Crosstraining!

Tjobba!

Ifredags vare fest med AZ, hennes brorsa och hans lumparpolare, det var skoj.. Vi gick ut på krogen och hade det trevligt. I lördags vare bara en massa slappande och mys. Å i söndags så blev det finmiddag med AZ och Issa. På kvällen drog vi in till stan å kikade på bio. The kids are all right, tror jag att den heter. Den var väldigt konstig, lite udda sådär men helt ok iaf..

Om dagarna nuförtiden pluggar jag ungefär hela tiden.. Jag försöker lära mig det som måstes innan lördag. Det är väldigt svårt, men små framsteg varje dag gör att jag fortsätter kämpa.. Idag har vi ingen föreläsning heller så jag valde att plugga hemma. Har pluggat i drygt 2 timmar nu å behövde en liten paus. Ska försöka plöja igenom två till innan det blir dags för mat.. Jag vill väldigt gärna klara denna tenta!!!!



Oh yeah, SATS is the shit ;P

Förutom att plugga, käka, sova så tränar jag också väldigt flitigt måste jag säga :) Det har blivit tre-fyra gånger i veckan nu på sistonde. Å det är ju så himla härligt! Jag mår alltid bra när jag går från gymmet hur jobbigt det än känns innan :) Jag & AZ har gått på en massa olika pass nu, å jag har rangordnat dem såhär:

  1. Crosstraining
  2. Box
  3. BodyCombat
  4. CorePulse
  5. Shape
  6. BodyPump

Crosstraining är bäst tycker jag för det är roligt, så in i helvete jobbigt och både styrka och kondition :) Precis så som jag vill att en träning ska vara :)
Box är framför allt roligt! Skönt att avreagera sin ilska genom att boxas lite :) Å man blir väldigt svettig också..
BodyCombat är väldigt jobbigt konditionsmässigt, vilket jag gillar då jag vill förbättra min kondition. Dock är det lite för lite styrka..
CorePulse har faktiskt både kondition och styrka och det är roligt att man får träna på en såndär svajbräda lixom. Det är väldigt mycket kondition!! Att den inte hamnar högre upp på listan är för att jag inte riktigt fick det att flyta på när jag tränade sist, det är en hel del, för mig, krångliga steg att lära sig. Jag ska gå dit fler gången å jag ska lära mig dem så blire bättre.
Shape har mest styrka så vitt jag kommer ihåg. Men rätt roligt med skivstånd, hantlar, stepbräda m.m så det är väldigt variernade. Dock fick jag så jädrans ont i benen efterår i flera flera dagar så det kändes inte så roligt. Men jag ska ge det ett försök till, det kanske bara är jag som är väldigt otränad precis där jag fick ont..
BodyPump tycker jag faktiskt var riktigt tråkigt. Typ ingen kondition å bara en massa tråkiga styrkegrejer. Det kommer jag inte gå på igen. Efter passet var jag bara pyttelite svettig så var tvungen att springa lite på gymmet..

Näe, nu måste jag dra tillbaka till det eviga pluggandet.. Hare göttans!

PusselipussPuss!!


I need some help!

Todeloo :)

Sorry, nu har jag ju inte skrivit på länge igen.. Har mest suttit med min iphone nämligen, haha :P Spelat en massa spel å försökt lära mig allt som går att lära.. Dock vet jag inte hur man skriver blogg från telefonen, eller alltså skriva går ju, men jag vet inte hur man kan lägga upp bilder.. Äre någon som läser som vet hur? Snälla förklara för mig!! Det vore så najs att skriva från telefonen å samtidigt kunna lägga upp bilder.. En bra sysselsättning påväg till skolan t.ex..

Ja, så jag har alltså fått min kära iphone (fick vänta på den i drygt 2 veckor) å jag är helt kär! Den är underbar! :) Nu kan jag inte förstå hur det är utan den, hehe, ja jag vet jag är beroende av en pryl.. Men en förjävla bra pryl iaf :) Jag har hunnit färga håret också. Jag har funderat på det länge åsså fick jag ett infall förra veckan att helt enkelt gå å boka tid hos en frissa. Fick tid två dagar senare å vips så blev Mimmis går brunt och 1 decimeter kortare :) Jag trivs mycket bra faktiskt, det blev som jag hade tänkt. Dock är väl längden lite för kort, men så känns det ju jämt när man varit hos frissan. Å mamma jag vet att du inte gillar att jag är brunhårig, men jag behövde lite förändring :P Jag kommer bli blond nån gång igen ska du se :)

I skolan äre fullt upp! Jag har tydligen tenta nästa lördaga, dvs om drygt en vecka! Jag får panik! Det är så svårt med korta kurser, vi har lixom inte ens gått igenom alla kapitlerna än å ska ha tenta om en vecka, det är sjukt! Det är väldigt svårt också.. Just nu känns det inge vidare... Men men, jag försöker kämpa på iaf, det är ju bara att göra sitt bästa. Till veckan tänkte jag börja göra lite övningstentor iaf, man lär sig bäst av dom tycker ja..

Hmm, få se nu, vad mer finns det att berätta.. Det händer inte så mycket mer i mitt liv. Jag går upp på mornarna, donar å trixar, åker till skolan, pluggar, äter, går på föreläsning, åker hem, lagar mat, käkar, tittar på tv/serier, leker med mobilen, läser å lägger mig igen.. Inte alls så intressant, utan väldigt tråkigt.. Tur att helgerna finns för att liva upp stämningen i hösttillvaron..

Förra helgen hälsade jag på käraste Hanna i Uppsala. Det var mycket trevligt, fick träffa hennes korridorspolare å även en klasskompis. Var kul å se hur hon hade det där "uppe" :P

Jaja, det får vara allt för denna gång.. Men snälla, kan nån hjälpa mig med mobil-blogg-bilder grejen :)!?!?

PusselipussPuss!

iphone 4 :P

Tjo!

Nu har jag kommit in i studentlivet igen, så har inte hunne skrive nå. Men jag har pluggat nästan varje dag så gott jag kan. Men inte tillräckligt med många timmar för jag ligger redan efter.. Så jag måste lägga på ett litet kål faktiskt om det här ska gå vägen..  Men jag klarade ju iaf min omtenta i Astronomin :) Jag fick till och med ett C, så det är jag verkligen nöjd med :)!!

Jag har börjat träna på SATS igen också å det känns riktigt bra. Har kommit igång med gruppträning och styrka. Dessutom så har jag införskaffat nya löparskor och träningsbyxor så det känns mycket skönare och roligare att träna :)

Igår åkte jag och hälsade på AnnaMia och Elwin, jag sov över där en natt. Det var riktigt mysigt och trevligt och roligt att se hur fint de bor :)

Jag har även beställt en iphone 4 :D Hihhihi!! Jippi! Synd bara att det är upp till 6 veckors väntetid. Jag beställde den förra tisdagen så man får ju hoppas att den kommer lite tidigare än väntat :P Jag vill ha den NU NU NU!! Jag längtar..! Jag som har varit lite skeptisk mot iphone, att det är onödigt, hehe, men men, jag har ändrat uppfattning :)

Det får vara allt för denna gång.. Vi hörs!
PussPuss!


RSS 2.0