Hudiksvall!

Ihelgen var jag i Hudik å hann med en massa grejer.. Träffade framförallt min favorit; Max!! Jag märker en sån stor skillnad på honom på bara 6 veckor.. Han pratar mycket mer sammanhängande nu och vill verkligen vara med på allt som händer. Han förstår mer än vad man tror. Å han ropade ganska ofta moster Mimmi :) Det gillade jag verkligen!
Jag träffade även Jessica, Rikard, pappa å mamma.. Antonia åkte hem med mig så hon var ju också med :) Mamma och jag hade en hel mor- och dotterkväll, det var riktigt mysigt. Vi lagade god mat, pratade och kikade på film.. 
Det blev fotbollsmatch både lördag och söndag, så då träffade jag alla fotbollsbrudar också :) Det var roligt att se alla igen. Men jag kan lova att jag har nog aldrig haft sån träningsvärk som jag har nu :S :P
Å inatt så sov jag hos Hanna, så vi hann snacka lite också :) En väldigt lyckad helg, men jag är inte direkt utvilad..

När jag sov i min gamla lägenhet (stuga) kändes det lite konstigt.. Jag kände mig hemma. Samtidigt som jag trivs så bra i Stockholm, för det känns också som hemma :S
Så när jag var där ihelgen kändes det som om att jag inte hade gjort något annat, som om att dagarna bara hade gått som vanligt å att jag hela tiden hade bott där, träffat samma människor, gjort samma saker, osv.. Å det kändes väldigt bra.. Jag ville nästan inte åka till Stockholm..
Å så nu när jag är här så trivs jag bättre än någonsin :S Packade upp grejerna som jag lyckats tagit med mig på tåget å donade lite. Gick på Sumpan en sväng å handlade hem mat, umgicks med Anna-Zara m.m. Imorgon ska jag träffa vännerna å jag ska plugga å livet här går vidare, å jag gillar det.
Det känns bara lite konstigt.. Att trivas så bra på två helt olika ställen.. När jag flyttade från Hudik var det inte för att jag inte gillade staden å människorna utanför att utvecklas å ta ett nytt steg i livet, å jag hade turen att trivas lika bra här.. Jag tror att jag lätt lär mig trivas i olika miljöer, å jag vet att jag väldigt lätt trivs med olika sorters människor, jag brukar komma överens med de flesta..
Jag ska vara glad helt enkelt, å det ska inte kännas konstigt! Jag behöver inte välja, just nu bor jag här, sedan får man se hur det blir :)

Skolmässigt så har det gått bra med allt. Jag har klarat 3 tentor av 3 :) Denna vecka är det ingen tenta så jag ska försöka plugga ikapp allt som jag faktiskt ligger efter i. Å även hinna med att lösa de där jävla seminarieuppgifterna i tid så att jag vet vad jag ska redovisa för nått.. Så heja heja för plugg :P

Nu är det snart dags för sängen.. Imorron ska jag på astronomiträff, det ska bli både roligt och intressant :)


Söv Gött alläsammens!


Lyan!

Jag klarade tentan i onsdags, jag fick till och med alla rätt :D Det var riktigt skönt!
Meeeeeen, på onsdag e det en ny tenta på G, å den e på analysen.. Det känns inte alls bra! Jag har försökt göra övningstentorna, jag har än så länge inte klarat en enda, å det e tre stycken.. Så imorron måste jag fråga mina smartare vänner om de vill hjälpa mig. Jag hoppas att de vill det, för annars e jag faktiskt rent ut sagt körd!!

I ondags var ju hudikbrudarna här, å ja vi gick ut :) Vi hade roligt. Vi var först på ett ställe som heter nivå 22 på fridhemsplan, vid ett-tiden så drog vi vidare till norrmalm å gick in på Village. Där var det väldigt mycket folk och bra drag. Vi dansade lite å drack några öl.. Det var kul, men blev lite för mycket folk. Så vi drog väl hem ungefär efter 1,5 timme, vi åkte svart-taxi :S

I fredags så kom ju pappsen :) Å vad roligt det har varit hela helgen. Vi har käkat god mat, varit på grönan, aquaria, cosmonova, slottet å på stan.. Hunnit med hur mycket som helst! Pappa köpte ett varsitt överfalls-alarm till mig och Antonia.. Så nu bör jag känna mig lite tryggare när jag ska gå hem på kvällarna när det e mörkt ute.. Jag e så rädd annars, hatar att gå själv..! Å man ska alltid ta det säkra före det osäkra!

Mamma fyller år idag! Grattis mamma <3 Jag hoppas att vi ses snart..

Jag har faktiskt tagit lite bilder på lägenheten, så ni ska få kika på dem här.. Vill bara säga att det inte alls är färdigmöblerat å så än, men man ser på ett ungefär hur fint det kommer bli :) Det e redan fint tycker jag ;)




Detta är det underbara köket som har diskmaskin gömd bland luckorna :)





Detta är vardagsrummet/matsalen. Soffan å tvn står till höger, det är en halv vägg emellan..



Från andra hållet.. Observera våra underbara spegelgarderober :)



   Toaletten                Dushen (glasdörr)

Vi har även tvättmaskin och torktumlare här inne..

Sovrummet har jag inte knäppt nå kort på, men det e inte så roligt att se på än, det e bara två sängar som står i ett vanligt rum utan nå tavlor.. 
Vill även tillägga, om ni inte redan märkt det att vi har spottar i alla rum, med dimmer.. Hur underbart får det bli :D Jag trivs så bra här.. Nu vill jag bara åka till hudik å hämta hem alla saker jag vill ha här, framför allt så saknar jag MIN säng!


På tal om säng så e det verkligen natti natti för mig nu.. Hoppas att ni alla sover gott!



Mycket plugg!

Tjolahopp!

Dagarna bara rusar iväg nu.. Tiden går fort.. Jag har fullspäckatschema så det kan ju bero på det, å alla som känner mig vet att jag tycker om att ha mycket att göra :)

Mina dagar ser ut ungefär såhär nuförtin:
Måndag-Fredag träffas jag och gänget klockan 09.00 på skolan för att plugga tillsammans (vilket ger så mycket mer än att plugga själv). Vi käkar lunch (våra egna matlådor) vid 11-11.30 tiden.. Pluggar vidare, och 12.45 börjar föreläsningen, den håller på till 14.30. Fast på onsdagar e det ingen föreläsning så då brukar vi plugga till 15.00-tiden ändå.. Efter föreläsningen drar jag hem, de andra brukar stanna kvar ett tag till ibland.. När jag kommer hem lagar jag mat både till kvällen och till lunchen dagen efter. Jag käkar å kikar på en ny serie som jag börjat kika på; Entourage. Å sedan pluggar jag i typ 3-4 timmar till.. Försöker att få till ca 8 timmar plugg varje vardag.. Än så länge försöker jag vara ledig på fredag efter föreläsningen å hela lördagen, å på söndag pluggar jag ca 4 timmar..
Jag känner mig duktig och ambitiös! Fast jag känner mig ändå inte riktigt nöjd. För det är väldigt svårt och jag har inte hängt med på allt, särskilt inte analysen. Det är jobbigt att hela tiden ligga steget efter. För så fort jag tycker att jag börjat smålära mig endel så kommer det något helt annat dagen efter.. Det gäller verkligen att ligga i och att vara skärpt. Jag gör så gott jag kan nu, å jag hoppas på det bästa.

På onsdag har vi den första etentan, jag e nervös, fast det e iaf på algebran å den har jag bättre koll på än analysen.. Ni alla får hålla tummarna för mig så ska det nog gå bra :)

På onsdag kommer även Hanna och Issa ner, det ska bli trevligt att få träffa de små brudarna :) Det blir förmodligen en liten utgång då, jag måste ju få fira att jag klarat tentan..

Helgen som har varit var väldigt rolig.. Det var avslutningsinspark; gasken! På dagen hade vi stadskampen, vi var olika lag, å alla lag fick två papper med uppdrag och uppgifter som skulle göras.. Endel pinsamma, endel roliga, endel jobbiga, endel kreativa m.m det var skitroligt :D
Sedan var det dags för självaste gasken, den började med; fördrink, middag, sång å en massa underbar och rolig underhållning på kräftriket. Jag hade superskoj, snacka om välordnat! Å vi små yngel blev äntligen accepterade som GRODOR :) Jippi! Å staben visade sina rätta jag (ordagrant ;P) Hehe..
När middagen var över begav vi oss mot universitetet och naturvetenskapliga fakulitetens egna lilla hak; Gröna Villan :) Där var det pub å dans! Även där var det roligt :)
En otroligt lyckad toppendag måste jag säga, länge sedan jag hade så roligt :D!!
AnnaZara var bara några meter bort i deras hak på fest, så vi tog iaf en taxi hem med två av hennes klassvänner. Det var skönt. För det e inge kul att åka tunnelbana sådär vid 3-tiden på natten..

På fredag kommer pappsen ner :) <3 Det ska bli underbart! Det var så längesedan jag träffade honom nu. Jag undrar vad vi ska hitta på för skojj. Han har alltid en massa planer :)

Näe, nu var det sovdags igen då.. Ska upp om 8 timmar.. Försöker alltid sova 8 timmar också, för det har jag hört ska vara den bästa sovlängden :S?
God natt allihopa! Föresten så ska jag knäppa lite bilder på lägenheten våran å lägga upp, så att ni får se hur fint vi har det..  Over n'out..

RSS 2.0