Äntligen städat klart!

Igår sov jag hos Hanna.. Vi kikade på American Pie innan, det var väldigt längesedan som vi båda såg den. Den e ju faktiskt riktigt bra :)

När jag vaknade gick jag ner till mig och började ta tag i den sista städningen. Jag orkade inte göra den igår.. Å jag lovar att det tog ännu längre tid idag. Gjorde rent toaletten och sovrummet riktigt ordentligt. Så nu kan man andas här inne utan att bli sjuk..
Efter det gick jag och Hanna på stan. Så nu har jag äntligen köpt alla julklappar, sköönt!!
Sedan gick vi hem till mig, å nu har vi bara degat.. Kikat på två filmer redan å det känns ju som om att det kommer bli minst en till :P
Har iaf färgat Hannas hår också, så nu är hon snygg och fräsch igen :)


Söta Hanni!

Just nu hänger det så mycket tvätt i hela stugan å ändå är jag inte klar med allt än. Det e fortfarande en tvätt kvar att köra. Så mycket lakan å handdukar, sånt tar så mycket plats..

Hmm, ja undra va vi ska hitta på nu.. Jag har ingen aning. Ubbe skrev att han kanske skulle kömma förbi, det vore ju trevligt :)
Annars så längtar jag tills imorron, för då kommer Johanna & Anna hem :) Vi ska möta dem på tågstationen vid 10.30! Det ska bli riktigt skojj att träffa NorgeBrudarna igen, det var längesedan nu!

Aja.. Hare fint, jag skriver nå mer imöran..


PussPuss!

Snö, snö å ännu mera snö :)



Hanna&Max myser i soffan.. Max lämnar inte sin "Bilar"bok :)

Igår var jag ju barnvakt åt Maxen :) Hanna var med ett tag men hon drog innan han skulle sova.. Iaf så lekte jag och Max lite ute i snön, gjorde en snölykta som lyste så fint också :) Det var mysigt, för det var inte allt för kallt ute, så det gick bra. Men det snöade dock hela tiden, så ljusen klarade inte av att lysa så länge, hehe.. Men men, Max tyckte att det var fint å roligt iaf å det var ju huvudsaken..
Sedan tog Maxen ett bad, han brukar duscha nuförtiden men han tjatade om att bada så jag lyckades leta upp hans badbalja å gud så nöjd han blev :) Han hade väl blivit lite frusen eftersom vi varit ute..
Sedan var det läggdags för den mannen, å det gick bra, tog lite längre tid än kvällen innan, men inte mer än 40 minuter iaf..


Jessica och hennes fina mage.. Nu är det inte långt kvar :)

Sedan satt jag själv vid datorn å kikade på tv.. Jessica & Rikard kom hem vid typ halvelva-elva tror ja.. Då skjutsade Jessica mig hem till Ubbe. Där kikade Hanna, Mia, Mange å han på en skräckis.. Det var knappt en timme kvar på filmen när jag kom, men den var mer skrattretande än läskig iaf.. Vi (jag, Hanna & Mia) stannade kvar å snackade ett tag efter filmen, men sedan drog vi hem till Hanni.. Vi alla sov hos henne, det var mysigt :)


Hanna & hennes oöversnöade bil :P

Idag fick jag sova ut, det var lovely. Först vaknade jag vid åtta, men det var så skönt när jag insåg att jag kunde somna om :) Vi klev upp vid 12 istället. Å shit vad mä snö det hade kömmit då!! Helt otroligt.. Så det vara bara att ta fram skyffeln å börja skotta för mig å Hanna.. Det var rätt mysigt ändå tycker jag, för det var inte så tungt det vara bara pudersnö lixom. Fast det var ju så högt att skotta för mig, så det tog ju ett tag :) Men nu e det bra iaf, får se hur det ser ut imorgon när jag vaknar :S :P


Såhär myshe snö var det!

Sedan åkte jag och Hanna till Ica Maxi, jag handlade hur mycket som helst! Nu hoppas jag att jag inte behöver handla nå mer förutom färskvarorna under den tid som jag tillbringar här..
När vi kom hem igen började jag städa denna lilla stuga, å jag fattar inte hur skitigt det kan bli på sån här liten yta! Men men, nu ser det hyffsat ut iaf, är inte riktigt klar än.. Ska ta tag i det snart..


Hanna skottar för fullt!

Jag åkte på träning också!!! Jippi!!! :) Det var så jääääävla jobbigt! Kändes som om att jag skulle spy hela tiden, så det gick väl sådär, men det var roligt iaf :) Å roligt att träffa brudarna, fast det var endel borta så jag hoppas att jag får träffa dem på nästa träning..
Nu har Hanna kommit ner så jag ska umgås med henne, å försöka städa det sista samtidigt..


Så.. Puss Puss!


22 fucking minusgrader!!!

JAG KLARADE TENTAN :D!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag fick exakt 15 poäng vilket var gränsen för godkänt å jag är så nöjd och glad för det!! Helt underbart! Nu ska jag bara slappa å ta det lungt i en månads tid.. Det behövs verkligen, å så får jag hoppas att pluggartagen har vilat färdigt när vi drar igång med FYSIK istället.. Shit, det ska bli väldigt spännande å se vad det kommer bli för nått. Jag har ingen aning :S De säger att det ska vara ännu svårare, hehe.. Men det borde vara mer intressant iaf.. Men nu ska jag inte tänka på det, för nu har jag loooooooov :) !


Myshörna på festen :)

I onsdags firades detta med storpartaj i Marcos nya lägenhet. Det var mycket folk å trevlig stämning. Vi hann med lite musiklekar å charader, men mestadels var det en jädra massa kackel :) Det gänget som jag hängde med drog till klubb onsdag å vi dansade lite där. När det var dags att gå hem var det så jäkla kallt! Jag har nog inte frysit så mycket på väldigt länge. Tunnelbanorna hade såklart slutat gå eftersom att det var onsdag, så vi bestämde oss för att gå hela vägen hem till Marcos.. Det gillades inte av mig. Fy faan.. När vi äntligen kom fram till hissen så lyste (bokstavligt talat) mina lår illrött, på grund av att de var så kalla! Men blev varm ganska fort när vi väl kom in i lägenheten. Marcos hade inte flyttat dit nå möbler än så det som fanns var två uppblåsbara madrasser och golvet :P Hehe.. Lovisa intog golvet hon, stackarn.. Hon hade frysit hela natten trots att hon låg med allas jackor på sig..


Lyxsviten fick Lovisa ta :P

På torsdagen städades det.. Det var en massa toapapper, flaskor och burkar överallt. Men det var inte så mycket mer än så, så det gick faktiskt rätt fort ändå. Lätt att plocka ihop när det inte är några möbler :)
Å resterande av dagen gjorde jag verkligen ingenting, tiden bara gick å jag har ingen aning om vad jag har gjort.
Den kvällen/natten började jag må lite dåligt, feberfrossa å dålig i magen.. Jag hade inte ätit något på hela dagen (förutom frukosten) å kunde inte få i mig nått på kvällen heller. Jag gick å la mig men vaknade några gånger på natten av illamåendet..


Vi klarade oss igenom den första terminen :)!!!

På fredagen mådde jag inte heller bra när jag vaknade, kände att jag fortfarande hade feber. Jag vet inte om det var nån blandning av vaccin-biverkning och att skolpressen hade släppt, eller om jag bara råkat blivit sjuk, men jobbigt var det iaf. Jag lyckades dock pallra mig iväg till skolan, för det var där vi skule få tillbaka tentan. Å det var ju ett glatt besked så det ångrade jag inte..  Satt kvar ett tag å snackade med vännerna, det var lite sorgligt att säga hej då eftersom att vi inte kommer ses på en månad (om jag inte bestämmer mig för att fira nyår i Stöckhölm då förstås)..


Glada studenter!

När jag kom hem började jag packa, tömma ur kylskåpet plocka ihop å allt sånt där man gör när man lämnar en lägenhet en längre tid. AZ å hennes pappa kom vid sju-åtta tiden å då var det dags att börja rulla upp till Hudiksvall.. Vi stannde i Uppsala på Max å då lyckades jag äntligen få i mig mat. Det var skönt, å jag började genast må bättre.. Resan hem gick smidigt, jag sov lite då å då.. Det var helt sjukt hur temperaturen bara sjönk för varje mil vi åkte. När jag kollade på temperaturen i Stockholm på dagen så var det -4, å när vi kom fram till Hudiksvall så var det -22.. Sååå kallt!!


Crazy people! :)

Mia fyllde 20år så hon, Hanna, Ecka & Pontus skulle dra på Böckarna. Jag å AZ som är väldigt lättövertalade gjorde dem sällskap. Så vi gjorde oss halvt som halvt i ordning å gick upp till Hanni. Hon var inte hemma än för hon jobbade, men de andra var där. Vi snackade å lyssnade på musik å väntade på att Hanna skulle komma hem.


AZ är så klumpig på krogen jämt, å här lyckades jag få en bild på det också :) Hihi..

Vi gick på Bockarna vid 00.30 tiden tror ja, det var tack och lov ingen kö så det var bara att gå in i värmen. Det var rätt lite folk där men ändå kändes allt som vanligt.. Att allt känns som vanligt är både posivitvt och negativt, det känns tryggt och det känns hemma, men det känns även lite tråkigt.. Jag och AZ pratade om att vi redan längtade tillbaka till Stockkholm, haha, roliga vänner vi är. Närå, men nu är man van vid det livet lixom så då känns det som om att det är roligast. Men det var iaf hur roligt som helst att träffa Hanna & Mia <3 :)


Myspys med nära å kära!

När det stängde gick vi alla hem till Hanna å myste på. Vi spelade gitarr, lyssnade på musik å pratade en massa skit :) Då hade jag riktigt roligt! Jag har ALDRIG, jag menar det verkligen, ALDRIG skrattat så mycket som jag gjorde då!!! Jag skrattade så att tårarna bokstavligen rann längs kinderna! Hanna var så jävla rolig, jag fick magkramp! Kan inte låta bli att skratta nu när jag tänker på det. Hon är så himla klantig :) Hahaha!!
Å jag slapp sova ensam också, både AZ & Ecka gjorde mig sällskap :)


Kan AZ andas där under?

Igår var jag på stan med Jessica. Vi inhandlade de sista gemensamma julklapparna :) Senare så var vi hemma hos dem å myste på.. Kollade på tv, åt pizza å pratade en massa! Rikard kom hem på natten efter jobbet, vi var uppe ett tag å snackade då också. Jag sov över hos dem..

Idag har jag inte hunnit göra så mycket än. Jag är så trött hela tiden bara. Tänkte att jag skulle städa i stugan å få lite ordning här, men jag har inte orkat.. Å nu kom Hanna ner också, så jag ska umgås med henne, sedan ska vi vara barnvakt åt Maxen, för Jessica och Rikard ska på personalferre..

Jag skriver mer imorgon..

Puss&Kram!


Jullov :D

Nu har JULLOVET börjat :) Det ska bli så otroligt skönt att vara ledig i en hel månad, så skööönt! Jag gjorde tentan idag å det kändes helt ok. Typ som efter förra, så jag borde fan ha klarat godkänt. Det känns som så iaf. Fast jag vågar ändå inte hoppas på för mycket, man vet ju aldrig.. Så jag ska inte ha för höga förväntningar, jag får svar på fredag.. Så vi får se då..


Glada studenter på deras första jullovsdag :)

När tentan var avklarad så åkte jag, Emmy, Jocke & Marcos till allhuset för att ta svinsprutan. Det var ingen kö å det gick hur smidigt som helst (utom för Marcos då såklart :P ). Jag fattar inte varför det har varit sånt ståhej om den här sprutan! Så skönt att jag äntligen har tagit den.. Visst det känns lite omdomnat i armen men det gör det ju efter andra vaccin också. Det är ju större risk för biverkningar dock, men jag hoppas att det inte blir så farligt.. Som sagt, skönt att ha det avklarat så att jag inte går runt å smittar andra om jag skulle råka bära på viruset!

När jag kom hem var jag helt slut.. Ja la mig i sängen å läste den fjärde och sista boken, men somnade rätt fort.. Sedan sjöng jag lite Singstar å slog ett till rekord :) Det var roligt.. Men det känns så tomt, jag är så van att känna skolpressen å nu finns det ingen alls :S Känns konstigt, blir som om att jag är rastlös trots att jag har all rätt att bara slappna av nu..

När vi börjar efter julen så kommer vi inte hålla till på Kräftriket längre vilket jag tycker känns sorgligt.. Jag trivs så bra där, det är så hemtrevligt och mysigt. Då ska vi vara på Alba Nova istället. Det är iofs väldigt fräsht där, tror att det är ganska så nygjort.. Men det hela känns så stort och sterilt, svårt att känna samma hemkänsla skulle jag tro. Men man vet ju aldrig. Det ska bli spännande. Vi hittar väl "vår hörna" nånstans där med :)


Bye Bye Kräftis.. Vi ses nästa höst :)

Imorgon ska jag sova uuuuuuut! Hihi, vad knäppt det känns :) Så underbart! Jag kan inte fatta att jag redan har gått en termin å jag har lyckats med den oavsett om jag klarar tentan eller ej, för jag är fortfarande kvar å tänker inte ge upp! Lovely!!
Imorgon är dä partyy, det ska bli riktigt nice!

Näe, det var allt för idag.. Får se om jag skrive nan imöran..

PusseliPussPuss!!

Sluttenta igen imorron då..

I fredags var jag på Idolfinalen. Det var mäktigt och roligt. Jag är glad att jag följde med. Erik var den rätte vinnaren, å Calle var en värdig tvåa. Det blev precis så som det skulle bli..


Gött med lite julsmaker :)

I lördags var jag på skolan å pluggade med ett gäng. Vi löste gamla tentor tillsammans på tavlan å vi kom alltid fram till rätt svar. Det gick bra. Marcos hade köpt med sig glögg, pepparkakor, russin å mandlar som han bjöd på, så vi hade lite julfeeling också :) Det var mysigt.. När klockan blev 20.30 åkte jag, Marcos å Taco hem till mig. AZ väntade på oss och Johan kom hit en halvtimme senare.. Vi snackade, lekte charader å sjöng SingStar. Vi hade väldigt trevligt.. Jag älskar charader, å speciellt när jag vinner :P :) En lyckad och lugn lördagskväll, som avslutades med att vi kikade på Stephbrothers, å den var faktiskt bra. Jag har varit lite skeptiskt till den, men där var jag tvungen att ändra inställning..


Jag vann mot AZ!!!!! :))))

Igår blev det rätt slappt med beställd Thai-mat och godis på menyn.. Lite pluggande och mycket trolleritrick. Me like :) Jag blev lärd endel saker iaf, nu måste jag bara öva på det så att det ser lika bra ut när jag försöker trolla :P

Idag försov jag mig 1,5 timme :S :P Men det var bara för att jag inte kunde somna inatt, jag och AZ var uppe å kikade runt på olika klipp på Youtube så länge.. Så var väl i skolan vid 11.. Var kvar till 18-tiden.. Pluggade halvdant.. Var så jäkla trött å jag hade svårt att koncentrera mig. Tentan är ju imorron å jag är väldigt nervös igen.. Inte på samma sätt som sist, för nu vet jag hur det kommer gå till, men nervös för om jag kommer klara den eller ej.. Men det får gå som det går. Jag har lagt ner den energin som jag har orkat å kunnat, å om inte det håller så får jag helt enkelt acceptera att plugga lite under jul å göra omtentan i januari.. Värre än så är det ju faktiskt inte..

Efter tentan imorron så ska jag gå å ta vaccinet.. Det är drop in på skolan idag, imorron å på onsdag. Så tänkte passa på att ta den efter tentan.. Vill helst inte gå själv, för sprutor är inte min favorit, så jag får se om jag får någon med mig på kuppen..

Det här blev ett väldigt kompakt inlägg, men det är bara för att jag måste gå å lägga mig nu så att jag är någolunda utvilad inför imorgon.. Håll tummarna för mig en sista gång nu för i år så kanske jag kommer klara den här tentan också!!!!!


Puss&Kram

Gemensam tavleberäkning!

När jag kom till skolan idag så kunde jag bara inte lägga ifrån mig boken..! Jag måsta läsa 2 kapitel till innan jag kunde koncentrera mig på att plugga :P Men när jag väl började plugga så fick jag endel gjort faktiskt, gick igenom en hel tenta själv å det kändes rätt OK trots att jag kikade på facit rätt ofta.. Men jag lär mig ju fortfarande å då får man göra så :P Sedan var det dags för tråk-datalab, men skönt nog fick vi 4 svar i förväg av Marcos, Emmy & Jocke :) (de hade varit på den tidiga lektionen) Det gillades starkt, men de var iaf både Emmy & Marcos skyldig mig sedan igår eftersom att jag hjälpte dem så mycket då :)
Så datalaben gick rätt fort, behövde bara göra 5 uppgifter, hehe.. Så vi blev klar efter drygt en timme, det var nice! Den kursen är nu avklarad å lagd bakom mig! Den ger 3 högskolepoäng, lika mycket som seminarierna, snacka om skillnad i tid.. Seminariet har verkligen legat på för hög nivå å det skrev jag i utvärderingen också!


Ett bra sätt att tentaplugga på :)

Efter det var jag alldeles uppe i varv.. Jag e så himla trött om dagarna nu så jag får motsatt effekt :P Tur att Benji var där som kunde hålla mig sällskap i min spralliga timme :P Hahaha.. Vi spelade GuitarHero på hans iphone, vi var ute, vi singlade slant, vi gömde en krona under foten å bråkade om den å allt möjligt :P Vi störde allas pluggro, hehe.. Men roligt hade VI iaf :) Fast sedan drog han hem å det var bara för mig att tagga ner.. Så då joinade jag några som hade beslagtagit ett klassrum. Där inne var de seriösa å löste gamla tentauppgifter tillsammans på tavlan. Å det var ju en hur bra idé som helst! Jag lärde mig mycket på de resterande timmarna som jag spenderade där, det var till och med roligt :) Jag upptäckte nämligen att jag kan mer än vad jag trott, så det var en glad överraskning! Blev kvar till strax efter 19.00 igen..

När jag kom hem var det raka vägen till soffan för att kolla på det sisa avsnittet av "Mammas pojkar" men det var ju en stor besvikelse!! Bobby valde fel tjej! Varför i helvete valde han inte Jane! Man har ju sett deras kärlek och spänning. Där hade det verkligen blivit något! Stackars Jane, om jag var hon hade jag känt mig lurad, jag säger bara det; jävla killar :@
Sedan blev det Glee, den serien är väl sådär.. Men när man väl har börjat följa en serie är det svårt att sluta även om den inte är bland topp 5 lixom..

Idag blev det kyckling med vitlökssås å sallad, mycket gott :) Gjorde även så att det räcker till en matlåda imorron! GoodiGoodi..
Nu ska jag snart dra mig tillbaka för att läsa my favourite book :)
Får se om jag hinner skriva nå imöran, ska ju som sagt på Idolfinalen :P

Pusselipusspuss!

Idolfinalen!

Idag har jag flummat rätt mycket på skolan.. Har varit så trött.. Jag har inte lärt mig så mycket nytt men jag har hjälpt Niklas, Emmy & Marcos med en massa uppgifter som jag redan kan. Å när jag lär dem så lär jag väl mig själv ännu mer också antar jag :) Så på så sätt har det gått bra.. Men som sagt jag har flummat å skojat på rätt mycket, här lekte jag lite med Niklas hår :P


Niklas var inte heller så seriös, här spelar han schack :P

Hur som helst så var jag kvar på skolan till strax efter sju.. Lite drygt men samtidigt mysigt. Jag gillar huset vi håller till i, det är lite slitet, hemtrevligt å när det är mörkt ute å alla börjar gå hem blir det så mysigt :) Så jag gillar att vara kvar länge, iaf när man slipper plugga så mycket :P Fast jag blir jämt så jäkla hungrig, får kanske börja ta med mig två matlådor istället :)



Det här gänget pluggade lite flitigare :)

När jag kom hem lagade jag till lax, jummijummi, I love it! Så det smaskade jag på medan AZ mannekängade alla hennes dagsinköp för mig :)
Sedan kikade vi på Paradise Hotel, man måste då säga att det är underhållande.. Vilka lögnhalsar och ragator det finns :P Alla spelar ett fult spel..
Nu sitter jag å tittar på; I hennes skor.. Den är bra.. Men jag är så jäkla trött så funderar på att gå å lägga mig snart. Eller iaf lägga mig i sängen å läsa :)

Btw så ska jag gå på Idolfinalen på fredag :) Hihi! Emma hade en biljett över så jag fick köpa den för halva priset, så underbart :) Den är i Globen å bara det är ju en upplevelse! Det ska bli riktigt roligt, jag älskar sång, dans å underhållning.. Jag längtar!!


NattiNatti&PössPöss!!


I'm singing in the rain..!

Inatt vaknade jag av att jag hörde AZ låta, först trodde jag att hon grinade men sedan hörde jag hur hennes ylande övergick i ett skratt :P Haha.. Hon låg å skrattade i sömnen, sånt där är så roligt :) Å jag låg å tänkte för mig själv; Kom ihåg det här, kom ihåg det här, kom ihåg det här, å berätta det för henne imorron.. Åsså somnade jag så. Men inte fan kom jag ihåg det inte, utan det var AZ som tog upp det för hon hade vaknat av att hon själv hade skrattat så hon frågade om jag hade hört :P Så komiskt :)

När jag kom till skolan så körde vi faktiskt gärnet, jag har lärt mig Taylorsformel å hur man hanterar alla standard utvecklingar, nu måste jag "bara" lära mig alla dem utantill :S :P Sedan var det den sista analysföreläsningen, första halvan var seg, men den andra var bättre, han gjorde lite övningsuppgifter vilket han kommer fortsätta med på fredag. Det är bra att repetera! När den var över så var klockan 14.20, å det var bara att sätta sig å plugga igen.. Jag & Nicke satt kvar till 18.30.. Fy vad trött å hungrig jag var då. Men det var det värt för jag klarade den sista problemsamlingsuppgiften, så nu har jag 3 poäng med mig i tentan :)

När jag kom hem lagade jag till kycklingwok, å det blev riktigt gott :) Så det smaskade jag i mig medan jag kikade på; The Biggest Loser. Jag tycker att det är en bra serie. Den har ett bra syfte till skillnad från en massa andra skitserier.. Å efter det blev det lite SingStar mot AZ :P Hon vinner oftast, men nån gång då å då sådär lyckas jag klå henne med några få poäng :) En vinst e ju alltid en vinst så jag är nöjd med det :P


Brudarna från helgen :)

Igår såg vi ju föresten på den sista JohanFalk-filmen.. Den var spännande, men jag blev lite besviken på slutet :/ Eller kanske att det var ett bra slut också. Men så sorgligt, jag tycker inte om det.. De älskade ju varandra så mycket, varför måsta hon flytta ut?! Det var tråkigt.. Stackars Frank Wagner.. Fyy å...
Men jag måste ändå säga att av de här 6 filmerna så var de 3 första klart bäst! De var skitbra!

Det är så tråkigt väder ute.. Det är plusgrader, regnigt å inte en enda antydan till att snö ska vara påväg.. Så deprimerande, känns som om att det är i början på september igen, å jag har inte lust att gå igenom en till höst redan.. Men det e väl kanske såhär vintrarna är i Stöckhölm, tur att jag ska åka hem över jul så att jag förhoppningsvis får se lite snö så att allt det mörka blir upplyst!

Nu e det sent igen.. Så jag tänkte att jag skulle diska middagsdisken och tvätta av mig sminket för att sedan lägga mig ner å läsa :) Den perfekta avslutningen på kvällen :)

Vi hörs imorron!

Pusshaaaaj!


Måndag

Då var det måndag igen.. Det är en seg dag. Det är så svårt att kliva upp och otroligt lätt att fortsätta trycka på snooze tills mobilen inte orkar ringa längre.. Men jag lyckades trots allt ta mig upp, dock 45 minuter sen. Men väl i skolan hann jag göra några uppgifter innan det var dags för datalab.. Å det är en sån otroligt tråkig lektion, känns bara som om att man kastar bort 2 timmar åt skogen! Men men, nu är det bara en gång kvar å sedan har man klarat den kursen också :) Bara analysskiten kvar. Den kan bli väldigt tuff att klara. Men jag satt kvar i skolan till 18.00 å jobbade på problemsamlingen, det är bara 1 uppgift kvar att lösa så har jag fixat mina tre bonuspoäng inför tentan..! Jag måste skramla ihop alla poäng jag kan hitta för att ens vara i närheten av att klara tentan..

När jag kom hem var det bara att gå raka vägen till Ica för att inhandla veckans mat. Jag försöker storhandla en gång i veckan å då blir det för drygt 300 kronor. Typ 1300:- i månaden. Rätt dyrt, men det är mycket sallad å så. När jag ändå pratar om mat så kan jag påpeka att jag fortfarande bara äter enligt Gi-metoden å det går riktigt bra :) Om man bortser från att jag drack alkohol i helgen då.. Så jag är väldigt nöjd med min självdisciplin, jiihoo!
Jag passade på att hyra den sista filmen av JohanFalk-serien, det kostar bara 9:- om man handlar för över 300 spänn, så det var det väl värt :) Blir väl att vi kikar på den snart här.. Kanske blir att vi sjunger lite SingStar först.. Haha, även när jag skulle lägga mig igår så hörde jag hur AZ tränade på låtarna lite i smyg sådär :P Hehe.. Skulle vara roligt att klå henne lite idag!

Det var väl att för mig idag, inte så händelserikt direkt.. Men sånna dagar får man också ha :) Ikväll ska jag börja läsa den sista boken; Så länge vi båda andas.. Jag längtar :) :P Fast det farliga är att jag aldrig kommer vilja lägga ifrån mig boken, så jag kommer lägga mig alldeles för sent inatt.. Men det får det vara värt :)


Ha't fint gött fölk så höres vi imöran :)
PössPöss!


Klackfria klackskor :S :P

Igår åkte jag och AZ till Solna köpcentrum för att inhandla årets julklappar.. Vi orkade inte åka in till stan, det e så mycke folk överallt, så vi kände att det skulle bli lättare att handla där det är lite lugnare..
Vi hade väldigt roligt, allt flöt på så bra :) AZ blev klar med alla sina julklappar, å jag lyckades faktiskt hitta några jag med. Å vi köpte lite kläder till oss själva också :) Vi vill bara åka å shoppa igen, tror att vi båda har blivit shopoholics :P


AZ med en massa julklappar :)

På kvällen blev det partaj som vanligt här hemma :) Det gillas starkt! Lite lugnare än vad det har varit tidigare helger, men vi hade mycket roligt iaf! AZ hade köpt en ny skiva SingStar så det fanns en massa nya låtar att plöja igenom :) AZ var fortfarande bäst varje gång, ingen klådde henne.. Det kom mycket skratt ut från allas munnar :)


Jag & grabbarna ;)

Dessvärre blev det inte lika roligt när vi begav oss till krogen.. Vi gick till Huset å jag kan då säga en sak å det är att jag ALDRIG kommer gå dit en gång till! Skitdryga idioter till vakter! Fy fan vad less jag/vi blev! Först sa det att jag inte fick komma in, men sen ändrade de sig å släppte in mig. Å sen när Johan skulle gå in så visade han sitt leg åsså var det en liten spricka i det så vakterna vägrade släppa in honom bara därför. Hans leg var ogiltigt och de kunde åka dit för det om de inte nekade honom att komma in. Så jäkla fjantigt.. Så Johan gick å jag gick efter honom för jag ville inte att han skulle behöva gå. Jag var väl ute i tio minuter innan jag gick tillbaka till krogen, Johan orkade inte följa med, han var så less på vakterna. Å när jag skulle gå in igen så blev jag inte insläppt! Asså va fan! Hur idiotiskt får man bli! Då sa de att de hade missbedömt mig och att jag var för full! Men jag var inte det. Jag var inte fullare än någon annan.. Det var som om att de bara ville utnyttja sin position! Jag hade ju redan hängt in jackan å allt, å mina vänner var där inne, men jag fick inte komma in utan blev tvungen att stå där ute i kylan.. Fan vad förbannad jag blev!! Så de hämtade ut min jacka å jag fick iaf pengarna tillbaka.. Men vilka jävla as! Jag orkade inte försöka nå mer eller ens gå någon annanstans, så det var bara att åka hem.. Tur att jag slapp åka själv iaf, för det gillar jag inte..


Klackfria klackskor :S :P

Å när AZ kom hem så fick vi se hur hårt hon hade kört på krogen :P HAHAHAHA... Hennes klackar på skorna hade helt gått av, så jävla sjukt :P Första klacken hade gått sönder när hon stampat i golvet för att hon var så irriterad på vakterna, så hon hade dansat med en klack hela kvällen.. Hahaha, det hade jag velat se :P Å den andra klacken hade gått av när hon var påväg upp från tunnelbanan.. Hon hade lutat sig på den så mycket att den inte heller pallade trycket :P Så komiskt! Så kvällen avslutades med skratt trots allt :)

Idag har vi segat som bara dän! Borde väl kanska ha pluggat, men det har jag iaf inte gjort.. Men en hel vecka framåt nu är det bara Analys som ligger på schemat.. Om 9 dagar är det tenta. Shit vad nervös jag kommer vara igen. Undra om sånna här nerver är bra för hjärtat ja :S

Jeje, nu har ni fått en liten sammanfattning om min helg. Jag har som vanligt haft skitroligt! Jag trivs så bra här i Stockholm, hade inte föreställt mig att det ens skulle vara i närheten av hur bra jag har det! Så jag är riktigt nöjd med mitt val att börja plugga å att göra det här.. :)

Puss&Kram från en lycklig MimmiCaroline!!



Luftslottet som sprängdes

Jag blev klar med seminariekompletteringen, skönt! Å jag är ganska så säker på att svaren är rätt eftersom att jag har fått hjälpa av mina underbara klassvänner :) Är otroligt tacksam!

Analysföreläsningen var ju dötrist som vanligt, å svår att fatta.. Det gäller helt enkelt att börja jobba med uppgifter å försöka tvinga in skiten i hjärnan.. Så jag ska verkligen försöka med det nu i en och en halv vecka.. Vi får se hur det går, denna kurs är svårare, det har jag sagt från början.. Men jag ska göra mitt bästa å så ska vi se hur långt jag kommer på det..

Ikväll var jag & AZ på bio, vi kollade på; Luftslottet som sprängdes.. Å den var riktigt riktigt bra!! Mycket bättre än 2:an, kanske till och med bättre än 1:an.. Så det var otroligt lyckat, å jag rekomenderar den starkt.. Efter bion gick vi till Imperiet, vårt nya "hak", haha :P Det är rätt trevligt där, bara sittplatser å inget dansgolv, men nice. Så har precis kommit hem, vi tog det lungt, tänkte spara oss till morgondagen istället :) Lördag is the night every weekend :)

Så just nu ligger jag i sängen redo att låta John Blund ta över, vilket jag tänker låta honom göra nu. Jag ville bara uppdatera mig lite :)
Jag hoppas att ni sover gott allesammans :)

PussPuss!

Helt otroligt :D

JAG KLARADE TENTAN!!!!!!!!!! SÅ UNDERBART!!!
Det känns helt otroligt, jag var verkligen osäker. Jag blev/är så glad! Fan vad skönt!!!!!!!! :))


Underbar dag :)

Nu ska jag lägga all energi på Analystentan så att jag kan ta ett långt skönt jullov sen :) Då blire över en månads lov om jag klarar analysen också, det skulle jag verkligen behöva..

När vi hade fått tillbaka tentan så var det datalab, det är otroligt tråkigt å känns helt onödigt. Det är svårt fast lätt samtidigt. Det e svårt för man vet inte alls vad man ska göra men det lätta är att man kan prata med varandra och det finns information om uppgiften som man kan läsa under lektionen.. Det e bara dryyyygt..! Å jag fattar inte vad jag gör.. Men jag har lyckats med alla frågor än iaf, eller jag, jag ska väl säga vi.. Vi alla hjälper varandra så att alla klarar det :)

Sedan satt jag kvar på skolan länge, typ till halvsex-sex tror ja.. Fick endel gjort iaf, men inte så effektivt.. Vi har så mycket att prata om jämt :P Men imorgon bör jag kunna lämna in mina kompletteringar till seminariet i tid, å sedan är det Analyse-Bajs! Jippi :P


Det var fler som blev glada, så härlig bild!

Undra vad som händer ihelgen.. Jag hoppas att det blir nått skojj som vanligt :) Jag har det så bra här i Stockholm, händer alltid något roligt å jag umgås med underbara människor!

Vi hörs imorron då gott folk...

God Night!


Vinter?

Idag har jag inte heller lyckats plugga så bra i skolan.. Har hängt där hela dagen, men vi har mest suttit å skrattat.. Fick några uppgifter lösta av mina kära vänner :) :P Haha, det e inte svårt att lura på folk gamla uppgifter för alla blir lika irriterade över att man redan har glömt bort allt :P
Imorgon är det domedagen vad det gäller Algebra.. Fy, kommer nästan vara lika nervös som jag var innan tentan.. Hoppas att det går bra för mig nu gott folk, för det är verkligen på gränsen, det vet jag!


Idag var det till och med frost ute..

Klockan 17.00 var jag & Lovisa på TheStudio.. Vi fick vänta länge innan vi blev sminkade, å jag blev inte alls bra.. Hon hade helt fel foundationfärg, å sotningen på ögonen såg bara lortigt ut.. Å dessutom skulle vi tydligen fixa håret själv, det var ju inte det lättaste med mitt toviga hår efter en hel dag på skolan.. Så jag var inte alls nöjd.. Men Lovisa blev riktigt bra, hon hade en annan sminkös och jag tyckte att det blev skitsnyggt! Bilderna var rolig att knäppa, det gick väldigt fort bara.. Å vissa poser kändes ju bara allt för B, men men, en rolig upplevelse iaf :P Efteråt fick vi såklart kolla på bilderna å välja de vi ville köpa.. Jag lyckades se OK ut på typ 2 bilder.. Lovisa blev fin på alla utom 2 istället ungefär.. Men det var så jävla dyrt så vi köpte ingen, hahaha :P


SnyggLovisa!

Idag har jag också lyckats hålla mig till Gi-mat, jag är riktigt nöjd :) Å det är gott också.. Jag skulle aldrig klara av att motstå att äta något gott mot något äckligt, så därför fortsätter jag med detta. Tror att magen mår lite bättre, brukar nästan varje kväll bli uppsvälld, men har inte varit det två kvällar i rad nu, så det bådar ju bara gott :)

Tack ni som kommenterar mina inlägg, det är väldigt roligt att höra vad ni tycker och tänker om det jag skriver :) Så trevligt när man loggar in å man ser att det är någon som har kommenterat, så fortsätt med det, å fler kan också gärna göra det :)


Juligt :)

Det är väl vinter nu antar jag!? Fast jag har ingen jul-vinter-känsla alls.. Det var ju lite mysigt att se dessa lysen längs gatorna iaf.. Det är ingen snö, det har inte ens varit så kallt å det känns verkligen inte som att det är december. Tiden har gått så fort.. Jag ska försöka få i mig lite mer julstämning, jag brukar iofs inte riktigt vara julmänniskan själv, men man kan ju alltid försöka. I år startar en ny jultradition hemms hos Jessica&Rikard. Det ska bli riktigt mysigt :)

Nu ska jag dra mig tillbaka å kika på lite serier.. Allt från Heroes till Gossip Girl. Å sedan blire väl lite läsning kan jag tro.. Jag har typ bara 20 sidor kvar i boken nu. Så får hoppas att AZ läser klart fyran snart så att jag kan börja läsa den.. Jag har längtat efter den, för den är BÄST! Det händer så mycket i den å det är så bra saker som händer :)

Pusselipusspuss!

Ljudet av ditt hjärta!

Jag pluggar inte så effektivt längre. Känns som om att jag har tappat kunskapen att plugga. Förmodligen är jag väl fortfarande helt slut efter Algebrapluggandet.. Men jag får inte ta ledigt än, för jag har en till sluttenta att göra innan det blir jul. Den är om 14 dagar och jag kan väldigt lite om den än eftersom att all energi har varit på algebran.. Jag måste hålla ut i två veckor till! Det borde jag väl ändå klara. Men jag tycker att det är lite svårt att koncentrera mig, jag vill få tillbaka svaret på den här första tentan å se hur det gick. Så kan jag kanske släppa den å bara fokusera på analysen.. Dessutom så måste jag göra mina seminariekompletteringar innan fredag, det blev bara 4 uppgifter så det var inte alls så farligt å dessutom får jag välja dem själv.. Så jag måste bara göra dem, tanken är att jag ska göra det imorron..

Imorron ska även jag & Lovisa sminkas å stylas för att sedan fotograferas på TheStudio :) Det ska bli roligt, jag gillar att vara med på kort å hitta mina "bästa sidor" :) Så det kommer bli skoj!

Idag när jag kom hem från skolan å såg att hissen redan var nere så fylldes min kropp av en glädjekänsla i ca 2 sekunder. Å då tänkte jag vad små saker som kan göra en glad för ett tag:P Jag fylls av samma glädje när det max är 3 minuter kvar på att tunnelbanan ska komma, när det är fint väder ute, när man har sovit gott och är pigg.. Å en massa sånna där smådetaljer :P Hihi..

Har inte så mycket mer att tillägga idag tror ja.. Kommer inte på nått spännande eller intressant att prata om.. Jag kan iaf säga att jag har lyckats helt med mina Gi-maträtter idag, å det har varit riktigt gott :) Det som är jobbigare är att det inte är lika lätt att förbereda matlådor i förväg, det e ju oftast mycket sallad och det går ju inte direkt att frysa ner :P Så imorse var jag tvungen att fixa lunchlådan till idag, å samma sak blir det imorron.. Men men, jag ska testa detta i 2 veckor å se hur det känns :)

Näe, nu ska jag nog lägga mig å läsa lite ur: Ljudet av ditt hjärta..
Det är så spännande just nu så jag vill inget hellre än att läsa den :P Jag har glömt bort mer än jag trodde så jag blir fortfarande överraskad över vissa saker som händer :)



GodNatt&SovGott!!


RSS 2.0