Två dagar kvar..

Igår gick jag upp å tränade. Det var riktigt segt men tvingade mig upp. Det gick bra på gymmet. Jag duschade, åt frukost å begav mig till skolan. Jag och Lovisa träffades kvart över nio och vi pluggade verkligen hela dagen! Det gick faktiskt bra.. Det känns till och med lätt ibland. Men bara för att jag känner så blir jag nervös också, att jag lixom slappnar av. För av erfarenhet så kan det ju komma precis vad som helst på tentan..
När var påväg hem ringde Asse å sa att han var i Stockholm så då blev det att man träffade på den gamle rackaren å visade lägenheten å sådär.. När han åkte hem igen slappade jag framför tvn å sedan blev det läggdags..


Marcos hade med sig gitarren så det blev lite lunchsjungande :)

Idag gick jag också upp å tränade. Å idag gick det riktgt segt på gymmet, det var väldigt tungt.. Fy! Men jag kämpade mig igenom det :) Sedan åkte jag till skolan å jag och Lovisa nötade på. Sedan blev det lunch, å efter den satte vi oss i datorsalen å skrev klart återlämningarna till Labb4.. Äntligen! Så nu har jag lämnat in alla labbar två gånger, skönt att ha det gjort. Nu jävlar får lärarna jobba! Därefter åkte jag hem. När jag kom hem la jag mig i soffan å kikade på; I love you Phillip Morris. Den var faktiskt bra, lite sorglig och rolig på samma gång, å dessutom så äre ju en sann historia, sjukt! Nu sitter jag här å ska snart laga till lite mat..


Jag försökte komma ihåg hur man spelade en låt men var tvungen att ringa Hannie :)

Niklas såg nyss att vi fått tillbaka statistiken från astronomitentan och jag kuggade mig som jag redan visste, men det gjorde 7 andra också. Alltså så jädrans sjukt, av 12 stycken kuggade 8! Ska det verkligen behöva vara så.. Herregud! Jag har ingen aning om vad jag ska kunna träna på för att bli bättre heller. Jag ska iaf hämta ut tentan imorron å se exakt hur mycket poäng jag fick å ska samtidigt fråga om man kan få nå mer material att plugga på inför omtentan som tydligen är den 27:e augusti..


StarWarsnördar :P

Näe, nu ska jag kika på Biggest Loser å sedan blire mat. Hare gött allesammans! Jag doftar sommarlov :)


Ja fråga inte mig vad de håller på mä :S :P

PussPuss!

Fabian Sven Rikard Bergman

Tjatja!

Få se nu.. I torsdags tränade jag, å sedan vare munta. Muntan var konstigt upplagd tycker jag, för två frågor var skulle man få å det kunde vara på precis vilket kapitel som helst i boken. Så det kunde verkligen handla om allt! Dessutom kunde det bli väldigt orättvist då vissa fick frågor på första och lättaste kapitlet medans vissa fick på det sista osv.. Så väldigt konstigt, det borde på något sätt kunna gå att få lika för alla. Iaf så fick jag två väldigt svåra frågor. Man kunde få totalt 20 poäng alltså 10 på vardera fråga. Jag fick 14 å det är jag väldigt nöjd med, med tanke på frågorna jag fick men lite missnöjd med tanke på att jag faktiskt har pluggat mer än många.. Men men..
När det var gjort blev det lunch å sedan tentaplugg. Först på skolan tillsammans med Victor å sedan själv här hemma..


Så roligt och dessutom bra träning :D

I fredags vare tenta då.. Jag var nervös som fan innan å det visade sig att det inte var i onödan.. Efteråt visste jag på en gång att jag inte klarat den. Jag hade inte ens skrivit på så många poäng som jag behövde för att få godkänt. Så då var det kört då! Väldigt irriterande, jag var otroligt bitter i några timmar. Mest frustrerad över att vi inte ens har fått nå material till att öva på samma sorts uppgifter. Bara en massa text som inte alls har nå med räkneuppgifterna på tentan att göra. Som sagt var, väldigt frustrerande!
Sedan åkte jag iaf in till centralen för att möta upp Antonia, vi käkade å gick sedan in på centralstationen där det var kaos. Alla pendeltåg och tåg var för tilfället inställda, det hade skett en olycka i Karlberg, dvs där alla tåg passerar. Så ingen kunde varken lämna eller komma in i Stockholm med tåg. Vi stog upp å väntade i över en timme innan vi köpte en varsin öl å satte oss ner. Det var en massa folk där inne såklart men faktiskt många trevliga, så vi hade hela tiden någon att prata med, det var roligt iaf :) Drygt två och en halv timme senare fick vi kliva på tåget.. Under resan hem blev det också endel förseningar i och med att vi mötte en massa tåg hela tiden. Totalt blev vi drygt 3 timmar försenade. Skulle ha kommit fram i Hudik 19.00 men blev alltså 22.00 istället.. Pappa hämtade oss och vi åkte till Jessica och Rikard och hjälpte till med det vi hann för att förbereda för dopet.. Det blev även en liten paus med studsmatta-hoppande :D Det var sköj!


Så vackert!

I lördags gick jag och Antonia en sväng på stan, uträttade lite ärenden å sedan gjorde vi oss i ordning för dop.. Dopet var väldigt fint! Å Maxen var så duktig, orkade stå där framme hela tiden å se gullig ut. Fabian skötte sig han med :) Skrek lite på slutet bara :P Efter dopet blev det smörgåstårta och gräddtårta, det var väldigt gott! Därefter åkte vi hem med alla presenterna och slappade ett tag. Sedan åkte vi till mormor och morfar där även mamma, Stefan, Linnéa och Franckarna var.. Det blev lite fotboll, hopprep och en massa mys :) Det var väldigt trevligt. Sedan åkte jag, Jessica, Antonia, Max och Fabian hem till Jessica. Vi systrar myste på å skvallrade en massa :) Sedan åkte jag och Antonia hem till Hanna där det var förfest. Vi följde med dem ut, vi måsta ju bara kolla in Manis :P Vi blev kvar hela kvällen. Å sedan lyckades jag även bli chaffis en sväng med för jag var nykter!


Fem generationer once again :)

I söndags vaknade vi, åkte tillbaka till Jessica å lämnade tillbaka bilen, pappa hämtade mig och Antonia och vi åkte ner mot Stockholm. Vi gjorde ett stopp vid The Dragon Gate. Shit alltså vad mycket pengar de lära ha lagt ner där, herre gud! God kinabuffé var det också :) Vi kom ner till Stockholm, pappa körde vidare å jag följde med Antonia till busstationen.. Sedan drog jag hem. AZ å Niklas gick ut å åt å jag njöt av att bara vara alldeles ensam. Jag dansade lite på dansmattan, sjöng lite SingStar och kollade på film.. Det var så himla skönt att bara slappa! Isabelle kom mot natten å vi snackade ett tag sedan blev det läggdags..


CrazyHanna! Det är redan ljust ute igen och klockan är typ 02.00, underbart :)

Idag tvingade jag mig verkligen upp ur sängen för att gå å träna! Å jag var så duktig som gjorde det, kände mig riktigt stolt efteråt för jag var då väldigt trött! Jag passade även på att "frysa" mitt gymkort över sommaren. Jag hade ju äntligen fått brevet från Sjömärket i helgen efter en massa strul med "adressen finns inte"! Så det var riktigt najs. Sedan åkte jag till skolan. Jag och Lovisa har pluggat hela dagen! Vi har varit väldigt duktiga och det har faktiskt gått ganska så bra. Fått svar på en hel del grejer så det är skönt.. När jag kom hem lagade jag till mat å sedan har jag sutte å degat lite framför tvn med AZ..


Omöjligt att få en bild där båda tittar in i kameran :P

Nu ska jag snart gå å lägga mig så att jag orkar gå till gymmet imorgon också :) Å såklart så att jag orkar kämpa med plugget!

PusselipussPuss!

En massa plugga bara..

Jag hann inte skriva nå igår, å egenltigen inte idag heller.. Tänkte bara skriva några rader för att berätta nuläget :P

Igår vaknade jag å gick raka vägen till gymmet. Därefter pluggade jag heeela låånga dagen! Skitduktig var jag.. Men frågan är om jag trots det kommer klara tentan..

Idag gick jag också till gymmet, å sedan la jag mig i solen å pluggade hela förmiddagen. Jag gick in å åt lunch, gick ut ett tag till men upptäckte att jag börjat bli röd, å jag ville inte bränna mig lika mycket som förra gången så jag gick in å pluggade. Har alltså pluggat hela långa dagen idag med. Fy fan, är alldeles slut i huvve. Men nu är bara 20 sidor kvar i boken.. Sjukt! Imorgon har jag munta. Vi får väl se hur det går på den då. Det svåra tror jag ändå är tentan å den är ju på fredag.. Jaja, vi får se..

Så här hemma hare bara varit en plugghäst den här veckan. Inget skoj alls. Men på fredag eftermiddag åker jag iaf till Hudik tillsammans med Antonia för på lördag ska lilla Fabian döpas :)

Nu måste jag sova, så att jag orkar upp till gymmet imorgon också innan muntan..

PusselipussPuss!

RSS 2.0