Resväskan är packad :)

Heeeeej!
 
Jo, den roliga saken jag skulle berätta idag är..... trumvirvel.... att jag och AZ åker utomlands om 4 timmar :) Hihihi!!! Så lovely!
 
Det ska bli så underbart skönt, skoj å härligt! Som jag har längtat! Vi ska åka till en stad som heter Lloret de Mar å som ligger några mil utanför Barcelona. Vi kommer att bo på Mediterranean Sand Hotel men all inclusive, hihi :) 50 meter från stranden också! Så nu hoppas vi på finväder hela veckan!! Det är vi värda :)
 
Lloret de Mar :)
 
Vår blivande pool :)
 
Vi är där i åtta dagar, så vi kommer alltså hem igen torsdagen den 4:e oktober. Så nu vet ni. Ha det fint allesammans för det ska då jag och AZ ha iaf!
 
Puss och Kram!

Hudikmarknaden :)

Hallå folket!

Tänkte slänga in en hel drös med bilder från den senaste tiden för snart är det dags för en massa andra bilder att läggas in :) Men det kan jag berätta mer om sedan..

Jag och AZ var till Sundbybergs Bibliotek och kikade runt lite. Vi stannade kvar i ett par timmar och pluggade lite också.Det var väldigt lugnt och tyst där så det kan ju faktiskt vara en alternativ pluggplats :)
 
AZ pluggar inne på biblan :)

Andra helgen i september var det Hudikmarknaden som vanligt och jag var så otroligt sugen på att åka upp och jag hade varken jobb eller fotboll den helgen så gjorde det :)
Sist jag var där var minst 3 år sedan så det var extra skoj att åka dit. Max hade varit nere hos sin pappa här i Stockholm så vi tog tåget upp till Hudiksvall tillsammans.
Den gulliga lilla ungen var så trevlig och rolig att ha som ressällskap så det gör jag gärna om <3

Världens sötaste Max <3
 
Vi på tåget :)

På fredagen myste vi på hemma hos Jessica och Rikard med middag och spel :)
På lördagen var jag barnvakt åt grabbarna en sväng medan föräldrarna jobbade. Mot eftermiddagen åkte vi, som enligt vår tradition, in till mormor och morfar för att käka kålsoppa innan marknan :)
Supergod kålsoppa och trevligt sällskap, äntligen hann jag träffa mina kusiner på mammas sida också, det var så länge sedan. Så det var extra skoj :)

Väl inne på marknan blev det såklart en tur till barnkarusellerna först. Men det var skoj och underhållande det med. Att se gullungarna leka och ha roligt :)
Men lite senare kunde jag/vi inte längre hålla oss borta och åkte de "vuxnas" karuseller! Jag tror jag hann med 4-5 stycken, weehoo :) Jag älskar karuseller, jag älskar kicken av att vara rädd men att ändå våga :)
 
Gullungarna som åkte lilla versionen av pariserhjulet :)
 
Johan flög lite elefant med Fabian :)
 
Maxen väntar på att karusellen ska starta :)
 
Jag supernervös innan jag ska åka "värsting" karusellen.. SJÄLV!
 
Högt upp i luften for jag å snurrade runt. Hihi! Riktigt rolig var den :)

När vi kom hem på kvällen var vi alla helt slut! Det tar på krafterna att springa runt sådär en hel dag.
På söndagen åkte jag hem till Mia och Tommy med lite frukost för att kika på deras nya hus :) Det är så läckert att Mia har gått å blivit husägare. Riktigt glad är jag för hennes skull!
Jag tror att det verkigen kommer att bli toppen för dom att bo där, helt perfekt alltså! Just nu är det fortfarande en hel del jobb med det, för de ska typ renovera allt.
Men jag har hört beskrivningar på vad som är tanken och jag tror att det kommer bli underbart bra!! Nu är det bara att vänta på inflyttningsfest för en annan ;)
 
I ett hus i skogens slut...
 
..liten tomte tittar ut :P Haha! Fast iofs är tomten stor, iaf i förhållande till dörren ;)
 
The house and the house owner :)

Senare på dagen åkte vi in till marknan igen. Denna gång gick vi och kikade på alla stånden. Det blev lite inköp och även lite mer barnkaruseller :)
När det närmade sig kvällen drog vi oss tillbaka till Gnarp. Dit kom även Antonia och Mattias, vi käkade god mat och spelade spel. Väldigt mysigt :)

På måndagen åkte vi ut till skogen i Bäling och gick till Rikards jaktstuga samtidigt som vi plockade svamp. Å svamp, ja det hittade vi minsann, me like :)
Det blev både trattkantareller och vanliga gula. Jag gillar de gula bäst så blev så glad av vi hittade sånna också! Vi käkade korv där ute och sedan åkte vi hem en snabbis.
 
På väg ut från skogen till bilen.. Grabbarna leker i det höga gräset :)
 
Kantareller, mumma :)

Jag packade väskan och sedan drog vi till Iggesund för att hinna hälsa på farmor och farfar innan jag skulle hoppa på tåget ner mot Stockholm igen.
Det var kul att träffa dom, det var så längesedan..!
 
Fina farmor och farfar som det är svårt att få en bild på. Eller iaf en bild när de båda är med på det :P

En mycket bra helg spenderades alltså uppe i kära Hälsingland! Så underbart att kunna trivas så bra på två helt olika platser i Sverige! Någon dag efter att jag kommit hem gjorde jag mig en riktigt god kantarellsoppa av svampen vi plockat. Nam nam :)
 
Kantareller redo att bli soppa..
 
Färdiggjord soppa :)

Det var allt för nu. Men imorgon skriver jag ett till inlägg och berättar en rolig sak :)
Sov så gott så länge allesammans!
PussPuss!

True Story!

Raderad men Saknad.
Självisk men Älskad.
Charmig men Hatad.
#you're(not)beautiful

What do YOU think!?

Do you think that you and I will ever meet again?
Do you think that you and I will have a future together?
Do you think that you and I will live for a long time yet?
I don't think so.

Do you think that you and I will remember that night?
Do you think that you and I will dream about our past?
Do you think that we will live happily ever after?
Even if we never meet again.

Hands up in the sky.
The forehead on the bar, now we blow the celing.
Go to heaven, where the angels are crying.
The city is awake, everything is forgiven honey!
Hands up in the sky.
We will be drunk, the life is useless.
Who cares?
The night is beautiful, you are like the night.
And I am a winner again.

Do you think that you and I are going to win this race?
Do you think that you and I will have a chance against all the others?
I wish that a could belive in something else than just the feeling,
That everything already is too late.

Hands up in the sky.
The forehead on the bar, now we blow the celing.
Go to heaven, where the angels are crying.
The city is awake, everything is forgiven honey!
Hands up in the sky.
We will be drunk, the life is useless.
Who cares?
The night is beautiful, you are like the night.
And I am a winner again.

Again
Again

Finbesök :)

Hej hej folket!
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. Jag har ett flertal gånger i flera dagar försökt skriva några rader från min mobil men har inte lyckats komma in på sidan ens. Vet inte vad det är för fel. Laddade till och med om appen, men det gick ändå inte :( Men det var ändå inte så viktiga saker, dock skulle det vara roligt om ni följde mig på twitter också, för där skriver jag oftare och då vad jag känner just då. Blir lite mer aktuellt än dessa blogginlägg som jag gör nuförtiden..
 
Iaf så hade jag och AZ finbesök av Anna för några veckor sedan och då passade även Isabelle på att komma hit å hälsa på, vilket var väldigt trevligt. Vi käkade tacos och pratade på :) Här ser ni mina fina damer:
 
Isabelle, AnnaZara och Anna :)

Isabelle drog hem lite senare och då gick vi andra tre ut. Vi åkte till F12 men varken AZ eller Anna gillade det stället så vi stannade inte så länge. Var nog där max i en timme. Men strunt samma, jag fick umgås med dem iaf :)
 
I väntan på pendeln..
 
Åker pendel :)

Vi tog nattbussen hem och satte i en film här istället :) Det var mysigt, men jag och Anna däckade ganska snabbt :P Haha! AZ fick svulla i sig sina popcorn själv :P
 
Någon dag senare fick vi även besök av min kära vän Lovisa från Lund :) Det var väldigt trevligt det med och ganska spontant, sånt gillas verkligen!
 
AZ och Lovisa i bussen på väg till Naturhistoriska :)

Vi kände för att vara lite kulturella så drog på museum :) Vi passade även på att gå på Cosmonova. Vi valde att gå på Sea Rex i 3D :) Det var väldigt bra och lärorikt.
 
Koncentrerade brudar i väntan på Sea Rex :P

På kvällen blev det middag tillsammans med andra gamla klasskompisar. Vi drog ihop the old gang. Det var riktigt skoj! Kul att vi lyckades matcha in Niklas också som endast var hemma under en 2 veckors semester från sitt jobb på Cypern :)
 
Johan och Niklas :)
 
Sean :)
 
AZ :)
 
Lovisa :)

Vi spelade spel, trollade med kort, lyssnade på musik, sjöng, snackade, dansade och hade det väldigt skoj. Som på den gamla goda tiden! För första gången sedan jag och AZ flyttade hit (3 år sedan) så klättrade vi upp och hängde i vårt tak :P Haha :)
 
Lite otajmade bara :P
 
Haha :)

När det var dags för utgång begav vi oss mot Patricia. Shit vad jag har varit där mycket på sistone. Var där förra helgen också å stängde stället tillsammans med Angelica. Haha! Men det är bra där :)
 
Drygt 160 vs. knappt 180 :P (AZ har klackar där ;))

Dagen efter jobbade jag. Det var tungt! Men gick bra. AZ och Lovisa gick på bio och hade det trevligt.. Det hade jag velat vara med på också. Men men, måste man jobba så måste man. Jag hade redan tagit ledigt på fredagen så ville inte göra det på lördagen också. Jag måste ha mina pengar också :)
 
Aja, det var allt för nu. Möjligt att jag skriver lite mer senare ikväll igen. Om inte annat så får ni ha det så bra till nästa gång vi hörs ;)
 
PussPuss!

Sista delen av sommaren 2012

Tjo tjo!
 
Det är bäst att jag skriver några rader för nu har min vän Marie-Therese hunnit klaga på mig ;P Haha! Så här kommer det sista inlägget från sommaren, därefter kommer mina inlägg att vara mer i nutid igen som vanligt :)
 
Det blev inte dagar på stranden utan hann även med en heldag ute på havet med en massa äventyr. Wake board, vattenskidor, madrass och sånt skoj :)
 
Pojkarna redo att bege sig ut på havet :)

När jag testade vattenskidor för första gången för några år sedan kom jag upp på första eller andra försöket, berättar jag lite stolt sådär :) Men i år testade jag wakeboard å tusan vad svårt det var! Riktig irriterande också för jag lyckades aldrig ta mig upp. Testade 7-8 gånger men sedan var jag så slut i armarna så fick ge mig..
 
Jag och (lilla)storasyster Jessica :)

Rikard däremot kom upp lätt som vanligt, det gjorde även Christian. Dessa grabbar som alltid ska vara bäst på sånt där! Irriterande! Men nästa år, då ni, då ska jag klara det!!!
 
Jag, less på att jag inte klarade av att komma upp..

Full fart framåt! :)

Det blev några spelkvällar också. Allt från brändboll till Besserwisser. Jag älskar att umgås å leka :) Sällskapsspel är en av mina absoluta favoriter när man umgås, speciellt frågespel! Älskar att lära mig nya saker :) Fabian var vaken några kvällar när vi satt där å spelade, en kväll var en extra söt. För att förstå det måste ni höra lite bakgrundsinfo :P Det är väldigt ofta som jag vill knäppa kort på den grabben, men han vägrar stå still och vill inte vara med. Jag får liksom tjata på honom. Men så kom han fram till mig med sin apa runt halsen och sa: "Mimmi knäpp kort på mig" Alltså, huuur gullig som helst och värsta stolta posen också, se själva :)
 
Älskade, gulliga Fabian <3
 
Den andra tisdagen som jag var där uppe var jag också på Sigge Hill. Denna gång lyckades jag få med mig både Jessica och Rikard, oerhört trevligt :) Vi, Markus och Alexandra käkade på Manis först och hade det väldigt trevligt.
 

Jessica med en god drink :)
 

Rikard med en god öl :)
 

Jag med en god drink :)
 

Markus, Rikard och Jessica på Manis innan Sigge Hill :)
 

Jag och kusin Alexandra :)
 

Göttans! Medan de andra beställde desserter beställde jag en drink som var som en dessert :)

Även Hanna kom och höll oss sällskap och gick med oss till Gossip (gamla Stadt) där Sigge Hill kör sina spelningar nuförtiden.. Annat var det på August tid, men det ska vi inte prata om nu.. Där inne dansade vi och hade det ganska så trevligt. Det var dock roligare innan.. Å efteråt fick vi vänta på skjutsen hem i över 1,5 timme vilket var väääääldigt drygt. Somliga lessnade ju, om man säger så :P Hahahaha!
 

Krögaren pallar inte riktigt trycket ;P

Några till dagar på stranden hann vi med också. Jag älskar Sörfjärden!! Så underbart på sommaren! På bilden nedan har Rikard kommit ner för att svalka sig lite efter jobbet och Fabian badar med honom :)


Rikard och Fabian ute i vattnet :)

Sista helgen var jag var där uppe var det Hudikkalaset. Jag åkte dit med Jessica och Madde (Rikards syster) vi käkade på Texas och gick sedan in på området. Huvudattraktionen var såklart Loreen och vi lyssnade på hela hennes framträdande. Hon var duktig som vanligt, hon sjunger så otroligt vackert och coolt :) När vi lyssnat färdigt på henne gick vi in på August och dansade där, väldigt trevligt :) Jag och Madde hann dessutom med att åka en karusell :)
 

Loreen i Hudiksvall :)

Nu har det blivit ett sånt där långt inlägg ingen. Hoppas att du är nöjd nu Mia! Haha, nädå det är bra att du säger till mig :) Vi hörs snart igen då folket!
 
PussPuss!

RSS 2.0