2 veckors semester!

Hej hej!
 
Tänkte ta å berätta om mina veckor uppe i Norrland nu samt lägga ut lite bilder därifrån. Första vändan gjorde jag i anslutning till bröllopet. Jag åkte upp på måndagen och var där i en vecka. Bröllopet var på lördagen så donade med en massa sånt alla dagar innan dess. Iaf så hjälpte Max och Fabian till att fixa med kåtorna där bröllopsmiddagen skulle vara :)
 
Sötnosarna som vill hjälpa till :)
 
Men andra vändan gjorde jag drygt en månad senare då jag hade 2 veckors skön semester. 2 veckor helt utan jobb, skola och fotboll! Så välbehövligt! Den spenderades mestadels i Gnarp hos Jessica och Rikard. Men i och med att de har två underbara söner hemma innbar det tidiga morgnar..
 
Morgonmyser med Max och Fabian <3
 
Men inte gjorde det mig något. Jag älskar att få umgås med dem och gör det så mycket som möjligt! Till middagar, när barnen hade somnat, snodde vi oftast ihop något enkelt men otroligt gott. Det är extra lätt att kunna göra det när man har Berggården (en restaurang) på andra sidan gården, jag menar om det skulle saknas något eller så :P
 
Typiskt kvällsmat för mig, Jessica och Rikard :) Göttans!
 
Båda tisdagarna som jag var där uppe åkte jag såklart in på Sigge Hill :) Den första tisdagen åkte jag och Mia in till Hudik och satt utanför Lisas stuga. Där snackade vi å drack gott. Allt eftersom kom det fler och fler folk och till slut kom även Lisa efter jobbet :)
 
Smygdricker i bussen in, som på den gamla goda tiden ;)

När klockan närmade sig 20.00 gick jag och Mia till Texas där Hanna satt och väntade på oss. Vi käkade som vanligt ytterst gott och hade det väldigt trevligt :)
 
Mina snygga vänner inne på Texas!

När vi käkat färdigt återvände vi hem till Lisa där det var fulla stugan med folk. Skoj att träffa på folk jag inte träffat på väldigt länge! När det blev dags drog vi till Sigge Hill och hade en väldigt rolig kväll!
 
Jag har även haft en hel del tur med vädret, till skillnad från många andra, i sommar :) Så flera dagar har jag varit nere i Sörfjärden och solat och badat! Så underbart! Som jag älskar havet!!
 
En riktigt fin dag nere i Sörfjärden, Lortvarpet..!

Jag, Jessica och barnen åkte upp till pappa i Hoting för ett dygn. Där var även Antonia redan eftersom hon har jobbat hos honom i sommar. Bilresan dit går ganska så smidigt, men varje gång, alltså verkligen varje gång, jag/vi åker dit så känns det som om att man åkt fel. Haha! Så jag och Jessica var återigen helt säkra på det, men så visade det sig att vi åkt rätt hela tiden. Skönt det iaf, för när man åker fel sådär i Norrland och inte inser det på en gång handar det alltså om minst 5 mils omväg :P
 
LillFabbe käkar hamburgare i bilen :P

I Hoting hade vi det mysigt. Vi åt gott, skrattade, lekte, myste och hade det allmänt trevligt. Pappsen tog som vanligt med oss på en tur. Denna gång blev det till Beppe Volgers gård där hans dotter har visning av hans hus och verk. Ganska intressant :)
 
Antonia myser med Fabian som är nyvaken :)
 

Pappa busar med Max som vanligt :P

Det får vara allt för denna gång. Men det kommer minst ett till inlägg om mina två veckor där uppe :) Ha det fint alla så länge så hörs vi snart igen!
Jag avslutar med en bild på Max som har en "godismun" i munnen och ser bara allmänt rolig ut :P
 
Snygga låtsaständer :)

Som sagt, vi hörs nåt!
PussPuss!
 

Vit månad!

Heej!

Jag har även hunnit med en hel del fester i sommar, det är ju så härligt och gott att sitta ute och njuta av vädret och gott sällskap :) Men eftersom att det blivit rätt mycket sånt i sommar så har jag en vit månad just nu, det kan behövas ibland det med :) En vit månad vad gällande alkohol, godis, chips och allt sånt där onyttigt! Skönt att rensa kroppen lite!


IdaSofie, Linda och jag hemma hos mig nån gång i sommar :)

Kvällen avslutades på Patricia. Vi hade det väldigt skoj :) Åt middag, snackade en massa skit, spelade spel och dansade! En riktig tjejkväll :)


Carl ute i vår miniträdgård i väntan på grillat kött :)

Min kära gymnasievän Carl kom och hälsade på en kväll, väldigt trevligt :) Även vår kväll avslutades på Patricia där vi träffade på rätt trevligt folk :)

Jag måste säga att jag har haft rätt så tur med vädret i sommar. Så det har blivit en hel del soltimmar här ute på gräset och när jag var uppe i Hälsingland hade vi fint väder där också nästan varje dag. Så underbart! Men i och med att det har varit ganska så varmt har jag köpt mig en glass då och då. Jag är ingen glass-människa egentligen men det finns två glassar som jag brukar köpa om jag köper nån och det är antingen mjukglass eller Calippo :)


Svalkande och gott :)

I nästa inlägg kan jag skriva lite mer om mina två veckor uppe i underbara Norrland samt lägga in lite bilder därifrån! Men nu tänkte jag försöka dra mig till sängen och förhoppningsvis kunna somna och sova en ostörd natt (har varit lite oväsen från gatan några nätter i rad nu och jag vaknar ju så lätt).

Sov gott med er!
PussPuss!

Hallå hallå!

Heej heej folket!

Förutom att ha varit på möhippa och bröllop i sommar så har jag gjorde en hel del andra grejer också.
Jag har tränat, jobbat, solat, badat, varit ledig, njutit och haft det härligt :)
Den större delen av sommaren har jag varit här hemma i Stockholm. På midsommarafton jobbade jag långpanna men det var helt ok. Jag är van att jobba på sånna speciella tillfällen och det gör mig inte så mycket.


Bild på restaurangens trädgård på midsommarafton :)

Jag har även haft lite besök :) Det gillas verkligen! Anna-Mia och hennes lilla söta Wera kom på besök över en dag. Vi hade det väldigt mysigt. Ena riktiga sötnosar båda två :)


AnnaMia och lilla Wera :)


Wera och jag myser i parken :)

Jag orkar inte skriva så mycket mer nu. Men ska försöka att uppdatera rätt ofta igen iaf, den senaste veckan har jag iaf varit duktig ;)
Om ni vill veta vad som händer lite oftare i mitt liv kan ni följa mig på Instagram och/eller Twitter (Ja, jag har faktiskt börjat med det också nu, är inte så jättebra på det än men det tar sig). Jag heter även där MimmiCaroline eftersom att jag faktiskt heter det ;)

God natt allesammans vi hörs om nåt tag igen :)
PussPuss!

9:e juni 2012 <3

Tjohoo!

Den andra dagen som jag självfallet måste skriva om är BRÖLLOPET! Det fantastiskt fina, underbara bröllopet! Jessica och Rikard hade valt mig till toast madame så jag hade en hel del att fixa och dona med både innan och under dagen. Jag kände mig väldigt hedrad att få vara en sån viktig person denna vackra dag! Med stor nervositet och längtan kom äntligen dagen som väldigt många hade längtat efter; lördagen den 9:e juni 2012.

Jag skjutsade in Jessica och Louise till frissan i Hudiksvall tidigt på morgonen. Där skulle Ingrid fixa håret på Jessica och Louise skulle sminka henne. Även Anna (brudtärnan) och hennes frisör Paulina kom dit samma tid. Medan de donade på åkte jag runt på stan och fixade lite sista minuten äreenden åt den heliga bruden ;)
Vi käkade frukost tillsammans på salongen och även jag började göra mig i ordning lite smått. Paulina hade tid att hjälpa mig med löshår och fläta, det uppskattades oerhört mycket :)
När klockan närmade sig 13.00 var bruden och brudtärnan redo att åka till kyrkan, jag skjutsade dit dem. De skulle knäppa kort i två timmar tillsammans med man, bestman och barnen innan vigseln. Jag och Louise åkte hem till mormor och morfar och gjorde oss färdiga där.

När klockan närmade sig 15.00 höll min mage på att sprängas av nervositet och förväntan! Shit alltså, hela jag skakade. Kan inte ens föreställa mig hur Jessica kände sig..
Innan klockarna ens hade börjat ringa grinade jag, Antonia, mamma och farmor, haha :) Prästen, den fantastiska prästen, kom fram till oss och lugnade ner oss lite :)
Klockorna ringde och det var snart dags...


Delsbo Brudmarsch!

När Delsbo Brudmarsch startade visste jag inte vart jag skulle ta vägen och där längs gången ser jag brudtärnan Anna med småpojkarna Max och Fabian främst och bakom dem går Jessica med pappa! Den vackraste synen någonsin!!!
När Jessica och pappa kom fram till oss såg jag att även Jessica inte kan hålla tårarna borta hur mycket hon än försökte. Pappa lämnar över Jessica till Rikard och sätter sig bredvid mig. Vigseln är igång..
Jag hinner samla mig lite medan vi sjunger en psalm och hör när Rikards pappa och faster sjunger Linblomman. Sedan var det dags för mig.. Jag läste en bibeltext som jag hade valt.

Kärleken är tålmodig och god. Kärleken är inte stridslysten, inte skrytsam och inte uppblåst.
Den är inte utmanande, inte självisk, den brusar inte upp, den vill ingen något ont. Den finner inte glädje i orätten, men gläds med sanningen.
Allt bär den, allt tror den, allt hoppas den, allt uthärdar den.
Men nu består tro, hopp och kärlek, dessa tre och störst av dem är kärleken.


Det gick bra. Sedan var det dags för äktenskapsförorden, å de var inte nådiga, tårar rullade ner för kinderna igen! Speciellt när Jessica säger; Tills döden skiljer oss åt, och bryter samtidigt själv ut i gråt. Hela kyrkan skrattade och grinade med henne :) Men sen kom ändå det värsta (bästa)! Jessica hade i hemlighet för Rikard bestämt sig för att sjunga till honom. Hon hade valt låten Utan dina andetag med Kent. Det var så otroligt vackert att det inte går att beskriva. Antonia hjälpte Jessica att sjunga när hon inte riktigt klarade av det själv och Mattias spelade så fint på pianot. Vackert!
Stämningen blev efter det lite lättsammare, speciellt när mina kusiner med respektive och Antonia och Mattias sjöng, spelade och dansade till Marry You. Så bra framträdande och jag blir så stolt över alla mina begåvade släktingar!
Vigseln slutade med att Mattias spelade piano och Antonia sjöng Så länge jag lever. Min lillasyster sjunger så otroligt vackert!! Jag är så stolt!!

Efter knäppte vi såklart en massa bilder och hade det trevligt. Men ganska snabbt försökte jag bege mig till Gnarp så att jag skulle hinna dona med det sista innan middagen började. När brudparet anlände skålade vi och det blev även lite mer mingel.
Vi gick till borde inne i kåtorna där vi hade duktat väldigt mysigt kvällen innan :) Jag var nervös som ett as! Nu började min stora uppgift, det var upp till mig att den här kvällen skulle bli lyckad!

Det gick alldeles fin fint :) Middagen var utsökt! Talen var bra, rörande och inte för långa! När jag själv höll tal bröt jag ihop ordentligt, men hämtade mig ganska snabbt :) Det var underhållning på hög nivå med danser, sånger, spex och videoklipp! Alla hade förberett sig så bra och lagt ner mycket tid på det de ville förmedla till brudparet. Det var riktigt lyckat alltihop!

När middagen var över gick vi in och då blev det dags för bröllopstårta och sedan brudvals :) Om man nu kan kalla deras dans för brudvals ;) Haha! Närå, det var riktigt vackert det med! Efter det så blev det fest med ett riktigt bra band som spelade! Hela dagen, kvällen och natten var riktigt lyckat! Jag var personligen nöjd och ännu mer nöjd blev jag när Jessica och Rikard också var det! En helt underbar dag helt enkelt!!

Jag vet att det blivit mycket text nu. Men ni behöver ju faktiskt inte läsa om ni inte vill :) Under hela dagen lyckades jag inte ta ett enda kort med varken mobil eller kamera. Jag hade inte lugnet nog att kunna göra det. Jag hade så mycket annat att tänka på och ta in. Så bilderna som jag lägger ut här på bloggen har jag tagit från andra som lagt ut dem på facebook samt även från de inhyrda fotograferna (bilderna med en logga på). Men se och njut :)


Anna, Jessica, Rikard och Markus!


Den vackra familjen <3


Markus, Anna, Rikard och Jessica.

Antonia, Jemima, Joakim, Alexander, Magdalena, Louise och Christian :)


Max och Fabian :)


GullFabbe :)


Brudparet :)


Så vackra!


Stolta systrar!


Fina bilder :)


Brudparet med syskon :)


På väg till middagen :)


Anländer till Berggården :)


Inne i kåtorna :)


Brudvalsen :)


Dans!


Dans :)


Mera dans :)


Så vackra tillsammans <3

Denna dag kommer vara ett minne för livet! Tack alla ni som hjälpte till att förgylla deras stora dag!
Obeskrivligt!

PussPuss!

De sju vännerna <3

Min kära vän Anna gjorde denna video för några månader sedan och när jag vill må bra brukar jag gå in å kika på den :) Den betyder såklart mest för oss sju, men kan även vara lite rolig för er andra att se..



Tack Anna :)

RSS 2.0