Vad hände nu lixom :S

Heeej!!

Å shit! Jag vet inte riktigt vad jag håller på med nu :S Kanske något väldigt dumt.. Men jag blev så jädrans sugen när jag stod inne på Willys och såg alla hyllorna..
Måtte det bli bra, måtte det bli bra!!!!
Vi vet om en timme :S :P


Blondera slingor.. Själv.. Risky business!


Den där skrämmande färgen hade jag glömt bort :P

Shit! Vad konstig jag är! Värsta spontant blev det. Jag hade ju tänkt gått till en salong och börjat fixa slingor för att långsamt få tillbaka min blonda fina färg.. Men blev sååå jädrans sugen idag att jag inte kunde låta bli.. Om det blir bra är det ju tiotusen gånger billigare också, fast det är väl kanske väldigt svårt att få det bra egentligen :S

Ni som är vakna; håll tummarna för mig!!

Puss!

Min nya kursbok :)

Heej allesammans!

Igår innan jag somnade läste jag några sidor i min nya kursbok och jag gillar den också :) Den är såklart på engelska, men det är ju allt annat också. Jag är så van nuförtiden så det gör mig inget. På varje sida i boken är det stödord så att man lätt kan se vad olika stycken handlar om.. Väldigt smart!


Min nya kursbok :)


Såhär ser det ut med stödorden..

Det stod en del roliga saker också som jag, som den nörd jag är, tänkte nämna här i bloggen :)

"Einstein received the Nobel Prize in 1921 not, however, for his fundamental therories on relativity and gravitation, but for the correct quantummechanical interpretation of the photoelectric effect and the explanation of the Brownian motion. Obviously the Nobel committee in Stockholm was not aware of the outstanding importance of the theories of relativity or possibly not even sure about the correctness of their predictions. -Claus Grupen

"Astronomy is perhaps the science whose discoveries owe least chance, in which human understanding appears in its whole magnitude, and through which man can best learn how small he is" -Georg Christoph Lichtenberg

Nu ska det pluggas! Fast inte på den här kursen, utan på omtentan :(
Vi hörs senare idag :)

PussPuss!

She is back :)

Heej allesammans :)
Kul att det är fler och fler som vill läsa min blogg!

Idag hade jag två givande föreläsningar, det kändes riktigt bra :) Jag sa ju förra veckan att jag redan var less på den ena, men shit vad intressant det var idag! Jag var lite mer aktiv, satt längst fram tillsammans med Benjamin och vi ställde frågor så fort vi inte förstod, läraren förklarade tills vi fattade :) Så just nu är min nya favoritkurs: Introduktion till astropartikelfysik!
Det drog över lite på tiden (och jag brydde mig inte ens) men jag var hemma till strax efter 16.. Då gick jag raka vägen till Ica och hämtade ut kursboken samt inhandlade det som behövdes för att fylla på kylskåpet.
När jag kom hem var klockan 16.40 och jag insåg att det blev stressigt för att hinna komma i tid till fotbollen, men jag hann precis med bussen :)

Det jag inte upptäckte förens jag hoppade av vid Danderyds Sjukhus var att jag hade glömt löparskorna hemma :/ Men men.. Fick åka med grabbarna till och från träningen idag, väldigt skönt att slippa springa om jag ska vara ärlig. Men det där var en engångsförtelse..

När jag kom hem blev det en lång och varm dusch :) Sedan dess har jag suttit och pratat med min kära roomie AZ som äntligen har kommit hem! Varit borta i över en vecka igen den rackaren.. Men nu är hon tillbaka i sitt allra bästa skick, se efter själva på bilden nedan :P


Fortfarande full-ute och glider i backen-bakis-sjuk-Anna-Zara! Trevlig tjej :P

Nu är jag faktiskt väldigt trött, i både kroppen och i huvudet så det är dags att börja dra sig till sängen..
Imorgon har jag ingen föreläsning så det blir plugg hemma hela dagen, om inte något annat och trevligare dyker upp förstås :P

God natt folket, hoppas att ni sover gott :)
PussPuss!

Högst upp i Alba Nova!

God förmiddag :)
Idag har jag två föreläsningar, det känns lite tungt. Alldeles nu snart (sitter å väntar på föreläsaren) är det Astrofysikaliskt spektra och i eftermiddag är det Astropartikelfysik.. Efter det är det bara hem och plugga på omtentan i Stjärnornas struktur och utveckling.. Tung dag!
Mot kvällen är det dessutom en hård fotbollsträning som väntar, fast det är alltid skönt efteråt :)

Vi hörs ikväll! Puss!

Här kommer jag alltså att befinna mig idag:


Shopping med Isabelle :)

God kväll eller god natt ska jag väl kanske säga :)

Som jag skrev tidigare var jag alltså på stan i ett flertal timmar med min kära vän Isabelle :) Vi har inte setts på väldigt länge så vi hade en hel del att prata om, me like :) Vi gick först runt i lite affärer, provade kläder och skrattade åt varandra. När vi blev hungriga satte vi oss på John Chris Coffee och åt två väldigt goda sallader! Där blev vi kvar i tre timmar :O Haha! Som sagt, hade en hel del att prata om. Så när vi bestämde oss för att gå därifrån hade alla butiker redan stängt och det blev dags för oss att åka hemåt..


Min kära Isabelle :)

Men jag fick lite köpt idag också iaf :)


Kofta 199:- Svarta höga jeans 499:- Träningsshorts 149 :- från Gina Tricot


Blåa Don Donna-sammetsskor från Rizzo 499:-


Ser ut att ha helt olika färg, men det är samma skor. De är väldigt mörkblåa!

Jag kunde bara inte låta bli att köpa dessa skor.. Jag behöver dem verkligen inte, men de var så läckra och satt väldigt bra på också :) Dessutom så har de kostat 1499:- så det var ju verkligen ett kap! Frågan är när jag ska ha dem på mig bara :P Haha! Jag blir lång i dem, hehe.. Får bli till helgen när det ska mysas med Hanna :)

När jag kom hem blev det lite plugg, WordFeud, Tv och internet.. Nu är det dags för mig att sova. Ja just det, jag köpte en svart "sängkjol" på HM home också, endast 100:- Superbilligt ju :) Nu kan man äntligen gömma saker under sängen ordentligt :P

Aja.. Ska som sagt sova nu. God natt allesammans vi hörs imorgon!
PussPuss!

Nya kläder :)

Hallojsan!

Jag tänkte lägga ut bilder på kläderna som jag köpte igår :)
Det blev en vanlig lila trekvartsärmad tröja och en olivgrön genomskinlig skjorta från Gina Tricot och ett par ljusblåa Lee-jeans från JC :)
Det var längesedan som jag köpte byxor av lite bättre kvalitet så det känns väldigt bra :)


Lila tröja: 99:- Grön skjorta 249:- Jeans 999:-


Mycket nöjd med mina inköp :)

Idag hade jag på mig byxorna och den lila tröjan och det kändes väldigt bra! Så skönt när man är nöjd med sina inköp :)
Nu har jag varit på stan med Isabelle i flera timmar och det blev lite köp då också, hehe.. Så ska knäppa kort på det och lägga ut lite senare ikväll!

Hej så länge!
PussPuss!

Jagad!

Heej!

Nu börjar det bli sådär sent igen. Jag borde sova nu. Jag ska gå å lägga mig så fort jag skrivit klart det här å det ska bli riktigt skönt :)

Jag åkte in till Kista en sväng idag, alldeles för mig själv. Jag är van att vara själv nuförtiden, min roomie AZ är ju typ aldrig hemma :/ Den här veckan har hon varit i Åre å nu ihelgen är hon i Gnarp.. Men på måndag får jag se hennes fina ansikte igen :)

Jag köpte ett par byxor och två tröjor idag. Jag har inte knäppt kort på dem än, men kan göra det imorgon så att ni får se :)
Nu ikväll har jag kikat på Änglar och Demoner och sedan Jagad. Det var väldigt längesedan som jag såg Jagad och den filmen gillar jag så det var ju trevligt!


Harrison Ford han kan han :)

Nää, nu måste jag sova! Men vi hörs imorgon istället :)
PussPuss!

Sömntuta!

Hej på er alla glada!

Idag vaknade jag sent! Jag vaknade av att det var någon som smällde igen förrådsdörren med en rejäl smäll (förrådet är vägg i vägg med lägenheten)! Men om det inte hade varit för den personen så undrar jag hur länge jag hade sovit egentligen!? Nu klev jag upp 11.30 och för en gångs skull var jag glad av att ha blivit väckt :)

Anledningen till att jag sov så länge idag var förmodligen för att jag var vaken till efter fyra någon gång i natt. Jag fastnade framför Möt Joe Black som visades på kanal 3. Jag såg den filmen för längesedan och hade ett minne av att den var bra så jag var bara tvungen att se klart hela för jag kom inte riktigt ihåg hur den slutade.. Men det var det väl värt, eller nått :P


En ganska bra film enligt mig :)

Jag har sedan jag vaknat ätit och pluggat. Det har gått ganska bra att plugga idag faktiskt, konstigt. Men jag ska såklart plugga ännu mer, jag måsta bara ta en liten paus.
För att liva upp dagen lite funderar jag på att åka en sväng till Kista Galleria, jag är shoppningsugen och har faktiskt pengar så att jag skulle kunna unna mig något. Men jag vet inte om jag orkar göra mig i ordning :P Imorgon ska jag ändå gå på stan med Isabelle så borde kanske bara vänta tills dess :S

Vi får se hur jag gör.. Men jag hoppas att ni har en mysig och givande lördag :)
Hörs ikväll! PussPuss!

Ensamt fredagsmys..

God kväller!

Idag är det fredag, vilken härlig dag kan många tycka. Men för mig känns det som vilken annan dag som helst, iaf den här veckan..
Jag har bara varit hemma idag och försökt plugga på omtentan som ska göras/klaras nästa vecka. Det har väl gått sådär, det är så otroligt mycket fakta! Väldigt svårt att lära sig allt :/

På eftermiddagen mot kvällen begav jag mig ut och sprang runt sjöarna igen som förra veckan. Det gick lite tyngre men jag lyckades iaf. Det blev även 20-minuters solning idag, såå skönt! För att lyxa till det lite, eftersom att det är helg, blev det sushi till middag :) Jag gick faktiskt och köpte lite lösgodis också!


Så gott! Number one Sushi i Sumpan är väldigt bra!!


Postkodmiljonären var ju såklart på tvn :)

Jag som är singel och ensam hade alltså mitt egna fredagsmys med sushi, räkchips, cola zero och lösgodis framför postkodmiljonären och nu Da Vinci Koden :) Inte helt fel, men ändå tomt :/

Om jag själv hade suttit i heta stolen idag hade jag kommit lika långt som henne utan att behöva använda en enda livlina :) Så jag måste ju såklart se fortsättningen imorgon, än så länge har jag (hon) 75 000:- och det hade ju suttit ganska bra :) Jag älskar att se på postkodmiljonären! Jag är lite av en nörd och brukar även passa på att kika på Vem vet mest när det passar :)

Hoppas att ni alla har haft en fin fredag! Jag skriver imorgon igen, ni kan vara lugna :P
Dock måste jag klaga på er, endast 2 stycken har svarat på mitt förra inlägg och det är ändå över 30 pers som läst min blogg idag!! So come on :)!!

PussPuss!

Beslutsångest!

God morgon bloggen och ni som behagar att läsa :)

Jag skulle vilja aktivera er med en fråga som ni kan fundera på ett tag, men helst svara på idag! Det skulle uppskattas väldigt mycket, skulle även vara skoj att se vilka som läser min blogg :)

Den stora frågan är....trumvirvel....ska jag fortsätta vara brunett eller är det dags för mig att bli blondin igen :P?
Mamma jag vet redan vad du tycker :P


Brun och blond, sommaren 2010..


Brunett och bröllopsuppklädd, sommaren 2011..


Blondin redo att gå på personalfest, sommaren 2010..


Brunett i Barcelona, hösten 2011..

Hjälp mig :)
Puss så länge!

En ny utmaning :)

Jag fick en utmaning av hannasundin.blogg.se, så här får ni en liten intervju med ägaren till denna blogg! :)

1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
För tio år sedan var jag alltså 12 år.. Jag skulle kunna tänka mig att jag hängde väldigt mycket med Hanna som gav mig den här utmaningen. Vi båda var aktiva i styrelsen på ungdomsgården; Kulturstjärnan (Kultis) i Gnarp och förberedde kanske att anordna något disco :P Jag hade nyss börjat min andra termin på Backens skola och umgicks därför också väldigt mycket med en annan nära vän, Anna-Mia :) Självklart var fotboll något som också stod på schemat samt street dance :) Jag spelade även bas i ett band som hette Caution, där jag, AZ, Hanna och Agnes var med :)

Jag hittade lite bilder ungefär från 2002 i min hårddisk :)


Jag nere på Kulturstjärnan :) Vet ej när, men bilden är tagen av mina goda vän Asse.


Jag & Hanna så småa också på Kulturstjärnan :)


Sörfjärden, den underbara stranden i Gnarp :) Gissar på att det här är 2004..


Den traditionella fotbollsmatchen mellan lärarna och eleverna som går ut nian.. Här ser ni mig, Anna-Mia och vår favoritlärare Therese :) Vi gick kanske i sjuan eller åttan här, så det är antingen 2002 eller 2003..


Det årliga "vattenkriget" som också ägde rum på Backens skola innan sommarlovet :)


Dags för skämtfotografiet som togs när man gick ut nian, detta är alltså 2004 :) På bilden ser ni: Victor, Anna-Mia, Robin, jag, André och Alexis :)


Hela klassen :)

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?
Hmm, det är så svårt att komma ihåg.. Men det är väl därför man har en blogg, det är ju bara att kika vad jag skrev här för ett år sedan :P
Som det verkar gjorde jag ungefär samma saker som jag gör nu.. Med andra ord pluggade jag för fullt, festade då och då, gick på bio, kikade på serier och var på min första fotbollsträning med Djursholms Damlag :)

Tar med lite bilder som jag la ut här för ett år sedan då :)


Ser ut som om att vi pluggar på Analys 3-bevisen!


Partydags :)


Lovisa på besök från Lund och jag leker starke Adolf :)


Köpt en ny tröja :)


Redo för den första träningen i RM-hallen med Djursholm Damlag :)

3) FEM SNACKS DU GILLAR
  1. Sourcream-chips (Estrellas) med Dill-dipp (OLW:s)
  2. Dill-chips (Estrellas) med American-dipp (Estrellas)
  3. Plopp
  4. Lösgodis
  5. Popcorn


Favoriterna :)

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Oj, det är många låtar jag kan hela texten till! Jag är ofta väldigt noga med att ta reda på texten om jag inte riktigt hör vad de sjunger å sedan sitter det kvar :) Men fem stycken jag tycker väldigt mycket om är:
  • Rolling in the deep - Adele
  • Everything - Anna Vissi
  • I will always love you - Dolly Parton
  • Please don't leave me - Pink
  • You're beautiful - James Blunt
Musik betyder väldigt mycket för mig. Det är många gånger jag kan identifiera mig med texterna och det kan framkalla så tydliga minnen.. Men det har jag ju skrivit om förut :)

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Oj! Hmm, jag skulle sluta ta studielån och bidrag från CSN och betala tillbaka skulden som jag redan har.. Köpa mig en fin lägenhet här i Stockholm, shoppa och åka utomlands :) Jag skulle förmodligen bjuda med mig alla nära och kära på den resan, är man mångmiljonär så är man :) Jag vill tro att jag skulle skänka bort en del till de behövande också. Jag skulle såklart spara, samt kika på något hus hemma i Hälsingland att köpa :)

6) FEM DÅLIGA VANOR:
  1. Tittar på serier istället för att plugga
  2. Grubblar för mycket ibland
  3. Gör allt i sista minuten vilket ibland resulterar i försening
  4. Svär alldeles för mycket
  5. Kliar mig oftare än normalt i öronen med tops

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
  • Spela sällskapsspel
  • Spela fotboll
  • Äta på restaurang
  • Shoppa
  • Umgås med nära och kära

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Man ska aldrig säga aldrig :P Det finns inget jag kan komma på nu om jag ska vara ärlig. Jag brukar vara öppen för det mesta..

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
  1. Iphonen
  2. Datorn
  3. Kameran
  4. Bilen (om jag hade någon :P)
  5. AZ's Sing Star :)

10) TIO PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UTMANINGEN:
Oj! Så många vet jag inte.. Typ alla jag känner som skriver blogg har redan gjort den här utmaningen.. Men om ni läser så utmanar jag; LindaW, AgnesN och CharlottaL.

En vecka!

Heej!
Nu är jag här igen :P Haha, har så fullt upp vissa dagar att jag varken hinnee eller orkar skriva ett blogginlägg.. Men låt mig tänka, det har hunnit gått en vecka sedan sist jag skrev. Vad har hänt sedan dess..

I fredags var jag först i skolan och jobbade med rapporten, jag var väldigt flitig men blev ändå inte färdig så jag gav upp nån gång vid fyratiden om jag minns rätt. Jag åkte hem, vilade en sväng och sedan bytte jag om till löparkläder. Drog igång Spotify på mobilen och begav mig ut i Sumpan. Jag sprang till sjöarna, runt båda sjöarna och hem igen. 6,5 km på 40 minuter, det är jag väldigt nöjd med :) Därefter gick jag och solade i 20 minuter innan jag hoppade in i duschen.. Resten av kvällen spenderades hemma framför tvn.


Jag i fredags kanske :P

I lördags gick jag upp å pluggade lite, men på eftermiddagen blev det jobb på Wärdshuset, 16.00-24.00. Det var ett bröllop på 35 pers, det gick väldigt smidigt.. Men trött var jag när jag kom hem.

I söndags jag jag upp 06.30! Blää! Kent hämtade mig och vi åkte på fotbollscup.. Vi ställde upp med två lag eftersom att vi är så många. Jag spelade i andralaget. Försöka matchen gick verkligen fruktansvärt dåligt! Andra matchen var mycket roligare och gick ganska bra, men förlorade den också när motståndarna fick in ett mål när det var 10 sekunder kvar.. Sista matchen gick ganska bra och vi vann. Så det var väl skönt att avsluta så. Vi gick såklart inte vidare, men det gjorde förstalaget och de tog sig hela vägen till tredje plats :)

I måndags var det skola och fotbollsträning, vila där emellan..

I tisdags var jag hemma och städade, vilket verkligen behövdes! Mot kvällen åkte jag till Djursholms Värdshus där det var avskedsmiddag/personalfest :) Vi bjöds på champagne, hummer med majonäs och vitt vin, entrecote med stekta grönsaker, potatisgratäng och rött vin, ostar och pannacotta! Huuur gott som helst!! Det var oerhört trevligt också :) Vid midnatt drog vi vidare till en krog och där blev det öl och shottar :S :P Jag blev full, vilket jag inte hade tänkt blivit, men skoj var det :)


Linda :)


Partypeople :)


Middag :)


Bytt yrke från kock till servitör :)?


Sofia :)


Ägare, fru, köksmästare och annan personal :)

Igår var det slappt! Jag var väldigt trött :P Men 15.30 åkte jag och jobbade som läxhjälpare och direkt därefter blev det ett hårt träningspass med fotbollen. När jag kom hem blev det chips och dipp :)

Idag sov jag ganska länge och åkte till skolan så att jag var där till 13.00. Då började ytterligare en ny kurs; introduktion till astropartikelfysik. Trodde att det skulle vara skoj, men just nu känns allt rörigt och väldigt svårt :/ Men vi får väl se..

Nu har jag skrivit så otroligt mycket att jag måste sluta :P Men det kommer ett till inlägg senare ikväll :)
PussPuss!

Torsdag..

Heej!
Idag har jag faktiskt varit ganska duktig om man får säga det själv.. Jag åkte till skolan och pluggade på laborationen i några timmar å sedan blev det föreläsning mellan 13.00 och 15.00. Efter föreläsningen satte jag mig ytterligare några timmar i datorsalen och jobbade vidare på rapporten..


Jag idag.. Dags att färga utväxten snart igen ser jag :/

När jag kom hem gick jag å handlade å sedan dess har jag varit hemma och tagit det lugnt. Skönt att varken ha något jobb eller träning att gå till! Nu snart ska jag krypa ner i sängen och tvinga mig själv att läsa några sidor ur förra kursens (tentan som jag blankade) lärobok..!

Det var min intressanta dag idag :P Vi får hoppas att jag kanske har något roligare att berätta imorgon :P
PussPuss!

Anna :)

Hej alla glada!
Det här inlägget kommer att handla om en väldigt god vän till mig :) För några år sedan umgicks vi varje dag och nästan varje sekund utav den dagen. Vi jobbade tillsammans, bodde typ tillsammans, festade tillsammans, hade semester tillsammans, åkte utomlands tillsammans, ja typ allt gjorde vi tillsammans! Det var underbara tider och jag älskar att tänka tillbaka på dem. Idag gjorde jag mig själv en tjänst och kikade igenom lite gamla bilder också :) Dock är det bara bilder som jag har lagt ut på min bilddagbok (som jag skrev innan blogg blev populärt) för resten av bilderna är i Gnarp i min gamla dator.. Men jag hittade en hel del ändå :)

Jag pratar såklart om min kära vän Anna! Vi är fortfarande vänner, men inte längre på samma sätt att vi träffas varje sekund :P Den lilla rackarungen fyllde 25 år för snart två veckor sedan och jag vill med det här inlägget också gratulera henne på den stora dagen (i efterskott) :) Vi har gjort mycket tillsammans och jag kommer alltid att minnas alla sjuka och roliga grejer vi varit med om!! Här kommer några bilder för att färska upp minnet lite :P


Minisemester på Sörön, här har vi hittat två ankungar att mysa med :) -Sommaren 2007


Fortfarande på Sörön, kallt i vattnet och Anna kunde/ville inte blöta håret för hon hade sin hårförlängning i, vi (farmor) löste detta med en hemmagjord badmössa=systembolagspåse :P -Sommaren 2007


Typisk "personalfest" efter jobbet i Mellanfjärden, vi ser dock lite väl slitna ut :P -Sommaren 2007


Klassisk hinna-in-på-krogen-direkt-efter-jobbet-och-svepa-en-massa-shottar-för-att-hinna-ikapp-de-andra-kväll :P Pigga och fräscha :) -Sommaren 2007


En otroligt söt bild på oss (tycker jag själv) från Thailand :) -Hösten 2007


Vi njuter av livet i Thailand :) -Hösten 2007


Är nog fortfarande den bästa resan jag någonsin har gjort, åtminstone topp 3 :) -Hösten 2007


Anna & Jag i Tänndalen :) -Vintern 2007

Sen är det ett glapp på bilder.. Jag slutade med bilddagboken och hade inte riktigt kommit igång med facebook än.. Å de andra bilderna är som sagt i Gnarp.. Så nu blir det ett hopp :)


På förfest hos Hanna i Hudiksvall :) -Sommaren 2010


På gatufesten i Sundsvall, vi hade såå skoj!! -Sommaren 2010

Sedan är det ett glapp igen.. Svårt att få bilder tillsammans när man bor i olika städer och till och med i olika länder.. Men de bilderna är vilket fall nyare så de har jag garanterat redan lagt upp här på bloggen :)
Som sagt skoj har vi haft och än är inte de roliga tiderna över, vänta ni bara!

Grattis på 25 års dagen Anna, i efterskott :) Varför inte starta trend, vi hade ju din 20 års fest när du fyllde 21 också, så det blir kanske att vi firar 25:an nästa år istället ;)

Puss och kram mina nära och kära <3

Fördriver tiden..

Hej hej på er!

Just nu sitter jag på tunnelbanestationen Danderyds sjukhus och väntar på att klockan ska bli 18.00 för då kommer nämligen min tränare och hämtar upp mig med fler och kör oss till träningen.. Idag ska vi ena halva av träningen ha "cirkelträning" och andra halvan gym, därför gillar jag onsdagar :) Det är skönt och jobbigt! Skoj att även göra något annat än att bara spela fotboll :P

Tidigare idag har jag varit i skolan å pluggat på mon laborationsrapport som ska in senast på fredag. Det har väl gått sådär, jag tycker inte alls att den är nå rolig att skriva på..
Efter skolan blev det jobb hos min elev och nu sitter jag här och försöker driva tiden..

Vi hörs ikväll! Ni får en bild på mig som jag tog i datasalen idag :)
Puss så länge!


J. K. Rowling!!

Hej igen alla!
Bara för att jag sa att jag skulle skriva ett till inlägg ikväll göra jag det nu. Egentligen orkar jag inte för jag är supertrött.. Men det finns en sak jag vill dela med mig av :)
De flesta av er som läser kommer tycka att jag är en stor tönt, men det struntar jag minsann i :)

Jag rent ut sagt älskar Harry Potter! När jag var 11 år fick jag den första boken i julklapp av mamma å sedan dess har jag läst alla de sju böckerna ett antal gånger samt sett alla filmerna! Nu har jag äntligen laddat hem alla filmerna och sett på dem igen. Jag minns att jag inte tyckte om dem så mycket när de kom ut, iaf inte alls lika mycket som böckerna, men nu tycker jag att de alla är riktigt bra!!


Otrolig författarinna!

Idag såg jag på den sista filmen och önskade att det skulle finnas fler.. Ni som inte har läst böckerna eller sett filmerna borde verkligen göra det. Man kan tro att det är lite fjantigt och det kan det väl kanske vara på sina ställen, men historien är huur bra som helst! Så otroligt hur hon lindar in alla böckerna med varandra och tillslut får allt att hänga ihop! Riktigt coolt hur man kan ha en sån fantasi att man verkligen bygger upp en helt ny värld och får den att kännas verklig :)

Så mitt råd till er ikväll är alltså att läsa böckerna och sedan se filmerna :) Vi hörs imorgon, sov gott på er!
PussPuss!

Kick off med fotbollen :)

Heej!
Sorry nu har det dröjt några dagar igen, men nu är jag tillbaka :)

I fredags åkte jag till skolan, lämnade blankt på min tenta och åkte hem igen. När jag kom hem åt jag, men vände ganska snabbt och åkte till Solna Centrum en sväng. Där inhandlade jag nytt underställ och lite annat smått och gott, gick även på systemet.
När jag kom hem gick jag och AZ tillsammans till badhuset där vi solade och sedan simmade i drygt en halvtimme, väldigt skönt :) Vi hann även in en sväng i bastun!

Väl hemma igen gjorde vi oss i ordning och käkade mat sedan begav vi oss mot söder och hem till Hugo, en gemensam barndomsvän :) Han och en kille som heter Niklas hade inflyttningsfest och vi var bjudna. Vi var där hela kvällen och hade riktigt skoj :) Kul att träffa nytt folk och att träffa gamla vänner!

På lördagen, lite väl seg, tog jag mig en snabbdusch och åkte till Täby. Där samlades hela fotbollslaget för lite lekar :) Vi som är med i spelarrådet hade planerat och donat en hel del.. Vi började med en liten ballonglek..


De skulle knyta fast en varsin ballong runt fotleden, hålla den vid liv och samtidigt försöka trampa söder andras :)

Sedan blev det lite vanliga staffeter, lika bra att fortsätta med fartfyllda lekar nu när det redan var lite varma..


Det är inte det lättaste att suga fast ett champagneglas i munnen samtidigt som man ska springa :P


Springa med en apelsin under hakan å lämna över den på det här sättet utan händer är inte heller så lätt :P


Man kan inte ha en stafettävling utan "Hoppa säck" :)

När stafetterna var över blev det lite lugnare lekar.. Allt från att bygga marshmallows-torn till att svara på frågor om våra tränare :)


Efter några minuters byggtid gick vi (spelarrådet) runt och mätte vilket lags torn som var högst..


Här ska de äta upp ett godissnöre så snabbt som möjligt utan hjälp av händer :)

Det blev även den roliga ja/nej-leken jag lärde mig på nyår och såklart en sånglek.. Å lite annat, vi höll på i nästan exakt 2 timmar och jag personligen tycker att det blev väldigt lyckat :) Vinnarna fick såklart ett pris; godis!
När vi var färdiga med allt detta och när tränarna hade sagt de det ville åkte vi till Ulriksdals Wärdshus och åt en tidig middag :)
En trevlig och mysig dag trots att jag var väldigt bakis! Vi hade den här dagen för att lära känna varandra bättre. Det är nämligen så att vi (Djursholms damlag) har slagits ihop med ett annat lag, så nu är det typ 20 nya tjejer att lära känna.. Den här dagen hjälpte en hel del :)

Nu måste jag laga till mig en sen lunch för jag är väldigt hungrig.. Men vi hörs senare idag igen!
PussPuss!

Min kära roomie :)

Hej igen alla!
Jag har alltså varit hemma i Stockholm i en dryg vecka nu å jag vete tusan vad jag har sysslat med :S Tiden har gått snabbt och jag har inte fått nå vettigt gjort.. Jag åkte hem för att plugga eftersom att jag har tenta, IMORGON! Men inte har det blivit så mycket pluggande gjort här inte..! Jag är så irriterad på mig själv!!
Det är ju så otroligt jobbigt att inte har gjort färdigt allt innan jul! När det är ett nytt år å allt vill man starta om på nytt! Inte hålla på med en massa gammalt skit! Uscha!

Jag har varit ensam hemma ända tills igår morse då min kära roomie Anna-Zara kom hem igen.. Hon har nämligen varit i Miami samt åkt på kryssning där borta den lilla rackarungen! Det är alltid skönt att vara själv men så mycket roligare och trevligare när man har sällskap, så det är skoj att hon har kommit hem igen! Dessutom har hon varit en väldigt snäll vän och köpt mig lite presenter :)


Två par trosor, bodybutter och doftspray från Victoria's Secret :)

Trosorna är väldigt bekväma och jag gillar att det står Victoria's Secret på dem :) Doften är också väldigt god! Så tack min kära vän, det var väldigt snällt av dig!!

Istället för att plugga denna vecka har jag kikat väldigt mycket på serier :/ Jag har med andra ord varit en riktig soffpotatis! Inte bra! Tack och lov har vi iaf kommit igång med fotbollen igen! Å de fyra träningarna vi har haft hittils har inte varit nådiga! Shit vad jag har haft och fortfarande har träningsvärk!!!! Det är sjukt vad otränad jag är! Otroligt skoj är det iaf, att träningarna ligger på topp! Det är ju så mycket roligare att komma hem efter en träning och vara helt slutkörd än att inte vara det! Vi får hoppas att jag blir bättre, starkare och uthålligare :)

Nu ska jag dra mig mot sängen.. Jag tänker trots att jag inte kommer klara tentan imorgon gå dit å läsa igenom den. Jag kommer förmodligen lämna blankt och satsa på en omtenta istället! Jag vet dock inte när den är :S Jag hoppas att den är senast om en månad så att jag får den överstökad så fort som möjligt..
Aja, god natt på er! Vi hörs imorgon..

PussPuss!

Söndagen den 1 januari 2012!

Heej!!

Söndagen den 1/1-2011 vaknade jag 10.00, endast ca 5 timmar efter att jag lagt mig. Jag skulle kunna tro att jag fortfarande var lite berusad :P Tillsammans med andra "morgonpigga" började vi städa undan gårdagens fest, å det var ta mig tusan skitigare än vad det brukar vara när de har haft pubkvällar :P Men tillsammans gjorde vi ett oerhört bra arbete :) Några, speciellt Rikard, donade med en riktigt god och stor frukost också. Mysigt att äta den tillsammans sådär dagen efter :P


Maggie sprang runt i mjukisbyxor å högklackat när vi städade :)


Jessica, Matte och Antonia.. Inte direkt i sina bästa dagar :P


Max och Fabian var ju såklart pigga, så det var bara att underhålla dem på bästa sätt :P


Jag vill ej vara med på kort en dag som denna..

När vi städat färdigt, ätit oss mätta och alla (utom sovmästaren Markus såklart) vaknat begav vi oss ut på en promenad runt Gnarp.. Det var faktiskt skönare än jag trott, men annars så hatar jag faktiskt att promenera :P
Resten av dagen spenderades hemma hos Jessica och Rikard, det blev pizza big time! Jag å några till spelade Besserwisser i flera timmar, me like :)

Jag stannade kvar i Gnarp någon dag till men var sedan tvungen att ta mig hem till Stockholm igen. Jag hade huuur mycket packning som helst så det blev en taxi från centralen hem till dörren, det var det lätt värt!!
Det får vara allt för nu, vi hörs senare idag :)

PussPuss!

Nyårsafton 2011 !

Heej :)
Nu är det dags att berätta om själva nyårskvällen, weehoo!
Vi alla åkte som sagt var till Berggården (ett pensionat i Gnarp som Jessica och Rikard äger) efter anglingen, där gjorde vi oss i ordning tillsammans medans vi sjöng å hade skoj :) Det blev löshår, lösögonfransar, mycket smink, ny klänning och höga klackar för min del och många andra :) Varför inte slå på stort när man ändå håller på lixom :P


Fina Magdalena är färdig medans vi andra fortsätter att göra oss i ordning :)


Min vackra syster Antonia är också färdig :)

Medans jag och några till fortfarande gjorde oss i ordning donade de andra med duktning och matlagning, så det slapp jag undan, hehe :) När alla var färdiga blev det matdags! Å det var otroligt gott, trevligt och mysigt :)


Elin som jag fick sitta brevid :)


Felix som satt snett mittemot :)



Elin och jag :)


Dags för Fabian och Max att sova, här får vi den sötaste pussen någonsin av Fabian :)


Alexander och jag :)


Louise och Magdalena :)


Anna och Louise :)

När vi var mätta och belåtna blev det dags för lite sång! Mattias spelade underbart på pianot och vi andra sjöng å hade riktigt skoj! Vi lekte även en del lekar, så roligt när man är många!


Allsång :)

När tolvslaget närmade sig började vi traska ut för att skjuta upp våra raketer :) Dessvärre har jag inte direkt några bilder på det..


Louise, Alexander, Mattias och Anna :)


Markus :)

Sedan gick vi in igen och fortsatte att röja!! Det blev dans, mys, lekar, snack å allt möjligt! Riktigt skoj :)


Snygga gänget, haha!


Jag och Anna :)


Christian rockade på han minsann :)


Jag som börjar se lite sliten ut :P

Hela nyårsafton blev otroligt lyckat! Jag som tvivlade på om jag skulle stanna kvar i Gnarp eller inte, där fick jag, för det här var nog det bästa hittils :)
Tror att jag om i säng någon gång efter 5, precis så som det ska vara :)

Jag hoppas att ni andra också hade ett trevligt nyår! Det var allt för idag, vi hörs imorron ;)
PussPuss!


Angling :)

Todeloo folket!
Då har vi alltså kommit till fredagen den 30/12-2011. Den dagen spenderades i Sundsvall, i Birsta med Marie-Therese :) Vi var ute efter lite mer shopping! Vi båda hittade en helt del faktiskt.
När vi blev less och inte längre orkade gå runt på stan åkte vi hem till Hanna i Gnarp :) Där måsta vi genast visa upp våra fina inköp till Hanna..


Nya byxor, ny skjorta och nytt hårband :)


Mia och Hanna :)


Vackra Marie-Therese!

Lite senare på kvällen kom även Anna. Vi satt å snackade några timmar men sedan var det dags för mig att åka hem till Jessica och Rikard igen för att dona med det sista inför morgondagen (Nyårsafton)!

Nyårsafton började med en otroligt trevlig dag på isen :) Vi var drygt 20 pers som samlades för att angla och grilla! Det var huur mysigt som helst, vädret var verkligen perfekt också! Nedan följer en del bilder från dagen så att ni själva kan se hur vackert det var :)


Redo att bege mig ut på sjön :)


Spark var nästan nödvändigt för att kunna ta sig någonstans på den hala isen..


När jag, Jessica och Anna kom till sjön hade dessa gäddor redan blivit fångade :)


Fabian visar upp fisken de fångat :)


Maxen är så duktig på att åka spark :)

Dags att dra upp en ny firre :)


En stor rackare blev det :)


Max lite rädd för den stora gäddan :P


Jag och Anna turades om att skjutsa varandra på sparken :)


Jessica provade långfärdsskridskor för första gången :P


Markus får skjuts av starke Max :)


Jag och Maggie åker efter en fyrhjuling, skoj var det :)


Riktigt trevligt och mysigt!!

Som ni kan se på bilderna hade vi det underbart! Jag tror jag hann med att prova det mesta. Jag körde fyrhjuling, medverkade i ett sparkrace, åkte bakom en fyrhjuling, blev skjutsad på bob, korvgrillning och massa annat :)

Detta måste verkligen göras om! Det var superskoj! När vi var nöjda på isen åkte alla till Berggården.. Där gjorde vi oss i ordning tillsammans inför självaste nyårsfesten :) Men det tänkte jag ta å skriva om imorgon istället.. Sov gott folket!

PussPuss!

Mellandagarna :)

Hej hej!
Låt se, igår när jag skrev kom jag till juldagen.. På annandan var vi som vanligt hembjudna till Fagerhovs på middag. Det var otroligt mysigt, skoj och trevligt som vanligt!
Den 27:e var det tänkt att åka till mormor och morfar på julmiddag men pga stormen som var gick det inte för de hade strömavbrott fortfarande. Så det blev en sväng in till Hudiksvall istället :)
Den 28:e drog jag in till Sundsvall och var på stan med mamma och Antonia, jag köpte mig äntligen en ny digitalkamera :) Jag hade fått presentkort på Media Markt i julklapp så där köpte jag den :)


Fabian som leker "rulla bollen" med Max :)


Sötiaste Maxen :)

Den 29:e hade vi Olssons-kusiner tillsammans med bröder, systrar och make planerat ett överraskningsfirande för vår kära kusin Louise som fyllde 20år på julafton :)
Vi invaderade deras lägenhet och fyllde den med ingredienser för god mat och läskande dryck och rövade med henne till Nöjeshallen där vi åkte GoCart :) Det var väldigt skoj, bra fört och hett humör :P


Jag & Christian :)


Louise och Alexander :)

När turneringen var över åkte vi hem till Louise och Alex och lagade till kanske världens godaste middag :) Det var alltså riktigt gott om man som en av kockarna får säga det själv :P Efter middagen blev det dans, sång, charader, skitsnack, mys och en massa massa annat! Så underbart att umgås med mina kära kusiner, systrar och respektiven :P Vi har väldigt roligt tillsammans!!


Jessica, Antonia, Mattias, Alexandra, Christian, Magdalena, Alexander och Louise :)


Ett av de vackraste paren ever! Alexander och Louise!


Två av mina vackra kusiner; Alexandra och Louise :)


We goes crazy :P Haha, så skön bild! Även att jag försöker vara seriöst!


Å vad händer här lixom :S Haha! :D


Systrarna Olsson <3


Jessica och Christian :P Ingen aning om vad det gör, haha!

Nu har jag delat med mig av lite bilder iaf, det finns egentligen många fler men orkar inte lägga in, det tar sådan tid. Jag har som vanligt laddat hem för mycket så det går segast ever att lägga in en bild på bloggen..! Men hoppas att ni är rätt så nöjda ändå :)
Det var allt för ikväll. Vi hörs imorgon gott folk!

PussPuss!


Familj & Vänner <3

Hallå där :)
Nu är det dags för mig att komma igång med bloggandet igen, har haft en lång semester från det..!
Jul och nyår spenderades iaf uppe i kära Hälsingland/Medelpad :) Jag har haft det riktigt bra och det är svårt att komma ihåg och kunna få med allt här, men ska försöka mitt bästa och ta med så många bilder som möjligt, för som vi alla vet säger en bild mer än tusen ord :P Detta inlägg kommer att innehålla bilder endast från min Iphone så räkna inte med den bästa kvaliteten..


Utsikten från mitt fönster när jag bor i Gnarp :)

Dagen innan julafton, alltså den 23:e var jag å brudarna bjuden på middag hemma hos Mia. Alla kunde inte men det blev iaf jag, Mia, Hanna och AZ :) Maten som serverades (3-rätters) var otroligt god och vi hade väldigt mysigt :) Det blev lite spel, men mestadels skitsnack precis så som det ska vara!


Anna-Zara och Marie-Therese, två av mina älsklingar :)


Jag och min Hanna :)

Självaste julafton spenderades först hos mamma och Stefan där det serverades en oerhört god julfrukost samtidigt som vi löste melodikrysset :) Mitt på dagen hämtade jag upp pappsen och vi åkte hem till Jessica och Rikard där jag tillbringade resten av dagen! Det blev Glögg, Kalle Anka, Jultomte, Suveränt god mat, Spel och en massa mys :) En riktigt bra julafton hade jag minsan!


Maxen är superglad över alla sina julklappar :)

Max var så söt, han tyckte nämligen själv att han fått väldigt många julklappar så han fortsatte hela tiden att säga; "Wow, jag måste ha varit riktigt snäll! För kolla vad många julklappar jag fått!"
Sååå sööt!!


Fabian var nöjd efter att han fått sin hjälm och jacka samt av att få sitta i morfars knä :)


Min vackra storasyster Jessica :)

På juldagsmorgonen körde jag in pappsen till Hudik så att han kunde hoppa på tåget till Arlanda för att sedan flyga vidare till Thailand, å nej, jag är inte alls avundsjuk på honom..!
Jag åkte tillbaka till Gnarp å taggade egentligen bara inför kvällen :) På eftermiddagen åkte jag, Hanna och Mia in till stan igen men denna gång hem till Johanna! Där började vi göra oss i ordning och så småningom kom även Anna dit. Vi hade det väldigt trevligt med en jädrans massa skvaller :P


Brudarna gör sig snygga, förlåt, snyggare ;)

När vi var färdiga fick vi skjuts av kära Marianne (Johannas mamma) till Texas där vi som vanligt hade bokat ett bord. Å ack så gott det var igen :) Jag älskar den restaurangen!!


Jag på Texas :)


Hanna på Texas :)

När vi käkat färdigt gick vi hem till Hannas mamma å fortsatte vår förferre där innan det blev dags för krogen, å när jag säger krogen, men jag såklart August :) Där stojade jag och Mia väldigt mycket så jag har bara bilder på oss två, å inte några bilder utan en hel del.. Haha, här får ni se en drös, det bjuder jag på och vare sig hon vill det eller inte gör Mia det också :P


Mia och jag ganska fina om jag får säga det själv :P


Vi försöker väl se lite roltiga ut..


Här är vi ganska fula faktiskt..


Å här är en till ganska ful bild :P


Denna bjuder jag på.. Tror att Mia försöker våldspussa mig eller nått (varför kan man ju undra med tanke på hur jag ser ut) :S :P


Naw, här får den lilla raringen en puss trots allt :P

Vi gick alltså till August och där röjde vi som tusan! Jag har till och med spelat in några videos därifrån men ska kika igenom dem nån gång till för att se om jag kanske kan lägga ut nån av dem här :P När krogen stängde hämtade min kära svåger oss och vi åkte tillbaka till Gnarp.
Bilresan gick väldigt bra men shit vad det blåste, jag har aldrig varit med om något dylikt! 10-15 träd låg på E4:an, helt sjukt! Tur att Rikard kör så bra :)
Väl i Gnarp blev det efterfest och jag kan väl säga som så att jag inte sov många timmar den natten, men skoj hade vi så det var det väl värt :)


Jag på juldan hemma hos Hannas mamma..

Nä ni, det får vara allt för idag. Men var inte oroliga, jag är tillbaka igen imorgon ;)
Sov gott folket!
PussPuss!

RSS 2.0