En vanlig dag.

Hej hej!
 
Idag vet jag inte riktigt vad jag ska skriva om. Men kände ändå för att säga hej här så att det inte blir att jag lägger av igen. Måste få in lite rutin på att gå in här några gånger i veckan så att jag fortsätter skriva eftersom att jag egentligen vill det. Haha, lät lite väl avancerat det där men what ever :P
 
Idag jobbade jag lunch och när jag kom hem satte jag mig på gräsmattan här utanför och lapade in eftermiddagssolen, så skönt :) Jag lyckades ligga där ute i nästan två timmar och under hela den tiden läste jag "The Hunger Games". Jag älskade filmen och nu har jag äntligen lite tid att läsa något annat än kurslitteratur så tyckte att den boken var passande :) Jag har även för mig att den andra filmen i den trilogion kommer ut i höst så skulle vara kul att hinna läsa ut den med innan det blir dags för bio :)
Sedan begav jag mig ut på en springtur å det var skönt att äntligen kunna bege sig ut igen för jag har nämligen varit halvkrasslig i en vecka å inte velat köra slut på mig och därför endast gått promenader och cyklat. Men idag körde jag på för fullt och sprang hela 8 km och körde sedan styrka här hemma, det var nice :)
 
Nu har jag och AnnaZarat käkat våra middagar och samtidigt kikat på det senaste avsnittet av Dexter. Wow vilken bra serie det är och speciellt nu när det är den sista säsongen och allas liv i serien är upp och ner, så spännanade :)
 
Imorgon jobbar jag långpanna och längtar väl inte särskilt mycket efter det direkt. Men jag är i stort behov av pengar så det är ju bara att köra på liksom! Dessutom kommer jag faktiskt ha lite sommarlov/semester nästa vecka så då gör det väl inget om man kör slut på sig själv den här veckan. Innan jag började skriva det här blogginlägget skickade jag faktiskt in en liten skoluppgift också som jag först rättade. Det är en liten programmeringskod som inte riktigt har varit korrekt och min lärare upptäckte detta, förhoppningsvis har jag åtgärdat det nu :)
 
Nä ska väl börja dra mig mot sängen nu, kanske läsa några rader i boken först :)
Här får ni kika på lite bilder på några av de goda maträtterna vi har på vår nuvarnade meny, bilderna kommer från vår matprovning som vi hade när den nya menyn infördes. Vi har alltid dessa små genomgångar vid byte av meny och det bästa är såklart att vi får smaka på allt :)
 
Sommarsallad med kungskrabba. (Huvudrätt)
 
Finskuren lax med kalixlöjrom som sedan täcks med potatis- och purjolökssoppa :) (Förrätt)
 
 
3 sillar med västerbottenost och färskpotatis. (Förrätt)
 
Tunt skivad oxfilé med kalixlöjrom, rödlök och kräm på äggula. (Förrätt)
 
Kockarna presenterar maten :)
 
Serveringspersonalen proväter :) Å gott var det! Som vanligt :)
 
Nä God natt med er nu!

Midsommarafton 2013

Hallå i stugan!
 
Jag var in här för någon dag sedan och la in lite bilder från midsommarafton, men när bilderna väl kommit in orkade jag inte skriva något så jag tänkte ta och göra det nu istället :)
Utan att överdriva så var jag ledig på midsommarafton och tillhörande helg för första gången på typ 10 år!!!! Helt jädra otroligt och det kändes underbart! Självklart åkte jag upp till Hälsningland och firade med mina närmaste :) I vår släkt har vi som tradition att fira midsommaraftonsdagen i Fränö i Forsa med stångdansning, lotteridragningar och ostkaka så det var just vad vi gjorde i år med :)
 
Här ser vi när de klär midsommarstången, bara det är en cermoni i sig :)

Vädret kunde inte bli bättre och det var så mysigt att vara i Fränö där jag så många andra midsommaraftnar förut varit :) Jag njöt! Synd bara att jag inte tog så mycket kort. Sprang dock runt med min kusins systemkamera och knäppte en massa men de bilderna har ju inte jag :/
 
Mot eftermiddagen kvällen bar det av mot Gnarp där grillfest väntade hemma hos Marie-Therese och Tommy :) Som väntat var väl ungefär halva Gnarp där och det var skoj att träffa allt folk för även det var längesedan.
 
Vackraste, vackraste Marie-Therese <3
 
 
 Ecka, Hanna och André :)
 
 
Tält och grejer hade de fixat :)
 
Övriga bilder är snodda av Hanna :P Jag knäpper ju så dåligt med kort nuförtiden :( Måste försöka bättra mig på det igen för det är ju så kul att ha!
 
Me and Hanni :)
 
Lite spex :P Även att vi tillsammans blev Sverige, passande just den dagen :)
 
Jag och André chillar vid verandan :)
 
Ecka och jag i tältet :)
 
AnnaZara och Mia :)
 
Som sagt; vackraste kvinnan EVER!
 
 MC och MT :)
 

Ni ser ju vilka fina bilder det är! Dagen/kvällen var perfekt! Så underbart att först få fira med familj och släkt för att sedan fira med god vänner i perfekt väder, det kunde verkligen inte bli bättre!
Tack Mia och Tommy för festfixandet :)
 
Nu ska jag sova och ladda batterierna för den sista långpannan och arbetsdagen för den här veckan.
Natti natti!

Oh vilken härlig da'

Halloj!
 
Idag har det varit en riktigt bra dag på många olika vis :)
 
Imorse fick jag reda på att min allra sista laborationsrapport för det gågna läsåret har blivit godkänd, jag fick till och med beröm så det var väldigt kul!
 
Dagen spenderades med Malin och först tog vi en väldigt lång promenad; runt Sundbyberg och Solna. Det blev då varmt och vi bestämde oss för att åka till Frecatis strand och bada lite, men när vi kom dit blev det ganska dåligt väder (mulet och blåsigt) så vi satt endast där ett tag och åt vårt mellanmål. På väg till stranden hade vi gått förbi en kajakuthyrning så det kom vi på att vi kunde göra istället. Vi hyrde en canadensare i 2 timmar och shit vad skoj och mysigt vi hade det! Jag älskar sådana där spontana äventyr :) Under desssa två timmar hann vi dock få skäll och hotade att bli arresterade av en säkerthetsvakt när vi av misstag råkat vila lite vid en privat brygga. Denna brygga tillhörde tydligen Haga Slott a.k.a kronspinsessparets slott :P Oooops! Hehe.. Det gör vi inte om! När de två timmarna hade gått var vi helt slut i armarna och kände oss nöjda, så skönt att få ha varit lite på havet. Jag älskar det! När vi satte oss i bilen igen kikade jag min mail och såg då att vi hade fått tillbaka tentaresultatet på vår senaste tenta och att jag inte bara hade klarat den utan även lyckats få ett C i betyg vilket jag är otroligt nöjd och glad för!
 
Nu ikväll har jag och AnnaZara kikat på det första avsnittet, sista säsongen av Dexter och det var sjuuuuukt bra! Vilken bra serie alltså! Den här säsongen kommer tamejtusan bli legendarisk ;)
 
Så ja, den här dagen har varit en riktigt bra en! Morgondagen kommer antagligen inte bli lika förtjusande för då jobbar jag långpanna, men den här dagen kan jag leva länge på :)
 
Jag orkar inte ta in bilderna från dagen till datorn nu (det är otroligt ansträngande att dra ur sladden i väggen inne i sovrummet, bära den hit till vardagsrummet och koppla in mobilen till datorn, sedan föra över alla bilderna, vända dem till rätta och sedan välja ut vilka som skall infogas).. Så ni får nöja er med bara text i det här inlägget, det var ju typ tusen bilder i förra så det får ni faktiskt överleva :)
 
Nu snart ska jag sova och ladda batterierna för en lång arbetsdag. Sov så gott ni med!
Puss

RSS 2.0