Lagfest :)

Hej allesammans!!

Nu har jag varit borta riktigt länge, sorry! Men det har hänt en hel del sedan sist.. Jag ska komma till det, i nästa inlägg. Nu kan jag börja med att berätta lite om lagfesten som vi hade fredagen den 17:e februari, samt visa lite bilder :)
Vi samlades hemma hos Jossan, som hade det väldigt fint! Alla tog med sig den maten de ville ha å så åt vi tillsammans, väldigt mysigt :) Jag köpte med mig sushi :)
Efter maten blev det lite gruppvis snack och sedan körde vi allesammans den klassiska leken: "Jag har aldrig" :) Det var riktigt skoj poch intressant, man lära känna varandra mycket bättre :) Därefter blev det dans på hög nivå, haha :)


Fina Madde :)


Linda, jag och (värdinnan själv) Jossan :)


Shake, shake, shake :)


Snacka om ett stort gäng brudar :)


IdaSofie och jag :)


Så rolig bild på Madde, Ida och Frida :P


Dansen fortsätter!


Jossan och jag, weehoo :)


Jag fortfarande glad och ovetande om vad som väntar om nån timma..

När vi kände oss nöjda började vi som var myndiga och sugna på att dra ut på krogen att klä på oss ytterkläderna och hoppa in i taxis.. Vi åkte till Slussen för att dra in på Patricia. Men det visade sig att det endast var jag och IdaSofie som skulle få komma in, så det blev lite strul..
Efter lite missförstånd stod vi två själva kvar där vid Slussen medan de andra redan var vid centralen och på väg in på en krog där i närheten.. IdaSofie kände då att hon vill åka hem vilket hon gjorde samtidigt som jag begav mig in mot centralen för att möta upp de andra..

Det är nu det tråkiga börjar, men jag orkar inte skriva om det nu. Jag gör det imorgon istället. För fram tills den här tidpunkten var kvällen riktigt lyckad! Jag har lärt känna en massa nya härliga brudar och det är jag tacksam för :)

Vi hörs imorgon då!
PussPuss på er :)

Å där satt den :)

Heej!

Jag klarade tentan :) Weeehoooo!! Så härligt! Nu är jag i fas igen, riktigt najs känns det! Fick till och med ett D så var inte ens på gränsen att inte klara den :) Så skööönt!!

Imorgon ska jag in å arbeta med den nya laborationsrapporten, vill få den klar så snart som möjligt så att jag kan koncentera mig på att klara de två kommande tentorna också :) Jag ska möta upp Jonathan å få hjälp av honom, samtidigt som jag ska hjälpa honom med rapporten som jag skrev klart i söndags. Tjänster och gentjänster ni vet, underbart när det fungerar :)

De senaste två veckorna har jag börjat strunta i planerna på att byta inriktning och bli lärare och istället fortsätta med det jag håller på med och ta en masterutbildning i astronomi.. Det är Benjamin som har fått mig på de tankarna istället och just nu känns det som det rätta för mig. Men väldigt svårt att veta vad man ska göra med livet alltså. Jag ska kontakta en studievägledare imorgon och bestämma möte till veckan, förhoppningsvis kan jag få lite mer svar då. På vad jag kan bli och jobba med å sådär :)

Nu är det dags att gå i säng, ja såhär tidigt.. Ska väl läsa några sidor i kursboken först men jag känner mig väldigt trött så kommer nog somna ganska snabbt..

Vi hörs imorgon :)
PussPuss!

Jag vill ha en bil!!

Hallojsan :)
Idag är det väldigt fint väder här i Stockholm, det lyfter ju upp humöret några snäpp, vilket är underbart :)

Jag är just nu på väg till skolan, har föreläsning mellan 13.00 och 15.00.. Innan dess tänkte jag fortsätta att plugga lite när jag kommer fram.

Jag fick mail av min lärare i kursen Stjärnornas struktur och utveckling idag, han berättade att tentan varit rättad i en vecka men att det varit fel på mailen så det inte har gått att skicka till folk som har hotmail. Aja, så jag ska se om jag kan hämta ut den idag, det beror på om hon på studentexpeditionen är frisk.. Hoppas, hoppas att jag klarade mig!!

Annars kan jag meddela att jag dagarna i ända går å tänker och fantiserar om en bil! Jag har ett sånt begär efter en sådan nu att jag tror jag kommer köpa en inom en snar framtid! Engångsavgiften är det inga problem med, det är månadskostnaden som kan bli ett dilemma.. Men jag vill väldigt gärna ha en! Tänk att kunna åka till och från träningarna, samt till jobbet! Skulle seriöst spara in timmar i tid! Jag vill, jag vill!!

Vi hörs senare :) Här får ni en bild på mig när jag väntade på bussen nyss.. Idag blev det plattat hår :)

PussPuss!


Stiftpennor vs. Bläckpennor!

Todeloo!

Jag tänkte att jag skulle ta å kika in här innan jag går å lägger mig.. Vet dock inte riktigt vad jag har att dela med mig av :S

Idag var jag iaf hemma å pluggade på rätt så bra, mot eftermiddagen blev det jobb för MyAcademy å sedan direkt därifrån till träningen :)
När jag kom hem blev det en lång dusch å sedan en räksallad framför det senaste avsnittet av Glee :)
Det är sjukt vad "färska" avsnitt de gör alltså! De lyckades ha med en hyllning till Whitney Huston, avsnittet sändes liksom igår i USA, det var ju väldigt fint gjort :)


Lite tråkig bild kanske, men såhär ser det ut när jag skriver anteckningar på astropratikelfysiken :P

Har börjat använda bläckpenna istället för stiftpenna nu, det är både på gott och ont. Väldigt jobbigt när det blir fel :P Haha.. Men så jobbigt att hålla på med alla dessa stift hela tiden och dessutom känns det som om att jag köper en ny stiftpenna för varje kurs, jag vete tusan vad jag gör av dem. Antingen går de sönder eller så glömmer jag dem nånstans, väldigt irriterande!

Aja.. Ska komma på nå skoj att berätta imorgon :)
Sov gott på er!
PussPuss!

En vanlig tisdag - eller!?

Heej!

Igår hade jag som sagt en lång laboration, den gick faktiskt rätt så bra. Jag blev färdig före alla andra och jag förstod vad jag höll på med, å det är ju alltid positivt :)
Jag drog hem å donade lite innan det blev dags för fotbollsträning. Efter fotbollsträningen blev det en riktigt god middag och film. Det blev filmen Snatch, trodde att jag hade sett den förut, men det hade jag ju inte :P Den var bra, satt å skrattade till då och då :) Brad Pitt med bar överkropp var ju såklart också trevlig att kika på ;)

Idag har jag bara varit hemma. Det blev för lite sömn i natt så jag har legat å halvsovit lite hela dagen istället.. Jag borde ha pluggat lite, men har inte orkat. Därför blir det stenhårt med det imorgon istället! Men jag har redan fått tillbaka min laborationsrapport som jag skickade in sent i söndagskväll och jag klarade den :) Hihi! Så skönt! det trodde jag faktiskt inte, satt å chansade lite där på slutet.. Så det känns ju riktigt, riktigt najs! Nu är det bara att hoppas att jag klarade den tentan också så är de kurspoängen färdiga :)

Det får vara allt för idag..
Å ja just det! Hoppas att ni alla som har nån att dela alla hjärtans dag med har haft en mysig dag och att ni som är ensamma, som jag själv, inte har sörjt ner er alldeles för mycket :)

PussPuss!

Ny vecka, nya tag!

God morgon!

Just nu sitter jag i bussen på väg till skolan.. Idag är det en lång laboration som är på schemat å jag har inte riktigt förberett mig ordentligt :/ Men men, det är bara att göra sitt bästa!

I lördags var jag ju i Solna Centrum, jag köpte, äntligen, nya fotbollsskor och ett par fotbollsstrumpor på Stadium. Sen blev det ett startkit på mineralsmink från i.d vilket jag har tänkt köpa länge! Nedan ser ni bilder på det..

Nu ska jag hoppa av bussen.. Vi hörs senare idag eller ikväll :)
PussPuss!


Överraskning :)

God dagens!

I fredags hade jag fått ett AVI från posten. Jag blev genast nyfiken men orkade inte gå å hämta ut det på affären :P Men igår gick jag dit med en stor nyfikenhet, jag fick paketet och det var adresserat till både mig och AZ..
När jag gick hem skakade jag och klämde på paketet och jag kände dessutom igen handstilen, den tillhör nämligen vår kära vän Hanna :)
När jag var hemma hade jag faktiskt redan listat ut vad som låg i, man är ju en liten mastermind ;)
Jag ringde AZ å berättade att vi fått ett paket..


Spännande :P

Jag öppnnade det medans AZ var kvar i telefonen och denna lapp låg inuti:


Så störtskönt Hanna  :)

Å det var som jag hade trott, i paketet låg en Vanish-spray :)


Tack vännen, det hade du verkligen inte behövt :)

Jag testade genast om det gick att få bort rödvinsfläckarna, å det gick ju alldeles lysande :) Men ni som har varit hemma hos oss vet att vår soffa inte direkt är den renaste ändå.. Så istället för många och små mörkröda fläckar är det nu en stor ren "fläck" :) Haha! Jag förstod att det skulle bli så.. Vi borde spraya hela soffan!

Pöss på er så länge!

Ge mig en karl!

Heeej och välkommen till ensamma klubben!

Usch.. Nu känner jag mig väldigt ensam..! Tråkigt!
När till och med ens farmor inte tror att man ska spendera en hel helg för sig själv börjar man fundera :/

Tacka vet jag att jag har mina serie-dröm-män :P Haha! Patetiskt! Men om någon bara kunde berätta för mig vart jag kan finna dem i verkligheten skulle jag dra dit på en gång ;)


Damon Salvatore (Vampyr) - The Vampire Diaries


Hank Moody (Författare) - Californication


Chuck Bartowski (Hemlig agent) - Chuck


Alcide Herveaux (Varulv) - True Blood


Chuck Bass (Miljonär) - Gossip Girl


Ezra Fitz (Lärare) - Pretty Little Liars


Jackson Avery (Läkare) - Greys Anatomy

För att vara lite realistisk räcker det med att berätta vart fina och trevliga karlar finns, de behöver inte vara vampyrer eller läkare :P

Aja.. Ska väl drömma mig bort lite igen då..
Puss på er!

Förra helgen :)

God dagens på er allesammans :)

Idag vaknade jag vid tio-tiden, jag gick då upp å donade med lite tvätt och sådär. Sedan blev det en promenad till affären och därefter lite solning, skönt :) Eftersom att det är betydligt varmare idag blev jag sugen på att ta mig en ny springtur, så jag bytte om och begav mig ut runt sjöarna idag också. Jag vet, duktigt av mig :) Nu har jag ätit och tagit det lugnt framför några avsnitt av Cougat Town :)

Här kommer lite bilder från förra helgen :)


Hanna & AZ på restaurangen :)


Isabelle och jag på restaurangen :)


Toast skagen till förrätt, å gud så gott det smakade :)


BBQ ribs, det var också riktigt gott :)

Efter en mysig middag på restaurangen med något glas vin gick vi hem till mig och AZ igen. Här hemma blev det filmmys och en massa snack :)

På lördagen åkte jag iväg och var på kanske världens jobbigaste träning :P Haha! Vi körde stenhårt i 90 minuter med laget. Det var både styrka och kondition.. Jobbigt när vi höll på, men satan vad skönt det kändes efteråt :)
När jag kom hem gick jag och Hanna på affären och på systemet. Sedan var hon snäll att färga ytterligare en omgång slingor i mitt hår :) Hon å AZ tyckte att jag såg ut som Gollum i Sagan om Ringen, så vi var tvugna att ha en lite photosession :P


Ful som stryk, jag vet, men det bjur ja på ;)

På kvällen blev det tacos, öl, vin, fest i Bromma, fjortisfylla och en tidig kväll :P Haha! Det går inte att festa och äta sådär lite när man sprungit som ett as samma dag. Kan inte annat än sluta illa, orutinerat Mimmi..!

Söndagen spenderades här hemma och vi alla tre låg i soffan hela dagen. Det blev mninst 4-5 filmer avverkade :) Det var en trevlig och mysig helg!


Jag nån gång i veckan på väg till skolan :)

Nu syns det ju att mitt hår är betydligt ljusare. Jag antar att mamma sitter med ett leende när hon ser den där bilden :) Jag känner mig också nöjd med att bli blond igen faktiskt. Det känns alltså fortfarande som om att det var rätt beslut :)

Nu ska jag dra till Solna Centrum en sväng.. Vi hörs ikväll :)
PussPuss!

Å så var det fredag igen!

Heej!

Jag har fortfarande inte lagt in bilderna på datorn, sorry.. Det får bli imorgon istället :)

Idag var jag alltså i skolan och arbetade med rapporten, jag gjorde typ klart alla uppgifterna, nu ska jag bara skriva inn de sista detaljerna imorgon innan jag skickar in den. Är rätt säker på att jag kommer få åter på den, men då får jag iaf reda på vad jag har gjort för fel..

När jag kom hem vilade jag en sväng å sedan var jag duktig nog att byta om och bege mig ut runt sjöarna.. Det var ganska jobbigt och det gick lite segt, men jag tog mig runt iaf. Det var riktigt skönt att ta en varm och skön dusch sen :)

Sedan dess har jag bara varit här hemma, själv. AZ har nämlingen svikit mig, igen, och dragit upp till Gnarsp.. Men men, det har blivit en kväll framför tvn, med först Notting Hill och sedan Män som hatar kvinnor. Samt en massa surfande på nätet och WordFeud-spelande :P


En bra svensk film :)

Jag såg den amerikanska versionen av Män som hatar kvinnor förra helgen; The girl with the dragon tattoo. Å jag står nog fortfarande fast vid att jag gillar den svenska bättre :) Förmodligen är det så bara för att jag såg den först, det brukar kunna vara så..


Såklart också bra :)

Aja, nu är det dags att dra sig mot sängen. Kanske att det blir ett avsnitt av Greys Anatomy innan jag somnar :) Men god natt på er så hörs vi imöran!

PussPuss!

Stellar Structure and Evolution!

God dagens!

Jag pallrade mig iväg till skolan ändå, det var duktigt av mig :) Ska försöka bli helt klar med den där laborationsrapporten som jag höll på med för några veckor sedan. Jag la nämligen den på hyllan å koncentrerade mig på omtentan istället.. Men nu när den är skriven vore det bra att få rapporten färdig också, det är samma kurs..
Jag sitter som vanligt nere i datorsalen, jag trivs här :) Sköna stolar, snabba datorer och stora skärmar :)

Idag är det en väldigt fin dag. Solen skiner! Men alla vet ju vad det innebär på vintern; kyla! Jag som tänkte springa runt sjöarna i eftermiddag, vi får se hur det blir med det..

När jag går från bussen till skolan går jag alltid förbi ett ålderdomshem eller vad det kan vara. Det ligger alldeles vid Alba Nova universitetscenter och har ett lustigt namn :P Se själva, med risk för dålig humor :)

Hörs senare idag!
Puss!


Hello, hello it's good to be back ;)

Heej!
Fan vad tiden går fort ibland, nu är det en vecka sedan som jag skrev igen.. Jag hänger ju inte med själv längre :P

Tentan jag skrev i fredags kändes iaf rätt ok. Enligt mig BORDE jag ha klarat den, men man vet ju aldrig. Får nog tillbaka den snart, kanske imorgon. De brukar rätta snabbt, vi är inte så många som skrev den heller.. Vi får se helt enkelt.

Förra helgen var riktigt trevlig, Hanna kom på besök. Hon, jag, Issa och AZ käkade middag på fredagen. På lördagen var Hanna och jag på fest och hela söndagen gick åt till att kurera sig :P Jag har tagit en del bilder, men inte lagt in dem på datorn än och orkar inte göra det nu. Men lägger ut nått imorgon istället :)

Den här veckan har jag pluggat på ganska bra. Å när jag inte har varit i skolan så har det varit fotboll eller jobb för MyAcademy. Såklart har det hunnits med en del serietittande också :)


Störtskönt gäng med störtskön humor :)

Imorgon har jag ingen föreläsning men det lutar mot att jag åker in till skolan ändå och pluggar. Jag får faktiskt betydligt mer gjort då, så det är väl lika bra..

Det där var en snabb resumé av veckan :P Imorgon kommer jag alltså lägga ut lite bilder och kanske berätta lite mer detaljerat om vissa saker, de som är roliga att läsa om :)

Ville bara säga hej och meddela att jag är tillbaka i bloggandet igen :) Vi får se hur många dagar det håller i sig denna gång, haha! Sov gott allesammans!

PussPuss!

En riktig pluggdag!

Hallå hallå!

Shit vilken dag! Å vad jag har varit duktig, är lite stolt över mig själv :) Var i skolan 8.45 och började bege mig hemåt igen 17.15.. Har max haft en timmes rast och pluggat eller varit på föreläsning resten av tiden! På bussen vilade jag från pluggandet men när jag kom hem var det bara att fortsätta. Så då blev det plugg mellan 18.00 och 19.30 och därefter gjorde jag i ordning mat.
Nu har jag kikat på tv i två timmar och måste plugga i en timme till innan det är dags för sängen.. Imorgon börjar tentan 9.00 så ni kan väl snälla hålla tummarna för mig, allt jag begär är ett E, så länge jag blir godkänd är jag nöjd!

När tentan är gjord kommer morgondagen att vara en bra dag :) Så jag längtar tills dess! Jag ska knäppa mycket kort i helgen så att jag har något skoj att lägga ut här :)

Det får vara allt för nu. Men kom ihåg att hålla tummarna för mig ;)
Jag skriver och berättar hur det kändes imorgon..

PussPuss!

Engelska!

Heej!

Jag sitter på skolan nu och har gjort det i några timmar.. Mycket lättare att plugga här än hemma faktiskt! Jag sitter alldeles själv nere i datorsalen, skönt :) Jag kan lyssna på lite musik och plugga samtidigt. Det har gått ganska bra idag, än så länge. Men börjar bli lite seg i huvudet, så mycket fakta som ska tas in alltså! Om en timme är det dags för föreläsning i min nuvarande favoritkurs så det ska bli trevligt. Men måste plugga så mycket som möjligt innan dess..

Jag använder väldigt mycket engelska när jag är i skolan. Jag läser, skriver, pratar och lyssnar på engelska. Det är lärorikt, dock är det mestadels fysikaliska ord som används och alltså inte ord som skulle användas i dagligt tal. Men ändå :)
Det jag vill ha sagt med det här är att jag har tre favoritord på engelska :) Haha!
Ett har jag haft en längre tid, tycker att det svänger så bra när man uttalar det, det andra är roligt att både uttala och skriva och det tredje låter bara väldigt fint och används ofta i fysikaliska sammanhang :P

  1. Catastrophe - Katastrof
  2. Equilibrium - Jämvikt
  3. Hence - Alltså, därför, därav, m.m
Haha, så nu vet ni det :) Oerhört viktig och intressant information :P
Vi hörs ikväll!

PussPuss!

Trött..

God kväll!

Jag har inte så mycket att berätta egentlingen.. Jag var och jobbade hos min elev på eftermiddagen och därefter blev det fotbollsträning. På onsdagar kör vi styrka och jag gillar det verkligen! Idag var det faktiskt extra jobbigt så jag sitter är i soffan nu helt slut! Vilket är riktigt skönt :)

Jag är faktiskt väldigt trött annars också, alltså inte bara i kroppen. Så ska börja dra mig till sängen alldeles strax. Imorgon är det upp tidigt och iväg till skolan och plugga inför tentan som gäller. Jag har även en föreläsning på eftermiddagen som jag tänkte gå på innan jag åker hem.

Jag längtar tills fredagskvällen är kommen så att jag kan ta lite helg :) Hanna kommer på besök också så det ska bli riktigt skoj!

Äh, det får vara allt för ikväll :)
Vi hörs imorgon istället..

PussPuss!

Jodå, det funkar :)

Heej!!

Det gick ganska bra igår, tack och lov :) Det blev inte gröna slingor och inte direkt orangea heller! Jag är nöjd med resultatet dock vill jag fortsätta att göra fler slingor på en gång. Jag har en till förpackning här hemma men tänkte vänta några dagar iaf så att jag inte dödar mitt stackars hår som redan är så klent :P


Lite skillnad är det iaf :)


Försökte ta nån bild där det syns, men vet inte riktigt om jag lyckades :S

Jag har egentligen föreläsning nu och en till i eftermiddag, men har bestämt mig för att plugga på omtentan istället. Jag måste få den överstökad på fredag å att jag verkligen kan koncentrara mig på de nuvarande kurserna som är tillräckligt svåra ändå..

Nu ska jag plugga, sedan blir det jobb och därefter fotbollsträning :) Vi hörs ikväll!
PussPuss!

RSS 2.0