Lillördag :P

I tisdagskväll så hyrde vi Gamer, den var väl sådär.. Lite rörig å svår att titta på, men jag gillade definitivt konceptet, så den var absolut sevärd.. Å även i denna film spelar Gerard Butler huvudrollen :P Haha..! När filmen var slut la vi oss i sängen å kikade på det nyaste avsnittet av One Tree Hill, det var ett mycket bra avsnitt, sorglig och lycklig på samma gång..


Johan gör en cool pose i Albanova :)

Igår vare föreläsning klockan 10.15 som vanligt. Jag pallrade mig dit å kom ganska precis i tid.. Efter lunchen blev det dags för räkneövning, å för en gångs skull hade vi redan räknat en av uppgifterna som han gick igenom så då kunde vi svara på lite frågor och känna oss duktiga :P
I pausen lekte jag, Johan och Sean litegranna.. Hahah! Vi började spela fotboll i korridoren med Johans ena sko, det var mycket roligt :) Jag älskar fotboll! Men shit vad svettig jag blev alltså, när den där 15 minuters långa rasten var slut var jag alldeles illröd på hela kroppen :P haha.. Men det vare lätt värt!


Jag och Sean i närkamp :P

När räkneövningen var slut begav jag mig hemåt. Här hemma var Isabelle, AZ, Niklas och Amanda, fulla stugan alltså :) Vi degade lite framför tvn å så. Men mot kvällningen så kom vi brudar på att vi skulle ut å käka middag å mysa på det lite.. När vi hade gjort oss i ordning skjutsade Niklas oss till Medis. Därifrån gick vi till MEST, bar och kök. Vi fyra käkade gott allihopa, det var mycket trevligt. Även Elias kom förbi en sväng. Vid 23-tiden gick jag, Isabelle och AZ till Imperiet och tog en öl. Där stötte vi på lite folk som vi snackade med, typ alla reagerar ju på vår norrländska.. AZ blev trött å åkte hem vid 00.30. Men jag och Isabelle var kvar ett tag till, å när klockan närmade sig 01.00 och det var dags att stänga gick vi till Kvarnen istället som har öppet till 03.00. Där blev det några öl till och faktiskt även lite dans :) Vi skrattade å hade mycket roligt!
När klockan närmade sig tre hämtade vi ut jackorna å kom på att vi hade hunnit blive hungriga igen. Så vi gick på donken :P Sedan åkte vi taxi hem.. Vi satt å snackade å skrattade ett tag när vi var hemma, men sedan la vi oss i sängen och sov, skulle tro att klockan var typ fyra då kanske..


Pigga och fräsha Isabelle :P

Idag vaknade jag vid nio-tiden.. Ganska pigg trots gårdagen måste jag ju säga. Jag åt frukost å begav mig till skolan för att plugga muntauppgifter.. Det blev faktiskt en hel del gjort måste jag säga, å det kändes faktiskt inte allt för svårt, det är ju naaajs :) Johan hade köpte lite chocklad med nötter i som jag smakade, och återigen fick jag ont i magen och det kliades i hela halsen! Så jävla störigt, nu äre bevisat att jag inte tål nötter, fya..! Ska undvika det för det gör verkligen ont..
På eftermiddagen började det spåra ur efter ett tag som vanligt.. Jag och Johan började spela schack på ett mycket speciellt sätt :P


Schacktime! Rolig idé!

Haha! När man flyttar en pjäs suddar Johan ut den där den stod och målar upp en ny på den nya plasten. Å om man tar någon annans pjäs målas den på sidan, så att man håller koll på vad man har tagit :P Det gick riktigt bra.. Vi spelade bra länge innan vi åkte hem, spelet är inte färdigt än utan vi tänkte fortsätta imorron. Hoppas att ingen har suddat ut det bara. Johan leder, men jag ska göra allt jag kan för att vinna :P

När jag kom hem satte jag mig i soffan å slappnade av. Tröttheten började komma ikapp mig. Men jag lagade till lite middag iaf, å nu sitter jag och kikar på Vampire Diaries som går på tv, det är reklam för tillfället. Tror att jag kanske ska gå å lägga mig när det slutar för jag är så jädrans trött..


Det var allt för idag. Vi hörs imorron.
PusselipussPuss!

Jag orkar inte ha nån rubrik..

Jag börjar med gårdagen då.. Jag klev upp å gick till skolan som vanligt.. Skittrött å seg, måndagar är inge roliga.. Men jag överlevde föreläsningen å sedan käkade vi lunch. Efter lunchen vare tutorials och då diskuterade vi några uppgifter. Vi kom bland annat fram till hur det kommer sig att katter lyckas vända sig i luften å landa rätt om man har släppt dem upp och ner, väldigt intressant :)
När det var slut åkte jag hem, var astrött!


Niklas, Benji och Victor påväg från skolan till bussen :)

Niklas följde med å försökte starta sin bil som inte gick igång dagen innan. Men den startade inte nu heller, å det fanns ingen som kunde hjälpa honom med startkablarna heller..
Jag satte mig framför tvn å degade hela kvällen tror ja.. Klockan 21.00 blev det Spanglish som visades på nån kanal, å efter det blev det läggdags..

Idag klev jag upp å gick raka vägen till gymmet. Det gick jättebra att springa idag, jag är helnöjd, det kändes riktigt kul :) Gymma gick också bra, så det var en mycket bra start på dagen!
Sedan begav jag mig till skolan, å jag är så nöjd att jag åker buss så att jag slipper alla förseningar och indragningar! Det blev en massa massa plugg, vi fick en hel del uppgifter gjorda :) Tog lite hjälp av hjälpstugan också, skönt att de finns där på tisdagar så att man kan fråga dem när man fastnar.
Vid 17.00-tiden började det spåra ur helt, grabbarna hoppade på bord och stolar å vi ritade en massa stoj på tavlan, efter ett tag så insåg vi att det var dags att bege sig hemåt :)


Busgrabbarna; Sean, Niklas och Johan är övertrötta tror ja :P

När jag kom hem ställde jag mig å lagade till lite mat det första jag gjorde. Å sedan dess har jag väl bara käkat å snackat med AZ och Isabelle.. Nu funderar jag och Isabelle på om vi kanske ska gå å hyra en film :) Det går ju inget på tv nuförtin :P

Så hare bra gott folk, så hörs vi nå mer imöran :)

PussPuss!

Fördomar?

Jag gick upp tidigt i fredags å tränade. Det gick inte alls nå bra, kanske för att jag var lite stel sen dagen innan.. Men jag sprang iaf totalt lika länge som vanligt å att gymma gick bra. Sedan drog jag till skolan. Det var en rätt så slapp föreläsning, jag var lite okoncentrerad, jag och Benji satt mest å skrattade :P Men äre fredag så äre..
När vi käkat drog jag och Lovisa till stan, hon skulle inhandla skor och jag behövde lite hudvårdsprodukter. Sedan drog hon hem å jag begav mig mot Hornsgatan för att leta efter ett mobillagningsställe :P Å jag lyckades faktiskt hitta dit, det är fan helt otroligt dä :) Iaf så fick jag äntligen lämna in min mobil på lagning!! Yeees! Så nu hoppas jag bara att det inte behöver bli så dyrt. Det skulle ta 3-4 arbetsdagar, så den här veckan lära jag ju få besked då..
Isabelles buss var såklart försenad å jag orkade inte vänta på henne inne i stan så jag drog hem så länge. Tog en liten powernap och fixade till det lite här hemma.. När Isabelle väl var påväg till Sumpan gick jag upp och mötte henne vid tunnelbanan..



Vi gick å inhandlade både mat och alkohol och sedan gick vi hem å lagade till lite tacos. Undertiden kom både AZ och Johan. Vi käkade och snackade å då dök även Sean och Amanda upp. Vi gjorde oss i ordning och när vi kände oss redo åkte vi till Medis för att sedan gå till Skrapan. Där vare Collegeparty, nåra vänner till mig  hade hyrt en lokal å bjude en jädrans massa människor. När vi kom dit var det fullsmockat å väldigt livat, det kändes faktiskt som om att jag var på en riktig collegefest :P Så det var lyckat! Det hände mycket skojj å tok :)



I lördags vare en såndär seg dag igen :P Vi låg hemma hela dagen, kollade på tv och på film. På kvällen blev det melodifestivalen. Å jag säger då bara GO GIRLPOWER :) Två skitbra tjejband på en å samma kväll. Jag önskar att de båda hade gått direkt till globen.. Sedan låg vi kvar i soffan å degade, å av en ren och skär lyckoträff råkade vi trycka igång OS, å vi fastnade där. Vi kollade i typ en timme på när det var nån sorts skidåkning för herrarna. 15 km valfritt och 15 km klassiskt, eller va fan det hette :S Iaf så var det ju huuuuur spännande som helst!! Vi satt å hoppade upp och ner i soffan alla tre (jag, Isabelle & AZ) :P Shit asså, vad de tre svenska männen gjorde ett bra jobb, vilken kämparglöd och ork alltså! Väldigt spännande var det å så roligt att man såg det live :)



Igår vaknade jag med en jättejobbig känsla i kroppen, jag trodde att det var måndag eftersom att jag hade degat hela lördagen som jag vanligtvis brukar göra på söndagar. Men så fort jag insåg att det var söndag spred det sig än härlig känsla genom mig istället :) Jag gick upp å städade efter gårdagen å åt lite frukost medans jag kikade på tv. Efter ett tag vaknade Isabelle till liv och vi gick ut på en liten promenad. Upptäckte Sumpan lite :) Det slutade med ett långt besök på Åhléns å sedan Donken.. Vi hade en mycket trevlig stund med en massa prat!
Sedan gick vi hem å umgicks lite med AZ å Niklas, men vi båda längtade så mycket tills klockan skulle bli 21.30 så vi kunde knappt ha en vettig konversation :P Vi hade nämligen bokat biljetter till Avatar i 3D! Som vi båda har längtat efter att få se den! Jag blev så glad när hon sa att hon inte heller hade sett den, vi bokade biljetterna på en gång!! Alla andra jag umgås med har ju sett den, så det var verkligen ett guldläge :)
När det äntligen blev dags att ta på sig 3D-glasögonen släppte ivern och koncentrationen var på hög nivå för att inte missa en enda detalj av filmen :P




Filmen är rätt lång, drygt 2,5 timmar men det kändes verkligen inte som så. Jag ville inte att den skulle ta slut.. Det hände så mycket spännande å fina saker hela tiden. Jag levde mig in å det kändes som en dröm! Den är otroligt bra gjord och handlingen är också mycket bra! En väldigt bra film alltså! Bästa filmen på länge! Visst var den väl kanske lite förutsägbar ibland, men det är ju en sån genre också så då gör det inget :) Helt wounderful!! Isabelle och jag var helt lyrisk!!



MEN!! Vi hade världens skräckupplevelse efteråt!! Asså jag vette fan, vi är väl lite sjuk i huvve kanske men det var såå jäkla läskigt!! För att ta det från början så gick vi ju ut från salongen med en härlig känsla i kroppen, det var som om att vi befann oss i en vacker dröm :)  När vi kom ut var det helt dött på stan, såg inte en enda själ, bara någon bil som rörde sig lite längre bort. Jag som är väldigt lättskrämd nuförtiden började bygga upp en liten orokänsla inom mig men sa inget till Isabelle. Vi kom in till centralen och det var 20 minuters väntetid. Vi satte oss på första bänk å väntade på tunnelbanan, klockan var väl typ 00.30. Vi pratade fortfarande glatt om filmen.

Men bara efter någon minut kom det en ytterst konstig man in på perrongen. Han gick i t-shirt och militärbyxor med en stor ryggsäck.. Han dumpade av sin väska på bänken brevid oss och började "spatsera" fram och tillbaka längs perrongen. Han hade en djup koncentrerad blick samtidigt som han såg nervös ut. Jag fick värsta konstiga känslan genom hela kroppen, jag ryste av obehag. Han stirrade ibland på oss när han gick där fram och tillbaka. Jag och Isabelle sa inte ett ord till varandra, men så plötsligt viskade Isabelle till mig; "Vad läskig han är" Å då blev jag ännu räddare! Först trodde jag att det bara var mitt fjantiga, överdrivna, undermedvetande som hade reagerat på denna man, men när även Isabelle gjorde det blev jag livrädd!!

Om jag ska vara helt ärlig så satt jag och antog att han var en självmordsbombare, alltså herregud, hur schizofren får man bli egentligen!? Eller hur fördomsfull är jag, bara för att han "såg ut" som en sån så måsta han såklart vara det. Men hur det var så fick jag inte bort känslan. Jag och Isabelle tittade knappt på varandra, för rädda för att se varandra ansiktsuttryck..
Efter ett tag satte han sig på bänken brevid oss och började pilla på sin väska lite nervöst, som om att han letade efter något. Efter nån minut tog han fram en rund svart grej, mitt hjärta dunkade å jag förberedd mig seriöst på att dö.. Hur sjuk är jag, fråga mig inte det, men så kände jag. Jag satt å funderade på vem jag skulle ringa till å berätta att jag skulle dö.. Sjukt sjukt sjukt! Han började iaf snurra på den där grejen, och ta av nån grej, jag var helt säker på att det var en handgranat, hahaha, sinnesjukt! Jag råkade kolla på Isabelle och hon hade också upptäckt den lilla grejen å hennes ansikte såg inte harmoniskt ut.. Fy faaan! Jag var verkligen livrädd. Han var så jäkla mysko, den vidrigaste människan jag någonsin har sett, jag har aldrig fått så konstiga vibbar av en annan människa förut. Helt sjukt!

Iaf så kom vår tunnelbana in å vi båda var överens om att vi inte skulle kliva på om han gjorde det. Vi stog på sidan om å avvaktade för att se hur han skulle göra. Han tog upp sin väska å ställde sig mot vagnen, men gick inte in. Han kollade lite på oss och jag blev ännu räddare, precis när dörrarna gick igen hoppade vi in. Han gjorde inte det, så vitt vi såg iaf..
Vi gick så långt fram som möjligt.. Livrädda båda två!
Det var en jobbig resa hem, vi var rädda hela tiden, å höll koll på folk som klev av och på. Vi sa inte så mycket till varandra. Men när vi väl kom hem, å hade stängda dörrar först då slappnade vi av å började berätta för varandra om hur vi hade upplevt det hela. Å vi hade reagerat och trott EXAKT samma saker. Så sjukt!! Fy faaan! Galna norrlänningar i storstan, eller vare nån känsla som stämde? Det får vi aldrig reda på, vi känner oss dumma samtidigt som vi inte kan släppa den där otäcka känslan..! Det måste ju ha varit nått som fick oss båda att känna så tycker man.. Sjukt jobbigt iaf!! Fyya!


Det får vara allt för idag för det blev så långt. Men skriver imorgon också..
PussPuss!!

Vampire Diaries!

Imorse ringde klockan å jag gick raka vägen till gymmet :) Det var otroligt segt att springa idag, fya.. Men jag gjorde det iaf, å sedan gymmade jag, det är så mycket roligare att gymma, så när jag springer längtar jag hela tiden tills jag får börja göra det istället.. Sedan tog jag en skön dusch som vanligt å åt frukost i lugn och ro :)


Lovisa tar en paus i pluggandet..

Efter det begav jag mig till skolan, vi har ju ingen föreläsning på torsdagar men vi brukar ses å plugga iaf. Idag var det bara jag, Lovisa, Johan och Sean, det är många som är sjuk nu.. Vi var trötta å det blev en hel del stoj, men vi lyckades lösa några uppgifter iaf å det är då absolut bättre än ingenting :) Jag åkte hem vid femtiden tror ja..


Sean å Johan kastade frisbee med ett kakburkslock :P Jag säger rå bara det, grabbar..

När jag kom hem snackade jag lite med AZ och Niklas. Å sedan lagade jag till lite korvstroganof. Jag har även hjälpt Niklas med lite fysikuppgifter eftersom att han inte var med i skolan idag.


Niklas pluggar, jag hjälper till, AZ skulle plugga men somnade som vanligt :P

Jag har kommit överens med mig själv att jag ska träna minst tre gånger å veckan, å ihelgen blire nog ingen träning. Så jag ska försöka hinna med att träna imorronbitti rå, jobbigt men det är lätt värt det i längden! Då måste jag gå upp drygt en timme tidigare än vanligt för att hinna innan föreläsningen börjar klockan 10.15.. Men det borde jag väl hinna..
Imorgon kommer Isabelle hit :)) Det ska bli så skojj! Vi ska hitta på en massa bus :P Det ärå iaf fest imorgonkväll å sedan får vi se vad vi hittar på..
Kikade nyss på det tredje avsnittet av Vampire Diaries, jag gillar den serien också :) Det är spännande!
Ikväll blire en tidig natt, jag är redan så trött å jag ska upp tidigt imorron. Så det blir snart ett avsnitt av Desperate Housewifes i sängen skulle jag tro :)

Det var allt för idag. Jag får se om jag hinner skriva nå imöran, är ett rätt så pressat schema då :P Me like!

PussPuss!

Gerard Butler :)

Innan Röd Drake började igår var det bageri och nagelmottagning här hemma :) Niklas bakade mockarutor och Kerstin behandlade AZ:s stackars naglar.. Jag sprang runt mitt emellan å försökte hjälpa till med det jag kunde :P Sedan kikade jag iaf på Röd Drake, jag har sett den förut också å jag tycker att den är bra. Men när den var slut blev det bums i säng.


Nu blir naglarna hela och fina igen :)

MEN jag och AZ la oss samtidigt å det slutar nästan aldrig gott :P Iaf inte när vi är pratglada, haha.. Vi var väl vaken till typ 2-2.30. Vi kacklade om allt mellan himmel å jord. Det är både det bästa och det sämsta med att dela rum med sin roomie :)


Bagare Niklas :)

Idag åkte jag till skolan så att jag var där i tid till föreläsningen. Jag var otroligt trött idag, å det beror ju såklart på att jag inte sov nå många timmar alls inatt.  Efter föreläsningen käkade vi lunch i matstugan å sedan vare räkneövning i två timmar. Jag var väldigt less sista halvtimmen men höll ut iaf..
När den var över åkte jag hem, stannade en sväng på affärn för att köpa lite färskvaror bara. Sen jag kom hem har jag lagat mat, käkat, diskat, tvättat, kikat på OneTreeHill eftersom att jag inte gjorde det igår, å dessutom kollat på det allra första avsnittet av Desperate Housewifes. Jag har aldrig följt den serien, men tänkte börja göra det nu när så gott som alla andra serier jag följer har haft säsongsavslutning :)
Nu sitter jag i soffan med datorn i knä och fötterna på bordet med tvn på i bakgrunden :P Jag slappar helt enkelt, sköönt, jag hoppas att jag kan somna tidigt ikväll..


I matstugan å snackar i telefon med Isabelle, me like :)

Nu kom AZ å Niklas hem å de har hyrt The ugly truth så jag ska kika på den med dem :) Jag har sett den en gång förut när den gick på bio å då tyckte jag då att den var riktigt bra. Dessutom är ju Gerard Butler så jäkla sexig ;P Det skulle vara en karl för mig dä :)

Näe gott natt på er nu gott folk. Jag skriver nå mer i möran.

PussPuss!

16/2-2010

Idag gick jag upp strax före åtta å gick raka vägen till gymmet.. Det var väldigt segt att ta sig upp för att träna, men jag lyckades iaf, jag är mycket stolt över mig själv :) Vid halvtio-tiden var jag hemma igen, tog en lång skön dusch å åt frukost i lugn och ro. 10.40 hoppade jag på bussen mot Sveaplan, där klev jag av som vanligt å väntade på att bussen mot Albano skulle komma, två gånger åkte bussen förbi men den var fullsmockad med folk! Så jag gav upp, jag började traska mot AlbaNova istället, ringde Johan för att kolla om det fanns nån gång-genväg, å visst fanns det väl det :) Det tog endast drygt 10 minuter för mig att komma fram, så det var väldigt smidigt att gå den biten.

Jag, Johan och Niklas gav oss på de första uppgifterna på kapitel 6. Till en början gick det skitbra, vi kände oss riktigt duktiga. Men sen spårade det ut helt!! Det var skitsvårt, Sean kom också å han fattade inte heller någonting.. Vi provade olika tillvägagångssätt men ingen av oss lyckades få rätt.. Benjamin kom å vi bestämde oss för att räkna några uppgifter från de tidigare kapitlerna, det var inte allt för lätt men det gick betydligt bättre iaf :) Sean gick in till hjälpstugan å frågade om uppgifterna på kapitel 6 och kom tillbaka med ett glatt leénde.. Så vi lyckades tillslut lösa några av de uppgifterna också.. Vi var kvar till strax efter 18.00.. Det fick räcka för idag!


De är inne på 7:e säsongen å jag gillar den fortfarande :)

Nu har jag käkat lite å funderar på att kika på det nya avsnittet av OneTreeHill.. Sen klockan 22.00 ikväll visas Röd Drake på 3:an så då blire väl att jag kikar på den också. Å sedan äre läggdags :)

Igår försökte jag lämna in min mobil på lagning här i Sumpan, men de kunde inte ta emot den för de hade inte de rätta reservdelarna.. Stööörigt! Nu har jag varit på två ställen som inte kan laga den. Men han rekommenderade iaf ett annat ställe som jag måste söka upp. Jag vill verkligen laga min fina mobil så att jag kan börja använda den igen, jag saknar den så, vill kunna lyssna på musik när jag sitter i bussen och när jag tränar..

Jag har inte så mycket mer roligt eller intressant att berätta så det får vara allt för idag.. Ska ta lite bilder imorron i skolan så att jag har lite nytt att visa iaf :) För bilderna är ju alltid roligast att se på!

PusselipussPuss!!




"allt för min syster"

I fredags vare ju munta.. Jag var otroligt nervös, kunde inte koncentrera mig på föreläsningen som var innan. Men när det var dags så vare bara att försöka lugna ner sig och ta några djupa andetag.
Jag och Lovisa gick till rummet och där satt redan Tony, som var vår examinatior, och väntade på oss. Vi fick sätta oss vid varsitt bord där det redan låg papper, penna och sudd utlagt. Han förklarade att han redan hade slumpat ut uppgifter åt oss å att det i stort sett bara var att börja. Vi båda fick första uppgiften samtidigt men vi fick så klart inte samma uppgift. Vi fick sitta ner å anteckna å tänka tills vi kände oss redo att redovisa. När man väl redovisade kom Tony med en hel del frågor, ibland förstod man inte riktigt vad han menade å blev lite ställd, men det var bara att försöka svara så gott man kunde. Det tog ganska precis en timme för oss båda att redogöra 4 uppgifter var. Betygsskalan för varje kapitel var från IG-VG, jag fick G på kapitel 3 och VG på kapitel 1,2 & 4! Så jag är riktigt nöjd :) Det gick bättre än väntat, såå skönt att för en gång skulle ligga lite över gränsen :)


Integralnörden :P

När det var klart gick vi å käkade. Där satt det några som fortfarande inte hade gjort muntan som övade för fullt, vi hjälpte dem med det vi kunde å berättade vad vi hade fått för uppgifter å frågor.. Hur det var så stannade iaf jag, Sean, Johan & Niklas kvar på skolan i över två timmar å gjorde inte ett nada :P Vi snackade en massa skit, sjöng, skrattade å löste dubbelintegraler :P Haha.. När jag äntligen kom hem var jag astrött! Orkade inte göra nått. När kvällen kom kikade jag och AZ på Let's Dance. Under programmet så piggnade vi båda på oss. Grabbarna hade frågat om vi ville hänga med till Söder för att umgås å spela BlackJack när Niklas dealade, så då vare det som gällde då :) Det var en mysig pub och vi hade trevligt, dessutom så gick jag 100:- plus :) Såå naaaajs!


Sötaste Elida!

I lördags gick jag till gymmet så fort jag vaknade. Det gick ganska bra, skönt efteråt såklart. När jag kom hem städade jag å sedan hoppade jag in i duschen. Jag gjorde mig i ordning å begav mig hem till Elin, Alex & Elida :) Där blev det en massa skvaller och mys :) Elida växer så det knakar! Det var riktigt trevligt, var så längesedan jag träffade dem.. Men när kvällen kom åkte jag hem igen, jag och AZ skulle ha en sambokväll :) Det blev ost, kex och vin framför melodifestivalen. Sedan blev det lite singstar å dans :) Vid tolvtiden gick vi mot Garbo, en krog här i Sumpan bara 5 minuter hemifrån.
Det var en låång jävla kö, men efter typ en halvtimme kom vi in, trots att det egentligen är 23års gräns :) Å vi blev glatt överraskade när vi såg hur det såg ut där inne! Det var två våningar med tre olika dansgolv, där nere var det liveband å lite äldre folk. Det tog ett tag innan vi upptäckte att det var Patrik Isaksson som spelade, det var ju riktigt skojj, det var skitbra drag och han sjöng bra å man kunde alla låtarna :)
Verkligen en skitbra krog! Den bästa hittils åsså ligger den på gångavstånd, så perfekt! Dit ska jag absolut fler gånger :) Synd att vi inte har varit där tidigare, det är ju så många som har pratat om den, å nu fattar jag ju varför.. Ska ta igen all förlorad tid där :P


Glaskrossaren :P

Igår slöade jag hela dagen. Det var ju alla hjärtans dag men det kändes verkligen inte som så. Iofs brukar inte jag vara nå stort fan av den dagen i överhuvudtaget men det kändes lite deprimerande att vara helt själv faktiskt. Väldigt ensamt. Så det blev en jädrans massa filmtittande för att få tiden att gå..
Jag såg bland annat allt för min syster å fy faan vad den var bra! Jag grinade, grinade å grinade. Hela filmen var så fin och sorglig! Den rekomenderas verkligen! Om ni vill grina av er lite så kika på den, å om ni inte vill grina titta på den iaf för den är skitbra!!!!

Idag vare skola igen, måndagar är så seeega. På föreläsningen var jag väldigt trött, gäspade mest hela tiden. Men på diskussionstillfället var jag lite vaknare. Jag lär mig mycket på de två timmarna.
Sedan åkte jag hem, handlade lite först, å nu har jag gjort kycklingwook, det blev ganska så gott.. Resten av kvällen tänker jag spendera framför tvn :)

En helt vanlig torsdag..

Idag gick jag till gymmet vid 8-tiden, började med att springa som vanligt å sedan köra lite på maskinerna. Det var riktigt skönt. Jag gick hem, tog en skön dusch å åt frukost i lugn å ro.. Sedan drog jag till skolan, var där vid 11-tiden. Där satt det redan folk som pluggade inför muntan. Så hela dagen har jag varit där, det känns ganska bra nu faktiskt. Vi har hjälpt varandra en hel del å kommit fram till bra resultat tillsammans :)

Nu har jag kikat på Vampire Diaries, den verkar ju rätt ok. Känns kanske som om att de har gjort som en blandning av TrueBlood och Twilight, men jag gillar ju båda dom så det kanske kan bli nå bra av det här också :)

Hä blev ett kort inlägg ikväll men jag har inte så mycket mer att berätta.. Eller jo, min mobil har spårat ur totalt iaf, jag måste ha en hårsnodd runt den för att batteriet ska sitta fast, så det är väldigt svårt att skriva sms kan jag ju be att få tala om.. Störigt!

Vi hörs imorron istället då jag förhoppningsvis har något roligare att skriva om..
Håll tummarna för mig, jag har muntan klockan 12.00.... Nervös är jag!!

PussPuss!

Muntaplugg på hög nivå!

Idag vare föreläsning som vanligt klockan 10.15, det var lite lättare att förstå idag jämfört med i måndags, fast jag tyckte nog ändå att det spårade ur lite ibland.. Men men, hä ska väl gå å lära sig det här å.
Sedan vare lunch, vi brukar alltid gå till ett annat hus, där det finns en massa micros, när vi ska käka, men idag hade inte Lovisa med sig någon matlåda å jag hade ändå bara sallad så jag stannade kvar på AlbaNova med henne å käkade där. Det blev alltså en lite tjejlunch, vi hann med att snacka en massa tjejsnack som vi inte kan göra annars när alla grabbar är med :P Så det var trevligt :)


AlbaNovas huvudentré :)

Efter lunchen vare dags för räkneövning med käre Mr. Holst. Dessa timmar gillas starkt, det är väldigt intressant och lärorikt :) När denna skoldag var över åkte Lovisa med mig hem. Vi började med att laga till lite baconröra å pasta till middag. Vi käkade, lät matkoman vara i ca 5 minuter å sedan satte vi oss å började plugga!
Vi har gått igenom alla de fyra kapitlena, varannan uppgift var. Vi blev klar  22.15! Så jäkla duktiga har vi varit! Imorgon äre sista dagen att plugga innan the big munta-day, shit jag är så jäkla nervös! Det är så svårt att uttrycka alla dessa begrepp med ord. Men vi har som sagt var övat väldigt bra idag, det uppkom endel frågetecken som vi tänkte reda ut med de andra imöran..


Här är vi påväg från föreläsningen till "matstugan" (Bilder är från förra veckan)

Nu ligger jag i sängen å är helt slut av allt pluggande.. Så ska ta å sluta ögonen snart. Imorgon äre ingen föreläsning vilket innebär heldag med muntaplugg igen, nice! Tänkte hinna med att träna innan jag drar till skolan också, skönt att få det överstökat på morgonen ändå, så lätt att det inte blir av på kvällen annars..

God Natt allesammans!
Puss&Kram!

PluggelipluggPlugg!

Igår orkade inte AZ följa med mig till gymmet så jag gick dit själv ändå rå.. Det var asmycket folk där när jag kom dit, mest karlar, me like :P Haha.. Det var väldigt trevligt att ha lite svettiga män att kolla på medans jag sprang, å dessutom så orkade jag springa 20 minuter i streck vilket är bäst hittils. Känns som om att jag kanske hade kunnat orka i 5 minuter till också men jag får så jädrans ont i fötterna, jag har helt fel skor! Efter springningen så blev det lite maskiner på ben, armar, rygg och mage, sååå skönt!
Efteråt gick jag in på Ica å gjorde en halvstor inhandling av mat, det blev två kassar å totalt 340 kronor..
När jag kom hem satte jag igång ugnen, slängde in torsken på defrost å satte lite vatten på kokning innan jag hoppade in i duschen. När duschen var avklarad började jag laga till fisksufflé, me like a lot! Det blev väldigt lyckat denna gång :) Dessutom en middag och två matlådor!
Å när detta var färdigt så kikade jag och AZ på ett avsnitt av Greys Anatomy, det var ett bra och roligt avsnitt :)
Jag gick till sängen ganska så tidigt å drog igång det senaste avsnittet av Heroes.. Jag tycker faktiskt att serien är ganska bra trots att de har gjort så många avsnitt, den håller fortfarande måttet :P Slutade väldigt spännande!

Idag har vi ju inga föreläsningar men vi hade kommit överens om att vi skulle träffas å plugga ändå, så det var bara att kliva upp samma tid som vanligt.. Vid 10-tiden började vi plugga å höll på tills klockan var ca 18.00.. Det har varit en mycket givande dag, vi har gått igenom alla punkter på kapitel 3 å alla utom 2 punkter på kapitel 4. Så nu har vi så gott som alla fyra kapitlena nedskrivna, nu ska vi "bara" kunna dem utantill också innan fredag :S
Det känns absolut inte omöjligt, men väldigt svårt! Det är totalt 42 olika punkter att lära sig. Å en punkt är inte så lite ska jag be att få tala om, punkt 3 på kapitel 4 lyder såhär:

Kunna visa att det arbete som krävs för att lyfta ett föremål i ett homogent gravitationsfält är "mgh" (oavsett eventuell förflyttning i sidled), samt ge ett enkelt exempel (med numeriska värden) som illustrerar hur denna formel kan användas i samband med arbete-energi teoremet.

Så ja, det är jobbigt att lära sig alla definitioner och bevis utantill. Lättare äre iofs om man lär sig härleda alla själv från någon lätt formel, men det är också jobbigt, det blir så himla långt då.. Men som sagt ingenting är omöjligt :) Å jag tycker att det är intressant! Det blir en hel del diskussioner också när vi sitter så många å pluggar tillsammans, ibland leder det till väldigt spännande slutsatser :P Men me like it!
Vi hade en liten rast sådär mitt på dagen också, å då passade jag och Johan på att göra en rebus på tavlan medan de andra gick å handlade snacks på ica :P Haha, den blev väldigt fin måste jag säga.. Skönt att ha lite skojj mellan allt tänkande också, det blev även endel badmintonspelande :P Hehe..

Jag har försökt lägga in några bilder här på bloggen men det gick inte.. Så idag blev det bara en massa text.. Håller iaf på att lägga in bilder på facebook, men det tar en förjävla lång tid för det går inte att använda den snabba versionen av någon otroligt störig anledning!!

Det får vare alles for to day.. Vi hörs imöran igen då!


PusselipussPuss!!

En veckas utvärdering :P

Nu har jag inte skrivit på länge igen. Men jag har haft så mycket att göra att det inte riktigt har funnits någon tid eller ork.. Fast nu sitter jag iaf här å tänker slänga ihop ett inlägg :)


I matstugan å pluggar :)

I tisdags följde Hanna med mig till skolan, där satt det ett gäng.. Vi var kvar där några timmar å pluggade (Hanna läste bok :P) för att sedan åka hem å laga till lite tacos. Vi åtta-tiden åkte jag, Hanna, AZ och Niklas till Kristineberg. Vi hoppade av där utan att egentligen veta hur vi skulle gå för att ta oss till StandUp-puben. Efter typ 20 minuter hittade vi, så vi lyckades komma i tid. Vid 22-tiden drog det igång, det var paus mitt i, åsså slutade det hela vid tolvtiden tror ja..


Vad cool du är som dricker öl Niklas :P

Jag skrattade som fan åt den sista personen, han var riktigt bra å han pratade länge också :) Det var superskojj, det är redan bestämt att vi ska gå på nästa :P Tydligen är det första tisdagen varje månad nu, så det är ju sköjj :)


Sambos <3

I onsdags åkte Hanna efter mycket om och men hem igen, det var egentligen meningen att hon skulle stanna en dag till men hennes jävla skitchef hindrade det hela :@
Iaf så var jag i skolan som vanligt, när jag kom hem var det bara att göra sig i ordning inför kvällen för vi skulle ut på studentpub å fira Emmy som fyllde år :) De som förfestade hemma hos oss var: jag, AZ, Niklas, Johan, Sean, Victor, Benjamin och Jocke..


I väntan på tunnelbanan..

När det blev dags så hoppade vi på tunnelbanan mot Kista. De flesta av oss hade aldrig varit på den studentpuben förut så det var otroligt problematiskt att hitta dit, särskilt eftersom att de som visste vägen bara sprang ifrån oss ovetande, skapligt irriterad jag blev då!!! Men men, vi hittade tillslut å då fick de onda människorna bjuda oss på öl :P
Vi satt där rätt länge å bara snackade en massa gojja :) Det kom även fler folk som man kände.. Så kvällen var mycket trevlig! Lovisa hade tunnelbanetiderna uppskrivna på armen så jag tror att vi alla hann med någon innan de slutade gå :)


Snygg tatuering Lovisa, haha!

Hela torsdagen var MimmiCaroline Olsson ooootroligt seeeeg! Fy fän! Kommer inte ihåg om jag gjorde så mycket mer än att lata mig i sängen, soffan eller framför datorn :S Så då var den dagen avklarad :P

I fredags var jag på skolan, föreläsningen slutade tolv å vi var så duktiga att stanna kvar efteråt för att tillsammans gå igenom de två första kapitlena av kunskapsmålen (de som vi ska kunna till muntan). Det gick mycket bra å jag lärde mig en massa, så känner mig rätt säker på just de punkterna iaf.
Jag kom hem ganska sent å var bara hemma i drygt en timme innan jag begav mig till Lovisa. Hemma hos henne blev det ost&kex-mys framför Let's Dance :) Skönt å mysigt att bara ta det lungt å snackas lite.. När det var slut så åkte jag hem igen..


Vi tog en liten fredagslunch på korvmojen :)

Lördagen sovs det väl ut skulle jag tro. Å sedan blev det en sväng på gymmet, gruvade mig som fan innan men efteråt vare ju lovely :) Jag lagade lite mat å sedan vare bara att göra sig iordning för kvällen :) Lovisa kom hit, så jag, hon och AZ umgicks här hemma ett tag innan vi åkte till Amanda. Amanda haade en mysig liten ett på söder, vi satt hemma hos henne å snackade en massa tjejskvaller innan vi åkte till Medis. När vi kom fram såg vi att det ungefär var välrdens längsta kö in till DeBaser, men vi ställde oss där iaf.. De tog ett tag innan vi kom in, men sedan vare raka vägen till toan å sedan till baren :P Vi träffade några andra vänner där som vi dansade lite med. Det var fullsmockat med folk. Maskinen skulle spela, jag är inget fan till dem men tänkte att det iaf kunde vara bra drag.. Det var bra drag, men alldeles för mycket å för fulla människor, det var inte direkt nån av oss som tyckte att det var skoj. Så vi drog hem igen innan det ens hade stängt. Så om jag ska dit nå fler gånger ska det då vara för att det är nått riktigt bra band som spelar!


I väntan på bussen till Medis..

Igår var det slappt. Jag mådde inte så dåligt men var bara allmänt seg. Fast jag var ganska duktig också, jag läste ut hela kapitel 4 i boken, så nu ligger jag inte textmässigt efter :) Å jag lagade mat som räckte till två matlådor också! Skapligt nöjd ändå. Innan läggdags vare Spiderman 3 på tvn som fick underhålla mig..

Idag vare bara att kliva upp å gå till skolan igen. Dagens föreläsning måste jag säga var rätt så svår. Han körde iofs en massa bevis, så på onsdag borde det bli bättre när man får lite konkretare exempel.. Efter lunch vare diskussionstillfället. Jag gillar dem starkt, de stärker förståelsen å dessutom får vi enkla å bra svar på frågor man har :) Så plus i kanten för Erik!
När AZ kommer hem hoppas jag att hon vill hänga med till gymmet. Annars går jag väl dit själv, på nått sätt äre ändå roligare att vara två :)

Det får bli allt för dnna gång. Ska försöka skriva imorron igen :)


PussPuss!!

Fotboll å en massa skoj :)

I fredags så vare ju Glysiscup, det var riktigt roligt :) Första matchen förlorade vi med 4-3 mot Iggesund, de spelar i en högre divioson än oss. Andra matchen så förlorade vi också, vi spelade mot Hudik, kom inte riktigt ihåg vad det blev för målskillnad men de vann ju såklart, de spelar två divisioner över oss.. Men tredje matchen så vann vi med 5-3 tror ja :S Mot enånger om jag inte minns fel.. Vi gick ju inte vidare, men det var huuur roligt som helst :) Jag älskar fotboll å vi spelade ändå bra! Så det var riktigt lyckat..
Fast ett stort minus!! Malin bröt foten stackarn! Hon som skulle in i lumpen på måndagen.. Snacka om otur, hon har aldrig skadat sig..


Fotboll <3

Jag hade huuuur mycket träningsvärk som helst på lördan! Hela kroppen värkte! Men jag gillar det samtidigt eftersom att det känns att man har gjort något bra :) På dagen hängde jag med Jessica å hennes grabbar på stan å sedan åkte vi hem till henne. Då kom även Rikard och mamma dit. Vi käkade mat tillsammans å myste.


Fabian med sin mormor <3

Men när kvällen närmade sig så åkte jag hem till min stuga, där var det redan folk från fotbollslaget, vi skule nämligen ha lagfest :) Jag duschade å gjorde mig i ordning, sedan snackade vi å lekte charader, jag hade så jävla roligt! Skrattade en massa :) Riktigt skojj att vara med er brudar!!
När det blev dags så drog vi till August å där vare också skojj :) Vi röjjde gärnet på dansgolvet! Tack brudar för en rolig helg :)


Hahaha, på August med brudarna :P

Igår åkte jag och Hanna ner till Stockholm med tåget, det blev en timme försenat, lite drygt för jag mådde inte så bra.. Jag har kommit på att jag inte riktigt tål nötter. Jag åt på tåget å det började genast klia som satan å jag hade ont i magen flera timmar efteråt. Så blev det en gång i julas också, skitstörigt! Så jaa, jag ska nog undvika nötter.. Vi degade tillsammans med Niklas, AZ och Amanda hela söndagskvällen :)

Idag vare bara att pallra sig upp till skolan.. På föreläsningen vare faktiskt lite segt idag, men helt ok. Å sedan vare tutorials å det var intressant, jag lär mig mycket på dem, man får vara lite mer aktiv.. Efter det åkte jag hem.. Lite senare på kvällen så gick jag, AZ och Hanna på restaurang :) Vi åt väldigt gott! Å efter det så spelade vi bowling å det gick hur bra som helst för mig, haha :) Jag började med att göra två strikar å jag gjorde en massa spärrar också, kanske att man ska börja tävla i bowling :P Hahaha.. Det var riktigt roligt.. Å när vi kom hem så blev det såklart Paradise Hotel, så spännande å vilket jävla fulspel Kristoffer kör med alltså, shit!

Nu äre dags för lilla mig att sova så att jag orkar med morgondagen :) Tänkte ta mig till skolan å plugga lite trots att jag är "ledig" Så vi får se om vi hörs imorron..


Pussar!!



RSS 2.0