What a night :)

Jag hade jätteroligt igår! Å vad skönt det är att må bra..!

Fast först på dagen när jag var på skolan fick jag fan panik, vi har bara gått i en vecka men jag ligger redan efter. Började en ny kurs igår å den var huuur svår som helst. Jag bara skrev det läraren skrev men jag fattade inte vad jag skrev å jag fattade inte vad han sa. En liten tröst var det väl att det inte bara var jag som hade problem med att förstå.. Måste plugga hela dagen imorron, för idag har jag inte orkat gjort ett skit..

När jag kom hem lagade jag till min favoritmåltid; makaroner, falukorv, ketchup, tomat och gurka :) Mmm, smaskens. Sedan kom Antonia och vi började våran egen lilla förfest, vi var rätt så sega å bara kacklade på om allt möjligt, men det var skönt att bara softa lixom.. Efter några timmar kom Antonias vän Petter, vi fortsatte softa å prata, å ytterligare några timmar senare kom AZ hem. Hon gjorde sig i ordning, å när vi alla var klara begav vi oss ut på äventyr! Efter mycket krångel hit å dit, blev det iaf så att jag, Antonia och AZ åkte till söder, för där var nämligen Isabelle också, hon hade varit på taueringsmässa. Så vi gick in på Snaps, det var faktiskt en mysig liten pub/krog. Där träffade vi på mycket trevligt och socialt folk. Det blev inget dansande, men det gjorde inget. Det är roligt att träffa nytt folk, diskutera å skratta! Det var en händelserikkväll med mycket bus och skoj :)´

Idag är det däremot värre, idag är det seeeeeegt! Det enda vi har gjort hittils; kastat i oss pizza, kollat på två filmer, sovit å suttit framför datorn.. Blää.. Så jag vet inte vad vi ska göra nu. Ska vi låta hela dagen försvinna på detta sätt, eller ska vi gå ut igen å träffa på ännu fler roligt folk :) Vet inte om jag orkar bara.. Ska duscha nu å se hur jag känner efter det. För tillfället så sover båda mina kompanjoner, men får väl dra lite i dem sen så ska det nog gå bra :)

Jag trivs här!


Vardagen i StorStan :)

Efter dagens föreläsning blev jag lite stressad. Det e väldigt mycket att hänga med på. Känner att jag verkligen måste plugga.. Har gjort ett preliminärt veckoschema som jag ska försöka följa, jag måste nämligen få lite pli på mig själv om jag ska klara av den här utbildningen.. Men det kommer att gå, bara jag vill.. Å än så länge så vill jag :P Har pluggat rätt mycket idag faktiskt, så det känns bra. Det gäller bara att fortsätta så. Jag måste bara läsa igenom allt som vi redan har gått igenom, förstå det å sedan öva på problemsamlingarna å sedan ska jag ligga steget före istället. Jag har iaf köpt allt kursmaterial som jag behöver denna termin, det e skönt..

Hann även med att träffa AnnaMia på stan idag, det var roligt. Få känna på hennes fina mage :) Ska bli så kul att få se vad det är för nån liten krabat som gömmer sig där inne! Vi tog iaf en fika å snackade några timmar.Trevligt , trevligt..

Jag ringde till han som vi ska hyra lägenheten av också, å han skulle skicka hyreskontraktet tills i imorron, å så ska vi ses på måndag då vi kommer få nycklarna också :) Känns riktigt bra att få flytta till en större längenhet, å dessutom så e den otroligt fin också :D Hihi.. Sedan vill jag bara så snart som möjligt åka ner med MIN säng, en byrå å lite annat små krafs, så att jag kan känna mig som hemma. Längtar även tills jag kan använda den snygga garderoben som hade skitstora speglar! Lovely!

Imorron e det planer på att gå ut, vet inte riktigt vart vi ska än. Men det blir säkert skojj.. Ha en bra helg kära vänner!

Puss & Kram!

Stöckhölm :)

Som vanligt var det längesedan som jag skrev något.. Men det var väl det samma, å jag tänker inte försöka berätta allt som har hänt under den tiden.. Jag lever i nuet, å i nuet så bor jag i Stockholm tillsammans med Anna-Zara. Vi båda har börjat plugga på Stockholms universitet, jag inom astronomi och hon juridik. För precis en vecka sedan träffade jag min "klass" för första gången. Vi är väl ungefär 50-60 fysiker så det e ju inte alls samma som den skolan man e van vid. Å det e inte lektioner längre utan det e föreläsningar, allt går mycket snabbare å det gäller att veta hur man ska anteckna. Jag har då inte lärt mig än å det kommer nog ta ett tag. Det underliga är att jag bara har 1,5 timmes föreläsning varje dag och thats it. Det innebär ju att man måste plugga en massa själv hemma, men för tillfället har jag ingen aning om vad jag ska plugga på :S :P Har iofs inte köpt alla böcker än heller så. Det är så mycket nytt, bo i Stockholm, dela en liten etta med AZ, tre olika skolområden som jag ska röra mig i, terminsavgift hit å pendeltåg dit. Det är mycket som ska in i lilla Mimmis skalle nu kan jag be att få tala om. Men det känns bra iaf, spännande att ta ett helt nytt kliv i livet! Känner att jag växer lite varje dag :P


Idag har vi iaf kikat på en större lägenhet, en tvåa i samma hus fast vindsvåningen :) Den e halvt möblerad kan man säga, skitsnyggt renoverad och fin! Jag trivdes jättebra så fort jag klev innanför dörren, det finns både tvätt- och diskmaskin, å det måste jag då säga är ett stort plus. Vi har bestämt oss för att vi vill ha den, så imorgon ska jag ringa till han som vill hyra ut den så att vi kan bestämma när vi kan skriva kontrakt m.m.. Det känns toppen!
Idag har jag och AZ även betalat vår termin/kårräkning å fixat SL-terminskortet, det börjar gälla 1 sept, det ska bli riktigt skönt. Det e dyrt att betala för varje gång som man åker med en såndär remsa.

Imorgon har jag matematik (det är det ända jag kommer ha hela första terminen :P), sedan kanske jag ska träffa Anna-Mia. Får se om hon orkar stanna kvar i city å vänta på mig. Ska skriva ett mess till henne när jag går upp imorron.

Jaja, det  e väl så det ser ut nu. Det e dags att sova för mig, å datorn låter så mycket å jag vill inte störa AZ nå mer. Men jag kommer fortsätta skriva här nu, så vi hörs.


Ha det bra alla fina människor!


RSS 2.0