Lycklig :)

En stor vändpunkt i mitt liv igen, denna gång åt det positiva hållet :)
Som jag har sagt förut, allt kan ändras så fort, på bara några sekunder!
Jag är lycklig, jag mår bra!
Nu fattas bara en ekonomi som verkar vara helt meningslöst att ens leta efter i världen.. Det e helt sjukt att det e så dåligt med jobb. Det e inte som förr e, då kunde man välja om man ville jobba, nu måste man kämpa för att ens hitta nå, å söka det för att inte få jobbet. Å är man inte 20 så kan man inte stämpla heller, å för att få stämpla så måste man ha jobbat en viss tid å bla bla bla.. Ja, så frågan är hur man ska göra!? Dagens ungdommar har det väldigt svårt såvida de inte valt att plugga å tagit ett stort jävla studielån istället..! Jobbigt!
Dessutom klarade inte min bil besiktingen, så om jag inte lagar den innan 19 december får jag körförbud.. Jag lära ju ställa av den för jag har verkligen inte råd att betala nån lagning, å jag har redan lånat tillräckligt mycket, fy faan! Det e så typsikt att den går sönder nu när jag verkligen behöver den.. Det känns otroligt tungt...
Men kärlek <3 har jag iaf, å det e det viktigaste, sedan ordnar det sig ALLTID, på ett eller annat sätt. Det e nått som jag har lärt mig under min hittils korta livstid :)

Ska försöka skriva blogg lite oftare nu, det e faktiskt skönt ventilera sig lite!


RSS 2.0