puss så länge!

Nature of light!

" They could but make the best of it and went around with woebegone faces, sadly complaining that on Mondays, Wednesdays and Fridays they must look on light as a wave; on Tuesdays, Thursdays and Saturdays as a particle. On Sundays they simply prayed. " -Banesh Hoffmann, 1947.

Dåligt med uppdatering jag vet.. Sorry!

Sorry att jag inte har uppdaterat nå. Har varit så trött. Idag har jag sovit typ hela dagen, vet inte vad det är med mig. Men jag kom iväg på träning sen på kvällen iaf så det var ju skönt :)

Igår käkade jag lasagne som sagt var och såhär såg tallriken ut då:


So jädrans gott!

Sen jag kom hem har jag också bara tagit det lungt. Jag laddar väl helt enkelt inför morgondagen istället med både skola och jobb..

Nä, jag har inge skoj att berätta, dock har jag skaffat mig en ganska så rolig app på telefonen, nörd som jag är :P Haha.. Weird facts heter den, jag brukar sitta å läsa lite då och då å få mig ett gott skratt samtidigt som det kan vara väldigt lärorikt :)


Typ sånna här saker står det :)

Sånt tycker jag är skoj! Nä, nu måste jag sova igen. Hahaha :P Jag skriver mer imorgon jag lovar!
Sov gott! PussPuss!

Det vankas mat!

Hej hej!

Nu har jag precis blivit klar med maten, jag lagade till lasagne idag, me like :) Medans den var i ugnen plockade jag undan allt skit här hemma så nu är det fint igen! Så skönt, dock är det väl lite dammigt å sådär men det får bli en annan dag.

Innan jag kom hem så har jag varit i skolan hela dagen och därefter även jobbat i två timmar. Det gick bra i skolan, vi blev klar med uppgiften så den lämnades in i tid..  Skönt! På jobbet gick det också bra, det var andra gången hos den yngre grabben idag. Det krävs några gånger för att man ska känna sig bekväm, det kändes genast bättre idag än förra gången så det kan ju bara bli ännu bättre :)

Nu doftar det för gott av maten så jag ska käka. Kanske knäpper nån bild och lägger ut sen.
Puss på er så länge!

En mogen man sökes omgående!

Nu börjar jag känna att ögonen vill blunda snart. Med andra ord är det alltså dags för mig att dra mig mot sängen. Dock skulle jag ha behövt plocka undan lite här. Men jag orkar verkligen inte, jag är trött sedan träningen. Inte kan jag ta det lungt på träningar inte, jag körde ju på som vanligt ja. Men faktiskt så kändes det bättre att träna, jag kände inte av huvudvärken alls då. Så det kanske bara är nån sorts spänning då?!

Jag har inget roligt att berätta. Imorron har jag fullt upp igen. Jag skulle egentligen behöva hinna gå till SATS mellan skolan och jobbet, men det går nog inte. För efter lunchen så måste jag jobba med uppgiften som skall vara klar senast imorron, å med tanke på hur det gick idag så kommer jag behöva varje minut innan jobbet. Så får försöka klämma in SATS nån annan dag då..

Tyvärr, jag kommer inte på nå skoj. Inge mer än att jag vill ha barn! Jag och Hanna snackade på facebook-chatten å vi båda vill så gärna ha barn. En unge i minuten gick på tv å man kan ju inte låta bli att känna sig lite avis. Jag skulle bli så otroligt ledsen om jag inte får bli mamma. Tänk om jag inte hinner innan jag dör? Vad är då meningen med livet? Min livsuppgift är att vara mamma! Jag vet att jag fortfarande är ung å bla bla bla, men är jag verkligen det då? Tiden går ju så jädrans snabbt, helt plötsligt står jag där vid 45års åldern utan både karl och barn, fy fan vad patetiskt! Nä, så vill jag verkligen inte att mitt liv ska bli. Jag vill vara en ung mamma, men det är det snart försent för mig att kunna bli. Jag har ju inte ens nån karljävel! Å om jag nu skulle skaffa mig en karl så vill man ju lära känna personen ifråga innan man går å skaffar barn, bara det tar ju några år å vips så är jag 25, å sedan tar det minst ett år innan ungen ploppar ut om jag nu i överhuvudtaget kan bli gravid..! Jag får panik! Vart är alla bra män som är redo att stadga sig?!?

Nä, fy.. Nu kommer jag drömma en massa hemska mardrömmar i natt där jag kommer dö i min ensamhet utan någon som för mitt arv vidare.. Fast jag och Hanna har en backup plan! Om vi är utan barn eller utan en karl på väg att skaffa barn vid trettio års ålder så blir det inseminering!

God Natt!

Veckans uppgift!

Hallå hallå!

Räkneövningen idag var bra och mycket lärorik! Vi hann för en gångs skull gå igenom alla uppgifter. Det tråkiga är väl att jag aldrig hade kunnat lösa uppgifterna själv. Men nu vet jag iofs hur jag ska gå till väga så kanske kan lära mig det då. Därefter blev det lunch och ganska snabbt plockade vi upp blocken igen och började räkna tillsammans. Vi har en; Veckans uppgift att göra tills imorron. Vi kommer ha en uppgift varje vecka. Detta för att läraren vill se att vi hänger med och dessutom kan de leda till extrapoäng inför tentan.
Dock var denna uppgift väldigt svår. Över tio huvuden satt och klurade på den men fick ändå inte till det. Så imorgon måste vi fråga läraren om hjälp..

Nu hinner jag inte skriva nå mer för jag ska iväg på fotbollsträning. Det känns sådär för jag har fortfarande lite halvont i huvudet.. Ska säga det till tränaren så att han förstår om jag inte riktigt tar i allt jag kan. Jag skriver mer sen.

PussPuss!

Måndagmorgon..

God morgon!
Nu sitter jag och äter frukost; lätt vanlijyoughurt med crunchy och hårdbrödmacka med korvpålägg, riktigt gott :) Min kära roomie åkte till Arlanda vid 05.40 imorse och sitter i detta nu i ett flygplan påväg mot Fuertaventura, eller hur det stavas. Hon kommer vara borta i en vecka så jag blir med andra ord ensam i en vecka.. Tur att jag ändå göra så mycket om dagarna att det endast kommer märkas av litegranna..

När jag har ätit färdigt ska jag bara dona med det sista innan jag åker till skolan. Det är ingen föreläsning idag utan det är kursens första räkneövning, hoppas att det är en bra en! För som vanligt är frågorna mycket svårare än vad man tror att de ska vara. Det är liksom ingen uppvärmning utan de går raka vägen på de klurigaste frågorna jämt känns det som.

Ha en trevlig måndag alla så hörs vi i eftermiddag!
Puss!

Flashbacks!

Halloj!
Jag tog mig en liten sväng runt centrum av Sundbyberg. Då kom jag på att jag aldrig har gått upp på ett litet "berg" där ett vattentorn står, så då gjorde jag det :) Där uppe var det väldigt fint med parkbänkar, lekplats och en härlig utsikt! Dit måste jag gå fler gånger, jag tänkte på Max när jag såg lekplats och hoppas att vi kan leka där nån gång om han kommer och hälsar på :) Det såg ut att vara en väldigt rolig rutschkana där som jag tror att han skulle gilla..


Vattentornet..

Just nu sitter jag och kikar på min fallskärmsvideo! Shit vad sjukt, jag kan inte fatta att jag har gjort det :S När jag drar igång filmen så får jag världens magknip, exakt samma känsla som jag hade då. Så knäppt.. Men det är härligt samtidigt. Det är nog det coolaste som jag någonsin har gjort iaf :P Hihi, skulle vilja göra det igen också och njuta ännu mer. Det var helt underbart, alla som någonsin funderat på att göra det borde göra det, ni kommer inte ångra er jag lovar!

Nä, nu måste jag kika på den igen :P
Puss!

P.S I love you!!!

Hej hej!
Igår kväll, eller natt ska jag väl kanske säga kikade jag och AZ på P.S I love you.. Å alltså den filmen är ju så himla bra! Jag har sett den några gånger förut men jag grinar ändå lika mycket varje gång. Så jädrans sorglig och fin! Ni som inte har sett den måste se den :) Å dessutom är min pudding Gerard Butler med ;)



Vacker och sorglig!

Idag gick både jag och AZ till gymmet det första vi gjorde. Det blev cykling för mig, jag tog det väldigt lungt med tanke på hur jag har mått i helgen. Sedan blev det en sen frukost/lunch kan man väl säga. Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Det är väldigt fint väder idag igen, kanske att jag går ut en sväg lite senare. Jag måste även försöka plugga lite uppgifter.

Det var allt för nu, jag hör av mig senare!
Puss!

Musik!

På min promenad gick jag till Lötsjön som ligger nära oss. Det är alltid en massa folk som går där och nu har även alla fåglar kommit tillbaka :) Det var otroligt skönt och härligt väder ute, så bra att jag kom iväg! Solen sken på och luften kändes frisk!


Fint tycker jag :)

När jag kom hem från promenaden ringde jag ett samtal till min kära vän Hanna. Därefter blev det middag och jag gjorde tacos för mig själv igen :P Samtidigt så tittade jag på postkodmiljonären. Sedan ringde Jessica och vi pratade ett bra tag, det gillas :) Nu sitter jag och letar efter lite bra och ny musik att lägga in på Spotify, jag älskar musik!

Sån händelserik och rolig lördag har jag haft. Men det behövdes väl med tanke på mitt huvud, jag har fortfarande ont i det då och då så det är inte riktigt bra än. Jag är väldigt tacksam över att matchen som skulle ha varit idag blev inställd, det hade jag ju inte pallat.. Jag har iaf nästan skrivit klart det personliga brevet som jag ska skicka med i min ansökan på ett restaurangjobb här i Sumpan inför sommaren. Det vore så najs att få ett alldeles här i närheten :)

Hoppas att ni har haft en härlig lördag! Vi hörs imorron!
PusPuss!

En god lunch :)

Hej igen!
Nu har jag slöat ner mig lite trots att jag inte skulle :P Först lagade jag iaf till mig en riktigt god lunch, fisksufflé! Det blev en lyckad omgång. På bilden nedan ser det ut som nån äcklig röra, men det är riktigt gott, jag lovar!


En av mina favoriträtter!

När jag åt tittade jag på Harry Potter 6. Jag åt upp och fortsatte att kolla på filmen i sängen istället. Så nu har jag blivit lite seg igen. Fast jag ska bara diska undan och sedan bege mig ut i det fina vädret :)
Jag känner fortfarande av huvudvärken då och då, dock inte lika mycket som igår tack och lov. Men det är fortfarande inte riktigt bra.. Så konstigt.. Men men..

Puss på er!

De bästa förutsättningarna!

God dagens folket som läser min blogg!

Idag vaknade jag med en känsla av att denna lördag skulle komma att utspela sig exakt som sin föregående dag; fredag. Så jag tog mig en sockerkaksbit till frukost och drog igång en film. Men när filmen var slut tänkte jag att jag ska fanimej inte slösa bort en enda dag till p.g.a denna huvudvärk. Så jag bestämde mig för att låta mitt huvud ha de bästa förutsättningarna för att kunna bli bättre. Jag hoppade in i duschen, borstade tänderna, tog på mig nya fräscha kläder, sminkade mig, fixade håret, tog på mig parfym, knäppte ett kort och nu sitter jag här. Hittils har jag faktiskt bara känt av huvudvärken litegranna.


Ett försök att inte ha huvudvärk!

För att fortsätta hålla igång tänkte jag nu ta å laga till mig lite lunch, vad det blir vet jag inte riktigt än. Jag kan ta en bild på det sen å lägga ut. Sedan ska jag bege mig ut i det faktiskt fina vädret, det är alltid bra med frisk luft. Dessutom försöker jag hela tiden tänka på att dricka mycket vatten.. Så nu jädrans ska inte denna huvudvärk ta över min dag, det är jag som bestämmer så det så!

Hör senare! Pöss!

Slött..!

Dagen fortsatte så som den började. När jag skulle gå å laga till nått att äta orkade jag inte göra mat så det blev en sockerkaka istället, haha :S :P Sjukt. Den blev riktigt god iaf :)


Sockerakaka á la Mimmi!

När jag käkat både smet och kaka somnade jag igen. Jag har sovit till och från hela dagen, drömt konstiga drömmar och mått dåligt. Nä, fy ingen trevlig dag alls. Å fortfarande så får jag ont i huvudet så fort jag rör mig uppåt.. Otroligt jobbigt!


Här har jag legat hela långa dagen..

Till middag orkade jag iaf laga till makaroner och korv.. Det behövde min mage för den kändes ju helt upp och ned. Mot kvällningen här så har det tittats på Let's Dance. Jag tycker att det var roligt att Carola gjorde ett nummer, jag gillar henne! Jag vill påstå att hon är Sveriges bästa sångerska!

Nä, tänkte väl ta å lägga mig i sängen nu istället då, för omväxlingsskull :P Drar väl igång en film och hoppas på att jag kan sova trots alla timmar jag sovit idag. Vi kan väl också hoppas på att huvudvärken försvinner tills imorron.
God natt och pusspuss!!

Huvudvärk!!!!

Hej på er!
Idag har jag inte alls mått nå bra. Får en enorm huvudvärk så fort jag sätter mig upp. Jag hade ont igår också, men tänkte att det skulle gå över tills idag. Men inte! Jag tycker att det känns så konstigt. För det första så brukar jag typ aldrig ha huvudvärk, men när jag väl har det så känns det inte såhär. Jag har lixom ont i vänster baksida av huvudet. Det är en molande värk hela tiden, men när jag ställer mig upp så lixom ilar det och jag vill blunda och lägga mig ner igen.. Uscha, jag vet inte vad det kan vara. Å som vanligt fylls jag av en massa ångesttankar, jag tror ju alltid det värsta. Så jag känner mig lite ängslig också.. Förhoppningsvis äre väl bara så att jag inte är van och att det kommer gå över, men om det inte har blivit bättre när helgen är slut måste jag kolla upp det :S

Jag sa ju att jag skulle till gymmet idag, men med tanke på hur mitt huvud mår så känns det inte som en bra idé. Så hittils har jag bara legat i soffan. Tittade nyss klart på; Till det som är vackert. Den var ganska bra, väldigt djup och lite konstig. Igår kikade vi på; The next three days. Den gillade jag verkligen, det är min typ av film :)

Inte har jag orkat gjort i ordning nå å äta på hela dagen heller, inte ens frukost. Jag har ätit en kiwi och lite rester av taco-chips doppad i gräddfil. Så hungrig, det är jag, just nu skulle det sitta finfint med en betjänt, shit vad najs det vore :P Haha, snacka om att jag är lat..

Nä, måste väl försöka pallra mig upp å hitta nå ätbart. I'll keep the contact with you guys..
Pöss!

Mycket att göra..

Todeloo!
Idag har jag inte hunnit skrive nå, har haft så mycket att göra.. Eller först var jag i skolan på föreläsning mellan 9.15-12.00. Därefter var det lunch som vanligt å sedan blev det endel plugg av nya uppgifter på vågrörelseläran. Jag var kvar till 15.45 då jag begav mig mot mitt jobb. Det gick bra igen, han en trevlig 14 åring :)

Nu har jag delat en pizza med Markus å tänker kika på tv med honom å AZ. Men jag lovar att skriva mer imorron. Jag har ingen skola då nämligen och det enda jag har planerat är en sväng på gymmet.

Men god natt på er när det är dags för dä :P
Puss!

Stanna i en varm dusch för alltid?

Jag ville inte gå ut ur duschen nyss! Det var så himla skönt! Jag har nämligen spelat match nu ikväll, mellan 20.00-22.00.. Å det var riktigt kallt, vi spelade utomhus såklart. Så jag var väldigt frusen när jag kom hem, men då tog jag mig minsan en varm, lång och skön dusch!! Matchen gick inte alls lika bra som sist. Det var iofs mot ett betydligt bättre lag med spelare som spelat i allsvenskan osv, å de spelar i division 2. Jag hann inte med i deras tempo och kände att jag tappade mer och mer. Väldigt tråkigt, jag blir så frustrerad på mig själv när det inte går nå bra. Å nu har jag ännu värre blåsor på stortårna, jag vet inte vad jag ska göra! Kan man spräcka blodblåsor eller ska man låta dem vara?!?

När jag kom hem bakade AZ till en liten hallonpaj och det var ju ytters trevligt :) Det smakade riktigt gott och dessutom fick jag ta lite av hennes älskade vanilj-yoghurt också :) Mumma var det!

Då var det dags för mig att sova igen då. Å jag är så lycklig att jag bäddade nytt förut idag så det kommer bli extra skönt att lägga sig :) Vi hörs imorron.
PussPuss!

The Clickers are back and I like it :)

Tjoho allesammans!

Idag var det föreläsning igen mellan 9.15-12.00.. Det gick bra, hängde med på det allra mesta. Det bästa var att vi slutade föreläsningen med att göra några frågor via sånna här clickers som jag har pratat om förut :) Det går till som så att läraren ställer en fråga med en del svarsalternativ åsså kan vi alltså anonymt klicka på det alternativ som vi själva tror är rätt. När alla har svarat kommer resultatet fram med det rätta svaret och hur många som röstade på vad. Det är väldigt lärorikt för oss elever och dessutom så ser ju läraren hur bra/dåligt vi har fattat olika kapitel å sådär.. Å självklart är det lite roligt också, man blir sysselsatt, med andra ord en mycket bra övning!


Clickers :)

När föreläsningen var slut käkade vi lunch och satt å snackade en sväng. Därefter drog jag hem. Nu sitter jag här å tar det lungt. Tänkte att jag ska läsa igenom dagens anteckningar och kanske även gårdagens en gång till, man lär sig saker rätt så bra genom det. Det är bra med repetition :)

Blää.. Nog pratat om skolan. Jag skriver mer senare!
Puss!


Läggdags..

Det gick bra hos den grabben med :) Det är ena riktiga duktiga och smarta killar som jag får hjälpa, det är ju skoj! När jag kom hem pluggade jag lite själv å sedan blev det sallad till middag igen..


Det var så längesedan som jag tog en bild på mig själv, så här har ni en :P

Efter middagen satte jag mig vid datorn, beställde hem den nya kursboken bland annat å vips så var klockan tio och det var dags för Cougar Town. Lägenheten där nere är upptagen så det blev inge Big Brother idag heller. Nu har jag precis tittat klart på Due Date. Den var ganska så bra. Jag skrattade till då och då :)

Som vanligt känner jag mig supertrött så ska gå å lägga mig. God natt på er!
Puss!

Äckelfötter!

Nu får jag väl ändå säga att våren är här, eller åtminstonde påväg :S :) Det tycker jag iaf, så snälla; inge mer snö nu inte! Jag tog på mig mina "converse" skor idag ocg njöt i solen. Dock var det kallare än vad man trodde, kan tänka mig att det låg kring 2 plusgrader.


Vårvädret är här igen :)

Dagens föreläsning var bra. Allt kommer att hållas på engelska och kurslitterauren är också på engelska, men det känns helt ok. Lärarinnan var väldigt söt och duktig. Inge power point eller nå liknande utan skrivning på tavlan, det är det allra bästa :)

När jag kom hem begav jag mig till gymmet som jag sa att jag skulle. Det gick väl sådär om jag ska vara ärlig. Det berodde dels på träningsvärk sedan gårdagens fotbollsträning, dels på orkeslöshet i kroppen och framför allt pga av att jag har så såriga fötter! Jag har så många blåsor av fotbollskorna så det är sjukt! Jag satt igår helt seriöst och klippte bort hud från fötterna. Asäcklig information jag vet men det är sant! Blä! Nä, nog pratat om fötter, jag hatar dem hur "fina" de än är..!

Nu ska jag göra mig i ordning för att bege mig mot jobbet. Vi får väl hoppas att det går bra hos den här grabben också :)
Puss så länge!

God morgon!

God morgon allesammans!

Nu sitter jag och äter mannagrynsgröt tillsammans med en hårdmacka med korvpålägg. Inom tjugo minuter ska jag ta mig ut och hoppa på bussen mot skolan och en ny kurs, spännande :)

12.00 har jag lunch på skolan å när jag ätit upp är det raka vägen hem och byta om för att hinna gå på gymmet :S Klockan 17.00 ska jag nämligen åka och jobba hos den yngre grabben för första gången.. Jag hoppas verkligen att jag hinner träna innan.

Igår glömde jag berätta att jag tittade på två bra filmer; The Black Swan och Megamind :) Den förstnämnda är väldigt djup och lite svår att hänga med i, fast det är väl det som är meningen. Bra skådespel! Den andra är en animerad film och väldigt charmig. Den blev bättre och bättre mot slutet :)

Nä, nu måste jag kila om jag ska hinna!
PussPuss!

Djursholm!

Jag orkade pallra mig iväg till träningen trots att jag kände mig otroligt seg. Jag blev dock lite gladare när jag upptäckte att det fortfarande var ljust ute när jag väntade på att bli upphämtad :)


I väntan på att bli upphämtad till träning..

Nu har jag duschat å lagat till mig lite nudlar :P Jag skulle vilja se på Big Brother men jag vet inte om lägenheten där nere är ledig eller ej. AZ är inte hemma heller så jag kan inte fråga henne, jag tror att hon just nu sitter inne i en biosalong med Isabelle..

Dilemma dilemma..

Blankade!

Jag satt inne på tentan endast i en timme idag å då satt jag till och med längre än vad jag ville.. Alltså när jag såg frågorna så förstod jag ganska snabbt att jag verkligen inte hade en minsta lilla chans att klara den.. Det var väldigt svåra frågor och jag har pluggat för lite, så jag blankade tentan. Det finns inget jag kan göra åt det nu förutom att tagga om till omtentan istället. Jag tror att den är i juni innan sommaren. Jag känner mig inte ledsen eller besviken eftersom att jag var ganska så beredd på att det skulle gå åt pipsvängen. Dessutom tror jag att ungefär alla jag umgås med inte heller klarade den, så vi kommer vara ett gäng som pluggar tillsammans..

Imorgon börjar den nya kursen och jag ska göra allt jag kan från början istället, inte hålla på å slappa som jag gjorde med Elektromagnetismen..! Ny kurs med nya tag med andra ord..

Sedan jag kom hem har jag tittat på 24 och jag kikade nyss klart på det sista avsnittet av säsong 6. Det var ett otroligt sorligt slut. Jag fällde några tårar.. Jag är skittrött och vill bara sova. Men tänkte lägga mig å titta på en film istället, jag har fotbollsträning ikväll också som jag måste orka gå på.. Jobbigt..

Jag hör av mig senare.
Puss!

Pretty Woman!

Jag har precis tittat klart på Pretty Woman som gick på tvn. Jag verkligen älskar den filmen å jag ljuger inte när jag säger att jag har sett den minst 20 gånger! Dock var det väldigt längesedan nu så det var väldigt trevligt :) När det var reklam blev det pluggande. Men jag är helt säker på att jag inte kommer klara tentan imorron. Det kommer vara skitsvårt och jag har inte pluggat tillräckligt, det är bara fakta. Men jag ska gå dit iaf och känna läget. Å jag har ju blivit en baddare på att klara omtentor så denna ska väl också gå vägen efter mycket om och men.


En av de bästa filmerna genom tiderna!!

Jag är svintrött just nu och måste gå och lägga mig. Helst skulle jag vilja kika klart på ett avsnitt av 24 som jag påbörjat men det blir nog inge med det ä. Jag ska försöka vara så pigg som möjligt så att jag åtminstonde ha de bästa förutsättningarna för att kugga tentan så lite som möjligt :P

God Natt på er!
PussPuss!

Hallontårta :)

God dag folket :)
Jag klev upp vid halv tio och gjorde mig i ordning. Därefter åkte jag, AZ, Niklas och André å handlade samt pantade alla burkar vi har haft släpande i en lång tid nu. Sedan vare bara att börja dona med tårtan, hihi :) Det blev en saftig hallontårta, AZ blev glad :)


Inväntar resten av gästerna :)

Båda systrarna till AZ och deras familjer har varit här och grattat henna. Så det har varit fulla stugan minsan :) Nu är det dock bara jag kvar. AZ är å tränar å de andra har åkt hem igen. Jag sitter å drar mig för att plugga, men måste väl göra det nu. Jag hör av mig senare :)

PussPuss!

A to the Z ;)

När det var dags att dela ut de sista poängen i melodifestivalen kom hela familjen Hägglund intrampandes, mycket trevligt tycker jag :) Så vi kikade klart på den tillsammans å sedan satte vi i en film. Som jag sagt tidigare så är ju Eric Saade typ världens sötaste grabb, så det var helt ok att han vann ;) Haha! Närå, men det är en ganska så bra låt också. Det tyckte ju "lilla" europa också så det kanske kan bli nått, who knows :P

Vi kikade alltså på en film och den heter Hämnden, en dansk film med Mikael Persbrandt. Den var lite seg men bra ändå måste jag säga. Sorglig. Nu ligger jag i sängen och tänkte titta på ett avsnitt av 24 innan jag somnar helt.


Denna vackra brud fyllde alltså 23 år idag :)

A to the Z (Anna-Zara :P) fick; The Office-boxen plus en elegant/tuff ring av mig i present, det uppskattades :) Imorgon tänkte jag ställa mig och göra en gräddtårta också så att vi kan bjuda på det när hennes systrar med familjer kommer :)

Det var allt för idag. Jag hör av mig igen imorron. Jag hoppas att ni alla har haft en härlig lördag!
Puss!

Ensam..

Sitter just nu och tittar på Melodifestivalen för mig själv. AZ är ute och äter födelsedagsmiddag med familjen. Jag köpte mig en pizza ja, smarrigt värre :) Det är rätt skönt ändå att vara ensam ibland, jag slappnar av ja..

Idag har jag spelat min första 11-manna match med Djursholm. En träningsmatch och det gick personligen ganska så bra faktiskt. Jag känner mig rätt så nöjd. Det finns såklart en massa saker man kan förbättra, men för att vara första gången och för att inte vara i min bästa form så gick det bra :) Dock förlorade vi med 0-2, men det kan ju bara bli bättre :)

Jag har varit dålig med att knäppa bilder på sistonde. Jag får ta å ändra på det tror jag. Det är ju mycket roligare att läsa ett inlägg med en bild, tycker jag iaf :P Får se om jag kanske tar nån bild till nästa inlägg, skriver nå mer senare!

PussPuss!

Tråkigt..

Men nu blir jag nästan lite ledsen. Varför är det ingen som kommenterar?! Tråkigt att ni inte gör det.

Aja, idag har jag pluggat lite, åkt på stan å makulerat min böter, köpt en formelbok för fysiker och två presenter till AZ :) Hon fyller ju år imorron, eller idag rättare sagt.

Vi kollade på finalen av På spåret, kikade in en sväng på Let's dance och Skavlan å sedan blev det Big Brother.
Nu ska det sovas, medans min roomie är ute och röjjer. Jag skriver lite mer imorron.

Pöss!

Victoria Milan

Btw så måste jag berätta om sjukaste reklamen och hemsidan jag har sett på väldigt länge eller till och med kanske någonsin!

Jag kommer inte ihåg om det var på trean eller femman, men det är en reklam för en mycket speciell internetsajt. Jag var tvungen att kolla upp det så att det inte var något konstigt dolt budskap i den, men så var det inte. Utan det är en sida för gifta och sambos. Några rader ut deras slogan lyder såhär:

"Saknar du passion? Victoria Milan är Sveriges första datingsida för gifta och sambos som söker efter det lilla extra i livet.
Här kan du på ett tryggt, enkelt och anonymt sätt flirta och lära känna tusentals av kvinnor och män som är i samma situation som dig.
Känner du dig fångad i ett monotont kärleksförhållande, trött på att din partner reser för mycket eller bara vill liva upp vardagen lite?
"

De gör reklam för att ha en affär med en annan, alltså vara otrogen! Så sjukt! Jag trodde det var en reklam som anspelade på sex men fortfarande gjorde reklam för vanliga affärer.. Det är inte OK att vara otrogen! Om du vill liva upp stämningen i ditt förhållande/äkenskap gör det då med din partner, det finns mycket man kan hitta på tillsammans!! Om inte det funkar så är det dags att istället bryta banden på riktigt, inte hålla på å smussla runt!

Kika in deras reklam och berätta vad ni tycker! Jag vet inte hur man kan länka, så jag lägger bara ut adressen här i bloggen så får ni kopiera och klistra in den i ett nytt fönster!

http://www.youtube.com/watch?v=fylpHVjk4U0&feature=player_embedded




Ost- och skinksallad..

Nu är jag hemma från jobbet igen. Det gick bra :)
Det var den här salladen som jag mumsade på till lunch idag iaf:


Ost- och skinksallad!

Nu börjar jag bli hungrig igen å kanske det blir som så att jag lyxar till det med nå riktigt gött. Lite fett vore ju inte helt fel, haha..

Puss!

Torsdag.

God dag folket!
Jag gick upp klockan 08.00. När jag tagit mig ut ur lägenheten gick jag först och solade i 7 minuter, asskönt :) Därefter blev det gymmet. Jag orkade dock inte anstränga mig allt för mycket på löpbandet idag så det blev en kvart på cykel å en kvart intervallträning på bandet. Det blev en hel del gymmande innan jag gav mig och gick å handlade lite på Ica istället. När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan åt jag frukost framför ett avsnitt av 24. Sedan dess har jag suttit å tentapluggat, men just nu fattar jag ingenting så det var dags för en rast..

Det börjar bli dags för lunch å jag vet inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske jag gör en ost- och skinksallad igen :P Om en timma så ska jag åka å jobba. Det känns helt ok att göra det. Tänkte försöka läsa så mycket som möjligt i fysikboken på resvägen.

Jaja, det var en liten uppdatering från mig idag. Jag skriver nå mer sedan :)
Puss!

A touch of sea salt = göttans!

Jag pluggade hela dagen inför den muntliga redovisningen, när jag väl skulle gå in och presentera var jag rätt så nervös måste jag erkänna. Men det gick faktiskt bra. Jag babblade på i drygt 15 minuter så jag höll tiden. Han tyckte dock att jag fumlade fram orden litegranna, men det var bara för att jag var nervös och han förstod det. Så nu är jag godkänd på allt hittils i denna kurs, så nu är det "bara" tentan på måndag kvar..


Sååå god :)

När jag var klar åkte jag hem å satte mig framför datorn och kikade på Californication. Därefter hackade jag till mig en sallad till middag och tittade då på halva Desperate Housewives innan det var dags att bege sig mot fotbollsträningen. Matchen blev ju inställd, men vi körde en massa spel mot varandra istället. Det gick inte alls nå bra för mig idag :( Jag hatar sånna dagar, man känner sig så kass! Fy, näe detta var ingen bra dag för mig.. Det kändes väldigt skönt när träningen var över så att jag fick åka hem å glömma min dåliga insats.

Nu har jag duschat, å kikat klart på andra halvna av DH. Dessutom sitter jag å tuggar lite smått på en av de godaste chokladerna jag vet för tillfället :P Ni ser den på bilden där ovan. Ni måste prova den, det är så smakrikt när man får ett saltkorn i munnen :) Det som är bra med mörk choklad är att man inte vräker i sig hela kakan på samma kväll, som jag annars brukar göra med plopp :P

Om en halvtimma är det BigBrother och sedan är det rakt ner i sängen som gäller. Det var allt för mig idag, vi får hoppas att jag vaknar på en bättre sida imorron.
PussPuss!!

Dålig start på dagen!

Snacka om dålig start på dagen!!

Jag satt på bussen på väg till skolan och läste i min fysikbok, när jag märker att det har hoppat på sånna där sl-kontrollanter. Det är ju inga problem för mig för jag är ärlig och åker med mitt sl-studentkort. De kommer fram till mig och det är inga problem, de är dock lite petiga och vill se mitt studentkort (har inte behövt visa det förut och har blivit stoppad 3-4 gånger). Det är fortfarande inga problem eftersom att jag alltid har mitt studentkort i plånboken som alltid ligger i väskan..

Jag letar och letar men finner inte min plånbok, å så slår det mig att jag använde den lilla väskan i helgen när jag var i Kista och har inte flyttat över plånboken sedan dess..! SKIT!
Detta innebär att jag får en böter på 1200 svenska riksdaler!! Hur sjukt är inte det då! Jag vet att jag alltid måste ha med mig studentkortet, men asså va fan!
Som tur är så har jag 10 dagar på mig att makulera detta, jag måste gå till ett sl-center och visa leg, studentkort och sl-studentkortet och hoppas på att de godkänner mig..!

Bra start, oerhört bra start!

Tre dagar i en :S

Tjo!
Jag sitter fortfarande kvar på skolan för mitt uppdrag blev inställt då grabben blivit sjuk. Synd, men får träffa honom för första gången nästa vecka istället då. På ett sätt är det väl bra för då hann jag jobba mer med redovisningen. Men nu är jag för trött för att fortsätta och i och med att jag fick två timmar till godo å tänkte jag ta mig till gymmet å springa lite :) Som jag sagt förut så måste man ta hand om varje minut!
Jag fick ett till "återbud" idag också :( Matchen imorron blev framflyttad en vecka på grund av dåligt underlag på planen, tråkigt.. Men men, bättre det än att halka runt iofs, så det blir vanlig fotbollsträning då istället..

Idag är det tre dagar i en :S Haha, nu undrar ni hur det kan gå till men det är så enkelt som att det är:
  • Internationella kvinnodagen
  • Fettisdagen
  • Pannkaksdagen
Alla sammanfaller i år på en och samma dag :P Den enda jag tänker "hylla" är den som är fet, hihih :) Så efter gymmet tänker jag ta mig en semla :)

Nu ska jag dra hem. Hörs folket!
Puss!

Vad är vad?!

Hejhej!

Jag sitter här på skolan å försöker få till vad och hur jag ska redovisa min laboration. Jag blir alldeles matt och förvirrad av alla jobbiga ord och betydelser. Hur ska jag kunna förklara vad saker och ting är när jag knapp längre kan se någon skillnad mellan dem.. Jag gillar verkligen inte att ha muntliga redovisningar. Det är så lätt att ställa en fråga till mig då som jag inte kan svara på, det är lätt att genomskåda att jag endast lärt mig det nödvändigaste och inte satt mig in i det teoretiska. Dock måste jag sätta mig in i bakgrunden för att i överhuvudtaget bli godkänd.. Det känns väldigt jobbigt, hade det inte räckt med en skriftlig rapport!? De synar verkligen hur vi arbetar, de förstår att vi hjälper varandra och att alla kanske inte fattar varje del men skriver ner det iaf. Varför ska lärarna vara så smarta, åh..!

H-fält, B-fält, ferromagnetsim, oscilloskop, självinduktans, likströmsresistans, hysteres, toroidspole, frekvens, permeabilitet, virvelströmmar, amplitud, härledningar, magnetiskt flöde, effektutveckling, Faradays lag och en massa annat skit är vad som snurrar runt i min hjärna nu.. Djup suck!

Dags att återvända då..

Startelvan :S

Hej allesammans!

Igår var det en riktigt slapp dag alltså. Det blev en massa kikande på Vasaloppet å sedan 5-milen från Oslo innan det blev mat. Å sedan blev det filmtittande med godis och mys hela kvällen.

Idag har det också varit jädrigt segt, jag är lixom blockad från att orka plugga tror jag. Så sjukt när det är så mycket som jag måste göra. Jag blir ju bara mer och mer efter. Hatar att vara en sista minuten-människa i dessa lägen.. Dock kom jag iväg på träning iaf, vilket var riktigt skönt. Vi spelade mestadels och det var skoj. På onsdag har vi match och jag är med i startelvan :S Vi kommer möta ett lag som spelar i division 2, det skrämmer mig lite. Men jag ska ge så mycket som jag bara kan iaf!!

Nu har jag tittat på BigBrother.. Det är väl rätt så bra, en massa intriger hit å dit bara. Imorgon ska jag ställa klockan i tid och åka iväg till skolan för att plugga på en redovisning som jag ska hålla inför en lärare på onsdag eftermiddag :/ Redovisningen är på laborationsrapporten som jag precis har blivit färdig med. Man ska prata i 20 minuter :S

Imorgon ska jag även åka iväg på mitt andra uppdrag för My Academy. Det är till en annan grabb som är 11 år. Är lite nervös, blir nog mer imorgon. Men det ska väl också gå bra får vi hoppas :)
Så det är full fart för mig nu om dagarna, har verkligen inte tid å ligga å lata mig som jag har gjort hela helgen..

Dags för sängen nu!
PussPuss!

Vasaloppet!

God morgon på er folket!
Själv så gick man upp till åtta å såg starten på Vasaloppet :) Känner mig ganska så duktig, men när klockan ringde så kan jag lova att jag blev skapligt förvirrad. Undrade vad jag nu hade glömt bort att jag skulle göra, haha :P Det är toppenväder för de som åker och det är trevlig stämning måste jag säga :) Alla är så glada och positiva, det är roligt att lyssna på..

Har suttit å småätit lite chips och choklad från grådagen och insåg att det kanske är bättre att laga till nån frukost. Så det får det bli nu, lite mannagrynsgröt och hårdbrödmacka med korv..

Pöss!

Sparkdräkt!

Det gick bra att träna idag faktiskt, konstigt nog med tanke på att jag bara har degat i flera dagar. Men det var ju skönt iaf. Till middag blev det kyckling, klyftpärer, morötter, lök och aioli, me like a lot :)


Jag i "sparkdräkten" :P

Äh, jag orkar inte skriva nå mer. Men vi hörs imöran!
Puss!

Som en karamell ;)

God dag!
Nu är det lördag och vad härligt det känns :) Jag älskar helg! Då kan man passa på att njuta och ta det lungt. Jag som har tenta om drygt en vecka måste ju iofs tänka lite på plugget också, men det är iaf skönare än all stress som är på vardagarna.

Igår var jag på Kistagalleria som jag sa, Markus följde med mig. Vi var ganska så sega båda två men jag köpte mig ett klädesplagg (249:-). Jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det, det är lixom shorts som sitter ihop med överdelen som är ett linne. Den är väldigt färgglad så jag kommer se ut som en karamell :P Haha! Jag knäpper ett kort nu så att ni kan få se hur den ser ut :)


Svårt att se på bild men jag kanske tar på mig den idag då kan jag knäppa ett nytt kort :)

När klockan blir 11.30 tänkte jag kika på Let's dance eftersom att vi missade det igår då vi var i Kista. Därefter måste jag gå till SATS så att jag får mina två stämplar denna vecka. Jag har fortfarande lite ont i mitt knä men det ska väl gå å springa lite på löpbandet iaf..

Vi hörs lite senare idag då folket!
PussPuss!

Fredag.

Tjolahopp tjolahej!

Det blev lite tacos igår å det var riktigt göttans :) I ett ganska så långt tag så har jag inte varit sugen på det alls. Men sedan helgen då jag käkade det hemma hos Mattan så har jag fått upp suget efter det igen :)

Idag sov jag ut å det var riktigt skönt. Som jag sa tidigare så har jag tagit helg nu. Jag har ingen föreläsning idag men borde väl plugga lite iaf. Jag har ju tenta nästa måndag :S Shit, jag undrar hur det kommer gå ja..

Nu blir det till att kika på skafetten som visas på ettan, sedan kanske det blir en sväng till Kista för att gå runt lite i affärer :) Dock är det ett sånt tråkigt väder idag, det regnar utanför här :( Fast det är väl positivt att det regnar och inte snöar iaf! Nu tänker jag våga hoppas på att våren är på väg, iaf här i Stockholm :)

Vi hörs senare!
Puss!

Tacos?

Det har väl blivit bättre i mitt knä måste jag säga, men inte så bra att jag skulle ha kunnat träna. Så jag blev hemma från träningen idag. Men istället så har jag städat hela lägenheten å det kan jag säga att det behövdes. NU luktar det gott här å man känner inte en massa smulor när man går på golvet :P

Jag blev "klar" med rapporten i ganska bra tid ändå. Tror jag drog från skolan vid 14.30.. Dock hoppade jag över att svara på en fråga. Jag fattade den inte och det kändes inte helt ok att skriva av någon annan. De hade inte ens heller löst den än så det skulle kännas ännu dummare att sitta å vänta på att de skulle klura ut den å sedan skriva av.. Så jag bestämde mig för att lämna in den ändå. Vi får se om det duger eller om det kommer leda till att jag måste komplettera.


Innan jag gick till skolan idag..

I natt sov jag själv föresten, AZ åkte nämligen till Gnarp igår och blir borta hela helgen.. Lite tråkigt, men det kan ju vara ganska skönt också. Jag måste ändå plugga hela helgen så..
Det börjar vankas för middag säger min mage nu, men jag har ingen aning om vad jag ska laga till. Jag är rätt så sugen på tacos men det känns ju otroligt jobbigt ändå det å.. Jaja, vi får se :)

PussPuss!

Skitknä!

Är sjukt irriterad på mitt knä!
Tror ni på riktigt att det blev bättre över natten eller? Skit å rå! Det blev ju bara sämre. Varje gång jag vred på mig i natt vaknade jag av smärta, så störigt! I morse när jag klev upp var det nästan omöjligt att röra det alls, men det har blivit lite bättre. Ju mer jag rör på benet destå bättre blir det väl, men ändå aldrig riktigt bra.. Blää!
Nä, ikväll blir det ingen fotbollsträning för mig, skit!

Kropp och knopp!

Shit vad jag är trött! I både kropp å knopp! Var på skolan från 08.15 till 16.15 å jobbade med denna labbrapport. Det är deadline imorron klockan 17.00 å ju närmare jag kommer desto mer märker jag det finns kvar att göra. Jag blir galen! Dessutom är jag väldigt irriterad på hur dålig hjälp vi har fått under rapportskrivningen! När det väl är någon där så säger han emot den som var där igår eller så kommer han bara halva dagen man tror å ja, bara skit helt enkelt! Lätt att göra ett bra jobb då..

När jag kom hem åt jag mat å tittade på Californication å sedan var det raka vägen till Hallonbergen för att bli upphämtad av Lotta å åka till fotbollsträningen. Det var inte en riktigt lika hård träning som sist (det betyder fortfarande att det var en hård träning), dock tror jag att jag kanske har sträckt högra benet runt knäskålen :/ Det är mindre bra. Just nu känns det alldeles hängigt lixom, vi få hoppas att det blir bättre tills imorron..

När jag kom hem från träningen blev det duschen å sedan en apelsin och lite choklad framför Gossip Girl. Nu måste jag ändå säga att det här avsnittet var rätt ok :P Haha, så ja, fortsätt spela in avsnitt ändå rå, haha! Sedan blev det dags för Big Brother och nu sitter jag här.

Alldeles strax ska jag lägga mig i sängen å bara slappna av å somna in, så otroligt skönt det kommer bli att sova. Synd bara att jag måste upp tidigt imorgon IGEN för att göra mitt bästa med labbrapporten innan det är försent.. När den är inlämnad tar jag nog lite helg, vi har ingenting på fredag så det är skönt.

Kanske inte det roligaste inlägget, men detta är mitt liv så läs om ni vill annars skiter ni i det :P Men jag gillar när det är många som läser bloggen, egentligen vet jag inte riktigt varför, men känns skönt att förmedla saker till andra om det så bara är vardagssysslor så vet folk vad jag har gjort :)

Jaja, god natt med er!
PussPuss!!

Mannagrynsgröt!

God morgon på er!
Idag var det ganska så segt att kliva upp, men jag sitter äntligen och käkar frukost. När jag är färdig med detta ska jag packa matlådor, fixa till frisyren, borsta tänderna, använda tandtråd, spruta på mig parfym, ta på mig tjocktröjan, ta på mig ytterkläderna och gå till bussen. När jag hoppat av bussen väntar en ca 10 minuters lång promenad innan jag kommer fram till datahuset..

Jag äter för tillfället kanske en av de godaste frukostarna som jag vet; mannagrynsgröt med kanel och socker! Så jädrans gott, var så himla sugen igår så jag var tvugen att köpa :) Dessutom passar det otroligt bra med en hårdbrödmacka och korv på till det! Se nedan:


Riktigt smaskigt!

Vampire Diaries som jag såg igår var riktigt bra! Det händer så mycket igen och hittils tycker jag inte att något är uttjatat. Jag gillar den serien starkt!

Nä, nu ska jag gå å göra allt som jag sa att jag skulle göra. Vi hörs säkert nått lite senare idag på skolan.
PussPuss!

Fortsätta som vanligt :/

Jag känner att det inte går att göra så mycket förutom att fortsätta leva som vanligt fast komma ihåg att uppskatta det man har och hur man har möjligheter att ändra något om man inte gillar sin situation. Som jag sa tidigare är mina tankar hos er som har det jobbigt trots att jag agerar som vanligt..

Idag lämnade jag väl skolan vid 16-tiden ungefär. Åkte hem slappade lite framför datorn å gick sedan iväg å tränade på gymmet. Det var väldigt mycket folk så det var inga lediga löpband. Jag cyklade ett tag å sedan blev det styrketräning. Under den tiden hann de droppa av lite folk så ett löpband blev ledigt men jag sprang bara i 15 minuter jag orkade inge mer. Lite på grund av en otrolig träningsvärk sedan igår iaf. När jag kände mig färdig gick
jag till affären å inhandlade en massa, det var helt tomt i min del av kylen innan..


Kyckling, ris och currysås tillsammans med vitkål- och morotssallad :) Mumma!

När jag kom hem från affären duschade jag å sedan blev det till att laga till måltiden som syns på bilden. Det blev mycket gott, samtidigt som jag åt mat kikade jag på Greys Anatomy. Nyss var det Cougar Town och de är ju sjuka som vanligt där :P Jag skulle ha varit ner och tittat på Big Brother också men Kerstin och Göran är där och det känns inte så passande att klampa in i deras lägenhet klockan 22.30 på kvällen :P Hahah.. Så jag får klara mig utan det programmet en dag, det får väl gå vägen..

Jag är jättetrött så det blir nog sängen för mig nu. Kanske att jag drar igång det senaste avsnittet av Vampire Diaries, jag borde orka se på det. Så god kväll på er!
PussPuss!

Livet..

Att livet kan ändras så fort har jag pratat om flera gånger förut.. Men man glömmer lätt bort att det faktiskt kan gå så fort som på några sekunder. Efter dessa sekunder kan hela ens tillvaro helt ha förändrats. Oftast är det hemska/dåliga händelser som påminner oss om detta. Det är väldigt sorgligt att det ska behöva bli så..

Igår var det en mycket tragisk dag följt av många andra kommande tragiska dagar i min hemby. Jag lämnar mina tankar till de anhöriga och involverade på båda hållen. Det som har hänt är fruktansvärt och overkligt. Just nu verkar det inte finnas några ord som kommer kunna hjälpa. Men jag tänker med er och beklagar den oerhörda chocken och sorgen!

Tisdag..

Hallå hallå!
Nu sitter jag här på skolan igen. Har varit här från 08.20 ungefär å jobbat med laborationen å än är det mycket kvar att göra. Det tar en sån lång tid med allting. Senaste inlämningsdagen är på torsdag iaf, så jag borde ändå hinna. Jag kommer sitta här några timmar till nu å sedan blire hela dagen imorgon också. Det vore riktigt skönt att bli klar redan imorgonkväll, men det vågar jag inte hoppas på.
Jag har nyss käkat lunch och nu sitter jag å surfar runt lite på min så kallade rast. Träningsvärk har jag från gårdagen, men det är väl lite skönt samtidigt också :P

Vi hörs senare, nu måste jag plugga igen :/
Puss!

RSS 2.0