Träna, träna, träna :)

Nu är man hemkommen från träning, nyduschad och nyäten. Det kan väl nästan inte bli så mycket bättre, snacka om att känna sig fräsch i hela kroppen. Dock har jag redan fått blånagel, det är väldigt dåligt att spela fotboll om man vill ha fina fötter å ben det kan jag då tala om för er :P Men det äre värt att offra kan jag säga :)
Jag har väl typ bestämt mig för att spela med Djursholm nu, jag kommer att sakna alla underbara brudar i Strömsbruk (fast det göra jag ju ändå) å det kommer kännas otroligt konstigt att spela med några andra, MEN jag kan inte spela med ett lag som är 30 mil bort. Jag kan inte leva i det förflutna, nu äre verkligen på tiden att jag skaffar mig ett liv här, hemma, i Stockholm :) Så på nästan träning blire nog att jag skriver på skulle jag tro..


Crazy, crazy :S :P

Jag har ju inte riktigt gett upp det här med att träna två gånger i veckan på SATS än heller, så tror att jag tänker bege mig dit imorron förmiddag :P Skulle vara skönt att hinna sola i några minuter innan också, det ska jag försöka satsa på. Å sedan blire att befinna sig på skolan mellan 12-18 typ å bara räkna en jädra massa uppgifter..

Nu tänkte jag lägga mig i sängen å kika på det fjärde avsnittet av Glee, kanske även det femte å sedan blire till att läsa lite i kursboken. Sov gott allesammans!
PussPuss!

Dugga..

Imorse hade vi en dugga 09.15-11.15.. En dugga är som en test-tenta kan man säga. Det här testet var på första halvan av kursen med åtta frågor. Man behöver inte klara den för att klara kursen, men om det går bra får man en viss poäng med sig till den riktiga tentan.. Vi kommer att ha en till dugga också, på den andra halvan av kursen. Jag hade som ni vet inte pluggat nått alls i helgen, så det gick väl inte så jättebra, kanske klarade tre-fyra frågor.. Det lät som om att alla andra jag pratade med låg på ungefär samma nivå, så det känns lungt.

Dock känner jag att jag inte har lagt ner så mycket tid på denna kurs, måste börja göra det nu. Satsa hundra procent lixom. Vore ju skönt att för en gångs skull slippa göra omtenta :P Hehe.. Det har varit många omtentor nu, ska försöka att låta bli att fortsätta på den trenden.. Hårdpluggandet får börja imorron, å imorron får jag förmodligen reda på om jag klarade Numeriska metoder-tentan. OM jag har klarat den så har jag klarat alla tentor som jag skrev tre dagar efter varandra :)


Den är ju populär, så varför inte :P

Jag är jättetrött just nu, vill lägga mig ner och sova. Men tänkte försöka hålla mig vaken, kanske kika på nån serie :P AZ har en massa Glee-avsnitt, undra om man ska börja titta på den serien då, Hanna älskar den vet ja :)
Senare idag ska jag åka iväg på fotbollsträning.. Det kommer nog bli så att jag spelar med Djursholm ändå :P Hehe, just nu har de dragit ner träningarna till 2-3 gånger i veckan, så det får väl gå för sig ändå rå kanske.. Det är skoj, åsså har jag ju redan lärt känna några av brudarna i det laget :)

Det var allt för mig så länge. Skriver igen ikväll när jag har tränat.
PussPuss!

Parteey :)

Så var en till helg till ända, tråkigt och jobbigt! Jag vill inte ha måndagar, måndagar är den jobbigaste dagen, å idag gruvar man sig inför måndagen, blää..
Jag har iaf haft det jättebra i helgen å myst på en massa med Lovisa :) Igår festade vi ju som sagt var, vi hade det mycket trevligt här hemma. Dessutom kom Malin och Issa hit helt spontant vilket var en otroligt rolig överraskning :) Vi hade riktigt skoj tillsammans.. Sedan blev det dags för krogen å då drog vi till Kvarnen. Brudarna stack nån annanstans men jag och Lovisa gick in. Det var asmycket folk och det var roligt :)


Såhär såg jag ut igår :)

Tänkte att ni skulle få se på lite bilder från igår då:


Me and Lovisa :)


Så jädra fult :P


En dvärg och en jätte :P?


I väntan på tunnelbanan..


Fråga mig inte vad de gör :S :P


Vi blev lite snussugna :P


Sötnosarna som också kom å hälsade på :)

När vi käkade imorse kikade vi på A walk to remember, Lovisa hade aldrig sett den så jag tyckte att hon måsta göra det. Sedan drog hon vidare för att träffa andra vänner innan det var dags att åka tillbaka till Lund.. Jag och AZ gick å tränade, ja ni hörde vad jag sa, tränade! Fy satan vad duktig jag var som orkade bege mig iväg å träna, riktigt skönt äre nu iaf :)
När vi kom hem städade vi å sedan dess hade jag suttit i soffan framför dator och tv. Just nu äre handbollsfinal, det är förlängning, det är ju riktigt spännande :P Jag hoppas att Danmark vinner :)

När handbollen är slut blire nått avsnitt av 24 å klockan 20.00 blire Solsidan :) Ha en trevlig söndagskväll alla så hörs vi igen imorron.
PussPuss!

Starka ben!

Efter filmen blev det lite städning och sedan gymmet för min del. När jag var färdig där mötte Lovisa, Niklas och Marcos upp mig å vi gick på systemet å sedan på Ica. Jag hoppade in i duschen å det övriga började laga till thaigryta. Å gött hä blev det :)


Yeah :D

Efter maten blev det lite spexande :P Haha, jag ville visa hur starka ben jag har :) Visst är jag stark då?
Å då ville såklart Niklas åsså glänsa så han försökte göra "armhävningar" med AZ, hehe, men det gick inte så bra :P


Så fail :P

Nu ska jag och Lovisa göra oss snygga å förbereda oss på utgång, vi vet inte riktigt vart vi ska än, men hä blir nog sköj vilket som :)
Ha så roligt allesammans!

PussPuss!

Lördagsmorgon..

Hej hopp!
Bion som vi kikade på igår var mycket bra :) En romantisk komedi skulle jag vilja säga, å en del tårar kom det också minsan :P Nu står Lovisa i duschen och jag ligger kvar i sängen för att försöka piggna till. Sedan blire frukost i sängen för att inte väcka de små liven ute i bäddsoffan :P Vi tänkte kika på Alladin medans vi käkar, det är ju alltid trevligt med lite Disney-klassiker!

Igår innan vi la oss kikade vi på det senaste avsnittet av Vempire Diaries också, äntligen har det kommit ut ett nytt! Det var bra som vanligt :)
Jag skriver lite mer i eftermiddag också, tänkte lägga in nån bild då också!

God morgon å puss på er så länge!!

Love and other drugs!

Tjolahopp tjolahej!
Nu har jag fått tillbaka resultatet till omtentan i Algebra två och jag klarade den :D Hihihi! JIPPI! Kurserna bara bockas av här nu en efter en :) Så härligt! Jag klarade mig precis på poängen, men vad gör väl det, så länge jag är godkänd är jag nöjd iaf :)


Glad att jag har klarat tentan :)

Igår kväll drog jag bort till Telefonplan och umgicks med Markus och Glenn.. Vi kom på att vi skulle dra till Heron City å spela lite, men när vi väl var där tyckte vi alla att det var för dyrt. Så vi åt lite chips å sedan drog vi hem till dem igen :P Haha, där blev det iaf film, kommer inte ihåg vad den hette men det var iaf värdelös så det spelar ju ingen roll..

Nu ska jag laga till lite lasagne, sedan blire handboll och därefter bio; Love and other drugs, tillsammans med AZ och LOVISA :)
Ja, precis, Lovisa :) Hon kommer hit å hälsar på i helgen, det ska bli riktigt skoj!! Den lilla jäntan har precis anlänt till centralen så jag tänkte börja på med lasagnen så att den är så gott som färdig när sötnosen kommer :)
Ha en trevlig fredagskväll alla!

PussPuss!!

Elektricitet och magnetism från början..

Imorse gick jag upp för att träna. Det gick bra, innan jag tränade solade jag i 7 minuter också, å gud så skönt det är :) Man blir genast mycket piggare.. Därefter gick jag å hämtade ut min bok som jag har beställt. Så nu kan jag börja läsa om vad den här kursen handlar om också :P Boken heter Elektricitet och magnetism från början, skriven av en av våra tidigare lärare.. Vi får väl se vad det kan vara för nått då.. Men jag skulle då rakt inte vilja påstå att det är från början, tycker redan att det är otroligt svårt..

När jag kom hem duschade jag och käkade frukost. Å sedan dess har jag suttit vid köksbordet å pluggat. Men det är väldigt svårt, måste börja plugga tillsammans med nån för det är lätt att hamna i samma tankebanor hela tiden å om man inte kan lösa problemet själv så sitter man fast där.. Det är också ytterst jobbigt att det endast finns svar, alltså inga lösningar.. Ska snacka med några imorron på skolan å se om vi kan planera ihop nå.


Pigg och glad efter att ha tränat :)

Idag klockan 12.00 kunde jag ha hämtat ut min tenta i Algebra 2, men jag orkade inte bege mig till Kräftriket bara för det. Å när jag ändå har väntat på resultatet i x antal dagar kan jag väl vänta en dag till. Så jag tänkte hämta ut den imorron istället. Det vore såklart väldigt skönt om jag har klarat den. Det är den här tentan som jag var mest osäker på om jag klarade eller inte, så det är rätt spännande.. Hoppas, hoppas!

Vi hörs imorron!
Puss!!

Hanna Sofia Sundin Berglin <3

Idag fyller min underbara, snälla, vackra och kära vän Hanna 22år :) Ett mycket stort grattis till henne!!


Grattis Hanna <3

Dra ut en tand eller hoppa fallskärm?

I måndags hade jag alltså min munta å som jag skrev tidigare så klarade jag den :) Dock hade jag knappt sovit nått den natten pga min tandjävel! Så det första jag gjorde på morgonen var att ringa till tandläkaren, som tur var fick jag tid samma kväll. Dvs efter muntan drog jag till tandläkaren, å såklart så visade det sig att jag "måste" dra ut den rackaren! Å som ni alla vet är ju jag rädd för allt som har med sjukhus att göra så det var med ett tungt andetag som jag bokade in en ny tid för det.. Uscha, det känns jättejobbigt. Jag kommer fan grina när jag ligger där å de ska bedöva mig med värstingsprutan.. Fyy alltså! Är redan nervös å jag fick inte tid förens om tre veckor.. Vilket på ett vis kanske är bra för då hinner jag bli så pass less på värken att det helt seriöst bara kommer kännas skönt att ta bort den... Fast, nääe, det tror jag egentligen inte på om jag känner mig själv rätt. Jag kommer ha skitont i magen av nervositet och möjligtvis till och med fälla en tår..


Två av mina sötnosar som busar ute i snön innan jul :)

Jag förstår mig inte på mig själv egentligen, det är inte så att jag inte tror att de kan sitt jobb. Å jag har ju lixom bokat tiden, som var mitt beslut. Men ändå är jag rädd. Så konstigt, som min mamma brukar säga när jag tvekar inför sånna här trivial saker;
"Du är rädd för det här, men att kasta dig ut från ett flygplan på 3000 meters höjd, det kan du!?"
Hehe, å då börjar jag själv till och med skratta. Varför är jag såhär orolig av mig? Om jag tänker efter så tror jag att det kommer från händelser då jag inte har kontroll över situationen. Jag hatar att flyga, jag är rädd för sjukhus, hör "bomber" när det egentligen bara är nån raket, tror att tåget ska spåra ur när jag sitter på å en massa andra sånna saker. Min egna analys av detta är att jag är rädd för att dö och hatar att inte ha kontroll över vad som händer. Men i och med att jag ändå har hoppat fallskärm och alltid åker de värsta karusellerna jag kan hitta söker jag efter den spänningen också, kicken lixom, kicken när man har klarat av nått man varit rädd för..


En mycket nöjd Max som får sitta i jultomtens knä :)

Jaja, nu blev vi lite väl djup där kanske.. Jag har iaf som ni kanske kan förstå väldigt ont i hela vänstra sidan av munnen. Det kommer å går litegranna men det kan bero på att jag käkar värktabletter. Jag har dessutom ont i halsen, blivit lite förkyld, vageln är fortfarande kvar men finnen i vänster näsborre är iaf borta :P Jag har inte sovit så bra dessa nätter och har därför även ont i huvudet. Men det kan väl bara bil bättre :)!? Det är inte direkt jordens undergång utan bara en del av livet, jag är inte längre bitter, det är nog tack vare att jag klarade muntan :)


Andre och jag på annandagen i Hudik :)

Jag har inte tagit nå nya kort dessa dagar så därför bjuder jag på lite från i julas istället :) Vi ses imorron då!
PussPuss!

Jaaaa!!

Jag klarade muntan :D Å jag är så lycklig för det!! Så nu fick jag betyget C på kursen vilket jag är otroligt nöjd med, det är ju som ett VG typ, hihi :) Såå härligt att ha den färdig. Den där muntan kan ha varit det jobbigaste hittils i skolan, när jag klarat den kändes det nästan som när jag fick körkortet :P Så viktigt vare att jag klarade den, så ja, en stor lättnad kan jag lova :D


Äntligen!

Jag har fått tillbaka laboration 3 och är äntligen godkänd :D Det behövdes nu, lite glädje :) 6 poäng till där då, undra vad jag får för slutbetyg på den kursen, spännande :) Så härligt!
Tänkte bara berätta det :)

Håll tummarna 11.40 å framåt imorron!
Puss!

Solsidan :)

Som om att det inte vore nog med problem på vänster ansiktshalva har jag dessutom börjat få väldigt ont i tandköttet allra längst in, detta pga att visdomständerna både uppe och nere är påväg ut. Alltså seriöst. vad äre för fel på min kropp. Ska allt protestera samtidigt eller? Imorse när jag vaknade kände jag mig som Quasimodo, det blev lite bättre när jag tvättat av mig å vaknat till liv, men ändå. Det är väl dags att ringa till tandläkaren imorron då antar jag, för det är ju inte roligt om det blir infekterat, bäst att ingripa innan isf. Jag ska hur som helst dit ändå, det var snart två år sedan jag var där så är väl bäst att kolla läget..

Idag har jag också pluggat typ hela dagen. I eftermiddag här var jag tvungen att röra mig lite utanför lägenheten så tog en 50-minuters promenad runt Lötsjön :) Det var härligt, passade på att snacka i telefon med min kära vän Hanna också så det var trevligt!


Stannade till å tog en liten bild :)

Ni vet att jag är bitter å kommer inte sluta bli det förens jag har klarat muntan (FÖRHOPPNINGSVIS imorron) men jag tänker inte snacka nå mer om det här just nu.
Så, i bakgrunden kikar jag lite på handbollen nu, det är ju faktiskt rätt så spännande. AZ har snackat som fan om denna handboll å nu sitter jag själv här å kan inte riktigt kolla bort :P Jag tycker att Sverige verkar duktiga, men vad vet jag lixom :S Just nu leder de iaf med: 24-20! Hoppas att de vinner nu då!!

Sedan blire Solsidan, jippi :) Det är en riktigt rolig serie, måste vara Sveriges bästa komediserie iaf :) Å därefter blire I, robot. Jag har inte sett den filmen så det ska bli trevligt. Innan jag lägger mig lära jag försöka läsa igenom uppgifterna en gång till också. Men det tar vi då. Nu får jag vila :)

Jag skriver i morron igen, förhoppningsvis med ett glatt besked, snälla alla som läser detta innan 11.40 imorron håll tummarna för mig!! Jag behöver det verkligen, så snälla!?
PussPuss!!

Bitter!

Hjälp mig! Jag orkar inte plugga nå mer! Bläää det är så tråkigt så jag tror att jag får nå fel.. Har pluggat exakt hela dagen förutom då jag drog iväg på gymmet i drygt en timme.. Uscha, å inte verkar det fastna heller. Det är ju huur mycket som helst. Tänkt er att behöva memorera 25-30 helt ointressanta, svåra handskrivna sidor å sedan kunna redovisa å förklara allt.. Det är precis det jag ska göra på måndag, å det känns inge vidare kul. Men om jag inte klarar muntan på måndag så är jag även tvungen att göra om analystentan igen, alltså en fjärde gång. Det är ju sämst att det fungerar på det sättet! Skitkurs!!!
Är på väldigt dåligt humör för tillfället endast pga av detta. Å det värsta är att när jag skrivit klart här måste jag sätta mig å plugga igen. Jag dör av uttråkning!

Som om att inte det skulle räcka har jag skitont i vänster öga, tror att det kan vara en vagel på G eller nå. Otroligt störigt är det iaf, speciellt eftersom att jag läser och skriver väldigt mycket å då måste koncentrera mig. PLUS att jag är på väg att få en stor, fet, jobbig innombordare innuti vänster näshåla! Så där gör det också skitont! Hela vänster ansiktshalva känns som en infektion då det spänner både runt ögat och och runt näsan..
Alltså vilket skit, äre inte meningen att man ska sluta få finnar nu när man faktiskt är vuxen!? Tydligen gäller inte det för mig iaf.. De ploppar ju upp hela tiden å värker och är fula som fan!

Nää... Detta är ingen bra dag.. Kanske blir lite bättre när jag bestämmer mig för att ha pluggat färdigt för idag, men det har jag inte gjort än iaf.. Så på med bittra minen igen å fortsätta plugga är vad som gäller för mig nu.
Ska försöka höra av mig senare å inte skriva ett så surt inlägg igen..

Hej så länge!

Muntaplugg!

Av över 28 pers som har läst min blogg under det senaste dygnet äre BARA tre stycken som har skrivit en kommentar om vem de tycker att min lärare är lik.. Å enligt mig då så hade bara en rätt, å det var Therese, sedan fattade Hanna också, å de har pratat om samma skådespelare. Jag känner igen honom framför allt från Desperate Housewives där "Gabby" till och med gifter sig med honom om jag minns rätt. Men sen när Therese sa att han var med i SATC också så kom jag ju på att det var samme karl :) Här har ni en bild på honom iaf!


John Slattery heter han iaf, å vår lärare är grymt lik, syns ju mer IRL lixom :P

Idag åkte jag till skolan en timme tidigare än vad jag behövde för jag trodde att vi började nio som vanligt men så vare visst inte. Men men, det gjorde väl egentligen inget, fick lite extra pluggat å det skadar ju inte direkt! Efter föreläsningen käkade vi å sedan vare dags för vår första räkneövning, det är bra när de lägger upp kurserna på det sättet, man förstår genast mycket mer. Jag själv hade fastnat i en del uppgifter som läraren gick igenom idag, så det kändes väldigt bra efteråt.

När klockan blev tre vare dags att bege sig hem, men jag stannade kvar på skolan å gick till datasalen, jag har nämligen fått tillbaka labb tre EN GÅNG TILL, så var tvungen att rätta till en liten, liten skitdetalj för fjärde gången nu då. Snälla, ta å godkänn mig på labben så att jag får alla poäng på den där kursen nu!!


Jag plattade håret lite idag å satte upp det i en slarvig frisyr..

När jag kom hem hoppade jag av en station längre bort och gick å handlade på Ica. Sedan gick jag hem å lagade till lite spagetti och köttfärssås, medans jag åt det kikade jag på de två sista avsnitten av säsong 5 av 24. Otroligt sorligt, vad ska jag nu titta på innan jag lägger mig :/ Måste få tag på de tre sista säsongerna. Det här slutet var dessutom väldigt spännande, lixom början till en ny säsong, jag vill veta vad som händer, å det är nu :P

Nu ska jag ta å läsa en massa muntauppgifter resten av kvällen. AZ gick precis ut för att träffa Isabelle, men jag själv stannar kvar å försöker göra nå vettigt av de sista timmarna innan jag lägger mig. Jag måste fixa muntan som är på måndag, jag orkar inte hålla på med nå mer rester, vill bli färdig med den där skiten så att man kan gå vidare nån gång!!

Sov gott på er, jag skriver igen imorron!
PussPuss!

Lika som bär!!

Puh!
Nu är men precis hemkommen från en andra fotbollsträning, eller precis å precis jag har hunne duschat å snackat med AZ å sådär :P Jag kan lova er att jag är helt förstörd i kroppen nu! Först det jobbigaste BodyCombatpasset ever i tisdags, sedan en hård och konditionsmässigt jobbig fotbollsträning igår och samma idag! Snacka om att köra slut på sig själv :P
Det har gått bra på fotbollen, det är trevliga tjejer som är otroligt duktiga. De spelade i division 2 förra året men åkte precis ner till 3:an, så de har ju farten och tekniken i sig kan jag lova, vilket inte jag har. Det är hårda träningar och bra fart, tränaren gillar jag än så länge. Laget som jag har börjat träna med heter Djursholm, hur fint låter inte det då ;)? Ååooååhh, hotta brudar från Djursholm, ååooååhhh hotta brudar från Djursholm :P
Det är riktigt skoj, dock vet jag inte om jag kommer fortsätta spela med dem. De tränar fyra gånger i veckan och är väldigt seriösa, å jag vet allvarligt talat inte om jag har tid med det. För jag ska ju hinna gå i skolan å plugga också, å dessutom så är jag helt säker på att jag vill jobbaextra som stödlärare två gånger i veckan.
Men eftersom att jag nu har fått upp gnistan för fotboll igen tänkte jag kika på ett lag här i Sumpan, de spelar tydligen bara i division fem vilket kanske skulle passa mig bättre då jag antar att de kanske tränar två gånger i veckan.. Vi får se, jag ska känna efter lite nu de närmsta dagarna här. Men som ni alla vet så älskar jag ju fotboll å är nog inte riktigt färdig med det än, trots att jag har försökt intala mig själv det..

Tidigare idag städa jag lite, betalade en jädrans massa räkningar och donade med en massa papper, satte in i pärmen osv. Så nu har jag lite ordning och reda igen, det gillar jag :) Sedan åkte jag hem till Angelica (klasskompisen som fått in mig i laget) å pluggade lite inför muntan. Hon bjöd på mat å sedan drog vi tillsammans på träningen..

Jag har inte tagit nån bild idag, men har dock en bild som jag vill visa er. Det är på min nya lärare i Elektromagnetism. Vet inte om jag får lägga ut den egentligen, men det är ju trots allt inte så många som läser min blogg så det borde ju gå bra :) Anledningen till att jag vill lägga ut bilden är för att han är så jädrans lik en manlig, amerikansk skådespelare! Bilden är lite suddig för jag har tagit den med min iphone på långt håll, var alltså tvungen att zooma in så kvaliten är inte den bästa. Men här kommer den iaf :)


Det vore jätteroligt om ni ville skriva en kommentar om vem ni tycker att han är lik :)
Jag har sett honom i en av alla serier som jag följer, men han har även medverkat i flera storfilmer!
Imorgon kväll kommer jag lägga ut bilden på skådespelaren som jag tycker att han är lik, så skriv gärna innan, sånt här är så kul tycker jag!

Det var allt för mig idag. Nu ska jag och min mörbultade kropp lägga oss i sängen å kika på 24 :)
PussPuss!

Fotbollsträning :)

Tjobba!
Eftersom att jag blev så sugen på att spela fotboll igår när vi (jag och en klasskompis) snackade så kom vi fram till att jag ska följa med å träna redan ikväll :P Hihih, det ska bli riktigt skoj! Fast jag är nervös som satan också, känns som om att det var evigheter sedan å dessutom så känner jag ju ingen.. Jag kommer vara en riktig mespropp, men ska försöka göra det bästa ifrån mig iaf :)


Fram med fotbollsstilen igen då :)


Vi kommer att träna i ett tält med konstgräs, skönt att slippa spela på grus.. Det kommer ju dock vara rätt så kallt, men jag tror att jag har klätt på mig tillräckligt.. Jaja, nu måste jag bege mig mot tunnelbanan om jag ska hinna. Får se om jag kanske skriver å berättar hur det gick när jag kommer hem.

PussPuss så länge!

BodyCombat!

Tjolahopp tjolahej, leverpastej :P?

Idag var jag betydligt piggare när jag vaknade, det var skönt. Dock vare väldigt drygt sista timmen på föreläsningen ändå, det är lite långt att ha 9-12, men det går väl bra. När det var dags för lunch var jag ashungrig, tror att jag måste börja käka nå frukt eller nått mellan frukost och lunch hädanefter..
När vi käkat upp började vi plugga på uppgifter till Elläran, denna nya kurs. Det var lite krångligt men absolut roligt! Det går knappt att jämföra med vad jag tycker om matematiken, shit vad jag tycker att fysik är skoj :) Svårt, men skoj!

Själv satt jag kvar ända till 18.20, men sista timmarna ägnade jag åt att fixa klart laboration 3 från en kurs i våras, det är nu tredje gången som jag lämnar in den. Vi får se vad den där bittra läraren säger om den, den här gången då.. Vorde väldigt skönt att få de där sista poängen nån gång.


Så såg jag ut ida rå..

När jag kom hem vare bara att byta om till träningskläder på en gång och bege sig till SATS med AZ, vi hade bokat in oss på ett BodyCombatpass, å fy satan vad jobbigt det var! Mycket värre än vad jag minns att det var, eller så har jag helt enkelt tappat jädrigt mycket under dessa veckor. Skönt vare iaf att gå därifrån sen :) Å träningsvärk, det kan jag lova er att jag kommer ha imorron, känner av den redan nu :/

Nu har jag precis käkat lite nudlar och hårdbrödmacka med makrill :) Göttans! Glömde föresten berätta att jag träffade pappsen några timmar igår, det var mycket trevligt :) Satt inne på Espresso House vid Odenplan hela tiden å snackade å skrattade :)


Söta Pappsen <3

Idag snackade jag med en klasskompis om att kanske börja spela fotboll i hennes lag, shit vad sugen jag blev alltså! Det vore ju asskoj, det är ju mycket roligare än att gymma. Fast jag är ju bunden i nån månad till på SATS så vill ju inte bara stå å betala heller. Hmm, jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det sämsta är att jag har alla fotbollsgrejer i Gnarp. Men hon sa att jag kunde låna ett par extraskor av henne om jag ville provträna nån gång, det är ju otroligt lockande måste jag säga :) Jag ska testa dem imorron så får jag se hur jag gör :P

Nu ska jag lägga mig i sängen skönt utmattad i både kropp och själ å kika på nått avsnitt av 24 :) Är inne på femte säsongen nu, men vill inte att den ska ta slut för AZ har inte köpt de tre andra säsongerna som finns, än :P What to do, what to do lixom :P
God natt på er!
PussPuss!

Oroväckande..

Hej folket!
Jag är så trött måste jag säga.. Idag höll jag på att somna minst 5 gånger innan klockan blev tolv. Det var jättejobbigt att anstränga mig för att hålla mig vaken. Förstår inte att jag är så trött egentligen, visserligen somnade jag väl inte riktigt i tid igår men ändå, igår var jag ju bara hemma och tog det lungt. Jaja, tänkte lägga mig tidigt ikväll istället och ladda om batterierna.


Mina vänner lite glada i bollen i lördags ;) :P

Idag började iaf den nya kursen: Elektromagnetism.. Äntligen fysik! Läraren verkar rätt bra, han är äldre, skämtsam och ordentlig. Jag gillar när de berättar hur hela kursen är upplagd, hur vi kan plugga bäst och vad som kommer ske. Han lät kunnig och ganska så pedagogisk, så detta kanske kan bli något bra :)
DOCK sa han några smått oroväckande meningar:

Han - Ni har läst matematik nu va?
Vi - Mmmm..
Han - Ja, jag vet inte riktigt hur tufft ni har haft det där, men ehh, det här blir hårdare och i  snabbare tempo..
Vi - Mmm..


Jag som tycker att vi alltid har det så jädrans stressigt! Hur kommer det då bli nu :S Fy satan.. Jaja, vi får hoppas att jag gillar kursen och att jag hänger med..


Niklas och jag inne på the best krog i Stockholm; Garbo :P

12.40 idag hade jag min munta, jag gick dit men jag gjorde den inte. Jag och läraren kom fram till att det nog var bättre ändå om jag fick plugga i en vecka till å ta en ommunta nästa måndag istället. Så, så fick det bli. Det känns bra, nu känns det åtminstonde möjligt att klara den. I will make it!

Äh, det får vara allt för idag. Jag orkar inte skriva nå mer. Nu blire till å tvätta bort sminket, lägga mig i sängen å läsa muntauppgifter och sedan släcka lampan i tid och sova gott :)
PussPuss!!

Just nu!

Nu ska jag käka..


Såhär blev håret :)


Vackra Hanna!


AZ gör sig i ordning!


Fixar förrätten :)


Jag ikväll!

Ha en rolig och härlig lördagskväll alla, för det ska vi ha :D
PussPuss!

Super Mario..!

Todeloo!

Nu har jag sutte å spelat Super Mario i några timmar å det gick väldigt bra, fram tills bossen som gör att allt blir sparat. Jag hade bara 3 liv kvar då å jag lyckades alltså inte klara bossen på de få liven. Så hela banan som jag lyckats klara försvinner å man måste göra om allt igen!!! Jag blev så jädra less att jag stängde av! Hehe.. Så har precis ätit upp min frukost (Lätt vanlijyoghurt med musli och hårdbrödmacka med leverpastej och gurka)..

Det är nu dags att dra igång lite musik å städa i lägenheten! Tänkte även fixa lockarna på löshåret nu så att jag slipper göra det sen när jag själv ska göra mig i ordning.


Såhär ser håret ut nu, ni får se det sen också när det sitter i och är fint :)

Vi hörs igen om nåra timmar då :)
PussPuss på länge!

Färgat håret..

Tjohoo!

Nu har Hanna precis färgat håret på mig igen å det blev bra! Så jag måste komma ihåg vad förpackningen heter denna gång, man lyckas ju alltid glömma bort det. Jag knäppte ett kort på den så nu jävlar ska det bli rätt nästa gång också :)



Imorron ska jag ha på mig en nyklänning, alltså jag köpte den för några veckor sedan men har ej använt den än, så ska bli skoj att ha på sig nå nytt. Åsså ska jag dona med löshåret å sätta i det också, jag älskar att ha långt hår! Jag önskar att jag kunde ha det jämt (dvs. jag önskar att mitt riktiga hår kunde växa som det ska)! Men som tur är så kan man ju fejka i stort sett allting nuförtiden, så lite löshår är väl det lättaste :) Jag köpte alltså lite hår på Taj Mahal, jag köpte versionen clips. Det är som hårspännen som håret sitter fast i, så man kan häva i det lite då å då, när man vill vara extra fin lixom, som imorron :) Ni får se bilder imorron innan festen drar igång :)

Sov gott allesammans så hörs vi imorron!
PussPuss!

Nystart!

Tjo tjo!

Nu har jag duschat efter att ha varit å tränat! Det var sklnt att träna men jag gruvade mig som fan innan, har blive så lat på sistonde. Men det ska bli ändring på det nu! De har nämligen börjat med en ny period med träningsveckor på SATS nu :) Å det bästa av allt är att gåvan denna gång faktiskt ÄR en SATS-väska :D Den som jag sååå gärna vill ha! Jag längtar som satan, bara elva veckor kvar då :P Hehe, ska dit imorron också så har jag två stämplar för denna vecka iaf!


Det har blive alldeles för mycket sånt här den senaste månaden, men nu skare bli ändring!

Nu ska jag och Hanna åka en sväng till Solna. Jag måste på HM för att köpa hårfärg där, jag har noll pengar men där har jag checkar med pengar, jag har sparat ett tag så jag tror jag har till ett värde på 300:- :) Jag har lixom tänkt spara tills den dag då det är kris, å det äre nu, så tänkte unna mig att kunna färga utväxten så att jag är fin tills imorron då det är fest! Vi ska ha fest här hemma, förutom nyår så var det evigheter sedan, så det ska bli skoj att få fira att alla tentor äntligen är gjorda!

Nu ska vi dra, kanske att jag skriver en sväng ikväll också..
PussPuss!

3 av 3..

Hej allesammans!
Nu är äntligen denna helvetesvecka över! Det känns i huvve kan jag lova, att jag har tänkt mycket, jag är alldeles seg och allt känns bara svävande! Somnade lite framför tvn när jag kom hem från dagens tenta å det var riktigt skönt. Men ska försöka att hålla mig vaken tills den riktiga läggdags-tiden ändå..

Tentan som jag skrev idag var Algebra 2, den som jag endast var ett halvt poäng ifrån att få godkänt på, på ordinarie tentatillfälle, dock kändes den svårast av de tre tentorna jag har gjort denna vecka. Så jag känner mig mest osäker på den, men vi får se, jag får veta hur det gick på den den 27:e januari..

Idag fick jag även tillbaka Analys 3 - tentan, den som jag gjorde i tisdags och den som jag har kämpat med som en galning. Det visade sig att det hade lönat sig för det gick riktigt bra :) Jag är sååå nöjd! Ni kan inte förstå hur skönt det känns att ha ägt den tentan! Jag fick 23,5 poäng av 30 å så bra har jag nog inte fått på nån annan tenta hittils! Underbart är ordet jag letar efter :)
Ett mycket stort minus är dock att jag måste göra muntan (som jag såklart inte alls har hunne pluggat nå på) på måndag! Jag kommer aldrig hinna lära mig allt innan dess, klart att jag ska försöka men det är en omöjliighet, kommer inte ens hinna gå igenom alla bevis en gång.. Men hä får väl bli en ommunta då helt enkelt, svårare än så äre ju inte..


Jag och underbara Hanna på nyår <3

Det vore så jädra najs och coolt om jag satte alla dessa tre tentor nu, då är jag fan impad av mig själv :) Så vi kan väl hoppas på det..

Nu ska jag och min kära vän Hanna mysa. Det blir lasagne, chirre och dirre framför klassikerna Jurassic Park - filmerna! Ha en trevlig torsdagskväll alla!

PussPuss!!

1 av 3

Jag skrev visst inge mer i helgen som ni kanske märkte :P Jag var så jädrans trött, så jag orkade inte. Puggade faktiskt lite också så bloggen var inte prio ett..
Idag hade jag iaf min första tenta denna vecka, det var omtentan för andra gången på analys 3, från början satt jag mest å var förbannad för vi hade fått tydliga instruktioner på vad för sorts uppgifter som skulle komma men som inte kom! Så frustrerande! Då har man lixom gått å pluggat å lärt sig fel saker! Om inte annat vare ju taskigt mot oss.. Men jag gjorde allt jag kunde iaf å jag borde ändå ha lyckats klura ut de mesta.. Men vi får se, man vet ju aldrig!

Efter tentan åkte jag hem direkt.. Jag var helt slut, har sovit mycket dåligt inatt, jag är alltid så orolig inför tentor och dessutom sov jag helt själv, Hanna var nämligen hos Isabelle, å jag tycker inte om att sova själv heller.. Så två orosmoment gjorde att jag sov kasst! Hela eftermiddagen och kvällen har jag tillbringat i soffan, framför fjärde säsongen av 24 och Wii. Nu tänkte jag läsa lite inför morgondagens tenta å sedan lägga mig å sova. Hanna sover här i natt så vi får hoppas att jag sover bättre nu då :)


Grabbarna som snodde mobilen å knäppte kort en dag då vi pluggade..

En massa tråkprat om skolan kanske, men den här veckan fåre så lov att vara så! Har inte så mycket ork eller tid över till annat. Imorgon satsar jag dock på att orka träna. Det vore riktigt skönt, men vi får se hur det känns efter tentan.. Inte har jag knäppt nån bild på mig idag heller, men jag kan berätta att jag verkligen inte brydde mig om hur jag såg ut, åkte till skolan i mjukisbyxor och tjocktröja, håret i en slarvig toffs och lite smink..

Nä nu måste jag läsa lite numeriska metoder innan jag släcker lampan.. Jag skriver imorron igen då.
PussPuss!

Sovit ut :)

God dagens på er!
Jag lovade ju igår att jag skulle skriva idag så tänkte att det var bäst att hålla mitt löfte :)
Idag sov jag ut för första gången på länge, har nämligen typ inte gjort det en endaste dag under lovet heller, så det var riktigt skönt :) Jag skulle vilja berätta allt som jag har gjort över jul å nyår samt lägga ut lite bilder, men har ingen lust att göra det idag. Får bli en annan dag dä. Kanske imöran..

När jag väl pallrade mig upp ur sängen var väl klockan elva tror ja, å det var så skönt att känna sig utvilad. Jag och Hanna åt frukost å kikade på Mio min Mio. Hanna har varit här å hälsat på sedan nyår å blir kvar i en vecka till, me like :) Samtidigt som jag kikade på filmen pluggade jag lite också..
Sedan gick jag och Hanna å solade, å fy vad skönt det var! Dock blev det lite för länge, så gick ut tidigare än vad jag betalt för. Men men.. Å sedan, hör å häpna, gick jag och Hanna till gymmet! Ja, det är sant, Hanna tränade :P Hehe! Å hon var riktigt duktig, jag är mycket stolt över henne :) Å det var jättelänge sedan som jag tränade också så jag var också duktig att jag äntligen pallrade mig dit :)


Titt ut på er.. Detta är jag idag..

Nu har jag ätit lite, duschat, plockat ihop lite å sådär.. Hanna ska ut å träffa Ecka men jag blir kvar hemma ja. Ikväll ska jag nämligen bjuda på Thaimat :) Det kommer bli så göttans!

Det får vara allt för nu. Men vi hörs imorron då!
Ha en trevlig lördagskväll!
PussPuss!

Long time no see..

Jag vet att det var skitlängesedan som jag skrev nu.. Men shit alltså vad tiden går fort när man har mycket att göra. Bloggandet har inte direkt hamnat på första plats om man säger så :P Å nu orkar jag typ inte heller skriva nå, tänkte vara meddela att jag tänker börja med mitt regelbundna bloggande igen imorron :) Hoppas att ni som brukar läsa min blogg fortfarande hänger kvar och har tålamod :)

Här får ni en söt bild på mina underbara systersöner iaf :)

Gullpluttarna <3 Lite suddig bild dock..

PussPuss och God Natt på er!

RSS 2.0