Blandade känslor....

Dagen började bra, var med Malin hela förmiddagen. Vi var på arbetsförmedligen å lyssnade på nå information om jobb i Norge. Det mesta var riktat inför sommaren så det passade inte riktigt oss. Om jag ska jobba i Norge så ska det då ske till hösten. Men sen får man se hur det blir med det.. E ju bra att lyssna å veta vad som finns iaf..
Efter detta var vi å åt på skolan (jag snyltade mat gratis :P). Jag har inte varit där på hur länge som helst, så det var riktigt trevligt. Vi snackade mest fotboll, för det e ju nått som vi båda älskar!
Malin skulle på lektion å byttes ut mot Hanna som slutade för dagen. Vi gick på en skön promenad i det fina vädret hem till henne. Mötte Ubbe som gjorde det möjligt för Hanna att köpa pizza till middag, så vi gick å satte oss på Pizzahuset.. I och med att det var så fint väder så gick vi å satte oss på möljen ett tag, även Isabelle gjorde oss sällskap. Men det blåste rätt mycket så vi gick tillbaka hem till Hanna och Mia.

Där fortsatte jag och Hanna på pusslet som legat på deras golv i flera dagar nu. Anna och Hanna har kämpat som fan med det, å jag ville också vara med, särskilt när det snart var klart så att jag kunde få kredit för det :P
Pussel är bra nog underskattat det!  Tillslut lyckades vi lägga klart det, tror att Isabelle var med på två bitar av
1500 :P Hon tyckte inte att det var lika roligt som vi andra tyckte :)

Sedan var det dags för fotbollsträning, som vi faktiskt skulle ha i Stocka, ute på gräs för första gången i år. Det är underbart. Fast planen i Stocka går egentligen inte att jämföra med en riktig gräsplan, så den riktigt härliga fotbollsgräs-känslan har inte kommit än. Jag längtar tills vi kan träna i Ström, det e nog den finaste planen jag vet :) Efter träningen begav jag mig hela vägen till Sundsvall.. Det var så himla tråkigt att köra bilen helt själv, veta av att ingen är hemma å väntar på mig å att det ser förjävligt ut där..

Dagen har lixom varit bra, men på nått sätt så har inte allt varit riktigt bra... E ju såklart mycket orolig över att behöva betala dubbel hyra, det blir mycket pengar det.. Å det e ju ingen som har ringt på annonsen idag heller.. Får panik!! Å jag vill inte vara ensam hemma.. E så jävla tråkigt... Har en ångestliknande känsla i kroppen.. Vill inte ha det.. Det är jobbigt och tråkigt.. vill bara säga blääääääääää!! Så mycket som ska göras å så lite ork och lust i kroppen.. Inget blev roligt längre.. Jag som längtat så efter flytt till Hudik.. Nu känns det bara otroligt jobbigt...
Så BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!!

SKIT!!!!

Nu när jag och Markus äntligen hade fixat med allt.!!
Boende och flytten till Hudiksvall var klart å de som skulle ta över vår lägenhet i Sundsvall tidigare än vad vårt kontrakt räcker var helt säkra på att de skulle ta över den till den första maj... Jag, Markus och personen som lägenheten skulle skrivas över på var på Din Bostad förra veckan, där skrev jag och Markus under ett papper på att vi gav iväg vår lägenhet tidigare till henne, för hon sa att hon ville ha den tidigare, så som hon sagt i över en månads tid nu.. Då skulle Din Bostad bara skicka hem kontraktet till henne så att hon fick skriva på det..
NÄE då ringer Din Bostad idag å säger att hon inte längre vill ha lägenheten!! Snacka om att sätta oss i skiten, hon visste om att vi hittat en ny lägenhet i hudik å allt.. Fy faan.. Så nu står vi där, trots allt planeranade, med två jävla hyror att betala!! Alltså hur surt kan det bli...
Satte väl in annonsen igen idag då, men har svårt att tro att någon vill flytta in på en vecka.. Fy faaan i helvete vad less jag är nu! Hur kan man ha mage att göra något sånt här... Det går då inte att lita på folk.......

Usch... Har inge mer att säga nu... Jag vill att Markus ska vara hemma å hjälpa mig med allt det här.. Han gör väl så gott han kan från Norge, men jag vill ha hans närhet.. Å det kommer att dröja två veckor innan jag kan få den......... :( Jobbigt som faaaan!!

Hudiksvall, Sundsvall, Teneriffa, Hassela, Norge...

Jaha, nu var det ett bra tag sedan som jag skrev här igen. Det blir lixom så när jag har mycket att göra. Då varken hinner eller orkar jag sätta mig ner å skriva. Jag har iaf jobbat rätt så mycket i Hassela, det är bra, för jag behöver verkligen de pengarna för att betala allt som man måste. Jag och Markus bor ju i Bredsand, men vi ska flytta härifrån. Flytten kommer väl att ske om typ två veckor, men vi har ingenstans att ta vägen. Vi letar lägenhet i Hudiksvall. Men det finns ju inga lediga, jag blir galen! Har ringt överallt!

Iaf så jobbar Markus i Norge nuförtiden, det är jobbigt tycker jag. För då är han borta två veckor i streck, det känns som en evighet, jag saknar honom! Men det positiva är att han e ju hemma i två veckor i streck också :PP

Så sist han var hemma åkte vi till Teneriffa med hans mamma Åsa och syster Elin. Vi var där i en vecka. Å det var otroligt trevligt och skönt! Jag älskar ju varma länder :)

Utsikten från vår balkong :)



Ihelgen är det sista helgen i Hassela. Det är värsta draget där då, det e lixom Grande Finale, så de har en massa evenemang, DJ:s, liveband, skumparty, poolparty, boodypainting med mera. Så ni som inte har något att göra till helgen rekomenderar jag att åka dit. De har även billiga priser på stugor, så passa på att ringa nu, det kommer att bli ett jävla partaj!
Men som vanligt så ska ju jag jobba.. Så e det ju alltid. Fast ihelgen ska jag inte jobba för Hassela, utan jag ska jobba för MINTU, ska väl typ stå å sälja deras sprit. Får se vad det blir för nått. Istället för att festa med er, så får jag se på er, å jag kommer i stort sett vara den enda som kommer ihåg vad folk gör :D :P Det e det enda positiva med att jobba när alla andra är ledig..

När jag inte jobbar eller tränar tittar jag på serier. Jag följer fortfarande One tree hill, men det e nå slags uppehåll nu, så det e jobbigt, för det var så jävla spännande sist. Sedan följer jag även prison break, men där är det också uppehåll, tråkigt nog. Å jag har äntligen börjat se på Greys Anatomy som alla har tjatat om, å den serien är också jävligt bra. Men nu är det uppehåll där också för jag har nämligen kommit ikapp.. Så vad ska man ta sig till när alla serier som man följer har uppehåll; jo börja på en annan :P Hehe, så nu har jag börjat se på Sex and the City, har bara sett de fem första avsnitten än så länge, så det lära ju räcka ett tag till framöver :PP

Idag har jag faktiskt börjat att packa ner lägenheten lite granna.. Det känns bra, förutom att vi inte har hittat nått i Hudik då förstås.. För tillfället så vill jag bara att Markus ska ta å komma hem. Det är sista dagen i Norge för honom idag, för den här gången. Så de ska åka hem imorgon. Men jag vet inte om jag hinner träffa honom, det beror på hur sent de kommer. Å ihelgen ska jag jobba som sagt. Så jag vete fan när jag kommer att se honom.. Saknar dig!

Vi på Teneriffa!



I veckan har jag även varit med Jessica, Max och Antonia rätt mycket. Det är roligt. Max är så himla söt, han bara skrattar å skrattar hela tiden! Å jag ska bli gudmor till honom :D Jag är så glad för det! Jag är en mycket stolt moster och gudmor till den söta lilla krabaten :)

Glada Max :)


Näe nu ska jag nog kika på ett avsnitt Sex and the city!

Pussar!

RSS 2.0