Tentan avklarad..

Jag vet inte var jag ska börja.. Får väl försöka att ta det från början :P
I fredags orkade jag inte plugga så mycket, trots att tentan var dagen efter. Men kändes som om att jag inte lärde mig nått hur mycket jag än försökte.. Så jag åkte till stan där jag mötte upp Jessica&Rikard som var här över helgen.. På kvällen kom de till mig å vi käkade Thaimat å kikade på idol å hade det väldigt mysigt.. När de åkte hem var det bara för mig att försöka sova, men det var inte så lätt. Var så nervös inför morgondagen.. Jag lyckades tillslut..

Jag sov väldigt oroligt under natten, så jag var inte alls så utvilad. Men jag käkade å allt sånt där man gör på morgonen å begav mig mot skolan vid 08.00-tiden.. När jag kom fram kände jag min och alla andra nervositet som tryckte ner luften.. Man kände verkligen av stämningen, helt sjukt vad alla var nervösa.. Jag hittade till salen jag skulle sitta i å lyckades komma ihåg numret på mitt bord..
När vi fick vända på tentapappret släppte nervositeten lite.. Jag började med uppgift 1, å ansåg att det var rätt lätt, men gjorde ändå bara halva när jag började tvivla på mina kunskaper. Så gick vidare till 2:an, den kände jag igen så jävla väl, å jag visste att jag hade läst om just sånna uppgifter påväg till skolan, men det kopplade inte för fem öre, så jag hoppade vidare till tredje uppgiften.. Den var väldigt mysko, så svår, en riktig funderare, jag jämför själva tänkandet med sannolikhetslära men det är inte riktigt så heller, så jag testade mig fram men kände mig inte alls säker, kändes som om att jag bara hittade på lite som jag själv tyckte.. Så den var jag inte heller nöjd med. Men så kom jag till fyran å den såg ut att vara en uppgift som jag hade hoppats skulle komma, för jag har verkligen nött i den typ av uppgift.. Jag kom halvvägs innan jag såg något som förvirrade mig, det var nått som var annorlunda å jag visste inte hur jag skulle göra.. Jag tänkte, men kom inte på något, å bestämde mig för att ge mig på nummer 5. Det var en bra uppgift, en som jag inte ens hade vågat hoppats på skulle komma, så den var jag ganska säker på att jag löste rätt, det var en b uppgift till den också, som jag var lite mer osäker på, men det var bara en poäng på den så jag chansade.. Sista uppgiften tyckte jag såg enkel ut i första anblicken, men så var inte fallet.. Jag kom aldrig fram till någon vettig lösning på den, kanske kan få ett poäng för att själva tänket var rätt.. Jag gick fram och tillbaka mellan uppgifterna, ettan löste jag ganska snabbt, efter mycket om och men fattade jag fyran och jag är ganska säker på att den också blev rätt..
Så ettan, fyran & femman är mina hopp! Om jag har klarat dem så borde jag ha klarat tentan.. Så jag ligger nog på gränsen. Jag hoppas att jag har klarat den, jag är så nöjd med att få lägsta godkända betyget, så länge jag är godkänd! Vi får svaret på torsdag, så jag måste vara nervös tills dess..

Jag satt på tentan i 4 timmar och 20 minuter, vi hade totalt 5 timmar på oss, så jag gick lite innan.. Jag var helt slut när jag gick ifrån salen så jag åkte raka vägen hem å kurerade mig. Jag mådde illa å frös.. Så jag tog en varm, skön dusch å la mig framför tvn.. Jag kände hur jag började slappna av å hur all nervositet sakta men säkert åkte ut ur min kropp. Var så skönt att äntligen slappna av, det hade jag inte gjort på 2 veckor.. Jag har varit så uppstressad över denna tenta, så det var så konstigt när den var förbi..
Efter ett tag kände jag mig piggare å det började vankas för fest :)


CaptainMorgan :)

Lovisa & hennes roomie kom först, sedan kom grabbarna grus å vi beställde lite käk.. Efter det gick det fort att fylla lägenheten :P Michel hade med sig ett helt gäng, vilket jag tyckte var väldigt roligt! Kring 21.00 kan jag nog med alla säkerhet lova att det var 25 pers här, å jag kände typ hälften :P Haha..! Det var mycket roligt, vi dansade, snackade, sjöng, ja allt! Jag lärde känna nytt folk å alla var så trevliga, vi hade så skojj! Så trevlig stämning, alla var på bra humör :) Det finns en massa bilder utlagda på fejjan :)
I omgångar drog vi till krogen, det blev ett ställe som heter The 90's.. Jag var lite skeptisk innan, men när vi kom dit så var det roligt :) De spelade en massa 90-tals musik å alla kunde texterna å sjöng med, det var röjj på dansgolvet å det var riktigt hett :P Jag hade så roligt, hela kvällen var så lyckad!! Lovisa, Johan & Marcos sov över hos mig, så jag slappa sova ensam också :) Tack alla för en underbar kväll!


Ni ser ju vilket röj det var :)

Igår var det en degarsöndag igen :P De är så mysiga, å jag är alltid så fnissig när jag är bakis :) Ofta kommer man in på roliga och intressanta samtalsämnen också, så jag gillar dessa söndagar!
Jag blev själv i några timmar innan AZ kom hem, jag skickade ett varnande sms till henne å berättade att jag inte orkat städa än :P Det var ju inte så vackert här inne, men jag hade bara inte orkat göra nått åt saken.. När hon kom skvallrades det om våra helger på olika håll :) Sedan blev det läggdags..

Idag var det tungt att gå upp.. Men jag pallrade mig till skolan ändå. När jag kom dit pluggade jag ingenting, jag hade inte självdiciplinen för det. Vi snackade mest om helgen. Å klockan 12 var det dags för en ny kurs; Datalab.. Det kommer nog inte vara en sån svår kurs, man kan hjälpas åt att lösa uppgifterna. Men däremot är jag såååå jäävla less på tekniska saker! De tycks inte vilja fungera i min närvaro. Först krachade hela internetsystemet, å ibland stängdes skiten ner av sig själv å bla bla bla.. Vet inte hur många gånger datatekninkern måsta hjälpa mig.. Stackarn måste väl tro att jag var där för att förstöra.. Jag tror att jag har en mystisk förmåga att förstöra eller haka upp elektronik, det var en sak vi kom fram till igår under en av de roliga samtalsämnena :P Jag får helt enkelt lära mig leva med det :P
När jag kom hem städade jag! Det gick ganska så snabbt ändå.. Så det var skönt..
AZ följde med mig å pantade burkarna, å jag handlade en massa mat, jag ska börja med GI-metoden.. Hittade en massa bra recept på nätet, så jag ska verkligen ge det en ärlig chans.. Idag har jag ätit en gos tonfiskröra med sallad :) Jag tror på det här, nu jävlar ska jag satsa för att komma i form!

Nu är det alldeles för mycket text här.. Så jag ska inte skriva nå mer.. Men jag återkommer imorron :)
Ha det fint!


Puss&Kram!!


Mörkt och Ensamt

Ensam, trött, ensam, slut i huvve, ensam, uttråkad, ensam, utmattad, ensam..!

Nee, fy.. Denna krävande pluggning tar snart kål på mig.. Orkar inte nå mer. Kan jag inte bara kunna skiten så att jag kan skriva godkänt! Jag blir alldeles knäpp i huvudet när jag är så utmattad.. Tänker för mycket och för konstigt..!

Har som ni förstår pluggat heeeeeela lååååånga dagen idag med :/ Var på skolan från 08.30-18.00.. Först kändes det riktigt bra, vi gick igenom övningstentan å allt vi hade gjort var i stort sett rätt. Så med glädje gick jag från lektionen med energi om att jag faktiskt kommer klara tentan.. Men det tog inte lång tid innan det ändrades, vi nöter på Bögvads tentor nu, å de är helt jävla dum i huvve!! Den ena uppgiften värre än den andra. Man fattar inte vad han vill veta, å när man kollar i facit fattar man ibland ännu mindre! SKIT! Så irriterande! Men jag nötte å nötte å nötte, å när klockan närmade sig 18.00 så kändes det som om att jag kunde mindre än vad jag kunnat på morgonen.. Men hjärnan är väl helt tom, så jag lära sova på saken å hoppas på att det faller på plats under natten :S
Endast en enda dag kvar att plugga på.. Sedan är det the big day.. Shit.. Kommer vara väldigt nervös, för jag vill verkligen klara skiten! Håll tummarna för mig!!!

När jag kom hem var det mörkt, kallt och tomt i lägenheten.. Inte precis vad man längtar efter när man slitit en hel dag i skolan. AZ hade redan åkt till Gnarp. Det kändes väldigt ensamt..
Jag är så van att bo med folk, har i stort sett alltid bott med någon, det var bara typ en månad som jag bodde själv. Å jag flyttade trots allt hemifrån när jag var 16, å har inte flyttat hem igen nångång heller.. Jag vill ha människor runt mig, vill kunna prata å disskutera å även känna att man bara skulle vilja vara ifred.. Men vissa dagar behöver man ha någon vid sin sida mer än andra, å idag är det en sån dag. En riktig ensam-deppardag när jag tycker synd om mig själv å plågar mig själv med en massa onödiga, patetiska tankar.. Så jag får skylla mig själv, jag gör mig själv illa..
Jag började tända upp lägenheten, alla lampor som gick, satte igång tvn, lagade mat, startade datorn å läste lite samtidigt.. Allt för att sysselsätta mig själv med erfarenhet att det kan bli för mycket grubblerier annars..
Jag lyckades ganska bra tills det blev strömavbrott! Hur ofta är det strömavbrott nuförtiden egentligen :S Inte ofta, så länge det inte e värsta ovädret enligt mig själv. Men strömavbrott blev det å ännu mörkare å ensammare blev det! Det höll väl i sig i ca 2-3 minuter, men det var tillräckligt länge för att få mig en grad mer deprimerad i den mörka, läskiga lägenheten.. Usch..

Det här blev ju ett väldigt uppiggande å roligt inlägg.. Men det måste väl vara sånna ibland också. Å jag känner att jag redan mår bättre. Jag måste bara prata ur mig allt, släppa på trycket så att det blir jämnvikt..
Jag längtar iaf tills på lördag klockan 15.00 när denna tunga press är över å jag kan slappna av i några dagar.. Å förhoppningsvis ha en bra känsla i kroppen.. Det ser jag framemot!

Hoppas att ni kan sova gott i natt.. Tror inte att jag kommer kunna göra det, men jag ska försöka..
GodNatt!

Bögvad med kuggfråge-tentorna..

Imorse gjorde jag som sagt övningstentan.. Det kändes som om att jag klarade 2 uppgifter helt men resten halvdant.. När jag försökte räkna ihop tänkbara poäng så blev det precis 12 :P Jag använde inge böcker eller nått, men planerade att kolla med de andra när jag kom till skolan för att se vad de hade fått för svar.. Innan jag åkte till skolan så gick jag faktiskt å solade :) Jag behöver lite sol i min tillvaro.. Det e så grått, kallt, trist å dessutom så mycket pluggande. Så det var väldigt skönt :)
När vi jämförde å diskuterade övningtentan på skolan så var mina uppskattade poäng ganska tänkbara.. Men vi gick igenom det vi inte hade klarat av å vi lyckades lösa hela tentan utan några större problem. Så jag har lärt mig tre-fyra viktiga detaljer idag. Det känns bra!
Resten av dagen gick åt till att plugga på gamla tentor som finns utlagda på nätet tillsammans med dess svar.. De var mycket svårare än övningstentan.. Det är olika personer som gör tentorna och man märker deras stil och val av frågor. Tentorna som Tamm har gjort är lättast, sen kommer Kinas å sist kommer Bögvads.. Bödvad har krånglat till sina frågor så att det svåra är att fatta vad uppgiften går ut.. Å självklart fick vi reda på att det är Bögvad som ska göra vår tenta!! All ork försvann i samma ögonblick som jag fick reda på det.. Det känns som om att han bara vill sätta dit en, han vill inte att man ska klara tentan, man ska lida genom hela skiten.. Åååå, vad irriterande! Det säger ju sig självt, vem fan heter Bögvad!?
Men men.. Jag får väl bita i det sura äpplet å tillbringa de två återstående dagarna till att plugga på hans gamla tentor då å hoppas på att man lär sig hur han fungerar..
Jag vill bara klara tentan, det känns som om att jag verkligen förtjänar det också! Har suttit nästan varje dag 9-15+timmar på kvällen å pluggat, å nu sista veckan har det varit minst 10 timmars pluggdagar.. Jag försöker mitt bästa å jag borde ju klara det.. Det är 12 poäng.. Så snälla!!
Idag var jag kvar på skolan till strax efter 18.00.. Det har varit rätt tomt hela dagen i huset eftersom att det inte är några föreläsningar på onsdagar.. Men efter 16.00 så var det verkligen dött, kändes som om att vi var de enda i huset..


Tentaplugg på hög nivå..

På fredagar har vi egentligen analysföreläsning, men tydligen så kommer vi inte ha det eftersom att vi har Algebratentan på lördag, det var ju snällt, för en gångs skull! Då har vi en till heldag som vi kan ägna åt algebra, å på fredag senast klockan 20.00 vill jag ha allt klart för mig.. Ska inte behöva plugga nå mer än så. För då tänkte jag titta på idol, å sedan ska jag sova så att jag är pigg och fräsch till klockan 09.00 på lördag morgon, för det är då det gäller :S !!

Förutom tentaplugg så händer det inte så mycket i mitt liv förtillfället.. Jag hinner inte med något annat.. När jag väl kommer hem lagar jag till någon lätt maträtt å sätter mig framför datorn eller tvn.. Hjärnan orkar inte mer än så..
Men på lördag efter tentan ska det festas :) Vi ska festa bort allt vi har lärt oss :P Hehe.. Nerå, men nästan.. Förfesten kommer såklart äga rum i denna underbara lya å sedan ska vi dra vidare till krogen.. Vet inte riktigt hur många som kommer än, men det blir då minst 10 pers iaf :) Det kommer bli riktigt trevligt! AZ åker hem till Gnarp imorron så hon behöver inte lida av vårt oväsen om en massa matematikbabbel heller :P
Föresten, nu när jag skrev AZ så kom jag på att jag måste berätta att hon fick veta vad hon fick på sin tenta igår, å hon fick AB, vilket är det högsta betyget :) Jag har helatiden trott att hon skulle få det, hehe, men det är då väldigt bra jobbat, så grattis till min begåvade roomie :)


Familjen Hägglunds ursöta hund Donna är ju också här å hälsar på :)

Imorgon måste jag försöka hitta till en återvinningsstation å krossa en massa glas.. Vi har hur mycket som helst som bara ligger i lägenheten å stökar ner. Mestadels är det vinflaskor.. Å om jag inte är helt ute å cyklar så kommer det vara ännu mer glaskross efter denna helg :P Jag sökte på internet å hittade en station som tydligen ska ligga typ 150-200 meter från lägenheten, så det borde inte vara några problem..

Näe, nu ska jag dra mig till sängen å läsa boken igen :) God Natt allesammans!
Puss&Kram!

Pluggplugg..

Idag var jag kvar på skolan ända till 17.30.. Har pluggat en massa algebra.. Gjorde klart de uppgifter jag behöver på problemsamlingarna för att få de där 3 bonuspoängen, så nu är det fixat iaf :) Så 12 poäng behöver jag klara på tentan.. Känns ju inte helt omöjligt men ändå väldigt osäkert.. Än så länge vet jag att jag inte skulle klara det, men det e 3 dagar kvar att plugga på, jag hoppas att allt kommer falla på plats i min hjärna!
Imorgon ska jag gå upp samma tid som vanligt men stanna hemma för att i lugn och ro göra en övningstenta.. Jag ska inte använda nå böcker, anteckningar eller nå vänner att fråga, utan det ska vara precis som om att det vore den riktiga tentan.. Jag vet inte riktigt hur mycket jag skulle klara själv, så det är en väldigt bra övning. Å på torsdag går läraren igen hur man ska svara.. Jag hoppas att det kommer kännas relativt bra efteråt..
När jag e klar är det tänkt att jag ska dra till skolan, vi har ingen föreläsning, men vi tänkte plugga ändå tills det blir kväll.. Det är bara att köra gärnet nu!!! Plugga, plugga, plugga!

När jag kom hem så var hela familjen Hägglund här :) De hade tagit med sig grejer från Sandviken, varav två skinnfåtöljer, ett tvbord och en platt-tv.. Så nu har man minsan det också i denna fina lilla lägenhet :)!! Lovely!
Kerstin hade även köpt en varsin chokladkalender till mig & AZ, hehe, det var gulligt :)

Jag är väldigt trött.. Har inte sovit så många timmar, å hjärnan är helt slut av allt tänkande.. Så jag tänkte börja dra mig tillbaka redan nu för att börja läsa den tredje boken: Ljudet av ditt hjärta..

Så vi hörs imorron gott folk..

Pusselipuss!

Underbar helg!

Jag har haft det så bra i helgen å det finns så mycket att berätta att det är svårt att veta vart jag ska börja.. Tror inte att jag orkar skriva så mycket om den faktiskt, ni som var med vet hur underbart och roligt vi hade det :)
I fredags var vi ju på New Moon som ni bör veta vid det här laget, å jag var alldeles hispig hela vägen in i salongen.. Sedan blev jag så less på alla tjejer som skrek å grina för minsta lilla grej, men tillslut lyckades jag koppla bort det å bara njöt av filmen istället :) Jag har ju varit rädd att varulvarna inte skulle bli nå bra, men det blev dem! Det var riktigt nice gjort, så det är jag helnöjd med :) Filmen var självklart bra! Jag är nöjd, dock tyckte jag att de hade stressat in lite grejer ibland så att det blev lite konstigt, tur att jag har läst böckerna annars skulle jag ha varit lite förvirrad.. Men som sagt, den var riktigt bra.. Vill bara se den igen å igen å igen så att jag kan analysera å se vad jag missade första gången osv :) En film blir så mycket bättre andra gången man ser den..! Nu tänkte jag ta å börja läsa tredje boken igen, ska bara vänta på att AZ ska läsa ut den så att jag kan låna den :) Efter bion gick vi ut på några krogar å kikade läget, vi hade mycket trevligt :)


Astronomerna festar loss :)

I lördags var det ferre här hemma, det kom rätt så mycket folk, typ bara killar :P Hehe.. Det var nice för oss, men vet inte vad grabbarna tyckte.. Det verkade då rå allt som om att de hade roligt :) Endel bilder är knäppta å utlagda på fejjan.. Men för övrigt så var vi här hemma till typ 23.30 då vi åkte in till centralen splittrades vi lite men jag och några till gick ut på söder iaf :) Där var det trevligt, men som alltid är det som bäst på förfesten :)

Igår var det slappsöndag numer one iaf! Shit.. Låg i samma tröja hela dagen.. Snuskigt.. Uscha, man blir inge fräsch då e.. Men trevligt hade vi, hehe, det var jag, AZ & Isabelle.. Kikade på serier å snackade en massa gojja :)


Som ni ser var vi ena riktigt slöshasar! Haha :P

Idag har jag varit på skolan all day long.. Har endast pluggat en massa algebra i och med att TENTAN är på lördag! Shit alltså, jag är väldigt nervös. Vill så gärna klara den så att man har det överstökat, så drygt att måsta göra om den i början på januari om jag skulle kugga.. Så jag ska verkligen ge gärnet denna vecka, trots att det känns som om att jag inte har någon skolork kvar.. Får trösta mig med att jag inte är ensam och att vi är ett stort gäng som pluggar ihop nu, det finns alltid någon att fråga å alltid en som vet svaret! That's what friends are for!

Nu e det alldels för sent för lilla Mimmi att vara uppe å blogga.. Borde ha somnat för flera timmar sedan.. Men jag vill bara tacka alla som varit med å bidragit till en toppenhelg :)!!
Natti natti!!

Mindre än 3 timmar kvar!!!!

Nu sitter jag i soffan med datorn i knäet å Twilight är på i bakgrunden :) Jag satte igång filmen så fort jag kom hem.. Får se om jag hinner se klart den innan vi ska dra till bion :P Det ska bli så himla roligt spännande att se New Moon!!

Jag längtar så mycket! Hela dagen har varit upp och ner! Jag kan inte koncentrera mig! Jag brukar aldrig bli såhär, jag är helt besatt! Tror inte att jag har varit så här galen i nått annat förut :S Varken kändisar, filmer eller what so ever.. Så jag säger bara The TwilightSaga is the shit!!!!! LÄÄÄÄÄÄNGTAR!!
Jag hoppas, hoppas verkligen att den är bra! Antonia hade sett den i natt å sa att den var toppen :) Å jag luskade fram lite saker som jag egentligen inte ville veta iförväg också, men jag kan bara inte hålla mig..
LÄÄÄÄÄÄÄNGTAR!!!

Ni som har fördommar ska bara vara tysta om ni varken har sett filmen eller läst böckerna! Visst självklart är den riktade till ungdommar, å framför allt kanske tjejer.. Men allt fler å fler människor börjar förstå att det faktiskt är en väldigt bra kärlekshistoria! Jag ser det inte som en klassisk vampyrfilm, för då kan jag förstå att man kanske blir lite besviken, detta är ju en förjävla bra och omöjlig kärlekshistoria!!!! Sååååå bra!!!!!

Å allt snack om att man tycker om filmen bara för att "Edward" är så snygg är bara löjligt.. Kan bli så irriterad på det.. Jag tycker om denna historia å sen är det bara ett plus att skådisarna ser bra ut, å i boken ska de ju vara obeskrivligt vackra så det är bara så det ska vara!!!
Fan, man ser väl bara snygga skådisar i vilken film man än väljer! Sen har det blivit lite mer uppmärksammat nu med Twilight, men det är för att den är så stor!!




So lovely!!


Funderingar

Idag har jag varit på skolan heeeeela dagen.. Började med den tidiga föreläsningen vilket var tur! Eftersom att de som gick på den sena sa att de inte hade fattat nått å jag hängde i stort sett med på allt vi gick igenom.. Så det var nice :) Mellan 16.30-17.30 var det PowerYoga som gällde.. Det var första gången som jag provade det å det var riktigt bra. En massa statiska rörelser så mina ben började skaka flera gånger, å jag känner nu att jag redan har träningsvärk i armarna.. You know I love it :)

Nu ikväll tänkte jag och AZ städa, men vi orkade inte.. Så det får bli på lördag innan festen istället.. AZ har lite feber vilket inte alls låter kul.. Jag hoppas verkligen inte att hon blir sjuk.. Inte denna helg.. Så vi får hoppas att hon kryar på sig inatt!

Imorgon kommer Isabelle hit :) Det kommer bli en så rolig helg, först NEW MOON imorron å sedan fest på lördag.. Det kan inte bli så mycket bättre..!

Jag googlade True Blood nyss och fick reda på att säsong 3 inte kommer ut fören i juni.. Dryyyygt!! Det var ju ett sånt spännande avslut sist.. Tur att jag har en massa andra serier att följa :P Men Entourage e också slut.. Så nu e det; Greys Anatomy, One Tree Hill, Heroes, Californication, Weeds & Gossip Girl :)

Idag fick jag höra att jag pratade mycket mer "norrländska" när jag pratade i telefon med mina systrar och att det lät fint :) Det var ju trevligt att höra! Så ibland är det en fördel att komma uppifrån, eller det är det faktiskt rätt ofta här i Stöckhölm :) Konstigt hur jag ändrar min dialekt undermedvetet.. Kanske kroppen själv vill ställa in sig i miljön.. Men jag vill då inte bli av med min norrländska, vill inte börja prata Stockholmska! Visst, endel ord kanske man kommer ta efter, det får jag nog räkna med, men jag ska då fortfarande prata som mig själv!

Nu måste jag börja dra mig till sängen.. Jag lägger inte upp nå bilder idag för det tog sån lång tid igår.. Nyss funderade jag över hur mycket man sover egentligen.. Fatta hur stor del av livet man bara sover och mister en massa tid.. Jag tycker att det är så konstigt när man tänker efter.. Typ en tredjedel av dygnet sover man bort.. Tänk vad mycket man hade hunnit göra om man inte behövde sova. Å om man inte behövde sova så borde man ju aldrig vara trött heller.. Åsså går det så fort när man sover.. Man kanske sover i 8 timmar å det känns inte ens som 5 minuter, när dagarna ibland kan gå så segt att 5 minuter känns som 1 timme.. Mm, djupa funderingar jag har såhär på kvällskvisten :P

God Natt nu! Pusselipusspuss!

Seg dator!

Nu krånglar mitt internet igen :@ Less jag blir! Jag kan inte lägga in nå bilder här på bloggen, fattar inte varför :S Jag som för en gångs skull tänkte lägga in ganska mycket bilder på vad min helg hade att erbjuda.. Men självklart ska det inte fungera! Jag lyckades få in en bild på Maxen iaf, det är när han öppnar paketen som han fick av sin kära moster :) Å alla ser ju hur glad han är! Å nu lyckades jag få in en till, hmm.. Det kanske bara är så att det tar otroligt låååååångt tid av någon anledning..!! Jobbigt! Men jag testar att ta in alla som jag vill då iaf :)
Max hade även knäppt kort på dagis för första gången. Alltså hur söt får man bli!? Världens gulligaste bild. Nu är han med mig i plånboken och på almanackan :) Å jag går stolt runt å visar bilden för alla som jag känner!


Öppnar paket från moster                                  Leker med Rikard

Idag har vi gjort 8 uppgifter på den senaste problemsamlingen, det känns ju helt enkelt underbart :)! Så i en och en halv vecka framöver nu är det BARA algebra som gäller!! Ska börja med nästa veckas problemsamling imorron å förhoppningsvis hinna klart den innan helgen så är det bara att tentaplugga hädanefter! För jag har ju tentan nästa lördag! Jag måste kunna alla gamla tentor å veta hur man gör på alla de uppgifterna och jag måste läsa kapitlena i boken å fatta vad som står, å jag måste klara av att göra större delen av övningsuppgifterna i boken!! Jag måste klara det här!!! Jag ser trots allt ett ljus, så kom igen nu Mimmi, ta fram din smaraste sida!!!

När jag var hemma ihelgen så passade jag på att packa ner lite grejer som jag saknat.. Bland annat min nya kjol, så det blir nog att jag tar på mig den på lördag :) Ja, just det! På lördag blire partaj här hemma! Ska fira två klasskompisar samt umgås med alla som både jag & AZ känner här nere :) Jag hoppas att det flesta kan komma så att det blir så roligt som möjligt!
Här kommer det mer bilder från helgen :)


Antonia på restaurangen                        Mamma & Jessica på restaurangen

Nu är det dags för mig att sova.. Ska upp till den tidiga föreläsningen imorron å sedan köra stenhårt hela dagen till 16.00.. För då ska jag dra till Frescati-hallen å köra PowerYoga med AZ :) Det har vi inte gjort någon gång förut så vi får hoppas att det är något bra :) Å när vi kommer hem ska vi städa lyan så att det är fint när allt folk kommer på lördag :) Men innan lördag är det en sak till som jag längtar efter; New Moon!!! På fredag ska vi ju på på premiären, Jag, AZ, Issa & Emma! Längtar så mycket!!!!!


Den svarthårige, den rödhårige och blondinen är väldigt bra vänner trots de olika hårfärgerna och de olika klädstilarna :P Så olika men ändå så lika! Vår vänskap är stark, har funnits länge och kommer inte att försvinna!
Love you guys <3


Så puss och god natt på er!! Inatt hoppas jag att jag drömmer något bra.. Jag drömmer mardrömmar allt för ofta nuförtin.. Vaknar mitt i natten å är livrädd eller jätteledsen.. Det är jobbigt.. Jag vill sova gott i natt! Snälla!!
ByeBye!


Underbar helg!

Helgen har varit helt underbar!! Har umgåtts med de bästa! Som sagt så spenderades större delen av fredagen åt att umgås med Maxen.. Han fick mina presenter, jag hade köpt en bilarhandduk och två bilarhaklappar.. Han blev glad för båda kan jag säga med glädje.. Så fort han såg att det var en sån fin handduk ville han hoppa in i duschen så att han kunde få torka sig med den :) Han är för söt! Så det var bara lyda order å låta honom duscha, så det var väldigt lyckat :)
Vi kikade på Idol å jag satt återigen å skämdes när Eddie sjöng, fy fan.. Nu drog han till och med ner Reza i fördärvet när de sjöng tillsammans.. Skönt att han åkte ut!
När jag lagt Maxen så kom Hanna å hämtade mig.. Vi kikade på film hemma hos henne å jag sov även där..

På lördagsmorgonen hämtade Jessica mig och vi begav oss mot Sundsvall för att träffa Mamma och Antonia.. Vi hade en mysig stund på stan tillsammans och vi lyxade till det med en riktigt fin lunch :) Antonia var tvungen att ta bussen vid 18-tiden så då bestämde vi oss andra tre för att gå på bio :) Det blev; "Trubbel i paradiset" den får godkänt, man skrattade å så ibland men den var inte topp tio direkt.. Men en må bra film! Efter det gick vi hem till mammsen ett tag å pratade om allt möjligt.. När klockan började bli rätt mycket åkte vi alla tre in till Hudiksvall igen och vi hämtade upp Isabelle på vägen :) Mamma och Jessica fortsatte att mysa på hemma hos Jessica. Medans jag, Hanna, Isabelle och Antonia (som hade slutat jobba) förfestade hemma hos Hanna.. Vi hade också mysigt, men när det blev dags för krogen så gick vi faktiskt på Stadt, det såg helt dött ut på August så jag fick ge mig.. Inne på Stadt var det inte heller så mycket folk, men vi hade roligt :) Även roligt att man har blivit halvkändis PÅ GRUND AV Anna.. Hehe, men men, än så länge skadar det väl inte :P Lyckad kväll!

I söndags blev jag och Antonia upphämtad av mamma och Jessica åsså åkte vi hem till Jessica.. Där fick vi frukost, jippi :) Vi slappade framför teven ett bra tag, å vi spelade spel å när Rikard kom hem så lagade han till en riktigt god måltid åt oss, det är en sån service där :P På eftermiddagen mot kvällningen åkte jag hem till Hanna (fast hon var inte hemma, hon jobbade, men jag "lånade" hennes lägenhet :P) åsså kom Malin och Lisa dit :) Det var längesedan vi umgicks bara för att prata å ha det trevligt.. Så det var mycket som sas och det var väldigt roligt att träffa dem! Lisa åkte hem vid 22.30 å Malin stannade ett tag till.. När Hanna kom hem, kom även Antonia å vi tre kikade på en massa youtube-klipp om New Moon, allt från intervjuer till nya scener och bakom kameran, ja allt som fanns helt enkelt.. Detta tog några timmar så det blev väldigt sent innan vi la oss.. Alla fick minsan plats i Hannas dubbelsäng :)

Igår hoppade jag på tåget mot Stockholm klockan 08.58.. Tågresan gick snabbt, jag spenderade större delen av tiden med att skriva ett mail till Johanna :) Jag lyckades även uppfatta ett samtal av två damer som satt bakom mig.. De båda var i 40-års åldern och den ena läste The TwilightSaga :) Å hon sa att hon var helt fast i den, var redan inne på tredje boken.. Hon skämdes lite när hon köpte dem eftersom att det var ungdomsböcker men det hindrade henne ändå inte eftersom att de var så bra.. Jag blev så glad när jag hörde det, jag säger ju det, det är förjävla bra böcker, ålder eller kön spelar ingen roll! LÄS DEM!!!
På kvällen kikade jag på några avsnitt av True Blood å shit vad spännande det var! Nu är det helt crazy!

Idag var jag i skolan.. Vi hade den tråkigaste å värdelösaste föreläsningen EVER! Han började med att skriva upp rubriken för dagens genomgång på tavlan och i normala fall brukar den bestå av två-tre ord.. Men idag! Shit! Det var: Linjära homogena differentialekvationer av andra ordningen med en konstant koefficient.. Redan då fattade jag att det var kört! Men jag skrev av allting å jag hoppas att jag fattar skiten innan den 15 december :/
När klockan närmade sig 16.00 åkte jag upp till universistetet, jag och AZ skulle träna idag, men hon hade GLÖMT alla grejer hemma så jag tränade själv istället.. Bra gjort av mig :) Jag gruvade mig innan, men efteråt var det riktigt skönt. Det var Basic Aerobic idag å vi började med nya steg, så det var roligt!
När jag kom hem tittade vi på de sista avsnitten av True Blood! Det sista som hände var så hjärtkrossande att det bara ilade till i mig! Fan vad ledsen jag blir! När kommer 3:e säsongen? Jag vill se fortsättningen NU!!

Jag skulle lägga upp en massa bilder i detta inlägg, men det fungerar inte! Så jag ger upp.. Jag försöker lägga in dem imorron istället!


God natt! Puss&Kram allihopa!

True Blood

Nu sitter jag på tåget mot Hudiksvall.. Har åkt förbi Söderhamn, å ska vara framme om mindre än en halvtimme :) Jag ska njuta av varje minut som jag har med lillMaxen när jag träffar honom! Min favorit! Snart kommer jag att få två favoriter :P Jag hoppas att bäbisen "ploppar" ut när jag är hemma under jullovet :) Beräknad dag för Jessica är 
8:onde januari, jag hoppas att den kommer lite tidigare, fast inte under år 2009 för då tycker jag synd om decemberbarnet :P

Igår läste jag ju ut andra boken; När jag hör din röst.. Å i slutet på den boken är det så jäkla bra! Eller det är bra hela tiden, men i slutet så är det så romantiskt så jag tror att jag får nå fel! Jag får inte nog, skulle kunna läsa det kapitlet om och om igen. Bella är så dum, hon tror inte att någon som Edward kan älska henne, för hon är väl ingen speciell.. Men det är precis det som är så himla bra, han vill ha just henne, och tillslut så inser hon det!
Jag är imponerad av författare, hur kan de få så många känslor att komma upp till ytan, å man ser verkligen allt framför sig när man läser. Det är en stor talang att ha en sån fantasi och sedan kunna berätta om det på ett sånt bra sätt! Go författare :)!! Måste bara säga det igen, längtar tills jag får gå på premiären!!!!!! Bara en vecka kvar nu :) Det är så roligt när man hör fler och fler folk prata om denna saga, gamla som unga, för den är verkligen stor, å jag vet att den kommer bli ännu mer populär nu när andra filmen släpps.. Jag tror att fler killar kommer tycka/våga säga att filmerna faktiskt är bra, för i New Moon är det lite mer fart och fajt!

Jag tittade ut genom fönstret nu och gissa vad jag såg!?! :O Jo, SNÖ! Det ligger snö på marken! Shit det e vinter nu alltså :S I Stockholm har det faktiskt snöat några gånger, men det har aldrig lagt sig på marken (undrar om det kommer göra det i överhuvudtaget :S). När det ändå är vinter så tycker jag att det ska vara snö, det tycker jag framför allt för att det lyser upp allt det mörka. Jag tycker inte om när det är mörkt, men snö gör det lite lättare att se :) Det finns en till positiv sak när det är mörkt å det är att man kan tända en massa ljus å mysa! Det blir inte samma känsla på sommaren. Men sen var det slut på positiva saker.. Jag vill ha sommar :P

Det blev ingen film för mig å AZ igår, däremot så blev det två avsnitt av True Blood, vilket vi båda gillade :) Det är en cool serie. Även den handlar om vampyrer :P Vampyrerna är en del av samhället, så det säljs True Blood på krogar med olika blodsorter, det är en riktigt grym idé tycker jag.. Serien handlar om en "vanlig" tjej som är servitris på en pub, men hon är lite annorlunda, hon kan läsa tankar.. Hon förälskar sig i en vampyr och divere problem uppstår. Det visar sig även att det inte bara är vampyrer som är sanna, det finns mycke andra konstiga varelser också.. Väldigt spännande, konstig och sensuell serie.. Den gillas starkt!
Å vår alldeles egna Alexander Skarsgård spelar en större roll också, å han är ju inte fel att titta på, iaf inte i andra säsongen när han fixar till håret :) Han är också en vampyr och han kommer från Sverige, wow :P Haha, så ibland säger han endel kommentarer på svenska, jag tycker det är roligt :) Å igår var det en hel scen med endast svenska konversationer :) Säsong 2 avsnitt 6.. Det är gulligt när ickesvenskar ska framstå som svenskar, så sött när de pratar med honom :) När jag kollar på serier så har jag utan text, men nu då på True Blood så kommer det upp engelsktext när de pratar svenska :P Hehe.. Tvärtom lixom :)

Näe nu ska jag sluta.. Ha en bra helg alla som jag känner!

Puss&Kram!

Höjdpunkten på dagen..

Imorse klev jag upp 06.30, skulle nämligen hinna komma till skolan till morgonförläsningen. Å det hann jag, kom precis 08.30 :) Jag är så tacksam för dessa tidiga föreläsningar för han är så himla mycket bättre, jag hänger med på 90% av det han säger å det gillas ju starkt!
Men om jag ska vara ärlig så var jag inte så aktiv resterande delen av dagen, jag orkade helt enkelt inte. Problemsamlingen är klar å jag gjorde 2 seminarieuppgifter. Jag hade mycket väl kunnat å jag borde nog ha tentapluggat..  Men som sagt, jag orkade inte!
Vår första stora "riktiga" tenta är om 16 dagar! Jag är jättenervös.. Måste kolla på gamla tentor å börja lära mig det! För det finns lösningsförslag till alla dem iaf :)

Men höjdpunkten varje dag är iaf bussresan till och från skolan :P Jag vet, jag måste vara knäpp. Men när jag åker buss så kan jag med gott samvete ta det lungt läsa de underbara böckerna!
Nu har jag läst ut 2:a boken, så jag är verkligen förberedd att gå på premiären nästa fredag, jag läääängtar!!
Vill börja läsa 3:an igen samtidigt som jag vill vänta tills jag har sett filmen, för jag är rädd att jag blandar ihop tvåan å trean annars :P Hehe.. Men jag kommer nog inte kunna hålla mig, för som sagt var, det är verkligen höjdpunkten för dagen att ha de där 30 minuterna i lugn och ro och bara försvinna in i en annan värld!!

Idag blev det lasagne till middag :) Jag tycker att det är jättegott, dessutom räcker det så himla länge. En middag å typ 5 lunchlådor, det är kanon det! Då är det bara att frysa ner och alltid ha en lasagnelåda i reserv!


Påväg till skolan..

Nu åker mössan fram igen.. Det har ju börjat blivit så jädrans kallt! Jag gillar inte kyla, inte alls! Skulle behöva köpa mig en ordentlig vinterjacka också, så less på att frysa. Jag vill hellre svettas å kunna ta ett dopp för att svalka mig! Bor jag i fel land?

Imorgon åker jag till Hudiksvaaaaaaall, jippi! Det ska bli en riktigt mysig helg :)
Nu ska jag och AZ mysa, det blir; Mammas Pojkar, den nya serien Glee, å sedan en film.. Vi får ta vårt helgmys idag istället eftersom att jag lämnar henne hela helgen.. Kanske att vi ska unna oss lite godis..?

Ska försöka skriva något ihelgen, på tågresan kan jag uppdatera min blogg lite iaf..

Bye bye så länge!

Kyckling Thai!

Idag klarade vi 2 uppgiter till på problemsamlingen så det räcker för denna vecka.. Nu ska jag koncentrera mig på de sista seminarieuppgifterna istället.. De såg ut att vara svåra som vanligt, men ska verkligen försöka fixa dem imorron.. Skönt att det är sista gången.. Sen kommer jag iofs måsta komplettera, men vet inte hur det kommer gå till väga riktigt än..

Jag hämtade äntligen ut mitt Studentkort på Allhuset idag! Det var verkligen på tiden. Å sedan åkte jag in till stan för att köpa presenter åt Maxen.. Jag hittade lite saker som jag tror kommer bli perfekt åt honom :) Efter ett tag kom även AZ å gjorde sällskap med mig på stan.
Trots att jag är fattig nu så lyckades AZ lura med mig på att gå till vårt favoritställe å käka.. Dyyyrt, men ack så gott :P Det är inte för att det är mysigt, det är mittemot Centralstation, tan för att det är hur god mat som helst där. Restaurangen heter typ Panda och är en thailändsk restaurang.. Jag äter alltid Kyckling Thai, så den är absolut att rekomendera :)


Käkar Kyckling Thai

Onödig information från stockholmslyan:
Jag brukar alltid lägga mig före AZ å oftast hinner jag somna innan hon lägger sig.. Men när hon ska smyga in å ska lägga sig brukar jag vakna till å säga något lustigt som jag sedan inte kommer ihåg dagen efter. Det har hänt flera gånger tydligen :S :P För några nätter sedan så hade jag satt mig upp å kollat på henne och sagt; "vad gör du?" å flinat som fan.. Haha.. Hon var precis påväg att lägga sig under täcket, hon blev helt ställd eftersom hon trodde att jag sov, samtidigt som det kändes som om att hon hade gjort något fel :P Hon hade inte direkt svarat, men jag hmmade, skrattade lite å vände mig åt andra hållet och fortsatte sova :P
Konstigt sånt där när man blir väckt, man lixom drömmer fortfarande..

Idag fyller Antonia år, så grattis till henne! Hon fick en minidator av oss, å jag är då ganska säker på att hon blev glad :) Grattis, grattis till 19-åringen!

Det var allt för ikväll.. Nu ska jag kika lite på Weeds å sedan läsa.. Å ni vet redan vad jag läser :P


Pusshaj!



"Moster Mimmi i Tåckålm"

Det har gått bra på skolan idag.. Vi har redan löst 6 uppgifter var på våra problemsamlingar för denna vecka.. Nu behöver jag bara klara 2 till innan fredag så ligger jag bra till inför nästa problemsamling.. Å som förhoppningsvis kommer leda till att jag får mina 3 bonuspoäng innan tentan.. Det beror på den där inlämnade induktionsuppgiften också, jag har lämnat in den för andra gången nu, så jag hoppas verkligen att den blir godkänd denna gång!

Idag tränade jag själv, eller själv var jag väl inte eftersom att det var ett gruppträningspass, men jag menar utan AZ.. Det var duktigt gjort av mig tycker jag.. För det e så svårt att släpa sig iväg på träning, betydligt lättare när man e två om saken för då är det ingen som vill dra sig ur, iaf inte före den andre :P
Men efteråt är det ju alltid skönt, vilket det var även idag, så beröm till mig själv där..!

Jag har bestämt mig för att åka hem till Hudik på fredag.. Det känns riktigt skönt. Jag saknar alla! Antonia fyller år imorron också å snart drar hon till fjällen å då vet man ju inte när man ser henne nästa gång.. Så det stämde bra denna helg, å dessutom så fyller Max (2!!!!!) år nästa vecka så då kan jag passa på att gratta honom också.. Lite deprimerad blev jag när jag hörde att det var Magnus helg denna vecka.. Men jag hinner träffa gullpojken några timmar på fredag iaf, å jag längtar så!! Maxen brukar ringa mig ibland :P Han säger: "Mimmi, moster Mimmi, tåckålm".. Jag tror minsan att han saknar mig lite också :) Han är så söööt!!!!

Nu börjar jag äntligen få lite ordning på min externa hårddisk som jag köpte för drygt en vecka sedan.. Den har krånglat en massa å verkligen gått mig på nerverna, egentligen är det väl kanske datorn som jag borde ha varit irriterad på för det var den som inte kunde "installera" hårddisken.. Det har den fortfarande inte gjort, men ibland fungerar det ändå, å jag har hittat endel trix som gör att det nästan fungerar varje gång nu :) Det får duga för tillfället.. Äntligen kan jag spara alla serier.. Synd att det är typ 3 år försent bara, en massa avsnitt som gått förlorade..! Men men, bättre sent än aldrig :)

Det var allt för mig idag, inte så mycket intressant kanske, men that's life. E så sugen på att läsa bok nu så jag kan inte ens koncentrera mig på att försöka komma på något att skriva om :P Har kommit mer än halvvägs in på andra boken, så jag kommer garanterat hinna läsa ut den innan permiären :) Som är om 10 dagar!!!!


Go'natt!



Bli Älskad!

Fredagen var betydligt bättre än dagen innan! Jag gick på seminariet å jag klarade nästan 4 hela uppgifter, vilket var bra för att vara jag :) Jag kommer fortfarande måsta komplettera, men jag är inte ensam om det så det ska väl gå bra..! Föreläsningen som var på eftermiddagen var helt ok, bara att tiden gick så otroligt sakta.. Men när den äntligen var slut så åkte jag upp till universitetet där jag mötte upp AZ å vi gick å tränade.. Det blev fredagsmysträningen - BodyBalance! Jag börjar gilla det mer och mer nu, det e en perfekt start på helgen. Å dessutom så får man faktiskt träningsvärk trots att det känns som om att man bara stretchar hela tiden :)
När det var klart så åkte vi hem.. Vi började städa för det såg förjävligt ut här hemma.. Men efter ca 1,5 timmar var det som himmelriket igen :) Jag lagade till lite tacos å sedan blev det idolmys! Eddie skulle ha åkt ut å det var ingen snack om saken!!!!! Han sjöng falskt å hade ingen utstrålning å jag bara skämdes när jag lyssnade på honom.. Men men.. Jag hoppas verkligen att han åker ut på fredag, då har vi de bästa kvar sen! För jag blev faktiskt riktigt impad av Calle, han har då växt som fan under tiden som varit! Det är roligt att se förändring..
När idol var slut tog vi fram PS2 och Singstar som AZ hade tagit med sig ner från Gnarsp :) Å vi sjöng å vi sjöng, jag vet inte hur länge.. När klockan var typ 01.00 drack vi till och med ett varsitt glas rött vin å hade det väldigt mysigt.. Vi sjöng i duett å försökte klå ett specifikt rekord, haha, tror att vi sjöng samma låt i över 2 timmar å trots det så hamnade vi bara på 2:a plats när vi bestämde oss för att sova :P

Hela lördag dag gick åt till att klå rekord på andra låtar :P Å vi var kungar! Åsså testade vi låten som vi sjungit hela natten innan å då tog vi första platsen på en gång :) Vi behövde bara sova över det så gick det bra! Det är riktigt roligt med Singstar.. Fast nu börjar jag bli lite less på det där låtarna å hon hade bara en skiva, så vi får se till att skaffa oss några fler så att man inte kan alla låtar utantill :P
Lite spontant bestämde jag mig för att gå ut, AZ skulle ändå på middag på juridik, å att sitta hemma själv e ju inte så roligt, speciellt inte en lördag.. Å Emma var sugen så det var inte så svårt, å hennes vän Lina ville också gå ut så vi sa att vi skulle förfesta hemma hos henne eftersom att hon bor på Söder å det var där vi ville gå ut..
Det var en väldigt händelserikkväll :)


Gör mig redo för utgång

På tunnelbanan in mot centralen stötte jag på AZ:s klassvän Felicia & hennes kille, vilket verkligen var ett sammanträffande.. De bor inte alls mot Sundbyberghållet å så vitt jag visste så skulle Felicia också på festen, men icke, dessutom klev dom in i samma vagn som jag satt i, de hade åkt fel, skulle egentligen ta den andra blåa linjen mot Akalla för att hälsa på en vän.. Jag tycker att världen är liten! Å när vi sitter där går det förbi en man som jag träffade förra helgen på centralen..

(Förra helgen: Det var ju Halloween å jag hade på mig en massa silvriga å glittriga saker.. Jag väntade på tunnelbanan mot Universitet när det plötsligt kommer fram en man och hälsar på mig, konversationen blev ungefär såhär:
Främligen - "Glitter och glamour ser jag.."
Jag - "Jo men visst vettu"
F - Han streckte fram handen och sa sitt namn
J - "Mimmi" sa jag å blev lite fundersam på vad det var för snubbe
F- "Är det Nina eller Karin du känner?"
J- Då fattade jag att han skulle på en glitter&glamourfest å att han trodde att jag också skulle på den, jag blev genast röd om kinderna när jag sa som det var till honom.. "Öhh, nee.. Jag ska på fest på universitetet.."
F - "Jaha, oj.. Vad pinsamt det här blev.."
J - "Nää då.. öhmm.."
F - "Okej, ne men.. Vad går du på universitetet då?"
Osv.. Vi stog å småpratade hela tunnelbaneresan å det hela kändes bara konstigt å obekvämt.. Men men :P Det var rätt roligt också..
)

Det jag ville säga med det var återigen att världen är liten! Hur stor chans är det att stöta på samma människa igen, på en annan plats, å i en liten tunnelbanevagn.. Tydligen är chansen ganska stor..
När jag kom fram till centralen var Emma inte där å hon var försenad, typ en halvtimme.. Det var lite drygt, men vi möttes upp på Slussen iaf.. Därifrån tog vi tunnelbanan mot Farsta Strand å hoppade av på Blåsut.. Då visade det sig att Lina också var försenad så hon var inte hemma än.. Så vi satte oss i hennes trapphus å sprätte en öl :P
Vet inte hur länge vi väntade på hennes 30-45 minuter kanske, men det var lungt..
Vi satt hemma hos henne å snackade å lyssnade på musik, hennes arbetskollega Anna kom också, å när klockan var över midnatt begav vi oss mot Medis..
Vi letade efter; Ett ställe, men hittade det aldrig å det verkade inte vara någon som vi frågade som visste vart det låg heller.. Å medan vi letade så såg vi Mammas pojkar - Bobby, han stod som entrévärd eller något liknande till; Hotellet (?).. Det var roligt att jag såg honom bara för att jag har följt varje avsnitt av det programmet.. Kändes också som ett sammanträffande :S :P Han nickade ett hej till oss när vi gick förbi å vinkade att vi skulle komma in.. Men vi gick vidare..
Gick in på Kvarnen istället.. Jag trodde att det bara var en liten pub, men det var ju rätt stort där inne, så jag blev positivt överraskad :) Två dansgolv å en stor avdelning med sittplatser, perfekt!
Vi satt å pratade typ hela kvällen! Några trevlig män satte sig brevid oss å det blev genast en massa kackel på alla :) Tiden gick fort å sedan var det dags att gå hem..

Jag och Emma drog in till centralen å då kom vi på att vi var hungriga, så vi gick till MackeDonken :)
Vi beställde, fick hamburgarna å satte oss alldeles brevid kassorna.. Då plötsligt dramat bröt ut!
Två män började slåss å puttas.. En av dem sprang rakt mot oss, för att sedan gå in genom personaldörren bakom kassorna.. Den andre sprang efter.. Men då blev den förste utputtad av personalen flera gånger om.. Så båda hamnade typ 1,5-2 meter ifrån mig och Emma, vi satt som förstenade å visste inte vad vi skulle göra.. Det slogs, men sedan började den förste mannen springa igen.. Han sprang ett varv runt i lokalen å sedan kom han tillbaka mot oss å hoppade dykandes över kassadisken! Värsta jävla dramat, den andra kommer efter å skrek att han ville ha tillbaka sina 155 000 ikväll! Tror att den förste sprang ut genom bakvägen eller något.. Personalen fick lugna ner den andre, för han fortsatte skrika ett tag, men sedan blev det lugnt å jag vet inte vart de tog vägen.. 10 minuter senare ploppar det upp 2 poliser som såg helt bortkommna ut.. Tror inte att det kunde göra så mycket åt saken.. Jag och Emma struntade i det å gick till tunnelbanan..
Där skilldes våra vägar åt, så jag var tvungen att vänta själv i 10 minuter på att Hjulstatåget skulle komma.. Men det var inte heller tråkigt för då kommer det fram en väldigt trevlig kille som börjar prata med mig :) Så tiden gick fort.. Tror att jag kom hem typ 4.00-4.30.. Så det var jävligt sent.. Men jag hade haft det riktigt skojj!

Igår var det en slappsöndag som vanligt :) Jag & AZ kikade på en massa avsnitt av True Blood, det gillas! Å jag åt fruksallad, det är så fräscht, gott och svalkande!
Det hände väl inte så mycket mer tror ja :/
Joo, vi såg på; Ensam mamma söker! Har kikat på nästan alla avsnitt å igår var det det sista avsnittet! Å jag började grina.. Av lycka! Om man brukar grina på grund av lyckliga slut på film så var det absolut tillåtet att göra det nu, för det här var på riktigt! Jag fattar inte.. Finns det lyckliga slut i det verkliga livet..!? Jag har så svårt att tro på det, men när man såg dessa par, när de äntligen fick vara tillsammans å säga sin kärlek till varandra.. Det bara gnistrade kärleksstrålar om dem! Alltså det var så lyckligt och fint att jag fick upp hoppet för kärleken! Det var så härligt, så underbart å det visade helt enkelt att det trots allt är kärleken som är livet!! Men som alla andra undrar jag; När händer det mig..? När har man turen att älska och bli älskad av en annan människa så oändligt mycket?!



Nu blir det "När jag hör din röst" å sedan läggdags.. Sov gott!

1% smartare!

Riktig deppdag idag! Fy fan vad jag kände mig världelös! Gick på den tidigare föreläsningen för att få lyssna på den bättre läraren för en gångs skull.. Näe, men självklart var han sjuk idag så jag fick iaf lyssna på Kina.. Å jag fattade ingenting!! Det kopplade inte i överhuvudtaget.. Blev så less!!
Fick även tillbaka induktionsuppgiften, å den måste jag rätta till om jag ska kunna få en av de där poängerna inför tentan.. Kändes ju också väldigt roligt.. SUCK...
Sedan skulle jag försöka jobba med mina seminareuppgifter å det gick också åt helvete! Det är så himla svårt, å jag har ingen att diskutera fram svaret med.. Ingen som jag umgås med går i samma grupp som mig. Det är på såg hög svårighetsnivå, jag är så stressad, får panik! BLÄÄÄÄÄÄÄ!!!

Att studera är verkligen krävande! Aldrig har jag känt att livet går så upp och ner, så instabilt.. Ena stunden är det skitbra å andra är det piss.. Ibland frågar man sig om det är värt det (det gjorde jag idag, å jag har fortfarande inte kommit fram till något svar) å ibland så stromtrivs man! Känns som om att jag har tagit mig vatten över huvudet.. Nee, jag vet inte.. Jag har ju klarat alla småtentor, så helt bortkommen kan jag ju inte vara.. Men jag är så nervös inför det två stora sluttentorna, jag har tittat litegranna på gamla tentor, å jag fattar verkligen ingenting. Hade inte klarat en enda uppgift, kanske fått nån liten poäng för att ha försökt, men inget mer än så..
Skulle bara vilja plugga på det som vi redan har gjort, gå tillbaka å gå igenom allt, men det hinner jag inte. För det kommer hela tiden nya saker, som jag också ska hinna lära mig innan tentan, å det är uppgifter hit å det är kompleteringar dit! Skolskitdag!

Skulle bara vilja vara sisådär 1% smartare så skulle livet vara mycket härligare! Men det är väl så med livet, inget ska vara lätt inte, man ska kämpa sig fram. Å visst jag gillar utmaningar för det är då man känner att man kommer någonstans.. Men det finns vissa gränser, å jag ligger precis på kanten på en sån gräns nu, redo att falla ner på någon sida.. Frågan är bara vilken..

Jag fick råd av syster Jessica att ta det lungt, slappna av och känna efter.. Å jag vet, att hon vet vad jag menar, hon har själv studerat å vet hur den här sortens press känns.. Jag är inte rädd att misslyckas, men jag vill inte misslyckas! Vi får se hur jag känner imorgon, som sagt studentlivet är som en berg- och dalbana...

Nu ska jag kika på One tree hill och sedan blire Heroes..

Sov gott å jag hoppas att ni har haft en bättre dag än vad jag har haft!

Biljetterna är bokade :D !!



Detta inlägg kommer endast att ägnas åt New Moon!
Idag släpptes ÄNTLIGEN biljetterna.. Jag blev alldeles ivrig när jag fick reda på det, typ vid 08.30-tiden.. Jag ringde bla. å väcke Hanna för att höra om hon ville följa med, AZ ringde jag till strax innan hon skulle göra sin första tenta (som om att hon inte hade annat att tänka på lixom), letade nummer till folk, å allt möjligt..
När jag visste hur många det var som skulle med så gick jag upp till datorsalen i skolan å skulle boka, man vet ju fan inte hur fort biljetter går åt här!
Men tro på fan att det inte gick att gå in på sf.se.. Jag fick nå fel, alla andra sidor fungerade, men såklart inte den jag ville in på.. Otur! Vännerna sa åt mig att lugna ner mig, men hur ska man kunna göra det, jag ville ju verkligen gå på premiären..
Men de lyckades lugna ner mig, sa att inte hela världen var ett lika stort fan som jag.. Hehe.. Så jag satt kvar i skolan till typ 14.00 tror ja.. Lyckades till och med lösa lite uppgifter, men det var svårt, vi hade tack och lov en lång pratstund ägnad åt just detta underbara ämne :)

Väl hemma gick jag direkt in på hemsidan å här fungerade det, det var en otrolig lättnad! De enda som kunde följa med var jag, AZ & Emma.. Isabelle trodde först att hon kunde följa med, men såg att det hade blivit ändringar på schemat.. Så jag bokade bara för oss tre..
15 minuter senare ringer Isabelle upp å säger att hon har fixat så att hon kan vara ledig ändå, SHIT.. Jag hade ju redan bokat då, å det är ju inte helt säkert att det just fanns en plats kvar brevid oss längre, för platsantalet sjönk hela tiden..
Men jag gick in å skulle boka åt Isabelle, då var bara grejen den att jag inte kommer ihåg vilken rad vi satt på :S Hehe.. Men vi chansade, så för Isabelles skull får vi hoppas att hon får sitta brevid oss, när hon faktiskt kommer ända ner till Stöckhölm för att gå på bion :)

Det blev alltså på Söder, klockan 18.30, Salong 1!!! Ska bli så jäkla nice! I love this story! Längtar!



Jag har sett alla traillers, teasers m.m å jag bara älskar det! Lite synd att jag inte har kunnat hålla mig för nu känns det nästan som om att jag redan har sett hela filmen :P Hehe.. Fast det gör iofs inget, jag har ju sett Twilight minst 15 gånger redan.. Haha.. Å jag lessnar aldrig, snart kan jag varenda replik å så kommer det även bli med New Moon :)
Jag hoppas bara att jag får lite bättre känsla för varulvarna än vad jag har fått av det jag har sett på trailers.. Det ser lite för overkliga och tillgjorda ut. Jag vet att denna Twilight-serie räknas till typ science fiction eller nått, men jag tycker ändå att det mer är som drama.. Alltså jag tycker att de är mer verklighetstroget (trots att det handlar om vampyrer), å då förstör bilden av det litegranna när jag har sett dessa varulvar eftersom att de ser så himla tillgjorda ut! Men vi får se.. Det blir säkert en kanonfilm vilket fall :)

Jag har bara ca 50 sidor kvar av första boken nu.. Sen ska jag börja hugga in på tvåan igen.. Så jag borde hinna innan vi ska på premiären! HIHIHIHIHII! Det kommer bli so fucking nice!!!



Så nu ska jag läsa lite mer på denna bok, å sedan är det läggdags! Dröm sött allihopa! Å kolla på Twilight om ni inte har sett den, å sedan kommer ni måsta läsa boken också :)


17 dagar kvar!!

Det har varit så mycket att göra ihelgen så jag har inte hunnit skrivit något.. Men i fredgas efter skolan så var jag, AZ & Rebecka på stan.. Vi lyckades hitta kläder till mig som jag skulle ha på Halloweenfesten :) Det blev en metallsilverklänning, med silverglittriga strumpbyxor, silverdiadem, silverörhängen, silverglitterspray, silverögonskugga, m.m.. Vet inte riktigt vad jag föreställde men jag sa att jag var en discokula eller något liknande :P Jag var utklädd iaf..!
När vi varit på stan i några timmar åkte vi hem, softade lite, lagade mat å sedan var det bara att hoppa in i duschen för mig. För klockan 20.45 skulle jag befinna mig inne på bion, på Hötorget :) Jag blev bjuden och vi såg på; This is it.. Den var väl sådär, jag visste ju att det bara skulle handla om hans repetioner å så, men trodde kanske ändå att den på något sätt skulle likna en film mer än en dokumentär. Men så var det ju inte, det som var intressant var väl att man fick se hur Michael Jackson betedde sig mot sina kollegor och dansare. Å han var inte annat än snäll, sa love och bless you typ hela tiden.. Å självklart spelades det BRA musik hela tiden :)
Efter bion blev det några öl på Metro (?) vid Sveplan :)

I lördags åkte jag till Elin & Alex vid 12.00-tiden.. Blev bjuden på mat som vanligt, å det var gott som vanligt.. När jag kom så låg både Elida&Alex å sov, de sov tråkigt nog större delen av tiden som jag var där. Men Elin var vaken å vi snackade om allt mellan väder och vind som vanligt :) Det gillas! När sömntutorna vaknade så visade det sig att Alex hade legat i sängen å tjuvlyssnat på våra samtal :P Hahaha.. Men det gör inget han får veta allt som vi pratade om ändå, det är så typiskt Alex bara :) Jag fick några kramar av Elida innan jag var tvungen att åka hemmåt igen..!
När jag väl var hemma så var jag försenad som vanligt :S :P Så jag fick skippa förfesten med de andra å göra iordning mig här hemma istället för att åtminstonde komma i tid till självaste festen :)
De hade pyntat å donat på Gröna Villan hela dagen, å det märktes kan jag lova, det var jättefint :S hemskt? eller vad man säger när det har pyntats till Halloweenfest..
Det fungerade som vanligt; man fick en fördrink, på botten av glaset stod sittplatsen, tror att jag hade nummer 64 (jämna nummer till tjejer och ojämna till killar, så att man alltid sitter varannan å på rätt sida), öl till förrätten som för övrig var tomatsoppa, snaps någonstans där emellan, 1 vinflaska delat på 3 till huvudrätten som var någon sorts köttfärspaj och PUNCH såklart till desserten som var havregrynsröra :S med vanlijsås.. Allt var mycket gott, å de bästa sångerna sjöngs å det var allmänt bra stämning :) Det är så roligt att gå på dessa sittningar, å man lär alltid känna nytt folk.. Speciellt de som man sitter brevid eftersom att det oftast inte är folk som man redan känner..
När middagen var överstökad blev det dans :) Vet inte riktigt hur länge vi dansade, jag glömde bort tiden helt. Men e iaf ganska så säker på att vi gick bland de sista :P Jag ville varken åka hem själv eller sova själv (AZ åkte spontant till Hudik samma kväll) så jag tvingade med lite folk hem till mig.. Lovisa, Johan & Lasse blev de lurade :P När vi kom hem lagade jag till lite nudlar, haha, det var det enda jag hade att bjuda på, men jag måste då säga att det var riktigt gott å jag tror att de andra också uppskattade det!

Söndagsmorgonen är nästan alltid samma som alla andra söndagsmorgnar.. Det blev att vi köpte pizza å kikade på; Dumpa honom.. Pizzan var otroligt god, filmen var ganska bra.. På eftermiddagen åkte mina sovkompisar hem och jag blev ensam igen.. Men det var rätt skönt ändå, startade AZ:s dator å började kolla på True Blood.. Å dom är jävligt bra!! Jag fastnar så lätt i serier, det här är inte bra.. Undra om man kan vara beroende av serier :S :P?
Men när klockan blev ca 21.00 var det bara för mig att dra in till centralen, jag skulle nämligen möta upp Vickan som skulle sova hos mig (yes, slapp alltså sova själv en till natt), när jag kom fram mötes jag av MASSA poliser! Tänkte att du har det hänt något hemskt, nått bombhot eller nått.. Mötte säkert 3 grupper av poliser med typ 10stycken i varje.. Fattade ingenting :S Jag som blir rädd så fort tänkte att jag verkligen hade hamnat på fel plats vid fel tillfälle.. Men jag vågade mig upp till självaste centralhallen, för att kolla på vilket spår Vickan skulle komma å då hörde jag en massa rop, skrik å fyllon.. Innan jag uppfattade vad de ropade stog jag som förstenad, alldeles för rädd för att röra mig :P Men sedan insåg jag att de ropade ord som; AIK, SM-GULD osv.. HAHA, då fattade jag att det var en massa fotbollsfans som hade sett matchen å tydligen så hade vi vunnit å det firades för fullt :) HAHA.. Snacka om vilken lättnad det blev för mig då.. Det var bra drag på hela stationen, ibland kändes det som om att en hel tunnelbana vällde ut med skrikandes AIK-are..
Jaja, jag lyckades iaf möta upp Vickan och vi åkte hem till mig.. Vi pratade om allt möjligt, men ganska snart insåg vi att det var läggdags..

Igår vad jag en dålig människa! Dålig, dålig, dåligt..! Jag pluggade inte ett skit! Jag orkade bara inte. Det kändes som världens jobbigaste grej att ta upp kollegieblocken så det blev aldrig av. Istället kikade jag på True Bloog, så nu har jag sett de 9 första avsnitten och som sagt serien är riktigt bra! Sedan kollade jag klart på säsong 2 av Weeds, det slutade ganska dramatiskt om man säger så, shit!
Men när alla serier var färdigtittade visste jag inte vad jag skulle göra.. Så då kom jag på att jag kunde läsa första boken ut Twilightserien; Om jag kunde drömma.. Jag har läst den och de andra tre förut, men det var ett tag sedan och dessutom är de så jävla bra!!! Film 2; New Moon, kommer ut på bio om 17 dagar, jag LÄNGTAR!!! Det vore nice om jag hann läsa ut andra boken (igen) också innan jag går på bion så att allt är färskt :)
Jag läste tills mina ögon inte kunde se längre.. Det blev alltså mer än halva boken innan jag somnade..

Nu när jag pratar om den blir jag så sugen på att gå å läsa, så jag ska göra det nu.. Sist jag slutade läsa var jag när Bella hälsar på The Cullens för första gången :)




Bye Bye!


RSS 2.0