Party :)

Nu är det dags för fest!!
Weeeehoooo :D

Puss på er ;)


Har int ti!!

Heeej!

Sekunderna, minuterna, timmarna och dagarna bara rusar förbi!!! Jag hinner inte med mig själv..! Nu ligger jag i sängen och är helt slut, men tänkte att jag kunde skriva några rader iaf. Vill ju hålla igång bloggen.

Å jag har fortfarande inte lagt ut bilder och berättat om förra helgen.. Sorry! Å i helgen var det full fart igen på alla sätt och vis :) Tur att man fortfarande är rätt ung så att man orkar med en till tuff vecka trots en livlig helg..

På fredag kommer det som sagt bli lugnare för mig å då kommer jag skriva här regelbundet igen, är lite för stressad nu..

Men jag mår bra! Jag tränar för fullt igen! Jag sover inte bort värdefulla timmar! Jag umgås med riktigt trevliga människor och har helt enkelt skoj mitt i all stress! Precis så som jag gillar att ha det, det vet ni :) Det skulle ju kunna vara en aning mindre i skolan.. Men snart så!

Med det sagt säger jag nu god natt å så får vi se när jag hinner skriva nästa gång. Puss och kram på er :)

Hör är en halvtaskig bild på mig och IdaSofie från i lördags :)


Intensiva veckor!

Heej folket!!

Shit vad jag inte har haft tid med nån blogg den här veckan, som ni kanske har märkt :P Eller tid och tid, jag hade väl tid i helgen men då hade jag inte orken :P Haha! Men hur som så är jag här nu :)

I torsdags, alltså för en vecka sedan åkte jag till Karolinska Sjukhuset och tog bort mitt gips :) Hur najs som helst! Dock blev jag lite skrämd över hur stela och orörliga mina fingrar och handled var.. Men hon som hjälpte mig tyckte att det såg väldigt bra ut. Hon sa att jag skulle göra tre övningar, två gånger per dag tills det kändes bra samt att jag inte fick lyfta något med de fingrarna på två veckor. För att kunna/våga träna fotboll gjorde hon mig en skyddsskena att ta på under de tillfällena, väldigt tacksamt :)

image description
Min hand för en vecka sedan.. Fortfarande lite blå, stel, väldigt torr och illaluktande.

Redan samma kväll var det fotbollsträning som jag äntligen kunde vara med på :) Jag var dock inte med när det blev dags för matchspel, men sprang för mig själv istället. Så skönt att ha börjat träna igen :)

I fredags var det dags för partaj hemma hos oss :) Men det orkar jag inte berätta om nu :P Lägger in några bilder imorgon istället och berättar om helgen då :)

I måndags var jag i skolan hela dagen och på eftermiddagen åkte jag hem till en vän och hjälpte henne med fysik.
I tisdags var jag hemma och pluggade hela dagen och åkte på fotbollsträning på kvällen.
Igår var jag i skolan hela dagen och åkte direkt därifrån och jobbade och sedan därifrån hem igen.
Idag har jag varit på skolan hela dagen och är fortfarande kvar. Vid 17.30 börjar jag bege mig till fotbollsträningen..

image description
Jag idag, sitter uppe på astronomiavdelningen och pluggar..

image description
Plugg, plugg!!

Jag har haft så otroligt mycket i skolan så det är därför som jag inte har haft tid att skriva något här.. Jag har fortfarande mycket att göra!
  • Imorgon är det tenta i Astropartikelfysik, både skriftlig och muntlig.
  • På måndag börjar två nya kurser.
  • På onsdag har jag tenta i Astrofysikaliskt spektra.
  • På fredag har jag tenta i den ena kursen som började på måndagen, en kort rackare med andra ord.
  • Inom två veckor måste jag skriva klar en stor laborationsrapport och skicka in
Utöver det här är det mycket annat att tänka på inom skolan också. Jag ska komma på, lägga upp och planera hur jag ska göra med mitt examensarbete och få tag på en trevlig handledare. Bestämma hur jag ska göra till hösten eftersom att sista ansökningsdagen är 15:e april samt fundera över vilka kurser jag måste ha innan dess beroende på vilket program jag väljer.. Stora, tunga och viktiga frågor!

Som för alla andra har jag ett liv utanför skolan också, tro det eller ej. Men där ingår fotboll, spelarrådsmöten, jobb, bröllopsplanering, matlagning, inköp av mat och allt sånt där som hör till vardagen.. Det har varit en intensiv vecka och en ännu intensivare väntar.. Men men, det ska väl förhoppningsvis gå bra :)

Vi hörs imorgon :)
Puss!

AZ=Sexy mama ;)

Halloj!

Jag orkar egentligen inte skriva nåt ikväll så slänger in några få rader bara för att underhålla er lite när ni väl läser detta :) Inte för att jag tror att det kommer vara så underhållande, men ändå :P

Idag åkte jag till skolan drygt en timme innan föreläsningen började och tränade på min presentation. När det väl var dags gick det ganska så bra. Fick två punkter i bakläxa men det ska väl gå bra.. Efter skolan gick direkt hem till min elev och jobbade där. När jag kom hem tog jag det lugnt och hade ett ganska långt samtal med mina kära syster Jessica :) Haha, det är skoj att vi såhär i efterhand kan skratta åt bråk som vi haft :)

Nu senare på kvällskvisten har jag och AZ pratat en massa skit och spelat spel på mobilerna mot varandra.. Jag vet, det är hemskt! Vad hände med vanliga sällskapsspel liksom!? Dagens teknik alltså :)


En alldeles bedårande rumskompis ;)


AZ fina bild till mig, haha! Men jag lyckades lista ut att det var ordet WOW iaf :)

"Draw Something" är ju askul att spela! Dock dags att köpa den fulla versionen för snart har alla orden gått runt ;P Å dessutom så förbättrar det, det engelska ordförrådet :)

Aja god natt på er!

Imorgon gäller det btw! Då ska gipset bort!!!! Weeehooo :D 9.00 på Karolinska sjukhuset, hoppas det blir bra nu då!!!

PussPuss!

Zorbing för två :)

Hallå hallå!

Jag hann/orkade inte skriva nått inlägg igår, sorry! Men nu sitter jag här å skriver iaf :)
Igår var jag hemma och pluggade ganska bra, mot eftermiddagen åkte jag hem till en vän och hjälpte henne med lite fysik å därefter åkte jag med henne till fotbollsträningen :) På fotbollsträningen fick jag mina beställda produkter från Aloe Vera av Madde och sedan stannade jag kvar och kikade på träningen. Jag blir så sugen att spela själv!!! Efter träningen pratade vi från spelarrådet med tränarna och tog upp lite synpunkter från laget, det kändes bra att ventilera lite :)


Jag vill också spela!!

När jag kom hem möttes jag av en trevlig syn; Anna-Zara :) Det var drygt 1,5 vecka sedan som vi sågs så vi hade en del att prata om :P Ända in i natta satt vi och diskuterade, berättade och skrattade! Igår fyllde jäntan år också, hela 24 år blev hon! Shit, vi börjar bli så gamla! Det är skrämmande vad fort tiden går!

Idag har jag varit hemma hela dagen och pluggat typ hela tiden, jag har varit riktigt duktig om jag får säga det själv :) Jag ska ha en 20-minuters lång redovisning imorgon, på engelska om: Indirect detection of Dark Matter. Jag har hunnit göra klart, förbereda och planera allt idag så imorgon innan 13.00, då det är dags, kommer jag hinna öva in det lite också :)

När AZ kom hem gick vi och hämtade hennes paket från mig som hade lämnats in på Ica då den inte kunde lämnas via brevinkastet. Jag hade med andra ord beställt en present till henne, å skapligt nyfiken var hon när vi gick hem igen.. Väl hemma öppnade hon paketet och förstod ganska snabbt att det var en upplevelse, jag märkte att hon då blev lite orolig för vad jag hade kunnat hitta på, men när hon väl fattade vad det var för något blev hon väldigt glad :)


Lite läskigt, skoj och spännande :)

Beskrivningen av upplevelsen lyder som följande:

Zorbing innebär att man rullar nedför en sluttning, fastspänd i en gigantisk uppblåsbar boll. Bollen eller Zorben som den kallas är ca 3 meter i diameter och består av två lager. Den inre bollen är där ni som "Zorbonater" sitter fastspända i selar mitt emot varandra. Ett luftlager mellan den inre och den yttre bollen fungerar som stötdämpare. När man väl är fastspänd inne i Zorben börjar det roliga, ni puttas helt enkelt ut för en sluttning, och väl nere på platt mark igen fångas Zorben upp av en fålla. Det är svårt att beskriva, ni måste helt enkelt prova själva...


Hihi! Hur skoj kommer inte det här bli!? Å så skönt att AZ verkar tycka samma sak! Förstod att hon är lite galen som jag när det gäller sådana här saker, underbart! Även skoj för mig att ge bort en present samtidigt som jag också får ha lika roligt :) Det kommer bli en minnesvärd dag! Riktigt nöjd att jag kom på den här presenten, såklart speciellt extra mycket eftersom att AZ blev så glad :)


Jag och AZ en vacker dag i försommar här :)

Kom och kika på oss vet ja ;) Det är fullt tillåtet! Vi kommer att göra upplevelsen här i Stockholm, lite utanför mot Södertälje tror jag att det var.. Men det dröjer nån månad, de öppnar inte här förrän i maj, så vi får boka en dag lite närmare :) Skoj skoj!

Nu ikväll har vi kikat på Top Model Sverige och vi båda blev väldigt irriterade över att Sibel åkte ut! Hon förtjänade att stanna kvar och hon var dessutom den som var roligast att följa! Men men.. Jag hoppas att hon fortsätter ändå och lyckas på egen väg!

Nu är det dags för mig att dra mig mot sängen. Ska läsa lite fysik först men sedan får det vara nog. Vi hörs imorgon!
PussPuss!

Loreen :)

Heej!

När jag kom hem till Isabelle och Patrik blev jag genast serverad ett glas rött vin, oerhört gott var det :) Vi pratade och Patrik donade med maten, som också smakade väldigt bra när den blev färdig :) Vi hade ätit upp lagom till Melodifestivalen började och vi satte oss i soffan. Vi alla tre förde vårt lilla egna poängprotokoll och förde sedan samman allas, som på den gamla goda tiden :)
Vi åt chips, dipp och godis till det drack vi både vin, öl och whiskey.. Mycket trevligt!
Å jag blev så glad att Loreen vann! Ett riktigt coolt och annorlunda nummer, i år känns det faktiskt som att det kommer kunna gå bra i ESC :)


Första lagret påse jag tar på mig när det är dags att duscha..


Å andra lagret.. Ni kan kanske förstå att det tar ett tag för mig att duscha :P


Sötnosarna Patrik och Isabelle :)

När klockan blev efter midnatt däckade vi alla i soffan, haha pigga gänget :P Jag vaknade igen vid 2-tiden å tvättade bort smink och borstade tänderna. Då vaknade de också, ett tag där trodde jag att Isabelle hade förvandlats till Victoria i Top Model Sverige :P Haha!

Idag fick jag en god frukost också å sedan åkte jag hem igen.. En oerhört trevlig vistelse hade jag hos dem :)
Sen jag kom hem har jag pluggat ganska mycket och nu på kvällen har jag kikat på "Miljonjakten" och sedan "Taken". Jag gillar "Taken" väldigt mycket! Det är en bra film, så se den om ni inte har sett den!

Nu ska jag gå å lägga mig. Dock är jag fortfarande ensam hemma. Det var meningen att AZ skulle komma hem idag, men hon ångrade väl sig. Vi får hoppas att hon kommer imorgon istället för det börjar kännas väldigt ensamt här nu :P

God natt och puss på er!

Klackar och plugg :)

Heej :)

Idag har jag bara varit hemma. Jag har pluggat, tvättat, sjungit och duschat :) Det har varit en ganska trevlig start på dagen ändå, trots pluggningen.. Hela tiden hade jag på mig mina supersnygga skor också för att gå in dem lite, vill ha en anledning att ta på mig dem på riktigt snart ;) Det såg nog ganska roligt ut; de höga skorna, strumpbyxor, ful t-shirt, osminkad och variation mellan plugg och sång och dans :P Fördelen med att vara ensam hemma, man kan bete sig hur som helst :P

Nu sitter jag på tuben på väg hem till Isabelle och Patrik. Där ska jag bli bjuden på middag och rött vin, oerhört trevligt! Klockan 20.00 är det melodifestivalen som gäller, och rösta på Loreen nu gott folk, den låten är riktigt bra speciellt tillsammans med hennes framförande av den :)

Jag övernattar hos dem så att jag slipper åka hem sent ikväll alldeles själv.. Men vi hörs imorgon vilket fall!

Puss på er!


O.S.A till mig :)

Hallå där!

Shit vad klockan är mycket! Vad jag gör vaken nu kan man ju verkligen undra.. Jag fastnade framför tvn, det var Ghost på fyran, den är ju så fin så kunde inte stänga av sådär mitt i :P

Idag har jag bara varit hemma, pluggat lite och snackat en hel del i telefon med syster Antonia och faster Anna  :) Sen har jag haft lite fredagsmys med mig själv, chips, dipp och The Voice Sverige :)

Detta fina brev kom in genom brevinkastet idag, hihi :)


Skönt att man blev bjuden, speciellt när man ska vara Toast madame ;) Hör av er till mig nu alla som är bjudna och som vill komma :)

Nä men gud, nu måste ju jag gå å lägga mig! Vi hörs imorgon istället :)
PussPuss!!

Tredje gången gillt!?

Heeeej....

Tror ni att det gick bra idag eller... Nääää, precis! Det gjorde det inte :( Jag förstod det!
Hela tiden när folk frågat mig om hur länge jag ska ha gipset har jag sagt; "Tydligen bara tills på torsdag, det känns verkligen inte som så, men jag lära ju lita på dem som kan". Så trots min tvivlan har hoppet om att bli av med gipset vuxit och när jag åkte dit imorse var jag helt säker på att jag ikväll skulle kunna åka på fotbollsträningen och vara med lite lätt!
Jag kommer dit, får snabbt träffa en sjuksyster som klipper av gipset, därefter kommer en läkare in, klämmer och ber mig trycka å sådär och meddelar mig att det är stabilt men inte färdigläkt=gips i en vecka till.. Han säger också att de tidigare läkarna varit optimistiska då en sån här brytning brukar ta minst 4 veckor! Irriterande! Varför lät de mig tro att det skulle bli färdigt tidigare, besvikelsen var stor! Men samtidigt är det väldigt skönt att de är så noga..

Så in på gips igen och bli gipsad, en tredje gång! Det gjorde otroligt ont i dag med, men snäppet mindre än förra gången.. Denna gång blev det vitt :P Haha, nu har jag haft alla färger de har.. Låt oss hoppas på att det här är tredje gången gillt!


Hej min gipsade vänsterhand!


Stenklumpen lever kvar..

När gipset var bortklippt passade jag på att rengöra handen, det var skönt! Den luktade inte gott. Tog på rikligt med handsprit efteråt också :)

Förutom att ha varit på sjukan så har jag även varit på skolan. Lyssnat på två redovisningar i "Introduction to astroparticle physics"-kursen av Benjamin och Jonathan. Den ena handlade om Ice Cube experimentet och den andra om PAMELA, väldigt intressant måste jag säga :)

Nu är jag så trött att jag ska försöka dumpa ner mig i sängen så snart som möjligt. Men vi hörs som vanligt imorgon igen :)
PussPuss!

Ljus igen, bra eller dåligt :)?

Hej hej!

Få se nu.. Jag hann berätta vad jag hade gjort fram till förra måndagen.. Å jag kan ju tråkigt nog meddela att jag inte har gjort typ något alls den här veckan som är värt att skriva om i bloggen.. Jag har varit själv hela helgen och jag är det fortfarande för AZ är upp i Gnarp. Jag har inte kunnat träna nå pga av handen och jag har så mycket att ta tag i med plugget så det har nästan inte blivit nå gjort alls! Dessutom har jsg ätit alldelles för mycket ocg tyckt lite synd om mig själv :/ :P Men förhoppningsvis ska det ändras imorgon!!

Igår hade jag tenta i kursen "Astrofysikaliskt spektra" och det gick piss!! Det fungerar ju liksom inte att ta "ledigt" en hel vecka så som jag gjorde pga handen och sedan skriva tenta.. Men det visste jag väl egentligen redan.. Får ta den kursen på omtentan också helt enkelt, jag brukar oftast sätta dem på andra gången :)
Efter tentan åkte jag in till stan och träffade denna pudding:


Isabelle min kära vän, vi ses alldeles för lite för att bo i samma stad!

Det blev en lunch på John Chris å sedan gick vi runt på stan i flera timmar. Lyckades konstigt nog missa rånet på guldsmedsaffären och skottlossningen, men poliser och helikopter märkte vi minsann av..
När vi var helt slut i benen drog vi hem till mig och även Issas kille kom och vi käkade mat tillsammans, väldigt trevligt med lite sällskap :) Sedan blev det Top Model, melodifestivalklipp, skratt och en massa mer skvaller :) Isabelle slingade även fler slingor på mig och det här gången blev det verkligen ljust :) Lite mörkare underhår och fortfarande en halvtaskig utväxt i hårbotten.. Måste försöka ta å färga in den på något bra sätt nästa gång :)

Jag knäppte nåt kort i morse så att ni kan se en blond Mimmi igen :P Det blev inte så bra bilder för jag hade bråttom, men här kommer en iaf:


Ljushårig igen.. Kommentarer på det :)?!

Idag efter föreläsningen var jag kvar på skolan till 17.30 å åkte sedan därifrån till fotbollen. Jag kikade på träningen och efteråt hade vi spelarrådsmöte. Vi hade en del viktiga punkter att ta upp och det blev några givande diskussioner och resultat :)

Nu är jag väldigt trött och ska dra mig till sängen.. Imorgon bitti ska jag till Karolinska Sjukhuset och ta bort gipset :) Så jag hoppas verkligen att allt har gått som planerat, håll tummarna för mig för nu vill jag börja träna igen!!

PussPuss!!

Förvirrad!

Ångest, ångest, åååångeeeest!!!

Kan nån snäll liten rackare tala om för mig vad jag ska göra med mitt liv!!!? Har snart panik!
Vad ska jag göra till hösten? Vad vill jag arbeta med?
Ska jag byta till lärare, ska jag ta master i astronomi, ska jag byta till sjukhusfysiker, ska jag byta till KTH och gå någon civilingenjörsutbildning, ska jag sluta plugga och jobba något år? Är något av alternativen möjliga? Vill jag ens något av det jag sagt? HJÄLP!!

JAG VET INGENTING!!!! :(

I'll be here, not gone, forever, holding on!



James Morrison - I won't let you go

Vad texten betyder för mig visar jag med bilder:


"When it's black, take a little time to hold yourself..
Take a little time to feel around, before it's gone"





"You won't let go, but you still keep on falling down..
Remember how you saved me now, from all of my wrongs"





"If there's love just feel it, if there's life we'll see it.. This is no time to be alone, alone..
I won't let you go!"





"Say those words, Say those words like there's nothing else..
Close your eyes and you might believe, that there is some way out"





"Open up, open up your heart to me now..
Let it all come pouring out, there's nothing I can't take!"





"If there's love just feel it, if there's life we'll see it.. This is no time to be alone, alone..
I won't let you go!"





"If your sky is falling, just take my hand and hold it.. You don't have to be alone, alone..
I won't let you go!"





"And if you feel the fading of the light, and you're too weak to carry on the fight..
And all your friends that you've count on have disappeared..
.

...I'll be here, not gone, forever, holding on!"




"If there's love just feel it, and if there's life we'll see it.. This ain't no time to be alone, alone..
I won't let you go.."





"If your sky is falling, just take my hand and hold it.. You don't have to be alone, alone..
I won't let you go"





"If there's love just feel it, and if there's life we'll see it.. This ain't no time to be alone, alone..
I won't let you go!"





"If your sky is falling, just take my hand and hold it.. You don't have to be alone, alone..
I won't let you go"



10 dagar senare..

Heej!

Förra söndagen åkte jag alltså hem till Stockholm igen.. På måndagen klev jag upp tidigt och åkte till Karolinska sjukhuset. Det hade gått 10 dagar sedan jag blev gipsad och jag skulle dit för att röntga en gång till och se om en operation krävdes.. Att komma in till röntgen och bli röntgad gick snabbt, men sedan blev det en rejäl väntetid..

Väl inne i ett rum dröjde det ett tag innan läkaren kom. Han meddelade att en operation inte var nödvändig då det skulle ge samma resultat som gipset. Mitt lillfinger läker lite snett men det kommer tydligen inte påverka dess funktion. Dock kunde det bli en skönhetsmiss :S Han sa något om att lillfingrets knoge skulle hamna lite längre ned då dess ben skulle bli en aning kortare på grund av hur det läker ihop.. Det lät lite konstigt, men huvudsaken är väl att jag får tillbaka hela funktionen..

Vi beslöt tillsammans att jag skulle få ett nytt gips, han tyckte att långfingret låg över pekfingret för mycket och jag tyckte att det kändes för stort eftersom att svullnaden gått ner en hel del sedan de la på gipset.. Det dröjde ytterliggare en stund innan sjuksystern kom in och klippte av gipset. När gipset var borta satt jag fortfarande kvar i rummet och väntade på att läkaren skulle komma tillbaka och titta till handen..
Medan jag väntade på honom satt jag och blev allt mer och mer äcklad av min hand och mitt lillfinger! Jag tyckte rent ut sagt att det såg förjävligt ut! Ni kan ju se själv på bilderna nedan; handen är blå och fortfarande svullen och lillfingret ser ut som två sammansatta ostkrokar!!


Äckliga hand!


Blää!


Uscha!!

Läkaren kom in igen och lugnade ner mig. Han tyckte att det såg bra ut :S Själv fattar jag det inte, men det är väl han som är den kunnige, så litade väl på det då :P Jag kunde inte riktigt låta bli att titta på honom, för jag tyckte att han såg bra ut ;) Haha! 30-årig, snygg och trevlig läkare vore ju inte helt fel :P

Jag blev skickad till gipsavdelningen och där fick jag vänta ett bra tag igen.. Jag knaprade i mig två Citodon (värktabletter) i förebyggande syfte för det som komma skulle! När jag äntligen fick komma in gjorde det ont som in åt helvete ändå! En aning mindre smärtsamt än första gången iaf tack och lov! När gipset väl satt på igen var det riktigt skönt. Det hade varit ganska jobbigt att vara utan det. Jag kände att jag verkligen behövde stödet!

Jag åkte hem å åt en snabb lunch sedan åkte jag till skolan och träffade en studievägledare, vet dock inte om jag blev nå klokare :S Kan berätta mer om det mötet i ett annat inlägg..
På kvällen åkte jag iaf iväg till fotbollsträningen, hade ju inte träffat brudarma sedan lagfesten och händelsen, så det var skoj :)


Jag vill också vara med..


Uppvärmning :)

Det var också trevligt att träffa ledarna Tony, Kalle och Conny :) Kent var dock inte där.. Vi fick dessutom våra träningskläder och väskor som vi beställt, kändes som lilla julafton :) Jag kan knäppa kort på allt vi fick och visa er nån dag här i veckan :)

Nu måste jag krypa ner i sängen.. Sov så gott!
Puss&Kram!

Underbara människor!

Hallojsan!

I lördags åkte jag, Jessica och barnen ner till Mellanfjärden och grillade lite korv med Elin och hennes familj (Alexander, Elida och Leon). Jag fick även träffa systrarna Brusell och deras barn, oerhört trevligt :)


Mys i Mellanfjärden :)


Det blåste lite för mycket bara, annars var det perfekt :)

På eftermiddagen åkte vi upp till Sundsvall istället, hem till mamma och Stefan. Dit kom även Linnéa och Mio. Nu vet ju alla ni att jag vill ha barn, typ alla dagar i veckan, men alltså varje gång man träffar en bebis blir man ju så otroligt sugen vare sig man tänker på det annars eller ej! Mio är sååå söt!!


Trebarns-morsa ;P?!


Jag och sötaste lilla Mio :)

På kvällen blev det Melodifestivalen, Fabian myste på för fullt i soffan med sin lilla godisskål :)


Sötnos :)

Max ville däremot kika på sin nyaste film istället, som han för övrigt redan hade sett typ 5-6 gånger :P Så vi bäddade upp för honom i "flick-rummet" framför min dator :)


Även han med en liten godisskål :)

När det blev läggdags åkte jag, Jessica och barnen till Antonia och Mattias lägenhet, också i Sundsvall, och sov där.. Dagen efter var Jessica och Rikard på bröllopsmässa medan mamma och Stefan var barnvakt. Jag däremot började min resa hem till Stockholm igen..

Det var allt för nu :) Vi hörs imöran igen!
PussPuss!

Bröllopsplanering, me like :)

Hallå hallå!

Jag har lite svårt att komma ihåg vad jag gjorde på vilken dag förra veckan.. Men nån dag var jag och Jessica och hälsade på farmor och farfar iaf, det var väkdigt trevligt :) Det var ett tag sedan som jag träffade dem.. Vi gick en sväng på stan också, jag köpte mig en jeans-jacka :) Jag kunde inte prova den ordentligt pga av gipset men gjorde en chansning ;)


Trötta Fabian som vaknat och ville ha mer vällning :) Sötnos!

På torsdagen var jag på en promenad i Gnarp med min faster Anna iaf, det var mysigt :) Vi gick hem till dem en sväng och fortsatte prata också. Hon var så gullig, jag fick en bok och en cd-skiva av henne som hon tyckte passar mig :) Får försöka läsa boken någon gång när jag har tid här framöver..

På fredagskvällen blev det taco-mys med: Jessica, Rikard, Max, Fabian, Christian, Magdalena, Louise och Alexander :) Senare på kvällen blev det rätt mycket bröllopssnack också, speciellt mellan oss tjejer. Vi donade med inbjudningskorten, det var skoj för vi fick tillslut fram ett fint resultat :) För er som inte vet det så är det min syster Jessica och hennes fästman Rikard som ska gifta sig i sommar :)


Pyssel, pyssel :)

Efter ett tag gav killarna upp och gick ner till vardagsrummet och spelade Guitar Hero och Wii istället :P Men nästan lika bra det så att vi brudar kunde diskutera ordentligt, haha! Man märker hur mycket ett bröllop verkligen kretsar runt bruden :)

Nu ska jag dra mig till sängs.. Vi hörs imöran!
PussPuss!

Umgås :)

Heej!

På måndagen vaknade jag upp ganska utvilad, hade endast vaknat en gång på natten så det var skönt. Vi åt frukost och sedan kom Linnéa och lilli Mio på besök :) Vi alla gick på en promenad runt Sidsjön, det var riktigt fint väder!
Mot eftermiddagen åkte jag och mamsen söderut, hon släppte av mig i Gnarp hos Jessica och fortsatte ner till Hudiksvall själv.


Linnéa och Mio :)

Jag och Jessica hämtade barnen på dagis och umgicks med dem :) Det var så skoj att träffa Max och Fabian, det var så längesedan!


Sötaste Fabian!


Vacker musik av Max på morgonen :P

På tisdagen blev jag väckt av småprinsarna, men inte blev jag sur för det inte, trots att det var tidigt :P Vi hade det väldigt mysigt :)
När vi lämnat barnen på dagis följde jag med Jessica in till Hudik där vi mötte upp hennes studiegrupp på CUL. Jag fick lite, lite pluggat men mestadels tog jag hand om Elins söta Leon :) Det var oerhört trevligt att träffa den lille och Elin!!


Leon och pluggbrudarna :)

På kvällen var Jessica på träning och Rikard jobbade så jag tog hand om barnen och nattade dem, det var väldigt mysigt :)

Nu ska jag dona lite här hemma, men vi hörs senare idag!
Puss på er!

Min underbara familj!

God kväll på er!

Så jag bröt alltså lillfingret och blev gipsad. Jag har aldrig tidigare brutit något men nån gång ska ju vara den första.. Jag och AZ tog bussen tillbaka till Sumpan å på vägen hem köpte vi oss en varsin pizza för det var vi minsann värda :) Min oerhört snälla, beskymrade och underbara familj gjorde allt de kunde för mig! Pappsen donade med försäkringen uppe i Hoting och båda mina syrror och min mamma åkte ner hit till Stockholm för att ta hand om mig :) Det var verkligen hur snällt och mysigt som helst!!! Det blev melodifestivalen och en massa gott att stoppa i munnen! Trots att jag sa att de inte behövde komma ner så tror jag faktiskt att jag gjorde det.. Jag sov väldigt oroligt den natten så det var skönt att kunna krypa ner i någons famn och få kärlek!

Söndagen spenderades en sväng på stan, de ville se vart det hade inträffat både för min och deras skull..
Ja just det, jag ringde och polisanmälde honom på lördagseftermiddagen också. Det kändes faktiskt riktigt skönt och det kändes bra att kunna lämna lite signalament! Det finns tydligen några som kallas för "Kramligan" här i Stockholm och det är ganska troligt att jag råkade ut för nån av dem..
Iaf så bestämde jag mig för att följa med mina kära familjemedlemmar upp till Norrland, så det var precis vad jag gjorde! Väl uppe i Hälsingland blev det ett stopp hos mormor och morfar i Forsa där vi blev bjudna på middag och fika, även morbror kom förbi en sväng :)
Sedan fortsatte bilen upp till Gnarp där vi släppte av Jessica och hälsade på Rikard en snabbis. Vi åkte sedan till Medelpad och släppte av Antonia hos sig i Sundsvall å sedan åkte jag och mamma hem till henne och Stefan, också i Sundsvall :) Mysigt att sova över hos mamsen, det behövde jag också!

Lite bitter på mig själv att jag inte knäppte några kort på dessa värdefulla timmar!
Jag lägger in ett videoklipp på min favoritlåt just nu istället :) Den spelas tydligen väldigt mycket på radion, men det vet inte jag eftersom att jag aldrig lyssnar på det. Men mamma önskade den här låten på Spotify när vi åkte upp till Norrland å sedan dess kan jag inte riktigt få nog! Så är det alltid för mig när jag hittar en ny låt jag gillar, den spelas om och om igen :) Lyssna och njut!



Nu har jag typ kramp i handen av allt skrivande så det blir inget mer ikväll.. Men vi hörs imorgon istället! Kram och god natt på er :)

PussPuss!

Rädsla, chock och smärta!

Hej på er!

Nu tänkte jag fortsätta att berätta vad som hände på fredagskvällen den 17:e februari..
Jag var alltså på väg till centralen för att sedan därifrån gå och möta upp de andra tjejerna som redan gått in på krogen där i närheten.. Jag var själv men kände mig inte alls rädd eftertsom att jag skulle gå på Drottninggatan och klockan bara var strax efter tolv.

Jag visste inte vart gatan jag skulle till låg så jag tog upp min iPhone och tröck in adressen på kartor och gick med den i höger hand fortfarande längs Drottninggatan. När jag hade gått ca 60 meter från tunnelbaneuppgången är det någon som kommer och lägger armen om mig lite snett bakifrån. Jag tror självklart att det är någon jag känner och hinner slappna av en sväng. Men så känner jag hur den här personen börjar dra i min mobil, jag tittar upp lite snett åt höger och ser att det står en främmande man brevid mig!
Jag grips av panik, jag blir verkligen livrädd! Han står fortfarande väldigt nära, säger inte ett ord och drar i min mobil som jag stenhårt håller fast. Jag börjar skrika, ljusare och högre än jag trott var möjligt, och svingar min fria vänsterhand mot honom.. Jag tar i allt vad jag kan och efter några sekunder släpper han taget å småspringer därifrån. Jag står kvar ensam, rädd, chockad, ledsen och med en oerhört dunkande smärta i vänstra handen!
Jag ser folk som ser att jag är ledsen, jag vet inte om de sett vad som hänt men någon av dem bör ha hört mig skrika, ingen kommer fram och frågar hur jag mår eller vad som hänt, INGEN!!

Efter mycket om och men hoppar jag äntligen in i en taxi, förstår inte varför jag inte gjorde det på en gång, men antar att jag fortfarande var chockad och inte riktigt visste vad jag skulle göra.. Tur var det också att jag hade bra vänner att prata med i telefonen som kunde lugna ned mig! Extra skönt att i sådana situationer veta att det finns människor som bryr sig!

När jag kom hem lyckades jag somna trots chocken, rädslan och värken i handen. Men morgonen efter vaknade jag av smärtan! Hela vänstra handen var väldigt svullen och lite blå. Jag väckte AZ och hon var så snäll att följa med mig till akuten..


Ful, äcklig, smink kvar från gårdagen, svullet ansikte pga av alla tårar.. Men det jag vill att ni ska titta på, på den här bilden är mina händer. Jämför storlekarna!

Vi var inne på akuten typ 10.30, ganska snabbt fick jag komma in till en sjuksyster som gav mig värktabletter och sedan en läkare. De skickade mig till röntgen och när det var klart började väntetiden.. Jag och AZ pratade om att jag förmodligen inte hade brutit nåt, att jag var lite pjålig och att det kanske bara var en stukning :P Men när vi fick träffa läkaren igen, blev vi båda rätt chockade! Han ursäktade sig att det tagit sån lång tid men han hade varit tvungen att kalla in överläkaren att kolla på mina röntgenbilder.. Jag hade nämligen råkat ut för en lite komplicerad spiralfraktur och de funderade på om en operation var nödvändig! Både jag och AZ satt som två fågelholkar! Lillfingrets ben nere i handflatan var alltså brutet! Jag hade varit allt annat än pjålig!
Efter en diskussion mellan läkarna så kom de ändå överens om att ge gips ett försök i tio dagar innan de bestämde sig för om det behövdes en operation eller ej.. Det var jag tacksam för!


Hello klump-hand!

Den värsta, kroppsliga smärtan som jag hittils har varit med om var när sjuksköterskan la på gipset!! Fan vad ont det gjorde!!! Tacka vet jag att min kära vän Anna-Zara satt brevid mig och smekte sin hand lugnande över min rygg!! Men när gipset väl var på kändes det ganska skönt. Det dunkade lite irriterande men det var samtigt ett väldigt bra stöd och handen kunde liksom slappna av..
Tror vi kom därifrån vid 15-tiden så jag måste säga att det gick rätt så smidigt ändå. Trevlig personal var det också, så jag är väldigt nöjd med min vistelse på Karolinska sjukhuset!


Fick välja mellan rött och blått, AZ tyckte att den röd färgen var så fin så jag valde den :)


Skönt att jag fick ha tummen och pekfingret utanför gipset iaf :)

Det får vara allt för nu, det är redan sån oerhört lång text.. Men jag fortsätter att berätta mer senare idag :)
Puss på er!

RSS 2.0