Sömn vad är det?

Tjo tjo!
I lördags vaknade jag när Lisa begav sig till jobbet. Jag satt i stort sett å tittade på nyheterna hela morgonen/förmiddagen. Det är så obeskrivligt hemskt det som har hänt i Norge och så svårt att ha en riktigt uppfattning om. Jag tänker inte skriva så mycket mer om det här i bloggen, just nu, mer än att jag dagligen skänker mina tankar till de drabbade!

Jessica och barnen kom in och hämtade mig och vi gick på stan i några timmar. När klockan närmade sig 15.00 begav jag mig till Rådhusparken där Rikard redan var och lastade upp grejer inför kvällen evenemang. Jag jobbade till 01.30 ungefär. Sigge Hill hade anordnat en spelning i parken och Rikard stod för mat och dryck. Det kom inte alls så mycket folk som vi hoppats på så det var lite tråkigt. Men men, what to do lixom.

Jag och Jessica sov hemma hos Alexandra tillsammans med barnen och fick knappt 4 timmar sömn den natten. På söndagen var det nämligen tid för Furuvik också :P Haha, det är verkligen full fart när man umgås med barnfamiljer och dessutom krögare :P Men än så länge är vi alla rätt så unga iaf så orken finns konstigt nog där.


Max och Jessica som tittar på apor :)

Det var jag, Jessica, Rikard, Max, Fabian, Alexandra och hennes familj, AnnSofie och hennes barn, Mauritz och hans familj som tillsammans flängde runt bland djur och karuseller på Furuvik den söndagen. Det var riktigt trevligt och roligt. Jag fick till och med åka piratskeppen som nog är den "värsta" karusellen där :)


Max tankar bilen sin :P

Max sprang verkligen runt som en galning. Å att köra bil var nog det roligaste för honom. Hihi! Jag knäppte inte så många fler bilder med min iphone utan använde Jessica och Rikards systemkamera istället därför har jag inga fler bilder att lägga in här. Men dagen var otroligt lyckad och det är väldigt mysigt där! Vi slutade med att Max fick leka i badlandet, det uppskattade han verkligen också :)

I måndags var jag och Hanna med Max och Fabian. Vi var en sväng i lekparken, vi åt och vi åkte till Mellanfjärden och gick till den Trolska skogen :) Det var spännande för Max, även för mig och Hanna :P Det var riktigt mysigt och lite annorlunda så det var skoj. När vi kom hem igen var familjen Franck och hälsade på vilket också var riktigt trevligt eftersom att jag inte träffat dem på väldigt länge! På kvällen drog jag, Anna och Hanna till Sjömärket och åt en riktigt god middag :) Det var väldigt mysigt å dessutom bjöd sötaste Hanna på allt <3 Efter middagen åkte vi till Gnarp och spelade spel med Christian, Maggie, Lousie och Alexander. Det var riktigt skoj :)


Jag som slappar i hängmattan :)

I tisdags var det fint väder så jag la mig ute i trädgården å slappade lite. Det var riktigt skönt att bara vila å ta det lungt! Mot kvällningen kom Mia och hämtade upp mig, Maggie och Lousie åsså åkte vi in till Texas. Dit kom även Lisa och gjorde oss sällskap. Vi hade bokat bord och var väldigt hungriga. Dock var det ett mindre trevligt besök på så sätt att vi fick vänta i 40 minuter på att få vårt vin och i över 1,5 timme på maten. När vi väl fick maten var den otroligt god som vanligt, men jag var väldigt irriterad. Det var lixom inte ens fullt i restaurangen. Men men, vi fick lite rabatt och eftersom att det smakade så bra kändes det väl ändå rå OK när vi gick därifrån..


Lisa, Mia, jag, Maggie och Lousie :)

När vi ätit upp gick vi in på tisdagskul. Även där blev jag lite besviken för bandet hade redan slutat att spela när vi kom in. Veckan innan höll de på i nästan 1,5 timme längre så ja, det var ju lite tråkigt. Men men, det var väldigt mycket folk och väldigt många som jag kände. Så det var väldigt trevligt :) Jag stannade kvar i stan hos underbara Lisa som lät mig sova där :)

Nu ska jag ut i solen..
PussPuss!

Full fart :)

Halloj halloj!
I onsdags så drog jag och Hanna ut på Maln, det var riktigt fint väder :) Vi låg halvdöda på stranden å svullade jambomackor, vindruvor, jordgubbar och chips, haha :P När vi inte längre orkade ligga i solen drog vi in till stan igen och hann gå en sväng på stan. Jag lyckades hitta en perfekt klänning till Alexandras bröllop som är första helgen i Augusti, det kändes väldigt skönt :)


Underbart att ligga på stranden!

När jag kom hem till Berggården igen hoppade jag in och jobbade en sväng. Det var lite drygt eftersom att jag var bakis, men det gick bra ändå. Senare på kvällen umgicks jag med Jessica och hennes familj. På torsdagen begav jag mig ut på en ny joggingrunda å det gick bättre denna gång :P Haha! Skönt att slippa ha en geting i käften.. Mot eftermiddagen tog jag mig upp till Sundsvall för att hälsa på mamma och Stefan.




Mamma och Bosse :)

Jag och mamma åkte ut till Birsta å handlade lite å sedan åkte vi hem till dem igen. De har nyss flyttat så det är första gången jag ser hur de har det å det var väldigt fint :) Mysigt och hemtrevligt! Mamma lagade till en jättegod kycklingrätt som jag också ska försöka lära mig att göra. Stefan kom också hem å vi satt å pratade hela kvällen å hade det väldigt mysigt :)

I fredags så hoppade jag på tåget från Sundsvall raka vägen till Hudiksvall för att hälsa på min kära vän Lisa :) Vi satt å snackade lite å donade innan vi gick på Manis å käkade där :) Det var ytterst trevligt att få träffa henne eftersom att det var så längesedan sist. Vi hann med att få det mesta sagt iaf tror ja :)


Fina Lisa på Manis!

Vi funderade på om vi skulle gå ut. Men ingen av oss hade direkt någon ork eller lust. Så det blev en film i sängen istället :P
Nu ska jag ta å gå över till Berggården för att käka lite lunch, det bästa med att vara här å hälsa på :P Haha närå!

PussPuss!

Tisdagskul :)

Hej hej!
I det förra inlägget berättade jag ju om min dramatiska tisdagsförmiddag å nu tänkte jag fortsätta att berätta om den dagen :) Efter de 16 tabletterna som jag fick på hälsocentralen i Harmånger började svullnaden gå ner, det gick väldigt snabbt faktiskt. Så den fortsatta dagen blev som planerat :) Jag, Jessica, Max, Fabian och mamma åkte in till Hudiksvall. Vi åkte till Salong Ingrid för Fabian, Max och mamma skulle klippa sig..


Fabian behövde lite underhållning, så tillslut sig det bra :)


Maxen var så duktig, satt still hela tiden! Han ville även ha lite svart å håret, så gulligt :)

När alla var färdigklippta åkte vi hem igen. Jag hade hunnit förbi på systemet å tog något glas rosévin när jag kom till Jessica och Rikard. Därefter gjorde jag mig i ordning och åkte in till Hudik igen tillsammans med hennes familj :) Vi satte oss hemma hos hennes mamma ett tag innan vi gick till tisdagskul :)


Jag och Hanna i tisdags :)


Leffe och Hanna :)


Ubbe och jag :)

Vi var där hela kvällen och hade det riktigt skoj! Så himla mysigt att sitta ute i parken å lyssna på bra musik. Det var en otroligt lyckad kväll som jag gärna vill göra om igen, kanske imorron ;) Nu är jag barnvakt åt Max och Fabian så måste gå. Vi hörs senare idag!

PussPuss!

Getingstick :S

Tja tja!
Jag menade förstås att vi åkte hem från Hoting på måndagskvällen å inte på söndagen :P
I tisdags så skulle jag bege mig ut på intervallträning här i Gnarp. Jag tyckte att det perfekta stället för detta var på Hosiannaskolans fotbollsplan som är alldeles nedanför Berggården. Jag skulle springa snabbt i 70 sekunder och ha aktiv vila i 20 sekunder, detta skulle sedan upprepas 25-30 gånger. MEN jag hann tyvärr inte göra fler än 10, detta på grund av att jag fick in en geting/humla eller nått liknande i munnen!!! Den kom lixom på insidan av underläppen på vänster sida. Jag hann inte alls se vad det var men hörde "surret" när den åkte iväg igen. Först tänkte jag att det var en fluga, men bara sekunden efter kände jag hur det börja dunka, värka och svida! Detta var inte goda nyheter, jag är nämligen lite allergisk mot getingar!
För typ 10-12 år sedan klev jag på en jordgeting, min fot blev dubbelt så stor och fick en blåaktig färg. Jag gick på kryckor i typ en vecka eller så. Å de berättade då för mig att jag var känslig och om jag blev stungen igen måste jag kontakta läkare, för andra gången skulle tydligen ge värre utslag än den första..
Så jag fick lite panik när jag stog där på gräset, jag började genast springa upp till Berggården för att få hjälp av Jessica och Rikard. Jessica var precis på väg med bilen så vi möttes. Jag var rädd och hon tog det lungt, men jag hörde ändå oron i hennes röst när hon pratade för min läpp hade redan svullit skitmycket! Ni kan ju se själv på de otroligt osmickrande bilderna nedan:


Fula, rädda, svullna jag..


Blää!

Jag fick tag på AnnaZaras mamma Kerstin och åkte hem till dem å tog nån allergitablett samt en indragning från en sån där inhalator :S Hälsocentralen i Harmånger var mycket tillmötesgående på telefonen när jag ringde och när vi kom fram fick jag hjälp på en gång av både sjuksyster och läkare! Vi visste ju inte om det skulle sprida sig till andningen eller så. Men mycket tack vare att jag fick medicin redan i Gnarp gjorde att svullnaden avtog. På hälsocentralen fick jag 16 tabletter! Sjukt mycket! Men typ 15 minuter efteråt hade nästan hela läppen blivit som vanligt igen, riktigt skönt! Jag köpte med mig tabletter som jag ska ta i 6 dagar och även några tabletter mot klåda om det skulle uppkomma. Så skönt att jag fick hjälp, på hemvägen kände jag mig lugn igen, men snacka om otrevlig start på dagen :P

Jag skulle egentligen fortsätta att berätta om tisdagen, men det blev så mycket så får ta det en annan dag. Vi hörs nått, ha det fint!

PussPuss!


Överraskade i Hoting :)

Tjolahopp tjolahej :)

I fredags jobbade jag lunch. Så vid fyratiden drog jag och Sofia å satte oss på en liten pub i närheten och inväntade kockarna som gick på semester.. Vi satt där i ganska många timmar å fick i oss en hel del öl. Jag skulle egentligen träna å tvätta men så gick det med det :P Haha! Vi drog på ett ställe på Stureplan som jag inte kommer ihåg vad det heter nu å sedan gick vi till Sveavägen å gick in på Anchor. Där var det riktigt skoj, lite rockigare å med liveband :) Jag träffade även en hel del av Sofias vänner vilket var oerhört trevligt!


Sofia och Dennis :)

I lördags var det oerhört segt att jobba långpanna efter bara några timmars sömn. Å bakis var jag också för fick i mig en hel del alkhol på fredan, men men, man är väl fortfarande ung, eller? Haha! När jag kom hem i lördagskväll vare bara till att packa väskan inför nästan 2 veckors ledighet uppe i norrland. En tvätt slängdes in å sedan hoppade jag raka vägen ner i sängen. 8.20 på söndagsmorgonen satt jag på tåget upp till Hudiksvall. Jessica hämtade mig elva i Hudik å vi åkte då till Gnarp. Där donade vi med lite innan jag, Jessica och Rikard åkte upp till mamma och hämtade Max och Fabian. Därifrån åkte vi till Hoting för att överraska pappa som fyllde 50år förra veckan :)


Sötaste Fabian i Hoting :)

Pappa blev väldigt glad och överraskad, det var skoj :) Vi grillade lite och umgicks, väldigt trevligt! På måndagen myste vi på hela dagen. Det var tyvärr dåligt väder så det blev en hel del innomhus, men men det var trevligt! Å väldigt skoj att träffa pappsen :)


Rikard & Max på styltor :)

Vi åkte hem igen på söndagskvällen. När vi kom fram kikade jag och Jessica på några avsnitt av Glee innan det blev sängen.. Det var min helg det, jag skriver mer imorgon om vad jag har sysslat med fram tills idag :)

PussPuss!

Slutet på en era :/

Hej hej alla igen!
Jag och AZ var ju såklart på den sista Harry Potter filmen! Som vi har längtat! Å den var såååå bra :) Hihi! Jag är riktigt nöjd, det är verkligen den bästa filmen och den är så mörk samtidigt som den är så fin! Det känns så tragiskt att det är den sista bara, man vill ju ha mer och mer! Fast slutet är ju otroligt bra så man får ta å nöja sig alltså..


Inne i Salong 1 på Saga!

Å trots att jag visste vad som skulle hända ville jag grina vid ett flertal tillfällen. Det kom till och med en tår vid ett specifikt ställe :P Ni som aldrig har följt Harry kommer aldrig att förstå! Men det är alltså slutet på en era! I över tio år har man följt historien, tio år! De första filmerna är väl kanske inte de bästa, de kan kännas ganska barnliga. Men ju äldre de blir detso mörkare och bättre blir filmerna! Om man däremot har läst böckerna (som jag självklart har gjort) så är de superbra från första stund! De är så otroligt bra skrivna och fantasin tar aldrig slut och den spårar heller inte ur! LÄS DEM!!


Finns inga ord för så bra var den!

Självklart följer inte den här filmen heller boken helt korrekt, men det går väl inte att göra så. Jag antar att saker som sker i en bok kan vara mycket bättre än om man ser det utspela sig och därför måste man lägga till och dra bort lite när man gör om en bok till en film. Jag som har memorerat mycket från boken reagerade ibland när det inte blev som jag trott, men jag är mer än nöjd med denna film! Den var absolut den bästa, det kan ju bero på att det var den bästa boken också :P

Det känns sorgligt nu.. No more Harry.. Men jag får väl ta å läsa alla böcker en gång till och sedan se alla filmerna en gång till. Synd bara för jag har inte alla böcker och jag har inte en enda film. Men jag ska införskaffa dem! De är så otroligt bra :) Men det har ni väl förstått att jag tycker nu :P

God natt på er!
PussPuss!

Debaser Slussen is the shit :D

Tjoho!
Igår jobbade jag lunch, men det var så himla lungt så jag gick hem efter tre timmar. Kändes väl kanske lite surt men samtidigt brydde jag mig inte så mycket. Jag åkte hem å la mig och sov ett tag istället :P Jag kikade på Baksmällan 2 också å den var väl sådär. Väldigt vulgär! Sedan var jag duktig nog att bege mig mot Lötsjön för att träna igen. Denna gång intervall där jag springer fort i 70 sekunder och sedan går i 20 sekunder. Det upprepade jag 20 gånger!! Jag var verkligen död efteråt, det var otroligt jobbigt.. När jag kom hem körde jag styrka som vanligt också :)


Anna-Zara och jag på väg till Debaser Slussen :)

Jag hoppade inte i duschen och fick ett glas rosévin av AZ, det var nämligen dags för en liten utgång ;P Vi drack några glas, gjorde oss i ordning och åkte mot Debaser Slussen efter tio nångång. Där kom vi in gratis för Isabelle fick ta med sig vänner, det är ju bara för underbart att känna folk på rätt ställen ibland :) Vi hade väldigt trevligt och skoj! Man träffar alltid på roligt folk där som gärna vill snacka. Igår umgicks vi typ hela kvällen med tre norrmän och två killar från Schweiz, det var väldigt skoj!


Solen som går upp vid Slussen..

Vi stannade kvar tills de stängde och därefter blev det Donken, såklart :/ I hate it! Varför ska man alltid bli så jädrans fyllehungrig!? Det är på så sätt man går upp i vikt så lätt! Men gott var det, haha :) Klockan var fyra när jag och AZ hoppade på bussen mot centralen där vi sedan hoppade på en annan buss till Sumpan. Om jag inte minns helt fel så somnade vi vid femtiden.. Solen hade typ gått upp helt när vi var hemma :P

Trots den sena natten vaknade jag vid tio och gick raka vägen ner och la mig på gräsmattan här utanför! Det var nämligen strålande sol och det är ju bara för underbart :) Nu har jag dock duschat och käkat mat. Jag och AZ ska iväg på bio som börjar 16.15 så ska sminka mig snart. Jag hör av mig senare och berättar allt om den underbara filmen som vi ska se :) Hihih!

PussPuss!

Finmiddag :)

Todeloo!
I måndags kom jag alltså fram till Stockholm igen vid 19.30-tiden. Jag hade på tågresan ner bestämt date med Isabelle så vi möttes upp på Drottninggatan :) Vi gick en bit innan vi fann ett trevligt ställe att äta på; Drottninghof (om jag minns rätt). Där blev det ett glas rött, ett glas mousserande dessertvin och en drink samt vitlöksbröd, örtmarinerat lamm och vitchoklad-panacotta :) Det var helt enkelt underbart!


Snygga Isabelle som vill hugga in på desserten ;P

Jag la mig vid ett-tiden och gick upp klockan åtta igår. Jag åkte då och jobbade mellan 10.00-16.00.. När jag kom hem tog jag det lite lugnt och begav mig sedan ut på en springrunda, denna gång orkade jag springa en kilometer längre också :) Hihi, så det blev typ 5,8 km på 37 minuter. Mitt mål innan sommaren är över är att iaf kunna springa 7 km. Helst såklart en hel mil. Men det känns väldigt långt bort just nu. Visst skulle jag klara av det, speciellt om jag fick gå snabbt ett tag å sedan springa igen. Men jag vill inte stanna till, jag vill kunna springa hela sträckan!

Jag duschade, åt mat och packade upp väskan när jag kom hem. När jag åt tittade jag på det nyaste avsnittet av True Blood också, me like :) Sedan blev det bokläsning innan jag somnade.

Vi hörs senare!
Pöss!

Möhippa :)

Halloj på er!
Sorry att jag inte har skrivit igen på ett tag, men har haft så mycket att göra :P Å denna gång har det varit saker med mycket nöje :) Så skoj har jag haft! Som ni vet åkte jag upp till Gnarp i fredags, jag tog bussen för första gången å måste säga att det gick bättre än vad jag trott. Sov ju mer än halva vägen..


Jag i väntan på bussen!

När jag kom fram till Gnarp hämtade Jessica mig på Statoil.. Hela fredagen spenderades med henne och Fabian :) Rikard var också med när han hann mellan jobben. Vi var ner en sväng till Golfrestaurangen i Sörfjärden också å kikade å där var det väldigt trevligt!


Sötaste Fabian och Jessica :)

På lördagen var det bara att gå upp i tid och ladda inför Alexandras (min kusins) möhippa! Weehoo :) Klockan halv nio samlades möhippegänget en bit från hennes hus innan vi rövade bort henne, hehe :P Vi var elva stycken totalt och shit vad skoj vi hade hela lååånga dagen! Det var så otroligt lyckat och roligt! Men så mycket mer än så vill jag inte berätta ;P


Syrran och jag i fredags :)

Närå, men vi var en sväg på himlabadet i Sundsvall där vi hade bokat relaxavdelningen med en massa olika duschar och bastusar. Vi käkade där och hade en del uppdrag till Alex. Sedan drog vi in på Gatufesten och var med i ett trampbåtsrace och vattenkrig :P När vi torkat igen blev det öltält och Alex fick en massa olika uppdrag å sådär, vi dansade och hade riktigt kul! Sedan åkte vi tillbaka till Hudiksvall igen och mötte upp Svensexan!


Alex i lördagsmorse ;P

Lite sådär halvseg kan man väl säga att man var i söndags. Men det hejdade inte oss från att hitta på roliga saker ändå. Jag, Jessica, Rikard, Markus, Elin och Fabian åkte ner till Sörfjärden och grillade å åkte vattenskidor :) Riktigt skoj det med. När vi var färdiga väntade Max på oss :) Han hade varit hos Magnus den veckan så då fick jag äntligen träffa honom :) Å han blev så glad när han såg mig, då blev jag ännu gladare också, hihi! Den underbara lilla mannen alltså!

Igår rövade jag med mig både Fabian och Max och åkte ner till Sörfjärden för att sola och bada. Efter nån timma kom Alex med Adelina och Selma också :) Även Jessica lyckades ta ledigt efter lunch så att hon också kunde vara med! Riktigt mysigt hade jag med mina älsklingsbarn!
Klockan fem hoppade jag på tåget ner mot Stocholm igen.. Men jag berättar mer om det imorron, för nu ska jag sova.

PussPuss på er!

Trött!

Hallå hallå folket!
Hur är läget med er då? Själv är man helt slut! Jag har jobbat två långpannor i rad nu med lite sömn därimellan :S Först jobbade jag ju kväll i tisdags, så somnade sent. Igår vaknade jag en timme tidigare pga det här jävla bygget utanför! Alltså ibland får jag nå fel, jag tror jag blev galen den morgonen. Så frustrerande och irriterande det var sen att gå upp å sminka sig och försöka koncentrera sig när man fortfarande hörde det där slammret å bankandet! Blä! Jag åkte iaf iväg och gjorde ett 12-timmars pass på jobbet. Men för att strö lite extra krydda i såret (min dåliga sömn) följde jag med AZ till Issa på Debaser Slussen.. Där satt vi å tog några goda öl :) Men jag åkte hem tidigare än de eftersom att jag skulle upp klockan åtta idag igen. Det blev en taxi hem vid 01.30-tiden. Jag sov mindre än 5 timmar i natt för vaknade igen imorse :(


Isabelle igår kväll!

Idag var det med andra ord otroligt segt att åka iväg å göra en långpanna.. Men men, det fanns inget att göra å jag får skylla mig själv :P Det har gått bra idag trots att jag hela tiden har längtat hem, hehe.. Dagen kändes lite väl lång sådär nån gång mitt på dan, men sedan rullade det på lite bättre iaf. Idag blev det 12,5 timme..


Snygga brudar som jag får hänga med ;)

Nu sitter jag å håller mig vaken. Jag måste nämligen vänta på att tvättmaskinen, som jag slängde in så fort jag kom hem, ska bli klar. Jag behöver endel kläder tills imorgonbitti nämligen. Å som jag har längtat tills imorgon! Vet ni vad jag ska göra då? Jo, jag ska åka upp till underbara Hälsingland (och Medelpad :P) och alla underbara människor som finns där! Det känns som om att det var en evighet sedan sist, å det är ändå snart tre månader sedan tror ja :S

I helgen blir det lite uppdatering via telefonen vilket med andra ord betyder att det inte blir några bilder. Men jag hoppas att ni överlever iaf :)
Vi hörs imorgon, sov så gott alla!

PussPuss!

Jag blir gaaaalen!!

Snart lejer jag någon som tar hand om oväsendet utanför fönstret alltså!!! :@

En trevlig dag :)

God kväll på er!
Idag började jag dagen med en springtur! Det kändes otroligt jobbigt måste jag säga, men något jag måste göra för att hålla formen och förhoppningsvis till och med bättra den inför fotbollens höstsäsong! Iaf så visade mobilen denna gång att jag sprungit 4,7 km så jag tror att det stämmer bättre än 6,6 km för när jag tänker efter borde det ha tagit längre tid än 28 minuter att ha sprungit så långt för mig. Så får nöja mig med knappa 5 km rå! När jag kom hem körde jag lite styrka innan jag duschade..


Sötaste Elwin idag :)

Jag gjorde mig i ordning och åkte in till stan för att möta upp AnnaMia och Elwin :) Vi alla var hungriga så vi började med att äta på vårt favvoställe; Jensen Bofhus! Göttans var det! Vi lyxade till med lite dessert också!
Sedan blev det en runda på stan, å tänka sig att jag hittade ett plagg på rea för 150:- och en sjal för 45:- precis vad jag behöver. Jag får visa bilder på det nån annan dag. Jag testade även en assnygg jeansjacka från JC, men den var inte på rea å kostade 600:- det är tyvärr inte vad jag har råd med just nu :/ Så fick hålla mig borta!

När de hoppade på tåget hoppade jag på tunnelbanan till jobbet. Idag jobbade jag mellan 19.00-24.00.. Den var en storbeställning i hela huset på trerättersmiddag, så det var lite att göra. Men helt lungt när man inte har jobbat så många timmar :P

Nu ska jag duscha av kroppen som stinker matos, borsta tänderna och dyka ner i sängen. För nu väntar två dagar med långpannor så måste vara pigg då :)

God natt! PussPuss!

Städdag :/

Hej hej!
Idag tillät jag mig själv att sova ut. Det var skönt! När jag vaknade och det var dags att käka frukost så kikade jag på; Unknown samtidigt. Det var en bra film, lite spännande sådär. Jag gillar filmer där jag kan sitta å fundera på hur det ska sluta, när allt inte är så självklart :) Så titta på den!

Därefter började jag städa! Å fy satan vilken tid det tog, minst tre timmar!! Det var ju huuur stökigt och äckligt som helst här. Men jag har seriöst inte haft tid förens nu att göra nått åt det. Iaf så sorterade jag först i mitt skåp med alla skolgrejer och filmer sedan sorterade jag filmerna vid tvn och dammade av allt där (vilket jag aldrig tror har blivit gjort tidigare) å sedan donade jag med disken och tvätten och all annan dammtorkning. Tillslut kunde jag dra fram dammsugaren och dammsög då även bakom soffan å sådär, det behövdes också om man säger så. Å till sist så åkte skurmoppen äntligen fram! Jag städade hela lägenheten noga förutom toaletten.. Den ser verkligen också ut som skit men orkade inte göra nå mer å tänkte att AZ kanske (förhoppningsvis) kan göra det imorgon..


Säsong fyra, me like :)

Jag var otroligt hungrig när jag bestämt mig för att städningen var avklarad, men hade redan planerat att jag skulle ut på en ny springtur innan maten så jag var duktig nog att följa den planen. Jag drog ut runt båda sjöarna igen och fick håll rätt fort p.g.a hungern men höll ut hela vägen iaf :) Använde löparappen idag med och den här gången visade den på 6,6 km och inte 4,8 km som den visade sist :S Konstigt! Å jag tror nästan att 6,6 km stämmer för den siffran hade AZ hört förut.. Men jag vet inte, jag sprang iaf igen på 28 minuter.. Hmm, jag ska springa imorgon också så får se vad den visar då rå :P
När jag kom hem tränade jag mage, ben och armar och därefter blev det en skön dusch! Till maten så kikade jag på det nya avsnittet av True Blood och det var bra :) Jag har läst boken så jag vet vad som väntar, hihi :)

Nu ikväll har jag bara slappat.. Har inte haft så mycket att göra å inte heller haft nån ork att göra nått. Jag har iaf tittat på; Bridesmaids, den var rätt så rolig :)
Nu tänkte jag försöka sova för att komma upp i tid imorgon, jag ska nämligen träna, träffa AnnaMia och jobba imorgon, så då blir det full rulle igen!

PussPuss på er!

En dag med nära och kära :)

God kväll, god kväll!
Det skulle ju bli fint väder idag med men det blev det såklart inte! Bara för att jag hade planerat att åka ut på Fjäderöarna med mamma och Stefan. Men men, vi lät oss inte stoppas för det. Jag mötte upp dem vid centralen och därifrån hoppade vi på bussen till tekniska museet. Vi tänkte ta oss en liten titt där inne :) Men först var vi tvungna att förtära lite dryck så att vi slapp bära på helgens rester :P


Mamma och Stefan söta på en brygga :)

När vi var klar gick vi in. Det kostade 140:- för vuxna å för mig som är studerande blev det 95:- :) Man har lite fördelar ibland iaf :P Det var intressant och mysigt där inne. De hade en hel del fakta om NASA och rymdfärjor osv, å sånt är ju jag intresserad av :) Det var även en hel del prova på-grejer som vi lekte lite med, sånt gillas ju alltid :)


Stefan och mamma som prövar på vattenverk :P

Vi åt på restaurangen inne där och det var bra mat måste jag säga! Gott och mycket :) Man fick till och med en vaniljpanacotta till dessert! När vi sedan kände oss färdiga drog vi in mot centralen igen. Det blev några minuter inne på Åhléns innan vi gick på hemköp å handlade lite. Sedan blev det dax för mamma och Stefan att hoppa på tåget mot Sundsvall igen så då drog jag till Sumpan..

Det har varit en väldigt trevlig och mysig dag :) Det var skönt att få umgås i lugn och ro med dem, för en gångs skull! En dag som gärna kan upprepas i framtiden :)

Nu ska jag försöka sova. Så vi hörs imorgon mina kära läsare!
PussPuss!

En riktig långpanna :P

Hallå på er!
Vilken dag! Till att börja med så kan jag ju berätta att det inte var fult väder idag heller! Nä minsann, väldigt varmt, kvavt och soligt!Jag svettades typ när jag stod still :P Hade velat lega å bada nånstans men började jobba klockan 11.00..
På lunchen var det en hel del att göra men det rullade på bra. Chefen kom å frågade mig om jag kunde jobba till stängning (som innebar bröllop) trots att jag jobbat från öppning. Självklart sa jag ja :P Haha! Så jag har precis kommit hem, eller jag har hunnit tagit en kroppsdusch och borstat tänderna också. Jag fick sluta en halvtimme "tidigare" faktiskt, detta på grund av (tack vare :)) att det fanns en taxi över från gästerna som jag kunde ta hem. Jag orkade verkligen inte sitta å vänta på nå bussar å tunnelbanor nu mitt i natten.
Jag jobbade alltså mellan 11.00-02.30, få se nu, det blir 15,5 timme om jag räknat rätt. Det är väl rätt ok om man säger så, är lite mör i benen men det hör ju till i den här branchen :S :P

Nä, nu ska jag sova för ska upp om mindre än sex timmar igen för att träffa mamma och Stefan :) Vi ska åka ut på nån ö å sola å bada :) Det kommer blir toppen! Vi hörs imorgon kväll nån gång då!
PussPuss!

Är den ikryssad eller ej!?

God kväll folket!
Idag åkte jag som sagt var till skolan för att dona med den sista labbrapporten.. I samma veva så besökte jag studentexpeditionen för att se om de lämnat in några rättade tentor, å det hade dem.. Jag hittade termotentan och upptäckte att jag hade klarat mig precis på poängen, haha skönt! Jag fann dessutom vågrörelseläran, den jag innan dess inte vetat om jag klarat eller ej. Jag var supernervös å väntade några sekunder innan jag vågade öppna å läsa vad det stod.. Å där till min stora lättnad ser jag att godkänd-rutan är ikryssad :D Hur underbart är inte detta på en skala! Hihi! Jag stod där å kände mig stolt över mig själv :) Betyget har inte satts på den kursen än och detta beror på att de först måste få in alla labbar, för de kommer också att väga in på betyget. Jag var kvar på skolan några timmar å försökte knåpa ihop det kluriga på rapporten, jag tror egentligen inte att jag riktigt fick till det men skickade iaf iväg den. Jag vill bara ha skiten överstökad!


Lötsjön på kvällskvisten idag.. (Å idag som det skulle vara fult väder :S)

När jag kom hem igen käkade jag mat. Jag var så lat så att jag tog en matlåda från frysen. Kyckling, ris och sås, mumma :) Samtidigt som jag åt tittade jag på; I am number 4. Faktiskt en rätt ok film, absolut sevärd :) Jag slappade lite till å sedan bestämde jag mig för att bege mig ut på en springtur! Eller jag hade faktiskt planerat att göra det idag. Jag drog igång musiken i telefonen och startade Löparappen (den läser av med hjälp av GPS hur långt jag springer samtidigt som den tar tid) och tog mig mot Lötsjön. Idag sprang jag runt båda sjöarna, det är betydligt längre än bara runt den på bilden. När jag kommit tillbaka till start igen kikade jag på mobilen och det stod att jag sprungit 4,8 km. Det kändes mycket längre, men aja det får väl duga. Jag sprang det på 27 minuter, rätt ok det med. När jag kom hem gjorde jag lite mag-, ben- och armövningar också innan jag hoppade in i duschen..

Nu ska jag läsa en ny bok för har läst ut Om jag kunde drömma för tredje gången och kände att jag kanske borde försöka tycka om nån annan bok. Jag kollade igenom AZ's enorma utbud och valde en som lät lättsam; Lustans lagar. Tydligen har den blivit filmatiserad också, men jag känner inte igen den.. När mina ögon börjar se i kors ska jag försöka sova. Men vi hörs igen imorgon alla!

PussPuss!

Skola i juli :S

Tjohoo!
Gissa vad jag ska göra nu rå? Jag ska åka till skolan.. Japp, ni läste rätt. Det är en första juli idag och det firar jag med skolhäng.. Nä fy vettni! Jag fick tillbaka båda mina labbrapporter igår och en blev godkänd men den andra behöver fortfarande justeras :( Så surt! Hatar dessa rapporter, de är fan aldrig nöjda! Men men, eftersom att det är dåligt väder idag och eftersom att jag är ledig så måste jag passa på att försöka få den klar..


Lite varmare kläder än igår, så att säga..

Vi får hoppas att jag fattar vad som ska ändras och att jag isf blir färdig med det idag. För jag har typ inte tid nån annan dag å det måste vara klart inom en vecka. Ni andra får ha en trevlig dag så hörs vi igen ikväll :)

PussPuss!

RSS 2.0