En händelserik helg :)

Heej!
Jag är ju den som håller löften så här kommer mitt andra inlägg för idag :P Jag tänkte ta och berätta lite om helgen som var, nu när det börjar bli dags för en nu helg :)
På fredagen jobbade jag mitt första julbord på Ulriksdals Wärdshus och det gick väldigt bra. Jag jobbade bara en sittning så det var inte alls jobbigt. Därefter åkte jag hem och min kära vän Hanna kom på besök, vi myste framför tacos och idol :)
På lördagen jobbade jag på julborden igen, denna gång två sittningar, dvs 10.00-20.00.. När jag kom hem gjorde jag mig  i ordning och det slutade med att jag, Hanna och en arbetskompis Mange gick ut på Garbo :) Där var det trevligt!
På söndagen var vi bjudna på lite adventsfika hos kärleksparet :)


Patrik, Issa och Hanna :)

Isabelle hade bakat alldeles egna saffransbullar med mandelmassa! Det var riktigt gott :) Vi fick dessutom smaka på lite hårdbrödmacka med skinka och senap, såå gott det med :)
Mot eftermiddagen drog jag in till stan och mötte upp mamma och Stefan som var här. Vi käkade lunch tillsammans å sedan åkte jag iväg till fotbollsträningen, som för övrigt gick väldigt bra :)

På måndagen klev jag upp tidigt och åkte till Älvsjös station, där möttes jag upp av Jessica och vi gick tillsammans in på hotellet där hon med familj hade bott över natten. De bjöd mig på en oerhört god frukost och sedan begav vi oss till Kungens kurva.


Jag och Maxen lekte lite :)

Vi kom på att det var bättre att åka till Kista Galleria istället så vi gjorde det. Men precis när vi hade parkerat under gallerian och börjat ta loss barnenm ungefär klockan 10.40, möttes vi av en pappa som berättade för oss att vi måsta vända om. För klockan 10.20 hade en guldsmedsaffär rånats av ett flerat tungt beväpnade personer och gallerian var nu under bombhot! Jag och Jessica greps av en lätt panik och typ började kasta in Fabian, Max och barnvagnen. Rikard var lite lugnare (tur) och kunde smidigt köra oss därifrån. När vi lämnade byggnade upptäckte vi en massa säkerhetspersonal och en polishelikopter :P Sjukt alltså! Ibland blir man påminnd om att man bor i Stockholm iaf! Så vitt jag vet så har de inte fått tag på de som rånade butiken och de sägs ha lämnat byggnade till fots..


Gullungen <3

Vi åkte till Solna Centrum istället :) Där spenderade vi hela dagen, Jessica och Rikard skulle handla julklappar så jag försökte ta hand om barnen så mycket som möjligt. Då i första hand Max eftersom att han snabbast blir uttråkad :)


Lille, söte Fabian är lite hungrig :)

På eftermiddagen när både jag och Max ledsnat åkte vi till Medborgarplatsen istället. Vi gick runt å kikade lite å sedan gick vi på bio, det blev den nya Nalle Puh :) Det var väldigt mysigt måste jag säga!


Jag och Max på bio :)

När bion var slut hämtade Jessica, Rikard och Fabian upp oss och vi åkte till Sumpan. Här käkade vi lite pizza å sedan började de resan hem till Norrland igen.. Jag tror att de fick nästan hela julshoppingen gjord, najs :) Själv har man inte handlat en endaste lite julklapp, men blir väl kanske ändring på det till helgen..

Vi hörs imorgon! PussPuss!

Utmaning :)

Heej folket!

Nu ska jag försöka ta tag i det här med bloggande igen.. För att bevisa det tänker jag bjuda på hela två inlägg idag :P Jag börjar med en utmaning som jag har fått av min kära vän Hanna; http://hannasundin.blogg.se/

Utmaningens villkor: länka tillbaka till den du fått den av, fullborda de fem meningarna nedan och ge den vidare till fem bloggvänner.

1. När ingen ser eller hör mig... sminkar jag mig inte, jag kanske inte ens orkar duscha (=fett hår), fiser och pruttar. Med andra ord är jag allmänt äcklig när jag är själv :P Kanske att jag sjunger å dansar till hög musik också om jag är på bra humör :)

2. Jag går aldrig hemifrån utan… min Iphone, min nyckel, mitt Sl-kort och plånboken.

3. Min blogg heter som den gör för att… jag tyckte att det passade väldigt bra, eftersom att jag heter så :)

4. Om jag vågade skulle jag… hoppa bungyjump (ska försöka ta modet till mig nästa sommar).

5. Om 10 år kommer jag att… vara gift med en underbar man, vi kommer ha boende både i Hälsingland och i Stockholm. Antingen sommarstuga i Hälsingland och det fasta boendet här, eller så ett fint hus i Hälsingland och en liten lägenhet här i Stockholm :) Vi kommer att ha minst två barn, kanske att jag är gravid med vårt tredje. Vi kommer framför allt att vara väldigt lyckliga :))

Å hjälp! Jag har ingen aning om vem jag ska skicka denna utmaning till :S Vet inte riktigt vilka som läser min blogg som själv har en blogg och som inte redan har svarat på utmaningen :S
Jag chansar, OM ni fortfarande läser min blogg och inte redan har gjort utmaningen får ni så lov att göra den nu: Linda W, Charlotta L och Hanna Ä.


Vi hörs senare idag :) PussPuss!

Put myself out there ;)

Tjohoo!

Det händer inte så mycket här. Men jag tänkte ta och berätta en grej :)
För snart två veckor sedan gick jag med i en internet dejtingsajt, jag tänkte att man måste ta tag i den här ensamheten någon gång! Sen om det kommer leda till något eller inte vet man aldrig, men det kan ju vara värt ett försök iaf :) Fast nu såhär efteråt kom jag på att jag ändå typ inte har tid att träffa nån..
Jag har några stycken som jag pratar med iaf och det är ju alltid trevligt att lära känna nytt folk :)
Man kan även tänka att det kanske är mer seriöst folk där än på nån krog en lördagskvälll.. Aja, en rolig grej iaf!

Vi hörs imorron!
Puss!

Ångrade mig..

Näe, vet ni vad.. Jag orkar inte skriva nått ändå :P
Haha.. Jag tänkte dona å greja med bilder å tjaffs men jag orkar inte! Jag har inte ens nå bra bilder, alla är så suddiga :/ Bajs! Ska ta å lägga mig i sängen istället.. Ska försöka komma på nå skoj att skriva om imorgon istället!

Puss, jag har inte glömt bort er!

Mys i Sundsvall :)

Hej hej!
För att fortsätta att berätta om min helg uppe i Norrland kan vi gå vidare till lördagen :) Jessica hade inte fått nog av varken svamp eller skog, så hon, jag, Fabian och Rikard begav oss ut på en liten morgonvistelse i deras jaktstuga :) Jag och Jessica plockade svamp medans grabbarna donade med lite frukost..


Sötaste Fabian som dricker lite Oboy :)

Efter ett par timmar drog vi oss tillbaka och gjorde oss i ordning för lördagens äventyr :) Fabian ville också följa med oss till Sundsvall, så han klädde på sig alldeles själv :P Haha, såhär var han redo att följa med oss, han vinkar hej då till pappsen :)


Gullpluppen!

Jag och Jessica hoppade på bussen och väl framme i Sundsvall hämtade mamma upp oss och Antonia å så åkte vi till Himlabadet :) Där hade vi hur skoj som helst! Först var vi ute i "äventyrsdelen" och åkte rutchkanor om och om igen, man var ju helt snurrig i huvudet när vi var nöjda :)
Därefter gick vi in på relaxavdelningen och käkade en god lunch :) Precis när vi ätit upp kom Stefan också å då började vi gå runt och uppleva alla sorters duschar, bubbel och bastus. Det var riktigt mysigt :)
Mot kvällningen drog jag, Jessica och Antonia ham till Antonia och gjorde oss i ordning, där väntade också pappsen på oss :)


Jessica och Antonia inne på Saffran :)

När vi var klar gick vi fyra till Restaurang Saffran där vi hade bokat ett bord. Vi åt tapas och det var faktiskt riktigt gott! Vi beställde in en massa olika småtallrikar så kunde alla plocka av allt :) Riktigt trevligt, mysigt och gott var det!


Jag & pappsen :)

När vi var (väldigt) mätta och belåtna gick vi hem till Antonia igen och hade musiktävling som Antonia donat med, jag vann btw ;) Sedan hade Antonia lite show där hon visade sina imitationstalanger samt sin vackra sångröst. Lite senare kom Matte, Alexander och Louise också, vi lekte då charader :) Tanken från början var väl att vi skulle gå åt på krogen, men vi hade så jädrans skoj hos Antonia och klockan gick så snabbt så vi hann inte :P Men inte gör det nått!

På söndagen var jag väldigt, väldigt seg! Men jag åkte hela vägen hem till Stockholm igen, trots att det tog en jädra tid.. När jag kom hem tog jag det bara lungt. Det var iaf en toppenhelg :)

Puss på er!

Breaking Dawn - part 1

Måste bara slänga in ett inlägg om Breaking Dawn del 1! Den var verkligen huuur bra som helst :) De har lyckats fått med det mesta från boken och gjort det riktigt bra och trovärdigt :) Absolut den bästa filmen hittills..! Vill bara se nästa nu, som förmodligen kommer vara ännu bättre :)
Sååå braaa alltså!!!

Längtar redan..

 

 


Två flugor i en smäll :P

Hej folket!
Jag börjar (som vanligt) med att skriva sorry! Satan vad dagarna gåt fort! Jag hinner ju inte ens säga hej till er mina trogna läsare :/ Ska försöka ändra på det, IGEN.. I torsdags efter skolan åkte jag iaf upp till Gnarsp :) Jag passade på att fira Max som egentligen fyller 4 år nu på torsdag. Han fick en polisbil, ett lego-flygplan och en pruttkudde, det uppskattades :)


Flurhuvudet öppnar presenterna :)

På fredagen gick jag, Jessica, Max och Fabian upp å klädde på oss skogskläderna och begav oss ut på kantarelljakt :) Jessica och Rikard hade tidigare i veckan hittat en massa på ett ställe som hon tog mig till igen :)


Sötnosarna som också tycker om att vara i skogen :)

Vi hittade hur mycket som helst :) Jag blev verkligen superlycklig! Nu kan jag göra en massa goda såser å så! Bara min del blev typ två Ica-kassar :)
Mot eftermiddagen gjorde vi (jag, Jessica och Fabian (Max åkte till Magnus)) oss i ordning och åkte till Sundsvall för att gratulera Antonia på hennes 21års dag..!


Mina 21åriga lillasyster som sjunger och spelar så vackert :)

Hemma hos Antonia kom och gick det folk (släktingar) hela dagen. Det var riktigt mysigt att få träffa alla :) Dessutom bjöds det på god smörgåstårta och goda vaniljbullar, smaskens!


En fin bild på storasyster Jessica :)

Lite senare mot kvällningen kom även Rikard, så när vi kändes oss nöjda åkte vi hem till Gnarp igen med honom. Dagen var mysig rakt igenom med först några timmar i skogen och sedan med nära och kära!


Mamma och Fabian :)

När vi kom hem hann vi se lite av Idol. När det var slut snackade vi ett tag, men vi var så trötta så vi gick och la oss ganska tidigt..

Det får vara allt för nu, berättar imorgon om resterande delen av helgen :)
Sov gott! PussPuss!

Byta kön?!

Jag mår illa!
Jag har huvudvärk!
Jag har ont i ryggen!
Jag har ont i magen!
Jag är uppsvälld!
Jag är finnig!
Jag är äcklig!
Jag är utmattad!

JAG HATAR ATT JAG ÄR KVINNA OCH INTE MAN IDAG!!


Kosmologi :)

Hej hej!
Idag hade jag min första "riktiga" föreläsning i Kosmologi, den tidigare var mest bara introduktion.. Det var iaf väldigt intressant, jag tror jag kommer gilla den här kursen :) Dock är det ingen tenta så det kommer därför bli väldigt mycket eget arbete och inlämningar, men vi får väl se hur det kommer gå då..
Efter lunchen hade vi föreläsning i samma kurs igen, rätt så intensivt med två på samma dag, tror vi gick igenom hela 4 kapitel :O
När jag satt där på skolan fick jag smset från posten där det stod att kursboken hade kommit, tack för det, om en dag försent!

Efter skolan hämtade jag boken på Ica å gick hem å började läsa, det känns bra!

Jag har ju glömt att berätta att jag fått tillbaka tentaresultatet på kvantmekanik 2, kom jag på nu.. Det gick dessvärre inte så bra.. Jag fick Fx, vilket iaf tack och lov i den här kursen innebär att jag har chans att göra några kompletteringsuppgifter för att få godkänt, E.. Jag mailade läraren igår och förmodligen kommer vi gå igenom tentan på torsdag för att se vad jag ska komplettera, nu vill jag bara ha den ur vägen!

Donna var på besök här hemma en sväng tillsammans med Kerstin. När Kerstin tog fram dammsugaren blev hon "lite" rädd och lade sig så här i mitt knä när jag pluggade :) Mysigt!
Vi hörs imorgon, Puss!!


Tvångsledig från skolan :S

God kväller!
Idag har det inte hänt så mycket i lyan.. Jag gick upp vid niotiden å satte mig ner i soffan å drog igång lite serier medan jag käkade frukost..
Jag väntade i stort sett hela dagen på att min nya kursbok i kosmologi skulle komma, men icke! Väldigt irriterande! Jag har lixom inte kunnat plugga nå alls på grund av det.. Jag beställde boken för en vecka sedan å det brukar bara ta typ 3 dagar, jag som tyckte att jag var ute i god tid när jag beställde den..
Jag gick iväg å handlade present till Maxen som fyller 4 år nästa vecka iaf :) Jag ska nämligen upp till Hälsingland/Medelpad i helgen å gratta både honom och Antonia som fyller redan nu på fredag :) Det ska bli väldigt skoj!

Förutom det så kan jag tala om att jag har en sån jädrans träningsvärk sedan gårdagens fotbollsträning, sjukt mycket alltså! Men på ett sätt så är det väl lite skönt också :P

Till middag lagade jag till torsk, äggsås, potatis och lite ärter, majs och broccoli :) Väldigt gott blev det, se själva på bilden!

Nu är det läggdags för mig så att jag orkar med de två föreläsningarna imorgon :) Puss på er!


Mys i Västerås :)

Hej hej!
Det blev visst lite error på det andra inlägget med bilderna också, väldigt störigt! Jag ska försöka att inte använda blogg-appen på mobilen så mycket, men det blir så när jag är ute å reser runt :P Jag och Hanna åkte nämligen till Västerås med AnnaMia i fredags. Framme på stationen kom Micke å hämtade oss och vi alla åkte till dagis å hämtade upp lillprinsen Elwin :)
Därefter blev det en sväng till IcaMaxi för att inhandla kvällens middag som AnnaMia och Micke bjöd på. Det smakade oerhört gott!


Hanna och Elwin :)

Vi nattade Elwin och Micke gick iväg å kikade på hockey så det blev bara vi brudar kvar. Vi kikade på idol och myste på framför tvn :) Lite skvaller hann vi ju såklart också med! Det var så längesedan som vi tre umgicks så det var riktigt trevligt!


Söta Elwin :)

På lördagen åkte vi ut på en tur för att uppleva lite av Västerås :) Om jag inte minns helt fel åkte vi ut på Björnön, där vi matade lite änder :)


Två söta vänner :) Å i bakgrunden ser vi Micke och Elwin!

Vi åkte hem till dem igen och åt lite lunch. Men sedan mot eftermiddagen var det dags att åka hem igen. Tack för denna gång, det var väldigt trevligt och något som måste göras om :)
När jag kom dumpa jag ner mig själv i soffan å stannade där typ hela kvällen.. Jag klev upp å gjorde lite paj (eftersom att jag och Hanna inte hade orkat göra det i torsdagskväll), det blev ganska så gott. Inte helt perfekt, men övning ger färdighet :)



Micke och Elwin :)

Idag vaknade jag vid elvatiden och gick då direkt upp å städade, jag lovar er att det såg ut som en riktig, jävla, svinstia här innan! Sjukt mycket damm, disk och saker överallt! Men så blir det när det har varit intensiva tentaplugg-veckor för både mig och AZ. På tal om AZ så var inte hon hemma så jag städade hela kök/vardagsrum/hall-avdelningen. Det tog över tre timmar!!! Då kanske ni fattar hur mycket det var! Jag var lite extra noggrand men inte alls seg.. Nu doftar det gott här inne igen :)

Vid fyratiden begav jag mig iväg på fotbollsträning, det är såååå skönt att det har börjat igen!! Idag kom även min vän Issa och en bekant Åsa på träningen för att sedan kanske börja spela med oss, jag hoppas på det :) Det vore väldigt skoj!

Nu ska jag ta å lägga mig i sängen å kika på lite serier för ovanlighetens skull ;P
Puss på er så skriver jag nå imöran också!

Vardagslyx :)

Todeloo!
I onsdags jobbade jag lunch på Wärdshuset, det gick väldigt bra. Jag åkte hem å donade lite å sedan åkte jag iväg till höstsäsongens första fotbollsträning :) Det var riktigt skoj och jobbigt :P

Igår började jag en ny kurs; Kosmologi. Det verkar väldigt intressant, hoppas att det är en rolig kurs :) Vi kommer inte ha nån tenta på den kursen men dock väldigt många inlämningar å redovisningar som egentligen kräver ännu mera plugg.. Vi får hoppas att jag tycker att det är roligt, allt är ju såklart på engelska också, men börjar bli van det nu..

När föreläsningen var slut åkte jag in till centrum och mötte upp Hanna. Vi käkade en otroligt god Sushi å sedan gick vi en sväng på stan. Jag inhandlade nya benskydd och nya inomhus-fotbolls-skor, väldigt behövligt! Hanna hittade ett par nya snygga höstskor också.
Vi åkte hem å gick å handlade mat, vi hade bestämt oss för att göra en riktig finmiddag bestående av tre rätter; min egengjorda skagentoast, lövbiff med kantarellsås och rostade rotfrukter samt blåbärs- och hallonpaj med vaniljsås.. Dock orkade vi aldrig göra efterrätten, men de andra två blev väldigt lyckade :)

Kvällen avslutades med charader, Grease-show och Singstar, haha! Vi hade väldigt roligt! Det blev ju ett å annat vinglas också :P

Puss på er så hörs vi imorgon!


Oj, lite fel..

Ojdå, det blev lite fel i texten å bilderna hakade upp sig, såg jag nu.. Men det går väl bra ändå hoppas jag :)

Puss!


Anna och Östersund :)

Hej hej!
Nu har jag visst inte skrivit på några dagar igen, men jag hade varit så jädrans trött, av någon anledning :S

Men som ni vet åkte jag till Anna i Östersund i söndagskväll. När jag kom fram åt vi lite kvällsfika å snackade.

På måndagen följde jag med Anna till hennes skola, jag tyckte att det var skoj å se hur hon har det. Jag upplevde set som väldigt hemtrevligt :) Trevliga klasskompisar och mysig miljö. Dick orkade jag bara stanna på en tredjedel av föreläsning å gick sedan ner på stan.
När föreläsningen var slut kom även Anna och hennes vän Julia. Vi strosade runt lite och sedan tog vi en fika på ett mysigt ställe :)
Senare på kvällen gick jag och Anna ut å åt. Det var oroligt gott och väldigt trevligt det med, lite vardagslyx sådär :) När vi kom hem igen drog vi igång en film å somnade..

Igår åkte jag till flygplatsen i Östersund och hoppade där på planet ner till Arlanda igen. Denna gång fick jag åka i ett större plan. Jag var fortfarande nervös, men jag har blivit lite bättre måste jag säga :) När jag kom fram till Stockholm efter en Arlanda Express-resa mötte jag upp mamma och hennes arbetskollegor som var här för nån mässa. Vi umgicks i några timmar på stan å åt en lång lunch, väldigt trevligt :)
När jag kom hem var jag trött så kikade bara på en massa serier innan jag somnade..

Det får vara allt för idag. Jag ligger redan i sägen å ska sova. Men jag slänger in lite bilder från mysiga Östersund!

 


RSS 2.0