Seminarie - not a favourite

Ligger i sängen och tänkte skriva några rader innan jag somnar.. Har precis kollat på Inside man som gick på tv, jag har sett den förut och jag tycker att den är bra. Lite udda, lite konstig och man blir väldigt fundersam efteråt. Jag gillar sånna filmer starkt, ibland kan det vara frustrerande men oftast är det bra :)

Idag har jag pluggat!!! Var i skolan strax före 09.30 och lämnade skolan typ 17.45.. Kom hem lagade till makaroner och korv, vilket gick fort, åt, å satte mig å pluggade igen.. Vilket öde.. Plugg, plugg, plugg å plugg.. Trots det så har jag fortfarande inte löst alla uppgifter inför morgondagens seminareredovisning.. Jag MÅSTE klara alla uppgifter de tre sista gångerna nu, annars måste jag kompletera :/ Jag varken vill eller hinner med det känns det som..
Men ett plus idag var iaf att jag gick på mattehjälpen och fick hjälp med ett induktionstal, jippi!! Så nu har jag klarat 8 uppgifter på problemsamlingen, varav en, den där induktionsuppgiften som jag ska lämna in skriftligen.. Å om allt går som det ska så har jag skaffat mig ett bonuspoäng inför sluttentan :) Så kommer det fungera varje vecka nu.. Alltså en problemsamling läggs ut med 10 uppgifter, man har ungefär en vecka på sig att lösa dem, å om man klarar minst 7 varje gång så kommer man totalt få med sig 3 bonuspoäng inför tentan.. Det gäller båda kurserna; Analys & Algebra.. Så det ska jag verkligen försöka fixa!

Ihelgen är det mycket  som ska hända.. Det ska bli intressant :) Mycket spännande... Bara jag inte stressar för mycket, jag är ganska bra på att ha ett fullspäckat schema, men med skolveckor som dessa så måste jag lära mig att ta det lungt också.. Å då passar det ju oftast bra på helgerna :P
Det får bli nästa helg ;)

Nu ska jag sova.. Har redan varit uppe för länge..


Sov gott alla underbara :)

Alla rätt :D

Ja då satte man omtentan galant då :) Jippi! Det var väldigt skönt. Fick alla rätt på 18minuter :P Hehe.. Det kan man kalla revanch (stavas?)!! Skööööönt!

På lördag är det Halloweenfest på Gröna Villan.. Det ska bli riktigt skojj, med middag, maskerad å hela kittet.. Nackdelen är bara den att jag har verkligen ingen aning om vad jag ska klä ut mig till :/ Var in på Buttericks idag men där vällde det in folk så jag kunde inte tänka.. Men det jag såg var att alla kläder var så himla dyra. Jag vill inte spendera så mycket pengar, eftersom att jag inte har så mycket att spendera med.. Jag vill ha förslag på vad man kan klä ut sig till som inte behöver vara så dyrt! Å det är bråttom, så snälla ni som läser, å jag vet hur många ni är, skriv gärna ett tips till mig.. Det skulle hjälpa mycket!

Idag har jag försökt plugga hela kvällen, det är så svårt.. Jag hatar förtillfället INDUKTION!! Vi hade en enda föreläsning om det, det står inget i boken om det, fast vi har ett kompendium som består av typ 4 sidor text plus ca 15 övningsuppgifter. Bra tänkte jag att det var övningsuppgifter, nä men då finns det inget jävla facit till!! Hur ska man då veta om man gör rätt eller inte å hur ska man då kunna lära sig :S Det tyckte jag var väldigt dumt, särskilt nu, när vi ska lösa två sånna uppgifter å lämna in lösningarna till vår lärare på fredag.. WTF! Blir sinnig :@

På lördag innan festen ska jag åka å träffa Elin, Alex & Elida.. Det ska bli riktigt mysigt. Lilltjejen växer ju så fort så det gäller att hänga med så att man inte missar något :) Den här gången ska jag hoppa av på rätt station :P Haha... Sist hoppade jag av fel, jag visste att jag skulle till telefonplan, å jag trodde att jag hoppade av där. Men när jag kom ut så kände jag inte alls igen mig, jag gick runt å letade ett tag å sedan ringde jag Elin å frågade hur jag skulle gå, hon försökte förklara men jag kände inte igen något som hon sa. Så jag gick tillbaka till tunnelbanan å då ser jag att det står midsommarkransen där.. Då har jag alltså hoppat av en station för tidigt, omedvetet! Jag är ju yr å knäpp ibland ja :P Men sedan gick det bra iaf :)




Dags för sängen.. Natti natti!


Omtenta!

Har försökt plugga hela kvällen.. Det har väl gått sådär. Det är väldigt svårt att lösa seminareuppgifterna och problemsamlingarna.. Jag måste lösa alla 6 seminarieuppgifter tills på fredag, å jag måste (om jag vill få förpoäng på sluttentan) klara minst 7uppgifter på problemsamlingen varav 2 som skall lämnas skriftligt till läraren.. PLUS att jag har omtenta imorron, JAG MÅSTE KLARA DEN!! Så nu är det rätt tufft.. Så mycket olika kapitel å formler å allt vet vad.. Yrt å mycket är det iaf! Å nu är min hjärna för trött så jag måste sova..

Vi tränade iaf idag, Basic Aerobic som jag ska igår.. Det gick bra, hängde med lite mer än förra gången. Det var väldigt jobbigt när vi skulle köra magträning eftersom att jag hade så jääääävla träningsvärk i magen sedan gårdagen.. Fy!! Kändes som om nån högg en kniv i magen på en :S :P Men jag gillar det ändå, känns ju att man har arbetat å att det leder till något bra :)

Ska kolla på Weeds i sängen nu..


God natt!


Johan Falk

I fredags var det myskväll här hemma :) AnnaZaras föräldrar och mormor kom hit å vi lagade till tacos (btw 4:e fredagen i rad som jag äter det, tur att det är gott) Det var en trevlig middag å när det var färdig ätet så blev det dags för idol.. Vad man än säger så är det roligt att kommentera å kritisera de som sjunger, så underhållande tv det är det ju :)
När det var slut gick familjen Hägglund ner till sig å jag och AZ drog igång den fjärde Johan Falk- filmen! Alltså shit vad bra dom är! Ettan var lite yr i början men väldigt spännande på mitten någon gång när man började fatta hur allt låg till, andra filmen är otroligt bra precis som den är, jag var helt sönderstressad när den var slut(å när man har sånna känslor efter en film så har den varit bra), tredje filmen var också stressande å lite otäck.. Fjärde filmen var förjävla sorglig!!! Fy! Inte lika spännande men som sagt sorglig, så det är lika bra betyg det.. Nu längtar jag/vi tills 5:e och 6:e kommer ut.. Visst är det de sista, eller kommer det fler?

I lördags var det två plugghästar som kämpade för att bli lite smartare :P Det gick bra.. Men mot kvällningen så blev det dags för utgång :P AZ gick å käkade med sin famlij, å då kom Emma hit. Vi satt å snackade å hade det trevligt. AZ kom tillbaka å då kom även hennes kompis Madde, som hon känner från Thailand.. Vi fyra satt väl här till typ elva tror ja :S Å sedan drog vi in till Stureplan :P Haha.. Nämen, Madde hade kontakter här å var å iaf så skrev hon upp oss på en VIP-lista till Ambassadeur, det kändes ju inte lite nice att gå före i kön å slippa betala :) Det var mycket trevligt! Väl inne så var det väldigt stort, olika dansgolv överallt, å mycket folk som kom å gick.. Jag har aldrig varit på Stureplan förut men jag fick ändå inte riktigt den känslan som jag hade föreställt mig, det kändes som en vanlig krog bara, visst det fanns endel VIP-avdelningar å endel såg väl ut att vara "bättre än andra" men det var inget som störde mig.. Så man kan väl sammanfatta det som så att det finns nog betydligt värre stureplanskrogar å att den här passade mig ganska så bra.. Nackdel var det dock att det inte fanns några sittplatser, bara hög musik överallt, å det var lite jobbigt.. Visst jag älskar att dansa men man orkar inte det heeeeela tiden.. Så vi får väl se om det blir att vi går dit nå fler gånger.. Jag skule bara vilja hitta den ultimata klubben :)
Vid 3-tiden begav vi oss hemmåt, jag å AZ slank in på MackeDonken en sväng innan :P När vi kom till centralen hade vi en sån jäääävla tur.. För vår tunnelbana som går till hjulsta skulle komma om 3 minuter, å om vi inte hade hunnit med den så hade vi måstat vänta i 45minuter.. Så vi blev väldigt glada :) Tänk att så lite kan få en att bli så glad ibland :P
Å ännu gladare blev vi när vi insåg att klockan skulle ställas tillbaka, det betydde att vi skulle kunna sova en hel timme längre på söndagsmorgonen, LOVELY!

Igår hände det inte så mycket i denna lya inte.. Det blev väl endel plugg, men mestadels så slappade vi framför tv å datorer.. Lite jobbigt väder är det bara, känner endel höst-depp-vibbar komma över mig ibland.. Men får se till att övervinna dessa jobbiga å onödiga känslor!
Jag lagade iaf till en fisksufflé igår :) Den blev ganska bra, blev inte riktigt lika fluffig som mormor å mamma brukar få den, men smaken var åtminstonde god!

Idag har jag pluggat på bra på skolan.. Så det känns lite bättre.. Idag hade vi även en annan lärare på föreläsningen för vår riktiga är i Kina.. Å fan vad mycket bättre han var alltså! Nu kunde man ju till och med fatta storheten i det hela under hela föreläsningen! Så underbart! Jag tillhör eftermiddagsgruppen å då har vi inte honom, men om jag istället skulle börja gå på förmiddagarna så skulle jag ha honom.. Det känns faktiskt som om att det är värt det.. Ska fundera på det ett tag..
När klockan blev fyra så stog jag å AZ ombytta inne på Frescatihallen redo för lite Core i 30 minuter.. Shit vad jobbigt det var!! Endast mag- och ryggträning hela tiden! Men ni vet att jag älskar det så jag gick därifrån med glädje i hela kroppen :) Tror att det kallas endorfiner :P Skönt!
Imorgon ska vi gå på Basic Aerobic igen, vi gillade det starkt sist så det blir nog lika bra imorron..

Klockan är nu 22.30 å jag tänker faktiskt börja gå till sängs.. Vore skönt att lyckas med att sova; minst 8 timmar, åtminstonde en gång i veckan :P Så god natt på er allesammans!

Puss&Kram!

You're my perfect little punchingbag

Jag klarade inte tentan... Jobbigt.. Tentan är på 6 uppgifter å man måste klara 4 för att bli godkänd, å man kan inte få bättre betyg än så, så det spelar ingen roll om man har 4 eller 6 rätt..
Men om man har 3 däremot som jag hade så blir det lite jobbigare :/
Jag klarade de 3 första uppgifterna på 20-30 minuter å det betyder att jag hade mer än en timme kvar att klara en av de 3 som var kvar.. Men icke..! Nee, men det var en väldigt svår tenta, man kan inte säga något annat. Å de tre sista uppgifterna hade jag knappt sett förut, så jag hade ingen aning om hur jag skulle lösa dem. Det var verkligen irriterande, konstigt eftersom att jag har gjort hela min problemsamling, alla mina övningstentor och några av de andras övningstentor å ändå hade jag inte stött på samma sorts uppgift som två av de sista frågorna var.. Men men, en sak fick jag iaf förklarat för mig direkt efter tentan av Johan & Lovisa, å det var inte alls svårt, bara att jag på något sätt inte hade lärt mig det :/
Jaja, första tentan någonsin som jag kuggar, så jag ska inte vara allt för ledsen :P Hehe.. Nämen, jag e faktiskt inte ledsen, å jag känner inte att det är hopplöst. Det är omtenta på onsdag redan å då ska jag klara den!
I will make it :) Bara bita i det sura äpplet ett tag, lära sig det jag inte kunde å komma ihåg det jag kunde så ordnar allt sig!

Det blev ingen poweryoga för mig å AZ igår, men istället så gick vi på Bodybalance idag.. Det var väl ungefär som jag hade väntat mig, lixom ingen konditionsträning direkt, men sträcka ut på musklerna, träna lite ben, mage, rygg å armar.. Ingen favorit kanske, men absolut en skön "fredagsträning" perfekt med en avslappning på slutet, höll på att somna på en gång ja :P
Nu när jag ändå pratar om träning så vill jag lova att jag hade världens träningsvärk sedan i tisdags då vi hade varit på Basic Aerobic.. Mina vader! Värken är fortfarande kvar. Mina vader är verkligen ingen favoritkroppsdel på mig. De bara krånglar hela tiden.. Å dessutom så måste jag bara påpeka att min jävlaskitischias är tillbaka igen.. Än så länge är den på en ganska så låg nivå så jag får bara ont när jag stått upp länge eller suttit ett bra tag. Men så började det de två andra gångerna också å sedan blev det bara värre å värre. Verkar som om att det kommer en gång varje vinter å sommar.. Så det blir väl bara för mig att börja knapra värktabletter snart igen då.. Blä!

Nu måste Mimmsi ta å sova.. Blev inte ett så roligt inlägg det här inte, men thats life.. Vill bara avsluta med Pinks text till låten; Please don't leave me, för den är så bra å den ploppar ofta upp i mitt huvud om dagarna :)


I don't know if I can yell any louder
how many times I've kicked you outta here?
Or said something insulting?

I can be so mean when I wanna be
I am capable of really anything
I can cut you in to pieces
When my heart is... broken!

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
but it's always gonna comes right back to this
please don't leave me


Can't you tell that this is all just a contest
the one who winns will be the one that hits the hardest
But baby I don't mean it
I mean it, I promise

Please don't leave me
Please don't leave me
I always say how I don't need you
but it always gonna comes right back to this
please don't leave me

I forgot to say out loud
how beatuiful you really are to me
I can't be without
you're my perfect litlle punchingbag
and I need you, I'm sorry


Jag tycker att verserna är bäst.. Skulle vilja byta ut refrängen ibland..


Nytränad!

Idag köpte jag och AZ oss ett varstitt gruppträningskort på Frescatihallen. Vi köpte bara för en månad till att börja med, å om det fungerar bra så köper vi säkert för ett år sedan.. Det är verkligen ett bra och stort utbud på universitetet, idag valde vi att gå på; Basic Aerobics.. Det lät som ett bra pass att börja på :) Å visst var det dä, 16.30 drog musiken igång, å det var bara att hänga med på "dansstegen". Shit vad jobbigt det var. Vi blev alldeles röda i ansiketena. Så underbart skönt tycker jag, äntligen har vi kommit igång med något. Passet slutade med magträning å sedan avslappning å stetching.. Så sköönt! Nu hoppas jag bara att vi håller i det där, för jag behöver verkligen träna. E så otränad å jag känner att jag bara fortsätter att gå upp i vikt, så nu ska det bli ändring för det :) På torsdag tänker vi gå på Poweryoga, om jag minns rätt..

Varken igår eller idag har vi haft nån föreläsning å det har varit väldigt skönt.. Vi har suttit ett stort gäng på skolan mellan typ 9.00-15.00 båda dagarna å vrålpluggat inför tentan som är imorron.. Det är så trevligt att plugga ihop så tycker jag, å dessutom finns det soffor i just det rummet som "tillhör" oss så då kan man ta en liten vila ibland när det kan behövas :) Nice!
Men about tentan imorron så är den verkligen den svåraste hittils.. Det känns som om att det kan gå precis hur som helst. Ibland trillar poletten ner på en gång å ibland kan jag/vi sitta i flera timmar å fundera på samma tal. Så det känns lite läskigt.. Jag skulle så gärna vilja klara den här också, det är vår sista etenta.. Vore så skönt att klara den. Jag skriver tentan 10.45 imorron, så ska dra till skolan som vanligt till 9.00 ändå å plugga in i det sista.. Tror att det flesta andra också kommer att göra det :P
Iaf så ska det bli till att partaja på kvällen sen, vi ska ta en belöningspub ;P Eftersom att vi skrivit alla etentorna, å det måste ju såklart belönas på nått sätt.. Hehe.. Så först blir det en liten förfest hos Lovisa å sedan drar vi vidare till the big Allhouse :) Det kommer bli riktigt sköjj!

Fan vad irriterad jag blir på facebook nu.. Varje gång jag ska logga in så måste jag göra om det minst tre gånger för varje gång innan så står det: "otillgängligt konto förtillfället" Enoying! Å när jag väl kommer in så krånglar det; sidorna hoppar hit å dit, å när jag ska skicka ett mail eller så, så måste jag kopiera å logga ut å in igen å sedan skicka det.. Å att lägga in bilder är ju förtillfället helt jävla omöjligt. Å jag som har en massa bilder att lägga in.. Men men.. Fast jag funderar på om det ens är facebooks fel, kanske att det är datorns eller kanske att det är mobila bredbandet.. Men det e ju så konstigt när det funkat så bra tidigare :S Jag har ingen aning, å jag hatar när dagens teknik inte fungerar som det ska. Det är som med bilar, sånt ska bara fungera! För om man ska laga något eller endast "fixa till" något så måste man vara utbildad eller överintresserad av just det ämnet för att kunna klara det.. Å sånt blir jag väldigt less på!

Yeye.. Nu ska jag dra igång ett avsnitt av Weeds å lägga mig i sängen.. Jag måste vara pigg imorron..
Hoppas att det går bra :/


Godnattkyss på er!

Elitserien!!!

Hello everybody :)

Jag har haft en riktig toppenhelg igen, så lovely!
I fredags var det middag här hemma. Det var jag, AZ, Felicia, Olivia & Rebecca (AZ:s juridikvänner som jag träffade för första gången) Vi hade det väldigt mysigt, kacklade en massa å kikade på Idol samtidigt. Vid tio-tiden begav vi oss mot juridicum, för där var det nämligen fest. Olivia och Felicia drog hem till sina pojkvänner istället, väldigt förståeligt :) Iaf så visade det sig att endast juridikstudenter fick komma in på festen, men efter lite vitalögner så tror jag att vi lurade entrévärden, för han släppte iaf in mig :)
Inne på festen var det bra drag, fast inte så mycket folk. Men det var roligt och jag träffade på många av AZ:s vänner å även andra folk. Som jag sagt förut, alltid troligt att lära känna nya människor! En mysig och lyckad kväll.

Förmiddagen ägnades åt att kika på en heldel avsnitt av Weeds och Entourage.. Underhållande! Degade i stort sett hela dagen. Men mot kvällningen var det dags att träffa Marcus & hans tjej; Maria (första gången jag träffar henne). Vi satte oss på ett café inne på Kungshallarna. Det var mysigt och trevligt. Vi pratade en massa strunt och en massa vettigt :P Maria är en riktigt fin och go tjej. De passar varandra väldigt bra. Så än finns det hopp för kärleken :) Efter det åkte jag hem igen. Jag hyrde den första filmen ur Johan Falk serien. Gick hem å kikade på den med AZ. Den var bra. I början var den lite yr, men sedan blev det bättre. Nu vill jag se nästa :)

Idag vaknade jag tidigt som vanligt, så började med att kika på lite serier, också som vanligt.. Det blev Greys Anatomy och Entourage.. Diskade undan lite, satte igång en tvättmaskin å gjorde mig i ordning. Sedan åkte jag till Sollentuna, där blev jag upphämtad av gräbsen; Niklas & Johan.. Vi tre åkte till sporthallen för att kolla på Lovisas seriestart i Vollyboll.. På ELITNIVÅ!!!!! Bruden spelar i Elitserien.. Hur grym får man bli!? Jag har aldrig kollat på någon Vollybollmatch i överhuvudtaget tidigare, å jag kan ju lova att det var otroligt spännande och intressant :)!! Lovisa var skitduktig. Det var hon och en till tjej som var bäst i laget. Jag är grymt impad alltså!! Riktigt roligt att se! Vi kommer bli stammisar på varje hemmamatch, det är då en sak som är säker.. Efter matchen så var det en liten tjej som bad om hennes autograf, GRYMT! :)
Efter matchen åkte vi hem till Lovisa en sväng, å sedan gick vi å käkade pizza.. Smaskens :)
När vi glufsat i oss fetmaten åkte jag hemåt igen..
Å sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket..
Suttit å försökt lagt in bilder på facebook men det går så jääävla segt..




Lovisa har nummer 8


Vi höres gött fölk! :)


Onsdag&Torsdag

Igår var jag på Serveramässan :) Hasselagänget hade en plats över å frågade om jag ville följa med, självklart ville jag det :) Jag åkte dit efter skolan, gick runt å smakade på olika grejer, me likee.. Sedan var vi på ett seminarium som Anders Lundin höll, det var om att våga satsa. Det var lite segt i mitten, men annars så var det bra.. Jag åkte hem å gjorde mig i ordning för kvällen.
På något vänster så lyckades jag få med mig AZ när jag skulle tillbaka till mässan :) Ronny fixade så att hon också kunde följa med på middagen!
Det var olika buffébord med lite smått å gott på, å så var det en bar i mitten. Allting var gratis såklart :) Anders Lundin var kvällens värd.. Å ett coverband spelade, undra om de inte hette; Time machine :S
Kvällens höjdpunkt var Alcazar som var där å sjöng och underhöll oss. Det var mycket folk på mässan, ungefär 800-1000 pers, så det var roligt :)
När klockan blev ungefär 22.30 stängdes mässan ner å vi tog taxi till Medis.. Efter lite velande så bestämde vi oss för att gå in på DeBazer (stavningen?), jag har hört talats om det förut men aldrig varit där. Det var rätt så mysigt faktiskt, en stor scen, halvfullt med folk, men det var ju bara en onsdag också så.. Det var ett band som spelade när vi gick in, jag hade då ingen aning om vilka det var utan bara att det var vilket coverband som helst som försöker att bli något mer. Men tydligen så visste både Johan och Kristoffer vilka de var, så de kunde till och med sjunga med på låtarna :)
Vi var där rätt så länge, pratade med varandra och med nytt folk, det är alltid lika roligt tycker jag! Men efter ett tag så började det tunnas ut så vi bestämde oss för att dra vidare.. Jag kommer inte ihåg vad det andra stället vi gick in på hette, jag har så dåligt namnminne, men det var en pub/klubb, rätt mysig å spejsad. Å som vanligt i denna stad så kan man alltid räkna med att man stöter på någon, å visst gjorde vi det :) Johan Jernberg och Magnus Jonsson var där, det är alltid lika roligt att inse hur liten jorden är :)! Vi umgicks, drack å pratade.. Men när klockan närmade sig två var det dags för lite MackeDonken, gottigotti!
Grabbarna skulle dra hem till sitt hotell som låg vid centralen så vi fick åka taxi med dem dit. Men sedan skulle jag och AZ ta oss hem också. Å tunnelbanorna hade ju slutat gå, så vi var tvugna att hitta någon nattbuss som passade. Å det var inte det lättaste kan jag säga, det står ju lixom inte vart de går någonstans, bara slutstation och via något..
Som tur var så stog det en jättetrevlig kille å väntade på en buss, å turligt nog så hade han en iphone, så han gick in på SL.se å kollade vilken buss som blev bäst för oss att ta. Å ja, vi hade tur igen, den skulle komma om typ 5 minuter å han skulle åka samma buss..
På bussen började vi tre disskutera alla möjliga olika saker, men framför allt hans affärsidé! Det var väldigt intressant å jag tror faktiskt att det kommer kunna bli en stor succé. Det var även roligt att själv kunna säga vad man tycker om vissa saker, hur det skulle kunna vara bättre å sådär, han lyssnade, sa emot å tog in det vi hade att säga.. Så det var en riktigt trevlig busstur :) En väldigt lyckad och rolig kväll!

I onsdags klarade jag btw tentan också :) Wiehooo :D Det är en sån skön känsla, man känner hur självförtroendet växer i några sekunder! Nu är det bara en etenta kvar, å den är på onsdag, vore så skönt att klara den också.. Har pluggat lite ikväll, klarade väl ungefär hälften av alla uppgifter på problemsamlingen, å även om det låter dåligt nu, så har jag lärt mig av erfarenhet att jag imorgon kommer kunna minst 80% efter att ha disskuterat mig fram till ett svar med mina vänner.. Så jag tänker inte få panik som jag fick de första gångerna :)

På kvällningen här fick jag ett ryck å började baka lite chokladrutor.. Det är nog mina favorit (mjuk)kakor.. Hittade ett recept på nätet å följde det.. Men måste säga att jag blev lite besviken, det skulle ha varit mer kakao i. Men får lära mig det till nästa gång. Goda var dom faktiskt ändå, men inte perfekt :P

Idag har jag kikat på väääääldigt många serier.. Alltså shit, jag följer så många. Jag bara önskar att dygnet hade fler timmar så att jag hann med allt :P Vilket I-lands problem jag har alltså..
Serierna som jag numera följer är; Greys Anatomy, Gossip Girl, One Tree Hill, Heroes, Entourage, Californication och Weeds.. Skulle även vilja börja se på True Blood, JohanFalk och det sista PrisonBreak (som förmodligen är skitdåligt i och med att de gjorde ett rejält slut, men som jag ändå bara måste se för att jag har följt vartenda avsnitt innan) men jag får vara lite realistisk å vänta med dem ett tag :P




Nä, nu är det snart läggdags för MimmsiPimmsi.. Så sov gott alla, så hörs vi!

BYE!

 


Mot Stockholm!

Jahaja.. Ytterligare en helg har gått å jag har haft så himla roligt!!
I fredags åkte jag upp till Hudik.. När jag kom fram gick jag till Antonia. Isabelle kom också å vi käkade middag tillsammans, det var mysigt och trevligt! Jag åkte en sväng till Jessica, Rikard och Max.. Vi pratade litegranna å efter några timmar åkte jag hem till Hanna, där Isabelle redan var.. Vi började festa lite å väntade spänt på att få se Mia som var på väg in till oss. Hon har varit i USA i ett år! Så grymt! När hon kom kändes det så overkligt.. Känns som om att hon varit med oss hela tiden samtidigt som det känns att hon har varit borta. Vi hade väldigt mysigt å försökte hinna prata så mycket som möjligt, men det är så svårt, man vet inte ens vart man ska börja. Det hinner hända väldigt mycket på ett år..! Sedan gick vi iaf till bockarna, det var kö.. Jobbigt.. Men tillslut kom vi in och vi shakade ass :) Det var riktigt roligt! Hann dock med att se två bråk också inom 5 minter.. Jag och Hanna fattade ingenting vi :S Efter krogen gick jag en sväng hem till Hanna å snackade med dem som var där, men sedan gick jag ner till Antonia å sov där.. En riktigt lyckad och mysig kväll!

I lördags kom Max hem till Antonia vid 9.30-tiden vi skulle vara barnvakt åt den lille.. Det är så roligt att träffa Max, han är den finaste som finns! Vi gick på staden å även våran kusin Anna kom. När klockan närmade sig ett hämtade Malin, Lövan och Adam upp mig å vi åkte till Go-carten där MammaSara stog och väntade.. Vi var bara 5 stycken som skulle köra, men det gjorde inget för det var hur roligt som helst iaf :) Vi körde två gånger. Andra gången är alltid roligare för då vågar man gasa lite mer å chansa lite.. Jag mejade ut lövan 2 gånger, hehe.. Så jag kom fyra :P
Efter detta begav vi oss mot Via.. Jag och Malin hoppade av hos henne å vi gjorde oss iordning inför kvällen. Efter ett tag kom Helena, Issa och Katrin.. När vi var snygga å redo gick vi över till Via-gården. Där fotbollsavslutningen skulle äga rum :) Vi åt thaimat, snackade, kollade på gamla bilder, hade prisutdelning, tacktal å allt vad det var :) Vi är ett riktigt härligt gäng, å jag konstaterade att vi nog är det snyggaste laget någonsin, fan vad alla är vackra! Efter fotbollsmatchen (där jag för övrigt förlorade 20 spänn) å efter charadern så begav vi oss in mot city.. Det var ju självklart August som gällde för hela slanten. Det var så roligt att det flesta följde med, vi dansade å det spelades bra musik. Jag höll utkik efter Ellen å Vickan som jag visste skulle vara där, å visst träffade jag dem :) Jag stötte även på Markus vilket var otroligt oväntat.. Vi pratade rätt länge å jag fick det viktigaste sagt. När det jobbiga pratet var över hade jag roligt igen..
Det var en otroligt lyckad kväll det här med, synd bara att det var så jävla kallt! Höll på att frysa ihjäl när vi gick till Statoil.. Jag vill inte ha vinter!

Igår var jag med Jessica, Rikard och Max nästan hela dagen.. Först slappade vi lite hemma hos dem, å sedan gick vi på en lååååång faktiskt skön promenad (jag gillar inte att gå men det gick bra den här gången ;P) Rikard sa att det var en liten skön runda man kunde gå.. Men tror fan att vi gick i 50 minuter, det kallar inte jag liten runda ;P Sedan åkte de på födelsedagsmiddag å då passade jag på att träffa Hanna. Vi pratade myste på å kollade på film.. Vid niotiden hämtade Rikard mig igen å jag åkte hem till dem. Å där pratades det å kollades det på film med.. Men jag var så himla trött så jag sov till och från genom hela filmen :S :P Det har varit en otroligt slitsam helg!

Jag tänkte åka hem till Stockholm igår, men när jag skulle beställa biljett så fanns det ingen sistaminuten kvar att beställa.. Det kostade 600spänn att åka hem annars. Så jag beställde en biljett tills idag istället..
Nu sitter jag på tåget å det är 45minuter försenat! Så jag vet inte om jag kommer hinna i tid till min föreläsning.. Vi får se.. Jag ska iaf plugga som en dåre denna vecka! Jag har tenta på onsdag igen, så jag måste framförallt plugga inför den..

Hörs!


Mindre bra dag...

Idag vaknade jag av att AnnaZara väckte mig (eftersom att jag själv inte kan ställa klockan längre) å steg upp, duschade å gjorde mig iordning som vanligt. AZ gick till skolan å jag bestämde mig för att ta en plugga-hemma-morgon :) Gjorde övningstentor på nätet å klarade de båda som var utlagda å gjorde lite problemsamlingar. Så hittils e dagen bra.. Vid 11.50 stog jag å väntade på bussen mot skolan, det var den sista jag kunde ta för att hinna i tid till föreläsningen.. Bussen kommer å jag tar upp SL-korts "hållaren" som vanligt å är beredd att visa upp kortet, men då upptäcker jag att det inte är något kort i hållaren :O :S! Så jag var tvungen att kliva av bussen igen..
Jag fick alldeles ont i magen när jag tänkte på att jag hade tappat bort SL-kortet som kostade nästan 1800 kronor! Jag skyndade mig hem å letade överallt där det kunde tänkas ligga, men hittade det inte någonstans.. Jag blev så less på mig själv.. Jag hade alltså tappat bort det någongång i fredags när jag åkte hem från krogen, för det var sista gången som jag använde det :( SKIT! Dessutom missade jag förläsningen!
Jag bestämde mig för att åka in till stan för att kolla upp om någon mobil-affär kunde tänkas laga min mobill, å blev då tvungen att köpa en såndär SL-remsa för 180 kronor! SKIT!
Å ni som har missat att min mobil e sönder (även den sen i fredags), så e den sönder på det sättet att displayen är alldeles svart.. Jag kan ta emot samtal, ringa, lyssna på musik, ja allt. Fast jag ser ingenting, så det är mindre roligt när jag får sms, det är otroligt frustrerande.. SKIT!
Iaf så gick jag in på Phone House, men de lagade inte mobiler som de själv inte hade sålt.. Nähä.. Så då gick jag in på OnOff å de kunde laga mobilen, men då kostade det 1050 spänn bara att få den kollad å sedan får man ett kostandsförslag därefter, hon sa att det kunde kosta upp emot en 2000-3000 kronor! SKIT!
Jag åkte hem igen..
Tänkte att jag skulle deppa ner mig ett tag i soffan så jag hoppade av i Sumpan för att gå förbi coop å hyra en film.. Å när jag kommer dit så är uthyrningsmaskinerna trasig, såklart. SKIT!
Men så kom jag på att jag kunde baka lite sockerkaka för att bli på lite bättre humör, så jag köpte ägg och smör för jag visste att AZ hade bakat chokladkaka förra helgen å att det fanns mjöl å allt det andra hemma..
När jag kom hem satte jag på ugnen å smälte smöret, började vispa ägg å socker, då jag insåg att det enda som fattades var bakpulver! SKIT! En sån litet detalj fick mig verkligen på dåligt hurmör, men jag pallrade mig till affären igen å köpte det..
Medan sockerkakan var i ugnen snokade jag runt på SL å kollade om man på något sätt kunde spärra sitt borttappade kort å få ett nytt för en mindre summa pengar, men icke.. Jag kollade vad ett nytt skulle kosta från och med 1 oktober å såg att det var 800 kronor..
AZ kommer hem å jag berättar allt för henne, hon påstår då att det inte kan vara så "billigt" med ett nytt SL-kort, så vi går tillsammans in på hemsidan å jag inser att jag läst fel och att hon har rätt. Det kostar 1300 kronor för ett nytt. SKIT!

Bad bad day!

Men men.. I'm alive! Så jag pratade lite med Issa å hon skulle kolla upp hur jag billigast skulle kunna laga mobilen genom telia iaf, så vi får hoppas att det ger lite bättre svar imorron. Å jag får helt enkelt köpa ett nytt SL-kort, jag måste ju ha det å det är den billigaste lösningen, trots att det är dyrt.. Jag får vara tacksam över att jag har levt på min sista lön ända tills nu så att jag trots allt faktiskt har pengar till dessa otroligt onödiga men samtidigt nödvändiga utgifter!

Jag har iaf haft en toppenhelg! I fredags bjöd jag Lovisa, Johan och Niklas på tacos hemma hos hos :) Det var både mysigt å roligt. Sedan begav vi oss till KlubMalibu, men som nästan alltid så är det roligast på förfesten.. Iaf så sov de alla hos mig, så vi hade en rolig liten fnittermorgon på lördan..
När de åkte städade jag å gjorde fint tills nästa besök skulle komma; AnnaMia! När gravida bruden kom börjades vårat tjatter, and me like a lot :) Under dagen hann vi med att prata om mycket som sagt var å vi lagade god mat å kikade på film. En mycket mysig och lugn lördag! Tack vännen!
På söndag for AnnaMia hem å jag blev lämnad ensam, för AZ var i Gnarp hela helgen.. Jag slappade heeeeela dagen! Det var skönt :)

Yeye, det e väl dags att sova igen.. Jag ska försöka att inte få några mardrömmar.. :P


Pusselipuss :)


RSS 2.0