En riktig bakdag :)

Heej bloggen och alla som läser!!
Jag vet, jag vet och jag ska inte ens nämna hur dålig jag har varit på att skriva :P

För flera veckor sedan hade jag en riktigt mysig söndag här hemma. Danne och Malin kom på besök och vi bakade bullar. Det skulle bara bli bullar, men det blev även en sockerkaka och vanlijpannacotta. Vi lyxade även till det med årets andra grillning för min del, för det var riktigt fint väder :)

För några veckor sedan började jag skriva på det här inlägget, men det enda jag lyckades göra var att lägga in bilderna. Så här kan ni kika på dem :)


Danne och jag letar efter ett litermått :P

Smöret till degen skulle vara lätt att knåda ihop så vi värmde det en sväng i micron.. Dock några sekunder för länge, haha :P Men det gick ju lika bra ändå :)


Lite för varmt smör :P

Det roligaste med bullbakning är ju ändå att man får strö på det man vill och hur mycket man vill :) Jag gjorde en uppstättning med endast vanlijbullar och en med kanel också. Danne skulle göra kanelbullar och det lyckades han verkligen med, hahaha! Typ hela kanelpåsen råkade han strö på ett område som var 3*3 cm, hehe, snacka om kanelbullar!


Ooops :P Hahahaha!


Dags för lite strösocker :)


Å in i ugenen :)


En uppsättning av fina och goda bullar klara! Smaskens!


Det var inte bara bullarna som jäste.. Vi med :P Haha!


Dags för grillning i det fina vädret!


Mysigt :)


Så skönt väder!


Bakpolarna Danne och Malin med riktigt god mat!


Till dessert blev det en oerhört god vanlijpannacotta med färska blåbär, smaskens igen!!

Det var en mycket trevlig heldag med härliga vänner! Det måste verkligen göras om! Speciellt så att jag kan ha lite bullar hemma igen. För tusan vad gott det var och tusan vad snabbt de gick åt :P

Nu ska jag käka lite frukost, men vi hörs snart igen, I promise :)
PussPuss!

RSS 2.0