Äntligen!!

Todeloo!
När Hanna kom igår slappade vi först lite, innan vi gick ut å åt :) Vi gick på Texas som ligger här alldeles bredvid.. Det var mycket gott :)
När vi var hemma igen nördade vi oss framför olika serier innan det blev läggdags :P

Idag började nya kursen; kvantmekanik 2 :P Läraren verkar mycket bra :) Jag pratade med alla andra angående gårdagens tenta å de höll med mig om att den var betydligt svårare än övningstentorna, så de som är med i kursforumet ska gå å klaga.. Bra tycker jag!

Nu är jag på väg till jobbet (läxhjälpare-jobbet).. Jag skriver från min iphone å testar den nya appen, än så länge är jag bara så glad att man kan lägga in bilder :) Som jag har saknat det..! Äntligen är den här!!

Vi hörs imorgon!
Pusspuss!!


It feels like home to me <3

Hej hopp gummisnopp!
Nä nu, var jag lite väl grov i munnen :P Men ni får har överseende med mig idag för jag är helt off! Satt inne på tentan i nästan 5 hela timmar å vete tusan om jag blev nå klokare än från första minuten.. Tentan var oerhört mycket krångligare och mer omfattande än de fyra övningstentorna (gamla tentorna) vi haft.. Såklart är det så att vi har en ny lärare på kursen och hon tyckte att de gamla tentorna varit för lätta men att hon ändå skulle hålla samma nivå, ja tjena säger jag! Visst att gon gjorde! Jag satt å var rent ut sagt förbannad inne på tentan, bitter på att det alltid ska hålla på å ändras just det året som vi ska göra tentan..! Bläää! Om jag har tur och med hjälp av bonuspoängen, KANSKE, jag klarar tentan precis :(


Två riktigt bra filmer som jag köpt för 29 spänn styck! :)

När jag kom hem var jag superhungrig och helt borta i huvudet! Jag lagade till mig lite snabbmakaroner och korv å satte mig ner å kikade på; allt för min syster.. Jag har sett den förut, jag har nog till och med skrivit om den här förut, men jag kan inte låta bli att skriva om den igen! Alltså vilken sjukt bra film! Jag grinar genom filmen! Så mycket känslor! Den är verkligen en av mina favoriter!! SE DEN!!!!


Jag helt flurig i håret efter att ha legat å grinat i soffan :P

I filmen, när de är på stranden spelas ungefär världens finaste låt också! Jag har blivit helt frälst i den! Just nu lyssnar jag om och om igen på den, kan inte få nog! Så otroligt fin text alltså! Den skulle jag vilja ha på mitt bröllop (om jag nu gifter mig nån gång :P)!

Feels like home - Chantal Kreviazuk

Snart kommer Hanna och underhåller mig, vi får se vad vi ska hitta på, nå skoj hoppas ja :)
PussPuss!

Jag är äcklig!

Hej!
Jag ville bara skriva ett inlägg å berätta för er hur äcklig jag har varit.. Eller alltså jag känner mig otroligt ofräsch iaf, med all rätt iofs.. Fy satan!
Alltså i lördags spelade ju jag fotbollsmatch, jag var väl hemma sisåsär vid 15-tiden på dagen. Å sedan dess, hör å häpna, har jag inte lämnat lägenheten en enda gång förens jag åkte på fotbollsträning ikväll..!! Sjukt! Jag var alltså här hemma i över två hela dygn! Jag har lixom inte ens varit ut å köpt nå! Blä! Jag mår illa när jag tänker på det! Så sjukt, men jag har varit hemma å varierat pluggandet med serietittande och har inte haft något behov av att gå ut å handla nå.. Inte konstigt att jag har varit väldigt slö och tung i huvudet utan ett friskt andetag på två dygn.. Näääe, fy! Nu blir jag alldeles rädd för mig själv :S

Ska iaf börja dra mig mot sängen, där ska jag kika på det nya avsnittet av Desperate Housewives å sedan ska jag försöka sova. Jag har nämligen min första tenta för terminen imorgon, i kvantmekanik 1.. Det känns sådär, det skulle kunna gå.. Samtidigt så vet jag att jag skulle ha kunnat plugga betydligt mer.. Så vi får se. Jag går dit å gör så gott jag kan.

Vi hörs imorgon! Håll en liten tumme för mig är ni snäll ;P
PussPuss!

Ensam helg..

Heej!
Shit vad helgen har gått snabbt, som vanligt.. Suck..! Jag har mestadels försökt att plugga, men det har varit otroligt svårt och jobbigt eftersom att jag inte har haft någon vidare lust med det.. AZ drog till Gnarp så jag blev dessutom helt själv :/ Igår spelade jag iaf fotbollsmatch, det gick väldigt bra, nästan tråkigt bra :P Vi vann med 10-0 å då hade vi inte ens vår ordinarie målvakt :P Men de låg ju iofs sist i serien också satt..
Det är även svårt att plugga då man vet att en massa avsnitt av serier ligger å väntar på en :P Hehe, nu har jag kikat på en hel del av Dexter också, jag fastnar ju på en gång!


Annorlunda serie, så att säga :P

Aja, klockan har blivit alldeles för mycket igen. Nu måste jag sova. Eller det blir nog så att jag drar igång ett avsnitt av Dexter innan jag somnar :P
Vi hörs imorgon, jag hoppas att ni alla har haft en fin och trevlig helg :)
PussPuss!

Härliga insikt och härliga energi!

Todeloo folket!

Idag när jag satt på bussen på väg till skolan fylldes jag av en underbart härlig energi! En energi som jag saknat ett tag, eller väldigt länge faktiskt... Jag känner att jag har tagit ett nytt steg i livet, det har egentligen inte hänt något speciellt, inte vad någon annan kan se iaf.. Men inom mig förändrades något idag när jag såg en sak på vår kära informationskälla facebook.. Jag insåg att vissa saker stannar och är precis som det alltid har varit och att jag inte längre vill gå med på det! Så skönt! Jag är fri :)


Väntar på bussen från skolan idag..

Jag är ensam och singel men shit vad bra jag ska må! Jag ska njuta av att bara behöva tänka på mig själv. Göra det jag vill precis när jag vill! Bara jag ser till att jag har råd med mat och tak över huvudet har jag egentligen inga begränsningar! Jag ska ta vara på dessa dagar, månader, år för sedan kommer jag (förhoppningsvis) ha en egen familj att vilja/måsta tänka på å då ska jag njuta av det livet! Jag ska glömma att jag egentligen vill leva det livet nu och vänta på min tur och njuta av det underbara som jag faktiskt redan har :) Härlig energi!!

När jag kom hem från skolan följde jag med AZ och hennes mamma Kerstin till Solna Centrum och shoppade loss lite :P Me like! Förra veckan shoppade jag för mig själv också, tre par skor blev det då :) På skopunkten får man 3 för 2 så det kostade totalt 850:- Jag har knäppt kort på mina fina inköp här nedan:


Mycket svart, som vanligt :P

Känns som om att jag har en ny garderob nästan :P Närå, men det var väldigt längesedan som jag handlade så här mycket. Jag tyckte att jag var värd det eftersom att jag fick både studiepengar och en relativt bra lön den här månaden :) Dessutom har jag redan kunnat betala av min skuld till Jessica också, så det går bra nu, det går bra nu :P

Ikväll har jag käkat tacos och kikat på Idol. Därefter blev det en vampyrs betjännelse, har nog aldrig sett hela den förut och den var ju bra :) Unga snygga män var ju med ;P

Nu ska jag sova och ladda inför morgondagens match! Jag skriver något efter den, sov gott allesammans!
PussPuss!

Finbesök i Sumpan :P

Hej hej!
I tisdags kom familjen Olsson/Bergman hit å övernattade, det var väldigt trevligt :) Vi började med en promenad in till Sundbybergs centrum för att inhandla lite småsaker sedan stannde vi på ett mysigt café å åt lite godsaker på vägen hem :)


Rikard och Max myser lite i soffan, kanske en lite konstig bild, men men :)

Vi tog det lite lungt här hemma, men mot kvällningen blev det såklart dags för middag. Så jag och Jessica gick iväg å handlade lite på systemet å lite på Ica. Rikard hade beställt take away från O´learys som vi tog med oss :) AZ kom också hem så vi alla åt mat tillsammans :)


AZ busar med bustrollen i min säng :P

Maten smakade bra och vi alla åt mer än vad vi egentligen orkade :P Barnen var ganska uppe i varv men till slut fick vi dem att lugna ned sig. Rikard la dem medans vi tjejer satt å snackade i soffan. Det blev såklart även Idol-tittande :) När Rikard vaknat (ja, han somnade såklart också :P) så spelade vi ett frågespel, me like!


Vi ser inte så roade ut, men vi hade skoj :)

Det var väldigt trevligt och mysigt att ha dem här på besök! Det måste göras om :) Nu är de i Grekland på Kreta och har det underbart med sol och bad! Så skönt för dem, det är dem verkligen värda!! Själv måste man plugga som en dåre för jag har min första tenta för den häär terminen på tisdag.. Men det berättar jag mer om imorgon. Nu ska jag sova.

Puss och kram på er!

Lagfest på räkbåt :P

Heej folket!
Jag är astrött nu men tänkte att jag skulle skriva några rader här ändå.. Så jag berättar om min lördag :) Först var det fotbollsmatch, jag fick vara med i startelvan igen :) Dock spelade vi inte speciellt bra och matchen slutade 1-1.. Lite tråkigt, men men..
På kvällen hade vi sedan lagfest :) Så skoj! Vi hade bokat bord på en räkbåt :P


I väntan på att lämna hamnen i lördags :)


I väntan på att lämna hamnen i lördags :)

Det var alltså räkor som serverades, vi hade även beställt några tacos.. Jag tyckte att det var huur gott som helst, mycket trevligt och mysigt. Det var dessutom ett coverband som spelade så vi var uppe å dansade å sköng några gånger :)


Jag, Madde och Anna :)


Linda och Josephine :)


Jag och Anna :)


Galna brudar :S :P

Vi lämnade hamnen vid 19-tiden och återkom typ 23.15.. Då tog vi några taxis till Stureplan och gick in på en pub där. Men ganska snabbt så splittrades vi, folk skulle iväg på annat, det skulle hem å allt möjligt. Så det slutade med att jag och Linda drog in på Solidaritet. Där inne träffade jag hennes vänner som var väldigt trevliga :)


Jag och Linda på Solidaritet :)

En väldigt rolig och lyckad kväll! Jag spelar fotboll med härliga brudar! Jag är glad att jag har hittat till det här laget:) Heeeela söndagen var jag dock förstörd. Då gjorde jag inte många knop inte.. Men det fick det väl vara värt :P

Nu ska jag sova. Vi hörs imorgon!
PussPuss!

Barcelona med brudarna!

Tjo!
Vi gick upp ganska så tidigt på söndagen också trots vår ganska vilda utgång på lördagen :P Vi ville ju såklart till stranden i tid! På väg till stranden tänkte vi köpa med oss frukt som vi gjort dagen innan, men så visade det sig att det inte längre fanns någon marknad :S Detta berodde på att de hade fiesta på söndagar, dvs ALLT är stängt! Det var en otroligt dålig nyhet för vi hade väntat med shoppingen tills den sista dagen (söndagen) för att veta hur mycket pengar vi hade kvar att spendera för.. Så hä blev ingan med dä ä! Så typiskt oss, att man inte kollar upp sådant i förväg! Vi får helt och hållet skylla oss själva... Men men, det blev fler timmar på stranden än planerat iaf :P


Johanna och Mia så fina i vattnet :)

Vi låg alltså och solade större delen av dagen. Sedan begav vi oss tillbaka till hotellet. Vissa av oss tog det lungt å vissa gick ut å kikade i marknadsstånden.. Jag var en av dem som stannade hemma. Mot kvällningen bestämde vi oss för att vara lite kulturella iaf, så vi åkte till Sagrada Familia :)


Hanna och Issa i sina solstolar :P

Vi gick in till Sagrada Familia som är en väldigt fin kyrka. Den är inte färdigbyggd än och frågan är om den någonsin kommer att bli det..!? Den var iaf otroligt fin inuti och det var intressant att läsa på alla infotavlor som fanns runt om i kyrkan. Vi tänkte även åka upp i en hiss som fanns där inne, men det visade sig att den redan hade stängt när vi frågade om vi fick åka upp :S Aja..


Johanna, Hanna, Marie-Therese och Isabelle utanför kyrkan :)

När vi var färdiga där återvände vi till hotellet. Men jag och Hanna gick då ut å kikade i marknadsstånden, men vi fann ingenting att köpa :/ Det är ju bara skitgrejer sånt där. Visst hade jag kunnat köpa någon ring eller så, men kändes bara onödigt för det var inget som jag verkligen ville ha!
Senare på kvällen drog vi mot stranden igen och satte oss på en mysig restaurang alldeles vid vattnet :) Vi drack återigen lite goda drinkar och åt väldigt god mat :)


Jag sista kvällen i Barcelona :/

Vi var inte kvar överdrivet länge eftersom att vi skulle upp tidigt dagen efter och börja bege oss hem till Sverige igen.. Men vi såg till att njuta riktigt ordentligt innan iaf :)
På måndagen var det alltså bara att gå upp å packa det sista å sedan åka till flygplatsen.. Det kändes sorgligt för vi hade haft det huur bra som helst! Jag kan verkligen rekomendera Barcelona! Det är väldigt fint och mysigt, med god mat och trevliga uteserveringar!


Lite trötta och sorgsna på flygplatsen i Barcelona :P

Sådär, nu vet ni på ett ungefär vad jag å brudarna sysslade med på vår weekend-resa :) Om ni vill se fler bilder är det bara att kika in på fejjan ;)
På dessa tre dagar blev jag brunare än vad jag blivit på hela sommaren.. Haha, det är fan sjukt dä! Men otroligt skönt iaf :) Synd bara att man inte kan visa upp sin bränna lika bra nu eftersom att det är höst.. Men men, man känner sig ändå finare tycker jag :)

Nä nu ska jag ta å dumpa mig själv ner i sängen.. Men vi hörs igen imorgon eller på söndag! Ha en fin helg allesammans!
PussPuss!

Barcelona <3

Hej hej!
Nu tänkte jag ta å fortsätta att berätta om Barcelona :P
Vi åkte alltså till stranden på lördagmorgon. Det var superfint väder hela dagen och vi badade en massa :) Det var så otroligt fint och härligt! Jag njöt verkligen av varenda sekund :)


Hanna och Mia som leker lite i vattnet :P

Vi åt lunch på stranden, jag köpte mig en tonfiskmacka.. Det köper jag jämt när jag är utomlands, vet inte varför men tycker att det smakar så jädrans mycket godare då :) Hihi! Jag köpte faktiskt det till lunch varenda dag när vi var där :P Haha, jag fick dessutom med mig resten av gänget också :)


I väntan på bussen hem till hotellet efter en heldag på stranden :)

När vi kom hem softade vi lite.. Eller Johanna och Issa gick på stan medans vi andra tre tog det lungt. Vi duschade och gjorde oss sakta men säkert i ordning inför kvällens äventyr :) Jag älskar att komma hem efter en dag på stranden, ta en dusch å sedan bara ligga å ta det lungt i underkläder å nån öl eller liknanade i handen :) Det är utomlands för mig, å såklart ligga å småsnacka om allt mellan himmel och jord :)


Solbränd, insmörjd med after sun - salva och med en kall alkoholdryck i handen :)

Vi blev kvar ganska så länge på hotellet innan vi orkade oss ut, å redan då var vi lite småberusade. Men helt perfekt faktiskt, alldeles sådär småfnittrig :) Vi tog sedan en taxi mot stranden igen för vi hade blivit tipsade om några bra ställen att gå på där. Vi gick in på en restaurang/klubb som heter Shoko (eller hur det nu stavas) det var ett asiatiskt ställe med väldigt god mat! Vi åt vid 23-tiden..


Redo för kvällens äventyr :)

När klockan blev 00.30 röjde de borden och det blev en nattklubb istället :) Vi gick in å började dansa loss på dansgolvet! Dock tyckte jag inte alls om musiken :/ Det kom kanske 2-3 bra låtar under två timmar, det duger inte för mig! Men i och med att vi redan var där inne å slapp betala inträde stannade vi kvar.. Återigen var jag kvar bland de sista. Hanna och Mia åkte hem typ en timme innan mig, Issa och Johanna.. Å när vi två skulle åka hem hade vi hur skoj som helst! Hoppade av på fel ställe, rövade runt inne på hotellet å skrattade som idioter :)


Johanna behövde hjälp upp för trappan av Issa :P

Hela dagen var huur lyckad som helst och jag är så glad att jag får vara vän med sånna här underbara brudar! Vi har så roligt tillsammans och vi tar hand om varandra så bra! Vi ska försöka göra en sån här resa varje år nu, å förhoppningsvis kan även AZ och Anna följa med nästa gång! Vi måste försöka lyckas med det!! <3


Ena riktiga tokar mitt i natten utanför vårt hotellrum :)

Jao, å det där får vara allt för idag :) Jag berättar om det sista dygnet imorgon! Nu är jag huur trött som helst så jag ska försöka sova redan nu, skulle vara skönt med lite extra många sovtimmar.. Så sov så gott så hörs vi imorgon!

PussPuss!

Barcelona 2011

Heej alla!
Nu har det varit mycket igen :P Haha, tycker att jag säger det hela tiden :/ Men denna gång har det varit mycket skoj :) Jag, Hanna, Issa, Mia och Johanna var ju i Barcelona i helgen å det var huuur underbart som helst!! Riktigt, riktigt härligt var det! Jag tror aldrig att jag har skrattat så mycket på så kort tid, vi är ju för bra för varandra nästan :P


Jag lite nervös på flyget.. Men det gick bra :)

Vi kom fram på fredagseftermiddagen å drog då direkt från hotellet till stranden.. Det var nästan 30 grader och sol så vi skyndade oss allt vi kunde :) Det blev ett dopp i det blå för att svalka av kroppen å det var såå härligt! Jag som älskar att bada njöt verkligen, helt lovely!


Issa, Mia och Hanna nykomna till Barcelonas fina strand :)

Mot kvällningen drog vi hos till hotellet igen och gjorde oss i ordning. Det slank ner någon öl också innan vi begav oss ut på La Rambla, huvudgatan kan man säga :P Där slog vi oss ner på ett ställe och beställde drinkar, mat och annan dryck :)


Isabelle, Johanna och jag med goda Mojitos :)

Vi satt kvar där å skvallrade rätt så länge, det var väldigt trevligt och underhållande. Men mot natten kände vi oss redo för lite party så vi gick in på en nattklkubb längs gatan å det var ett riktigt bra ställe, verkligen! De spelade väldigt bra musik så vi dansade typ hela tiden :) Jag och Johanna stannade kvar lite längre än de andra å fortsatte att dansa. Men vid tretiden orkade vi inte längre å gick tillbaka till hotellet, Johanna hade dock lite ont i fötterna :P


Jobbigt med högklackat :P

Vi somnade gott när vi kom hem å dagen efter vaknade jag med ett leende på läpparna! Det var fint väder så vi begav oss till stranden igen :) Innan vi åkte till stranden gick vi förbi ett stort marknadsställe med frukt, kött, fisk, godis och allt möjligt! Vi köpte med oss lite frukt :) För att ta oss till stranden åkte vi buss i typ tio minuter, lätt värt det! Skoj att ta sig fram med lite lokaltrafik för att se hur allt fungerar :)


Isabelle, Hanna, Johanna och Mia redo för stranden :)

Det får vara allt för ikväll, jag fortsätter att berätta om Barcelona imorgon :) Det har nämligen tagit väldigt lång tid att bara lägga in dessa bilder eftersoma att mitt internet är segt i och med att jag har laddat hem för mycket denna månad som vanligt :P

Men god natt på er så hörs vi imöran då!
PussPuss!

Resfeber :S

Todeloo!

Jag hann tyvärr inte skriva något inlägg igår. Det var verkligen full fart hela dagen.. Först var jag i skolan mellan 10.00-15.00.. Därefter gick jag direkt till läxhjälp-jobbet och var kvar till 17.30.. Därifrån åkte jag till fotbollsplanen och bytte om för B-lagsmatch som började 20.15.. Jag spelade nästan hela matchen. Första halvlek var vi rent ut sagt dåliga. Men i andra halvlek kom vi igång lite iaf och vi vann med 6-2.. Så det var skönt.. När jag kom hem hoppade jag in i duschen å sedan vare typ bara å sova..

Idag har jag jobbat på Ulriksdals Wärdshus mellan 10.00-16.00.. Det har gått bra. Det blev en liten lunchrusning men sedan gick allt väldigt smidigt. Jag åkte hem igen å har sedan dess donat med lite inför morgondagen, snackat i telefon och kikat på Chuck :P Alldeles nyss packade jag resväskan :P Haha, snacka om sista minuten - människa :P Men nu är så gott som allt klart iaf, det är bara hygienartiklar å sånt som ska ned efter att jag använt dem imorgon bitti.


Gammal bild, men solbrillorna är iaf packade nu :)

Jag ringde å bokade taxi till mig och Issa från centralen, så vi ska åka därifrån imorgon klockan 06.00 :S Vilket med andra ord innebär att jag måste gå upp 5.00.. Men det är det väl värt får vi hoppas :) Hihi! Det ska bli sååå jädrans kul! Jag längtar otroligt mycket! Dock fruktar jag som vanligt flygresan. Jag undrar om man kan ta sig några shotar på flygplatsen åtta på morgonen :S Det ska jag göra isf :S :P Det behövs för att lugna nerverna lite, hehe..!

Jag slänger väl iväg ett inlägg imorgon från mobilen när jag sitter på Arlanda.. Ha det fint!
PussPuss!

Längtar!

Heej alla glada och pigga :)
Dagen har varit rätt så ok. Jag klev upp å gjorde mig i ordning som vanligt för att åka till skolan. Väl där gick jag på föreläsning, dock följde jag bara med på första halvan :/ Det blev lite mycket att ta in där på slutet så jag stängde lixom av istället.. Det blev lunch å som vanligt försökte vi hinna lösa dagens uppgift under den timmen. Det gick ganska så bra, hann inte lösa hela men det dög ändå.. Jag slapp gå upp å redovisa på tavlan även idag.. Ju fler gånger jag slipper undan desto strörre blir risken att jag väljs nästa gång :S När räkneövningen var slut tänkte jag sitta kvar ett tag å plugga, men stannade bara i en kvart för var så trött, så åkte hem istället..

Jag skulle egentligen ha jobbat för MyAcademy idag, hos grabben jag var hos även i våras. Men det visade sig att han hellre ville ha hjälp på söndagar å då sa jag ifrån. Jag vill inte åka å jobba två timmar på en söndag. Antingen vill jag vara helt ledig eller så kan jag passa på att jobba en heldag på Ulriksdals Wärdshus istället. Så jag kommer inte fortsätta att hjälpa honom. Nu väntar jag på att få ett nytt uppdrag på tisdagar istället, spännande vad det kan bli för person då..
Imorgon ska jag iaf jobba för MyAcademy och det är hos den andra grabben som jag också har varit hos i våras. Med honom känns det bra, han lyssnar på mig och vi båda är nöjda med onsdagar :)

Jag har precis suttit å pluggat i drygt en timme å det känns så seegt! Men jag har iaf ansträngt mig lite. Jag får vara glad för det. Konstigt att jag redan känner mig skolless när jag bara har gått i en vecka :S :P Haha! Fast även om jag är skolless så tycker jag att själva kursen är intressant.. Tror att jag kanske längtar lite för mycket till helgen för att kunna fokusera ordentligt :P Hihi, jag längtar verkligen sååå mycket!!


Isabelle, Marie-Therese och Johanna <3


Jag och Hanna <3

Vi fem som ni kan se här på bilderna kommer shaka ass och skratta sönder Barcelona i helgen! Var så säkra, var så säkra ;)

Nu ska jag göra mig iordning för kvällen. Å sedan kika på två avsnitt av Chuck innan jag lägger mig. Vi hörs imorgon då folket! Ha det så bra och sov så gott!
PussPuss!

Weekend-resa :)

Hej hej folket!
Idag var jag väääldigt seg alltså.. Men jag gick upp å gjorde mig i ordning till skolan ändå. Väl framme hängde jag med rätt så ok på föreläsningen och på lunchrasten hann jag lösa dagens uppgift. Men jag behövde tack och lov inte gå fram och redovisa den :)
Jag drog hem å hann kika på de två sista avsnitten av säsong 3 av Chuck innan det blev dags för fotbollsträning.. Träningen gick rätt så bra å sedan jag kom hem har jag donat med en massa inför lagfest och weekendresa :P

Ja, ni läste rätt :) Jag ska åka på en weekend till helgen med fyra av min underbaraste och bästa vänner! Jag tror inte att jag har berättat det tidigare, men vi bokade resan för över en månad sedan, så vi har verkligen längtat :)
Jag, Hanna, Mia, Johanna och Isabelle kommer att åka till Barcelona fredag-måndag. Vi kommer har det så jädrans skoj och underbart :) Jag ska njuta av varenda sekund och äta å dricka gott! Det kommer bli helt lovely!

Nu ska jag lägga mig ner och kika på Chuck igen, haha :P Men vi hörs imorgon!
PussPuss!

Chuck-beroende!

Heej!
Helgen har bara rusat iväg! Känns som om att jag inte har hunnit med ett jota.. Så jobbigt!
I fredags efter skolan åkte jag hem å lagade till mig en tidig middag, sedan bar det av till Viksjö för att spela fotbollsmatch. Som jag sa tidigare så var jag med i startelvan :) Matchen i sig var mindre bra och otroligt irriterande. Eller snarare att domarna var irriterande! Blää! Vi ledde med 2-1 när först en å sedan två av våra spela fick rött kort, även vår tränare blev utvisad. Så vi fick fortsätta spela med två man kort. Det var absolut inte det lättaste.. Å när det var typ 20 sekunder kvar av matchen får de in 2-2 målet.. Såååå otroligt surt!! Jag var arg hela kvällen!

Igår jobbade jag heeeeela långa dagen.. Från 11-22.. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och hade Chuck-maraton.. Shit vet inte hur många avsnitt jag kollade på men la mig inte förens nån gång efter fyra.. Å då kände jag mig fortfarande inte trött :S Beroende!?


Me like a lot!

Idag har jag också kikat på Chuck.. Jag skulle städa å plugga men fick inte fingrarna ur arslet. Jag var å handlade en sväng å lagade sedan till en ny maträtt, kasler med grädde, ost och persilja. Väldigt gott och lätt :) Jag satte mig ned för att plugga men så ringde Antonia så då snackade jag med henne i en evighet å sedan pratade jag med min andra syster i en halv evighet så när jag var färdig orkade jag inte plugga längre. Jag fick min snälla, kära sambo att färga mitt hår istället! Underbart :) Som jag har längtat efter att få fixa till utväxten. Nu känns det bra igen :)

Nu tänkte jag försöka lägga mig ner och sova så att jag orkar plugga och träna imorgon. Vi hörs då!
PussPuss!

Tack för upplysningen!

"If you are not confused by quantum physics then you haven't really understood it" - Niels Bohr "I think I can safely say that nobody understands quantum mechanics" - Richard Feynman

Skolstart och personalfest :)

Hej folket!
Sorry att jag inte har skrivit på några dagar nu, det har varit så mycket med skolstart å allt :S Men nu har jag tagit mig tid för att sätta mig ner här å skriva några rader till er mina kära :)
I måndags började alltså skolan.. Det kändes ju skoj och lite spännande faktiskt. Kursen jag läser nu heter som jag tidigare nämnt Kvantmekanik 1.. Hehe.. Jag har haft föreläsning mån-ons och ska ha imorgon också. Hittils har det fungerat bra och jag tycker att det är intressant. Dock har vi efter varje föreläsning en räkneövning också, den kan tänkas vara bra, bara det att vid varje räkneövning är det två stycken som inför hela klassen måste stå framför tavlan och på engelska förklara och lösa en uppgift var. Med andra ord kommer jag att ha ont i magen och vara nervös varenda dag.. Jobbigt! Jag hatar att lösa uppgifter på tavlan framför så många andra och att dessutom ta det på engelska känns bara som en oerhört extra plåga.. Men men..

I måndags var det även personalmöte/personalfest på Ulriksdals Wärdshus. Mötet var på dryga timmen där vi mestadels gick igenom sommaren och även lite planer inför de stora julborden.. När det var över fick vi grillat som smakade riktigt bra å såklart även god dryck till :P Haha!
Till dessert så blev det lite glass och jordgubbar också, oerhört gott! Vi umgicks, spelade kubb, spela fotboll och snackade väldigt mycket! Vi drog in till stan å hängde på en pub där. Men när klockan närmade sig 02.00 drog jag mig hemåt, jag skulle ju upp i skolan till 10 dagen efter igen.. Jag tog mig en taxi, tyckte att det var värt det, speciellt eftersom att det går så dåligt med den kommunala trafiken på vardagsnätterna.. En väldigt lyckad, roligm mysig och trevlig kväll! Det måste göras om :) Här kommer lite bilder!


Linda jobbar i servisen :)


Emma jobbar i servisen :)


Å Sofia som också jobbar i servisen :)


Bernhard (servisen) som äter :P


Kubbspel på gräsmattan :)


Kockar :)


Personalhäng i vår ute-lounge :)


Petrus (kock), Johannes (kock) och Emma igen :)


Fernando (servisen) på en pub :)


Dennis (kock) också på en pub :)


Jag som blir anfallen :S av Magnus (kock) :P

Förutom att ha varit i skolan så har jag även jobbat, både via MyAcademy och Wärdshuset. Igår var det läxhjälpen och idag var det serveringen.. Tränat fotboll har jag såklart också gjort :) Imorgon är det match och jag är uttagen i startelvan :) Weehoo! Det känns riktigt bra och roligt! Nu jädrans ska jag tagga till tuuuusen!! Hihi! Just det, jag har även fått reda på att jag klarade tentan som jag skrev i fredags, hur underbart är inte det på en skala rå lixom, helt fantastiskt! Ni vet elektromagnetismen på 12 hp, så skönt att ha den färdig :) Det går bra nu :D Hihi!

Nu ska jag lägga mig och kika på 1,5 avsnitt av Chuck innan jag intar sängen och förbereder mig för en ny morgondag :) Men jag lovar att skriva igen då. Sov gott allesammans!

PussPuss!

RSS 2.0