Laborationshandledare, jag!?

Idag vaknade jag också av allt arbete och alarmande som är utanför lägenheten, men blev inte livrädd iaf.. Jag tog på mig träningskläderna och gick till gymmet. Jag cyklade som vanligt, och hade på mig min iphonehållare jag fått från SATS, den fungerade mycket bra! Sedan sprang jag i en kvart också. Det kändes lite segt om jag ska vara ärlig, men jag gjorde det iaf. Å sedan styrketränade jag som vanligt..

Jag gick hem å donade med allt som jag skulle innan det var dags att åka till skolan. Det var analysföreläsning och jag förstod faktiskt första halvan, det är ju helt otroligt. Den andra halvan kan som vanligt dra någonstans! Efter föreläsningen gick jag bort till Alba Nova istället, för där skulle jag träffa en kvinna angående jobbet som jag sökt.. Hon var mycket trevligt, jag fick bra information och det ligger på mig nu om jag vill ha jobbet eller inte. Det fungerar som så att man provjobbar typ tre gånger innan man skriver kontraktet men att man självklart får betalt för de dagarna också.. Dock vare ett helt annat jobb än vad jag trodde att jag hade sökt, haha typiskt mig :P
Jobbet jag sökt var tydligen som laborationshandledare, haha :P Men det lät ju också intressant, dock lite svårare. Som jag fattade det ska man lixom hålla i själva labben. För klasser från grundskolan och upp till trean i gymnasiet. Tänk att ha en laboration för Fysik B, det är ju inte det lättaste direkt. Fast man får ju förbereda sig såklart, det såg ut att finnas rejält med info. Åsså har man max 15 elever, om det är fler än 15 är vi två handledare. Det lät ju väldigt spännande och som en riktigt utmaning iaf. Men frågan är om jag klarar av det!?
Jag måste fundera på det i några dagar å läsa om labbarna litegranna. Å så tänker jag fråga en i klassen som jobbar där så kanske hon kan förklara mer, lixom berätta exakt vad de gör och hur mycket som förväntas av en..


Lite knasig bild, men men, jag idag iaf :)

Mycket spännande iaf. Det vore ju som sagt var najs med lite extra klirr, för inte är jag rik om dagarna direkt. Jag börjar känna en lättare panik över att mitt sparkonto också börjar sina. Jag åkte ju utomlands så då gick det såklart en hel del pengar å dessutom så har jag fått tillbaka försäkringspapprena angående min skada, så nu måste jag betala 1500:- i självrisk också. Jävla skit alltså! Det är inte direkt vad jag känner att jag har råd med nu. Men men, what to do, hälsan kommer ju först och det var väl tur att jag fick röntga och sy..

Jag som längtat hela dagen efter att få se både Desperate Housewives och Cougar Town, näe då visar det sig att det inte är nå sånna avsnitt idag.. Otroligt irriterande!!! Tråkigt! Men det nyaste avsnittet av Gossip Girl har iaf kommit ut så ska väl ta å kika på det då iaf.. Imorron äre en stor dag med många roliga saker, men det berättar jag om imorron kväll ;)

PusselipussPuss!!

Brandalarm!?

I dag vaknade jag upp med en hjärtklappning kan jag lova. Shit vad rädd jag blev alltså!! Jag vaknade av ett alarm som tjöt skithögt, det lät verkligen som om att det kom från lägenheten. Jag kastar mig upp ur sängen å tror att det är brandalarmet, jag hinner tänka; "Hur ska jag ta mig ut? Tänk om det brinner i trappan! Jag blir fast här uppe" innan jag kommer på att det endast är byggarbetet utanför som varnade för att de skulle spränga nått, för sekunden efter hör jag smällen..! Alltså fy vad hemskt det var att vakna så, jag var verkligen livrädd. Så jädra läskigt, fyy!!


Jag på tåget mot Lund i fredags :)

Idag gjorde jag en sån där miss igen, jag hade jättelång tid på mig att göra mig i ordning och dona innan det var dags att hoppa på bussen, men så missar jag den. Alltså jag förstår inte varför jag är sån, väldigt störigt. Så jag missade första delen av föreläsningen, men men, det är inte hela världen..



Lovisa&Jag i lördags redo för fest :)

Efter föreläsningen vare dags att börja med laboration tre. Drygt, för Emmy som jag labbar ihop med var dessutom sjuk så jag var tvungen att jobba helt själv. Det är svårt, för då kan man inte diskutera fram rätt metod. Som tur var så hade jag Marcos som var så snäll å hjälpte mig en hel del, jag är skyldig honom och Benji väldigt mycket! Får se om jag kan komma på nått att kunna ge tillbaka.. Jag är otroligt tacksam iaf :)


Lovisa på Stortorget i Malmö :)

När klockan var strax efter fyra begav jag mig hemåt, då hade jag fått nog. Jag hade väl gjort klart fyra uppgifter då tror jag, men alla tillhörde uppgift ett, å det är ytterliggare två deluppgifter kvar, det tar sån lång tid att göra alla delarna. Men jag är ändå nöjd med min insats, jag var ju trots allt själv och det är väldigt svårt..


Turning Torso :) Svårt att få med hela på bild, den är så hög..

När jag kom hem gick jag raka vägen till affären å inhandlade lite varor till dagens middag. Jag har fått nå dille på kyckling alltså, men det är ju så jädra gott. Å jag tycker att så mycket passar till det. Så idag blev det en thai-inspirerad kryddstark wookblandning med ris. Jag använde mig av; kyckling, morötter, champinjoner, sockerärtor, purjolök, paprika, piripiri, vitlök, vattenkastanjer, kokosmjölk, röd currypasta, sambal oelek, hönsbuljong, soya, honung och salt. Det blev oerhört gott måste jag säga, det lyckades jag mycket bra med och jag gjorde det helt själv efter eget behag också :)


Inte direkt finaste bilden på mig, men det är på oss två iaf <3 Jag hade en otroligt rolig och mysig resa!

Samtidigt som jag åt tittade jag på Paradise Hotel. Å sedan dess har jag tagit det lungt, snackat lite i telefon och donat i lägenheten. Nu börjar mina ögon snart svida för jag är så trött. Klockan är alldeles för mycket nu. Jag måste vara pigg imorron för då ska jag träna, gå på föreläsning och sedan arbetsintervju. Jag är lite nervös inför den, men det borde väl gå bra. Det är bara att försöka vara sig själv.


Kände för att platta håret idag..

Nu på kvällskvisten har ju sutte å slipat på mitt CV samt det Personliga brevet. Jag är inte nå fan av att skriva dessa grejer och det som stör mig mest är att jag säkert har skrivit 5 olika CV:n bara det att alla jämt lyckas försvinna på nå magiskt irriterande sätt. Men nu är jag så gott som färdig, tänkte ta å kika igenom det några gånger till imorgon innan jag skriver ut det.

Näe, nu måste jag gå å krypa ner i sängen med kära John Blund ;)
PussPuss!

Turning Torso

Jahaja, så nu var helgen slut då.. Tråkigt. Men jag har haft det underbart!! Detta är en helg som jag kommer minnas :) Igår vare huuur skoj som helst!! Som jag förstod så var ju Lovisa grymmast på plan och gjorde ett mycket bra jobb ifrån sig, det gjorde det övriga laget också men det räckte inte riktigt till så de förlorade på femte setet, så typiskt för de var riktigt när att de lika gärna kunde ha vunnit.. Men men, vi åkte hem, lagade mat, duschade, gjorde oss i ordning och inväntade folket dom skulle komma. Jag sminkade och donade med Lovisas hår, hon blev sketa snygg ;) Vi var väl ca 10 pers hos Lovisa, vi hade det mycket trevligt hon har snälla och roliga vänner! Det var skoj att träffa dem :) När det var dags att gå ut gick vi typ bara runt hörnet för att gå in på Östgötas (ÖG's skulle man säga om man var cool ;P) nation. Där hade vi super skoj med otroligt billig alkohol och härliga dansgäng :) En väldig lyckad kväll med andra ord :D Idag var vi sega, såklart, men vi lät inte det stoppa oss. Så vid tolv kom Lovisas pappa å hämtade oss vi skulle nämligen åka å turista lite i Malmö också, me like :) Jag och Lovisa gick längs gågatan och kikade och gick till olika torg. Sedan tog vi en stadsbuss ut till hamnen å kikade på nytänkande lägenheter och Turning Torso :D Den var riktigt cool, tänk vad de kan hitta på.. Sedan hämtade Lovisas pappa oss igen och vi åkte å kikade på Öresundsbron. Den är ju också otroligt läcker! Åkte även förbi Zlatans fina hus, dä ni ;P När turistandet var färdigt åkte vi hem till Lovisas föräldrar där vi fick väldigt god mat :) Vi hade det mysigt i några timmar å sedan blev det dags för mig att bege mig mot tågstationen i Lund, så vi fick skjuts igen :) Som ni själv kan förstå har jag haft en av mina bättre helger, å det tackar jag Lovisa å hennes familj för, tack för en underbar vistelse i Skåne :) Jag kommer tillbaka, var så säker! Å då skare vara sommar :) Nu orkar jag inte skriva nå mer, imorron lägger jag in lite bilder från helgen. Ha en fortsatt trevlig söndagkväll så ska jag försöka slumra till lite på tåget här :) PussPuss alla älskade!!

"bara" division ett..

Nu sitter jag inne i idrottshallen i Lund för att titta på Lovisa när hon spelar volleyboll. Sen hon flyttade hit har hon börjat spela med dem, å de spelar ju "bara" i division ett så detta kommer vara pice of cake för Lovisa :) Hon var ju bland topp tre i Sollentuna som spelar i elitserien, så hon kommer ju äga alla idag, det är jag helt säker på!! Det ska bli skoj att se, redan nu på uppvärmningen håller hon på å bossar, me like :) Igår myste vi på. Lovisa visade mig runt litegranna. Bland annat så besökte vi Domkyrkan, det är en speciell känsla dä.. Gick en sväng på stan, å Gud så fint det är här. Lixom så gammeldags, med en massa smågator och söta hus :) På kvällen tittade vi på Idol och E.T.. Testade lite klänningar inför festen ikväll å donade med lite nagelack å sånt.. Jag är så taggad inför ikväll, hä kömmer bli riktigt sköj :D Ha en rolig lördag alla!! PussPuss!!

On my way to Lund!

Hej allesammans! Jag hann inte skriva nå inlägg imorse innan jag åkte till centralen. Det blev lite stressigt som vanligt :P Jag hann ganska precis till tåget ska jag säga :) Nu sitter jag på tåget, hoppade på 08.25 skulle vara framme 13.25 men det är en halvtimme försenat så blir väl runt två rå.. Vi får se vad jag och Lovisa hittar på idag. Det blir nog mest mys skulle jag tro. Å imorron äre först volleybollmatch å sedan fest :) Denna helg kommer bli toppen tror jag!! Dock har jag suttit breve en tant som fegharklar sig seriöst 5 gånger i minuten i tre timmar nu. Jag blev så jädra sugen på att slå till henne några gånger asså. Va fan, harkla dig ordentligt så kanske du är tyst i nån minut innan du behöver harkla dig igen.. Otroligt störigt!! Eftersom att jag skriver från mobilen kan jag inte lägga upp nån bild. Jag vet ju fortfarande inte hur man gör det å ingen annan tycks vilja hjälpa mig heller så. Så då blire ett obildligt inlägg ;) Jag ska försöka hålla er uppdaterad under testen av helgen också! Ha en bra dag så hörs vi! PusselipussPuss!! P.s texten flyter ihop av sig själv trots att jag tryckt enter, ni får leva mä dä ;) D.s

Stressigt!

Tjolahopp tjolahej inatt har jag sovit i nytvättade, fina och sköna lakan som jag fått av Kerstin!!

Idag vare numeriska metoder, Niklas hade bilen här så vi åkte tillsammans i den till föreläsningen.. Dagens föreläsning var svår tycker jag, jag hängde inte med på så mycket. Men skrev ner allt iaf, det är alltid bra man kanske kommer fatta i framtiden lixom :P
Direkt efteråt vare datasalen som gällde, jag började känna mig ganska stressad. Vi hade tre timmar på oss att; göra sista uppgiften med a)-e) delfrågor, redovisa den och två uppgifter till muntligt för en handledare och fixa den skriftliga rapporten för 4-5 uppgifter till.. Tiden bara rusade iväg, lunch vare inte ens på tal om att försöka hinna kasta i sig. Fem i tre (då de hade gått tre timmar) var vi klara med allt förutom inlämningen av den skriftliga delen. Läraren sa dock att vi hade till 17.00 på oss att lämna in den, men då måsta vi gå till hans brevinkast på KTH. Så blev fallet för oss, vi blev klar med den typ halv fyra å då hade han redan gått. Å då fick jag äntligen äta min lunch!


Jag ida rå!

Klar blev vi iaf, å det blev i tid.. Skönt! Så nu äre bara att börja med laboration tre, känns som om att det bara blir stressigare å stressigare för varje gång. Just typisk universitets tempo.. Bläää! När jag kom hem var jag sönderstressad å helt slut. Jag la mig i soffan å degade å hade skittråkigt.. Jag ville att tiden skulle gå så att jag skulle börja bli hungrig så att jag kunde ställa mig å laga mat för att fördriva tiden.. Patetiskt? Nääe, inte alls..!!


Snöigt, i väntan på att få grön gubbe för att gå över vägen..

När klockan blev halv åtta vare iaf dags för Paradise Hotel. Det var ett bra avsnitt idag, det är alltid spännande med parceremonin, dessutom så vare extra trixit idag :P Hehe.. Sedan dess har jag bara hjälpt Markus med lite naturkunskap, det är ju härligt att känna att lite kunskap hänger sig kvar iaf :)

Jag har packat resväskan också.. För imorronbitti drar jag söderut :) Hela vägen ner till Lund ska jag :P Haha, jag har aldrig varit så långt söderut i Sverige, så det ska ju bli väldigt intressant. Å framförallt ska det bli underbart att få träffa min kära vän Lovisa igen :)!!! Jag saknar henne så om dagarna, det är så tomt! Så det ska bli skitskoj att få umgås med henne en hel helg, jag har längtat väldigt länge!!


Jag ute i snön idag..

Å i och med att jag åker så tidigt imorron hinner jag ju inte träna som jag sa att jag skulle göra. Det var ju väldigt typiskt. Men om jag har tur kanske Lovisa vill ta en långpromenad å visa mig Lund imorron kväll :)
Detta var allt för mig idag. Jag skriver nog några rader imorron innan jag drar till tåget. Sov gott folket!
PussPuss!!

Mysmongo-dag..

Det nyaste One tree hill avsnittet som jag hade laddat hem var fejk, så det blev inge med det ä.. Var så illa tvungen att börja plugga på en gång då. Jag hade bestämt mig för att plugga på analys 3, i och med att jag kanske kommer få göra en omtenta på den om typ 2 veckor kanske. Denna gång ska jag träna på gamla tentor från han (Mr. Svensson) som skrev vår, för han gör absolut de svåraste, så om jag lyckas lära mig dem bör jag klara av omtentan.. Lite senare blev jag hungrig igen å då orkade jag inte laga till nå storslaget så det blev nudlar, hårdbröd, keso, avokado och tomat. Mycket gott måste jag säga :)


Vintern börjar ta över huvudstaden nu..

Jag forsatte plugga lite till. Tog lite pauser då och då å lekte med mobilen. Jag har även tvättat hela dagen. Jag har nämligen blivit allergisk mot ett sköljmedel vi använt nu på sistonde. Så jag är typ tvungen att tvätta om allt, å då framför allt sänglakanen, men jag får se om de hinner torka tills jag ska gå å lägga mig eller. Får väl överleva en natt till med kliande annars då.. Vid sextiden begav jag mig ut i snöovädret för att gå å handla lite ingredienser till kvällens middag.


Jag på väg till affären idag..

Idag lagade jag också till en kycklingrätt som jag hittat på min app. Det blev soppa, å även den var otroligt god. Tror att jag gillar den mer än förre kycklingrätten faktiskt. Jag har kommit på att jag gillar soppa väldigt mycket. Det går att göra så mycket gott med det, å egentligen kan man ju lägga i precis vad man vill. Matigt blire också, först tror man inte att man kommer bli mätt, men visst blir man det :)


En riktig häxgryta :P

Nu tänkte jag ta å kika på film med AZ & Niklas, de har nämligen hurt; I taket lyser stjärnorna. Jag har sett den förut men kan absolut se den igen. Den är så sorlig..
Idag gjorde jag ingen större möda med att göra mig fin. Har endast på lite täckstift och lite maskara för att inte skrämma personalen på Ica när jag gick å handlade :P Haha, åsså vare myskläder som gällde, så skönt!


Mysmongot idag då!

Sov gott allesammans! Puss&Kram!!

SATS gåva!

Igår när jag skulle sova kände jag att en förkylning kom smygandes, jag får lixom ont i tandköttet då. Skitkonstigt å jobbigt. Dessutom kände jag att det började klia i halsen, det var inte alls trevligt, men jag somnade tillslut iaf.
I morse när jag vaknade så vare ännu värre i halsen, å snor fulla näsan och öronen ömmade lite. Men jag pallrade mig upp iaf, för det är ju alltid värst på morgonen och kvällen. Jag gjorde mig i ordning för gymmet och gick dit. Det verkar vara samma skitväder som igår, kallt! Jag tog det lite lugnare med träningen men var där i en timma iaf. När jag skulle gå hem tog jag först min allra sista stämpel för att få min gåva.. Det var inte vad jag hade hoppats på, men det var trots allt ändå en ganska bra present :)


Så att man kan lyssna på musik från iphonen samtidigt som man springer :)

Om jag hade haft den där idag när jag tränade så hade jag sluppit tappa min iphone när jag sprang på löpbandet, så det är ju verkligen nått som jag kommer kunna använda. Så jag gillar den! Hoppas att den sitter bra på å så bara. Men det ska den väl göra.. Vi får se på fredag, ska träna då så får väl testa och se hur det går då rå :)

Nu har jag duschat, ätit frukost och tänker kika på det nyaste avsnittet av One tree hill innan jag börjar plugga. Jag har inget i skolan idag så jag tänkte plugga hemma. Ska försöka ge allt faktiskt, måste plugga ikapp mig lite!

Puss så länge så hörs vi ikväll!

Curriculum Vitae!

Hej hej igen!

När föreläsningen tog slut begav jag mig till Odenplan, å shit vad kallt det var idag alltså! Ett jädra skitväder, blåste som bara dän å det var riktigt halt på vägarna. En sån här dag önskar jag att jag hade köpt den dära rejäla mössan :P Där letade jag iaf upp FakerMaker och bokade äntligen en tid för att sätta in en hårförlägning. Jag har haft ett presentkort på en gratis instättning i snart tre år och den går ut den 8:e december så jag hinner precis, jag ska sätta in den nästa onsdag, alltså onsdag den första december.. Det ska bli skoj! Men jag är lite skeptiskt också med tanke på att det inte gick nå bra sist. Men om det inte blir nå fint får jag väl ta ut det då helt enkelt. Det är ju gratis, så jag måste ju ge det ett försök iaf tycker ja!


Jag idag.. Håret är lite för mörkt, men det kommer tvätta ur sig littegranna å då blire perffa :)

Sedan åkte jag hemåt och satte mig i soffan. Jag har pluggat lite granna på analysen men framför allt har jag börjat snickra ihop ett CV. Jag har nämligen sökt jobb :P Hehe.. Via skolan så kan man få jobb som "besökshandledare" dvs man hjälper yngre elever med deras läxor eller vad de nu kan tänkas behöva ha hjälp med. För min del blir det då ungdommar som behöver hjälp innom matematik och fysik skulle jag tro. Än så länge vet jag inte så mycket, men jag skickade ett mail i fredags och fick svar igår. Vi har bestämt möte på tisdag och då bad hon mig ta med ett CV också. Så vi får väl se vad det kan vara då :) Det skulle ju inte direkt skada med lite extra klirr i kassan, å det skulle vara roligt att testa på att lära ut. Jag är trots allt lite nyfiken på läraryrket och att jobba med ungdommar. Så vi får väl se som sagt var :)

Nu har jag kikat på Desperate Housewives och Cougar town, de är två riktigt bra serier :) Å dessför innan vare Paradise hotel, haha, men det är faktiskt roligt! Å nu tror jag att jag tänker dra mig mot sängen.. Är skapligt trött faktiskt åsså tänkte jag gå upp å träna imorron igen. Undra vad jag får för present nu då :) Spännande!

PusselipussPuss!

Kyckling, me like!

Todeloo alla glada!

I morse gick jag upp klockan åtta å släpade mig iväg till SATS. Där cyklade jag i en halvtimme, motionerade på löpbandet i en kvart och styrketränade i 20 minuter.. Förbrände kanske typ 400 kalorier, det är bra :) Det var min näst sista stämpel idag, så imorron när jag tänker träna har jag lyckats med deras utmaning :D Då har jag alltså tränat minst två gånger i veckan 12 veckor i streck (med ett hopp på en vecka när jag var utomlands)! Hur bra är inte det på en skala då, mycket bra att de gör sånna utmaningar, det får ju en att vilja träna! Både jag och AZ hoppas på att vi kommer få en SATS-väska, de är så snygga. Ifjol vare det som var presenten iaf, bara därför äre väl typ en vattenflaska i år eller nå.. Men men, vilket fall så har ju inte träningen varit onödig iaf :)


Det finns lite olika modeller, men det här var den enda jag hittade på bild..

Igår lagade jag nått väldigt gott igen, jag har ju nämligen en väldigt bra app på mobilen. Den är från Arla, de har en massa goda recept där. Så igår hade jag tinat två kycklingfileer och hittade detta som såg väldigt intressant och gott ut :)


Det står ju precis hur man ska göra, ingredienser och så ser man ju på ett ungefär hur det ska se ut, toppen!

Jag åt alltså det till middag igår åsså blev det en matlåda tills idag också. Jag gjorde bara för två portioner, tyckte det räckte när man inte riktigt vet hur det kommer smaka. Men det blir nog att jag lagar till det här fler gånger. Dessutom så äre riktigt kul att göra god kycklingrätter då det är "bra" kött :)
Pröva på att laga det här vettja, det tar inte alls lång tid. Kanske 20 minuter. Fast kom ihåg att koka riset också, det tar ju typ 40 minuter..

Jag skriver igen lite senare.. Nu ska jag plugga. Vi hörs då!
Puss!

Fullspäckad lördag :)

Hej igen!


Jag i lördags :)

Få se nu, i lördags ställde jag och Hanna klockan på tio så att vi skulle hinna gå på stan en sväng innan vi gjorde oss i ordning för kvällen.. Vi åkte på stan, handlade lite smink å sådant och jag köpte en present till Niklas&Johan.. När vi kom hem bytte jag om till träningskläder på en gång och gick till gymmet. I och med att det skulle vara fest på kvällen tänkte jag försöka förbränna extra många kalorier, så jag cyklade i en kvart å sedan motionerade jag på löpbandet i 45 minuer.. Det kändes nästan inte alls nått i foten, men dessvärre får jag så ont i vaderna av att springa. När jag var färdig gick jag förbi affären innan jag gick hem.


Påväg till Enskede!

Vi alla (jag, AZ och Hanna) turades om att duscha och laga till mat. Vi lyxade till det med fläskfile, ugnsbakade rotfrukter, bea och vin :) Riktigt smarrigt blev det! Vi satt å myste på innan det blev dags att åka till Enskede. Johan och Niklas hade nämligen anordnat 2 gånger 20års fest hemma hos Johan. Johan fyllde 20 då och Niklas fyller det idag..

De fick en drinkshaker med drinkrecept på och två lunch bags med godis av mig å AZ :P

Där var det redan en massa folk och fler kom det också, vi hade väldigt skoj och trevligt! Det roligaste tycker jag var att leka charader, det är en favorit för mig :) Var skitlängesedan som jag gjorde det också så det var ytterst skoj :) Vid elvatiden vare dags att bege oss mot krogen för vi skulle tydligen få gratis inträde om vi kom före tolv.. Jag hade gärnat stannat kvar i huset, då jag av erfarenhet alltid tycker att det är roligare på förfesten..


Mina vackra brudar!

Väl framme blev det lite strul och redan då fick jag en hatisk syn mot vakterna. När vi var där inne var det faktiskt ganska skoj, vi dansade väldigt mycket å det gillar ju jag :) Men kvällen slutade tråkigt igen då vakterna visade att de var värre än vad jag först trott. Jag orkar inte gå in på alla detaljer men jag hatar dessa Stockholmsvakter som tror att de är Gud! Shit vilka maktgalna idioter de (flesta) är! Blir så jädrans less! Då längtar man hem till Hudik å alla trevliga, härliga vakter som man känner där!


Du och jag Hanna :)

Igår vara bara dega hela dagen som gällde.. Fy vale.. Men jag lyckades få med mig Hanna ut på en 50-minuters promenad iaf, det var skönt att komma ut i friska luften lite istället för att ligga i denna instängda lägenhet..
Idag var jag på numeriska metoder å sedan labbade vi som vanligt. Nu äre endast en uppgift kvar att göra tills på torsdag, så det lära väl gå vägen :) När jag kom hem gick jag raka vägen till frissan för att färga om mitt hår. Det blev så solblekt när jag var utomlands åsså hare dessutom hunne växa ut lite, så jag fixade utväxten också..


Slashasar!!

Nu blev det här ett sånt långt inlägg att jag får ta å sluta. Jag skriver mera imorron.


Jag idag på skolan..

Puss och kram på er!

Harry Potter och dödsrelikerna del 1 :)

Halloj!
I fredags gick jag upp vid åtta och gick till gymmet. Jag hade bestämt mig för att träna extra länge, i och med att jag skulle äta lite gotta på kvällen. Så jag cyklade i en halvtimme som vanligt, och dessutom sprang jag i en kvart på löpbandet. Det gick ganska bra att springa faktiskt, foten kanske äntligen är på bättringsvägen. Men jag tänker nog vänta en vecka till innan jag försöker ge mig på nå klassträning..


Jag i fredags..

Därefter begav jag mig till skolan å gick på analysföreläsning, och ni vet ju vad jag tycker om dem, blää! Men det gick att uthärda då jag visste att nästa grej jag skulle göra var att gå på bio :) Så fort föreläsningen var över åkte jag hem, kastade i mig mat, fixade till mig lite granna å sedan åkte jag och Hanna till centralen för att sedan gå till Rigoletto :)


Innan vi gick in å kollade på bion :)

HarryPotter var hur bra som helst! Vi båda är mycket nöjd! Filmerna har inte alltid lyckats ha samma nivå som böckerna, men denna nådde nästan upp i samma klass, så bra!! Nu längtar man ju som bara dän tills den allra sista filmen kommer, den kommer om ett halvår.. Den kommer bli bäst ever!!
Efter bion åkte vi till Issas jobb å mötte upp Ecka å Danne där. Vi drack några öl och hade det mycket trevligt.. Hanna friserade Eckas skägg å tyckte att det var fint ;P


Ecka med fin skäggfrisyr :P

Vid tolvtiden åkte vi hem igen.. Vi måsta ju vara pigga inför morgondagen då det vankades fest :) När jag knäpper kort utomhus ser man min ögonfärg för en gångs skull. Jag blir själv förvånad, annars äre ju bara rött eller typ bara svart av pupillerna :P


Moi!

Det där hände i fredags, jag skriver igen snart om den övriga helgen :)
Puss så länge!

Bakom magin :)

Todeloo!
Idag vare numeriska metoder igen.. Det var inte riktigt lika intressant så jag och Benji spelade lite spel på min mobil då och då. Jag skrev ju ner allt som jag skulle viljet fall å jag tror att jag fattade det mesta. Sedan blev det datasalen för att fortsätta med laboration 2, den ska vara klar om en vecka och det bör vi verkligen klara. Det gick mycket bra idag, jag känner mig nöjd! Det är skoj när det går bra :)


Konstigt ljus, men det här är jag idag..

När jag kom hem lagade jag till lite makaroner och korv. You know I love it :) Jag försöker hålla koll på mitt kaloriintag per dag, alltså jag bantar inte men jag håller koll. Å om jag ser att jag kanske har ätit för mycket kalorier brukar jag försöka träna så att det jämnar ut sig. Det är faktiskt så att jag väger för mycket och jag försöker gå ner i vikt, men vill inte behöva banta ihjäl mig utan tar det i lugn takt så att jag ändå känner att jag njuter av livets goda :P Imorron ska jag t.ex träna lite extra länge i och med att jag ska gå på bio på kvällen och vet att jag då kommer vilja äta godsaker.. Samma sak blire på lördag då jag ska festa på kvällen. Så träning imorron å på lördag är vad som gäller, å det ska bli skönt! Då har jag tränat fyra gånger denna vecka och det är ju väldigt lagom..

Satt nyss å kikade på "Harry Potter och dödsrelikerna - Bakom magin" :P Det var väldigt intressant och jag blir så sugen på att se filmen. Tur att jag ska få se den imorron :) Tror att den kommer vara riktigt bra, det verkar som så. Jag längtar! Å tur att jag går med Hanna som är ett lika stort fan som jag, om inte ännu större :)


Me like :)

Just nu kikar jag på Hellenius hörna, å han är ju väldigt rolig alltså. Vågar driva om det mesta, så gillar vi :) Jag har börjat få lite mer ordning på min blogg här som ni kanske märker, har delat in alla inlägg i olika kategorier så att man kan trycka på en speciell om man bara vill se sånna inlägg. Dessutom så har jag äntligen lyckats länka till andra bloggar, jag har letat efter det väldigt länge åsså vare egentligen jätteenkelt :P De som jag har länkat till är andra bloggar som jag läser. Jag brukar även ögna lite på Kenzas, Tyras, Kissies och Katrins..
Jaja, det får väl vara allt för idag. Jag skriver nå mer imorron antingen innan eller efter bion :P

PussPuss!

Max fyller tre idag!!

Men gud oj! Jag glömde ju säga att Max fyller tre år idag! Hur kunde jag glömma det?! Jag har pratat om det hela dagen och berättat det för alla! Sorry Max! Men jag gjorde iaf något jättefint för honom; jag, och typ tio av mina klasskompisar sjöng "ja må han leva" för honom samtidigt som Benji spelade gitarr :) Riktigt maffigt! Först skrev jag till Jessica att hon skulle ta på högtalare på mobilen när jag ringde så att Max kunde höra, å när jag väl ringde var alla redo :) Jessica sa att han blev glad, men han sa inte så mycket i telefonen, han blev väl lite blyg när det var så mycket folk som sjöng :P


Max visar stolt upp sin Rorri som han fick av mig i present i söndags :)
Älskar dig Max <3

Mäster kocken ;)

Idag åkte jag bil till skolan, som ni förstår sov Niklas alltså över med AZ å skjutsade oss alla, mycket trevligt :) Det går betydligt fortare att åka bil.. Väl där vare föreläsning i numeriska metoder, å idag var det faktiskt både intressant och förståeligt. Så det känns mycket bättre nu igen :) Direkt efteråt vare datasalen som gällde och fortsätta på laboration två. Dessa uppgifter tar en sån lång tid men vi löser dem iaf, sakta men säkert. Tur äre att vi får jobba tillsammans och att hjälpassistenter finns tillgängliga..


Gillar dagens föreläsning..

Satt kvar till halv fem tror jag, sedan var jag helt slut och begav mig hemåt. Väl hemma tog jag det lugnt och kikade på det nyaste avsnittet av One tree hill, det var väl rätt så bra. Nu har jag varit lite telefonsupport för en som läser naturkunskap, jag gillar att hjälpa till när jag för en gångs skull kan :)

Idag gjorde jag fisk- och skaldjurssoppa. Eller närmare bestämt, lax- och räksoppa. Mycket gott! Dessutom så är det nyttigt också, känner mig nöjd :)


Moi :)

Nu tänkte jag dra mig till sängen och läsa i boken.. Känns som om att det var en evighet sedan jag läste i den, men det var bara igår morse :P Jag läser bara när jag tränar nurförtin. För på bussen leker jag med min iphone, hehe..

Så god natt på er gott folk! PusselipussPuss!

Dagens teknik!

Idag var jag duktig å gick till gymmet :) Det är riktigt härligt! Men ni skulle bara veta vilken nörd jag är, haha ;) Som ni vet så cyklar jag ju nu i och med att jag fortfarande har ont i foten. Iaf så cyklar jag i en halvtimme å medans jag gör det så läser jag bok. Haha, jag känner mig verkligen nördig, men det är superbra! Jag tränar fortfarande lika hårt och dessutom går tiden mycket snabbare, jag ser fram emot att få läsa lixom så det känns inte så jobbigt :)

Jag hade mycket tid på mig innan jag skulle bege mig till skolan, å såklart bara därför missar jag bussen! Det är just typiskt mig, så gör jag jämt. Ju mer tid jag har på mig desto senare blir jag :P Haha, men jag tog tunnelbanan till fridhemsplan istället å hoppade på en buss därifrån till min hållplats, så jag hann precis i tid! Tur att man har lärt sig lite om hur man kan ta sig till olika ställen nu :)


Tröjan köpte jag i sensomras men använde den för första gången idag..

Föreläsningen var som vanligt skittråkig, det var alltså analys. Men jag känner ändå att det är viktigt att närvara för att skriva ner anteckningarna, för dom brukar vara bra. Det är därför jag inte vill missa någon föreläsning i och med att jag värderar dem så högt.. När detta var över drog jag hem å lagade till mat på en gång, jag var vrålhungrig hade nämligen inte käkat något sedan frukosten.

Jag lyckades plugga! Iaf lite granna. Inte så mycket som jag skulle behöva, men det är ju en bit på väg iaf.. Jag ska försöka göra mitt bästa nu. För tänk, snart har jag faktiskt gått halva min utbildning, shit vad tiden går fort :) :/


Det är inte varje dag man ser mig använda vanliga jeans nuförtin, kan ja sääga..

Jag måste bara berätta att jag verkligen älskar min iphone ;) Om man nu kan "älska" en pryl. Men det finns så många bra saker som man kan göra på den. Det är inte bara en telefon, det är inte ens en dator, jag vet inte vad det är. Den är helt enkelt superbra och rolig :) Jag har laddat hem en massa roliga spel och dessutom en hel del bra "appar". Nu har jag ett otroligt smidigt sätt att kontrollera min träning och mitt matintag på, jag har olika hjärngympaövningar att göra, IQ-test, roliga kamerafunktioner, termometer, enhetskonverterare, ljudböcker, olika sorters bra sökmotorer för diverse grejer, matematiska formler, facebook, sl, handelsbanken, sf, recept och en massa massa andra bra och behändiga saker! Livet blir så mycket lättare. Har man nån fråga så kan jag i stort sätt alltid och snabbt ta reda på svaret :) Dagens teknik säger jag bara, me like!!!

God natt folket! PössPöss!!

Lyxig goodiebag :)

I morse vare planerat att jag skulle gå upp å träna men jag orkade inte. Så sov i en timme till istället å begav mig sedan till skolan. Väl där vare numeriska metoder, jag gillar ju det betydligt mer än analys, men känns som om att det också håller på att spåra lite. Jobbigt, jobbigt! Att studera är otroligt jobbigt! Ni förstår inte, å ju mer jag har att göra desto mindre gör jag. Jag blir less på mig själv! Måste tycka upp mig, men hur gör man det?
Efter föreläsningen vare dags att börja på labb 2, å vi (jag & Emmy) höll på i flera timmar med endast två uppgifter.. Det kändes otroligt drygt..! Men när jag inte orkade mer drog jag hem. I och med att jag inte tränat på morgonen var jag fast beslutsam om att jag ville träna efter skolan istället, så det var precis vad jag gjorde, jag känner mig stolt :)


Jag, idag :)

När jag kom hem duschade jag å sedan blev det mat samtidigt som det nyaste avsnittet av Greys. Det var faktiskt bra, så det var ju väldigt trevligt :) Sedan dess har jag inte gjort så mycket mer. Jag borde som sagt var ha pluggat men jag kommer aldrig till skott. Någon snälla, säg till mig på skarpen! Jag måste skärpa mig nu om jag ska ha någon chans alls att klara detta.. Blää!


Nya skor för i år, köpte dem för kanske en månad sedan å tyckte att det var dags att använda dem idag :)

Kerstin och Göran (AS's föräldrar) är här nere nu i några dagar igen, Göran är väl på nå jobb antar jag, de har ju en arbetslägenhet i samma hus som vi har vår lägenhet, så det är ju väldigt passande :) Iaf så kom AZ hem efter att de hade ätit middag tillsammans och hade med sig ett brev hon fått av Kerstin som var till oss båda. Jag blev genast nyfiken å undrade vad det kunde vara.. Vi öppnade det och så visade det sig att Kerstin köpt oss varsin biljet till Sofis (från Sofis mode) event som hon ska ha på Berns här i Stockholm. Det kommer vara en kväll med gratis drink, textläsning av Sofi ur hennes nya roman, visning av vinterns glammigaste outfits, signering av böcker med mycket mera och dessutom får vi en lyxig goodiebag värd 500:- Hur skoj låter inte det här? Det är ju sånt här man ska passa på att göra när man ändå bor i huvudstaden :) Vi ska få vara riktigt tjejiga en kväll å det kommer bli riktigt skoj! Hon tyckte att vi var värda det, det passade verkligen bra i all pluggångest vill jag lova! Tack så jättemycket Kerstin!! Du är verkligen för snäll! Tack!!


Biljetterna :)

Det var allt för mig ikväll. Inte ett så uppiggande inlägg direkt. Men jag känner mig lite nere, å detta pga pluggångest! Vi får se hur morgondagen ser ut, det brukar ju kunna vända snabbt, som jag sagt tidigare; livet som student är en känslomässig berg- och dalbana!
Sov gott! PusselipussPuss!!

Gratulationer!

Hola amigos!

I fredags var jag på skolan å gick på en skittråkig föreläsning som vanligt, jag gillar inte analys! Det är för svårt och ointressant. Vet inte hur jag ska kunna klara analys 3 och 4, känns som en omöjlighet.. Blä!
När den var över begav jag mig till Solna där jag blev upphämtad av Antonia och Mattias. Vi åkte sedan raka vägen till Gnarsp. Där blev det lite middag och mys :)


Min fina syster Jessica och hennes yngsta son Fabian <3

I lördags åkte jag, Jessica, Max och Fabian in till stan och uträttade lite ärenden innan vi åkte till Forsa. I forsa var alla på mammas sida för att gratulera Antonia till sina nyss fyllda 20år. Hon fick ett presentkort på IKEA och en tandemskärmflygning :) Vi hade köpt den på www.liveit.se där finns det även många fler olika upplevelse att ge bort i present! Tror att skärmflygning är riktigt härligt och tyckte att det passade Antonia.. När vi grattat färdigt åkte jag till Gnarsp igen. Där kikade vi lite på tv, käkade mat och umgicks :)


Maxen vill såklart vara med att öppna paket :)

Idag gick jag, Jessica, Max och Fabian på en långpromenad runt Gnarp. Max fick åka bob vilket han tyckte var riktigt skoj :) Fabian lillsötisen sov hela tiden han.. Vi myste lite innan vi åkte till Hudik å lyxade till det å käkade på donken ;) Haha, åker ifrån en restaurang för att äta där, det låter väldigt bortskämt men man blir faktiskt sån när man jobbar inom branschen :) Så det hör ju inte till ovanligheterna att man hellre köper mat på nå snabbmat ställe :P När vi var färdiga körde Jessica mig hem till Lisa så att jag hann hälsa på henne en sväng innan det var dags att hoppa på tåget ner mot Stockholm igen..


Firade Max idag eftersom att han fyller tre år på onsdag, han fick den röda bilen (Rorri) av mig, den verkar ju uppskattas :)

Jag och Lisa hann väl snacka om det mesta som behövdes innan jag drog. Resan ner gick bra, det går ju ändå rätt fort, på 2,5 timme är man framme. Å sedan äre bara tunnelbanan hem, så på tre timmar kommer jag från Hudik till Sumpan, det är faktiskt rätt najs :)
Nu har jag å AZ berättat för varandra vad vi sysslat med i helgen och ska väl packa upp väskan å så innan jag börjar dra mig till sängen för att läsa. Det ska bli skönt att lägga sig, känner mig helt slut. Vet inte riktigt varför, men det är väl kanske barnen som tar mycket energi av en, men det gör inget :)


Max berättar om sin dinosaurie på strumpan, han är väldigt fascinerad av dem :)

Det var helgens uppdatering. Så nu är jag i fas igen :P Jag skriver imöran gott folk. Ladda inför en ny vecka nu, för det innebär nya möjligheter :) Pussss!

Kremering?

Hejhej!

Jag orkade inte gå iväg till gymmet imorse ändå. Det var för att jag inte somnade förens halv ett kanske. Detta beror på att jag och min pratglada sambo kommer på väldigt många och intressanta konversationer ibland sådär på kvällskvisten, å en sådan kväll vare igår. Tror det hela började med att vi pratade om kremering..
Jag har tänkt att jag kanske skulle vilja bli kremerad, men efter igår blev jag lite mer osäker. Det lät så jädrans läskigt! Hela kroppen förbränns medan skelletet är kvar och mals sedan ner till den så kallade askan i en benkvarn.. Hur läskigt låter inte det på en skala då?! Men å andra sidan äre väl kanske inte så kul att mögla bort i jorden heller. Så jag vet inte.. Men ca 70% av de avlidna i Sverige kremeras, det var mer än vad jag trodde..


That's me :)

När vi hade pratat om det där kom jag på att jag skulle få en massa mardrömmar om vi inte pratade om nå annat, men hur det var som kom vi in på hajar istället å det är ju AZ's stora mardröm, så det var väl kanske inte bättre :P Men hajar är så intressanta tycker jag, liksom valar och andra havsdjur. Jag har alltid varit intresserad av det, när jag gick på dagis fick fröknarna läsa olika faktaböcker om det för mig :P Gulligt va ;)?
Iaf så googlade vi de tre hajarna som anses vara de farligaste; vithaj, tigerhaj och tjurhaj. Det var intressant läsning och man får en sorts skräckblandad förtjusning för dem. De är faktiskt coola. I någon av de där texterna kom vi in på en hajart som man tror har funnits, de har hittat stora hajtänder och delvis stora ryggradsdelar av en haj betydligt större än vithajen men som ändå delar likheter med den. De tror att denna hajart (om den funnits) är utdöd. Jag tror på forskarna att den har funnits och dess storlek är så skräckinjagande att det är så svårt att ta in! Fossilerna som hittats pekar på att den blev drygt 20 meter lång och vägde över 100 ton!! Hur sjukt är inte det då!?! Deras föda var valar och andra stora fiskar. Nedan fann jag en illusterad bild på dess storlek från wikipedia.



Detta är ju helt obegripligt! Snacka om att skita i brallan om man mötte den där!!

Jag pallrade mig iväg till skolan så att jag kom lagom till föreläsningen 10.15. Den slutade återigen vid tolvtiden å jag gick raka vägen till datasalen och gjorde klart laboration ett tillsammans med Emmy. Det gick snabbt och bra. Nu vare bara att vänta på vår tur att redovisa.. Det tog sin lilla tid då de var en massa andra före oss, men när det väl var vår tur var vi klar på en minut tror ja, så galant gick det! Så nu är den färdig, jaa då äre bara att börja på med laboration 2 rå.. Suck..


Såhär såg jag ut idag.. Dålig bild dock, men kameran är ju på lagning..

Min kära lilla syster Antonia fyller inte tonåring idag, utan hon fyller 20år! Vad tiden har gått fort, nu är vi alla verkligen vuxna! Sjukt! Men härligt :) Jag vill önska dig ett stort grattis vännen <3 Detta är en stor dag!!

Dagen i sin helhet har inte varit den bästa. Det har varit en heldel bråk om jag ska vara ärlig. Mellan oss familjemedlemmar, men det är inget jag nå gärna vidare vill gå in på här. Dock önskar jag att allt ska bli bra så fort som möjligt, och om det fanns nå jag kunde göra för att fixa det skulle jag göra det, men det finns inget mer jag kan göra. Nu äre bara för mig att vänta. Det är så jobbigt att inte kunna göra nå, det är otroligt frustrerande och jaa jag vet inte, jobbigt helt enkelt! Jag älskar min familj och jag vet att det kommer lösa sig, frågan är bara när..?

Tack för mej! Puss å hej!

Red eyes, that's me!

TjoTjo!

Idag var jag duktig nog att kliva upp klockan sju för att bege mig till gymmet :) Känner mig riktigt stolt! Cyklade å gymmade "som vanligt" nu förtiden. Det var skönt. Gjorde mig i ordning å så hemma innan jag åkte till skolan för att hinna på föreläsningen som började 10.15.. Den slutade vid 12.00 å då gick jag direkt till datahuset å fortsatte med laboration 1. Imorgon ska den vara helt färdig och det känns bra, det är bara två uppgifter kvar att göra å redovisa så det borde jag hinna med imorron tycker ja.. Jag var kvar till kvart över fyra eller nått sånt innan jag åkte hem..


På dessa två bilder har jag försökt få bort mina röda ögon, men tycker att det ser knäppt ut..!

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket, borde väl kanske ha pluggat lite på Analysen, men den känns så otroligt tråkig och jobbig så det blev inte. Sköt upp på eländet en dag till.. Dåligt av mig..
Jag har tittat på Paradise Hotel idag å det var väl inte direkt superbra om man säger så. Kikade även på det nyaste avsnittet av One Tree Hill å trots att den serien inte är alls lika bra som i början ligger den nära hjärtat :)

Idag vare nåra som installerade en (ny?) brandvarnare i lägenheten, det känns ju bra och tryggt. Det ska alla ha, man vet aldrig vad som kan hända!
Igår bokade jag och Hanna biljetter (nördar som vi är) till sista Harry Potter filmen del ett :) Vi ska gå på Rigoletto fredagen den 19 november, hä kömmer bli naaajs :) På trailern så ser den faktiskt bra ut, annars så har jag inte riktigt gillat filmerna, eller iaf inte de 2-3 första. Men böckerna har alltid varit huuur bra som helst!!


Jag har ju alltid så stora, röda ögon. Det är irriterande! Se bara på tidigare bilder där det är en blixt inblandad..

Ja ni gott folk, äre kanske dags att börja dra sig mot sängen å läsa lite i boken då kanske. Tror det blir ganska lagomt så att jag somnar till 23.00. Att somna då är en perfekt tid för mig då jag försöker gå upp kring sju varje dag oavsett vilken tid föreläsningen börjar. När jag får mina åtta timmars sömn mår jag som allra bäst :) Tänkte dra en snabb vända på gymmet imorron också, vi får se hur det känns när jag vaknar om nio timmar :P

God Natt!
P.s Du anonyme, det är såklart jag som är puddingen på föregående bild ;) Men det visste du väl redan.. D.s

Hello snöstorm!

Som jag skrev igår tänkte jag dra på gymmet i morse, å jag lyckades :) Fast det blev en timme senare än planerat, men bättre än inte alls iaf. Jag cyklade i en halvtimme å gymmade i typ 20 minuter kanske. Jag kan fortfarande inte springa eller gå snabbt för det gör ont i foten.. Cykla går bra då jag håller foten i samma position hela tiden lixom. Dock tycker jag att det är väldigt störigt att jag fortfarande har så ont. Det är väldigt irriterande, som när jag trampar lite snett då vill jag bara skrika. Det är både obehagligt och värkande.. Men men..


Hade på mig nykläderna idag i skolan :)

Idag hade Svensson föreläsning i Analys 4, å shit vad jag inte gillar den kursen!! Det är så svårt att hänga med, jag orkar inte lyssna, stänger av hjärnan efter tio minuter. Dessutom drar han alltid över tiden och det gör det hela ännu jobbigare! Näe, fyyy å bläää! Vill ha denna hösttermin överstökad så att jag får börja med fysik istället. Tyvärr kommer väl vårterminen vara värre eftersom att jag troligtvis kommer ha en masssa släpande..  Drygt!

Nu har jag kikat på Gossip Girl, det var ett bra avsnitt :) Jag har även tittat på Paradise Hotel, å herregud vad Melissa är helt sjuk i huvve. Hon måste ha allvarliga problem alltså, shit!! Men det är väl underhållande antar jag :P
Nu längtar jag tills klockan blir nio för då är det Desperate Housewives, me like a lot :) Å därefter äre Cougar Town det gillar jag också :) Tisdagar är en mycket bra seriedag :P Haha..!

Snacka om att det var dåligt väder idag då! En massa slaskig snö som blåste omkring, nu har vintern kommit alltså.. Jobbigt, måtte det gå fort :) Jag längtar redan till sommaren igen, eller åtminstonde till värmen! Ett plus med höst/vinter är att det finns så mycket fina kläder. Jag tycker att de kläderna som kommer nu är mycket finare än sommarens. Å trots att det mestadels är varma kläder så finns det väldigt fina klänningar och kjolar också, dvs allt finns att välja på :) Önskar att man hade lite mer pengar bara :P


Påväg hem från skolan i snöstormen..

Nu ska jag tvätta lite å plocka undan det som är mitt som ligger å släpar i lägenheten. Men om jag ska vara ärlig så är det mestadels AZ:s grejer som ligger å släpar. Tänkte att min "del" är fin innan jag åker till Gnarp igen ihelgen. Jag tycker inte om att lämna saker halvgjorda eller stökiga, jag vill ha ordning och reda :) På tal om det så undrar jag vart AZ är nånstans. Hon var inte hemma när jag kom hem, men hon är väl med Niklas eller Karin antar jag. Får se om hon kommer hem tills DH börjar då..

God kväll på er allesammans! Å Hanna, Hank Moody vore nå dä å ;)

Damon Salvatore, hä vore nå hä :)

Tur att det åtminstonde var en av mina läsare som svarade på mitt föregående inlägg.. Näe, nu får vara skärpning alltså! Jag vet ju hur många som läser så det är väldigt tråkigt att ni inte skriver nån kommentar när jag ber om det.. Tur att jag har dig då iaf Hanna :) Haha! Men jag måste be dig om ursäkt, inte kom jag ihåg att du hade likadana skor inte! Sorry! Jag tänkte en kort sekund att det kanske skulle kunna vara så, men så kom jag på att du köpte dina på Skokompaniet å det fanns inga bruna av dessa skor inne på DinSko heller så jag tänkte ändå rå att det inte var samma.. Sorry, jag hoppas att det inte gör nå! :)


En bild från i somaras på två sötnosar :)

Idag åkte jag bil till skolan tillsammans med AZ och Niklas, Niklas hade nämligen sin bil här å det är ju alltid lite lyxigt ;) Var på föreläsning mellan 10.15-12.00 å sedan gick jag direkt till datasalen å fortsatte jobba med uppgifterna på laborationen.. Tror att jag höll på ända till 16.30 då det blev dags att dra sig. AZ hade kommit å vi båda hoppade in i Niklas bil tillsammans med honom å Johan för att åka till Enskede där de bor. Vi släppte av Johan å sedan fortsatte vi hem till Niklas. Där blev det däckbyte på hög nivå. Jag hjälpte Niklas medans AZ satt kvar i bilen å läste, haha :P Hon är rolig hon minsan. Själv var man lite karakarl å hjälpte till :)


PaparazziMimmi :P

När vi var färdig drog vi hem till oss igen, vi alla tre var vrålhungriga så vi började hacka till Tacos på en gång. Samtidigt som vi käkade började vi kika på; Liftarens guide till galaxen. Äntligen har jag sett den. Som så många har tjatat å pratat om denna film (bok). Själv har jag aldrig riktigt fattat vad den handlat om, å om jag ska vara ärlig vet jag inte om jag blev så mycket klokare ;) Haha, vilken knasig film alltså, å gud vad knäppt det måste vara att läsa boken. Men jag gillade den faktiskt ändå, både jag och AZ satt å skrattade men Niklas gick å läste istället han. Hehe, han fattar kanske inte humorn i det hela ;P


En mer mysko film får man då verkligen leta efter!

Nu sitter jag här å bloggar, känner mig proppmätt å sugen på att lägga mig tidigt ikväll. Skulle vilja se avsnittet av Gossip Girl som kommit ut idag men det tar en sån jädrans lång tid att ladda hem.
Btw så glömde jag berätta att jag tittade på Vampire Diaries igår, å shit vad bra det var!!! Det är så otroligt spännande och bra!! Å jag är alldeles kär i Damon! Det är en riktig man det, synd bara att han är på låtsas :(


Damon Salvatore ;P

Nu ska jag dra mig till sängen. Tänkte läsa lite ur min bok, den femte boken av TrueBlood-serien. Den är ganska så bra. Men fortfarande så är fyran bäst än så länge.
Imorron tänkte jag försöka pallra mig upp å gå på gymmet, det vore väldigt bra så vi får hoppas på det.
Sov gott allesammans, å dröm om Damon vettja ;)

Smakråd tack!!

Jag har haft en jättebra helg :) Det har varit riktigt mysigt. Mestadels har vi gått runt på staden, å det är ju alltid skoj! På fredagen åkte jag å mötte upp mamma, Stefan, Linnéa och Alex på centralen, sedan åkte jag och mamma hem till mig. Då blev det lite ost, kex och vin.. Mycket mysigt! Igår begav vi oss mot stan å mötte upp de andra där. Vid sextiden hade vi hunnit shoppa lite, fikat, ätit mat å bokat biobiljetter.. Vi åkte hem, duschade och gjorde oss i ordning för bio. Vi tittade på; I rymden finns inga känslor. Den var faktiskt riktigt bra tycker jag, den borde ni se :) Därefter vare bara sängen som låg å lockade, man blir så trött efter en heldag på stan.
Idag kikade vi på Beck medans vi åt frukost. Den vi kikade på var Levande begravd och var mycket bra och spännande! Sedan åkte vi in till stan igen å mötte upp resten av gänget :)
När klockan närmade sig sex började vi dra oss på centralstation för deras tåg hem gick klockan 18.30.. Jag sa hej då till dem och begav mig hemåt..


Jag & mammsen påväg till bion :)

Jag har köpt ett par skor, ett par kängor typ, jag gillar dem starkt. Kanske inte vad jag brukar köpa men tror att jag passade i dem, det sa mamma iaf :P Jag har även köpt ett par nya vanliga tjocka leggings, sånna behöver man ju jämt och en fin, elegant silkesklänning från HM. Dessutom har jag en underbar och snäll mamma som köpte mig ett par nya jeans och en skjorta :) Det blev helt svarta, vanliga, tighta och fina jeans från GinaTricot och en röd- svartrandig skjorta också därifrån.. De gjorde sig mycket bra ihop, å jag tror att de kommer passa perfekt till kängorna mina :)
Jag fastnade faktiskt lite för en "ful" mössa också :P Haha.. Tyckte nästan att den var söt. Men vågade inte riktigt köpa den. Den är ju lite udda, speciellt såhär mitt i Stockholm, så jag vet inte om jag ska köpa den eller inte..
Vad tycker ni?



Ful eller fin?


Köpa eller inte köpa? HJÄLP MIG att bestämma!!!

Nu har jag, AZ och Niklas kikat på 28 dagar senare. Den var väl ganska så bra. Absolut sevärd. Jag känner hur mina ögon är redo att ge upp, de vill sova nu. Så det är väl kanske bäst att jag gör som de vill :P
Först tänkte jag bara visa vilka snygga skor jag har köpt :)


499:- på DinSko :) Me like!

Sov gott allesammans! Vi hörs igen imorron då :)
PussPuss!!

Å så vare helg igen :)

Todeloo :)

Idag kan jag lova att jag har haft skrivkramp! Shit vad jag har skrivit alltså..! Från 9.00-12.00 skrev jag konstant.. Jag hade missat tre föreläsningar å dessa anteckningar skrev jag av. Å vår lärare skriver inte lite per föreläsning som ni kanske förstår.. Fy fan vad jobbigt det var, det blev lixom hål i fingrarna av pennan.. Å inte var jag färdig där inte, utan 12.30 vare dagens föreläsning, å därmed skrivning ända till 15.00.. Snacka om drygt! Men nu är jag ikapp iaf, det känns riktigt skönt :)


Spelar tvåmansvist på Cypern :)

När jag kom hem åt jag lite nudlar å bröd, tog det lungt å sedan gick jag till SATS å cyklade i en halvtimme å sedan styrka i en kvart kanske.. Gjorde lite ärenden på systemet å affären å sedan gick jag hem å duschade.. Nu sitter jag här å skriver samtidigt som jag kikar på Idol..


PartyParty ;)

Vid nio-tiden ska jag dra mig in mot centralen för att möta upp mammsen :) Det ska bli så skoj att hon kommer å hälsar på, vi ska ha det så mysigt :)!!
Jag har väl inte så mycket mer att berätta just nu, inte vad jag kan komma på iaf. Vi får se om jag skriver nått ihelgen, det tycks ju bli fullt upp, men kanske några rader för att uppdatera er :)
Men en trevlig helg önskar jag er iaf!!

PussPuss!!

Intressant inlägg..

Hej folket!

Idag gick jag upp klockan åtta, försökte snooza nån gång men det gick inte att somna om på grund av att det är en massa ombyggnationer å dylikt precis utanför lägenheten, så då vare bara att kliva upp. Åtta är en väldigt generös tid att gå upp på tycker jag, så jag klagar verkligen inte!!
Jag gjorde mig i ordning å begav mig till skolan, å det kändes som om att det var hundra år sedan som jag var där sist. Var nästan nervös :P Haha.. Så jag kom fram en halvtimme för tidigt, för jag ville verkligen inte missa en enda sekund av föreläsningen..
Idag vare den nya kursen; Numeriska metoder, läraren verkar väldigt bra och kursen helt ok. Jag har missat en föreläsning på grund av sjukan men tror inte att det gjorde så mycket ändå..


Yeah ;)

När föreläsningen var slut gick vi å värmde mat i matstugan våran ;) Några grabbar spelade schack å vi andra snackade, som vanligt med andra ord.. Det blev en kort lunch för min del och några andra för vi begav oss ganska snabbt till datahuset istället å började knåpa på vår laboration som hör till kursen. Där ligger de andra såklart före mig, men jag måste då säga att det gick rätt så bra iaf. Å Emmy hade också varit sjuk sist så vi kunde jobba tillsammans vilket kändes väldigt bra. Vi har till på torsdag att göra alla uppgifter. Upggifterna som vi gör är olika sorters dataprogram, datafiler, grafer m.m Vi hade en liknande kurs på det i våras så lite sitter ju faktiskt kvar..


Sötnosar va :)?

När jag kände mig nöjd för dagen begav jag mig hemåt. Då träffade jag AZ å vi kacklade en del innan det blev plugg igen. Efter någon timme sådär gick vi till SATS, AZ gick på en klass men jag känner inte att jag kan göra det med foten än, så jag stannade kvar i gymmet. Jag klarade inte av att gå idag för jag har faktiskt haft ganska ont, så det blev lite cykling, det fungerar bättre då man kan hålla foten i samma position hela tiden. Å därefter även lite styrka. När jag var färdig stannade jag på Ica en sväng innan jag skyndade hem för att hinna se på Paradise Hotel ;) Hahahah, jag vet jag är en riktigt nörd! Men idag vare ju faktiskt parsermoni :P


Carlsberg probably the best beer in the world ;)

Å nu är jag nyduschad, nyäten å tillfreds.. Ska plugga någon timme till innan jag drar mig mot bok och säng.. Det känns bra att ha kommit in i vardagen igen, det behövdes.. Jag ska göra mitt bästa nästa vecka för att komma helt ikapp med Numeriska metoder labben, det bör inte vara några problem, jag och Emmy ska jobba ihop då också, å om det blir problem kan vi ju alltid fråga våra kära vänner :) Tur att ni finns!


Ser ut som om att jag käkar tutten.. Men jag ramlade faktiskt!!

Näe, nu ska jag alltså återgå till plugget. Nu när ni vet exakt hela min dag :P Väldigt intressant va?
PussPuss alla goa människor!

Hör å häpna!

Idag vaknade jag å kikade på Bounty Hunter, den var väl sådär.. Jag käkade lite frukost, tog det lite lungt och gjorde mig i ordning. Sedan gick jag till Hälsocentralen, fick vänta i typ en timme innan jag fick hjälp. Men när jag väl kom in tog läkare eller vare kanske syster bort stygnen på foten, hon tyckte även att det såg fint ut och att det läkte bra, så det var ju betryggande :) Det stränar fortfarande när jag rör den och det gör fortfarande ont ibland, men det är väl på bättringsvägen..


Till och med jag tycker att vi är lite söt här, är vi inte så säg ;)?

Sedan gick jag, hör å häpna, till Euronics för att lämna in min digitalkamera på lagning!! Den gick sönder för snart ett och ett halvt år sedan men jag har inte orkat lämna in den eftersom att det fortfarande har gått att knäppa kort. Det är bara displayen som är trasig så man ser inte hur bilderna ser ut innan man lägger in dem på datorn. Hittils har väl det gått ganska bra, men det var väldigt irriterande när vi var i Cypern, så då tyckte jag att det var dags ;P


Turistar lite på kvällskvisten :)

När jag kom hem ringde jag till tandläkaren å flyttade tiden som jag fått av dem. Får se om jag kan komma någon gång där under jul å nyår istället då, är ju lite svårt när jag är skriven i Forsa å bor här.. Jag sorterade även i mitt skåp å satte in alla räkningar å sånt i min pärm, så nu är det ordning å reda igen :)


Jag & Malin har hoppat från båten ner i det härliga havet!

Nu har jag käkat å tittat på Killers, den var väl också sådär, som jag hade förväntat mig kan man väl säga. Snart tänkte jag ta tag i den sista tvätten som ligger i torktumlaren å väntar på att få vikas å läggas i garderoben.
Jag har med andra ord varit väldigt duktig idag, fixat med en massa. Jag har även rensat lite i kylskåpet, det var några saker som hunnit blivit lite gamla där..


Självklart blev det lite karaoke också ;)

Mitt dilemma nu är att ta mig till SATS två gånger denna vecka.. Jag har ju både varit sjuk, har ont i foten å ligger såklart efter i skolan.. Men ska kanske försöka gå lite på löpbandet å göra lite styrka rå. I have to, för jag tänker inte ge upp nu när jag är så nära att klara deras utmaning för att få en present :) Hä får väl bli imorron å på fredag då. För sedan i helgen kommer jag vara fullt uppbokad med att träffa Mamma, Stefan, Linnéa och Alex. Mamma ska sova över här, det kommer bli så mysigt :)


En mycket glad Mimmsi :)

Hä va allt för idag.. Vi hörs imorron.. Då kommer jag verkligen ha fullt upp, men jag ska skriva också :)
Puss så länge!

Sjukling..

Tjobba!


Så fint att flyga i soluppgång :)

Nu ska jag bli bra på att skriva igen.. Har haft det ganska så fullt upp på sätt å vis..
Ihelgen drog jag till hem till Norrland. Först blev det ett stopp i Hudik, sedan i Forsa för att fylla i en massa papper angående min skada i Cypern till försäkringskassan och till sist Gnarsp..
På fredagen drog jag, Jessica och Fabian till Birsta å sedan in till Sundsvall för att hälsa på mamma en sväng. På lördagen blev det jobb på Berggården. I söndags fyllde Isabelle 22 år så vi var där å grattade henne :) Det var riktigt mysigt å trevligt! Hon blev riktigt rörd över min och Hannas present :) Det gillas!
Sedan fick jag skjuts av Markus in till stan för att hinna med tåget ner mot Stockholm igen. Innan vi åkte till stan gjordes det ett stopp hemma hos Malin för att ge varandra varandras bilder från Cypern :) Så nu har jag en jädrans massa bilder därifrån :)


Njuter vill jag lova :)

På tåget ner sov jag i stort sett hela tiden, jag var helt utsliten. Men när jag kom fram till Stockholm å hoppade på tunnelbanan började jag få lite ont i magen och kände mig olustig till mods. Men det är inte så ovanligt att jag har ont i magen så försökte ignorera det. När jag kom hem gjorde jag mig direkt ordning för sängen, satt vi datorn ett tag å sedan släckte jag lampan vid tolvtiden.. Men jag kunde inte somna, jag mådde illa. Jag ville inte gå mot toaletten men tillslut blev jag tvungen.. Å så fortsatte det heeeela natten lång, med jobbiga toalettbesök å ingen sömn. Jag törstade typ ihjäl men vågade inte dricka eftersom att jag säkert skulle spy mer då.. Jag var helt slut på morgonen, jag hade kanske sovit totalt 2 timmar å mådde fortfarande illa.. Jag hade alltså fått magsjuka! Det har jag då inte haft på år å dar, men nu hade jag visst blivit smittad. Så typsikt bara när det var en ny kurs som började igår som jag verkligen ville ge 100% i från allra första början, men vad ska man göra, kan inte rå för att man blir sjuk..


Coolingar som hoppar från båten ;D

Så hela dagen igår låg jag hemma i sängen.. AZ kom förbi å packade om sin väska innan hon begav sig till Niklas för att bosätta sig där medans jag blev bättre. Den ängeln som hon var hade hon köpt Cola och Loka till mig som jag bett om. Så där nån gång på eftermiddagen vågade jag dricka, å då var jag urtörstig.. Fick inte riktigt behålla den först men framåt kvällen blev det bättre å då kunde jag till och med behålla två rostad bröd som jag testade att äta.


Malin å tre nyfunna vänner från Karlstad :)

Idag har jag mått betydligt bättre. Känns som om att den där magsjukan var en 24-timmars grej.. Jag har dock känt mig utsliten hela dagen idag också å därmed bara slappat. Men jag har inte mått illa iaf, vilket var otroligt skönt! Nu på kvällskvisten städade jag allt som kunde ha fått mina bakterier på sig å jag håller fortfarande på å tvättar. Jag hoppas verkligen inte att AZ blir smittad nu när hon förmodligen kommer hem imorron. Jag har iaf gjort allt jag kan för att sanera lägenheten :)


Jag & Stephanie som gungar på en klubb, me like :)

Snacka om roligt samtalsämne att skriva om på bloggen, hahah, INTE! Så vad ska jag istället skriva om..
Jo, när jag var i Ayia Napa så kan jag berätta att jag läste ut den 4:e True Blood boken, å jag tycker att den var bäst hittils! Den var faktiskt mycket bra :) Så nu läser jag den 5:e boken, den är den sista som finns än så länge, iaf på svenska..


Osminkade, solbrända, glada brudar :)

I och med att jag har varit hemma i två hela dagar så har jag haft rätt så mycket tid att slå ihjäl i sängliggande position, det har fört med sig att jag legat väldigt mycket framför datorn. Jag har bland annat laddat upp en massa bilder från Cypern på facebook, kikat på alla serier som jag följer å även några filmer. The Vampire Diaries ligger nog på första plats just nu, väldigt spännande alltså! Det sista Greys var väldigt konstigt, gillade det faktiskt inte alls. One tree hill är ju som det är, visst äre väl bra men inte alls som de fem första säsongerna. Gossip Girl slutade faktiskt bra, så jag längtar lite till nästa avsnitt ;) Sen har vi såklart Desperate Housewives som är otroligt bra! Jag är ju ikapp nu så jag kikar på de som går på tvn :) Idag vare väl ett lagomt bra avsnitt. Å direkt efter det så kikade jag på Cougar Town som jag tycker är väldigt roligt, jag kan seriöst sitta å skratta för mig själv när jag ser på det. De är så sjuka allihopa :)
Californication vare längesedan som det kom nå nya avsnitt, Entourage tror jag har uppehåll igen, True Blood har säsongsuppehåll, Heroes har det väl inte kommit nå nya avsnitt på så vitt jag vet iaf å sedan vare väl inge mer som jag följer ;)


Måste ju ta några klassiska bilder också ;P

Det var allt för mig idag. Men jag skriver mera igen imorron. Då kommer jag förmodligen ha en hel del att berätta.. Som ni ser lägger jag in lite bilder från Cypern också :) De får gärna kommenteras, me like :) Å det kommer fler bilder imorron, jag lovar!


God natt på er ;)

PusselipussPuss!

RSS 2.0