Sambo och Sundsvallsbo :D

Tjabba!

Nu var det längesedan som jag skrev igen.. Har haft så mycket att göra nu om dagarna.. Har nämligen flyttat till Sundsvall med Markus <3 Så underbart :) Vi har trixat å donat i flera dagar och i stort sett bott på IKEA. Men nu börjar det likna nått iaf :) Vi bor lite utanför Sundsvall i Bredsand, men det känns helt ok. Det är en stor lägenhet, en trea, så vi har ett gästrum också, så det är bara att hälsa på :)
Jag extrajobbar just nu lite i Hassela fortfarande, är lite jobbigt att åka ända dit bara. Sen från och med februari har jag fått dagar på Södra Berget, men det r'äcker inte heller riktigt till. Så imorgon ska jag söka jobb som personlig assistent. Så får jag se hur jag klarar av det yrket.
Markus måste också ha ett jobb, men han har problem med sitt knä. Han har tillbringat många timmar på akuten den här veckan också. Det är ingen som riktigt vet vad det är. Så nu väntar han på en tid för att magnetröntga sig å det kan ta flera veckor. Undertiden måste han gå på kryckor för han kan inte sträcka ut benet helt och käka Ipren och Alvedon för att det kan göra ont också.. Jag tycker synd om honom.. Jag hoppas att det går att ordna så fort som möjligt!!

image21

Jaja, orkar inte skriva nå mer nu.. Tänkte bara uppdatera mig lite iaf..


Pussar!

RSS 2.0