Semifinal!

Idag har jag varit på skolan från 9-18 å mejt labrapport heeeela tiiiden! Det gjorde vi igår eftermiddag med å då krånglade programeringen som bara den, det har den även gjort större delen idag. Det har varit väldigt jobbigt och frustrerande när man inte vet som är fel! Vi använder oss av ett datorprogram som heter Comsol å i den gör vi: funktioner, program, grafer m.m Så för att räkna ut och sammanställa alla värden måste vi först programera in rätt sorts program och funktion. Det är väldigt behändigt när det blir rätt, för då kan man spara dessa program och får då lätt fram sina relevanta värden och resultat.. Tror att vi lyckades få till det sista i slutet av dagen, men måste kontrollera det med en handledare imorgon så att de kan kolla om våra värden är rimliga. Om så skulle vara fallet kan vi börja skriva labrapporten, å då går det rätt så fort ändå. Det som tar tid är att få in alla formler, grafer och tabeller på ett snyggt sätt.. Så det känns rätt så najs, fick lite extra energi när tentan gick så bra :))

Vid 18-tiden åkte jag, AZ, Niklas, Marcos, Johan & Sean till Sollentuna. Vi köpte oss en varsin hamburgare och gick in i idrottshallen för att kika på Lovisa när hon spelade semifinal i VollyBollen :) Vi hade gjort ett skylt med en bild på Lovisa och där det stog; GO LOVISA! Hon blev riktigt glad å vi var en mycket bra hejaklack! Det var otroligt spännande, de spelade verkligen asbra! Dock så förlorade dem med 3-1 i set.. Tråkigt! Men än har de fortfarande chansen att gå vidare, så vi har inte gett upp hoppet :)

Igår hann jag föresten med att träffa AnnaMia och Elwin en sväng :) Det var otroligt skoj att träffa lillgrabben för första gången! Han var hur fin och gullig som helst! Det känns så overkligt att min goda vän har gått å blive mamma! Helt sjukt, jag är så glad för hennes skull! Det är så vackert!

Nu ska jag ta å packa för imorron bär det av mot underbara norrland :) Jippi! Jag längtar som bara den nu faktiskt, känns som om att det var en evighet sedan som jag var hemma.. Ska försöka hinna med att träffa så många vänner och släktningar som möjligt, framför allt mina två favoritgrabbar; Max & Fabian <3
Så vi får se om vi hörs imöran.. Hare gött allesammans!


PussPuss!!

Hur är detta möjligt :S :D!?

Vad ska man säga!? Det är helt otroligt! Jag fattar ingenting, hur är detta möjligt :P! Helt sjukt! Jag är fortfarande chockad! Jag klarade tentan!!!! Jag fick dessutom ett bra betyg, C! Det lägsta godkända är F å högsta är A, å jag fick C!! Så härligt! Underbart! Jippi :)) Så nu sitter jag å njuter av en påse godis, det förtjänar jag verkligen :)

Såååå sköööööönt! Ni förstår inte vilken överraskning det blev när jag såg; Kursbetyg C.. Helt fucking sjukt :P Yees, så det är en mycket glad och nöjd MimmiCaroline som sitter här å skriver just nu :D

Niklas är här nu å han, jag och AZ ska kika på Ghost å mysa på, för Niklas klarade också tentan :) Så lovely!
Men vi hörs imorron då gott folk :)

PusselipussPuss!!

Labrapport på labrapport..

Imorgon smäller det :S Vi får tillbaka tentan då..! Det kommer inte bli så trevligt. Men ändå skönt att veta hur det verkligen ligger till så att jag kan ställa in mig på det..

Jag har inte skrive på länge nu men jag har varken haft tid eller ork.. Förra veckan var så jädrans intensiv. Vi hade en labrapport att lämna in på torsdagkväll å en muntlig redovisning på fredagen. Så det var fullt ös på skolan hela veckan. Kom hem vid åtta-tiden, hann inte laga nå mat, hann inte träna å orkade inge annat än att gå å lägga mig i tid.. Så på fredagkväll slappade jag & AZ! Det blev lite tv-tittande å så hyrde vi en film; The Box. Den var totalt värdelös! Iofs somnade jag och AZ till å från båda två så det förstörde väl handlingen lite mer, men aa, totalt värdelös film iaf!!

I lördags begav jag mig till stan å mötte upp Johan. Jag hjälpte honom välja nya kläder å köpte även lite själv. På kvällen vare dags för fest, så jag, AZ, Niklas, Johan & Sean förpartajade här hemma :) Vi spelade spel däribland Våghals å det e ju alltid spännande :P Å när vi var redo åkte vi till Skrapan där Marcos hade fest. Där var det skoj, blev kvar rätt länge innan jag begav mig hemåt. Alltså ingen utgång denna helg heller..

Idag vare en ny laboration, så nästa tisdag ska den labrapporten vara klar. Jag blir så stressad! Det är ingen vila här inte å jag tycker att pressen ökar hela tiden. Det skulle sitta fint med en liten semester nu, men icke.. På fredag å måndag äre ju iaf röddagar, vilket betyder långhelg.. Men frågan är hur mycket jag kommer kunna ta det lungt eftersom att rapporten ska vara inne på tisdag.. Jag hoppas att jag kan ta mig lite ledig tid för jag, AZ och Niklas ska åka hem till kära norrland på torsdag eftermiddag :) Å jag stannar till söndag eller måndag.. Jag längtar så otroligt mycket till Hudiksvall nu! Vill träffa min underbara familj och mina underbara vänner <3! I need it!

Det får vara allt för denna gång. Tyvärr har jag inte kunnat lägga in nå bilder för jag använder AZ:s dator..
PussPuss!!

Sova, kissa, plugga, äta, skita, sova...

Idag mötte jag upp Jocke i skolan klockan nio, vi satte oss vid första bästa dator å fortsatte skriva labrapporten.. Det gick rätt bra men det är ändå segt och drygt. Vi höll på till 12.30 då vi tog lunch. 13.15 vare föreläsning, den höll på till 15.00.. Sedan vare dags för räkneövning till 16.00. Å när den var slut begav vi oss till datorsalen igen å fortsatte skriva på labrapporten. Det är inte bara ä ska jag säga er. Men ska tänka på så mycket å därför tare sån tid, men det är bara att hålla ut.
Jag kom hem vid sju-tiden.. Jag hade tänkt orka med att träna, men det fanns inte ens någon tid till det för jag var vrålhungirg!! Så så blev det med den träningen! Skit å rå! Får se vilken tid jag kommer hem imorron, vore så skönt att komma igång igen..

Sen jag hade fått i mig mat har jag bara sutte framför tvn. Har kikat på; Dating in the dark, Desperate Housewives & Cougar town.. Nyss blev jag typ våldtagen av min roomie, hon är helt crazy! Ibland skärmmer hon mig, hahaha :P

Iaf så glömde jag berätta att Mr. Holst har lagt ut facit på nätet nu. Å om jag ska vara ärlig så ser det inte ljust ut. Får nog räkna med en omtenta i augusti tråkigt nog.. Det enda hoppet jag har är att jag kanske lyckats skrapa ihop småpoäng på lite olika uppgifter. För jag kommer inte riktigt ihåg hur jag har svarat å man vet ju aldrig hur de rättar.. Men aaa, det ser inte ljust ut.. Suck..

Alltså nu har min mobil varit inne på lagning i över fyra veckor! Hur lång tid skare ta..! Vill ha den nu! Vill kunna lyssna på musik å ha en massa sms å allt annat som går på den mobilen men inte på den här!

Näe, nu ska jag ge mig.. Ska gå å lägga mig å läsa HP :)


PussPuss!

Mamsen på besök :)

I onsdags hade vi bara föreläsning till 12 så jag käkade där å sedan åkte jag hem. När jag kom hem fick jag för mig att jag skulle städa så det blev hög musik å fräsch lägenhet på någon timme. Jag slappade lite framför tvn å sedan lagade jag till lite mat. Efter det åkte jag, AZ och Niklas till centralen, därifrån gick vi till Rigoletto. På Rigoletto mötte vi upp Marcos, Johan och Sean. Jocke skulle egentligen också vara där men han hade gått å blive sjuk. Iaf så kom vi i precis lagom tid för att hinna gå på toa, beställa lite snacks å ta på oss 3D-glasögonen innan filmen började. Som jag sa sist så kikade vi på Alice i Underlandet. Filmen var rätt så bra, som man hade förväntat sig. Man går ju verkligen in i en helt annan värld. När filmen var slut blev det en massa mys framför gamla avsnitt av Greys Anatomy :)

I torsdags tog vi lite sovmorgon :P Det var egentligen datorövning 8.15, men pallrade oss inte till skolan förens vid 11-tiden. Iaf så hann vi med å göra alla datauppgifter ändå innan och efter föreläsningen. Så vi missade inget på att sova ut lite :) Hmm, vad gjorde jag sen då tro, det kommer jag nog inte ihåg. Det enda jag vet säkert är att jag kikade på Vampire Diaries på kvällen :) Å det var lika spännande som vanligt!


Sean softar efter lunchen :)

I fredags vare en tidig morgon. Vi hade vår första laboration. De hade redan delat in oss två och två, jag hamnade med Jocke :) Vi skulle göra 2 olika laborationer varav båda gick ut på att bestämma tyngdaccelerationen. Det tog hela förmiddagen att utföra alla försök. Sedan blev det lunch å efter det vare datorövning hela eftermiddagen. Jag fattade typ ingenting, vi skulle börja lära oss programering. Som tur var fick jag hjälp av underbara Benji så jag klarade det å han beskrev hur jag skulle göra mycket bra också :) Är väldigt tacksam för det! Sedan åkte jag hem. Slappade framför tvn. AZ och Niklas kom också å vi kikade lite på Let's Dance. Vi bestämde oss för att gå å köpa godis, å där på filmhyllan hittade jag underbara NEW MOON :) Jag kmöpte såklart fanclub-versionen :P Alltså själva filmen då såklart och två extraskivor med endast en massa extramaterial :P Vi alla kikade på den å sedan blev det läggdags, jag var så trött..

I lördags gick jag upp i tid för att hinna till centralen till 11.30. Jag mötte upp mamma som kommit på besök :) Efter mycket om och men lyckades vi låsa in hennes bagage å sedan begav vi oss ut på stan. Först blev det faktiskt en fika i kulturhuset å sedan blev det ett jädrans rännande mellan alla HM-butiker :P Haha, så lustigt. Vi tillbringade faktiskt hela dagen endast inne på olika HM-butiker. Det är bra, fina kläder och billigt där :) Mamma köpte en skjorta, kofta och sjal till mig :) Tack så mycket mamsen! När vi båda var helt slut i kroppen åkte vi hemåt. Mamma fick se vår fina lägenhet för första gången och blev imponerad :) Det var roligt, för vi har faktiskt en väldigt fin lägenhet. Det är då rakt inte många studenter som bor som vi gör, vi har haft en sån jädrans tur :) När vi orkade röra på oss igen gick vi å handlade lite mat. Sedan lagade vi till en liten förrätt med skagentoast och varmrätten bestod av klyftpotatis, kött, aioli och sallad.. Mumsfilibabba :) Till det dracks det först lite öl å sedan rödvin. Det var mycket gott och trevligt :)
När vi pratat av oss och ätit oss mätta satte vi oss i soffan och lyckades på något magiskt sätt trycka i oss lite chips och dipp samtdigt som vi sjöng SingStar :) Hehe, det var skojj att sjunga mot mamsen! När klockan blev sent gick vi å la oss.


Fina mamsen som äter sin förrätt :)

Igår sov vi ut, tog en lugn och skön morgon framför filmen; The Bucketlist. Efter det gjorde vi oss i ordning å gick en sväng runt Sumpan. På vägen tillbaka köpte vi oss lite Thaimat å käkade det hemma. Klockan gick fort å sedan vare dags att följa med mamsen till tåget. När jag släppt av mamma åkte jag hem igen.. AZ låg helt död i soffan så jag joinade henne med en massa avsnitt av Sex and the City. På kvällskvisten blev det lite värming av matrester å sedan kikade vi på Ballar av stål. Haha, helt sjuka människor det finns alltså. Den där stripparen var ju helt galen, jag skulle skämmas ihjäl om jag såg honom live :P Skoj iaf! Efter det blev det sängen och bokläsning. Vi båda läser Harry Potter igen, jag är på mitten av den andra och AZ på den tredje :)

Idag var jag i skolan klockan nio. Jag och Jocke hade bestämt möte då för vi skulle börja jobba med laborationsrapporten. Vi höll på å klura fram och tillbaka på den hela förmiddagen. Det är inte direkt de lättaste att skriva, å uträkningarna innehåller bara en massa felmarginaler som man måste räkna med på olika sätt. Väldigt drygt, inte alls som man är van vid. Klockan tolv gick vi å käkade å efter det var det datorövning. Så jag har verkligen suttit framför datorn hela dagen. När den var slut åkte jag hem, å sen jag kom hem har jag bara läst Harry Potter, käkat å kollat på tv. Nu skriver jag ju som ni ser detta blogginlägg å efter det ska jag nog ta å lägga mig i sängen å läsa igen. Är väldigt trött, allt tänkande tar slut på en :P

Det får vara allt för denna gång, för nu blev det så mycket text igen. Men jag tänker skriva igen imorron :)

PussPuss!

Denna väntan..

Om jag vaknade med ett leénde vet jag väl inte. Men den här dagen har då varit mycket bättre än igår.. Jag vaknade av mig själv vid åtta-tiden, å eftersom att jag inte skulle ha föreläsning fören klockan 13.15 så blev det en jädrans massa avsnitt av Sex and the City. När det blev dags att bege sig till skolan åkte både jag och Niklas dit samtidigt.. Dagens föreläsning var också huuur tråkig som helst! Å jag fattar inte ens vad han babblar i, allt är yrt och konstigt! Fy fan så tråkigt det var, tre timmar!! Efter det kom AZ och hon, jag, Niklas och Sean käkade lite innan vi begav oss till Rigoletto.. Rigoletto har den största biosalongen som jag vet om iaf, å vi har bokat 7 platser till Alice i Underlandet där tills imorron. Det är vi, Jocke, Marcos och Johan som ska dit å kika, det ska bli riktigt skoj :) Iaf så måsta vi hämta ut biljetterna idag så det var det vi gjorde där.. Sedan åkte jag och AZ hem. Vi satt å kikade på tv å snackade lite innan hon måsta lägga sig å läsa i sina urtråkiga juristböcker. För mig blev det till att kika på det nyaste avsnittet av Gossip Girl. Sen dess har jag bara latat mig och tryckt i mig en jädrans massa popcorn..


Ska bli sköj att se Johnny Depp, han är så bra :)

Som jag sagt så har jag ont i halsen, så jag tränade inte i söndags vilket gör att det bara blev två träningar den veckan. Å jag har inte kunnat varken igår eller idag heller för jag har dessutom kännt mig lite febrig. Jag hoppas att jag mår bättre imorron så att jag kan träna efter skolan innan det är dags för bion.. Imorron börjar jag 8.15, det känns astidigt å jobbigt.. Fast rätt skönt ändå för då slutar jag strax efter tolv, å då har jag ju flera ljusa timmar kvar på dagen :)

Jag går hela tiden in på fysiksidan för att se om Sören har lagt upp rättningsmallen för tentan, men det har han inte gjort än. Å jag hatar denna väntan, det är verkligen störigt. Jag vill bara veta hur det har gått så att jag kan ställa in mig på hur jag ska bete mig. Direkt efter tentan var jag helt säker på att jag hade kuggat mig, men ju mer jag pratar med folk destå bättre känns det. Å då vet jag inte om jag förvränger det jag själv har skrivit för att det känns så självklart nu eller om jag verkligen skrev "rätt". Egentligen spelar det kanske ingen roll om jag får facit heller, men om jag ser svaren så kanske jag kommer ihåg om jag resonerade på samma sätt eller ej.. Är så jädrans nervös.. Vore så tråkigt om jag kuggade mig, omtentan är lixom i augusti, då har man ju definitivt glömt bort allting! Så jag hoppas att jag klarade mig men ställer in mig på att jag kuggade (vet inte riktigt hur det ska gå ihop men :P)..

Näe nu ska jag dra mig till sängen. Jag ska läsa lite Harry Potter :P Hehe, jag har nämligen börjat läsa om dem igen också.. Har kommit lite längre än mitten på första boken.. Jag trodde att jag kanske skulle tycka att den var lite töntig, men det tycker jag inte, inte alls. Den är väldigt bra skriven och det är spännande :) Så god natt allesammans.

PussPuss!!

Tråkigt och Ensam..

Tråkigt, tråkigt, tråkigt å tråkigt!!! Precis så har min dag varit, från början till slut! Fy faaan vad tråkigt!!! Började dagen med att åka till skolan, var lite nervös inför den nya kursen som började idag, man har ju hört att den ska vara så svår av många..! Det första vi hade var bara en datorövning, de visade väl egentligen bara vad vi skulle använda för program och vart vi kunde hitta all information om kursen, inget spec.. Så efter det blev det en lång lunchrast som faktiskt gav oss möjlighet att sitta ute i solen på några kalla bänkar, det var ju trevligt måste jag säga.. Vi gick in å käkade lite mat å sedan vare dags för kursens första föreläsning.. Å den var katastrof! Fy fan vad tråkig den var. Läraren går inte ens att jämföra med Sören å allt verkar bara vara yrt! Känns inte alls nå bra att börja en kurs på detta vis.. Fya.. Våra dagar kommer vara mycket längre, ofta nu kommer det vara så att jag går från 8-17 om dagarna vilket känns piss, iaf med det här ämnet.. Inte på så bra humör just nu alltså..


Utanför AlbaNova och softar i den underbara vårsolen :)

När jag kom hem hade jag skitont i fötterna för jag har fått skavsår av de nya skorna, å halsen bara sved och kliade för jag håller på att bli förkyld och jag var helt slut av tråkighet.. La mig i sängen å läste bok ett tag men sedan lagade jag mat.. Nu har jag bara kikat på en jädrans massa avsnitt av Sex and the City å funderar på att göra det tills jag somnar. Är så otroligt uttråkad så det finns inte ord. Det här var ingen bra dag att tillbringa i Stockholm.. Hade för tillfället bara velat umgås med mina allra närmaste vänner och släktingar som finns hemma i norrland..!!


Precis efter att Johan dragit världens vurpa :P

Det är sånna här dagar som trycker ner en i små svackor, det kan vara så små saker som får en att känna sig dålig. Framförallt känna sig ensam! Jag umgås med folk hela dagarna, jag kan prata med folk precis när jag vill å ändå känner jag mig just nu som den ensamaste människan i världen! Va fan äre för fel på mig!? Vad begär jag av folk å varför håller jag på att tycka synd om mig själv!? Jag hade en sån här dag förra veckan också å jag fattar inte varför jag beter mig så.. Det enda jag kan komma på är att jag saknar kärlek. Jag klarar mig fint själv, jag står på egna ben, jag mår egentligen bra, jag trivs i skolan å med vännerna men det är inte det. Jag vill bli älskad och jag vill älska.. Det är så tomt på just den platsen i hjärtat och det skrämmer mig lite..


Lite korsordslösning på G..

Jaja, det där var den patetiska Mimmi som talade. Nu ska jag lägga ner denna negativitet å vakna med ett leénde på läpparna imorron :)

PussPuss!

Tentaplugg, tenta & tentafest :)

I torsdags gick jag upp klockan sju å begav mig till gymmet. Jag hade verkligen ingen lust men duktigt nog pallrade jag mig dit iaf :) När jag var färdig gick jag hem, duschade å åt frukost.. Sedan vare bara dags att börja plugga. Jag gjorde en övningstenta å det gick skit! Blev på väldigt dåligt humör. Gjorde även lite andra uppgifter från övningskompendiumet. Sedan blev det lunch å efter lite övertalning åkte jag till universitetet för att plugga med Marcos och Emmy istället för att sitta hemma själv.. Vi blev kvar där till typ sex-tiden då vi drog till Gröna Villan istället.. Emmy käkade lite å vi gjorde henne sällskap. Sedan åkte hon hem å jag å Marcos fortsatte att plugga.. Blev kvar till tio-tiden om jag inte minns fel.. När jag kom hem snackade jag ett tag med AZ men sedan vare bums i säng för att få så många sovtimmar som möjligt..


Lite paus i pluggandet när vi upptäckte att två stjärnor som kretsar runt varandra ser ut som en groda :)

Jag sov jätteoroligt den natten, var väl nervös inför tentan.. Både jag och AZ hade tenta klockan nio så vi åkte till skolan tillsammans.. Jag var asnervös å med all rätt kan jag säga, fy faan! Vilken jävla skittenta! Verkligen jättesvår! Jag tror helt seriöst inte att jag har klarat den. Jag satt så länge jag kunde, 6 timmar, men blev inge klokare på det.. Så jag tror att det blir en omtenta på mekaniken sorligt nog.. Men men, vi får se, det skulle ta max två veckor innan vi får tillbaka den.
När tentan var över åkte jag in till stan å mötte upp Carlii :) Det var så skoj att träffas igen, det var längesedan! Vi gick ett tag på stan men sedan åkte vi hem. Efter ett tag så kom AZ å Niklas å då åkte vi på Ica och Systemet. Det blev lite stressigt men vi hann käka å göra oss i ordning ganska lagom till sju :) Folk började droppa in å vi hade en väldigt trevlig kväll! Det var typ 40pers här ett tag :) En massa nya ansikten :) Riktigt skojj var det! AZ fyllde ju år, å både hennes å min klass hade haft tenta så det var många som ville fira till det lite :) Jag köpte föresten en rockring till henne :) Alltså en som är lite tyngre som tränar mage, rygg m.m.. Hon blev glad tror ja :) Folk var iaf kvar här rätt länge så det blev inget krogbesök vilket jag tyckte var skönt, jag orkade inte det..


Jag & Carlii busar :P

I lördags vare slappastugan :) Jag kikade på en massa serier å sedan blev det pizza.. På kvällen blev det fruktsallad och melodifestivalen! Å jag blir inte klok på människors smak, jag fattar inte hur folk röstade.. Erik eller Ola skulle ha vunnit! Men aja.. Sedan blev det film å mys.. Gick å la mig ganska tidigt för jag var så trött..


PartyPeople :)

Idag gick jag upp med piggare humör, började med en skön dusch och sedan plockade jag ihop lite.. Det blev en god frukost åsså väckte jag AZ å Niklas :) Jag ville ut i det fina vädret så jag lurade med dem på stan.. Äntligen köpte jag mig ett par nya skor, eller det blev faktiskt två par :) Det behövdes verkligen för de som jag hade var totalt sönderslitna! När vi kom hem slappade vi lite å sedan åkte vi å handlade. Niklas har köpt en kokbok med asiatiska maträtter i till AZ så vi bestämde oss för att laga till nått ur den. Å vi lyckades riktigt bra måste jag säga, det blev nån gröncurrygryta typ, stark och god :) Sedan dess har vi bara slappat framför tv och dator. Just för tillfället kikar jag på Wallander som går på fyran.. Men så fort det slutar ska jag dra mig till sängs. Imorgon äre nya tag med ny kurs å allt så då gäller det att vara pigg igen :)


Jag&Rikardo :)

Sov gott allihopa!
PussPuss!

Underbara vårväder :)

Igår gick jag till gymmet det första ja gjorde.. Hä gick väl sådär. Mittemellan lixom.. Men jag antar att det går lite upp och ner när man springer å sådär. Sedan duschade jag å så å begav mig till skolan.. Jag gick från Sveaplan med glädje. Å när jag gick där fick jag värsta nostalgikänslorna, jag ville bara vara kvar utomhus å leka :) Spela Ritz, hoppa kråka, trixa med fotboll å allt sånt där skoj man gjorde förut! Så fort det blev vår sprang man ut å lekte :) Så häärligt!


Så underbart väder!!

Men tillslut kom jag fram till skolan å då vare bara att sätta sig ner å plugga.. När klockan blev ett så gick vi till Erik som skulle gå igenom lite gamla tentor med oss :) Det var väldigt lärorikt..! Efter detta gick vi å satte oss för att plugga igen, men jag tappade koncentrationen helt! Å Mia hade hört av sig att hon ville ses så jag åkte in mot stan när klockan närmade sig fyra.. Vi gick å satte oss på ett café å kacklade å kacklade! Det var skönt att ventilera sig lite! Sammanfattningsvis kan jag väl säga; Jävla skitkillar!!
Jag åkte hem.. På kvällen hann jag snacka långa samtal med mamma, Jessica och Hanna.. Det behövdes, det var så mycket konstigheter som snurrade runt i min hjärna så jag behövde fylla den med lite vett istället :)


Vackraste, sötaste Mia!!

Idag åkte jag in till skolan för att ha de absolut sista undervisningstimmarna med Sören :'( Han repeterade alla kapitlerna och räknade några uppgfiter. Vi fick även en glimt av vår nya lärare som vi ska ha från och med måndag å han verkade ytterst konstig. Jobbigt när man har haft en sån bra lärare som Sören lixom.. När de två föreläsningarna var slut så applåderade hela klassen! Alla är verkligen asnöjd med honom! Han är best ever!


Denna bild har jag tänkt att få göra hela vårterminen :)

Sedan gick vi å pluggade i matstugan som vanligt.. Jag var dålig på att koncentrera mig även idag. Visst jag fick en del gjort men jag vet inte, jag orkar inte plugga nå mer nu.. Konstigt för jag tycker att det är skitintressant och roligt. Det som är svårt med uppgifterna är att veta vilket steg man ska ta, när jag kikar i facit så fattar jag precis allt å det känns jättelogiskt, så problemet är att lära sig olika tillvägagångssätt å lätt kunna se vad som är rätt..
Vid sju-tiden gick jag, Johan, Marcos och Benji å käkade pizza :) Det var faktiskt lägesedan nu, fast jag lära väl ta igen det på löpbandet imöran :P Det var iaf riktigt gott och vi hade trevligt!


Cooolt va :P?

Sen jag kom hem har jag inte gjort så mycket alls.. Snackat med AZ, Niklas å AZs föräldrar.. De har btw köpt en ny soffa till oss, en bäddsoffa :) Asnaajs! Den är verkligen perfekt! Det är jag väldigt tacksam för :) Imorron ska jag upp och träna å jag har inte bestämt mig för om jag ska dra till skolan å plugga eller om det blir mer plugg här hemma.. Jag får se hur jag känner imorron.. Men på fredag gäller det å jag hoppas att jag är tillräckligt förberedd så att jag känner mig relativt lugn och redo.. Vi får se, jag är mest ledsen att kursen är över..

Nu skall jag sova så att det inte blir för få sömntimmar dagarna innan tentan här.. Jag hoppas att ni sover gött allesammans så hörs vi imöran :)

PussPuss!

4 av 4 :))

Tjolahopp tjolahej :)

I fredags kväll kollade jag som sagt var på Disneys gamla version av Alice i Underlandet, å fy fan vad konstig den är! Helt sjuk, inget är direkt sammanhängande.. Väldigt speciell.. Men nästa onsdag ska jag och många till gå å kika på den som går på bio, vi ska kolla i 3D, det ska bli riktigt sköj :)


Den gjordes redan 1951..

I lördags vare en mysig morgon :) Men mot eftermiddagen så gjorde jag mig i ordning och åkte till Lovisa. Även Sean kom dit. Vi gick igenom alla muntauppgifterna.. Det gick bra för oss alla, jag kände mig rätt så förberedd inför måndagens munta.. När vi var färdiga gick jag å handlade å sedan tog jag pendeln och bussen hem igen.. Här hemma var André och AZ. Jag lagade lite mat å vi alla kikade på melodifestivalen.. Jag och AZ blev så jäkla förbannade! Hur fan kunde inte Crucified Barbara och Orsa spelmän gå vidare!! De var ju klart bäst! Haha, det låter kanske lite roligt att vi gillade Orsa spelmän men låten var så himla fin, vi båda blev alldeles varm i hjärtat när vi hörde den!! Jävlaskit att ingen av dem gick vidare! Väldigt tråkigt!! Andrés lumparpolare med flickvän kom hit å vi sjöng lite singstar å snackade.. Efter ett tag så gick de alla på krogen men jag stannade hemma. Jag kollade lite på tv å satt framför daton.. Jag gjorde alltså inte så mycket, tog det lungt bara. Sedan gick jag å la mig vid ett halv två tiden..

Igår vaknade jag å gick raka vägen till gymmet. Det gick bra att springa, orkade 20 minuter i streck men höll på i 30 min totalt som vanligt.. Jag gymmade å på vissa maskiner kunde jag öka vikten lite, så jag var väldigt nöjd när jag gick därifrån.. Jag kom hem, duschade å käkade mat.. Sedan blev det en hel del plugg, både inför munta och tenta. Muntan kändes bra, det var väl värre med tentan.. AZ kom hem på kvällen å vi kikade på tv samtidigt som vi började dona med ett litet musikquiz som vi kanske ska köra på fredag näre är ferre :) Å klockan nio blev det dags för; Catch me if you can. Jag har aldrig sett den förut, å den var väl bra :) Efter den blev det dags för sängen..


Coolt att det är en sann historia..

Idag åkte jag buss till Sveaplan som vanligt. Ibland brukar jag byta buss å åka till Albano för att komma till skolan å ibland så har jag gått. Idag gick jag då med glädje kan jag säga! Guud vilket fint väder :) Det är så underbart när gruset låter under skorna och solen skiner på en! Jag hoppas att det verkligen är våren som kommer nu å att inte vintern får ett återfall :P Väl framme i skolan vare nån dubbelbokning av sal, så det blev lite strul innan vi kunde börja.. Jag och Lovisa gick 10 minuter tidigare för att gå på toa och ta oss till muntasalen.. Jag var nervös innan muntan, men så fort jag fick reda på vad jag hade fått för uppgifter så kände jag mig rätt lugn. Två var jag då helt säker på, en var lite klurig å en hade han lite konstiga frågor på. Men jag lyckades klara alla å dessutom fick jag VG, högsta betyget på alla fyra uppgifterna :)) Sååå jääääkla naaaaajs!! Det känns riktigt skönt att jag satte det där :) Jag är så nöjd! Nu ska jag bara koncentrera mig på tentan.. Sköööönt!!
Vi käkade å sedan blev det dags för tutoriols.. Idag hade vi Erik igen, å han är ju bara bäst! Vi gick igenom en massa intressanta grejer, alltså vissa saker är så sjuk så man blir alldeles yr i huvve. Men coolt äre iaf :)
Efter den drog jag hem. Så fort jag kom hem satte jag mig å räknade på en gammal tenta. Det gick inte så jättebra direkt.. Det är en hel del att lära sig fortfarande. Så det gäller att ligga i de återståeende dagarna..

Nu har jag käkat mat å tänkte faktiskt slappna av resten av dagen för jag är helt slut i huvudet.. Det blir Svenska Hollywood fruar och Boston Teaparty ikväll. Dessutom så har Niklas komme hem från utlandet å har väl säkert en hel del att berätta :)

Det var allt för ida gött fölk! Hare fin fint!


PusselipussPuss!!

Mr. Holst!

Todeloo!
Få se nu, idag klev jag upp tidigt för att gå till gymmet innan skolan börja. Det gick inte sådär jättebra att springa idag, det blev bara en kvart i streck, men jag höll på i en halvtimme iaf. Efter det gymmade jag å det gick bra. Jag gick hem, duschade, åt frukost å begav mig till skolan. Idag vare den sista föreläsningen med underbara Mr. Holst :( Det känns mycket tråkigt, denna kurs har varit så rolig och givande. Åsså gruvar jag mig inför tentan som är nästa fredag.. Jag vill verkligen få ett bra betyg på den här kursen, vill inte bara precis klara mig, så det vore verkligen så himla tråkigt om jag skulle kugga mig.. Därför ger jag gärnet nu! Först så är det munta 2 på måndag, jag har övat å gått igenom de uppgifterna hela veckan å jag blir säkrare å säkrare för varje dag å ihelgen ska jag prenta in dem så att jag klarar det på måndag å så att jag endast behöver koncentrera mig på tentaplugg sen!! Jag vill verkligen klara detta å samtidigt göra väldigt bra ifrån mig!!!


Plugghästar är vi allihopa, allihopa, allihopa :)

När föreläsningen var slut gick vi till matstugan som vanligt å käkade lunch. Efter det så gick vi igenom de två sista kapitlerna på muntauppgifterna och det var mycket som klickade idag, det känns skönt :) Så jag ser faktiskt att det skulle kunna gå bra! När vi kände oss nöjda begav vi oss hemåt.. Jag kom hem å möttes som vanligt av sömniga AZ, alltså hon sover fan jämt :P Måste vara nå fel på jänta, haha.. Iaf så började vi snacka å fnissa en massa, det är så roligt när jag och AZ börjar prata för det kan sluta precis vart som helst, oftast så slutar det med att jag måste googla nått så att vi får svar på det vi diskuterat, idag vare första och andra världskriget som blev googlat :P Hahaha.. Vi lär oss mycket iaf :)


Här visar Johan varför den reducerade massan är relevant i samband med problem av två kroppar.. :P

På fredagar äre väl kanske meningen att man ska lyxa till det med en liten fin helgmiddag, men det orkade jag fan inte, så hä blev ägg, makrill, gurka och tomat :P Haha.. Gott vare iaf.. Kikade även på det nyaste avsnittet av Greys Anatomy, alla var helt knäppa idag, det var ett roligt avsnitt :)
Nu har André kommit på besök, det är mycket trevligt :) Han och AZ ska käka middag hos nån lumparpolare till honom tror ja, å sedan ska de gå ut.. Själv tänker jag ha en mysig hemma kväll framför den gamla versionen av Alice i Underlandet tillsammans med Marcos och Tobbe :)


Syskonkärlek :)

Ni alla får ha en underbar fredag så hörs vi imorgon!

PusselipussPuss!!

Einstein :)

I måndags var jag i skolan.. Först vare föreläsning å sedan blev det tutorials, men min grupps lärare var sjuk så vi fick dela upp oss på de andra två grupperna. Den gruppen som jag hamnade i var astråkig å dålig. Vår lärare är betydligt bättre, förklarar allt mycket lättare! Så det blev två låånga timmar då vi inte ens hade nån rast.. Efter detta åkte jag, Lovisa och Emmy hem till mig. Vi vilade ett tag men sedan började vi plugga. Vi gick igenom nästan alla muntauppgifter. Emmy åkte hem å jag och Lovisa lagade lite mat å kikade på tv. Vi pluggade lite till men sedan blev det BostonTea-party :) Å efter det var vi helt slut så då la vi oss å sov, Lovisa sov nämligen över :)


Sötis Lovisa :)

I tisdags åkte vi till skolan å där träffade vi en jädrans massa andra folk som satt i rummet vi brukar plugga i.. Vi fick en hel del gjort å svar på vissa frågor som vi grubblat över. Vi var väl kvar till 18-tiden kanske.. Då åkte jag, Emmy, Johan och Sean hem till mig. Vi käkade lite å då kom även Emilie och Joakim. När vi alla var redo drog vi till Thorildsplan, där mötte vi upp Amanda å sedan gick vi till StandUp-puben.. Där träffade vi även fler folk som vi känner å vi lyckades få tag på bra platser. Det var asroligt, jag skrattade mycket :) Det är väldigt uppskattat att de fixar sånna här kvällar för studenter, det är riktigt naaajs! När det var slut ville inte jag åka hem själv så Sean följde med hem och sov över..


Lunchpaus i matstugan :)

Igår kom vi fram till skolan precis i tid å vi hade den intressantaste föreläsningen hittils :) Det är så jäkla coolt hur relativitetsterorin å allt som hör till fungerar! Helt sjukt. När Mr. Holst går igenom det känns det rätt så ok att förstå men det är helt crazy, det känns så orealistiskt, så man blir nästan lika paff varje gång som man faktiskt bevisar för sig själv att det är sant.. Einstein är min idol! Hur fan kom han på allt det här, I don't get it..
Så efter denna intressanta föreläsning blev det lunch å efter det vare räkneövning å fortsatt diskussion :) Man skulle seriöst kunna åka framåt i tiden! Jag vet hur å det skulle fungera :)
Jag stannade kvar i drygt två timmar å jobbade lite på muntauppgifterna men sedan drog jag hem. När jag kom hem vare raka vägen till gymmet som gällde. Egentligen orkade jag inte, men om jag ska hålla 3 gånger i vecka så måsta jag. Å det gick riktigt bra, jag sprang hela 25 minuter i streck, det är bäst hittils :) Det är jag nöjd med för nu, men ännu bättre ska jag bli. Dock vare så jädrans mycket folk där å jag var sketa hungrig så jag struntade i att gymma. Det är ändå springningen som är viktigast.. Jag gick hem, hoppade in i duschen å lagade sedan till lite fisksufflé.. Efter det blev det matkoma å bara mys framför tvn. Efter 22-tiden kom äntligen AZ hem å vi hade endel att snacka om.. När vi berättat om varandras dagar ifrån varandra vare dags att lägga sig :P


Johan lyxa till det med pizza, snacka om att fresta alla andra!

När jag kom fram till skolan idag var jag faktiskt först, men det dröjde inte länge innan både Lovisa och Marcos dök upp. Vi pluggade på bra, hade lite problem med ljusår, samtidighetslinje å tidstilatation hit å dit, så det är fortfarande endl frågetecken.. Men vi käkade lunch å lite senare kom även Sean.. Vi räknade en massa uppgifter inviduellt och tillsammans. När det började spåra ur vare dags att åka hem. När jag kom hem lagade jag mat å nu sitter jag här å väntar på att klockan ska bli 20.00 så att jag kan kolla på Vampire Diaries :)

Jag måste då påpeka att jag är riktigt nöjd med mig själv angående att hitta reservsovsällskap när AZ är borta :P I fredags vare Marcos, i lördags vare Emma, i söndags vare Amanda, i måndags vare Lovisa, i tisdags vare Sean och igår kom AZ hem :) Så naajs, jag är ju så sällskapssjuk av mig :)

Näe nu ska jag nog sluta.. Det blev ett långt inlägg även denna gång :P Hehe..

PussPuss!!

Shutter Island!!!

I fredags var jag i skolan som vanligt, efter föreläsningen satt jag och några till kvar å pluggade lite, väldigt duktigt av oss..  Sedan åkte jag hem å drog direkt till gymmet :) Det gick faktiskt riktigt bra den här gången också.. Skööönt! Jag lagade till lite mat, käkade å sedan drog jag till Medis.


Benji och Douglas sjunger för fullt samtidigt som jag spelar Guitar Hero :)

Därifrån gick jag hem till Marcos där det redan var ett gäng. Vi skulle ha en liten myskväll med guitar hero, singstar och filmtittande :) Det var riktigt mysigt! Vi kikade på zoombieland, jag var verkligen skeptisk till den innan, men den var faktiskt bra. Det var inte nån skräckis utan en drama/komedi :) Så jag fick mig ett gott skratt då å då! Efter filmen blev det en hel del youtubeklipp-tittande :P Innan jag visste ordet av det så var klockan mycket, å jag hatar verkligen att åka hem själv. Så jag sov över hos Marcos..


Vi plockar ihop lite efter middagen..

I lördags åkte jag hem ganska tidigt för Marcos hade en del att stå i. Jag tänkte träna, men orkade inte. La mig i sängen å sov några timmar, å sedan planerade jag för en lugn hemmakväll framför melodifestivalen. Jag kom även på att jag skulle vara nykter hela helgen å även nästa som kommer, det har blivit så mycket festande på sistonde så det behövs en liten vit period.. Men den 12 mars då smäller det för då äre både tentafest och fira att AZ fyller år-fest i ett här hemma hos oss :) Alla jag känner är bjuden!! Iaf så ringde Emma mig å undrade om vi skulle gå på bio ihop, å det var ju bättre än en ensam hemmakväll :) Vi båda ville se Shutter Island och det var så gott som slutsålt både på Segel å Medis, så vi bokade i närheten av hennes hem istället å bestämde att jag kunde sova över där, så att jag även denna kväll slapp åka hem på natten..


Testar träningsmaskingen lite :P

Emma bor ju huuuur fiiint som helst!! Värsta fina området med en massa stora villor och havet alldeles brevid gården! Hennes lägenhet var också jättefin, det kan inte bli så mycket bättre.. Iaf så lagade vi till lite mat å kikade på bilder innan vi begav oss till bion. Filmen var jättebra!! Shit alltså, två asbra filmer på en vecka, det är naajs :P Den var spännande, lite läskig och sorglig! Skitbra, den var lixsom såhära psykologisk, me like a lot! Det måste ni se!! Leonardo gör sin roll mycket bra också :) Så det var då verkligen lyckat. Efter bion åkte vi hem till Emma igen, å vi båda var helt slut, men vi drog igång en film och la oss sedan å sov..

Vi gick upp ganska tidigt på söndagsmorgonen, å jag började åka hem vid 9.30-tiden.. När jag kom hem snackade jag lite med Amanda som hade sovit över här å sedan drog jag till gymmet för att få in min "minst 3 gånger i veckan träning" Det var riktigt sköönt :) Det går så bra nuförtiden, härligt, härligt! Jag duschade å käkade å sedan drog jag till Sollentuna, där mötte jag upp Marcos å vi kikade på Lovisa när hon spelade VollyBoll :) Det var asspännande!! JBåde jag och Marcos satt på nålar i sista setet, men tyvär så blev det en förlust.. De spelade riktigt bra, å det hade förtjänat att vunnit. Det var så jämt att deras vinst kan kallas tur.. Men men, det var vilket fall som helst roligt att titta på :)


Här har de förmodligen gjort ett poäng :)

Efter matchen följde jag med hem till Lovisa och vi åt lite mat å fick endel uppgifter gjorda också.. Sedan gick vi till Ica å köpte lite snacks å gosade ner oss framför tvn tillsammans med Johanna.. De hade hyrt Baksmällan, så vi kikade på den. Jag har inte sett den tidigare å den var ju också riktigt rolig :) Skrattade väldigt mycket, helt sjukt alltså, tänk om man skulle bli sådär borta.. Jobbigt läge skulle man väl kanske kunna säga då :P Efter filmen åkte jag hem. Här hemma var Amanda, så vi snackade lite innan vi gick å la oss..

Detta får bli allt för denna gång. Skriver om idag imorron istället, för nu ska jag umgås med Lovisa :)


PussPuss!

RSS 2.0