Äntligen!!

I lördagskväll åkte jag och Johannes till Hudiksvall.. Jag hängde med ut på krogen. Vi var på Stadt, jag var nykter och det var faktiskt skojj :)

I söndags fick jag ÄNTLIGEN se min underbart söta systerson Max :D
image14
Jag myste med honom hela dagen vill jag lova :) Även mamma och Antonia kom hem till Magnus och Jessica..

Jag sov hemma hos Hanna och Mia..

I måndags var jag hemma hos Hanna och Mia ett tag.. Men sedan for jag till Jessica och Magnus igen för att träffa lilla Max :)
image17
Jag kunde inte slita mig ifrån honom denna dag heller :)
På kvällen åkte jag hem till Hanna och Mia igen.. Vi kikade på film och tog det lungt..

Igår träffade jag Hanna Nordin, var till hennes och Mannes lägenhet i Ilsbo för första gången.. De hade de riktigt mysigt måste jag säga.. Det var en kort vistelse, men det var roligt att träffa Hanna igen :) Det var ett tag sedan..
Senare på dagen var jag på stan med Sune en sväng å sedan bjöd hon mig på en Jambomacka :)
Efter detta åkte jag hem till Johanna, var med henne å hon lagade mat till mig :) Sedan åkte jag hem till syster igen för att träffa Max en sista gång innan jag skulle åka upp till Tänndalen..
image18
Sötare får man ju leta efter!!
Johanna hämtade mig och vi åkte hem till henne.. Satte igång en film och somnade..

Imorse åkte jag hem till Hanna och Mia å väntade på bussen som jag skulle ta til Ljusdal tillsammans med Bukk.. Vi åkte halv tolv och kom fram vid halv ett.. Då var det meningen att Johannes skulle vara där och hämta oss, men inte var han det inte.. Vi fick vänta till kvart i två.. Det var en lån väntetid dä.. Påvägen till Tänndalen måsta vi även plocka upp Kim och Kristoffer i Bruksvallarna.. Det blev trångt och jag var skapligt trött.. Kom fram vid sex tiden.. Så det har varit en ganska så lång dag idag.. Jag och Bukk har börjat skrivit ett mållista som vi ska hinna göra här i livet.. Den är inte riktigt färdig än så jag skriver inte upp den här än.. Men den kommer, det lovar jag :)

Ha det så fint nu allesammans..
image19

Pussar!!

Fredag..

Hejsan!!!!

image12
Jag och Anna har nyss varit ute å åkt lite slalom

Det var roligt, men det var lite svårt ibland då det fortfarande är ganska så isigt.. Å man kan ju inte kalla sig för kung i backen..... inte ÄN men SNART :D ;PP

image11
Man behöver ju inte vara snygg i backen, å håret såg inte ut sådär. Det blåser!! :PP

Vi klev upp strax före åtta imorse, klädde på oss och gick ut. Vi gick på vår dagliga promenad, det var riktigt skönt och uppfriskande.. Vi kom hem igen å duschade å åt en god frukost! Sedan började vi jobbet 10.. Jobbade fram till 14.00 då vi bagav oss ut i backen.. Snart ska vi gå å käka å sedan börjar vi jobba 16.30 igen..



Nu känns det bra, vi fixar å trixar till i restaurangen nästan precis som vi vill ha den, det är skoj.Men det e ju faktiskt trots allt vi som ska vara där mest också.. Imorron kommer det två praktikanter som ska vara här i tio veckor. En i servisen och en som kock.. Undrar hur de är då...

Jaja.. Vi hörs allesammans!!!

image13
Det är fina soluppgångar här i vinterlandskapet, denna bild är tagen från vår förra lägenhet


Pussar!!

Slalom!!

Det har gått lite upp och ner på denna resa.. Efter en tung neråtgång har det vänt uppåt igen.. Idag har vi snackat om det mest, å det känns bra.. Vi har även åkte lite slaom, fixade lite skidor å grejer. Riktigt skojj, så imorron mellan arbetstimmarna så beger vi oss ut igen.. Ska bli skojj, kanske att man kan bli lite duktig på slalom tillslut då :P Hihi..

På lördagkväll eller söndagmorgon åker jag till Hudiksvall en sväng, några dagar sådär.. För att hälsa på lille Max.. Det ska bli så jävla roligt! Spännande som fan!!

Måste gå in en sväng på facebook nu också.. Men ni, vi hörs..
Ta hand om er för det ska jag försöka göra själv iaf...

Pusshej

Vinter!!

I måndags åt vi allt som finns på vår meny, drack viner, öl och en massa gott för att se vad som passar till. Det var otroligt gott och trevligt :) Vi var kvar ett tag på restaurangen å diskade undan efter oss och dansade lite :P Sedan begav vi oss ut i mörkret, uppför slalombacken för att åka på en stor presenning allihopa tillsammans :) Haha, det var skojj som fan! Men det gjorde lite ont också, å det var väldigt jobbigt att gå upp för backen en gång till om man ville åka fler gånger.. En gång fick vi lift med en skoter som höll på att pista backarfna :)

När vi kände oss nöjda med åkningen gick vi in till en lägenhet och bastade där, det var skönt! Vi satt å pratade å hade mycket trevligt. Natten avslutades med att vi spelade vem vill bli miljonär på dvd.. Det blev riktigt heta diskutioner där ibland, å jag tyckte då verkligen att de andra laget fick allt för lätta frågor :S :P Haha.. Vi fem-tiden gick vi å la oss.. Då vad man skapligt trött vill jag lova!

Igår gick man inte ut fören klockan var rätt så mycket, men då tog vi en lång promenad, det var riktigt uppfriskande! Tog en skön dusch och sedan hjälpte vi till på restaurangen lite granna..
Vi började sedan att flytta våra grejor till en annan lägenhet, vi ska nämligen inte bo kvar här längre. Utan vi ska flytta ihop med de andra som jobbar här; Niclas och Kristoffer. Det känns bra, vi hämtade en bokhylla å ett nattduksbord å grejer, det ser  mysigt ut. Visst det bli ju lite trångt, jag och Anna delar på ett rum, en våningssäng har vi. Men det känns faktiskt bra! Denna kväll avslutades med en liten filmkväll med gott att äta..!

Nu ska vi ta en lååång promenad i den 15 minus grader varma luften.. Fy fan vad kallt.. Å det är alldeles vitt överallt.. Haha, jag som typ inte  har nå vinterkläder, jag är otroligt smart ja :S :P Jaja.. Har lager på lager med kläder nu om man säger så.. Ska nog fungera det också, förhoppningsvis.. För övrigt här i Tänndalen känns det ibland bra och i bland dåligt. Man vet så lite än om hur det kommer att vara. Hoppas att det slutar i det bra, för man har ju haft lite ångest ibland, måste jag ju ärligt säga....

Ha en underbar dag allesammans!


Pusshej!

Lille Max!!

I fredagsnatt, ÄNTLIGEN ,blev jag moster :) Hihi.. Efter ytterligare en hel dags kämpande lyckades den lilla pojken som levt i Jessicas mage i knappt nio månader komma ut :) 02.02 natten mot lördag föddes MAX Claes Johnny OLSSON, han vägde 2780 gram och var 48 cm lång. En mycket liten krabat som jag inte kunnat träffa än, i och med att jag är i Tänndalen..

image10
Två mycket glada men utmattade föräldrar.. De är en så otroligt söt familj!!!!

På tal om Tänndalen.. I fredags vid sisådär ett-tiden drog jag och Anna oss mot ett okänt kapitel i våra liv.. Vi begav oss mot Tänndalen.. Bilresan gick bra, Anna körde hela vägen :P Jag var DJ, hihi :) Vi fick ett trevligt välkomande av grabbarna som vi ska arbeta med i vinter, Johannes, Kim, Niclas och Kristoffer! Riktigt trevligt gäng!! Fick lite mat och så.. Vi satt kvar på restaurangen rätt länge å drack lite granna.. Sedan drog vi in till Funäsdalen och gick på en pub där.. Det var trevligt.. Det hela slutade med att vi alla slaggade hemma hos Kim och Johannes.. Oj, glömde säga att även Tobbe var med denna kväll, han kommer att jobba här lite då och då i vinter, även han är en störtskön snubbe! (Mitt i vårat festande inne i Kims och Johannes lägenhet, fick jag ett sms där Jessica och Magnus berättade att de fött sitt älskade och efterlängtade barn :) Jag grinade av glädje! Så otroligt glad jag blev, har aldrig känt den sortens glädje förr :D )

Igår var man lite halvseg, det var ingen av oss som hade sovit så länge, speciellt inte jag och Anna eftersom att vi delat på en liten soffa.. Men vi skulle iaf inte jobba :PP hehe.. När de andra jobbade gick vi in till vår lägenhet, oj jag har ju inte berättat om den :P Haha.. Ok, just nu bor jag och Anna i en stor lägenhet för oss själva, det är en 4:a, vi har två badrum, bastu, stort vardagsrum/kök, tre sovrum och balkong :) Hur lyxigt är inte det på en skala. Vi bor här gratis :) Haha.. Tror ni att vi höll på att dö när vi gick in hit eller :P
Iaf så kikade vi på film och tog det lungt. Senare på kvällen arbetade även jag och Anna, det var ett gäng som kom å åt och drack. Det var kul att känna på hur det kan vara lite granna, fast vi fick mycket hjälp av både Johannes och Kim. Skönt att ha dem som en backup :) När vi var klar gick vi "hem" vilket är tio meter från entren och två trappor upp :P hehe.. Satte igång en film men båda somnade efter ca 15 minuter.. Vaknade sedan mitt i natten å gick till våra sängar.. Så skönt!!!

Idag sov vi rätt länge, vi vaknade av att Johannes ville ha hjälp på restaurangen så då var det bara att kliva upp minsan :P Idag har vi även lagt upp hur det ungefär kommer att se ut de närmaste veckorna och i vinter.. Just nu jobbar ju inte jag och Anna så mycket, men efter nästa helg ser det ut att kunna sätta igång. Nu är vi här för att lära oss och sätta allt i ordning så som vi vill ha det.. Vi har även beställt de kläder vi kommer arbeta i, jag tror att det kan bli riktigt snyggt :) Med lite variation också, så att vi har olika på luncherna och middagarna :) Me like a lot!
Vi har umgåtts lite med grabbarna, pluggat in vår meny å så.. Imorron ska vi proväta alla rätterna å se vilka drycker som passar till å så.. Det ska bli riktigt skojj! Efter detta ska vi avsluta kvällen med att åka pulka :) Kanske även basta, man får se vad som sker :)

Det är riktigt kallt här nu, vår bil ser inte så mysig ut om man säger så.. Å snökanonerna kör för fullt.. Det är verkligen vinter!! Imorron tänker jag och Anna ta en låååång promenad, å sedan tänkte vi försöka träna lite. Å sedan ska vi till restaurangen å fixa å trixa lite.. Det känns bra.. Näe nu ska jag sluta skriva, är trött å ska kika på film istället :P

Ha det bra allihopa!!!!



Pussar!!!

Tvättat och packat..

Till att börja med så var man väl ganska så seg idag... Men på eftermiddagen var det då dags att rycka upp sig, var å fikade med Sune och Anna.. Sedan åkte jag och Anna runt hela hudik för att hämta nycklar å grejer.. Tillslut begav vi oss hem till min mormor och morfar med allt, jag är nu fortfarande där, ska sova här i natt.. Jag har tvättat en massa och försöker lite smått att packa.. Det e så svårt att veta vad man ska ha med sig..Vi ska ju lixom bo där nu i typ ett halvår, å jag har kommit på att jag typ inte har nå vinterkläder, haha, bra dä :P Imorron drar vi iaf till Tänndalen alltså å kollar in läget där.. Kan tänkas att jag kommer hem till veckan igen i några dagar, för att träffa Jessica och Magnus bebis....

På tal om det, de lyckades inte få igång Jessica tillräckligt idag heller.. Men hon har stått ut med en massa värkar å skit hela dagen och kvällen. Så hon var helt slut. Dessutom är hennes värden sämre än vad de var igår, fortfarande jättehögt blodtryck, så de var tvungen att söva ner henne.. Hon nästan bad om det själv också för hon var så trött och sliten stackarn.. Jag tycker så jävla synd om henne.. Fan vad hon ska råka ut för en massa skit jämt!! Imorron väcker de henne och gör ytterligare ett försök, men om de inte lyckas då så kommer de att göra kejsarsnitt, hon står inte ut nå mer annars... Fy faaan....

Jaja, imorron då ja, då kommer jag och Anna till Tänndalen.. Jag hoppas att det blir bra där i vinter nu då. Det känns som om att det kan bli skojj.. Jag hoppas verkligen på det.. Haha, vi livar nog upp stämningen lite ska ni nog se :P

image8
Jag och Anna vettni :PP Det e grejer det vill jag lova... Eftersom att one tree hill filmerna börjar ta slut nu så får jag väl lära mig att titta på that's 70's show nu då som Anna tjatar om.. Måste ju ha nått att kika på om dagarna :P

Näe uscha nu börjar jag då bli riktigt trött.. Ska ställa klockan på åtta så att jag förhoppningsvis hinner göra allt jag vill hinna imorron nu då.. Hmm, måste tänka om det är nå mer jag vill berätta.. Tänk tänk tänk... Tror fan inte det :S Inte mer än att jag vill åka till Thailand, tycker ni att det börjar bli uttjatat att jag säger den meningen tro, hehe.. Kan inte rå för det, det var de bästa 3,5 veckorna i mitt liv!!

image9
Sov gott å dröm så sött allihopa som jag känner! Speciellt Jessica!!!!!!!!!


Pussar!


När blir jag moster!?

Igår satte läkarna igång Jessica, så att hon skulle börja få värkar å så.. De höll på hela dagen å kvällen.. Men de fick inte riktigt igång henne så hon måsta ta en sömntablett.. De startade henne imorse igen å sedan dess har jag inte hört nått.. Men om de inte får igång henne denna gång så måste de nog göra kejsarsnitt.. Jag hoppas verkligen att det går vägen denna gång..!!!!

Igår fyllde Fredrik år, så jag och Anna snickrade ihop en present till honom, en blomma typ med en massa tillbehör.. Å sedan bakade vi en tårta som stog på en freesbee (vet inte hur det stavas..)  Så han fick en sådan också.. Vi är för gulliga :D Hihih.. Vi var där på förfest, sedan drog vi till bockarna.. Det var skojj! Men jag blev lite för full, fy faan.. Men men, slaggade hos Hanna och Mia iaf :D :P

Nu ska jag och Anna gå å käka på jambo med Sune.. Ha det fint gott folk...


Pussar!!

P.s Anna och jag kikade på Matildas Thailandsbilder, vi vill dit NU!!!!!! D.s

Vad händer inte Jessica!?

Igår sov jag hos Anna.. Vi kollade på One tree hill för ovanlighetens skull :P Idag gick vi ut med Annas hund Moses och sedan tvättade vi vår lilla pärla ren :) Den är hyper snygg nu :D

Samtidigt har jag varit mycket orolig hela dagen.. Jessica och Magnus var på mödravårdscentralen igår och de hade dåliga provsvar, hon kan vara havandeskapsförgiftad.. Vilket innebär en fara för både Jessica och barnet... Idag var de på sjukhuset för att göra en extra undersökning, de åkte dit vid nio.. Jag hörde inte av dem fören tre på eftermiddagen, hela familjen/släkten var orolig.. Men läget var relativt lungt, provsvaren hade inte kommit än, utan de kommer imorron. Barnet mådde bra hittils. Men Jessica hade otroligt högt blodtryck som bara ökade hela tiden.. De la in henne på sjukhuset och hon stannar minst en natt.. Imorron får de reda på om Jessica kan ta nån sorts medecin så att det lugnar ner dig, eller om hon måste sätta igång värkarna så att hon föder, eller i värsta fall måste hon göra kejsarsnitt..!! När bebisen är ute ur magen är det ingen fara längre.. Så förmodligen blir det att hon föder barnet inom de närmaste dagarna på något sätt.. Jessica vill inte göra kejsarsnitt så jag hoppas att hon får göra det på det naturliga sättet.. Vad händer inte Jessica ställer jag mig hela tiden!! Hon är fanimej med om allt! Men jag hoppas att allt går bra..

På kvällssidan drog jag och Anna in till Hudik å hälsade på Johanna.. Sedan åkte vi alla till Hanna och Mia :) Även Fredrik kom dit, vi hade trevligt, jag var social som vanligt, hehe :P

Jag pratade även med Johannes idag, chefen i Tänndalen, vi ska åka dit så att vi är där i helgen, vilket innebär att jag och Anna far på fredag förmiddag.. Vi kommer att bo, äta och åka skidor gratis, me like a lot :D

Imorron fyller Fredrik år så vi ska gå på krogen å fira honom.. Vi tänkte även försöka hitta på något att ge till honom i prestent, nått som inte kostar pengar :S :P Hehe..



Pussar!!!!

P.s Vill till Thailand men stjärnorna finns även här.. Eller gör de dä.? Inte än iaf..! D.s


Snö!

I lördags var det fotbollsavslutning.. Vi åt tacos, drack god dryck, hade prisutdelning och skrattade otroligt mycket! Jag hade seriöst träningsvärk i magen dagen eftter haha :D
Malin fick pris för flest antal träningar, som vanligt, den kallas svettdroppen :) Hodell vann pris för bäste målskytt.. Sist men inte minst vann Malin Karlsson pris för bäste spelare :) Det tycker jag var bra!!
Vi spelade gitarr och sjöng mycket fint också :P Hehe..

Sedan drog vi iväg ett gäng in till Hudik.. Förfestade ett tag hos Ubbe men sen drog vi på Stadt.. Jag lyckades tränga mig före i kön å komma in fort som fan :P Hehe.. Björn Rosenström spelade på Stadt, jag och Johanna trängde oss ganska så långt fram.. Men när han började spela var det fan omöjligt att stå upp.. Man blev för fan mosad som om att det var värsta jävla konserten.. Så jag gav upp och gick till övervåningen istället, de spelade jävligt bra musik där och vi var ett stort gäng som dansade tillsammans så det var skitkul :D

När de var påväg att stänga var det såklart Zappata som gällde :P Hehe.. Jag och Carl gick dit och käkade strax före två, å skönt var det för då slapp vi den jävla skitkön som alltid uppstår :) Snackade med folk, skrattade, skämdes och hade allmänt trevligt :)

Igår fyllde Antonia 17år så jag och Jessica drog till Sundsvall för att gratulera henne :) Det var inge kul att köra/åka bil, för fy fan vilket väder och dåliga vägar.. Först var vi hos Antonia och fikade men sedan gick vi hem till mamma å käkade mat.. Det var riktigt trevligt med roliga människor.. På vägen tillbaka till Hudik hoppade jag av i Gnarp där Anna hämtade upp mig.. Vi åkte hem till henne å tittade på One tree hill :P Hehe, är inne på säsong tre nu :D:D!! Den serien är så jävla bra.. Tack Therese att vi får låna dina skivor hela tiden :P
När vi kom hem till Anna var även hennes kusiner Leo och Linn där, de var otroligt söta. Det här var det första de sa till mig:
Anna: Det här är Mimmi (åsså pekar hon på mig)
Leo: Å vi är pappas barn (åsså pekar han på sig själv och på Linn)
Haha, det var så gulligt när han sa det.. Fick en kram av de båda när de åkte hem :)

Idag gick vi upp tidigt för Anna skulle åka till Erica och rida häst.. Jag fortsatte in till Hudik och åkte hem till Hanna och Mia.. Å nu sitter jag fortfarande här, vet inte riktigt vad jag ska göra av denna dag.. Men jag börjar bli hungrig så jag måste snart äta nått gott nånstans :S

Det snöar utanför fönstret nu, IGEN.. Jag vill inte ha snö, jag vill inte ha vinter, jag vill ha sommar och sol och ett underbart turkost hav som man flyter så
lätt i.... JAG VILL HA THAILAND!!!!!!!!


Pussar!!


Härligt gäng!

Började åtta imorse igen, slutade ett på natten.. Är skapligt trött nu med vill jag lova.. Benen är alldeles slut! Har även ont i ryggen av att jag stått så länge.. Men det har varit skojj, det var ett riktigt roligt gäng som käkade middag, och de som underhöll var tre och en termos, å  dom är faktiskt jävligt bra! Så det var trevligt..

Jag lyckades ta ledigt imorron, så jag ska vara med på fotbollsavslutingen :D Det ska blir riktigt skojj dä!!!!

Har nog inget mer att säga till er.. Trött som fan är jag, jag somnar snart.. Ha det bra!!


Pussar!


TRÖTT!!!!

Imorse var det otroligt tungt att gå upp, jag var så jävla trött.. Men jag vaknade iaf, jag försov mig minsan inte!! Idag ökade antalet gäster till det dubbla, blev väldigt stressigt på lunchen när såklart ALLA kom och ville ha mat samtidigt.. Men det är kul å tycker jag, när det lixom blir lite spännande.. Å det gick ju bra trots allt.. Jocke jobbade med oss idag också, så vi var tre i servisen.. Skönt, annars hade det ju aldrig gått..
Vi har städat lite i förråd å så, men har inte hunnit med så mycket, blir väl mer imorron antar jag...
Jag började jobbet åtta imorse och blev klar halv ett i natt, så jag är jäääävligt trött nu, för inte sov jag många timmar i natt heller!!!!

Så nu måste jag sova.. (Gästerna spelar fortfarande musik nere i receptionen :P hehe, de lära ju vara pigga till frukosten :P Hahaha..)

Saknar Thailand!!


Pussar!

P.s Måste ju för fan säga att jag och Anna har hittat en bil :D Jippi!! Den kommer hem till henne imorron så vi får hoppas på att den är bra :) D.s

Myskväll :)

Idag försov jag mig, kan det bero på att jag var uppe så länge igår!? Eller, näe jag vet inte jag e :PP Haha.. Tur att det var lungt ändå rå, inte så otroligt stressigt :P
Jobbade idag, lungt, jag fixade en massa förråd å så, håller på att städa allt.. Men det blir fint :D

Efter jobbet åt vi (Jag, Johan, Hans tjej, Marcus och Jocke) mat..  Gott som fan :P Sedan drog vi till VIP-bastun och hade mys och drack öl... Vi tog ett topp i bassängen i mörkret, mysigt mysigt :P Sedan drog vi vidare till hotellrummet och myste på.... Kul som fan detta gäng!!

Några fick ju till det ikväll iaf, om man säger så, muahahhahahahah, fan vad roligt :D:D:D:D:D!!!!! Riktigt skojj!!
Näe, nu måste jag nog sova om jag ska klara av att gå upp imorron utan att sova över.. Hehe ;PPP


Sov gott...



Pussar!!

Glädje!

Idag vaknade jag av att klockan ringde faktiskt.. När jag gjort mig i ordning gick jag till Ingrid där jag färgade min utväxt och klippte topparna yttepytte, det blev bra :)
Jag hoppade på bussen till Hassela och kände mig otroligt trött, när jag kom fram kom Johan och hämtade mig på stationen.. När vi kom fram var det bara att börja jobba på en gång.. Har jobbar till 22.30, blev inte så jävla sent ändå..

Idag har jag varit glad, glädje är en bra sak!! Hoppas att jag är lika glad imorron :PP

Sedan har vi (jag, Johan och Marcus) suttit på hotellrummet och spelat vetgirig :P hehe, det är mycket skojj!!

Hmm, har inte så mycket mer att säga.. Jag och Anna letar fortfarande efter bil, kanske har en på G :) Vi får se imorron..

Äh va fan, jag måste sovam jag börjar jobba om 5,5 timme.. Sov gott världen!!!


Pussar!!

P.s Thailand jag tänker på dig :P D.s


En dag till ända..

Jag vaknade med hemsk värk i ryggen, hade legat så att min stora svank tvingades att bli ännu större. Kunde knappt röra på mig, så det tog väl ca 5-10 minuter innan jag ens lyckades gå på toa :S :P Sedan blev det bra igen :D Satte igång datorn, loggade in på msn och tog på lite musik..
Fick ett ryck och började diska (jag är alltså hemma hos Hanna och Mia), om man säger såhär, det var ju inte det minsta diskberget man sett.. Tog ganska många minuter det.. Sedan gjorde jag rent under diskhon för fy fan hur det såg ut där.. Rensade pant och tömde sopkorgarna, jag tror fan att jag gick ut med minst 6 soppåsar..!!!! Städade även lite ytligt i vardagsrummet så att det såg fräscht ut..
När jag var klar satte jag mig vid datorn igen...

Folk kom och gick.. Vi var på affären å handlade fika.. Jag och Anna hyrde en film som vi alla tittade på; Perfect Stranger, den var riktigt bra :) Så den rekomenderas verkligen till att ses, den var annorlunda!!

Imorgon börjar mitt arbetsliv igen, det känns otroligt jobbigt.. Har blivit lite lat på sistonde, men det gäller väl bara att jag kommer in i det hela.. Först ska jag till Salong Ingrid och färga utväxten å så, men sedan drar jag direkt till Hassela.. Jag kommer att jobba där ända tills på lördag.. Jobbigt jobbigt, men behöver man pengar så behöver man..
Just ja, jag och Anna var och besiktigade hennes bil idag, det gick inte så bra.. Den som vi tänkte ha i fjällen.. Det blir väl till för oss att låna pengar och köpa en bil tillsammans... Vi måste ha en bil där uppe, annars är vi ju helt jävla isolderade!!

Vi är helt såld på www.vetgirig.nu allihopa, har sutte å spelat det i flera dagar nu... Det är därför som jag är vaken så sent också.. Det är lätt att bli beroende och därmed svårt att slita sig.. :P Men kul är det.. Haha.. Dessutom så är det ju allmänbildande, det är bra för jag är verkligen inte allmänbildad..!! :D

Näe nu ska jag sova, fast jag kan inte säga god natt utan att säga: Fan vad jag saknar Thailand!!!!!!!
image6
Se och njut, dröm om Thailand, för det ska då jag göra iaf!!!!!!!!!!!


Pussar!!


Då var man ny här då..

I och med att min kamera har blivit stulen kan jag inte lägga in bilder på bilddagboken (den har varit som en blogg för mig) vilket leder till att jag måste skaffa mig en blogg istället för att kunna lätta mitt hjärta, och även berätta allt roligt jag sysslar med om dagarna :)

Igår var det August som gällde, me love that place.. Det var riktigt lyckat med ett bra band som spelade.. Jag skulle sova över hos Hanna och Mia men ändrade mig när jag såg hur mycket folk det var på efterfesten, jag orkade helt enkelt inte med det.. Men då var Ubbe snäll och lät mig sova över hos honom, tack :)

Idag har vi bara degat.. Var å åt pissa med Carl (det var riktigt trevligt), men annars har jag bara legat inne i Hannas och Mias lägenhet, förutom när vi åkte på affären och köpte chips och dipp då förstås :P

image1

Har för tillfället inte så mycket mer att säga... Jo, jag längtar tillbaka till Thailand och allt som hör till.. Det var en helt underbar tid som jag vill ska vara här igen!! Den bästa resan jag någonsin har gjort... Fan vad jag saknar det landet!!!! Jag ska definitivt resa dit igen, miiiinst en gång till :D

image5

Nu är jag riktigt trött, ska väl försöka sova.. Ibland har jag svårt att sova även när jag är sjukt trött.. Fast ibland somnar jag på en gång också :P Hoppas att det blir så i natt :)

Bilderna som jag lagt in i detta blogginlägg har jag snott från mina vänner :)

image4


Pusshej!


RSS 2.0