Tentaplugg!

Hej hej!
Idag har det varit en lång dag igen. Först var det den sista räkneövningen å därefter lunch i solen :) När klockan blev 12.30 började jag, Angelica, Jessica, Sigird och Malin att plugga på en gammal tenta. Det gick ganska så bra, det är lärorikt att tillsammans komma fram till svaren. Vid 16.20-tiden drog jag mig mot Djurgårdsbron för att jobba för sista gången hos min elev, det gick väldigt bra. Blev klar tidigare än planerat.


Mina två bästa vänner inför tentan på fredag..

När jag kom hem lagade jag till mat och tittade på nått avsnitt ac SATC. Sedan kom ÄNTLIGEN min kära sambo hem igen så vi hade en hel del att prata om :) Det blev lite mer plugg och för en timme sedan la jag ner böckerna och har sedan dess snackat med AZ och surfat runt på nätet.

Nu tänkte jag dra mig mot sängen för att kunna vara riktigt pigg imorgon när det är tänkt att jag ska plugga hemma själv. God natt allesammans så hörs vi lite mer imorron!

PussPuss!

Opassande..

Heeej folket!
Sorry för att jag inte har skrivit på nån dag. Men det har varit rätt mycket. Just nu känner jag även att jag inte kan skriva om allt här tyvärr. Det är nackdelen med att ha sitt liv lite halvoffentligt för folk som är intresserade. Vissa saker passar sig inte att skriva om, så jag har även efter ett snabbt övervägande tagit bort några äldre inlägg. Lördagen var tuff för mig och jag kan alltså inte gå in på nå mer detaljer. Men igår for jag till Gotland med laget i några timmar för att spela match. En hel dag gick åt, skapligt drygt vill jag lova. Dessutom så förlorade vi matchen med 2-0. Så det kändes väl lite extra surt :(


En vacker skogsväg :)

Jag kom hem vid 23.30 i natt å kunde inte somna förens drygt en timme senare. Så imorse när jag gick upp å åkte till skolan var jag otroligt trött. Jag har även hållt igång hela dagen med först plugg å sedan träning. Nu har jag käkat en hårdbrödmacka med kaviar och ägg samt kikat på ett avsnitt av LOST :) Tänkte att jag skulle hinna plugga lite till men orkar inte det. Så nu ska jag lägga mig i sängen å där kanske det blir att jag tittar på ett avsnitt av SATC bara för att komma på andra tankar. Men vi hörs imorgon folket!

PussPuss och God natt!

Mimmi = Duktig!

Tjolahopp tjolahej!!

Jag är redan hemma igen :D Wiiihoo! Nu är båda åter-rapporten inlämnade och förhoppningsvis ska de vara korrekta nu! Men man vet ju aldrig, det har ju hänt förr att man har måstat ändra på nått igen. Men det är iaf inlämnat i tid och det känns mycket bra! Jag känner mig duktig :) De andra satt fortfarande kvar när jag gick också så jag har verkligen kämpat på!

Idag på föreläsningen så hängde jag inte riktigt med. Efter första halvan orkade jag inte längre lyssna utan tog upp fysikboken å läste i den istället. Jag tror att det gav mig mer. Det lära väl märkas på tentan nästa vecka :S Shit vad jag gruvar mig inför den. Men nu har jag ingenting annat skolmässigt att tänka på iaf förutom att plugga på gamla tentor. Såhär "lång" tid innan en tenta har jag nog aldrig haft på mig förut så vi kan ju hoppas att det kommer gå bra!


En härlig serie, dock grinade jag så att tårarna rann förra avsnittet..

Nu ska jag belöna mig själv med att titta på den senaste avsnittet av Glee. Därefter får jag se vad som händer. Jag skulle behöva gå på affären å handla nått att äta tills ikväll. Vet dock inte vad jag är sugen på :S

Pöss Pöss så länge!

Grått!

God morgon folket!
Idag regnar det som tusan ute. Det är väl kanske mindre trevligt, men vi får hoppas att det är bra för all grönska :) Iaf om det kommer sol snart igen! De som har pollenallergi är nog glada idag, det var nån som berättade att det inte känns lika mycket då det regnar, det måste ju vara skönt!



Idag ser iaf planen ut som så att gå på föreläsning mellan 10.15-12.00 och sedan sitta i datasalen så länge som det krävs! Jag vill ha båda labbrapporterna färdiga innan jag åker hem igen. Jag måste få bort dem nu så att jag kan plugga på inför tentan som är om en vecka..! Så låt oss hoppas på att jag lyckas med det!

Jag skriver kanske några rader på skolan och uppdaterar er :) Ha en bra fredag!
PussPuss!

Köriga torsdag..!

Hej hej!
Idag har det varit körigt, så är det nästan varje torsdag faktiskt. Först var jag på föreläsning mellan 10.15-12.00 å sedan vare räkneövning mellan 13.15-15.00. Därefter satte jag mig i datasalen ett tag och fortsatte att knåpa på återlämningen av labbrapporten. Jag har även fått tillbaka en till rapport som måste göras om. Otroligt irriterande, men orkar knappt ens klaga på det längre. När den timmen gått gick jag ner till jobbet som läxlärare till 18-tiden. Då gick jag i rask takt till Östra station och hoppade på Roslagsbanan till Östberga för att där träna fotboll.


Idag vad det fint väder på lunchen, lovely :)

Nu sitter jag i soffan och luktar äckligt. Jag har inte orkat hoppa in i duschen än utan håller på att koka ägg. Jag är så jädrans hungrig, har ej hunnit ätit nå middag än. Så nu blir det äggmacka å lite jordgubbskräm, göttans! Samtidigt tänkte jag kika på Sex and the City å sedan ta den där duschen.

Det var en anonym som kommenterade på mitt förra inlägg, det uppskattas! Jag fick svar på vad den där polis-husbilen gjorde mitt på Medis :) Ta å läs det ni också vet ja! Det är verkligen skitskoj när folk kommenterar, visst skulle det vara roligt att veta vem du är, men om du inte vill berätta så gör det inget. Fortsätt gärna kommentera ändå :)

Kanske att jag skriver ett till inlägg innan jag lägger mig. Men puss på er så länge iaf :)

Polis-husbil!?

Träningen som var ikväll kändes bra! Jag tycker att jag hade farten i mig och det var roligt :) Alltid skönt att komma hem efter ett lyckat träningspass! Dock var det väldigt tråkigt att komma hem till en tom lägenhet, min kära sambo har nämligen åkt upp till Norrland å lämnat mig i en vecka :( Fy fan vad ensamt det kommer vara..!


I fredags när vi var påväg hem från krogen såg jag denna :S :P

Alltså jag tyckte det såg så roligt ut när vi såg den där polis-husbilen! Hur många sådana har man sett förut lixom :S? Jag undrar vad de har den till? Drar på medis å lägger till där över natten ifall nått kriminellt skulle ske kanske.. Vad vet jag, men då tyckte jag iaf att det såg oerhört fult ut och var tvungen att knäppa ett kort :P

Nu är jag jättetrött! Jag ligger redan i sängen. Jag kommer nog dra igång nått avsnitt av Sex and the City (eftersom att de serier jag följer nu inte har kommit hem än) innan jag somnar. Så sov gott allesammans, vi hörs imorron!

PussPuss!

Den 25:e!!

God morgon folket!
De flesta kan jag tänka mig är glad över att det är den 25:e idag då pengarna oftast brukar rulla in. Jag är överlycklig samtidigt som att jag är väldigt missnöjd. Vi som studenter får nämligen bara 4000:- denna månad, å hur fan det ska räcka kan man verkligen fundera över. Hyra på 3000:- mobilräkning på 350:- och mobilt bredband på 330:- Dessutom har jag en faktura på den senaste fysikboken på typ 550:- Så pengarna jag får denna månad räcker inte ens till utgifterna INNAN jag har handlat mat.. Känns asbra..


Hanna i parken i lördags :)

Jag får iaf lite från MyAcademy. Men eftersom att det var påsklov och så i april så missades en hel del dagar, samt att jag var sjuk nån gång. Men tror jag kommer få typ 900:- iaf å det känns väldigt bra. De dagarna som jag har jobbat på Hellströms får jag såklart inte förens nästa månad, man får ju alltid (oftast) lönen en månad efteråt lixom.. Å för den delen är inte det många timmar heller..


Isabelle i parken i lördags :)

Men men, det ordnar väl sig på nå vis. Jag har redan lånat pengar av min kära syster Jessica, å jag vet att jag alltid kan fråga om mer. Men jag ska försöka så långt jag kan själv först. Det som känns bra är att jag iaf får tillbaka på skatten runt midsommar, jag längtar som tusan dit. Då får jag 7000:- å det kommer verkligen sitta perfekt i kassan!


Isabelles perfekta ölhållare :P

Idag är det iaf en ny dag med nya tag! Nu snart ska jag bege mig iväg på föreläsning. Därefter blir det lunch och sedan ska jag leta mig till den tredje intervjun. Det är ett lunch- och middagsställe. Det låter precis så som jag skulle vilja ha det och dessutom har de stängt de två sista veckorna i juli. Men jag vågar inte hoppas på för mycket. Vi får se hur det går, men håll tummarna lite halvlätt för mig iaf :)



Söta Isabelle efter en utsökt middag här hemma :)

Jag hör av mig när jag kommit hem från intervjun, om jag hinner. Det är nämligen fotbollsträning ikväll också så det beror på hur lång tid allt tar. Men annars skriver jag efter träningen. Ha en fin dag idag allesammans å håll ut med mig de sista veckorna innan många av oss får det lugnare!


Hanna ville ha nagelack i pannan hon :S :P

Så ja, det var allt för nu. Vi hörs senare. Nu har jag bråttom, som vanligt :P Hahah! Att jag alltid ska vara ute i sista minuten. Det är ju nå fel på mig..


Isabelle och Hanna på väg till Garbo i lördags :)

PussPuss på er folket!

Tack alla <3

Tack alla för ert fina stöd! Det värmer verkligen och hjälper mig att orka! Jag vet att jag egentligen kanske klagar på småsaker men just nu känns det lite övervälmande för mig. Tack för att ni finns! Jag älskar er!


Jag i lördags iaf, hade nyhatten på mig :)

Jag sitter för tillfället och försöker plugga på inför tentan. Det har gått sådär, har lagat mat också så att jag har lite matlådor till de sista dagarna i skolan. Det är inte bara som sagt var. Men återigen tack för allt stöd här på bloggen, facebook och mobilen!

PussPuss! <3

Lagfest!

Jag hann visst inte skriva nå mer igår, jag tänkte ju ta lite bilder på hur håret såg ut när jag hade satt i det. Men jag fick så stressigt. Jag förstår inte, jag som var ute i så god tid.. Jaja, jag hann iaf precis med bussen som jag skulle ta :P


IdaSofie och Therese! Såå jädrans söta båda två!

Vi hade superskoj igår! Riktigt härliga brudar i laget alltså, även tränarna är roliga :) Vi var hemma hos ena tränaren å grillade, otroligt gott måste jag säga. Vi var där ända till typ tolv har jag för mig. Å sedan drog vi in mot Söder och gick in på Kvarnen. Vi tyckte att det kändes lämpligast med bara en tjuga i inträde och både dansgolv och sittplatser :)


Lotta och Anna :)

Där inne dansade vi loss som bara dän! Äntligen, var skitlängesedan som jag dansade förutom igår då känns det som. Så det var riktigt najs :) Jag mötte upp AZ å några till där inne också, så det blev ju perfekt för då slapp jag åka hem ensam!


Jag som dricke rosé!

Nu tänkte jag gå å laga till lite spagetti och köttfärssås för jag är skithungrig! Dessutom är jag väldigt bakis, så måste försöka få bort den känslan. Jag har nämligen lurat hit Hanna, mohahaha ;) Det är en parkfest här i Stockholm idag för alla Hudiksvallare, så jag måsta ju lura ner na :)


Linda, Anna, Madde och Therese utanför Kvarnen :)

Vi hörs lite senare!
Pöss!

Löshåret!

Hej hej!
Nu har jag donat med mitt löshår, jag tänkte att det var lika bra utifall jag skulle bli sugen att ha långt hår ikväll :) Jag är väl iofs alltid sugen att ha långt hår, så det blir förmodligen så. Först tvättade jag det iaf å sedan lät jag det torka.


Mitt löshår som torkat..

När det torkat färdigt tog jag fram plattången och började locka det. Det gick ganska så bra trots att jag inte hade Hannas superplattång måste jag säga. Ni ser ju själva resultatet på bilden här nere. Dock ser det alltid lite konstigt ut när det ligger sådär på golvet, brukar oftast bli bättre när det sitter i :)


Lockat löshåret med plattången, sedan sprayades det!

Till lunch idag blev det lax, potatis, citron, tomat och majonäs..! Riktigt gott och somrigt! Tur att man hade en laxfilé liggandes i frysen :)

Nu tänkte jag ta och hoppa in i duschen faktiskt, det gäller att vara ute i tid om man vill kunna göra sig riktigt fin :)
Pusshaj så länge!

Ilandsproblem!

God dagens!
Sedan jag vaknade har jag bara testat en massa kläder typ! Jag har fan ingen aning om vad jag ska ha på mig ikväll å inte har jag blivit klokare av att testa en massa heller! Det är ju inget som passar längre! Det är faktiskt sant, ingenting sitter bra.. Det är sjukt jobbigt! Jag måste ju införskaffa en helt ny garderob. Detta beror på att jag har gått ner i vikt och att måtten runt midjan har krympt med typ 6 cm. Inte konstigt att saker och ting inte sitter som det brukar. Men förstå mig rätt, jag är otroligt glad att jag har gått ner i vikt och att magen numera är fastare igen! Det känns väldigt skönt! MEN!


Drar iväg och handlar.. Det går utmärkt att vara osminkad med solbrillorna på :)

Jag får se vad det blir. Jag har smygtestat lite av AZ's kläder också å de sitter bättre i och med att hon är mindre än mig. Men hon jobbar så ska kolla med henne när hon kommer hem om jag kanske kan låna nån klänning..
Nu måste jag iaf dra å handla, först på Ica där jag ska köpa grillkött tills ikväll å sedan på systemet för att inhandla nå gott att dricka till det grillade köttet :)

Vi hörs senare!
Pöss!

Dåligt med bilder..

Halloj allesammans!
Efter jobbet drog jag raka vägen till fotbollsträningen. Blev lite sen, men så får det bli på torsdagar eftersom att jag jobbar först. För övrigt så var det en relativt hård träning, jag känner att jag kommer ha träningsvärk imorron, men det gillar jag verkligen :)

När jag kom hem hoppade jag in i duschen och sedan blev det en ägg- och kaviarmacka :) Smaskens! Nu sitter jag här å tänkte faktiskt ta det lugnt resten av kvällen. Jag såg att två avsnitt av Lost hade kommit hem och dessutom det nyaste avsnittet av Glee också, så kvällen är räddad :) Innan jag lägger mig helt blir det väl lite läsning i fysikboken som vanligt.

Jag känner att jag har börjat blive dålig på att ta bilder nuförtin, jag måste se till att ändra på det. För jag personligen tycker att det är tusen gånger roligare att "läsa" en blogg då. Jag har tyvärr inga att bjuda på nu men lovar att knäppa lite imöran. Då blir det också full fart, fast inte skolmässigt, utan det blir partaj med brudarna i fotbollslaget :) Jippi!

Natti natti med er!
Puss!

Pluggdag..

Halloj!
Idag har jag verkligen pluggat alla timmar som jag har kunnat. Det har väl gått sådär om jag ska vara ärlig. Men har försökt och gjort mitt bästa iaf. Till middag lagade jag till egna köttbullar :) Det är andra gången jag gör det och det gick riktigt bra :) Jag fuskade dock med potatismosen och tog pulvermos som Hanna lämnat kvar här. Jag tror inte att jag ljuger om jag säger att det är första gången någonsin som jag gör pulvermos. Men det var väl helt ok iaf. Till det blev det gräddsås av stekskyn och lingonsylt, mumma :)

Ikväll har jag varit på träning. Skönt att springa ur sig lite när man pluggat en hel dag. När jag kom hem kikade jag klart på det nyaste avsnittet av Gossip Girl å jag måste ändå säga att det var rätt så spännande, garanterat en säsongsavslutning.. Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen och kanske att jag läser lite i fysikboken innan jag somnar.

Vi hörs imorron! God natt alla!
PussPuss!!

Skrivfel! :P

Oj oj, ett litet skrivfel i förra inlägget som min kära vän Hanna snabbt kommenterade ;) Det är såklart Kerstin som håller på att sy två fina klänningar till AZ. Det är alltså inte AZ själv som syr :P

Idag har jag varit och handlat, äntligen! Jag har inte haft tid på hur länge som helst känns det som att ta mig till affären. Men imorse klev jag upp och donade med detta. Först skrev jag ner allt jag kunde tänkas behöva och verkligen bara det nödvändigaste. För jag är otroligt fattig, men som tur var så hade jag lite kyckling och köttfärs i frysen. Så nu har jag planerat en veckas luncher och middagar och det borde faktiskt gå. Innan jag gick till affären gissade jag på att det skulle bli 300 kronor. Å jag var otroligt nära måsta jag säga, jag har lite sinne för priser ändå :P Det kostade 306 kronor :) Jag är väldigt nöjd med mina inköp då det inte alls blev så mycket och att det ändå kommer räcka till en veckas mat.

Så nu har jag precis käkat lunch; kyckling, ris och currysås. Det kommer även räcka till tre matlådor. Men det är dax för mig att plugga så att jag får nå gjort idag. Jag hör av mig senare.

PössPöss!

Middagen är serverad :)

Halloj!
Det gick finfint att jobba idag som vanligt. Skönt att ha det gjort, jag ska bara träffa den grabben en gång till innan sommaren. När jag kom hem väntade AZ, Kerstin och god mat på mig, me like! Vädret tillät ingen grillning men det blev (inomhus)grillat kött, ungsbakade pärer, sallad, bea och vin ändå :) Kerstin hade donat så fint!


Maten är serverad, härligt att komma hem till detta kan jag säga :)

Vi åt och hade det mysigt nere i deras lägenhet. Vi fick även efterrätt :) Jordgubbar och grädde så jädrans gött! Vi satt kvar i nån timma å snackade men jag och AZ gick sedan upp till oss igen. Nu sitter jag här å känner mig väldigt trött. Jag tänkte faktiskt nästan dra igång det nyaste avsnittet av Desperate och sedan ett av Lost å därefter dra mig mot sängen. Klockan hinner ju bli nått mot tolvtiden vilket fall..


AZ håller på att sy två klänningar till AZ, jättefina :)

Nä, nu ska jag ta å sätta mig i soffan å kika på de där två avsnitten. Å innan jag somnar ska jag försöka läsa några sidor i fysikboken. Men vi alla hörs igen imorron då.

Puss och kram på er!

Alla inlämnade :)

Todeloo!
Nu sitter jag i datasalen på skolan å har äntligen blivit klar med labbrapporten :D Weeehooo! Helt underbart! Ni förstår inte hur skönt det känns! Nu är alla rapporter inlämnade, vi får hoppas att jag inte får tillbaka nå på åter bara för det är otroligt irriterande.. Imorgon är det ingen föreläsning och i och med att jag är färdig med rapporten kan jag ägna hela dagen till att plugga på termofysiken, det känns otroligt bra!

Snart ska jag dra mig mot Djurgårdsbron där min "elev" bor. Därefter är det tänkt att jag och familjen Hägglund ska grilla. Men frågan är om vädret verkligen tillåter det. Vi får väl se och hoppas på det iaf :) Vi hörs ikväll folket!

PussPuss!

..you had my heart and soul in your hand..


There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bringing me out the dark
Finally, I can see you crystal clear
Go ahead and sell me out and a I'll lay your shit bare
See how I'll leave with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do

There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark
The scars of your love remind me of us
They keep me thinking that we almost had it all
The scars of your love, they leave me breathless
I can't help feeling

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hand
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

Baby, I have no story to be told
But I've heard one on you and I'm gonna make your head burn
Think of me in the depths of your despair
Make a home down there as mine sure won't be shared

The scars of your love remind me of us
(You're gonna wish you never had met me)
They keep me thinking that we almost had it all
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
The scars of your love, they leave me breathless
(You're gonna wish you never had met me)
I can't help feeling
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hands
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

Could have had it all
Rolling in the deep
You had my heart inside of your hands
But you played it with a beating

Throw your soul through every open door
Count your blessings to find what you look for
Turn my sorrow into treasured gold
You'll pay me back in kind and reap just what you've sown

(You're gonna wish you never had met me)
We could have had it all
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
It all, it all, it all
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart inside of your hands
(You're gonna wish you never had met me)
And you played it to the beat
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)

We could have had it all
(You're gonna wish you never had met me)
Rolling in the deep
(Tears are gonna fall, rolling in the deep)
You had my heart and soul in your hand
(You're gonna wish you never had met me)

But you played it
You played it
You played it
You played it to the beat!!

Adele - Rolling in the deep


Helgen!

Heej!

I fredags efter stan var jag väldigt trött. Jag degade framför datorn i flera timmar. Men både jag och AZ kände ändå att vi måsta ta vara på helgen så vi hällde upp nått glas vin och gjorde oss fina :) När vi var klara drog vi till en restaurang här i Sumpan där André och arbetsvänner till honom var. Vi hade det trevligt å begav oss sedan in mot Söder..


AZ och jag i fredags :)

Vi åkte till Hotellbaren där Isabelle redan var och väntade på oss :) Där inne var det mycket folk och trevlig stämning. Vi var där tills de stängde vid 2.00 å sedan delade vi på oss. Jag orkade inte hänga med till Spy Bar så jag å några till åkte hemåt igen. En trevlig och mysig kväll!


AZ och Issa i fredags :)

Igår slappade jag hemma hela dagen innan det mot kvällningen blev dags för jobb. Det kändes väldigt tungt men jag pallrade mig såklart iväg. Det gick bra att jobb. Dock hände det en liten läskig incident, det blev slagsmål och den ena killen blödde som tusan från näsan! Det var läskigt, å den var helt sned. Han måste ha brutit den på alla möjliga håll. Tråkigt när det är slagsmål alltså, tydligen så var de "vänner" också. Alltså jag förstår inte hur det kan bli sådär, polisen och allting blev ju indraget. Förutom det så gick allt bara fint.


Tjejerna värmer upp :)

Idag ringde klockan och denna gång på grund av match. Jag kände mig sliten i kroppen efter gårdagens jobb, men det var bara att piggna på sig. Vi spelade mot Frej som var ett jädrans gnälligt lag, sånt är så tråkigt. Förstör ju lixom stämningen. Jag satt på bänken igen och fick inte ens hoppa in. Det känns ju såklart lite halvtrist, men jag förstår att de andra är bättre och det är ju lixom inte nå flicklag vi spelar i (där alla ska få spela lika mycket) utan Div 3. Å dessutom så har jag bara tränat en träning sedan förra matchen så det är inte så konstigt heller. Dock vill jag verkligen försöka vara med på alla träningar denna vecka å visa fram fötterna lite :)

Nu blir det plugg för mig. Vi hörs senare.
PussPuss!

En liten shoppingrunda :)

Hej hej!
Nu är jag hemma igen och är väldigt trött. Jag har strosat runt på stan nu några timmar tillsammans med Markus. Jag hittade inga ballerinaskor men ett par andra iaf. Presentkortet räckte precis så det var väldigt trevligt :) På H&M hittade jag även en snygg hatt och ett par solbrillor, Markus köpte dem till mig som en försenad födelsedagspresent :) Det blev jag välsigt glad för!


Nya inköp :)

Skorna är i storlek 36. Alltså jag fattar ingenting. När jag gick på gymnasiet köpte jag typ alltid storlek 38. Å den senaste tiden har jag bara använt 37:or och nu var de också för stora. Krymper mina fötter eller blir storlekarna större :S !?

Puss!

Duktig :)

Heeej! Jag var otroligt duktig idag :) Jag gick upp och åkte på föreläsningen trots att jag somnade vid 2-tiden! Det gick bra att jobba igår också, inga problem över huvudtaget! Så det känns najs :) Nu har jag käkat lunch och ska ta mig in till centrum. Jag måste införskaffa mig ett par ballerina skor samt ett par till sneakers. Jag har inga pengar men ett presentkort kvar sedan i julas :) Tänkte kika på skopunkten för där är det ju alltid en massa erbjudanden! Vi hörs senare idag. Puss så länge!

Varningssignaler gör mig tokig!

Hej igen!
Nu har jag kikat på Lost och pluggat i några timmar. Jag har räknat lite uppgifter och det har gått ganska så bra iaf. Endel måsta jag titta i facit för att ens förstå och vissa kunde jag lösa helt själv. Så det känns helt ok. Nu ska jag käka lite lunch å sedan bege mig till det första jobbet.


Såhär ser jag ut idag..

Direkt efter jobbet drar jag och jobbar på Hellströms bar istället. Jag kommer inte kunna skriva nå mer idag då det kommer bli en lång kväll.

Men jag hade väl ändå inte så mycket mer att berätta så det var väl lika bra :P Dock måste jag bara upplysa er om att jag är så otroligt jävla less på bygget utanför huset! Det har hållit på i över ett halvår å det är säkert minst lika lång tid kvar. De spränger, gräver, hamrar, sågar å allt va fan man man nu kan göra! Det är väldigt irriterande, särskilt de där varningssignalerna innan och efter att de spränger!

Jaja, vi hörs imorron!
PussPuss!

En härlig vinst :)

Wiiihooo!
Vi vann matchen med 3-0 :) Tjejerna spelade superbra! Det var roligt med en vinst, det behövde vi nu :)
Jag spelade bara i typ 10-15 minuter men hann minsan bli trött ändå vill jag lova. Det var ju så varmt idag också så. Riktigt najs! Nu har jag tittat på Lost sedan jag kom hem. Det har dock börjat spåra ur riktigt ordentligt! Det senaste avsnittet jag såg kändes otroligt överdrivet. Men är man serienörd så är man ju, med andra ord kan jag ändå inte sluta titta.. Det är sovdags nu iaf, jag är väldigt trött!

Vi hörs imorron!
PussPuss!

Sommarvärme :)

Tjohoo!
Nu är jag hemma från skolan igen. Vi hade bara en föreläsning idag och i och med att det är så fint väder drog jag hem utan att ens äta lunch. När jag kom hem åt jag två mackor istället och nu tänkte jag ta å lägga mig i solen ett tag, det är huur fint som helst ute idag :)


Påväg till bussen från skolan..

Ikväll är det seriematch..! Jag har varit sjuk i över en vecka och en massa bra spelare har kommit hem från utland och så, så jag kommer att sitta på bänken. Men det känns absolut helt ok. Jag hade inte räknat med nå annat heller, har lixom bara tränat en träning sedan innan jag var sjuk. Det är hemmamatch och ikväll ska vi ta första vinsten!!


Vackert väder!

Men som sagt, ska ta vara på de få soltimmarna jag kan få och lägga mig en sväng ute i trädgården. Jag skriver väl nå mer lite senare.

PussPuss!

Full fart!

Hej hej!
I helgen har jag donat med en massa olika saker! Jag har varit lite stressad å trött, men det har gått bra :) Till att börja med så var fredagskvällen toppen :) När jag suttit kvar i skolan några timmar och arbetat med labbrapporten åkte jag och AZ till Isabelless jobb; DeBaser vid Slussen, men där var det typ fullt så vi åkte hemåt istället. Vi hoppade av i Sumpan och gick in en sväng på systemet :P
När vi kom hem tog vi med oss lite filtar, kortlek, öl, dator med musik å gick ner och satte oss i vår trädgård :) Det var skönt och mysigt, dock höll solen just på att försvinna så vi var där nere i typ en timma. Vi gick in igen, sminkade på oss lite och bytte om. När vi var klar åkte vi till Karin som bor i Skrapan på medis och förfestade, Hanna kom ända från Uppsala också sådär vid 23-tiden :) När vi kände oss redo åkte vi till DeBaser vid Slussen igen, Issa hade slutat jobba så hon var där och även Mattan och gänget :) Jag hade riktigt skoj! Å vet ni vad!?! Haha, jag träffade på min största idol (förut iaf :P)! Markus Fagervall :P Haha, han är inte lika fin nu längre, men skoj att få byta några ord med honom iaf :)


AZ i vår trädgård :)

På lördagen var man rätt så seg om man säger så.. Otroligt jobbigt, men det var bara att kliva upp och hoppa in i duschen! För klockan 14.30 skulle jag nämligen börja jobba! Ja ni läste rätt, jag fick nämligen jobbet som jag sökte i onsdags och som jag var på arbetsinervju i fredags ;) Väldigt najs! Jag jobbade till 23.15 ungefär. Det gick väldigt bra. De var nöjda med mig och jag har redan fått två dagar till, torsdag och lördag. Det känns najs för mig, de var väldigt snälla och trevliga :) Jag hade en egen station på en gång och det gick smidigt, såklart blev det väl nått fel här å var men det berodde mest på att man inte riktigt kan med kassan än..


Jag njuter av en kall öl :)

Å igår var det bara att gå upp i tid och bege sig till skolan för att skriva labbrapport :( Det var nämligen sista inlämningsdagen igår. Jag hatar att ha det på söndagar, så jädrans taskigt! Men jag blev precis färdig i tid innan det var dags för mig att åka på träning! Skönt att ha den överstökad, nu är det bara en rapport kvar som jag inte hann göra den veckan som jag var sjuk så den kommer lämnas in försent, men det är iaf bättre sent än aldrig. Jag får inte lika mycket poäng, men skitsamma! Jag tränade som sagt igår och det kändes riktigt bra att äntligen vara tillbaka, som jag har längtat! När jag kom hem från träningen var jag helt slut så tog mig en dusch och kikade på några avsnitt av Lost innan jag somnade.


Karin och AZ myser lite :S :P

Nu måste jag kila iväg till skolan. Men vi hörs senare idag!
PussPuss!

Ej nervös :)

Hej hej!
Som ni märkte så hann jag inte skriva nått inlägg innan jag åkte på arbetsintervjun. Hade lite jobbigt att välja kläder så tiden rann lixom ut. Men nu har jag iaf redan varit där och det gick superbra :) Jag känner mig väldigt nöjd och var inte alls nervös. Det var två stycken som intervjuade mig och vi alla tre babblade på som om att vi känt varandra länge :) Jag var mycket avslappnad och tror att jag gav ett bra intryck. De sa att de skulle höra av sig vilket fall och att det såg mycket bra ut, så kanske kanske att jag får jobbet, hihih :)

Nu är jag iaf redan tillbaka på skolan i denna underbara datasal. Solen skiner ute igen och jag vill mycket hellre sitta där. Men icke, jag måste försöka skriva labbrapporten.. Tråkigt, tråkigt!

Jag tillät mig själv att ha skinnjackan idag iaf eftersom att det var finare väder igen, jag känner mig så fin i den :) Dessutom hade jag på mig mina nya beiga byxor och de fina skorna till! Jag älskar mina nya kläder! Ska försöka ta nå bilder sedan så att ni får se :)

Nä, nu måste jag börja skriva rapport för sedan har jag räkneövning mellan 13.15-15.00.
Puss på er så länge!

Lite nervös..

Hej hej!
Först och främst vill jag bara säga att jag är väldigt nöjd med mitt förra inlägg :) Det knåpade jag ihop på knappt tio minuter. Det ni ;)

När klockan närmade sig 16 drog jag mig mot Odenplan för att därifrån sedan åka hem till en grabb som jag arbetar hos. Idag arbetade vi med SO, typ den franska revolutionen och liknande, han hade prov imorron så ville öva på det istället för matte.

När jag kom hem var jag väldigt hungrig så jag lagade till stuvade makaroner och korv, mumma :) Samtidigt som jag käkade tittade jag på Glee och sedan blev det även det nyaste avsnittet av One Tree Hill. Sedan dess har jag väl bara suttit å surfat runt och snackat med AZ. Nu tänkte jag börja dra mig mot sängen och titta på nått avsnitt av Lost.


Jag som är glad på Texas när jag fått mitt paket :)

Jag är nervös inför morgondagen, klockan 11.00 ska jag på intervjun. Det är inte ofta som jag har varit på en sådan då jag typ alltid fått jobb via kontaker. Det kommer bli en spännande upplevelse men nervöst. Det vore ju väldigt najs att få jobbet, men chansen är fortfarande ganska lite då jag tror att de endast ska anställa en person.

Jaja, jag skriver nått inlägg innan jag drar iväg på den imorron. Sov gott folket!
Puss!!

Hej och hå, kämpa på!




Nu sitter jag såklart här igen
i mitt andra så kallade hem

Att göra labbrapport är inte lätt
det tar sån tid att få den komplett

Jag är otroligt trött och less
får aldrig heller ett uppiggande mess

Betala för att få den att bli klar
skulle jag om det pengar fanns kvar

Snälla sommaren kom nu till oss
så jag från skolan kan komma loss

Tack och hej, vi hörs ikväll
då blir det inge mera gnäll


En av de utvalda :)

Halloj!
Ikväll har jag varit å kikat på mitt lag när de spelade match tillsammans med Markus och Glenn. Det var bara en B-lags match, dvs de mötte ett lag från division 5. Vi var som väntat överlägset bra så det blev en massa mål :) Dock kanske inte den roligaste matchen å titta på då det inte var så mycket motstånd, men absolut bra träning. Jag ville hoppa in å spela :)

Vid nio-tiden ringde det ett okänt stockholmsnummer till mig och jag svarade. Det var från en av alla restaurangerna som jag hade sökt till å denna låg på medis. Hon hade satt in sin annons idag och det var redan över 200 som hade mailat henne. Hon hade dock valt ut 15 personer att ringa till varav jag var en av dom :) Så på fredag ska jag dit på arbetsintervju, då får ni hålla tummarna för mig riktigt ordentligt! Det känns skoj att iaf vara en av de utvalda :)

God natt på er så hörs vi imorron!
PussPuss!

Brandrök!

Halloj!
När jag kommit upp från tunnelbanan kände jag genast en stark röklukt. Anna-Mia ringde precis då å sa att KTH höll på att brinna och att det var därför det luktade så väldigt. Medans jag gick till Kungshallarna för att möta henne gick jag in på aftonbladet å läste lite. Det har brunnit sedan i morse och de har fortfarande inte kontroll på branden. Sjukt! Typ 70-80 branmän försöker släcka den. Ingen hade kommit till skada iaf!


Fina AnnaMia :)

När jag kommit fram gick vi ner och beställde mat. AnnaMia bjöd mig eftersom att jag fyllt år, tack så mycket igen vännen :) Hon hade en timmes lunch å vi hann faktiskt med att prata om det mesta! När vi skulle gå ut igen gick vi förbi TacoBar också där AZ jobbade för andra gången :) Hihi, hon såg väldigt duktig ut tycker ja! Jag följde med AnnaMia till hennes jobb å lämnade henne där.


Såhär ser jag ut idag..

Jag gick tillbaka in mot centralen å strosade in i några affärer och fönstershoppade :P Men blev lite less och tänkte åka hem och i samma sekund hörde AZ av sig å sa att hon var färdig. Så vi åkte hem tillsammans. När jag kom hem plckade jag lite med tvätt och disk. Å nyss skickade jag iväg mail till alla restauranger igen, med rätt format så får hoppas att det är någon som hör av sig. Skickade även ut till några till också så nu är jag uppe i 10 typ. Jag kommer aldrig veta vem som är vem om de hör av sig, men det ordnar väl sig :P

Puss på er!

Slarvigt!

Hej folket! Just nu sitter jag på tunnelbanan in mot centrum. Där ska jag möta upp min kära vän AnnaMia och äta en bit mat :) Hon ville nämligen äta en födelsedagslunch förra veckan men eftersom jag låg totaldäckad hemma på grund av förkylning blev den uppskjuten tills idag istället, oerhört trevligt! Imorse hade jag redan fått svar från en av restaurangerna jag skickade min ansökning till å de upplyste mig om att de inte kunde öppna de bifogade filerna, mitt CV och personliga brev, å jag insåg då att jag skickat dem i fel format! Bra jobbat Mimmi, bra! Jag skickade på nytt till dem iaf, vete tusan hur jag ska göra med de andra, känns tjatigt att skicka ett till mail, å andra sidan fungerade ju inte det första :S Mycket slarvigt av mig! Vi hörs senare, Puss!

Skickat ut ansökningar, finally!

Todeloo!
Som jag sa så har jag varit sjuk typ hela veckan å bara legat inne. Väldigt opassande då jag skulle ha spelat match på söndagen (det blev 3-3). Å det blev inte mycket pluggat heller vilket resulterade i att det gick skit på tentan som jag skrev i måndags. Väldigt jobbigt! Men jag är iaf äntligen på bättringsvägen så det känns ju bra. Idag har jag nämligen orkat gå på två föreläsningar och jobbat. En tuff start för en som nyss varit sjuk, men det gick bra :)


Fina Hudiksvall!

Sedan jag kom hem har jag snackat lite med AZ och André, surfat runt lite på nätet, beställt den nya kursboken och sådär. Å jag har äntligen dragit fingrarna ur röven och skickat iväg mitt CV till lite olika restauranger runt om i Stockholm! Äntligen! Nu får vi hoppas att det var så lätt att jag inom kort kommer ha skaffat mig ett sommarjobb :S Hoppas, hoppas!


Min och Hannas vän Sorken Sivert som vi träffade på den 23 april 2011 :P

Nu tänkte jag ta å unna mig med lite tittande på Lost, säsong 4, innan det blir läggdags. Vi hörs igen imorron då folket! PussPuss!

LOST!

God morgon!
Som jag sa i nått tidigare inlägg så fick jag en present av mina kära vänner då när vi åt på Texas i Hudiksvall. Jag fick LOST :P Haha! En väldigt bra present måste jag säga, för jag är ju serienörden number one å om jag inte har sett LOST så fattas det en stor bit.. Jag fick iaf hela säsong 1 och 2!


En bra serie :)

Jag har varit sjuk sedan i måndags å har därför tillbringat mycket tid hemma.. Jag försökte plugga då och då men hjärnan ville lixom inte hänga med. Så fort jag gått på en promenad har jag blivit alldeles utmattad. Jag har haft ont i huvud, hals, öga, mun, öron, ja typ överallt. Dessutom har jag haft feber och nu börjar en eländig hosta att komma. Men tror dock att jag är på bättringsvägen, tack och lov! Jag vill börja spela fotboll så fort som möjligt igen!

Iaf, det jag skulle säga var att jag har redan tittat färdigt på de båda säsongerna, jag har dessutom laddat hem hela säsong 3 och tittade färdigt på den igår kväll :P Så nu väntar jag spänt på att få börja kika på säsong 4 :) Jag gillar alltså serien, den är bra! Skoj att jag fick den i present så att jag blev "tvungen" att börja kika på den :P Så tack alla mina vänner! Det var en mycket bra present :)

Puss på er!

Shopping :)

I söndags åkte jag som sagt var ner till Stockholm igen med mamma och Jessica. Antonia var redan här när vi kom fram :) Vi gick in till mig och piffade upp oss litegranna. Eller jag försökte få bort min bakis-look :P Vet inte riktigt om jag lyckades men det fick duga. Sedan åkte vi in mot den stora staden för shopping :)


Antonia i tunnelbanan mot centralen..

Vi var dock så hungriga vilket ledde till att det första vi gjorde var att sätta oss ner på ett fik å ta oss en sen lunch. När vi ätit färigt var det bara två timmar kvar tills alla affärer skulle stänga. Vi sprang mest runt på olika H&M fram till 17.00. Vi kände oss inte färdig så vi drog in till Kistagallerian istället, de hade nämligen öppet till 21.00. Vi handlade lite granna men efter ett tag blev vi törstiga och gick å satte oss i baren på O'learys :)


Jag & mamma :) Mindre smickrande bild på mig, men men..

Där inne drack vi några goda drinkar och kacklade som ena riktga hönor, precis som det ska vara :) När vi kände oss nöjda där insåg vi att klockan var väldigt mycket, iaf med tanke på att vi hade tänkt åka hem, duscha, göra oss i ordning och gå ut å äta. Så vi gick å handlade hem mat istället, vi tänkte att det egentligen inte spelar någon roll så länge vi får vara tillsammans :)


Otroligt god middag!

När vi kom hem lagade vi till en väldigt god middag, vi alla har våra talanger inom matlagningen måste jag säga :) Synd att vi aldrig gjorde oss i ordning så att vi satt med finkläder, men men, vi hade riktigt trevligt iaf! Kvällen avslutades dessutom med att Jessica och Antonia sjöng SingStar för full hals :)


Vi lyxade till med denna goda frukost :)

Efter en välbehövd sömn vaknade jag med ett leende på läpparna med vetskapen om att mina kära fortfarande var hemma hos mig :) Vi åt en mycket god frukost och gjorde oss i ordning. Vi kände att vi inte var färdiga med stan än så vi åkte in till centrum. Jag shoppade en massa å det kändes otroligt välbehövt! Det blev: ett par jeansshorts, ett par jeans, en vit kofta, en vit skjorta, ett par beiga höga byxor, ett par skor och en skinnjacka som jag fick av brudarna :) Jag är väldigt nöjd över mina inköp och min gåva!!


Mina fina, dyra, nya älsklingsskor :)

Vid 18-tiden var det dags att säga hej då till Antonia som åkte tåg tillbaka till Mattes familj. Jag, mamma och Jessica åkte hem till mig å de stannade väl i knappt en timme innan de tog bilen upp mot norrland igen. Det var ett mycket fint, roligt, mysigt, härligt dygn som jag vill göra om så snart som möjligt igen! Bara vi brudar utan karlar, barn, jobb, skola å allt vad det är :) Det var en av de bästa födelsedagarna som jag har haft, tack <3


Min fina och första skinnjacka som jag fick :D

När de hade åkt kändes det genast tomt i lägenheten. Men jag kände mig inte tom, för hela jag var fylld av värme och kärlek från denna fantastiska helg! Jag tackar alla som jag fick tillbringa den med :)

Nu ska jag sova, men återkommer imorron..
PussPuss!

Back in business again :)

Hej allesammans!
Jag har inte skrivit på ett bra tag nu och det ber jag om ursäkt för, jag har inte hunnit, orkat eller haft lust om jag ska vara ärlig.. Men nu är jag tillbaka igen iaf :)


Fabian smaskar på göttans :)

På skärtorsdagen åkte jag upp till Gnarp och var där tills på söndgsmorgonen då jag åkte ner till Stockholm igen med mamma och Jessica. Både torsdag och fredag tog jag det lungt tillsammans med Jessica och hennes famlílj, samt kom Hanna och Anna förbi på fredagskvällen. Det var två mycket mysiga och trevliga dagar :)


Finaste Maxen ute i solen!


Båda leker med sina leksaker från påskäggen :)


Haha, snyggingar.. NOT ;P


Sötaste Fabian som är ute på upptäcksfärd :)

På lördagen blev det lite fortsatt mys men mot kvällningen hämtade Hanna upp mig och vi åkte in till Hudiksvall. Där gjorde vi oss i ordning hemma hos Hannas mamma och Johanna kom dit :) När klockan närmade sig 20.00 begav vi oss till Texas där vi hade bokat bord :) På Texas var redan AZ, Issa och Mia och väntade på vårt bord! Anna var också där fast med ett annat sällskap..


Jag fyllde år dagen efter (på söndagen) så mina kära vänner hade köpt mig en present, jag blev glad! Tack igen!!

Vi åt mycket gott och var nöjda med servicen! Det blev nån drink och vin som också smakade mumma! När vi var mätta och belåtna återvände vi till Hannas mamma och förfestade lite där innan det blev dags för utgång. Vi hade köpt förköp på Gossip så vi gick dit. Det var trots det världens längsta kö men Hanna hade lite kontakter så vi fick gå före alla, haha ;) Det känns så najs att göra det alltså! Där inne vad jag nog max i 45 minuter skulle jag tro, för sedan blev jag och några till sugen på August. Där var det ingen kö så vi kom in snabbt.


Snyggaste budarna i historien, eller vad säger ni ;)?

Jag träffade en massa folk på båda ställena som jag pratade med så det var riktigt skoj! Det blev inte så mycket dans men så blir det väl om man ska hinna snacka :P Dock kändes det som om att de stängde alldeles för tidigt för jag var inte nöjd med kvällen ännu, det är sånna gånger som man önskar att man befann sig i Stockholm där man vet att ställena kan vara öppna till 5.00 :) Men men, lyckad kväll var det iaf :)
Det blev dock en massa strul med sovplats då typ alla missade nattbussen :P Haha, men det ordanade sig till slut. Jag delade en tvåsitssoffa med en lång karl, jag kan ju säga som så att jag max sov tre timmar den natten, å de tre timmarna låg jag på helspänn för att inte ramla ner.. Men det var det värt :)


Mina fina brudar!


En grattisdrink fick jag av Texas, me like!


På den stora och fina balkongen hemma hos Hannas mamma :)


Finaste Johanna!


Hello superstar ;)


I kön utanför Gossip (Stadt)!


Vi hade till och med skoj i kön :D Hanna ringer ett samtal så att vi kan komma in före i kön ;) Me like!!

Jag orkar inte berätta om de andra dagarna just nu. Det blir för långt då också. Men ni har fått en massa bilder att kika på iaf, det är ju alltid trevligt tycker jag :) Vi hörs senare!
PussPuss!

RSS 2.0