Fotbollsmatch :)

Hej hej!
Idag vaknade jag skittidigt av att det regnade som tuuusan alltså! Det åskade och det var som om att himlen hade öppnat sig. Jag gick å stängde lite fönster som vi hade öppna å försökte somna om igen. Jag lyckades efter några minuter så det var skönt! Sedan sov jag faktiskt till 11-tiden! Så skönt!
Jag låg å drog mig lite innan jag klev upp å lagade till lunch på en gång.. När jag åt tittade jag på Chuck, ja men vistt vettni, haha, nu har jag börjat kolla på den serien också..! Jag blir ju galen snart, serieberoende!

Vi ett gick jag ner å väntade på att Lotta skulle hämta upp mig. När hon kom åkte vi till fotbollen, vi skulle nämligen spela match idag :) Det är ju faktiskt seriestart på¨hösten för oss eftersom att matchen blev inställd förra veckan..
Jag började på bänken, som vanligt, men fick komma in efter typ en halvtimme. Jag fick då spela innermittfält, där jag hör hemma, å det gick ganska så bra. Det stod 0-0 i halvlek..

När andra halvleken startade satt jag på bänken igen. Men återigen fick jag kliva in, denna gång kanske efter 20 minuter :S Lite svårt att veta jag har inte så stor koll på tiden.. Men fick då hoppa in i spela först höger ytterback å sedan vänster. Det gick faktiskt rätt så bra, dock blev det en del felpass då å då, men det blev inga farliga situationer av det, å det är väl det som är huvudsaken :) De ledde ett tag, men tillslut så vann vi med 3-2 :) Det kändes helt underbart!


Så gott med pizza :)

När jag kom hem så kände jag mig förtjänt av en pizza, så det var precis vad jag beställde :) Sååå gott! Som ni ser så kikade jag på Chuck medans Å AZ tittade på Dexter :P Ja, välkommen hem till nördhuset, haha! Men vi båda försöker njuta, ladda om å andas ut i de sista fria timmarna för det här läsåret! För imorgon, ja då börjar skolan igen för oss båda. Å i år har vi tagit på oss mer än vad vi kanske kommer hinna med, båda två. Men vi får se, jag ska göra mitt bästa :)

Nu tänkte jag lägga mig i sängen å fortsätta att titta på Chuck å sedan sova gott! Jag hoppas att ni gör detsamma så hörs vi imorgon!

Puss puss på er mina trogna läsare!

Stureplan..

Hej hej folket!
Igår skulle jag och AZ som sagt var käka tacos och dricka lite öl, det gjorde vi också :) Vi satt här hemma å spelade lite spel å snackade och hade det väldigt trevligt! Men när vi kände oss redo hoppade vi på bussen till Stureplan istället. Ja, ni läste rätt :P Både jag och AZ kände oss lite sugna på det, vi hade på oss fina klänningar och sminkat oss lite extra :) Ibland vill man lixom göra så istället för att bara hänga som man är på ett ölhak på Söder också..


Vi igår :)

Vi gick in på Sturecompagniet, jag hade aldrig varit där tidigare och många har pratat om det så tyckte att det var dags! Men varken jag eller AZ gillade det direkt, så vi var bara kvar i max en halvtimme.. Vi drog då vidare till Induci istället. Där var det bättre drag och roligare folk! Så vi blev kvar till en kvart innan stänging, dvs 02.45.. Då började vi dra oss hemåt å vi kom hem vid 03.30-tiden. Då var det bara att tvätta av mig sminket snabbt som satan innan jag dök ner i sängen..
5,5h timme senare ringde klockan å då var det bara att stiga upp å göra sig i ordning för jobb igen :/


Det syns ju på bilden att jag är lite småsleten måste jag säga :P

På jobbet gick det mot förmodan rätt så bra. Skönt! Dagen gick snabbt å när jag väl var hemma igen åt jag lite tacorester, eller inte så lite. Jag åt väldigt mycket :P Jag har en tendens att bli så när jag är bakis.. Sen jag kom hem har jag bara tagit det lungt. Å det tänker jag fortsätta göra :)

Hoppas att ni andra också har haft en fin helg! Vi hörs imorgon!
PussPuss!

Fredagskväll :)

God dag, god dag!
Tack alla ni som höll tummarna för mig idag ;)
Jag tror att det gick ganska så ok på tentan. Jag skrev på alla uppgifter (7) men det finns risk för att jag får noll poäng på två av dem, då jag chansade ganska rejält.. Det är bara att hoppas på det bästa och vänta å se vad resultatet blir :)
När jag var färdig drog jag in till stan och handlade en ny almanacka, kollegieblogg, stift, hårfärg, mascara och lite öl :) Nu har jag gjort mig i ordning inför kvällen!


Såhär ser jag ut :)

Jag och AZ ska äta tacos å dricka lite öl ikväll. Vi vet inte vart det bär av sedan, men det får humöret avgöra ;) Det är ju trots allt fredag! Å jag tänker glömma bort, för några timmar, att jag ska upp å jobba imorgon klockan 11.00.. hehe..


Skål på er ;)

Vi hörs imorgon pigga och krya :P
Trevlig fredagskväll på er!

PussPuss!

Elektromagnetism!

Hej hej!
Idag blir det ett kort inlägg.. Jag gick upp vid halvtio-tiden å gjorde mig frukost. Jag satte mig sedan å pluggade å pluggade tills jag inte orkade mer. Kikade då på det nästsista avsnittet av Nip/Tuck sedan blev det plugg igen.. Mot eftermiddagen blev det dags för mat å jag gjorde då kyckling, med ungsbakade rotfrukoter och chilibea. När jag åt tittade jag på sista avsnittet av Nip/Tuck.. Å fy tusan vilket tråkigt avslut! Jag hatar när de inte gör lyckliga slut så att man vet att de lever lyckliga i alla sina dagar, så att man lixom slipper oroa sig :P Haha, närå men men, det blev ju lixom ett slut iaf..
Det blev sedan dags för fotbollsträning. Träningen gick ganska så bra och det var skönta att springa ur sig lite. När jag kom hem duschade jag och sedan satte jag mig å pluggade igen. Men orkade bara i knappt en timme. Nu har jag suttit här framför datorn ett tag och tänkte börja dra mig mot sängen. Jag ska läsa lite mer fysik innan jag släcker lampan.

Nu måste ni alla hålla tummarna för mig imorgon mellan 9.00-14.00.. Då ska jag skriva min omtenta i elektromagnetism. Det hänger inte längre på nå pengar men skulle ju vara otroligt skönt att bli av med en så stor kurs på 12 hp.. Vore väldigt, väldigt, vääääldigt sköönt!!

Jag skriver hur det gick imorgon, så vi hörs då!
PussPuss!

Ulriksdals Wärdshus!

Hej hej!
Jag kikade på det senaste avsnittet av Entourage igår istället, det var ganska bra faktiskt. Sedan somnade jag sött :P Idag gick jag upp vid åttatiden å gjorde mig iordning för jobb. Jag jobbade mellan 11.00-16.00. Det gick väldigt bra. Det var lungt. Det märks att semestrar har tagit slut å att sommarvärmen börjar gå mot höstvindar istället.

Jag har inte berättat vart jag har jobbat nu i sommar, detta på grund av att det var en hel del strul med det.. Men efter mycket om och men fick jag, för mig, det bästa sommarjobbet iaf :) Är så nöööjd med mina val!
Jag jobbar på Ulriksdals Wärdshus! Det är mycket fint ställe där jag som ni föstår trivs väldigt bra! Idag när jag jobbat färdigt passade jag på att ta lite bilder från terassen :)


Utsikt från terassen på Ulriksdals Wärdshus!

De har alltid ett supergott smörgåsbord, både dagtid, kvällar och helger. A la carte - menyn finns alltid som alternativ och på vardagar finns det en speciell lunchmeny. Det finns även något som kallas säsongsmeny och avsmakningsmeny. Med andra ord finns det väldigt mycket att välja mellan. Jag har endast hört positiva kommentarer så jag rekommenderar er starkt till att göra ett besök hos oss :)


Terassen och man ser paviljongen där nere till vänster..

Det finns många olika utrymmen att hålla till på. Här ute på terassen, nere i paviljongen, lilla matsalen, stora matsalen, lilla sällskapet å såklart hela "festvåningen" också. Man kan även sitta utomhus både i loungen som jag ej har på bild med en soffgrupp å vid de vita borden och stolarna på förra bilden.. Det är många som har sin bröllopsfest här å det har varit fint varje gång. Det finns även ett slottskapell i närheten där självaste vigselakten äger rum. Som ni kan se på bilderna är miljön otroligt fin!

Jag ska ta å knäppa nån bild på maträtterna också om jag har tid någon dag, de har så fina upplägg ibland så att man går ut med ett leende på läpparna när man serverar maten. Desserterna är extrafina tycker jag :)

Så nu vet ni vart jag håller hus om dagarna när jag säger att jag jobbar :P Kom gärna å besök mig som sagt var :)
Jag var bara hemma i en halvtimme efter jobbet innan jag drog iväg igen. Då var det fotbollen som kallade. Idag gick det bättre att träna, så det var ju skönt. Nu har jag kikat på True Blood med AZ å ska dra mig till sängen.

Vi hörs imorgon folket!
PussPuss!

Glada nyheter :)

Heeej!
Idag har jag glada nyheter :) Så härligt och underbart!! Jag kommer att få pengar från CSN vare sig jag klarar tentan på fredag eller ej :P Hihi! Vilken lättnad alltså! Ni förstår inte hur skönt det känns. Alltså jag vill väldigt gärna klara tentan såklart ändå, men det är inte alls samma press..
Detta är möjligt tack vare att jag inte blev klar med alla kurser under det första året, haha, sjukt jag vet :P Ni som känner mig å ni som har läst min blogg i nästan ett år vet att jag under årskiftet ifjol höll på å donade med gamla laborationsrapporter. Jag och läraren höll på att skicka mail fram och tillbaka tills jag slutligen blev godkänd. När jag blev godkänd på dessa labbar fick jag 6 hp "insatta" på min sida. Dessa 6 hp tillhör då mitt andra läsår trots att jag läste kursen första året. Det betyder att jag under mitt andra läsår har klarat 46,5 hp å jag behövde klara 45 hp för att få pengar. Alltså kommer jag få pengar från CSN med 1,5 hp:s marginal :P Haha! Med andra ord var det tur att jag inte klarade rapporterna under första året, haha, så skönt att den där skiten förde nå gott med sig :D Helt lovely!!


Har jag någonsin berättat om vår superlånga rulltrappa upp från tunnelbanan ;P?

Idag har jag alltså haft ett litet leende på läpparna å det har varit så skönt! Nu kan jag äntligen se framemot att börja skolan igen. Den börjar ju faktiskt redan på måndag, det ska bli spännande å läsa lite kvantmekanik, men det är nog oootroligt svåårt.. Shit, vad har jag gett mig in på :S :P
Jag har pluggat ganska så bra idag iaf, men det har väl gått sådär. Det är den där jädrans teorin som tar knäcken på mig.. Jag lagade till lasagne idag också som till och med räckte till 5 matlådor, riktigt najs :)


Söta AZ i den långa rulltrappan :)

Jag kände att jag ville njuta lite av den glada nyheten så jag lurade med mig AZ på bio :) Vi kikade på Horrible Bosses. Den var bra! Vi satt å skrattat för jämnan :) Me like! Det är så härligt med komedier ibland, man blir ju på så bra humör. Det är bra att skratta, jag tror lite på; Ett gott skratt förlänger livet :) Gör inte ni?

Tack för den fina kommentaren Lovisa :) Jag blev glad! Du är alltid fin min kära, saknade vän! Men vi ska ses i höst, jag lovar!

Nu tänkte jag tvätta mig, borsta tänderna, gå på toa å krypa ner i sängen. Jag vet dock inte om jag ska kika på Nip/Tuck eller sista delen av Tracys hämnd.. Vi får se. Jag har nämligen bara två avsnitt kvar av Nip/Tuck å jag hatar när serier tar slut. Det är ju lixom sista säsongen också.. Mm, ett väldigt dilemma det där :P

Vi hörs imorgon, PussPuss!

Kass träningsdag..

Halloj halloj!
Läget med läsarna idag då? Med mig är det rätt ok alltså :)
Jag gick upp vid åtta-tiden imorse och gjorde mig i ordning därefter drog jag till skolan å mötte upp Malin, Sigrid och Angelica. Från början var det bara jag och Malin å vi pluggade på ganska bra då. Lyckades lösa två hela uppgifter utan en enda titt i facit :) Det är bra dä..


I väntan på bussen imorse..

Men när vi sedan kom in på teoridelen kändes det ganska piss igen. Alltså det är det som är så svårt. Om det bara hade varit en räknetenta så är jag ganska säker på att jag skulle klara den. Men nu är det så att jag måste klara åtminstonde hälften av alla poängen på både räkne- och teoridel.. Suck.. Kursen är lixom 12 hp å 17 kapitel! Det är huuur mycket som helst! De fyra teorifrågorna är lixom helt olika på varje övningstenta, det finns ju så mycket att ta av så det blir inget som helst sammanhang.. Oerhört irriterande!


En till bild i väntan på bussen :P

Jag var kvar till 17.30 då drog jag mig till Östra Station. Där hoppade jag på roslagsbanan å åkte till Östberga. Väl där gick jag i fem minuter innan jag kom till fotbollsplanen :) Det var alltså dags för träning..!
Jag kände mig rätt pepp på att träna, men det gick ju allt annan än bra. Uscha! Jag var irriterad när jag åkte därifrån. Det är så jädrans tråkigt när det går piss :( Man känner sig kass å vill bara åka hem å lägga sig.. Men men, jag vet att man har sådana dagar ibland så ska försöka skaka av mig det innan onsdag då vi har träning igen..

När jag kom hem duschade jag å käkade upp de sista chipsen från helgen :P Det får man göra när man har tränat å inte hunnit äta nån middag :P Vi kikade på Svenska Hollywoodfruar å nu ligger jag i sängen igen. Dagarna går så oerhört snabbt, jag hinner knappt med :S :P

Jag har fått reda på en bra sak idag, som gäller CSN. Men jag vågar inte tro på det förens jag ser det med egna ögon så ska avvakta med att (kanske kunna) berätta den glada nyheten :S Måste få besked från dem först.. Jag väntar spänt..!

Nu blir det Nip/Tuck å sedan läggdags. Sov gott allesammans!
PusselipussPuss!

En arbetsdag..

God kväll!

Idag har det varit en lång dag på jobbet. Jag vaknade, duschade, gjorde mig i ordning och drog till jobbet. Jag började 11.00 och slutade 22.00.. Av de elva arbetstimmarna var det full fart i åtminstonde 9,5.. Det var väldigt mycket folk idag å vi var inte så många i servisen. Men det har gått hur bra som helst och tiden går ju snabbt ändå :) Dricksfickan är glad å det innebär att även jag är glad trots att ben och fötter värker efter långpannan..

Jag kom hem strax före 23 å gjorde mig då lite mannagryns gröt. Jag snackade lite med AZ och Ecka innan jag hoppade in i duschen å tvättade av den klibbiga kroppen. Nu ligger jag här i sängen å känner mig lagomt trött. Jag ska försöka somna inom en timme så att jag är pigg imorgon. Imorgon ska jag nämligen åka till skolan å möta upp några klasskompisar. Vi alla ska plugga inför diverse omtentor som vi måste klara för att få pengar av CSN :S Skönt att kunna stödja och hjälpa varandra iaf :)

Jag har tyvärr inte knäppt något kort idag, så det blir ett färglöst inlägg. Jag ska se till att ta några bilder imorgon så att det blir lite mer liv i inlägget då :) Vi hörs imorgon då, sov så gott!

PussPuss!

En liten uppmaning!

Tjoho!

Det blev visst inget pluggande idag :S Inte bra! Men alltså jag orkade bara inte.. Shit.. Jag måste ju verkligen klara tentan på fredag.. Jag är så nervös inför den så att jag nästan blir blockad istället.. Jag ska göra mitt bästa å jag ska plugga varenda dag tills på fredag. Imorgon jobbar jag dock hela dagen, men till å från jobbet å en timme innan jag lägger mig måste jag hinna med iaf..
Ecka ska sova hos oss i två nätter så han är här nu. Vi alla tre (jag, AZ och Ecka) gick å handlade å hyrde film. Det blev den svenska filmen; Gränsen. Ingen av oss hade hört talas om den tidigare, men den var rätt ok :)
Nu ska jag kika på ett avsnitt av Nip/Tuck innan jag lägger mig.

Men när jag ändå är inne på å berättar lite om sommaren så kan jag med stolthet säga att jag har skänkt en timlön till Afrikas Horn, eller alltså till Läkare utan gränser! Jag har inte haft det speciellt bra ställt med pengar i sommar (utifrån min vardag och min verklighet) å vet inte ens hur det kommer se ut till hösten MEN att att ändå skänka en timlön till de så svårt drabbade var det inte en minsta tvivlan om!! Det tycker jag att alla kan göra! Hjälp till å påverka det som händer ute i världen, tänk om 1 miljon av oss svenskar skulle ge 100:- då skulle de sådär över en natt få in 100 miljoner! En hundralapp är faktiskt inte så mycket för oss i Sverige, men tänk vad mycket det kan betyda för de som verkligen behöver. Jag mår så dåligt av att se de små barnen som lider så..
Det är en uppmaning till er från mig :)

SÅ HÄR KAN DU HJÄLPA

Skänk en valfri gåva via plusgiro 90 06 03-2 eller bankgiro 900-6032 och märk betalningen AFTONBLADET TIMME.

Sms:a TIMME till 72970 och du skänker en gåva på 50 kronor. Ange TIMME 100 för en gåva på 100 kronor och TIMME 200 för en gåva på 200 kronor.


Natti natti allesammans!
PussPuss!

Tankeställare!

Hallå hallå!
Idag jobbade jag mellan 11.00-15.45.. Tanken var att jag snabbt skulle iväg å spela fotbollsmatch. Men det blev inställd p.g.a regn :( Mycket tråkigt! Jag som stressade som tusan för att hinna färdigt på jobbet :S Jaja, det går väl inte å göra så mycket åt det..

När jag kom hem fick jag ett litet ryck å städade.. Dammsög, torkade handfat, toalett och skurade. Så nu är det fint här igen :) Skönt! Ikväll ska jag plugga någon timme å sedan slappa..

I sommar har jag läst två bra böcker, båda är självbiografier från två olika kvinnor som varit med om det mest fruktansvärda som kan hända. Den första jag läste är om "Arbogamamman" som miste sina två barn då de blev mördade av en tysk kvinna. I boken beskrivs det hur hon och hennes pappa upplever hela händelseförloppen från dödsdagen till "uppgörelsen". Den är otroligt bra skriven och ett flertal gånger har tårar fällts på min kind. Det är en berättelse som skulle kunna bli till film, när jag läste glömde jag ibland bort att det faktiskt har hänt på riktigt.. Så fruktansvärt hemskt!


Många var skeptisk mot Emma (Arbogamamman) eftersom att hon aldrig grinade..

Tydligen så har jag kommit in i någon period där jag vill läsa samma slags böcker, för när jag var å hälsade på mamma i Sundsvall i sommar lånade jag; "När livet stannar" av henne. Det är en bok skriven av Malin som mister två av sina tre barn och sin man i tsunamikatastrofen.. Hon berättar sina mörkaste tankar och upplevelser från dag ett och några år framåt. Boken döljer inte känslor utan tar med de värsta tankarna en människa kan tänka och på så sätt är den otroligt ärlig. Den får mig att uppskatta livet och mina kära mer och får mig att försöka ta vara på allt som jag har! Ibland behöver man sig några tankeställare och dessa två böcker är väldigt bra på så sätt! Läs dem!


Ärlig och mörk sanning..

Nu ska jag kila en sväng. Men vi hörs igen senare :)
PussPuss!

Girl Power!

Todeloo folket!

Idag vaknade jag vid tiotiden å kände mig fortfarande rätt så trött. Men jag gick upp å satte mig å pluggade i en timme typ. Det gick ganska så bra och själförtroendet växte lite. När jag blev lite less gick jag till Gabbes (en närbutik på samma gata) och köpte mjölk, tandkräm och godis :P Jag gick hem igen å åt frukost, en smörgås och oboy :) Fagerhovarna köpte oboy när de var här å det finns fortfarande kvar, så barnsligt gott :)


Såhär ser det ut precis utanför vår ytterdörr, väldigt trevligt.. NOT!!

När frukosten var uppäten och ett avsnitt av Nip/Tuck var avklarade satte jag mig å pluggade igen. Dock gick det betydligt sämre denna gång och jag tappade därför humöret och hoppet ganska snabbt.. Jag pluggade i knappt en timme innan jag bestämde mig för att försöka sova en stund till. Men när jag inte lyckades med det heller tog jag med mig datorn in till sängen å kollade på andra delen av Tracys hämnd..!


GirlPower så det heter duga :) If tomorrow comes är orginaltiteln :)

Jag har längtat efter att få se Tracys hämnd igen sååå lääänge! Å äntligen har jag fått hem den på datorn. Jag trodde inte att den fanns att ladda hem för jag har letat efter den förut. Men så visade det ju sig att jag då när jag sökte hade stavat Tracys Hämd. Snacka om dålig svenska om jag inte ens kan stava till hämnd. Men men, nu är den hemma iaf å den är ju hur bra som helst! Jag älskar stilen, attityden och handlingen! Se den om ni inte har gjrot det :)

Nu sitter jag här å ska käka lite innan det är dags att börja dra sig mot jobbet. Jag börjar 17.30 idag å kör till stängning. Jag kommer inte riktigt ihåg vad det är för sällskap, men det återstår väl att se :)
I och med att det finns risk för att jag jobbar sent ikväll kanske det inte blir något till inlägg. Men kanske ;)

Ha en bra fredag! PussPuss!

Tell me what you don't like about yourself!?

God kväller!
Veckan som nu har varit har rullat på sakta men säkert.. Jag har gjort i stort sett samma saker varje dag. Pluggat, kollat på serier, ätit och tränat.. Å det är verkligen allt jag har gjort.. Så tråkigt!! Eller träna är iaf skoj, men kan vara segt att ta sig dit ibland :P I måndags hade vi B-lagsmatch också, mot ett ganska så bra lag. Jag fick spela hela tiden vilket var otroligt skoj :) Vi vann med 5-0..


God mat som jag åt idag :)

Ni vet dagarna bara går, vare sig man vill det eller inte. Ibland går det alldeles för snabbt å ibland vill man bara stanna och njuta av varenda ögonblick.. Den här veckan har gått både sakta och snabbt.. Det är som man säger tycker jag; att tiden går långsammare när man har tråkigt. Å jag har haft rätt så tråkigt med allt pluggande. När jag väl får mina aha-upplevelser på vissa uppgifter kan det iofs pigga upp hela dagen, eller åtminstonde några timmar :) Men annars är det rätt så segt.. Fast det är ju faktiskt torsdagkväll nu så det har väl flytit på rätt ok ändå..

Jag var på träning ikväll å sedan jag kom hem har jag kikat på Nip Tuck.. Nu har jag redan sett klart på säsong 5 :P Haha! Alltså jag blir ju verkligen beroende av serier, det är sjukt! Men den här är så bra, den är brutal och sexig. Kanske en lite mer killserie, eller jag tycker inte det, men finns nog många som skulle säga så iaf :P Det handlar om två plastikkirurger och deras olika relationer till kvinnor, män, patienter, familj, vänner och fiender!
Varje avsnitt inleds med; "Tell me what you don't like about yourself Så bra!


Nip/Tuck!             Jeffrey Cain - A perfect lie


Nä, nu får vi hoppas att jag har lite roligt saker att berätta om i helgen här. För om jag ska fortsätta skriva om sånt här trams är det väl ingen som vill fortsätta att läsa :P Men nu är jag iaf i fas igen med dagarna. Det är skönt! Då kan jag babbla på om annat..

Sov så gott så hörs vi imorgon!
PussPuss!

Plugg-press-stress!

Tjena tjena!
Jag hann inte skriva ett till inlägg igår, det blev så sent innan jag la mig. Så tar det inlägget nu istället :P
I fredagskväll upptäckte jag en mindre rolig sak.. Angående CSN och alltså min närmasta ekonomiska framtid.. Jag med fler hade missuppfattat CSN. Vi alla (jag och några till från klassen) trodde att man måste ha klarat 75% av alla studier för att kunna få lån och bidrag igen till hösten. Men nu visade det sig att man måste ha klarat 75% av de senaste 40 studielånveckorna, dvs det senaste läsåret. Jag har klarat 40,5 av 60 hp å måste alltså ha klarat 45 hp för att bli godkänd.. Det saknas 4,5 skit-högskolepoäng! Jag är otroligt irriterad och stressad av detta faktum!
Jag ska skriva en omtenta den 26:e augusti å den MÅSTE jag alltså klara för att få mina pengar i höst :S Den tentan är på 12 hp så den är stor och otroligt svår. När jag skrev den sist så blankade jag. Det känns inte så bra. Har panik fast vet att jag måste lägga den energin på plugget istället..


Efter mycket om och men vågade jag mig äntligen ut på taket, hihihih :)

Så hela lördagen ägnade jag åt att plugga. Jag satt här ute på taket i några timmar och pluggade också, skönt att få lite solljus.. På söndagen jobbade jag å det var full fart. För i parken brevid jobbet så var det underhållning, någonting som heter Diggilo. Skoj med mycket folk för då går tiden mycket snabbare och man får bättre dricks :)

Nä, nu ska jag plugga en sväng. Men jag skriver mer igen lite senare!
Ha det fint folket!
PussPuss!

Bröder <3

Tjo tjo!
På söndagen efter bröllopet var man skapligt seg så att säga. Men det var absolut värt det :) Så otroligt fint, roligt och härligt bröllop! Underbart med kärlek i luften :)
Maxen och Fabian kom hem båda två så det var bara att rycka upp sig å försöka vara social! De hade inte träffat varandra på en vecka då Max varit hos Magnus så de blev väldigt glada att se varandra igen! Så gulligt <3


Max hade med sig sin motorcykel som de båda lekte på :)

Det hände väl inte så mycket mer.. Lousie kom förbi å vi kikade på film och käkade räkor med mera, väldigt gott och mysigt :)
På måndagen drog jag mig tillbaka hem till Stockholm igen.. Jag hann bara vara hemma i nån timma innan jag åkte iväg på fotbollträning!
På jobbade jag lunch å tog det sedan lungt. På onsdagen så jobbade jag också lunch, var hem en snabbis innan jag återigen åkte iväg på träning. Å i torsdags så jobbade jag också lunch och hade även då träning på kvällen :)
Skönt att komma igång med träningen igen, det behövdes verkligen!


Max visar Fabian hur man gör :)

I fredags hade jag och AZ en rejäl städdag här hemma, det behövdes också kan jag säga! Vi städade på ställen som vi typ aldrig har gjort förut, plus det vanliga då! Rensning av skafferi, skåp, micro, ugn, badrumsskåp och hyllor, avlopp, rengöring av väggar, lister och en massa, massa annat! Efteråt kändes det otroligt skönt :)

Vi hörs senare folket!
PussPuss!

Alexandra och Anders

Hej igen alla!
För att fortsätta där jag slutade ska jag berätta lite om bröllopet mellan Alexandra och Anders som ägde rum lördagen den 6:e augusti :) Jag, Jessica och Louise gjorde oss i ordning hemma hos Jessica. Lousie sminkade Jessica och vi alla hjälptes åt med kläder, skor, smink, smycken å allt möjligt.. Mamma kom å hämtade Fabian (hon skulle vara barnvakt åt honom, Max var redan hos Magnus) och jag, Jessica och Rikard åkte in till Hälsingtuna kyrka i Hudiksvall..


Jag i bilen på väg in till kyrkan :)

Det hela började klockan 14.00 så vi var där en stund innan. Vi träffade alla andra glada släktingar och satte oss tillrätta i kyrkan. Jag kände mig nervös av någon anledning, jag tänkte väl på den dagen det är min tur att gifta mig, om den nu kommer..


Fina Lousie i kyrkan!

Mina duktiga kusiner/syskon och deras partners sjöng Forever med Kiss i kyrkan å det var så otroligt vackert! Jag rös i hela kroppen, de fick till stämmorna så himla bra! Dock har jag ingen bild på dem för jag knäppte endast med Lousies systemkamera..


Fina Jessica i kyrkan!

Det var fler som också sjöng å det var otrolligt vackert det med. Hela bröllopet var vackert! Jag kunde inte hålla tårarna borta.. Jag har blivit så känslig sådär på sistonde.


Så vackra!

Efter vigseln dröjde det någon timme innan alla samlades på en gård i Forsa. Kommer inte ihåg vad den heter men det var väldigt mysigt där. Vi fick fördrink och skålade när brudparet kom :) Vi minglade runt lite innan det var dags att gå in och njuta av middagen :)


Fina, fina Alexandra :) Min kusin!

Maten var god och jag hade väldigt trevligt bordssällskap :) Se bara på bilderna nedan :)


Magdalena, en riktig skönhet!


Antonia och Lousie!


Gute, Christian och Jessica!



Alexander, en gentleman!


Mattias, Antonias fästman :)


Rikard, Jessicas fästman :)

Under middagen fick vi höra på en massa fina tal och sånger! Jag grinade och skrattade ett flertal gånger, precis så som det ska vara :) Även jag, Jessica, Maggie och Louise sjöng en sång som vi skrivit, den blev väldigt bra tycker jag själv iaf :P


Tårtdax :) Så söööta!
Efter tårtan så blev det partaj :) Jag hade det väldigt skoj! Det var ett otroligt lyckat och fint bröllop som jag är glad att få ha varit med om! Dessutom önskar jag Alexandra och Anders all lycka för de är så fina tillsammans!


Maggie, Lousie och Jessica har en liten skrattpaus ifrån allt dansande :)


En sån härlig bild tycker jag :)


Louise och jag :)


Vi igen :)


Börjar Maggie bli lite less på Jessica kanske :S :P Haha!


Syskonkärlek :)


Jag och min fina, fina långklänning :) Så glad att jag köpte den!


Min fina storasyster Jessica :)


Brudparet som tackar för sig :)

Som sagt en otroligt lyckad dag/kväll/natt som man kommer minnas hela livet! Alla var så glada och fina, speciellt då Alex och Anders!

Det var allt för nu.. Vi hörs imorgon igen :)
PussPuss!

Förberedelser :)

Heej!
Nu har jag inte skrivit på ett bra tag igen.. Sorry! Det är så jädrans svårt att hinna med att göra det. Men nu har jag satt mig ner på sängen för att skriva några rader iaf :) Sist jag skrev hade jag varit på fotbollsträning en onsdagskväll. På torsdagen jobbade jag å på kvällen tog jag sedan tåget upp till Hudiksvall. Där väntade en bil på mig å jag körde till Gnarp..


Jessica ville ha lite hjälp att duka inför en minnesstund..

På fredagen umgicks jag hela dagen med sötaste Fabian! Vi myste lite innan vi vaknade helt, sedan blev det frukost och ombyte av kläder. Vi lekte lite inne innan vi gick ut å hoppade lite på studsmattan. Det var riktigt mysigt att få rå om den lille helt för mig själv :) På eftermiddagen åkte vi in till Hudiksvall tillsammans med Jessica, Maggie och Christian. De skulle åka å provsjunga i en kyrka medans jag och Fabian uträttade en massa ärenden på stan..


Sötnöt <3
När de hade sjungit färdigt hämtade jag upp dem igen och vi handlade det sista innan vi drog tillbaka till Gnarp. Väl där hackade vi upp lite tacos å käkade. Även Lousie och Alexander kom. Resterande delen av kvällen donade vi med Alexandras möhippebok och vårt uppträdande till henne och Anders. För er som inte förstått så gick hela fredagen till att planera inför deras bröllop som var dagen efter :)


Fabian börjar bli så lik sin storebror Max :)

När kvällen började nå sitt slut var vi alla riktigt trötta. Vi hade gjort ett bra jobb med möhippeboken å kände att om vi skulle fortsätta klistra in saker skulle det spåra ut helt, haha :P Så vi bestämde oss för att vi var färdiga och gick å la oss för att få lite skönhetssömn innan bröllopet :)

Det var allt för nu, jag skriver igen lite senare idag å berättar du om hur bröllopet var :)
PussPuss så länge!

Fotbollsträning :)

Hallå hallå folket!
Idag gick jag upp å jobbade som ni redan vet. Det var väldigt lungt idag och jag hade tiotusen gånger hellre legat ute i solen. För idag var det riktigt, riktigt fint väder! Inte ett enda moln, så det var extra jobbigt att stå inne i långa svarta byxor å svart skjorta. Men vad gör man inte för pengar :P Jag kom hem 16.45 å då var det bara att packa om väskan, å pallra sig iväg till höstens första fotbollsträning!

Jag hade gruvat mig lite inför träningen samtidigt som jag tyckte att det skulle bli riktigt skoj. Å det var skoj! Å väldigt jobbigt också, jag hade blodsmak i munnen. Nu när jag har duschat å sådär så känner jag redan att träningsvärken redan kommer smygandes :P Hehe.. Men det gillar jag ju ändå..!

Imorgon ska jag också jobba så tänkte försöka lägga mig i tid ikväll. Igår blev det lite väl sent. Så ska dra igång en film i sängen om nått tag här. Jag tänkte kika på Limitless, den verkar vara en film i min smak :)


Hoppas att den är bra :)

Idag har jag även varit duktig nog att beställa kursboken till kvantmekaniken som jag ska börja den 29 augusti! Det känns väldigt bra! Annars brukar jag beställa böckerna när kursen redan har börjat å då får jag den en vecka för sent. Å en vecka betyder väldigt mycket i universitetsvärlden! Den här kursen är lixom bara fyra veckor så det säger väl sig självt att det inte är bra att missa en fjärdedel.. Så det var mycket bra gjort av mig :)

Nä men, vi hörs imorgon då :)
PussPuss!

Luftballong!

God kväll folket!
Låt mig tänka. Jo, igår gjorde jag inte ett skit på hela långa dagen! SÅ patetiskt att det nästan inte är sant. Men som sagt, det är det. Jag låg hemma å kollade på Nip Tuck hela tiden. Jag kikade på nån film där emellan men låg alltså i soffan 95% av dagen. Sjukt! Det enda vettiga jag gjorde var att handla mat och tillaga maten..


Provade på att laga till något nytt :)

Jag köpte mig fläskkotletter, lätt-cream fraiche, champinjoner och potatis å lagade till denna goda maträtt :) Ibland får jag nå ryck å blandar ihop något som känns gott, åsså blir det gott :) Det kanske sitter lite i blodet ändå att pappsen är kock :P Å mamma är dessutom också väldigt bra på att laga mat :)


Riktigt gött blev det :)

Så ja, det var så gårdagen såg ut.. Haha, väldigt händelserik måste jag säga. Men men, man måste väl ha några sådana dagar också ibland. Dagen som har varit skiljer sig faktiskt inte alls så mycket. Dock låg jag ute i solen i 3-4 timmar å det var helt underbart! Fast otroligt varmt också, lite jobbigt att ligga på gräset här utanför för det fläktar ingenting å man kan inte svalka sig i nå vatten, men men. Det var skönt iaf :) Nu mot kvällningen har jag legat i soffan å degat igen. Men så hörde jag nå konstigt ljud utanför fönstret å blev tvungen att resa mig upp för att se vad det var. Detta fick jag se:


En stor, fin luftballong precis utanför mitt fönster :)

Det var så fint! Det som lät var när det "tände" elden och gasade. De var till och med närmare än vad som syns på bilden. Skitstor krog är det också, å ballongen, shit! Aaa, alltså riktigt coolt! En sån vill jag åka en vacker dag :) Jag brukar alltid se en massa luftballonger såhär på sommaren, minst en 6-7 stycken i luften samtidigt. Men aldrig att de har åkt såhär nära, åtminstonde inte när jag har varit hemma.. Nu ikväll såg jag tre å då endast från det här fönstrets vinkel..


Så vackert :)

Jag kikade nyss klart på säsong 2 av Nip Tuck å det slutade så spännade att jag bara måste se första avsnittet av säsong 3. Men jag har inte det avsnittet här. Det värsta är att jag har det på min hårddisk, men den är i Gnarp hos Jessica! Otroligt störigt! Men men.. Får försöka överleva i några dagar ändå :P

Nu tänkte jag iaf försöka sova. Jag ska jobba lunch imorgon å på kvällen har jag fotbollsträning, äntligen :) Men vi hörs då rå!

PussPuss och god natt på er!

Gröna Lund :)

Hej hej :)

I onsdags åkte jag hela vägen från Hudiksvall till Sundsvall med x-tåget. Det är väldigt smidigt måste jag säga. Väl i Sundsvall mötte jag och mamma och Jessica å vi drog till Birsta. Hela dagen ägnade vi typ åt att hitta kläder till Jessica :) Det var skoj och mysigt. Vi åkte hem en sväng till mamma i Sundsvall innan jag och Jessica begav oss till Gnarp igen..

I torsdags sov jag ut å sedan hämtade jag Max och Fabian på dags efter lunch. Vi åkte ner till Sörfjärden och låg där hela långa dagen. Hanna gjorde oss sällskap också :) När Jessica och Rikard jobbat färdigt kom även dom ner å badade lite :)


Max och Fabian som leker i Sörfjärden :)

Mot kvällningen fick jag reda på att det var förfesten inne i Hudik. Alltså förfesten inför Hudikkalaset. Jag blev sugen på att åka in så det var precis vad jag gjorde :P Jag åkte hem till Lisa och förfestade där. Hon rotade fram lite kvarglömda viner som slank ner som vatten :P


Fina Lisa :)

Dock fick jag nog i mig lite för mycket, så att säga. Jag tycker alltid att det blir så när festen inte är planerad. Men men, jag hade roligt iaf :) På fredagen mådde jag minst sagt pyton! Det var faktiskt nästan outhärdligt där i några timmar. Men jag pallade mig igenom det och lagom till tretiden mådde jag rätt ok igen. Så vid tre drog jag, Louise, Maggie, Christian och Alex ner till Stockholm och hem till mig :)


De fann mitt tak mycket intressant! Själv har jag aldrig vågat mig ut :S :P

Hela fredagskvällen myste vi hemma hos mig. Vi var först en sväng till Kistagallerian men sedan satt vi bara å snackade hela kvällen! Det var riktigt mysigt och trevligt och samtalsämnena tog aldrig slut! Precis som det ska vara :) Någon gång efter midnatt bestämde vi oss för att gå å lägga oss.

På lördagsmorgonen drog de iväg ner till Småland för att gå på bröllop å jag tog det lungt. Men klockan 14.00 var jag på jobbet å jobbade till 01.30. Jag jobbade på ett bröllop. När jag kom hem på natten dröjde det bara typ en kvart innan mina övernattande gäster kom tillbaka :)


Fina flickor på mitt tak :)

Vi alla sov ut på söndagen (igår) och det var riktigt skönt. Å efter mycket om och men bestämde vi oss för att åka till Gröna Lund. Jag ville göra det hela tiden å blev väldigt glad när de andra också bestämde sig för det :) Väl inne tog det tid innan vi bestämde oss för vilket sorts åkband som passade oss bäst. Det blev återigen som jag ville att vi köpte åkbandet :P Fast bara vi tjejer, grabbarna ville hellre gå runt å spela spel å sådär.


Louise och Magdalena så fina som vanligt :)

Å som vanligt när väl åkbandet var inköpt böjrade hysterin :P Haha, denna hysteri som jag fullständigt älskar! Känslan av att vara ett barn igen och springa runt mellan alla de underbart roliga karusellerna är ju bara för skön! Vi gjorde ett riktigt bra jobb måste jag säga, vi gjorde oss förtjänta av åkbandet :P Först åkte vi det blå tåget (ett spöktåg) det var rätt så läskigt, jag skulle aldrig ta med mig nå småbarn som en massa folk gjorde :P Sedan åkte vi Kvasten, en berg- och dalbana där man hänger nedanför rälsen lixom, den var härlig men inte läskig. Sedan blev det den nya berg- och dalbanan i trä, Twister. Den var lite läskig men mest härlig den med.


Maggie, Louise och jag i kö till nån karusell :)

Efter dessa tre karuseller kände vi oss mogna att pröva på Insane :P Hihi! Som jag har längtat efter att få åka den karusellen! Å shit vad roligt det var! Helt insane alltså :P Haha! Nä, men det var faktiskt riktigt skoj, synd bara att det gick så snabbt. Den totala åktiden är typ 20 sekunder, lite väl lite. Men men, skitrolig och läskig var den! Direkt efter den sprang vi till Fritt fall Tilt! Titigare har jag bara åkt vanliga fritt fall så detta kändes som en rolig upplevelse. Skillnaden är att när man är högst upp så lixom åker ryggstödet nedåt så att man ser rakt ner mot marken å sedan åker man ned så :P Riktigt skönt var det, det sög till ordentligt i magen, I love it! Men inte var vi nöjda där, utan vi sprang raka vägen till karusellen som heter Extreme! Den var cool, man var upp och ner, snurrade hit å dit, alltså man hade helt enkelt ingen koll på nånting! Skoj var det, men vi alla blev lite yra å illamående efteråt :P Haha! Fast det hindrade inte oss från att åka Insane en gång till :P Så det gjorde vi. Men därefter var det dags att åka hemåt, grabbarna hade redan väntat i över 40 minuter :P Hehe..

Vi hann alltså med att åka 7 karuseller å detta på drygt tre timmar! Haha, det är fan i mej bra jobbat dä! Vi hanna dessutom spela på några chockladhjul och dricka en läsk. Snacka om effektiva brudar! Gårdagen var med andra ord riktigt rolig! Jag delade den med supertrevliga människor med samma intressen! Helt underbart!

PussPuss!

RSS 2.0