Hassela!

Igår skulle ju jag snacka med en massa folk å reda ut saker och ting, men jag har inte lyckats göra det.. För mina pengar på mobilen är slut och  de jag vill prata med är aldrig inne på msn samtidigt som mig.. Men jag ska göra det så fort tillfälle ges..
På eftermiddagen jobbade jag iaf i Hassela.. Det gick väldigt bra, no problemas.. Efter jobbet var jag kvar en sväng å snackade med lite folk, hade trevligt. Sedan begav jag mig till mitt rum i maxistugan som personalen delar på..
Natten avslutades med ett långt samtal med Markus :) Jag saknar dig!

Idag har jag inte gjort så mycket än. Jag börjar inte jobba fören klockan fem ikväll. Men ska åka å hämta Anna i Bergsjö snart.. Hon ska också jobba här ikväll, det ska bli roligt :)

Har väl inte så mycket mer att berätta nu.. Jag mår bra.. Vill bara komma på vart jag ska ta vägen å jobba för att tjäna en jävla massa pengar :P så att jag kan resa utomlands! Att vara utomlands är det bästa jag vet, sola, bada och helt enkelt NJUTA! Så jävla underbart!!

Jo, jag har nästan helt kommit på vad jag ska tatuera nu.. E nästan klar, en liten del fattas bara.. Måste få till det på ett snyggt sätt.. Men det känns bra med det jag hittils har kommit fram till :) Å tatueringen kommer att hamna på ankeln..


Jaja, ska dra å hämta Anna nu ja.. Vi hörs gott folk!


Pussar!

Juletider!

Hmm, vet inte riktigt vart jag ska börja.. Har hänt mycket sedan jag skrev sist nu..
Jag och Anna har iaf lämnat Tänndalen, det var inte riktigt som vi tänkt oss. Trivdes inte där! Vi drog vidare till Storhogna för att provjobba där istället. Det var ett stort fint hotell, allt kändes faktiskt perfekt.. Men hur det än var så sket vi i hela fjällen-grejen och for hem.. Kändes skönast att vi komma hem ett tag innan man försökte jobba på ett annat ställe, sådär på en gång.. Så vi kom iaf hem torsdagen innan julaftonshelgen..

På lördagskvällen åkte jag och Robin för att hämta Markus på Arlanda. Att jag följde med var en överraskning, så det var jävligt roligt. Han trodde att jag fortfarande var kvar i Storhogna och provjobbade :P Så det blev riktigt lyckat :D Vi åkte raka vägen hem till Robin där vi umgicks och drack några öl, det var riktigt trevligt :) En mycket glad kväll!! Vi sov hos Robin..

På söndagen åkte jag och Markus ner till Mellanfjärden, han skulle i sin tur överraska familjen som inte visste att han kommit hem. De trodde som många andra att han skulle komma först en månad senare :P Det blev också otroligt lyckat, det fälldes många glädjetårar då :)
Jag och Markus bestämde oss för att baka så vi begav oss till Gnarp för att handla lite ingredienser, var lite svårt att hitta allt, men som tur va så träffade vi Carro som hjälpte oss :P Hehe.. Vi besökte henne, Elis och Dappe.. Det var roligt. Elis hade blivit så stor han :)
Vi åkte hem till Mellanfjärden igen, där blev det bråttomt för vi skulle hinna äta och göra oss i ordning innan vi gick till kyrkan. Man kan säga att vi hann precis :) Hehe.. Vi lyssnade på kyrkokören som sjöng så vackert, Erica måste jag säga var så duktig, jag rös i hela kroppen när hon sjöng solo!! När detta var över så var det dags för "after church" hemma hos Brusells, hehe :) Det var riktigt trevligt, med lite vin, gröt och skinkmackor. Det allra lustigaste och kanske ovanligaste var att varken; Helena, Sofie eller Elin drack vin, vinälskarna själv :P Näe, de drack minnsan julmust de, å anledningen är såklart att de alla är gravida :D  !! Drömläget; två systrar och en kusin!
Timmarna gick och när vi väl kom hem så var det alldeles för sent för att börja baka Markus årliga bröd, så det blev inget med det..

Julaftonsmorgon är här! En mysig morgon med lite skinkmackor, prat, ståhej och shack.. Dessa trevliga timmar gjorde även att jag kom försent till Gnarp där Jessica och Magnus skulle hämta upp mig.. Fick därför ta min och Annas bil hela vägen till Sundsvall nån timme senare.. Men det funkade det också, å det var det värt :)
Åkte hem til mamma och Stefan där vi firade julafton med olika spel och charader.. Riktigt roligt och mysigt :)

Juldagen spenderades hos mormor och morfar.. Vi åt  mat och delade julklappar som vanligt. Kvällen kom och jag var redo för utgång. Anna och Johanna hämtade mig, å vi alla åkte hem till Hanna och Mia..
Hur kvällen sedan fortsatte går väl att diskuteras, det var skratt, tårar, skrik, fylla, minnesluckor,  ja ALLT! Kvällar som man har höga förväntningar till blir aldrig som man tänkt sig..  Jag är fortfarande inte klar med hur denna kväll blev som den blev, så jag kommer verkligen att ta upp den med några personer för att verkligen få veta!
Krogen stängde och jag var hungrig, men Markus vägrade stå i kö på "nån jävla zappata" så vi gick hela vägen till Statiol i kylan.. Där stog vi i kö för att få köpa lite korv, men när vi kommit halvvägs så kom vår skjuts till Mellanfjärden så jag fick ingen mat i magen då heller..
Fullt med knottror på kroppen (av kylan) vräkte jag i mig lite mackor hemma hos Markus för att sedan däcka i hans säng!

Vi väckdes endast några timmar senare av att Elin påminde oss om att vi skulle åka till stan för att mellandagsshoppa.. Hon höll däremot på att dö av lukten som kom från rummet, hon påstod att det luktade sprit :S :P Haha...
Helt jävla död och med sminket kvar sen dagen innan följde jag med Elin, Sofie och Markus till Hudiksvall.. Jag hittade lite kläder som jag köpte men orkade inte anstränga mig så mycket :P
Åkte tillbaka till fjärn, myste och tog sedan en skön jävla duschjävel.. Har aldrig känt mig så ofräsh som jag kände mig innan den! Jessica kom på besök med Max, det var skojj :) Jag blev på en gång en mycket stolt moster :D
Följde sedan med Jessica till Sundsvall..

Dagen därpå for jag, Jessica, Magnus, Max och Antonia till pappsen uppe i Hoting. Det var riktigt roligt att träffa honom, det var längesedan.. Stannade där en natt och vi hade mycket trevligt, firade lite jul med honom också :)

Idag har jag, Anna, Hanna och Johanna varit på bio. Vi såg Jane Austen and the bookclub (eller nått sånt), det var en rätt mysig kärleksfilm kan man säga.. Sedan har vi spelat en två spel å haft roligt!

Jag är irriterad nu bara.. Måste snacka med lite folk imorron för att reda ut saker och ting. Det ska nog gå bra, för jag säger då sanningen iaf!!!!!


Hehe, detta blev ett långt inlägg, men så blir det när jag inte skrivit på länge.. Har iaf fått med det mesta viktiga..
Sov gott allesammans! Saknar Markus!

Pussar!

Öron-eksem-infektion!!

Jag tror att det var i förregår som jag började få lite problem med mina öron.. Det var lixom sårskorpor, å det varade lite.. Men gjorde inte ont.. Fast på kvällen så blev jag alldeles öm runt vänster öra, och den hade svällt upp som fan å var alldeles röd!
Igår hade jag lite värk också så jag ringde till hälsocentralen men telefontiden var stängd, så jag skulle ringa dagen efter istället.. Framåt kvällen blev det bättre, det kan iofs ha berott på att jag tog en ipren :S:P
Så kvällen tillbringades med en massa folk på Strandgården, där det var luciavaka.. Det var riktigt trevligt :P
Imorse vaknade jag klockan 7 av en förjävla värk i öronen. Visste inte vart jag skulle ta vägen.. Jag väckte Anna och Anna-Zara och vi alla åkte in till Funäsdalen för att gå på hälsocentralen, vi kom dit fem minuter innan de öppnade.. Efter snack med tre oika läkare/sköteskor kom de fram till att jag hade fått Öronekseminfektion :S Det trodde att det var nått annat först, som krävde att jag skulle behöva ha antibiotika, men det slutade med örondroppar som jag ska droppa i öronen.. Så mina sista pengar gick till dessa örondroppar.. Jävla skit att sånt ska hända nu då!
Har haft ont hela dagen å knaprat på lite värktabletter.. Hoppas att det kommer bli bättre nu då bara!!

För övrigt så har ju Anna-Zara varit här sedan i måndags kväll. Det har varit roligt, men vi han dock bara åka en gång i slalombacken, har varit en massa annat att stå i här å dessutom mina problem med öronen då.. Så förlåt Anna-Zara om din vistelse här inte har varit så bra. Men jag tyckte iaf att det var väldigt roligt att du kom :) Vi ses snart igen :) :P

Nu ska jag gå å snacka lite i telefon, å sedan ska jag städa lite (om jag orkar) på vårat otroligt stökiga rum..

Jag längtar till juldagen :D!!!!!!


Pussar!!


Bara lite uppdateringar..

Nu var det några dagar sedan jag skrev.. Öhm, jag jobba några timmar varannan dag nu. Det går bra. När jag är ledig tar jag det lungt, nu försöker jag även bli klar med ett värdskapstest.. Det görs på internet och tar 6-8 timmar så det är skapligt drygt.. Men förhoppningsvis lite lärorikt iaf :P

I onsdags var hela arbetsgänget ut på en nyöppnad pub här i byn. Från början var det bara vi, det var roligt redan då. Vi spelade ett fotbollsspel, dart och satt å skrattade. Helt plötsligt var vi inte ensamma längre, det välde nästan in folk :P Det var rikigt skojj med mycket skratt :D!! Kolla in Annas bilddahbok så får nu se :D
Så igår var jag verkligen helt död. Var längesedan jag mådde så dåligt.. Tur att jag var ledig :P

Idag har jag jobbat, det var rätt mycket under lunchen, är typ 70 pers som bor här och ska ha frukost, lunch och middag hela helgen.. Så det e roligt att det är lite folk!

Igår var det en bra dag :) Ärlighet är så bra! Så skönt!! :)
Vänner och familjr är det bästa som finns!!!

Nu ska jag sätta igång med det där testet igen, det gör att jag får liftkortet mitt..
Föresten så kommer Anna-Zara hit på måndag, det ska bli riktigt roligt :) Då måste vi åka lite i backen!!

image20

Pussar!

RSS 2.0