Saturnus!!!

I fredags åkte jag som sagt var till Gävle :) Jag hoppade av på stationen å med väganvisning hittade jag till Isabelle. Hemma hos henne vare jättefint, och än så länge hade bara jag och Linda kommit. Hudikbrudarna var på ingång å kom knappt en timme senare. Vi lagade till tacos, gjorde oss i ordning, käkade och hade det allmänt trevligt. Efter det blev det lite SingStar och tiden gick så jädrans snabbt. Kommer inte riktigt ihåg när vi begav oss mot kårhuset men det var väl närmare halv tolv kanske :S


Sötaste, finaste Lisa!

Där vare skitlång kö, men efter mycket om och men kom vi alla in. Det var såklart jättemycket folk eftersom att det var så lång kö och bra musik :) Det var riktigt roligt där inne, jag hade kameran med mig, men inte kom jag ihåg att knäppa nå bilder där inne inte.. Så det var ju lite tråkigt, fast jag vet att Sara iaf har gjort dä, längtar tills hon lägger upp dem på fejjan :)


Snyggingarna myser i fåtöljen :)

När vi gick ut från krogen stod vi å snackade ute ett tag åsså får jag syn på en igelkott :) Vi springer fram till den å så tar Ida upp den bara sådär ändå, haha :P Helt sjukt! Jag höll också i den, han var ju så söt, å det kändes coolt :P Sjukt jag vet, men roligt vare iaf. Vi hann döpa honom till Ludde innan vi kastade tillbaka honom in bland träden igen.. Därefter åkte vi taxi tillbaka till Issa, vi käkade lite nattmat hos henne, snackade, skrattade å sedan la sig alla och sov på spridda ställen i lägenheten..


Ida pussar på sötaste Ludde :P

På lördagsmorgonen vaknade jag relativt tidigt, det är iofs ganska vanligt när jag har drucke.. Iaf så åkte jag, Malin, Sara, Jimmie och Tobbe ner till Stockholm. Sara körde. Det spöregnade verkligen, var lite läskigt där ett tag, dessutom åkte vi förbi en bilolycka som mycket väl kan ha varit en vattenplaning, scary.. Men vi kom ner helskinnade iaf. De släppte av mig i Sumpan å åkte sedan vidare för att kika på trav..


Galen chaffis :P

Jag tog det lungt hela dagen, pluggade, städade å kikade på Eurovision.. En ganska konstig låt som vann, jag tyckte att rumänien skulle vinna. Fast ju fler gånger jag lyssnar på vinnarlåten desto bättre tycker jag faktiskt att den är.. Jaja.. Efter det så vare The Net på nån kanal så jag kunde inte gå å lägga mig fören den var slut, så det blev typ 2.30..


Fin utsikt! Man kan se Kräftis :)

Igår vaknade jag strax efter nio, jag gjorde mig iordning för gymmet, gick dit å upptäcker att det är stängt. Jag går å handlar på Ica istället, lämnar varorna hemma å beger mig ut på en lååång rask promenad så att jag fick någon sorts träning iaf. Jag gick i ca 40 minuter, då hade jag varit å yrat lite i bostadsområden här i kring å även hunnit ett varv runt sjön. Det var fint väder så det var riktigt härligt! Jag kände mig fri! Jag kom hem, duschade, käkade frukost, gjorde i ordning två matlådor å sen åkte jag ock Niklas till skolan, å ja, igår var det söndag!
Vi kom dit typ tjugo i ett.. Satte oss i datasalen å skrev på våra labbrapporter. Det var typ bara vi där, vilket kanske var ganska bra då koncentrationen var på topp! Vi var där hela dagen, å vid halv tio gick vi till huvudentrén på AlbaNova för att möta upp resten av astronomiklassen..


Beskriver hur teleskopet fungerar :)

När alla var samlade kom läraren också å då begav vi oss allra högst upp på AlbaNova.. Vi skulle kolla på teleskopet!!!! Hur coolt är inte det då lixom! Det var iaf jättefränt! Det är skandinaviens största, fungerande, optiska teleskop!! Riktigt coolt att vi har chansen att få använda den! De berättade hur själva datagrejerna fungerade å även hur teleskopet fungerade. Så fränt!
Om man skulle placera en femkrona på Globens tak så skulle teleskopet kunna se det, å då ligger ändå AlbaNova ganska långt bort från Globen :)
Iaf så fick vi se Mars, Arcturus (en stjärna 37 ljusår bort) och SATURNUS! Att se Saturnus var riktigt coolt, för den syndes så tydligt.. Ringarna runt den var lika tydliga som självaste planeten, dessutom såg vi tre månar också! Det var riktigt roligt å en upplevelse jag inte kommer glömma :) Vi var i skolan till strax före tolv på natten innan vi begav oss hemåt..


The Teleskop :))!

Idag orkade jag inte träna då jag inte sov så många timmar. Det får bli imorgon istället. Men jag åkte in till skolan å hade den sista lektionen i denna kurs, räkneövning. Den var ganska så givande iaf. Därefter blev det lunch ute i solen å sedan datasalen. Jag skrev klart astronomi labbrapporten, kollade alla punkter utom tre på labb 4 återlämningen å läste ca 30 sidor i boken innan jag åkte hem igen..
När jag kom hem lagade jag mat å sedan har jag slappat. Skulle dock behöva läsa 40 sidor till ikväll, men jag är helt slut. Ska försöka hinna med 10 iaf när jag ligger i sängen..
Det ska jag göra nu.. Sov gott allesammans!

PusselipussPuss!!


Gävle!

Hello everybody!
Nu sitter jag här, helt ensam i den ena datasalen. De som inte redan har åkt hem för helgen sitter i den andra salen å har föreläsning. Tråkigt..! Men jag antar att det här betyder att jag måste plugga. Jag bordet tex fortsätta på labbrapporten, men det är ju så segt. Jag vill vara färdig med allt, NU!

Idag klev jag upp vid sju å gick till gymmet. Det gick rätt så bra att träna, å som alltid vare skönt efteråt. Sedan åkte jag till skolan för att ha den sista astronomiföreläsningen. Fast det var inte direkt en föreläsning utan vi blev indelade två å två. Varje par skulle ta två kapitel ur boken, "lära sig" dem på knappt en timme å sedan skulle alla redovisa för varandra, på så sätt gick vi igenom hela boken på en timme :P Sjukt. Men faktiskt väldigt lärorikt, dock fick vi såklart de svåraste kapitlena, så vi bad om lite hjälp på vissa punkter.. När det var klart blev det lunch. Å nu sitter jag här som sagt var..

Klockan 16.00 går mitt tåg till Gävle, jag ska åka å hälsa på hemma hos fotbolls Isabelle :) Det är en liten fotbollsfest där :) Vi ska sedan gå ut på en av studentpubarna, det ska bli riktigt skoj :) Så jag längtar!

Jao, det var väl alles for today :P Ha en trevlig helg allesammans! Jag skriver förmodligen nå imorron igen när jag har kommit hem.

PusselipussPuss!!

Filmkvällar :)

Igår tränade jag först på morgonen som jag sa, å  sedan begav jag mig till skolan.. Det var en föreläsning mellan 10.15-12.00. Därefter åts det lunch å sedan blev det en massa plugg. Jag och Victor gick igenom räkneövnings uppgifter. Vi blev väl klar ungefär vid fyratiden. Då satte vi oss vid datorn ett tag, jag skrev lite mer på labbrapporten.. Strax efter fem gick jag, Lovisa, Victor, Marcos, Jessica och Jocke till universitetet. Där mötte vi upp några fler. Å alla utom jag och Marcos köpte pizza. Jag har ju blivit nyttig nu så jag hade tagit med mig två matlådor :) När alla käkat gick vi upp till mysrummet på Gröna Villan. Där satte vi igång de två sista filmerna av StarWars serien :) De båda var bra! Det var spännande. Så nu har jag sett alla, jag känner mig genast lite mer allmänbildad :P Haha, närå men det är ju en klassiker iaf. Å dom är bra! När det var slut åkte vi alla hem..


Fulla mysrummet :) Det där är inte ens hälften av alla som tittade :)

Idag hade jag bestämt att jag inte skulle träna eftersom att jag behövde sova mer än knappt 5 timmar.. Blev ju lite sent då jag hade kikat på Star Wars. Jag åkte till skolan å hade en väldigt bra förmiddags föreläsning. Det var repetition och endel nytt. Vi har ju trots allt tenta redan nästa fredag :S Helt crazy! När den var klar vare lunch å på eftermiddagen vare räkneövning. Den var inte lika bra, hon är så rörig den där läraren. Hon kan knappt svenska å ännu sämre engelska å trots det ska hon ha lektioner på engelska, konstigt dä. Man bli ju bara yrare! Men men.. När den var färdig satte jag mig i datasalen. Skrev några få rader på labbrapporten å sedan åkte jag och Lovisa till Hötorget.. Där mötte vi upp AZ, Johanna, Sara och Emma. Vi brudar hade bokat biljetter till premiären på Sex and the City 2 :) Det var mysigt, jag älskar att gå på bio. Filmen var väl sådär, ganska väntat ändå faktiskt. Jag skrattade men det hände inte så mycket.. När den var slut åkte jag och AZ hem, å nu sitter jag här :P


Sex and the City :) Roligt äre ju!

Imorgon tänkte jag ta å träna igen :) Å jag måste ju påpeka att jag inte har ätit nå godis, chips eller nå onyttig mat trots att andra runt om mig alltid vräker i sig det :P Det har ju bara gått en vecka, men den här gången menar jag verkligen allvar, det e slut med sånt där nu!! Så det så!!

Idag på föreläsningen lärde jag mig nya roliga saker :P Eller iaf saker som jag tycker e intressant, kanske inte ni tycker.. Men det finns iaf många fler stjärnor i universum än alla sandkorn på jorden, hur coolt är inte det då :P Fatta hur stort universum är. Vi är så jävla små! Å dessutom finns det endel som har teorier om att det finns fler universum än vårt eget, å inte bara ett till utan 10^500.. Alltså det är sjukt mycket, det finns typ inte ens för så mycket äre. Det är stört!!! En miljon är lixom 10^6... Jag är så imponerad av denna kurs.. Känns som om att jag har valt rätt linje :)

Jaja.. Nu ska jag packa lite å sedan blire läggdags.. Sov gott allesammans!
Puss&Kram!


Lunarstorm!

Tjotjo!
Imorse gick jag upp å tränade som jag sa igår kväll, jag håller det jag säger ska jag be att få tala om :) Iaf så tänkte jag träna imorron bitti också. För som sagt var nu jävlar äre andra bullar som gäller..!

När jag hade tränat åkte jag till skolan å hade förmiddags föreläsningen, därefter blev det lunch å det blev inomhus för första gången på länge. Det regnade, blåste å var allmänt kallt.. Så det var lite tråkigt, men man har ju blivit så bortskämd på det fina vädret som var hela förra veckan.. Efter lunchen blev det eftermiddags föreläsning å den var skitdryg. Det var så himla mycket att ta in så det lixom tog stopp.. Så jag lärde mig faktiskt inte så mycket de där sista timmarna.
När den var slut gick jag till datahuset, där satt Lovisa och Marcos å pluggade som vanligt. Hur det var så kom vi in på Lunarstorm, å alla fick ryck att gå in på sin användare, jag visste fan inte att de fortfarande fanns kvar. Å shit vad vi skrattade! Fjortisar har vi då varit allihopa märker jag :P Haha, det var riktigt skoj att se hur man betedde sig.. Jag och Lovisa bestämde oss för att vi ska återinför Lunarstorm igen :P Med andra ord fick jag inte så mycket mer gjort innan jag åkte hem..


Tänkte bara att jag skulle lägga in en vardagsbild på mig, det var längesedan :P

När jag kom hem lagade jag till lite mat. Jag berättade även för AZ om Lunarstorm å hon loggade in på sin å fick skrattanfall hon med :P Herregud alltså!

Emmy hade föresten tagit fram lite statistik från experimentiella metoder tentan, å det visade sig att ingen hade fått A, en hade klarat B, 3 hade fått C, 6 hade fått D å 8 fick E.  Alltså så jädrans dåliga resultat. Å för att göra det hela ännu värre så hade han här sänkt alla gränserna med 2 poäng (låter kanske inte så mycket men det är det) så man kan ju undra hur resultaten såg ut innan an ändrade det.. Känns som om att han flyttade gränsen bara för att han själv inte skulle verka allt för kass..

Jag fick bte 7 poäng, å 13 var godkänt gränsen.. Hahaha! Så dåligt har jag aldrig fått, å trots det så var jag bättre än 3-4 av mina vänner :P Så jag känner mig inte kass, det var en förjävla svår tenta helt enkelt!

Nu måste jag sluta, jag måste sova.. Är trött å ska som sagt var upp å träna igen imorron. Så god natt på er allesammans. Vi hörs imorron!

PusselipussPuss!


Apelsin :P

Tjo!

Idag vare föreläsning mellan 10.15-12.00.. Vi lärde oss en massa nya saker, dock går allting så fort så det är ibland svårt att hänga med.. Det är väldigt intressant å jag blir allt mer irriterad på att allt ska gå så jädrans snabbt. Det stör mig verkligen! Tänk om vi bara hade haft typ två veckor längre tid på oss så skulle allt vara under kontroll, näe nu ska vi lixom gasa som bara attan för att få sommarlov så fort som möjligt. Det är så överdrivet, hade hellre gått lite längre så att jag åtminstonde hade kunnat läsa ut boken. För tillfället känns det som en omöjlighet, men jag försöker iaf..

Jag tog en kort lunch ute i det soliga men blåsiga vädret å därefer gick jag in till datasalen å började skriva på astronomi rapporten. Det gick rätt så bra faktiskt, jag hann härleda de alla tre formlerna som skulle vara med å skriva inledning å typ halva utförande innan det var dags att dra hem. Så jag skrev 3 sidor på typ 4 timmar, det är riktigt bra faktiskt. När jag kom hem lagade jag mat, satt å vilade lite framför tvn å sedan blev det dags för astronomiläsning igen, suck.. Jag hann läsa några sidor innan jag och AZ började med våra djupa samtal som vi kan ha ibland. Hehe.. Allt mellan fängelse å graviditet var är det den här gången :P Vi e roliga vi, att det kan finnas så mycket att snacka om. Å sedan ringde Antonia å därefter ringde mamsen, så det blev inte så mycket läst som jag hade räknat med, men skitsamma, ibland måste man få prata ut också, så samtalen uppskattades verkligen <3

Idag på föreläsningen lärde vi oss lite om olika avstånd ute i rymden. Jag tyckte att det var väldigt intressant, det är alltid roligt att försöka få någon sorts uppfattning om hur det egentligen ligger till :P Iaf så lärde jag mig att om solen var lika stor som en apelsin så skulle jorden vara en millimeter å ligga ca 10 meter ifrån, hela solsystemet skulle ha en radie på 300 meter.. Men det som var det mest häpnadsväckande var att den närmsta stjärnan, som också skulle vara lika stor som en apelsin skulle befinna sig så långt bort som i Thailand. Det är fan sjukt dä, snacka om vilka otroliga avstånd! Coolt ;) Sen vare en massa mer jämförelser också, men jag tror inte att det är så intressant att läsa om, såvida man inte är intresserad av detta :P

Nu måste jag sova. För jag har bestämt mig för att jag måste träna imorron. Måste få bort detta fett på magen nu, jag mår ju för fan illa när jag ser mig själv.. Så god natt allesammans..

Puss&Kram!


Polisjakt :P

Som jag sa så pluggade jag i fredags, jag trodde att även AZ gjorde det, MEN till min stora förvåning, inte, upptäckte jag att hon hade somnat i sitt pluggande :P Haha, det gör hon jämt. Hon lägger sig i sängen å läser å sedan somnar hon efter två röda. Denna gång fanns det även lite bevis på hennes kind :P Hon glömmer nämligen jämt bort att korken på pennan är avtagen.. Haha..


Klääntachel!

När jag väckt henne begav vi oss till affären för att handla lite. Å på hemvägen hände det något riktigt spännande :P Vi hörde en polisbil å efter ett tag såg vi att en röd liten skruttbil körde i skithög fart å var påväg rakt mot oss, polisen var bara några meter efter å körde lika fort. Vi stog på trotoaren i svängen som bilen körde i, han var max 3 meter ifrån oss. Det var riktigt coolt att se denna polisjakt :) Å det enda jag fick fram var; Oj.. Hahah, jag är knäpp ja, samtidigt som jag tröck AZ bort från vägen, blev lite rädd att bilen skulle köra på oss där ett tag.. Jao, som sagt var det var ju spännande sådär på fredagskvällen..
När vi kom hem kikade vi på lite tv tror ja innan vi la oss..

Igår vaknade jag vid halvtio tiden, jag gick upp, åt frukost å tog med mig skolgrejerna ner å la mig i solen. Det var hur varmt och skönt som helst, det enda som fattades var ett hav att dyka ner i.. AZ å Niklas kom ner vid ettiden å gjorde mig sällskap. Vid två gick jag upp å åt lite lunch å sedan gick jag ut i ca en timme igen. Men var tvungen att gå in då jag insåg att jag redan var alldeles för bränd för att fortsätta vara ute :( Jag läste lite mer här inne, men sedan tog jag det lungt, slumrade till lite å hade förjävla ont i kroppen. Ryggen är totalt förstörd, smalbenen å magen gör också ont, å dessutom är jag röd precis överallt utom på armarna.. Fy faan! Att jag aldrig lär mig.. Suck!
Jag tog det iaf lungt hela kvällen, AZ kom hem igen strax före tio tror jag å då kollade jag på serier med henne igen, trots att jag redan sett dem :P Å vid läggdags läste jag lite mer i astronomiboken..


AZ på läktaren i halvleken..

Inatt regnade det hela natten, jag vaknade flera gånger, sov lite oroligt, troligtvis pga av att jag var så bränd. Det gjorde ont hur jag än låg.. Trots att det regnade så bestämde jag och AZ oss för att åka å kika på Niklas när han spelade match. Två började matchen å vi kom väl dit typ kvart över. Då spöregnade det verkligen! Shit vilket väder vi valde att kika på matchen i.. Men roligt var det iaf, jag blir dock själv så jädrans sugen på att spela.. Därefter åkt vi tre hem till Niklas en sväng så att han kunde hämta grejer å sedan åkte vi alla å handlade på IcaMaxi. Vi lagade till lite kött å ugnspotatis, supergott blev det :) Samtidigt som vi käkade kollade vi på Shutter Island, jag har ju redan sett den en gång på bio å jag tycker att det är väldigt bra! Jag gillar sånna där psykologiska.. Nu har jag suttit här framför datorn ett tag men ska bege mig till sängen för att läsa. Trots att jag har läst mycket i helgen så har jag inte läst så mycket som jag skulle ha behövt :/

Sov gott allesammans, å ladda inför en ny, innehållsrik vecka!
PusselipussPuss!


Jag kuggade, that's life..

Det blev visst inte så att jag skrev nå i förregår, å inte igår heller :P Men jag skriver nu idag iaf :) Få se nu, i förregår så vare onsdag, undra som flundra vad jag gjorde då rå.. Hmm..
Först var jag i skolan å hade den första och enda laborationen som vi kommer ha på den här kursen. Jag och Niklas jobbade tillsammans och det gick ganska så bra. Vi gjorde en paus mitt i å då åt vi lunch med de flesta andra som också var där den dagen. Det var fint väder som "vanligt" :) När laborationen var klar gick jag å satte mig i datasalen. Johan kom å vi gjorde klart vår återinlämning på labb nummer två från förra kursen, det var skönt att äntligen få den ur vägen, för ett tag iaf, man vet ju aldrig kanske får den på åter igen.. Men men, nu äre iaf lärarna som får jobba lite :P Efter det drog jag hem, jag var ensam hemma då AZ åkt hem på en liten snabbvisit till Gnarsp. Till min glädje upptäckte jag att det inte hade varit säsongsavslutning på alla "mina" serier förra veckan så det fanns endel avsnitt att se :) Jippi! Så jag somande efter att jag kikade på det hemska och sista avsnittet på säsong 7 av One Tree Hill..


Lunchslappande i det fina vädret :)

Igår vare först föreläsning mellan 10.15-12.00 å sedan räkneövning mellan 13.15-15.00. Jag gick på båda, å käkade lunch ute i solen.. Efter räkneövningen gick jag till datahuset å satte mig ner å gjorde egentligen ingenting till 17.00. Jag var så jädrans trött. Då gick iaf jag, Lovisa, Marcos & Benji till Gröna Villan, där mötte vi även upp Jessica å vi alla käkade där. Sedan drog vi upp på övervåningen å myste ner oss bland sofforna för att kika på StarWars episod 3 och 4.. Trean var väldigt bra å sorglig, det trillade ner några tårar på kinden där. Fyran var väl sådär om jag ska vara ärligt, de tre andra har varit bättre, än så länge iaf. Väntar spänt till den sista StarWarskvällen som vi ska ha på onsdag :) Jag gillar den där serien, den är faktiskt riktigt bra!
Jag ville inte åka hem själv så Lovisa offrade sig å följde med mig hem :) Här hemma var redan AZ å Niklas, så vi snackade med dem ett tag innan vi alla la oss å sov..


Marcos försöker lära Lovisa att, ja vad det nu heter :P

Idag gick jag upp 8.30. Gav Lovisa lite frukost å skickade iväg henne till skolan :P Jag la mig i sängen igen å kikade på säsongsavslutningen av Gossip Girl som också var hemsk! Jag fattar inte vad seriemakarna håller på med, de vill kanske att jag ska grina sönder.. När jag hade hämtat mig tog jag astronomigrejerna å gick ut å la mig på baksidan. Det var underbart! Så skönt! Låg i bikini å pluggade, riktigt najs vare! Vid 12-tiden vare dags för lunch så då gick jag in å lagade till lite makaroner å korv bara.. Jag gick ut igen men upptäckte att det kommit en massa moln så att det inte var så trevligt att ligga ute längre. Jag gick in å fortsatte läsa. Sedan såg jag att det näst sista avsnittet av Grey's Anatomy hade kommit så då la jag mig i soffan å kikade på det. Å det avsnittet kan ha varit ett av de värsta någonsin! Jag satt i soffan å skakade av rädsla, fy faan! Det var så hemskt, usch! Å när det avsnittet var över vare ju såklart svårt att försöka plugga igen. Jag blev tvungen att ringa till både Jessica å Hanna å berätta att de absolut måste se avsnittet så fort som möjligt så att vi kunde diskutera det som hänt, haha jag vet att jag är världens nörd men det skiter jag i! Jag började sedan kika på det sista avsnittet å blev då lite lugnare trots att det också var jättehemskt..
AZ kom hem å vi båda har pluggat i några timmar nu. Jag har kommit överrens med mig själv att jag måste läsa 5 sidor till, det låter kanske inte så mycket, men det är det. Jag orkade bara inte göra det nu utan behövde en liten paus, å då sätter jag mig framför datorn :P


Lovisa skjuter på Marcos utan att han märker det :P


Nu ska jag gå å läsa klart de där jädrans sidorna så att det blir gjort. Jag hade tänkt gå å träna också men det verkar inte riktigt bli av. Jag orkar faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Skit å rå.. Men får väl kanske se till att göra det imorgon istället då. Senare ikväll vete fan vad som kommer ske. Det enda jag vet är att hela den här helgen kommer gå åt till att plugga. Jag måste läsa en massa å sedan även gör två räkneövningsblad. Jag vill få ett bra betyg å astronomin så jag ska ge mitt allt!!

 
En sån härlig bild tycker jag, vi är på väg till Villan med en massa götta :)


När jag ändå pratar som betyg så kan jag ju berätta att Experimentiella Metoder-tentan finns att hämta ut nu. Niklas berättade det. Men jag har ju inte varit i skolan idag så jag har inte kunnat hämta ut den. Men däremot så gick jag gå in på mina sidor å där fick jag det bekräftat, jag kuggade! Jag är faktiskt inte ett dugg ledsen, jag har redan planerat in att så var fallet. Så det är ingen fara. Efter astronomitentan har jag en vecka på mig att försöka plugga in det där igen, det borde jag väl ändå klara tycker jag! Å som det lät på Niklas var det inte alls nå många som hade klarat sig, så det finns säkert gott om folk att plugga tillsammans med :) Trots att skitläraren hade sänkt godkäntgränsen från 15 till 13 poäng så vare så många som kuggade. Det säger väl en hel del det om vad han var för sorts lärare.. Fy fan säger jag bara, han var en riktigt skitlärare!! Men men..

Näe, nu vare dags att ta adjö å börja plugga igen. Trevlig helg på er!
PussPuss!


Sol, sol jättesköna sol!

Idag hade jag föreläsning mellan 10.15-12.00 å sedan en till mellan 13.15-15.00.. Där emellan åt vi lunch ute i det fina vädret. På den andra föreläsningen blev jag så jädrans trött så jag hängde inte riktigt med.. Men jag ska försöka läsa lite i boken istället..

Det är lite tråkigare om dagarna nu eftersom att vi läser olika kurset. Det är inte alls samma sak längre. Men vi försöker iaf passa in att vi äter lunch tillsammans när vi väl är i skolan samtidigt..

Efter eftermiddagsföreläsningen drog jag över till datahuset där jag träffade Lovisa & Marcos som satt med lite programering och labbrapporter.. Vi hängde där ett tag å sedan åkte jag å Lovisa in till stan för att sitta å fika lite ute i det underbara, härliga, varma vädret :) Vi satt å snackade en massa skit i järnvägsparken :P Det var riktigt skönt :)
 

Lovajsa :P

Jag åkte hem, läste de sista sidorna i Harry Potter å kände återigen en sorg över att det bra böckerna har tagit slut. Precis så kände jag förra gången också. Det är så tråkigt när en serie böcker tar slut. Först vill man aldrig lägga ifrån sig dem å bara plöja igenom dem så fort som möjligt å sedan ångrar man sig å vill fortsätta å läsa å läsa å läsa å läsa, men så äre slut :/ Så tråkigt! Nu har jag läst både HarryPotter-serien och Twilight-serien två gånger var.. Hmm, vet ej vad jag ska hitta på nu, å dessutom har alla serier säsongsuppehåll! Fy fän! Tur att det är sommar snart å att man får andra saker att tänka på :)

Btw, igår när jag satt uppe vid skolan å läste astronomi för mig själv utanför datahuset så hörde jag ett rejält jävla brak å hela marken började skaka. Alla som var ute stannade upp å försökte kolla vart det kom ifrån. Jag blev livrädd, trodde ungefär att det var Sveriges tur att minsan få känna på en jordbävning.. Men efter ca 2-3 minuter slog det mig att de håller på att spränga bort endel av berget, "berget" som hela AlbaNova är placerat på :P Haha, så det var väl kanske inte så konstigt att det skakade i hela marken.. Men läskigt vare faktiskt..

Jag skriver igen imorron :)
Puss&Kram!


Roliga dagar!

Tjo! Nu har jag inte hunne skriva nå på typ en vecka igen, shit vad tiden går fort alltså! Jag hinner inte med :P

Men i onsdags så hade iag jag å Issa väldigt trevligt. Vi käkade lite mat å drack vin här hemma. Det blev en massa kackel om allt mellan himmel å jord å mot kvällningen bestämde vi oss för att dra till Söder. Först gick vi in på Carmen å var där till tolv tror jag, då mötte vi även upp en av Isabelles vänner från fjällen å vi tre drog vidare till Snaps. Där vare riktigt skoj, vi träffade på några roliga älder kvinnor som hade personal fest och som var på gott humör :P De var roliga att snacka med. Sedan blev det lite Donken å därefter skjutsade Isabelles vän hem oss för hos var nykter, skönt att slippa ta sig hem på nå annat vis, det går ju så dåligt med tunnelbanor å sånt på vardagar..


Isabelle med rakat hår :P

I tordags var jag i skolan å pluggade tillsammans med Victor. Vi var kvar till femtiden tror jag. Sedan drog jag hemåt mötte även upp Isabelle. Vi tog det lite lungt å sedan bestämde vi att vi två, Stea och Matilda skulle käka med hemma hos mig å festa lite. Så när de kommit till Sumpan så gick vi å handlade lite tacos. Alla var vrålhungriga så vi började laga till på en gång. Jag hade aldrig träffat Stea och Matilda förut men det märktes knappt, vi hade så jädrans skoj hela kvällen/natten! Vi spelade spel å skrattade så att magarna höll på att explodera :P Vi var vaken till 6 på morgonen innan vi insåg att det borde vara dags att gå å lägga sig :P HAha.. Men som sagt var, riktigt skoj hade vi å jag ser framemot att träffa dessa brudar igen :)


Underbara brudar :)

I fredags var jag jävligt seg, inte konstigt med tanke på hur länge jag var vaken :P Hmm, få se nu vad gjorde jag då :S Jo just dä, då åkte jag hem till Lovisa å vi började sy våra fina flugsvampsdräkter inför lördagens skogstokiga sittning :P Det gick rätt så bra, å jag åkte hem igen vid tiotiden.. Den natten som jag alldeles själv. AZ håkte ju till Resele i onsdags..

I lördags städade jag lite å sedan åkte jag hem till Lovisa. Vi gjorde klart flugsvampsdräkterna och begav oss mot universistetet vid sextiden, Där mötte vi upp lite fler folk å sedan gick vi till Gröna Villan. Vi fick trerätters med öl, snaps och punch :) Det var riktigt trevligt med en massa sånger och snack. Dock vare någon som anmälde mig och Lovisa till spex eftersom att vi hade gjort såna fina dräkter, vi blev lite ställd, men lyckades med ett mycket bra framträdande när vi sjöng; Jag vill bo i en svamp :P Haha.. När kvällen förled mot sitt slut åkte jag och Lovisa hem till mig..


TuffingMichel på sittningen :)

Igår låg jag å läste HarryPotter 7 heeeeeeeela låååånga dagen! Läste trehundra sidor. Det enda jag orkade göra förutom att läsa var att fixa till lite mat då å då.. På kvällen kom iaf AZ å Niklas hem..

Idag åkte jag till skolan å satte mig ute å läste i den strålande solen! Det var hur varmt som helst! Jag läste astronomi, inte Harry :P Även om jag hellre skulle vilja det, hehe.. Jag satt kvar till tretiden då jag istället begav mig hemåt å sedan la jag mig ute i solen igen på gräsmattan här utanför å läste. Jag längtade så jädrans mycket efter att kunna ta ett skönt svalkande dopp i havet, för så varmt hade det varit idag. Å till råga på allt så hade jag ju såklart bränt mig, det e fan helt otroligt dä :P Även om det svider lite så är jag glad att jag har fått tecken på att sommaren verkligen är på väg :))


Jag & Emmy på sittningen :P

Det var allt för idag. Vi hörs imorron..

PusselipussPuss!

Sommarvärme, lovely :)

Tjo allesammans :)

Idag hare varit strålande finväder, nästan som en sommardag, jag lyckades svettas i t-shirt å det är fanimej bra :) Så man kan ju inte bli annat än glad när man går ut :) Jag hade min första räkneövning i astronomin idag i två timmar. Från början var det riktigt svårt att hänga med, hon gjorde trippelintegraler å skit å på engelska såklart. Men sedan gick det bättre å jag märkte att det har lönat sig att ha läst lite i boken för det var mycket därifrån som kom upp, så på det hela gick det bra :) Efter den blev det en lång och härlig lunch ute i solen, lovely!


Lite bilder sen helgen :) Här ser vi AZ, Benji & Sigrid hemma hos Lovisa!

Därefter åkte jag till Sumpan på lite olika ärenden å sedan blev det lite träning också :) När jag kom hem duschade jag å sedan la jag mig ute i solen i drygt en timme å läste astronomiboken.. Nu mot kvällskvisten blir det lite kyligare å jag var tvungen att gå in. Jag tänkte plugga lite mer å sedan ska jag och Isabelle mysa, ja just, hon är här å hälsar på i några dagar nu :)


Jag lyckades platta Marcos krulliga hår, snacka om att se en annan människa :P

Igår var jag på skolan å gjorde klart den ena laborationskompletteringen, det kändes skönt. Sen får man se om man kanske får tillbaka den igen, men what ever, nån gång måste jag ju klara den iaf. Till veckan måste jag och Johan göra klart den andra kompletteringen som vi ska göra tillsammans, vill bli av med den här skitkursen nu, fast en till återlämning är säkert att vänta från den sista laborationen.. Jobbigt..
Även igår blev det en skön lunch ute i solen :) På eftermiddagen pluggade jag lite astronomi å vid femtiden drog vi ett helt gäng över till Gröna Villan på universitetsområdet, det är vårt (Naturvetenskapliga fakultetens) hus..


The Lovely Lovisa :)

Några av oss hade varit å köpt tacos som vi tillsammans började laga till, vi käkade å hade det trevligt. Å sedan gick vi upp till "mysrummet" å satte igång StarWars I med projektor å grejer :) Det var riktigt mysigt :) Vi har bestämt att vi ska kika på de alla 6 filmerna. Så igår hann vi med två innan det blev för sent. Nästa vecka blire väl två till antar jag :) Det är så skoj att hitta på sånna här grejer, me like a lot! Jag har dessutom inte sett dem förut, eller visst har jag väl sett lite snuttar hit å dit men har aldrig riktigt fattat handligen förutom de uppenbara grejerna som alla vet sen de äldsta filmerna. Så det är riktigt spännande, jag gillar redan de två första :)



Hä ä la riktigan gött mä Tacos :P

Det var allt för denna gång. Nu ska jag ställa mig å laga lite mat å sedan får vi se vad jag och Issa pissa hittar på :) Puss och kram på er!


Skittenta!!!

I fredags vare tenta som sagt var.. Det gick inte så bra. Jag satt  så länge jag kunde, alltså i typ 6 timmar. Men det var en helt sjukt konstig tenta, inte alls som någon av de vi hade övat på. Så det kändes piss. Men men, jag tar det inte så hårt ändå, det får gå som det går.. Men igår såg jag facit å denna gång är jag faktiskt helt säker på att jag har kuggat mig! Så det är bara att ställa in mig på omtentan den 11 juni rå.. Hoppas bara att den inte är en sån skittenta också..!

Efter tentan åkte jag hem å jag begav mig diret till gymmet. Å efter det gjorde jag mig i ordning å jag å AZ åkte till Lovisa. Vi mötte upp Benji i Solna. Hos Lovisa hade vi mysigt. Det kom en del fysiker å vi snackade, lekte å hade riktigt skoj. Vi hade tänkt att vi skulle gå ut men det blev så sent så det hans inte med :P

Lördagen mestod mestadels av spel, me like :) Det var riktigt skoj. Å det blev lite film också. Vi såg på Paranormal Activity, jag har velat se den sen den gick på bio. Den var inte som jag tänkt, den kändes lite B, men jag fick då absolut kalla kårar! Uscha, det var lite obehagligt att sova sedan :P

Igår blev det lite mer film, jag kikade på Surrogates som Bruce Willis spelar i. Den var rätt ok. Sedan blev det bara en lugn och avslappnad dag.. Gjorde inget spec. Kikade på en massa serier :P Två avsnitt av Vampire Diaries, å det var så jäkla spännande och ett avsnitt av Gossip Girl å ett av Greys Anatomy :) Jag är seriernas drottning :P

Idag klev jag upp vid nio och började läsa Astronomiboken, den är tjock, har stora sidor och är på engelska. Den ska läsas ut på mindre än 4 veckor, å det är mitt mål! Jag vill klara den här kursen å det skulle vara ytterst trevligt att få ett bra betyg också, för det här är jag ju verkligen intresserad av :) Så det ska jag försöka fixa. Dock ska jag till skolan imorron å försöka komplettera de två laborationsrapporterna som jag fått tillbaka från skitkursen. Jag vill bara få det överstökat så att jag kan lägga ner all energi på Astronomin :) Mitt på dagen gick jag till SATS å tränade. Det var riktigt skönt. Därefter handlade jag å sedan blev det städning här hemma, så skönt när det var färdigt :) Sedan kikade jag på Mr. and Mrs Smith, jag tycker att den är rolig :) AZ kom hem å vi båda pluggade i drygt en timme.. Idag har jag läst 20 sidor, å jag måste försöka läsa 15-20 sidor varje dag. Det tar sin tid kan jag säga..

Nu ska jag lägga mig i sängen å kika på två avsnitt av One Tree Hill å sedan äre läggdags :) Nästa gång jag skriver lägger jag in lite bilder..

Puss&Kram!

Tenta!!

Gomorron allesammans!

Nu äre dags för tenta :/ Det enda jag har gjort sedan jag skrev sist har vare å pluggat.. Jag har pluggat allt jag kan de här tre dagarna, å jag skulle då bli överlycklig om det skulle räcka. Det skulle kännas SÅ skönt att klara denna tenta, fast egentligen förtjänar jag det inte riktigt eftersom att jag bara har gjort uppgifter i tre dagar.. Fast  iofs hare varit lika för alla, så alltså äre denna kurs som har varit helt sjuk i huvudet!!! Jag hatar verkligen den här kursen! Det har varit så mycket att göra på så lite tid å DESSUTOM har föreläsaren varit totalt värdelös!!!! Aja, vvi får se hur det går på tentan.. Håll tummarna för mig, jag behöver det!

Ikväll blire iaf fest för att fira att denna skitkurs är över :) Trots att den inte ens är det för jag har en massa återlämningar att göra. Men om man bortser från det så är den över och det ska bli hur underbart som helst :) Kvällen börjar med förfest hos Lovisa å sedan får vi se vart det bär iväg :P

PussPuss! Å glöm inte att hålla tummarna för mig!!


Hudikhelg :)

I torsdags hade jag min första föreläsning i astronomi, den kändes bra. Den var iofs helt och hållet på engelska, kursmaterial, föreläsningar, labb och tenta. Lite jobbigare såklart än om det hade varit på svenska, men ändå mycket lärorikt och man förstår mycket mer än vad man tror.. Så det var skoj. Sedan käkade jag med de övriga å donade in i det sista med labbrapporten innan jag begav mig till centralen. Där hoppade jag på tåget mot Hudiksvall. När jag kom fram möttes jag av mamma, Jessica, Fabian, Hanna och Mia :) Det var mycket trevligt! Alla utom Hanna och Mia åkte hem till Antonia och hennes kille Mattias. Där bjöds vi på Tacos som var mycket gott! Vi umgicks några timmar å mot kvällningen åkte mamma hem till Sundsvall. Jag gick över till Hanna å sedan åkte vi hem till Jessica och Rikard. Där spelade vi spel och hade det mysigt.. Sedan åkte jag hem till Hanna å sov över där :)


Tom Cruise går i min klass, hur coolt är inte dä rå :P !?

I fredags gick jag å Jessica å tränade medans Hanna passade Fabian. Vi var på HudikGym :) Vi cyklade, sprang å gymmade, det var riktigt skönt :) Sedan gick vi, Hanna och Fabian på stan, efter ett tag kom Maxen också som varit hos sin pappa. Det var mysigt. Men mot eftermiddagen gick Hanna för att jobba å jag följde med hem till Jessica och Rikard. Även Antonia och Mattias kom dit å sedan gick vi alla hem till Alexandra där det var grillfest :) Synd på det dåliga vädret bara annars var det mysigt med en massa småbarn :P Å gott vare också! När Hanna slutade jobba hämtade hon mig, Antonia och Mattias. Jag och Hanna gick hem till henne å där var AZ å väntade på oss. Vi drack å pratade länge, det var riktigt mysigt :) Sedan gick vi på krogen men där var det verkligen skittråkigt, tur att vi inte var där så länge. Å sedan gick vi alla hem till Hanna å sov där :)


Hanna & Fabian på stan :)

I lördags åkte både Hanna och AZ rätt tidigt till Gnarp så jag blev kvar å kikade på HarryPotter 6 :P Efter det tog jag mig en promenad hem till Jessica och Rikard. Där hjälpte jag dem att passa barnen medan de sysslade med trädgårdssysslor. Mot kvällningen kom mammsen och vi alla myste på, å grillade en gång till :) Det var ännu godare med riktigt gott kött! Sedan blev det lite godis framför Avatar. Jag sov över där.


Fabbelicious ;P

I söndags blev jag väckt av Maxen :) Vi alla käkade frukost å sedan fortsatte vi med lite trädgårdsarbete. Vid tolvtiden kom Lövis å hämtade mig för att ta mig till samlingen till fotbollspremiären :) När alla kommit begav vi oss mot en öde fotbollsplan nånstans på väg till Järvsö. Det var en otroligt spännande match som hade många vändningar, det hela slutade underbart nog med att vi vann med 6-5 :) Haha, vilka siffror alltså, tror inte att jag varit med om nå högre målsiffror förut. Fan vad sugen jag blev på att spela då! Jag längtar verkligen tills jag kan börja träna igen! Å det var helt underbart att träffa brudarna igen, i fotbollssyfte lixom :) Dessutom hade gullLisa köpt mig en present, det var otroligt snäll å gulligt. Tack!! :) Efter matchen åkte jag hem till Hanna, vi käkade hos henne å sedan drog vi hem till Jessica och Rikard tillsammans med Antonia. Där hemme spelade vi spel å hade det mycket trevligt! Sedan åkte jag hem till Hanna igen å sov över där..


Glada :)

Igår kikade jag och Hanna på en film, å sedan kom AZ's familj å hämtade mig. Vi begav oss ner till Stockholm å jag läste Harry Potter hela vägen ner, jag är ju inne på 6:e boken nu å det är så mycket som jag har glömt bort, det är nästan lika spännande som att läsa den för första gången. Som jag sagt förut, riktigt bra böcker!! Så fort jag kom hem vare bara att packa om väskan å bege mig raka vägen till skolan. Där satt det fortfarande ett helt gäng som försökte knapra ihop det sista på labbrapporten som också jag skulle göra. Strax före 22, bestämde jag mig iaf för att jag var färdig å skickade in den. Sedan åkte jag hem, snackade ett tag med AZ å Niklas å sedan la jag mig i sängen..


Här snickras det för fulla muggar :)

Idag var jag så duktig att gå på gymmet :) Underbart! Kände mig riktigt nöjd när jag gick därifrån. Sedan var jag på min andra föreläsning i astronomi å den var betydligt svårare än den tidigare med en massa långa härledningar å skit! Jag undrar hur mycket av dom man ska kunna. Men men, jag orkar inte lägga ner så mycket energi på det just nu när jag har så mycket annat att tänka på.. Efter föreläsningen käkade vi å sedan vare bara dags att börja plugga inför tentan som är på FREDAG!! Det lättare uppgifterna gick att förstå iaf, men de svåra var helt sjuka! Det känns inte alls så bra. Men jag har fortfarande två dagar på mig att försöka lära mig skiten.. Jag åkte hem när jag var otroligt hungrig å lagade till lite mat, å sedan dess har jag tagit det lungt..


Sötaste ungen i världen!!!!!! <3

Det var allt för denna gång. Tack för en underbar helg alla som medverkade :)

PusselipussPuss!


RSS 2.0