Ändring i planerna :S!?!

Puh! Nu har jag stressat färdigt för ikväll iaf.. Shit, ändring i planerna är inte min grej ska ni veta.
När jag har planerat något, då planerar jag det väldigt noga och ser framemot dagen då det kommer ske. Jag bestämmer allt i minsta detalj och ser allting framför mig. Lixom hur det kommer se ut, hur det kommer kännas, vad jag ska ha på mig för kläder osv.. Å när en plan av nån anledning måste flyttas fram, ändras eller ställas in får jag nästan panik, eller jag får panik! Jag vet inte riktigt varför men jag hatar när saker och ting inte blir som det har varit bestämt. Jag tappar kontrollen över den dagen och då blir det kaos i skallen.. Det behöver inte ens vara en dag heller, det kan vara en timme det handlar om, helt enkelt om det har planerats att man ska göra nånting.. Det är nog en svaghet som jag har. Ibland kan jag till och med bli ledsen och känna mig sårad om nån vill ändra i "planen". Mycket kontigt, men sån är jag..

Iaf så blev det en sån dag idag.. Men jag måste då berömma mig själv och säga att jag hanterade det mycket bra. För att komma till saken så vet ni alla om att jag har pratat så mycket om att jag längtar tills på onsdag eftersom att Jessica kommer till Stockholm då å att vi ska mysa å gå på stan osv.. Å att vi på torsdagen ska åka upp mot norrlandsskogarna igen för att fira jul. Det jag däremot inte har berättat är allt som jag har planerat under detta dygn och samordnat med mina två kära vänner; Hanna & Issa att de ska få åka med i bilen upp mot Gnarsp på torsdag..


Sliten Mimmi redo att åka till skolan..

Å idag blev det totaländring i planerna!! I och med att det har varit ett sånt dåligt väder och dåligt väglag för bilkörning insåg både jag och Jessica att det kanske inte var den bästa planen att hon skulle åka till Stockholm just nu lixom. Jag skulle inte alls känna mig lugn eller bekväm med att hon skulle köra hela vägen ner hit på onsdag själv med Fabian med detta väglag. Jag har inte varit orolig förens nu då man har hört om alla olyckor och folk här å där frågar en om man verkligen ska åka bil osv, å jag tror fortfarande att det egentligen skulle gå bra så länge man kör lugnt. Men jag skulle aldrig pusha Jessica det minsta på att köra ner om hon känner en gnutta oro över körningen, jag skulle ju aldrig kunna förlåta mig själv om det hände något..!
Så vi kom båda överens om att jag skulle ta tåget istället. Som TUR var fanns det biljetter kvar till ett tåg som går imorronkväll klockan 18.30 och som TUR var skulle Hannas morbror åka upp till Gnarp på torsdag så att både Isabelle och Hanna kunde åka med honom.. Så allting ordnade sig till slut.

Nu har jag stressat runt här i lägenheten och försökt koncentrera mig på att packa väskan, städa och rensa kylskåpet.. Å jag blir verkligen stressad när det blir ändringar på det här sättet. Jag har förmodligen glömt nå viktigt att packa ner, men får väl se till att överleva utan de då. Å städa hann jag inte, det ser förjävligt ut i lägenheten å nästa gång vi kommer hit är inför nyår, men får väl städa då rå helt enkelt. Slängt det som kommer hinna bli äckligt från kylskåpet har jag gjort iaf. Å nu är jag så trött att jag ser i kors, jag måste sova för att kunna orka upp å bege mig till skolan imorron å plugga en sista gång innan mitt "jullov".


Tuffa Isabelle njuter av ett glas rött :)

Idag har pluggandet gått superbra :D Vi har blivit klar med hela laboration 4, nu äre bara de muntliga redovisningarna (som vi inte kan göra förens 3-4:e januari) och den skriftliga rapporten kvar, å det kommer vi hinna göra då i början av januari när vi har föreläsningstiden. Så det känns riktigt najs! Dessutom har vi pluggat ännu mera analys och det börjar kännas riktigt bra, jag känner mig redo för en tenta nu :) Så imorron kommer vi börja plugga på Algebra2 istället, man kan ju inte älta i samma grej allt för länge under denna tidspress..
Iaf kom Isabelle förbi skolan fram mot eftermiddagen och jag åkte sedan därifrån med henne. Vi var båda hungrig så vi köpte oss en tallrik kött och ett glas rött vin på Drottninggatan..


En köttbit, göttans :P

Det var gott, inget speciellt direkt men vad kan man förvänta sig från en barmeny rå!? Å det är ju alltid trevligt att lyxa till vardagen lite..
Som jag sa så är jag skitrött så jag måste sluta nu. Ska försöka slänga iväg ett inlägg imorron bitti innan jag drar till skolan. Men jag hoppas att ni alla sover gott!


PussPuss!!

God natt!

Idag åkte jag till skolan så att jag var där 11.30.. Marcos var redan där och vi började genast plugga.. Det var Analys3 som gällde hela dagen. Vi var kvar till 18.30.. Vi fick en hel del gjort och uppklarat, det känns ganska så bra. Benji och Victor kom nån gång på eftermiddagen de också, fast de pluggade till muntan istället.


Jag idag då..

Det snöade som bara dän idag, fast det var faktiskt inte särskilt kallt. En riktig julkänsla gick genom kroppen när jag jag till bussen efter skolan.. Så härligt! Jag längtar skitmycket tills på onsdag!!!! Vill har lite julledigt!
Nu sitter jag å kikar på Baby mama som går på trean med AZ. Den är väl rätt så ok, man skrattar ju till ibland iaf :) Men jag är skittrött. Ska gå raka vägen till sängen när den är slut. Ska nämligen upp tidigt imorron för att åka till skolan å plugga igen..


Victor å Benji har lite rast :P

Hela dagen hare kännts som om att det är måndag, men det beror nog på att jag åkte till skolan. Jag får hela tiden påminna mig om att det är söndag. Iofs spelar det ju faktiskt ingen större roll, men det är väl kanske bra att hålla koll på dagarna :P


Jag ute i snöovädret idag..

Eftersom att jag inte längre tycker om mitt löshår funderar jag på att ta ut det. Men jag får inte ta ut det innan Jessica har sett det så får väl vänta tills på onsdag då. Jag hoppas på att hon kan ta ut det då, för jag vägrar fan betala för att få det uttaget..
Å i och med det tänker jag nog köpa mig löshår från näten. Det är också äkta hår men som jag lixom kan sätta fast på "hårspännen" å på så sätt använda dem när jag vill göra snygga frisyrer. Kanske inte ser så bra ut om jag bara har utsläppt men om jag sätter upp det på nå vis gåre nog bra, skulle vara skoj att ha det innan nyår. Det är inte så dyrt heller.. Men ska kolla upp det lite mer innan jag bestämmer mig..

God natt nu! Puss och Kram!!

Moulin Rouge!

Jag hittade julklappar till två stycken iaf. Jessica och Max :) Det kommer nog bli perffa ska ni se..
Dock kom vi till Solna knappt en timme innan de stängde så vi åkte till Kista istället. Där har de öppet till 22.00 nu såhär innan jul, å det är ju riktigt bra.. Allt finns där också, så skönt att slippa yra runt på stan i trängseln!
Det blev att vi käkade på Donken å, å gott vare minsan!


AZ på Donken i Kista..

AZ köpte två filmer; Moulin Rouge och Rain Man för en hundring. Så nu har vi precis kikat klart på Moulin Rouge.. Den är en av mina favoritfilmer, så sorglig! Å mycket bra låtar i den!
Jag känner mig väldigt trött och tänker gå till sängs. Ska trots allt upp å åka till skolan imorron å plugga.. Ha en trevligt ledig söndag ni andra!
PussPuss!

Julhandling!

Nu drar jag och AZ till Solna för att försöka julhandla lite :)


Plattade håret idag igen!

Vi hörs senare!
Puss!

Jag kommer klara det här!!!

Å så vare fredag igen då.. Den här veckan har gått väldigt fort tycker jag. Skönt, jag längtar till jul som bara dän! Å innan det blir jul kommer min storasyster Jessica ner ett dygn för att umgås, hur skoj kommer inte det bli rå :) Hon har såklart med sig minstingen Fabian också :) De kommer ner den 22:a, då kommer vi åka å julhandla lite å sedan åker vi hem till mig och äter god mat med något glas vin till. Så mysigt! Dagen efter beger vi oss upp mot norrland igen för att fira jul där.


Här syns det att löshåret redan är slitet.. Suck..

På tal om jul så har inte jag handlat en enda julklapp.. Bad, very bad av mig.. Eller där ljög jag, jag har handlat EN julklapp. Men inget mer.. Får se till att fixa det imorron eller den 22:a.. Jag tycker att det är roligt att köpa presenter, iaf när man vet vad man ska köpa. Men när man är student så är man inte så rik å tyvärr begränsar pengar en hel del för en. Fast det sitter ju egentligen inte i pengarna när man får en present, det bästa som finns är nog att få en present som är väl genomtänkt och planerad, den kanske till och med var gratis men så perfekt lixom.. Sånt är roligt att lyckas med, nästan till och med roligare att ge bort en sån present än att få en tycker jag..


Marcos går igenom differentierbarhet med mig :)

Idag har jag iaf varit på skolan hela långa dagen. Jag och Marcos träffades klockan tio för att plugga tillsammans. Först blev det numeriska metoder, alltså labb 4 innan lunch och därefter blev det Analys 3. Vi började gå igenom vår tenta som vi hade i lördags som båda kuggade. Å nu när man ser på den känns allt så lätt. Gud vad irriterad jag blir på att jag inte lärde mig sånna där enkla saker! Den 11 januari kommer jag ha min andra omtenta på kursen å då ska jag inte bara klara tentan utan det ska gå jädrigt bra också! Det kommer det göra, det vet jag!

Jag och Marcos har lagt upp hur vi ska plugga nu också inför det tre kommande tentorna plus slutet av laboration fyra. Vi sitter i precis samma sits vilket är skönt då vi kan hjälpa varandra att klara av detta. Vi gjorde iaf upp ett schema idag med alla dagar som vi ska träffas på skolan å plugga på. Vi kommer träffas varje dag fram till tentorna förutom ett uppehåll över jul och nyår 22/12-2/1.. Nedan ser ni min slarviga skiss över schemat :P


Schema inför de tre kommande tentorna; Analys3, Algebra2 och Numeriska metoder..

Benji och Victor klarade tentan i lördags så de har ju börjat plugga på muntan som också hör till. Muntan är den 27:e december, jävligt trevligt datum att ha det på måste jag säga, fy faan.. Så på så sätt kan jag ju vara glad att jag kuggade :P Haha.. Å om man kuggar muntan två gånger måste man göra om tentan också.. Så jädra dåligt alltså.. Muntan är betydligt svårare, för då ska man kunna härleda, bevisa och definiera en massa olika formler, metoder och satser.. Jag gruvar mig som fan inför den, men en sak i taget..


Benji härleder gränsvärdet för en funktion där x går mot noll och där x går mot oändligheten..

Jag kom hem vid sextiden och började genast laga till lite lasagne, också en favoriträtt :) Denna gång räckte det till en middag och fyra matlådor, så perfect alltså! Enkelt att värma och gott trots att det varit i frysen, såå naaajs! Självklart skare vare "lite" Felic kethup till också, annars gåre inte :P Å mjölk dricker jag nog bara när jag äter pasta, det passar så bra till det tycker jag. Annars tycker jag inte att mjök är direkt gott, men då kan jag sluka flera glas på några sekunder.. Fan va knäppt kom jag på nu :S :P


Mumma, lasagne :)

Det får vara allt för denna gång.. Jag skriver igen imorron ska ni se :) Ha en fortsatt trevligt fredagskväll!
Puss&Kram!!

Inge skolprat :)

Jag tänkte ta å skriva ett inlägg som inte har med skolan å göra.. Det måste vara så tråkigt att läsa om det hela tiden :P Frågan är bara va fan jag ska ta å skriva om då.. Jag är ju i skolan hela dagarna så man hinner inte vara med om så mycket mer..
Jag kan iaf informera om att det var ett jävla skitväder idag här i Stockholm, en massa snö som yrde runt hela tiden. Det var väl egentligen inte så kallt, tror att det var runt nollan men när det blåser känns det som om att det är fleeera grader kallare än vad det är..


Jag ute i snöstromen idag..

Haha, just ja! Idag när jag stod i busskuren på Sveaplan och väntade på bussen kom det fram en mus å ställde sig brevid mig :P Den var jättesöt. Jag försökte få en bild på den, jag lyckades men den blev på ganska stort avstånd. För då jag försökte gå närmare smet den iväg och grävde sig under busskuren :)


Söta lilla musen som ville hälsa lite på mig :)

Jag kan ju även berätta att min kära rommie AZ har skaffat sig ett par brillor :) Hon har fått lite huvudvärk vid mycket läsning och undersökte synen. Det var inte nå mycket fel men såklart bättre att köpa glasögona än att inte ha dem alls. Å hon är inte en av dom som tycker att det är en plåga att ha dom utan gillar dom rent ut sagt :) Det tycker jag är härligt! Nuförtiden så räknas nästan glasögon som en snygg accessoar också så.. Här får ni se en bild på snyggingen jag bor med iaf :)


Snygging i brillor :)

Idag lyxade jag till det med lite godare middag, det är skoj att göra det ibland också :) Det blev iaf ugnsstekt kyckling med rotfrukter, aioli och lite sockerärtor. Jumjum! Som jag sagt tidigare är nog kyckling min favoritkomponent i mat nuförtiden. Å att steka kyckling i ugnen är så lätt och så blire väldigt saftigt!


God mat!

Kikade för ett tag sedan på säsongsavslutningen av Paradise Hotel, å jag tycker inte om att Emanuel vann.. Det skulle ha varit Lin istället. I år hade de gjort en väldigt tråkig och odramatiskt avslutning. Men men, skit samma..
Föresten så är jag väldigt besviken på hårförlägningen.. Håret har blivit så otroligt torrt så det ser skitrisigt ut åsså tappar jag hur mycket (lös)hår som helst när jag försöker kamma igenom det. Vilket resulterar i att min kaluffs är tunnare än vad den borde vara för att se verklig ut. Vill typ ta bort det ganska snart. Men än så länge gåre rätt bra att ha håret på ena sidan i toffs eller fläta iaf. Å det ser inte lika slitet ut när jag häver i ett hårmedel som göra att håret är glansigare och lenare. Men vi får se hur länge jag kommer ha det kvar..


Å så den vanliga bilden av mig då..

Lite roligare inlägg att läsa kanske.. Iofs inte så innehållsrikt, men ändå :)
Tack för idag, vi hörs imorron!
PussPuss!

Analyze = Bayze!

Idag pallrade jag mig upp å drog till skolan. Vi hade ingen föreläsning idag men tyckte att det ändå var värt att åka dit å dona med laboration 4. Marcos och Benji var också där, tack och lov för jag hade inte klarat av det själv. Det är så mycket skönare att han nån att bolla med. Det blev kanske lite för mycket flum på förmiddagen, fast vi lyckades iofs göra ett väldigt fint program :) Mycket detaljerat och så att datorn fick göra allt jobb, precis så som det ska vara. Så skönt att beräkna uppgifter på ett slött sätt!
Jag var där i 7 timmar iaf innan jag drog hem igen. När jag kom hem lagade jag till lite makaroner och korv, det går så snabbt och är asagott :P

Har kikat på Paradise Hotel å imorron äre sista avsnittet. Det var bra idag eftersom att vi fick reda på vilket det andra paret som gick vidare till final blev. Det var bra att Erik och Lin gick vidare tycker jag :) Dock tycker jag inte att Emanuel och Kristin skulle ha gått vidare som de gjorde igår. Det borde ha varit Emelie och Johannes istället. Men men, bryr mig egentligen inte så mycket heller :P Ska bli skoj att kika imorron iaf för att se vilka som vinner..


Jag undrar när min kamera kommer tillbaka från lagningen.. Tar sån tid..
Det blir ju så konstigt ljus med blixten, å annars blire så suddigt.. Så vill ha tillbaka min kamera!

Btw så pratade jag med både Benji och Marcos idag angående att skita i analys 4, å de har tänkt precis som jag. Så ingen av oss kommer göra den kursen nu. Det känns skönt att inte vara ensam om det. Å de sa att de inte var någon fara, jag behöver inte kontakta nån studievägledare utan kan sköta allt själv. Om jag känner mig redo för att göra tentan redan i vår, innan sommaren så kommer jag ha möjlighet till det annars äre nästa höst som gäller. Så det känns ju bra.. Vore ju najs om jag kunde göra den redan i vår. Men det beror ju helt på vad det är för nivå på den kursen som jag läser samtidigt då..

Jag kikade aldrig på 24 igår så funderar på om jag ska göra det nu istället. Vill bara att klockan ska bli dags för att sova för jag känner mig så trött hela tiden.. Undrar om det beror på att det är så mörkt ute.. Imorron ska jag iaf till skolan å gå på numeriska metoder och sedan labba i datahuset med grabbarna eftersom att Emmy inte kommer ha nå mer tid innan jul. Å jag insåg idag att jag aldrig kommer kunna hinna bli klar med labb 4 innan jul eftersom att sista redovisningsdagen är imorron, å vi är inte på långa vägar klara med alla uppgifter än. Men dock har vi två undervisningstillfällen samt redovisningstillfällen 3:e och 4:e januari, så senast då måste vi vara klara iaf..

Jaja, nu fåre vara färdigbabblat om skola å skit..
PussPuss!

Skola, skola..

Idag tänkte jag gå upp å träna för att få nya friska tankar, men jag orkade verkligen inte! Vaknade å kände mig superförkyld igen, jag förstår inte känns som om att jag blir sjuk när jag sover. Jobbigt. Så jag sov faktiskt ända till halv tio, sedan åkte jag på föreläsning till halv ett. Hade planerat att jag skulle plugga analys fyra hela dagen. Men när föreläsningen tog slut hade jag helt andra tankar. Jag har en sån jädra pluggångest! Jag insåg då att jag verkligen inte kan analys fyra i överhuvudtaget. Så efter mycket grubblande idag har jag bestämt mig för att helt enkelt skita i den kursen för nu. Jag kommer omöjligtvis hinna lära mig den och klara de tre andra kurserna också. Det gäller att prioritera och inse sina begränsningar. Jag ska prata med några klasskompisar imorron å höra hur de tänker göra. Åsså ska jag kolla om det är möjligt att läsa kursen nästa höst istället. Jag hinner å kan inte lära mig den nu, så är det bara!


Idag, jag..

Så fram till jul (dvs. i en vecka framöver) tänker jag lägga ner all tid jag har på numeriska metoder.. Så att jag iaf ligger i fas i en kurs. Förhoppningsvis kommer jag då hinna göra klart laboration fyra innan jag åker hem över jul. Då kommer jag tillåta mig själv vara ledig i drygt en vecka för att sedan börja plugga på numeriska metoder, analys 2 och analys 3 så att jag sätter tentorna!! Det känns som om att det skulle kunna vara möjligt nu när jag tänker skita i analys 4. Det känns skönt att jag har bestämt mig, jag känner mig lättad. Det ska jag fanimej klara av, så det så!!

Jag orkar inte skriva nå mer nu. Tänkte lägga mig i sängen och kolla på första avsnittet av säsong 3 av 24. Jag kunde inte låta bli, jag måsta ladda hem det ;) Imorron ska jag iaf upp tidigt å bege mig till datahuset för att göra så mycket så möjligt på labben..
Tråkigt inlägg jag vet, men kanske att det händer något skoj att berätta imorron, vem vet :)?

PussPuss!

Misslyckandets dag..

Idag vare väl en mindre bra dag så att säga.. Jag kalrade med andra ord inte tentan! Vad less jag blir.. Å jag känner mig kass. Denna termin har jag kuggat tre av tre tentor, sååå dåligt! Men det var en klar förbättring från förra tentan iaf.. Men ändå.. Faaan å! Tur att det är fler i samma sits så att man fortfarande kan plugga tillsammans och slippa känna sig ensam.. Innan jul nu så har jag Analys 4 att göra, den tentan är 22:a december, å jag kommer förmodligen inte klara den heller för den har jag verkligen inte hunne plugga till å inte heller fattat nå av på föreläsningarna.. Så jag kommer få en tuffstart i början på nästa år; då kommer jag ha omtenta i Analys 3 den 11/1, tenta i numeriska metoder den 12/1, omtenta i algebra 2 den 13/1 och (förmodligen) omtenta i analys 4 den 14/1..!! Å om jag klarar Analys 3 då ska jag dessutom ha munta i den. Veckan efter denna kommer dessutom nya kurser starta.. Känner mig redan sönderstressad, va fan ska jag lägga ner tiden på? Känns ju som om att jag kommer prioritera analys 3 och algebra 2. Nu innan jul vore det skönt att hinna klart med laboration 4 på numeriska också, men vete fan om vi hinner, har till 4/1 på oss, men jag vill ju försöka vara lite ledig också.. Ååå, vad less jag är på skolan just nu.. Bläääää!


Moi ida..

Jag och AZ bestämde oss iaf för att baka lite idag :) Fast det blev inte särskilt lyckat :P Haha, vi skulle ge oss på att baka Pariserbullar för jag berättade för henne om hur gott det brukar vara när mormor gör det åsså hittade vi receptet på nätet. Men allt blev det enda stort misslyckande, haha, ni skulle ha sett oss alltså.. Först råkar jag koka upp mjölken för varmt, den skulle bara vara kroppstempererat å ändå hävde jag i jästen å tänkte inte på att den skulle vara död då, det upptäckte vi sen om man säger så :P Å när vi höll på å knåda degen insåg jag att vi hade glömt hä i ägget, haha :P Så då la vi det på bara å försökte knåda in det.. Dessutom hade vi ingen bra maskin eller visp för att arbeta degen med. När degen hade "jäst" klart skulle vi dela dem i bollar å sedan häva in vanlijkräm i, det var vi riktigt käss på så de såg ju ut som jag vet inte vad.. När vi äntligen tar ut dem från ugnen börjar det ryka som fan å vår (nya, braa) brandvarnare startar. Den sitter skithögt upp så det är svårt att nå till den, men jag ställde mig på en stol å slog med en tröja runt om för att vifta bort röken å AZ öppnade en massa fönster :P Hahha, snacka om kaos alltså, herregud. Å ja just ja, jag glömde berätta att vi inte heller hade köpt nå bakplåtspapper så bullarna blev alldeles platta å halvt brända i botten.. Hur kass får man bli egentligen!?
Vi åt iaf två var å smaken var väl inte så dålig, men går inte ens att jämföra med mormors... Får väl kanske ge det ett till försök, å då framför allt se till att inte jästen dör innan man använder den :P


AZ är lite kritisk till vår bakning :P

Näw, fy nu vill jag att denna dag ska vara över åsså äre nya friska tag imorron. Vi hörs då. God Natt folket!
Puss!!

Självmordsbombare, i Sverige..

Heeej!

Snacka om två sega dagar alltså.. Igår gick jag upp vid sjutiden, gjorde mig i ordning och åkte till skolan.. Ja ni läste rätt, skola på en lördag, för att göra tenta, igen! Så jädra tråkigt!
Tentan var rätt ok, men jag vete fan om jag klarade den. Tror att jag ligger percis på gränsen så de beror på hur de rättar. Jag vill klara den, vill slippa göra en till omtenta.. Men vi får se, å jag får faktiskt svaret redan imorron.. Man hinner ju inte ens smälta att man skrivit den, fast det är väl bra. Skönt att få tillbaka den fort så att man vet vad man ska plugga på..
Efter tentan åkte jag hem å slappade exakt hela dagen! Jag kände mig inge vidare kry heller så jag tror att det behövdes. Idag har jag gjort samma sak, bara degat å kikat på en massa massa avsnitt av 24 ;P Hehe, så nu har jag sett klart på säsong 2 också.. Jag vill se mera, men AZ köpte bara de två första så nu vare slut på det roliga..

Seriöst så blir jag rädd av den här bomdningen som ägde rum i centrala Stockholm igår. Det var en självmordsbombare, hur läskigt är inte det?! Den första självmordbombaren i Sverige någonsin! Fy faan! Å dessutom så hade han innan sprängningen skickat in ljudfiler till bland andra SÄPO, en av de ljudfilerna ligger ute på Aftonbladet nu. Å den är så jädra läskig! Det var när jag lyssnade på den som jag började bli rädd! Han skrämmer mig verkligen! I filen uppmanar han andra att göra som honom, att ta till vad de nu än har om det så är en kniv och skada människor å inte frukta varken fängelse eller döden. Han säger att Sveriges barn, döttrar, bröder och systrar ska dö.. Fy faan säger jag bara! Nu vill jag seriöst inte bo i Stockholm, kommer vara rädd när jag åker buss å ska verkligen hålla mig borta från tunnelbanan. För han börjar med att säga att det här endast är ett av alla dåd som kommer ske.. Fyyy! Kommer drömma mardrömmar inatt. Hoppas att jag lugnat ner mig tills imorron då jag ska åka till skolan..

Här nedan är videoklippet där man får höra självmordsbombarens ljudfil, jag tycker att ni borde se på den om ni inte redan har gjort det trots att jag egentligen tycker att det är helt sjukt att den i överhuvudtaget finns utlagd..

---------- http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8268322.ab ---------

Nääääe, fyy.. Nu ska jag försöka sova. Blir kanske att jag drar igång en film så att jag får annat i tankarna innan jag somnar. Endast för att förhindra mig från att sova oroligt.. Puss


Tentaplugg..

Hej hej..

Nu sitter jag å är helt slut i huvve kan jag lova.. Jag har pluggat hela långa dagen men har äntligen tillåtit mig själv att lägga ifrån mig pennan.. Nu fåre vara nog. Nu kan jag inte lära mig nå mer vare sig jag vill det eller inte..
Febrig känner jag mig också, åtminstonde förkyld iaf.. Näee fyy, jag gillar inte alls att ha tenta på lördagar, veckan blir så jädrans låång.. Nu är jag riktigt less, jag vill klara denna tenta. Det är ju en omtenta å jag har pluggat bra till den, dock lite för sent, skulle ha börjat lite tidigare som vanligt. Jag är en sån sista minuten människa att jag blir le på mig själv.. Men men, nu har jag slitit som ett djur iaf för att prenta in det sista..
Så snälla håll tummarna för mig imorron, jag behöver det verkligen för jag måste klara denna tenta!!!!


Dåligt ljus, konstig position och det lyser pluggångest över hela mig, men detta är jag idag..

Sov gott!
Puss!

Shoppingassistent, me like :)

Tjo tjo!
Idag blev jag och Emmy klar med den muntliga delen av laboration 3, det var skönt. Det är bara en liten sak kvar att skriva på den skriftliga. Jag ska göra det imorron å skicka den till vår lärare, så det blir precis i tid :)
På eftermiddagen idag träffade jag Markus, han var nere över dan bara. Jag hjälpte honom att hitta en ny jacka, äntligen, den är så sliten :P Dessutom lyckades jag lura på honom två par byxor :) Jag känner mig mycket stolt med mitt val, de var skitsnygga. Jag gillar att hjälpa killar att shoppa, det är skoj, iaf när man får välja vad de ska ha på sig :)
Lite halvtaskig bild, men men, jag idag iaf..
När jag kom hem satte jag mig ner och gjorde en övningstenta. Det gick väl sisådär, hade nog inte klarat den om det var min tenta.. Men men, jag har en dag till på mig att plugga så man vet aldrig. Jag ska göra mitt allra bästa iaf!
Den här veckan har jag inte tränat nå, men jag har faktiskt inte hunne. Kanske att jag orkar efter tentan på lördag, vi får se. Vore skönt att få svettas ut lite skit!
Nu ska jag kika på 24 å sedan sova för att orka upp å köra skiten ur mig (pluggmässigt) imorron!
Puss och Kram!

Tidskrävande som satan!

Hej allesammans!
Shit, nu har jag inte skrivit på länge igen. Men jag har haft så jädrans mycket att göra..
I lördags blev det fest iaf, först tränade jag på dagen.. Hanna och Ecka kom hem till mig mot kvällningen och vi lagade till tacos. När vi käkat upp hoppade vi på bussen till Bromma för att gå på förfest hos Jens och Sehlan. Där vare annat folk och däribland Ubbe, skoj att träffa honom :)


Såhär såg jag ut i lördags..

Kvällen i sig var roligt och knäpp. Jag hade skoj för det var så många konstiga saker som hände överallt; förfesten, krogen och hemma hos mig. Jag gillar sånna kvällar, åsså umgicks jag ju med oerhört trevligt folk ;)


Ubbe&Hanna i lördags hemma hos Jens och Sehlan..

I söndags tog jag det bara lungt.. Jag har börjat kika på serien 24, vet inte om jag har sagt det eller inte. Iaf så vare så otroligt spännande när jag kikade på det i söndagsnatt att jag inte kunde somna förens vid 02.30-03.00. Vilket var mycket dåligt i och med att jag måsta gå upp åtta. Men jag gjorde det iaf och tillbringade hela dagen i skolan.. När jag kom hem satte jag mig och tittade på de sista avsnitten av säsong 1, shit vad bra det var :)


Jag&Ubbe i lördags :)

Isabelle hade hört av sig under dagen och ville ses, det började med att vi skulle ta en fika på söder men slutade med att vi måsta ta nattbussen hem till mig så att vi var hemma klockan 03.00.. Så även där blev det en sen natt med få sömntimmar. Dock hade jag ytterst trevligt, jag älskar spontana kvällar, de blir oftast som allra bäst. Vi började som sagt var med fika, men sedan delade vi på en vinflaska på hennes jobb å sedan blev det en cider på Hotellbaren. Där var det mycket trevligt folk, sociala och glada var dom så vi hade hela tiden någon att prata med.


Jag i måndags..

Igår var jag med andra ord väldigt trött när jag begav mig till skolan så att jag var framme tio. Men, jag kämpade på vilket fall. Fram till 12.30 jobbade jag och Emmy med laboration två å sedan pluggade jag, Marcos och Benji Analys 3 hela kvällen. Vi var mycket duktiga och det gick ganska så bra också :)


Isabelle på fiket :)

Inatt sov jag iaf fler timmar, drygt åtta. Men var fortfarande otroligt trött när jag måsta kliva upp. Jag gjorde det iaf och gick på föreläsningen i numeriska metoder. När den var slut vare raka vägen till datahuset för att fortsätta med laboration 3. Mellan 12.00-20.00 har vi kämpat med den labben. Så jädrans tidskrävande uppgifter så det kan ju nästan inte vara sant.. But it is.. Vi är fortfarande inte helt färdiga, men alla muntliga redovisningsuppgifter är det iaf, så det första vi ska göra imorron är att skriva upp oss på redovisningslistan så att vi har det gjort. Det är sista dagen för att göra det imorron också. Åsså ska vi försöka dona med de sista deluppgifterna för den skriftliga redovisningen.. Vi bör bli klar i lagom tid imorron tycker ja!


Idag testade jag att platta håret, å det gick ju alldeles lysande :)

Nu har jag ont i huvudet, så funderar seriöst på att dra mig mot sängen. Det blir väl att jag kikar på det nyaste avsnittet av både Gossip Girl och One Tree Hill innan jag släcker lampan. Får se om jag kanske orkar se nått av 24 också.. Men det var allt för idag. Jag skriver igen imöran..

PussPuss!!

Fredag..

Halloj!
Imorse var jag på gymmet, det gick bra. Jag gick hem å donade för att sedan bege mig till skolan.
Där vare en tråkig föreläsning som väntade som vanligt, men jag uthärdade hela iaf..
Såhär såg det ut idag iaf, väldigt mycket snö.. Å kallt!!


Utsikt över kräftriket idag..

När jag kom hem la jag mig i soffan å degade framför tvn och datorn. Kikade på en massa serier på datorn. Me like a lot :) Käkade lite lax och pärer till middag, göttans..


Jag idag på skolan..

Jag orkar inte skriva nå mer nu, jag pratar med Jessica i telefonen och AZ vill låna datorn för att kolla på det senaste avsnittet av Greys Anatomy :)
Vi hörs mer imorron :)

Sov gott allesammans! Puss!

Lååångt hååår!!

Shit nu äre såhär sent igen. Å jag är astrött.. Men tänkte försöka skriva några rader iaf :)
Igår satte jag i en hårförlägning som ni fick se på bilden. Jag känner mig nöjd faktiskt, är nog bättre att ha den i nu när jag är brun istället. Ser helt enkelt bättre ut då.. Det är skoj att ha långt hår, mitt hår växer ju aldrig annars, det lixom stannar av vid axellängd så jädrans störigt. Så då äre ju kul att sätta i lite annat hår :P Mitt hår kommer från Indien, så  det är blekt, färgat, permanentat, ja allt möjligt så det är ju inte bästa kvalitet direkt. Men å andra sidan är mitt hår i sig själv också ganska slitet så det smälter ju bra ihop :P Hehe..


Till och med träden frös idag. Alldeles vita och fina var dom faktiskt :)

Jag har varit sugen på sushi i flera veckor, så igår fick jag chansen att äta det då jag inte skulle hinna hem emellan hårförlägningen och Sofis event ;P Vete fan vad det var med mig egentligen, för jag gillar inte sushi så mycket. Har lixom tyckt varken eller om det, men som sagt på sistonde har jag bara känt smaken i minnen å vare så jädrans sugen. Men nu är det bra igen, nu tar det kanske ett halvår innan jag vill äta det igen :P Haha..!


Jag, idaag..

Jag och AZ var på Sofis event, vi fick ju biljetterna av Kerstin (AZ:s mamma). Det var riktigt trevligt och skoj. Vi fick en god välkomstdrink, fick höra en massa tips om smink, frisyrer och kläder. Hon läste även några sidor från sin nya bok å den verkar riktigt skoj. Dessutom berättade hon en hel del om sina egna erfarenheter och om hur mycket hennes egna liv som är med i böckerna. Det var skoj att höra, snacka om vilket drömliv hon lever :) Därefter gick alla till Topshop och där fick vi en godispåse och en lyxig goodiebag ;) Me like a lot! Det var riktigt fina grejer där i. Tänkte att jag skulle ta en bild på det, men jag har inte orkat. Det var iaf en fin tygväska som allt detta låg i; en filt med tryck från Sourz, ett skärp från Top Shop, Hårspray från Redken och mascara och läppstift från Yves Saint Laurent!! Riktigt najs och riktigt fina grejer :) Skoj skoj vare!


Snygga AZ som ska till å hacka lök. Det är väldigt problematiskt för henne..

Så igår kände jag mig som en riktigt Stockholmska iaf ;) Träna först på SATS, satte i hårförlägning, käkade sushi och var på ett event med goodiebags ;) Hahaha! Tjejigt värre :P

Idag har jag bara varit på skolan, vääädligt lääänge å pluggat med laboration 3. Sedan har jag bara käkat, tittat på paradise hotel och första skivan av säsong ett av serien 24. Den är riktigt spännande :P Hehe, så nu har jag en till serie att följa.. AZ har köpt de två första säsongerna så än så länge äre många avsnitt kvar att se :)


Långt å fint? Eller långt å fult?

Näe, nu måste lilla Mimmsi sova om hon ska orka upp å träna imorron innan skolan. Sov gott allesammans!
Puss och kram! Btw, vad tycker ni om håret mitt nu rå :)?

Utmattad av allt skoj :)

Hej alla!
Jag är skittrött så jag orkar inte skriva nå.. Men tänkte sammanfatta dagens händelser med fyra bilder, så får jag berätta mer om allt det roliga imorron istället.. Jag har haft en riktig toppendag som ni kanske förstår när ni ser bilderna ;)


Tränade lite lagomt sådär på morgonkvisten..



Satte i en gratis hårförlängning, inte illa det inte ;P



Åt sushi på favvostället vid Centralstation :)



Gick på Sofis event med AZ :D

Berättar mer ingående imorron.. Men natti natti nu :)
Puss!!

RSS 2.0