Bakisdag!

Idag vaknade jag först vid niotiden å mådde pyton! Jag somnade om igen å sov oroligt i några timmar till. Fy vad illa jag mådde hela tiden. Å jag visste att det var finväder ute å tvingade mig själv att vakna till liv för att kunna gå ut å lägga mig på baksidan å sola!


Ett bakistroll!

Jag njöt egentligen inte alls i solen idag, men ville fortfarande bli brun! Så jag lyckades ligga ute i totalt 4 timmar kanske å nu såhär i efterhand känns det som om att det var värt dä. Jag älskar att vara brun, tycker att jag själv är betydligt finare då :)

Nu ikväll har jag svullat både pizza och chips för mig själv. AZ har jobbat. Å äntligen kom TrueBlood-avsnittet hem så jag har kikat på det :) Det var ett mycket bra avsnitt så nu längtar jag redan tills nästa kommer :P Jag har satt mig i sängen å tänkte läsa lite i boken. Kanske att jag tar igång en film innan jag försöker somna på riktigt. Men vi hörs igen imorgon då folket :)

PussPuss!

Humlan :)

God dag folket!
Igår hade jag en underbar kväll :) Den var riktigt lyckad på alla sätt och vis! Vid 18.30 samlades vi (fotbollslaget) i Humlegården för att käka sallader och dricka gott! Där blev vi sittandes länge, det var så varmt å skönt ute och alla var på bra humör :) Dock var det inte bara en lagfest utan även en avskedsfest för Therese som kommer att sluta och flytta hem till Kalmar igen :( Så det var sorgligt, men vi tog vara på varenda minut av henne :)


Ida (lagkaptenen) som ger vår avskedsgåva till Therese och Lotta i bakgrunden :)

Vid midnatt (tror jag att klockan var :S) gick vi till ett ställe som heter Oxid som låg alldeles brevid parken. Där inne blev det en hel del alkhol och dans! Det var riktigt bra drag och jag hade superskoj :)


Linda, IdaSofie, Madde, Anna, Frida, Lotta, Therese, Angelica, Camilla och Petra :)


Jag och Ida inne på Oxid :)


Camilla och Frida :)


Therese och Madde :)


IdaSofie :)


Madde :)


Frida :)


AZ, jag och Ida :)

AZ kom förbi hon med, som ni kan se, efter jobbet :) Oerhört trevligt! Dock blev det en taxi hem, bra för säkerheten men dåligt för ekonomin. Jag upptäckte dock att mina solbrillor och mitt mobilskydd är borta :( Det är jag lite sur över, men får väl skaffa nya rå..

Puss!

Utomhusbad!

Hallå hallå!
Idag vaknade jag vid 8.30 å kände mig pigg. Men jag låg ändå kvar lite granna i sängen för att vara säker på att jag egentligen inte var trött :P En halvtimme senare började jag smörja in mig med solskydd, packa ner väskan å göra mig i ordning för en dag i solen. Jag gick upp mot tunnelbanan å köpte lite matsäck att ta med innan jag åkte mot Rådhuset. Jag hoppade av i Huvudsta och började sökandet efter klipporna. Jag gick å gick å hittade inga klippor. Jag började ledsna efter ett tag och gick då in på ett utomhusbad-område istället. Det kostade 60:- men det var det värt!


Hittade en liten vän på vägen :P

Det har varit otroligt fint väder idag, så himla skönt! Jag njuter verkligen i solen. Lite tråkigt var det såklart att vara själv, men här i Stockholm är det trots allt ganska många som är det så man behöver inte känna sig helt som en outsider ;P Jag stannade i drygt 4 timmar å kände att jag då hade fått nog, måste försöka tänka på min stackars hud..


Gott fika :)

När jag kom hem upptäckte jag dock att hela min rygg är superröd! Så typiskt! Trots att jag smörjde in mig, men det kan ju vara så att jag missade ryggen lite eftersom att jag inte hade någon hjälp. Det är svårt att nå på alla ställen.. Jaja..

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för fest :) Vi ska ha lagfest och avskedsfest i ett i Humlegården idag, snacka om att vi fick perfekt väder! Dock är jag lite frustrerad för jag har inga sommarkläder, å nu när jag har handlat så har jag köpt jeans å sånt som jag ändå inte kan ha en dag som denna.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig som vanligt. Väldigt irriterande, man vill ju ha nå ljust och blommigt helst men det är svårt att finna i min garderob..

Vi får se om jag skriver nått ikväll när jag kommer hem, annars så hörs vi imorron.
PussPuss!

Badsällskap!?

God kväller på er!
Just nu ligger jag i sängen. Jag är nyduschad å sådär härligt slut i både knopp och kropp! Dagen har varit bra. Det gick bra på jobbet å matchen var väl ok. Hade varit skönt med en vinst, men det var en jädrigt svår å jämn match som slutade 0-0. Tråkigt å det kändes lite som en förlust. Men ett poäng är bättre än inget iaf :)


Tre nattlinnen som jag har fått av AZ's mamma :) Tack igen!

Imorgon kommer det vara finväder igen och jag är helt ledig :) Weehoo! Dock är det inte så många andra som jag känner här i Stockholm som också är ledig. Typ varenda en i laget jobbar till tidigast 15.00, de från klassen som jag har kontakt med är också upptagna, Issa är i Berlin, Danne jobbar å AZ börjar inte jobba förens 16.00 men känner ändå att hon inte hinner sola å bada innan dess :S Jag blir lite ledsen för jag vill inte ligga på baksidan imorgon igen, jag skulle väldigt gärna vilja kunna få mig ett dopp! AZ har ännu inte kommit hem från jobbet men när hon gör det (om jag fortfarande är vaken då) så ska jag försöka tjata med henne, åtminstonde i några timmar. Man hinner faktiskt mycket om man går upp i tid :P Annars får jag väl patetiskt nog åka själv då. Jag tänkte iaf dra till ett ställe med klippor alldeles här i närheten, endast två tunnelbanestationer från oss. Nära och (förhoppningsvis) bra :)

Nu ska jag lägga mig ner å läsa. Men vi hörs igen imorron!
PussPuss!

Sol, sol jättesköna sol :)

Hallå Solstrålar!
Idag är det ännu finare väder, nästan för varmt om jag ska vara ärlig. Luften står lixom helt still. Men jag vill absolut inte klaga. Fast det har ju varit lite jobbigt att ha arbetat, men det kan jag leva med :P

Nu har jag varit hemma i en kvart å ska åka iväg igen om fem minuter. Ingen vila ingen ro här inte :P Det är dags för vårsäsingens sista match å det vore oroligt skoj och bra med en vinst! Så håll tummarna lite för oss ikväll så hör vi igen när jag kommer hem :)


Jag innan jag drog iväg till jobbet i morse..

Första avsnittet på säsong 4 av True Blood kom ut igår, weehoo :) Som jag har längtat efter att få se Vampyr-Skarsgård igen :) Han är en riktig mumsbit i den rollen ;P Dock tar det sån jädrans lång tid att få hem avsnittet för jag har som vanligt laddat hem för mycket denna månad. Men ska låta det stå på nu medans jag är på match iaf :P

PussPuss!

Soldag nummer ett :)

Hej hej folket!
Idag har det varit riktigt fint väder, shit vad glad jag blev när jag vaknade :) Hihi! Jag vaknade rätt så sent, vid elva-tiden å såg solens strålar skina. Jag flög upp ur sängen å gick ut i vardagsrummet för att bekräfta att det var blå himmel :) Underbart! På tio minuter hade jag gått från sängläge till ligga ute i solen - läge ;) Jag njöt och jag njöt! Min första soldag för i år, dock skulle jag hellre ha legat på en strand eller åtminstonde nära ett hav, en sjö eller något liknande att svalka sig i. Men i och med att det blev så spontant hann jag inte planera några resor till ett sådant ställe, så bakgården fick duga.. AZ kom och gjorde mig sällskap först efter 13-tiden nån gång den lilla sömntutan men det var ju bättre sent än aldrig iaf :) Strax innan fyra gick jag in igen å lagade till lite mat.

När jag käkat upp och låtit det smälta lite hoppade jag på bussen till vårsäsongens sista fotbollsträning. Det var trevligt och vi tog det rätt så lungt eftersom att vi har match imorron. Alltså den sista matchen före sommaruppehållet..

Nu på kvällskvisten sedan jag kom hem har jag kikat på två filmer; No strings attached och easy A. Två lättsamma och bra filmer måste jag säga :) Så se dem! Tidigare idag ringde chefen också å ville att jag skulle jobba lunch imorgon, å det kunde jag väl ställa upp på. Jag vet att det kommer vara superfint väder imorgon, men jag har ändå lyckats blivit röd (som jag iofs faktiskt önskade igår :S) idag så det är väl lika bra att låta kroppen vila en dag från solen :P

Nu tänkte jag lägga mig å läsa lite å förhoppningsvis kunna somna innan ett iaf.. Tyvärr har jag inte knäppt nå bilder idag, sorry..! Ska försöka ta några imorron! Natti natti nu allesammans!
PussPuss!

Vända tillbaka dygnet?

Tjo!
Gårdagen fortsattes med lite SingStar och fler drinkar, mycket trevligt :) När vi kände oss redo begav vi oss till Slussen där vi mötte upp Isabelle. Vi gick in på DeBaser och satt å snackade hela kvällen. Det var väldigt mycket folk och stämningen var på topp :) Vi alla fyra åkte hem till oss när de stängde klockan 03.00 å satt å snackade ett tag till innan vi la oss. Jag hade en väldigt rolig kväll med mycket skratt :)


Carl & AZ duellerar en jämn kamp (eller inte :P) på SingStar!

Idag sov jag väldigt länge, vilket inte var konstigt eftersom att jag inte somnade förens vid 5-tiden imorse. Sjukt vad lätt det är att vända på dygnet på sommaren.. Å när jag väl vaknade låg jag kvar i sängen med ett leende på med vetskapen om att jag varken skulle jobba eller träna :) Sååå skönt att vara helt ledig! Jag har alltså bara slappat hela långa dagen idag å jag har njutit av varenda minut!

För att försöka lägga mig i någorlunda tid ska jag dra mig mot sängen nu å läsa lite i boken innan jag släcker lampan. Imorgon hoppas vi på finväder så att jag åtminstonde kan få bli röd :P
Sov gott! PussPuss!

Midsommar!

Hallå hallå!
På midsommarafton jobbade jag 13 timmar! Mellan 11.00-24.00. Det var rätt tungt men det gick bra.. Dock var jag och några till sugna på att fira midsommar vi med så jag, två från servisen och två kockar drog hem till en av dem på söder och drack lite groggar :) Det slutade sedan att jag och en av dem drog till Patricia. Det är en krog på Söder som befinner sig på en båt.. Vi hade riktigt skoj med en massa dansande och snackande. Jag var hemma vid 6-tiden på morgonen :P
Jag var så att säga ganska förstörd på midsommardagen (igår) men min kära vän Carl från gymnasietiden skulle  komma på besök så det var bara att piggna på sig igen :)


Såhär såg jag ut när jag gick å mötte Carl igår..

Han hoppade av i Sumpan som jag sagt åt honom att göra å vi gick å handlade lite mat tillsammans. Det blev kött, pärer å lite annat. När vi kom hem lagade vi (Carl) till potatisgratäng, det blev otroligt gott! AZ vaknade också till liv och vi drack lite öl och lite drinkar, mycket mycket trevligt :)

Nu ska jag kika på en film, men skriver lite mer igen senare och fortsätter att berätta om gårdagen :)
PussPuss!

Trevlig midsommar!

God morgon!
Igår handlade jag ett par röda byxor för 199:- och en senapsgul kofta för 175:- på JC :) De har faktiskt bra grejer där inne, borde gå dit oftare. När man var liten gick man jämt dit, å sedan nån gång i tonåren slutade man. Men nu är det att rekommendera igen :)


Bilden som jag försökte lägga upp igår..

Nu ska jag dra iväg och jobba. Som vanligt så jobbar jag på midsommar så det är inget nytt för mig. Dock känns det lite konstigt att när man väl slutar inte kunna möta upp alla hemma i Hälsingland. Men både AZ och Issa är iaf här i trakterna så får se om jag kanske går ut jag med. Det beror alldeles på hur sent det blir, för det vet jag inte än..


De nya kläderna som jag köpte :)

Men trevlig midsommar på er då folket så hörs vi imorron!
PussPuss!

Kistagallerian!

Tjo!
Jag och AZ har varit på systemet å köpt lite dryck inför helgen här, det är ju bra att ha lite hemma menar ja :P Det är ju stängt lite då å då också så, skönt att ha det klart!
Nu tänkte vi bege oss till Kista för att handla lite kläder och ha det trevligt :) Vi siktar även på att gå på bio ikväll, det skulle vara väldigt mysigt! Det är ett sånt pissväder här så det finns inte så mycket annat att göra heller..
Nä, nu ska jag dra. Men vi hörs väl ikväll då!

Försökte att ladda upp en bild på mig nu men det gick inte :S Å nu hinner jag inte försöka nå mer för ska med bussen..! Försöker väl igen ikväll då..

PussPuss!

LOST :)

God dag!
Jag har glömt bort att berätta att jag kollat klart på alla (6) säsonger av LOST! Det är så sorgligt att det är slut! Jag gillade den serien väldigt mycket!
Jag kan förstå att folk som följde den via tv:n kanske lessnade vid säsong 4-5 där nån gång för den blev lite mindre bra då, fortfarande värd att se men kanske jobbigt med avsnitt som kommer en gång i veckan och säkert dessutom uppehåll mitt i säsongen. Om ni nån gång har gillar LOST och inte tittat färdigt så råder jag er att göra det! För man får typ reda på allting, eller man får reda på allting men en del övernaturliga grejer går ju lixom inte att förklara så det är bara att acceptera :)
För att inte avslöja för mycket om hur serien slutar så räcker det att säga; Jag är nöjd med alla "svar" och att det blev ett riktigt slut. Det kommer inte kunna komma en dålig efterföljare till film eller nå liknande. Sen kan jag självklart diskutera hurvida det blev som jag ville eller ej, men då avslöjas för mycket :P


F.v Ben, Kate, James (Sawyer), Claire, Charlie, Jack, John, Sayid, Sun, Desmond, Hurley, Jin och Juliet.

Vad tycker ni om LOST? Å hur många avsnitt har ni sett?
Vill också säga tack till mina kära vänner som köpte de två första säsongerna av denna underbara serie :) Haha, annars hade jag aldrig blivit en LOST-nörd OCKSÅ :P

Pöss!

Skärpning på mig nu!

Hej hej bloggen och ni som läser! Jag kan tänka mig att jag har tappat en del läsare eftersom att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har verkligen inte haft tid..! Jag har jobbat, haft fotboll ocg festat ;) Precis så som det ska vara på sommaren. Fast det finns ett mycket stor tomrum av den underbara solen! Vart tog den vägen?! När jag jobbade och pluggade var det ju huuuur fint som helst, nu har det ju bara varit halvdant å till och med dåligt.. Vi får hoppas på en ändring på det!


Jag & AZ i fredags :)

Jag orkar inte skriva å berätta allt jag har gjort den senaste veckan. Men i helgen hade vi iaf beök av Anna, Hanna och Julia. Det var oerhört trevligt :) Det blev en för hård utgång på fredagen å sedan på lördan var jag och Anna ut igen å vi kom en hem förens klockan åtta på morgonen. Med andra ord var vi väldigt slitna, men väldigt skoj hade vi :)


Julia & Anna :)

Nu kommer jag försöka uppdatera här på bloggen bättre igen! Jag har kommit lite till ro så att säga så jag känner att jag har tid för det igen :) Minst en gång om dagen iaf. Så det är bara att forsätta kika in å kommentera väldigt gärna :)


Tre trötta brudar på väg in till staden :)

Jag shoppade lite i helgen också, me like! Det blev en kort spetströja att ha ovanpå nått annat på monkey-rean, en fin blus och en söt klänning från JC-rean och ett par mörka jeans från JC. Det är så underbart att ha nya kläder, man känner sig så fräsch :)


Jag & Isabelle inne på Debaser i lördags :)

Igår jobbade jag långpanna och idag jobbade jag lunch. Jag var hemma i knappt en timme innan jag drog iväg igen å då till fotbollsträningen. Med andra ord är jag lite sliten och kommer förmodligen dra mig mot sängen snart. Vi får se om jag drar igång en film eller lägger mig å läser..


Hampus och Anna i lördags :)

Jag har börjat läsa The Twilight saga för tredje gången nu! Jag vet; jag är sjuk! Men min syster Jessica har ÄNTLIGEN börjat läsa dem och även hon är stormförtjust å när hon berättar om vad hon har läst kan jag själv inte låta bli att läsa igen :P Haha! Först försökte jag hålla mig till filmerna, men jag har sett klart alla tre redan och känner att jag behöver ha mer av den otroligt bra berättelsen, så det fanns inget annat val än att börja läsa igen :P

Vi hörs imorgon, å jag hoppas att alla läsare kommer tillbaka nu när jag ska börja skriva igen :) Det är ju så himla mycket roligare att skriva till många läsare ;)
PussPuss!

Långpanna :)

God morgon folket!
Jag hann inte skriva något igår som ni märkte :P Jag jobbade verkligen heeeela dagen. Shit vad jag är ovan att göra det alltså, fick som vanligt superont i fötter och vader, men men, man överlever ju. Jag jobbade alltså mellan 10.00-23.30.. En riktig långpanna blev det, skönt ändå när pengarna kommer :) Riktigt bra dricks fick jag också, så det känns ju väldigt najs :) Hihi!

Nu ska jag iväg och jobba igen, lite för trött och hungrig egentligen men piggnar nog på mig på bussen dit och vi kommer förhoppningsvis hinna käka frukost vid elvatiden på jobbet. Annars får jag gå på tom mage hela dagen :S Nä, men det tror jag inte. Idag har vi ett stort sällskap på över 150 pers som ska äta två rätters på lunchen, det kommer bli intressant :P

Näe nu måste jag dona med det sista innan jag ska hoppa på bussen. Idag jobbar jag bara lunch för ikväll är det match. Jag ska hem innan jag ska iväg på matchen så då kanske jag hinner skriva några rader igen :) Men ha en trevlig dag allesammans!

PussPuss!

Ett nytt kylskåp :)

God kväll på er!
Idag tänkte jag lägga mig ute i solen, men det gick inte riktigt enligt planerna. Klockan nio ringde fastighetshjälpen på mobilen och sa att vårt efterlängtade nya kylskåp var på väg. Det vi har haft nu har nämligen gått sönder på diverse ställen. Så då var det bara att infinna sig i lägenheten och vänta. Vid elva knackade två män på och de hade med sig ett nytt fint kylskåp, jag blv glad :)


Nytt och fint!

De var väldigt hjälpsamma och trevliga. När jag kikade igen vid tolv-tiden tyckte jag inte att det såg så fint ut. Jag hade ett mindre uppmuntrande samtal på facebook också och fick lust att bara dra ut nånstans. Å det var precis vad jag gjorde, jag tog på mig löparkläderna och satte iväg runt sjöarna! Det var faktiskt riktigt skönt. När jag kom hem duschade jag å käkade mat. Vid tretiden hoppade jag på bussen mot jobbet.

Nu har jag kommit hem igen och har gått å lagt mig i sängen. Imorgon ska jag jobba långpanna å börjar klockan tio. Så tänkte att det var lika bra att sova nu då. Om ni har tur hinner jag skriva nå imorgon innan jag drar iväg. Sov så gott med er allesammans!

PussPuss!

Termon är avklarad :)

JAAAAAAAA, JAG KLARADE TENTAN!!!! Alltså den som jag skrev förra fredagen.. Det känns helt underbart, weehooo :) Då var det värt allt plugg som jag la ner den där veckan! Så jädrans skönt!

Sista tentan är gjord, puh!

Hallå bloggen!

Jag hann/orkade inte skriva något igår. För det första så sov jag ut, vaknade vid 11.00. Därefter slappade jag ända fram till 15-tiden då jag blev upphämtad för att åka å spela match. Vi spelade mot Vallentuna och vi vann! Så skönt, det behövdes nu :) Jag fick spela rätt så mycket typ 60 minuter så det var riktigt skoj! Personligen så tycker jag ändå att det gick bättre på förra matchen, men men..

När jag kom hem försökte jag plugga så gott som det gick, men jag hade ingen större motivation. Det har verkligen gått trögt att plugga på den här tentan. Å igår kväll när jag la mig för att sova tänkte jag att jag går dit å kikar på tentan iaf men att det garanterat kommer gå helt åt helvete..

Imorse klev jag upp och begav mig till skolan. 9.00 började den sista tentan för läsåret och det var på sätt och vis en skönt känsla redan där. Jag ville lixom bara ha den överstökad. Jag satt i 3,5 timme, man fick sitta i 5. Det gick faktiskt bättre än vad jag räknat med, dvs att jag kanske med lite tur har en chans att få godkänt! MEN det är otroligt svårt att veta, så jag kommer absolut inte hoppas för mycket. Nästan bättre att jag räknar med en omtenta igen i höst..

När jag var klar drog jag in till stan. I drygt två veckor nu har det fattas både hygienartiklar och smink för mig och nu tyckte jag att jag kunne unna mig det! Jag köpte; ansiktstvål, ansiktsvatten, två läppstift för 50:- st, ett nagelack för 50:-, täckstift, solpuder, mascara och ett par shorts för 100:- :) Jag skulle egentligen ha kika på nå ballerinaskor också men orkade inte släpa runt på väskan, så jag drog hem. Det skulle dessutom vara träning ikväll men den blev inställd och flyttad till imorron istället :( Mycket tråkigt, jag kan inte gå på den för då jobbar jag..

Nä, nu ska jag laga lite mat. Jag skriver igen innan jag lägger mig.
Puss och kram så länge!

Vill bli brun!

Hej på er!
Idag har jag jobbat mellan 11.00-17.00.. Det gick bara finfint som vanligt :) Men alltså shit vad varmt det har varit idag!! Det är helt sjukt! Det är otroligt jobbigt för oss som arbetar att se alla andra ligga å sola å bli bruna! Jag känner mig så äcklig nuförtiden, tror att det beror på att jag känner mig blek. Kanske att det skulle bli bättre efter en sisådär två soldagar..! Ska försöka få till några sådana till veckan. Men det skulle inte förvåna mig det minsta om det blir fult väder då..

Nu på kvällskvisten har jag försökt plugga. Men satan vad svårt det är. Det finns ju miljoner andra grejer som jag hellre vill göra.. Jobbigt! Danne kom hit också för några timmar sedan, han ska bo hos mig å AZ i typ två veckor undertiden han letar efter en ny lägenhet. Det känns faktiskt tryggt att ha nån i lägenheten nu när man ska sova. Jag är ju lite rädd av mig på det sättet ja, fast det har iofs blivit mycket bättre på sistonde måste jag säga. Tror att det beror på att jag ofta har sovit själv då AZ har varit i Norrland å sådär..

Imorgon blir det plugg hela förmiddagen å sedan är det dags för match igen. Men jag skriver nå mer innan dess. Sov gott på er allesammans!
PussPuss!

Stinkande fotbollsgrejer!

God dag folket!
Idag har jag jobbat mellan 10.00-16.00. Jag kom väl hem till en otroligt varm lägenhet för ungefär 40 minuter sedan. Jag hängde tvätten som jag satte igång imorse och startade en nya omgång. Blommorna fick lite vatten och fotbollsgrejerna hängdes ut :S Vi får hoppas att de inte blåser iväg eller nått men det luktade ju riktigt pyton av dem!


Här hänger fotbollsskydden och blir vädrade :)

Nu måste jag börja plugga. Det känns riktigt förjävligt om jag ska vara ärlig.. Medans alla andra åtminstonde har fått njutit nån timma i solen denna vecka har jag antingen jobbat eller pluggat. Jag är blek som ett lik och svettig som en gris. Blää!


Dojjorna ställde jag såhär istället, det lutar lite nedåt så det är lite rikabelt :S :P

Nä, som sagt. Dags att plugga vare sig jag vill det eller inte. Vi hörs ikväll!
PussPuss!

Jobb, plugg och fotboll!

God kväll eller god natt eller vad man nu säger!
Nu sitter jag i sängen igen å skriver. Dagen har återigen varit lång och det har hunnits med mycket men samtidigt lite. Jag jobbade lunchpasset även idag men slutate tre istället, jag åkte då hem å hann plugga i en timme innan det var dags att åka på fotbollsträningen.
Det var skönt att träna, dock var det otroligt varmt så svetten bara rann ner. Det är lixom så himla kvavt i luften.


Jag som väntar i Hallonbergen för att bli upphämtad till träning..

En glad nyhet som kom idag var iaf skatteåterbäringen!! Väldigt najs ska jag berätta för er för jag har verkligen inga pengar kvar. De senaste två veckorna har jag levt på min dricks som jag fått då jag har jobbat. På det sättet är det underbart att vara servitris!

Imorgon ska jag jobba igen. Jag är bara schemalagt över lunch igen och det är så jag vill ha det för jag måste plugga imorgon! MEN cheferna har frågat om jag inte kan jobba över middagen också, jag har verkligen försökt att säga nej då pga av att skolan kommer gå först, men bara fram tills på måndag. De skulle leta efter en annan, men jag vet inte. Det lät ganska hopplöst. Iofs sa jag att de skulle meddela mig senast igår om jag skulle jobba långpanna imorgon å det har de ju inte gjort. Så då borde jag kunna dra vid fyra som vanligt. Det vore iaf bäst för min egen del, jag hinner knappt plugga nån annan dag :S Blää!

Nä, men då var det dags att sova igen då. Denna gång återigen i en alldeles tom lägenhet eftersom att min roomie AZ har dragit hem till Gnarsp :/ Jaja..

PussPuss!

God natt!

Idag gick jag upp vid åttatiden och gjorde mig i ordning. När jag var klar hoppade jag på en buss mot Hallonbergen för att sedan byta där. Det var tyvärr lite förseningar som gjorde att jag precis hann till jobbet i tid. Men svettig det var jag dessvärre :/ Jag jobbade mellan 10.00-16.00 som jag sa och därefter begav jag mig till fotbollsplanen. Jag var drygt en timme tidig så satte mig å pluggade medans jag väntade på att de andra skulle börja rulla in. Träningen var hård och rolig..


När jag kom hem var jag hungrig men orkade inte laga till nått, så det blev till att värma upp en frusen matlåda :P

Jag hinner inte göra så mycket mer om dagarna och känner att jag får allt mer panik inför tentan. Jag vet inte hur jag ska hinna plugga den tid jag behöver för att klara tentan.. Åå, känns jobbigt som tusan! Orkar inte göra en omtenta till på den kursen. Den är så stor å innehåller så jädrans mycket, dessutom tar det på krafterna mer än vad man tror att tentaplugga samt att skriva självaste tentan å all ångest som hör till.. Blää! Vill ha lite sommar nu!


Spagetti och köttfärssås innehöll matlådan iaf :P

Nä, nu måste jag ta å släcka lampan om jag ska orka med morgondagen som i storts sett kommer se ut som idag.. Puh! Vi hörs imöran då.

PussPuss!

Dagen som har varit..

Todeloo!

Just nu ligger jag i sängen å tar det lungt. Idag gick jag upp strax före tio å satte mig å pluggade på en gång. Så fortsatte dagen å till lunch åt jag lax. När klockan slog fem begav jag mig mot jobbet. Jag jobbade mellan 18.00-23.30.. Inte så många timmar, men alltid något iaf. Imorgon ska jag jobba igen mellan 10.00-16.00. Därefter kommer jag måsta bege mig till träningen å sedan kanske orka plugga i en timme när jag kommer hem.
Det är fullt ös om dagarna nu, speciellt eftersom jag fortfarande måste plugga också :/ Men men, det är bara att kämpa på.

Nu ska jag sova så att jag har nya krafter tills att jag ska göra imorgon.
Puss och kram på er!

Lördag, söndag och måndag :)

Hallå folket!
I lördags kom som sagt var Antonia hit å det var riktigt skoj att få umgås med henne ett dygn :) Det är alltid mysigt med syskontid! Jag mötte upp henne på stan å där tog vi oss en sushi :) Jag älskar sushi nuförtin, det gör Antonia med så när vi träffas får vi passa på att äta det när det inte är så många andra som är så förtjust i det :P


Min fina syster Antonia :)

När vi var mätta och belåtna åkte vi hem. Vi tog det lungt å drack lite rosévin, oerhört gott :) Det blev lite kortspel å mot kvällningen blev det grillat! Sååå gott! Ännu senare joinade AZ å hennes bror André samt Magnus. Vi satt å snackade hur länge som helst! Tanken var väl att vi skulle gå ut, men det blev för sent så vi orkade inte :P


Nam nam!

Igår mådde man väl som man förtjänade om man säger så :P Jag får verkligen ont i huvudet dagen efter jag druckit vin, men det får det väl vara värt ibland :P Vi låg å degade hela dagen iaf. Antonia åkte på Mattes familj vid femtiden å då drog jag på träning också. Det var väldigt kämpigt ska jag säga, men det var en lätt träning för vi har spelat match idag..


Lite flurig bild på mig från i lördags på sushi-stället..

Idag har jag fått endel pluggat. Men inte tillräckligt mycket :/ Det känns så otroligt tungt att sitta inne och plugga när det är superfint väder ute.. Suck.. Men jag har omtenta i vågrörelselära om en vecka å om jag ska kunna ha en chans att klara den denna gång måste jag verkligen plugga som tusan! Drygt..!

Men på eftermiddagen drog jag till fotbollen för samling inför match. Vi mötte självaste AIK idag å de leder serien med stormsteg. Så vi förlorade :( I första halvleken gick det ganska så piss rent ut sagt, de fick in hela 4 mål. Men i andra halvlek hade vi trots de en jädra kämpaglöd å fick in ett mål. Så vi vann iaf andra halvleken, man får tänka så. Jag fick spela de sista 25 minutrarna typ å det gick faktiskt ganska så bra :) Det var några som sa att jag spelat bra efter matchen och det betyder mycket!

Nu ska jag äta nån macka å dra mig mog sängen om drygt en och en halv timma. Jag hör av mig imorron folket!
PussPuss!

Antonia is back in town, me like!

Tjohoo!

Nu ligger jag i sängen. Jag hade ställt klockan på 10.00 men vaknade en timme tidigare, så har legat å dragit mig lite sedan dess. Snart så ska jag börja plocka lite här i lägenheten, AZ dammsög och torkade toaletten igår men jag ska skura lite å sådär så att det blir riktigt rent :)

När jag är färdig med det ska jag hoppa in i duschen å göra mig i ordning, därefter blir det tunnelbanan in mot centralen för att möta upp min kära lillasyster Antonia :) Vi tänkte först ta å käka sushi, som jag har längtat! Jag har verkligen börjat gilla sushi nu, är sugen på det hela tiden :S :P Å Antonia har aldrig heller någon att äta med så vi tänkte passa på nu när vi ska ses :)

Vi får se vad jag å Antonia hittar på mer idag, men nog allt blir det nått glas rosé eller två skulle jag tro :P Mumma :) Jag tar nå bilder å skriver mera sedan. Ha det fint idag så länge!

PussPuss!

Endast två kvar, panik!

God natt/kväll/morgon Sverige!

Jag vet inte riktigt hur jag ska säga hej till er, jag antar att alla är på olika stadier vid denna tid :P

Idag har jag kört ett jädrans race kan jag säga. Först var ju tentan som jag sa, mellan 9.00-14.00. Jag satt hela tiden å hade helst behövt en timma till. Tentan var svårare än vad jag väntat mig, detta säkert p.g.a att vi fått öva på en massa gamla tentor som vår examinator inte har skrivit. Det är första gången som han har den här kursen å har därför inte skrivit någon tenta tidigare, nackdelen är att alla skriver olika tentor.. Om jag har tur har jag klarat mig, jag vågar dock inte hoppas för mycket för jag tror att jag verkligen ligger på gränsen.. Det är så jobbigt att vänta på resultatet, från den sekunden som man lämnar in tentan har man som ett oros moment som ligger å skaver ganska långt inne.

Därefter satt jag på universitetsområdet nån timma tillsammans med AZ som också hade skrivit tenta mellan dessa tider. Å shit vad varmt det var, nu är det sommar :)
Klockan 16.00-22.30 jobbade jag. Det kändes lite halvtungt i huvudet men det gick ändå alldeles prima, skönt :)

Sedan jag kom hem har jag tittat på två, eller var det tre, avsnitt av LOST. Jag vill väldigt gärna fortsätta att titta men det är ENDAST TVÅ AVSNITT KVAR! Jag vill inte att det ska ta slut. Det är den sista serien så det är verkligen de två allra sista avsnitten..! Det är ju samtidigt så spännande att jag bara vill titta på dem nu å få en förklaring till allt :S :P Haha, jag vet att jag är serienörd number one, men jag gillar't!!

Nä, ska ta å sova istället. Morgondagen kommer nämligen bli väldigt trevlig :) Men det berättar jag mer om då :P
PussPuss på er!

Håll tummarna igen är ni snäll :)

Hej hej!

Det blev ingen joggingrunda :/ utan bara en promenad till affären istället. Jag orkade helt enkelt inte. Förutom det så har jag varierat dagen med att tentaplugga och titta på LOST. Jag har nog aldrig haft sån här "lång" tid på mig inför en tenta så det känns lite ovant. Jag har hunnit kika igenom kanske 10 tentor och det är typ dubbelt så många som jag brukar göra. Jag har tittat väldigt mycket i facit men hoppas att nått har fastnat iaf. Jag vill verklingen klara den här tentan imorron, jag måste typ göra det för att få tillräckligt många poäng inför hösten. Visst finns det omtentor, men det är bara en extra börda som jag helst vill slippa då jag redan har några omtentor att tänka på.. Suck..

Så nu ber jag er återigen att hålla tummarna för mig!

Jag vet att det har varit väldigt mycket tjat om skolan nu. Men jag har faktiskt ägnat mina senaste dagar till just den. Å då händer det inte så mycket annat. Men snart är det slut med det på två månader iaf, å det kommer bli sååå skönt!! Nu måste jag sova för att vara pigg och klok imorron klockan nio!

PussPuss!

Frukost och tentaplugg!

God morgon!

Just nu har jag tagit mig lite hallonkräm med mjölk och ska logga in på Stockholms Universitet för att därifrån plugga på gamla tentor. Jag hade skrivit ut några stycken men nu har de tagit slut så får plugga via datorn istället och det går väl lika bra det..


Frukost och plugg på samma gång..

I och med att träningen blev inställd igår så tänkte jag försöka bege mig ut på en joggingtur innan lunch. Det vore väldigt skönt att få springa av sig lite, benen blir ju alldeles sega av att bara sitta ner och plugga.

Vi hörs senare!
PussPuss!

Sov gott!

Oj oj, tänk vad tiden kan gå fort. Trots att man inte ens har roligt..! Fotbollsträningen blev inställd så det blev ännu mer plugg. Jag har även hunnit kikat på några avsnitt av Lost :) Me like! Är inne på sista säsongen nu och allt är väldigt rörigt samtidigt som allt fler och fler svar dyker upp. Jag vill bara se det sista avsnittet nu så att jag vet hur allt ligger till :)

Just nu har jag ont i magen, vete tusan varför. Har väl kanske ätit konstigt eller nått :S Det kan även vara så lätt som att jag bara är trött. Imorgon kommer jag knäppa nå kort så att ni har nått att kika på här i bloggen :P Det är ju så tråkigt att läsa annars.

Sov gott på er!
Puss!

Avsnitten bara rullar in..!

God dag på er allesammans!

Imorse klev jag inte upp förens klockan 9.00. Det var väldigt skönt att sova lite extra. När jag väl klivit upp satte jag mig och började tentaplugga. När jag blev hungrig åt jag frukost och tittade på ett avsnitt av LOST. Avsnitten bara rullar in på datorn nu eftersom att det är ny månad och min spärr på bredbandet alltså har släppt. Det är najs! Men ack så farligt när man pluggar hem då jag ofta otroligt mycket hellre vill sätta mig i soffan å kika på ett avsnitt..

Men trots det så har jag lyckats bra med plugget hittils idag. Jag har gått igenom två tentor och förstått det mesta. Dock blir det som så att jag läser i facit väldigt mycket. Jag lär mig en hel del på det, men vet egentligen inte riktigt hur mycket jag kan själv. Men har ändå bestämt att jag får göra så hela dagen idag och att jag imorgon måste klara minst två tentor utan att titta i facit först!

Jag har suttit i träningskläder hela dagen och ser inte klok ut i ansiktet då en del äckelfinnar har ploppat upp :@ :P Men om en och en halvtimme ska jag åka buss till Hallonbergen för att där bli upphämtad av en fotbollskompis och åka på träning. Det ska bli skönt att träna idag, för jag känner mig som värsta slashasen!

Nä, nu ska jag laga lite makaroner och korv som en sen lunch. Jag skriver, förhoppningsvis, om nått roligare ikväll efter träningen. Ha en fortsatt trevlig dag!
PussPuss!

RSS 2.0