..Uppdatering..


En av dagarna på Sörön :)

Nu är jag tillbaka i Stockholm igen efter sommaren här. Jag har inte hunne skrive nå i sommar, men ska försöka börja göra det igen..  Det är roligt för mig också att titta tillbaka på det som har varit. I sommar har jag jobbat väldigt mycket på Sjömärket. Å när jag har varit ledig har jag försökt umgås med nära och kära så mycket som möjligt. Jag har dessutom hunnit med lite fotboll :)


Superstar Jessica :P

Min bärbara dator är sönder, och min stationära dator är kvar i norrland. Så jag har bara bilder kvar på kameran från slutet av sommaren som jag tänkte lägga in. Ska försöka fixa de andra bilderna på en hårddisk nån gång framöver.. I sommar har jag åkt vattenskidor, åkt på en madrass efter båt, vare ute på Sörön <3, hälsat på hos vänner i Oslo, vare på Gatufesten :), åkt helikopter, vare på bröllop, haft några riktigt fina stranddagar och en massa annat skoj :)!! Så det har varit en riktigt lyckad sommar trots att jag kanske skulle ha velat haft lite mer ledigt med tankte på att det är ett jädrans jobb med att orka gå i skolan..


Sjöng å hade det mysigt på bryggan..

I måndags började jag skolan igen. Jag fattar inte hur fort sommaren har gått, det är helt sjukt.. Kurserna sätter igång i full fart på en gång. Hela första delen av denna termin kommer jag läsa Algebra 2 och Analys 3 parallellt med varandra, och ha föreläsningar varje dag i veckan förutom onsdagar..
På tisdag har jag omtenta i Astronomin.. Känns otroligt jobbigt och tungt!! Skit att jag skulle kugga den då, var inte många poäng ifrån, det känns ju piss!


Gullpojkarna <3

Förutom den omtentan så väntar jag fortfarande på svar av 2 labbar och en labb ska jag göra om och skicka in för tredje gången.. Så det är det som är kvar sedan förra terminen, jag klarade omtentan i Experimentiella metoder som jag skrev det sista jag gjorde innan det blev sommarlov, så det var ju otroligt skönt :) Men det är ändå jobbigt att ha det där hängande på sig när de nya kurserna har börjat med full fart igen..


Tommy & Hanna dansar loss på folkan :P

Å klassen är inte sig lik.. Tre av mina vänner har slutat, känns väldigt tråkigt! Jocke utbildar sig till läkare i Umeå istället, Sean ville jobba, tjäna pengar å åka ut å resa, å min kära Lovisa drog hem till Skåne å tog samma utbildning där istället.. Det är så tomt! Lovisa, du och jag var ju ett team :,(


Vad du ser nedstämd ut Fabian..

Jag har försökt plugga på astronomin, men jag har ingen ork.. Å det är så svårt, jag har glömt bort allt. Så det är inte bara att försöka lära mig det som jag kugga, utan jag måste lära mig allt igen.. Tråkigt och jobbigt.. Men jag ska verkligen försöka och jag ska göra mitt allra bästa!


Tror att en geting ligger längst ner i flaskan..

Sen jag kom hem från skolan har jag bara tagit det lugnt, spelat tv-spel, sutte vid datorn, kollat på tv å lagat mat.. Tänkte plugga mer både imorron och på söndag.. Så ska vara lugn hela helgen, vilket känns skönt..

Dock känns det väldigt ensamt.. Jag hatar att vara själv, eller jag hatar att vara själv å veta att jag inte har någon att ringa, en tänkbar person att umgås med.. Särskilt när jag har haft sällskap hela sommaren.. Det är tragiskt hur det kan bli såhär. Jag vet inte vad jag gör mot mig själv, men det är då inte hälsosamt.. Det är inget annat än plågsamt! Hålet i mitt hjärta har kommit tillbaka och värker varje timme hela dagarna..! Rent av fysisk molande smärta..!!


Me and Fabbelicious <3


Lyrics



Just gonna stand there
And watch me burn
But that's alright
Because I like
The way it hurts
Just gonna stand there
And hear me cry
But that's alright
Because I love
The way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie






RSS 2.0