Sista minuten människan, det är jag dä!

Nu sitter jag på tåget, eller jag har gjort det i drygt 1,5 timme. Så det är bara en timme kvar :) Wiiihoo! Men det var då jädrigt nära att jag missade det! Shit, jag är en sån sista minuten människa. Jag satte mig på min plats när klockan var 14.29.30 alltså 30 sekunder före avgång! Jag satt å svettades som en gris de första 15 minutrarna kan jag lova.. Jag fattat inte varför jag är så sen jämt. Jag blir galen på mig själv.. Men men, jag hann ju precis iaf och tur var det annars hade jag blivit mycket ledsen.. Vi hörs nå senare! PössPöss!

Hemlängtan!

God dag folket!
Hur är det med er? Med mig är det riktigt bra för jag vet att jag ska få åka "hem" idag :) Nu har jag som sagt var lagt skolan lite på hyllan för att kunna njuta av mina nära och kära. Det kommer bli så skoj i helgen, jag har längtat som tusan!


De två sötaste grabbarna i hela världen!! <3

Jag har tagit den där bilden på Max och Fabian från Jessica :P De är i Thailand på bilden. Ååå, jag längtar så tills jag får krama om dem! Men det är bara några timmar kvar, jag åker från Stockholm 14.30.

Jag har inte packat än så tänkte att jag ska dona med det, åsså ska jag väl laga till nån lunch. Jag hör av mig nå på tåget.

Puss på er!

Påsklov :)

Jag är klaaaaar!!!!!!!!!!!!! Så skönt! Hihihi! Vad duktig jag är :) Question of the week 4 lämnades in vid tretiden och sedan satte jag mig i datasalen och donade med det sista på labbrapporten. Dock blev det kanske lite stressigt på slutet så att jag slarvade lite, eller hoppade över lite, vi får hoppas att det ändå kommer räcka! Nu tänker jag nämligen ta mig ett halvt som halvt påsklov (trots att vi egentligen inte Hr det) och lägga skolan på hylöan ett tag. Självklart kommer jag läsa å dona, men inga inlämningar. Så ledig tills på måndag tänkte ja. Det kommer vara så najs :) Nä, nu måste jag gå ner till bussen som går till tekniska och därifrån ska jag ta roslagsbanan till träningen. Vi hörs senare! PössPöss!!

En vanlig dag denna vecka..

Haj haj!
Jag känner mig lite piggare än igår kväll måste jag ju ändå säga iaf. Träningen slutade lite tidigare så jag var hemma till 20.30. Då hoppade jag in i duschen å sedan blev det till att städa. AZ hade redan hunnit med väldigt mycket, vilket var skönt :P Men toan och golvet tog jag hand om, så nu är det riktigt fint här inne och det doftar väldigt gott :) Skönt att äntligen ha det gjort!

Dock måste jag ta mig till nån affär, helst imorron för att handla sköljmedel så att jag kan hinna slänga in nån tvätt innan jag drar upp till Norrland.. Det är så mycket som inte hinns med när man är hela dagarna i skolan, man hänger ju lixom bara där. Men får väl gå förbi Gabbes (närbutiken) imorronkväll efter träningen då..

Nä nu har det senaste avsnittet Desperate Housewives kommit hem så jag tänkte ta å lägga mig i sängen å kika på det, jag ska ju trots allt upp igenom om drygt 8 timmar.

PussPuss på er!

Skolan..

Tjo tjo!
Idag var jag på föreläsning igen mellan 9.15-12.00. Därefter blev det en lunch ute i solen, skönt! Å sedan klockan slog 12.30 har jag suttit i datasalen och knåpat på laborationsrapporten.. Hela tiden dyker det upp nya saker som man måste ändra på. Jobbigt, det är alltid så jädrans otydligt! Så jag kommer inte bli klar med rapporten idag heller :( Jag har mailat personen som ska rätta den och ställt några frågor angående en härledning som är ytterst diffus. Hoppas på svar så fort som möjligt för annars börjar min planering att spricka.. Suck!

Ikväll är det träning igen så jag åker raka vägen dit från skolan. Känns lite tungt för det blev inte städat i helgen och jag skulle behöva tvätta. Men what to do lixom, jag vill ju kunna vara ledig i påsk!! Tur att jag har något som driver mig annars skulle jag aldrig orka!

Vi hörs ikväll efter träningen!
Puss!

Slutkörd igen..

Nu är Mimmi-Caroline Olsson helt slutkörd igen, det kan jag då säga! På alla sätt å vis, detta kommer att bli en tidig kväll om morgondagen ska kunna funka. Skönt på sätt och vis men det har varit lite jobbigt att ha gjort allt som jag gjort idag. Men nu är det klart och jag ska få vila :)


Såhär såg jag ut idag då, lite halvsne kanske :P

Just nu kokar jag två ägg som jag tänkte stoppa i mig medans jag sitter här vid datorn. Å sedan blire ett avsnitt av 24 i sängen i förhoppning att somna senast 23.00 :)
Vi hörs imorron folket!
PussPuss!

Låååång dag!

Heej!
Snacka om att lilla jag är supertrött idag alltså! Fy vale! Först imorse så hade jag föreläsning mellan 9.15-12.00.. Det kändes som en evighet kan jag be att få tala om. Därefter hade vi lunch i drygt en timma. Å nu i eftermiddag mellan 13.15-16.00 har jag haft räkneövning. Det kändes också som en evighet, dock väldigt lärorikt..!

Nu sitter jag i datasalen å tänkte försöka orka skriva några rader i labbrapporten, det känns mycket tungt men det är samtidigt ett måste. Vid 17.30 ska jag åka till fotbollsträningen å hur fan jag ska orka springa är verkligen en annan femma.. Men med lite tur är det bara huvudet som är trött och att kroppen fortfarande är full av liv, eehh :S

En rolig sak som hände idag var iaf att vi fick tillbaka laborationsrapport nummer 1. Jag fick VG som betyder 5 poäng inför tentan vilket också var det högsta man kan få på vardera rapport, så det känns najs :) Skönt att något livade upp denna otroligt låååånga dag..!

Nä, om det ska bli nå gjort är det bäst att jag börjar nu. Vi hörs efter träningen.
Pöss!

Snacka om omväg!!!

Nu är jag äntligen hemma efter en otroligt lång hemresa! Shit vad irriterad jag blev på mig själv, ibland är jag ju bara så sjukt dum i huvve! Vad less man kan bli på sig själv. Jag lämnar iaf Issa och AZ för att åka hem tidigare så att jag kan lägga mig i tid. Vid 22.10 gick jag till tunnelbanan vid Medis. Därifrån åker jag till centralen, får vänta i typ 13 minuter på tunnelbanan mot Hjulsta och när jag är en station från Duvbo (där jag ska hoppa av) upptäcker jag att jag inte har med mig min hemnyckel!!!!


AZ njuter av solen i Gamla Stan :)

Alltså hur dum får man bli lixom! Så jädra störigt. Så då är jag tvungen att hoppa av, vänta i sju minuter på en tunnelbana tillbaka till centralen. Väl där hade iaf de förflyttat sig till en pub i närheten av centralstation så AZ möter mig där å ger mig hennes nyckel. Sedan vare bara att gå ner igen och vänta i sju minuter på tunnelbanan mot Hjulsta..


Ytterst trevligt sällskap man hade i väntan på att Isabelle skulle komma :P

Som tur var så kunde jag prata med min kära vän Hanna i telefonen hela tiden, annars hade jag varit ännu räddare. Uscha jag hatar att åka tunnelbana så sent, jag gillar det inte alls! Men det gick ju bra till slut iaf, men jag misslyckades ju ganska rejält med att komma i säng i tid. Kom hem en timme senare än planerat! Fatta om jag var irriterad på mig själv när jag var tvungen att åka fram och tillbaka sådär.. BLÄ! Förstår inte hur jag kunde glömma nycklen hemma, jag som alltid är så noga med sånt!


Isabelle läste upp hennes fina diktsamling, HAHAHAHA :D

Vi har haft det väldigt trevligt iaf. Först var det bara vi tre på en restaurang/bar i Gamla stan. Vid nio-tiden befann vi oss sedan på en liten pub i Medis för att lyssna på ett band som hade release party tillsammans med Kattis och en vän till henne. Det var en väldigt mysig pub och otroligt bland med människor.


AZ och Issa när vi lyssnar på bandet :)

Nu är jag iaf sjukt trött så måste sova för att orka med morgondagen. Men jag hoppas att ni alla sover gott så hörs vi imorgon igen :)

PussPuss!!

Vi drar till Medis :)

Nu drar jag och AZ till medis för att möta upp Isabelle, helt underbart :) Vi ska sätta oss på nå fik eller dylikt i solen och njuta av varandras sällskap och den härliga solen! Det kommer bli så najs!


Jag just nu :)

Ska se till att knäppa lite fina bilder som jag kan lägga ut här sen :)
Ha en trevlig fortsatt söndag alla så hörs vi ikväll!
PussPuss!

Vapiano!

Jag stannade inte hemma igår ändå :P Haha, kunde inte hålla mig inne när det var så fint väder :) Så jag mötte upp Mattan, Kattis, Ecka och Danne för att käka med dem..


Danne och Ecka inne på Vapiano :)

Vi åkte till Gamla Stan och gick in på Vapiano. Det var 45 minuters väntetid på ett bord men vi ställde oss i baren så länge. Jag hade nyss käkat å verkligen inte råd att äta så jag köpte endast lite bröd. De andra var mycket nöjda med maten så det är att rekomenderas :)


Kattis bakom en "liten" växt :)

När vi ätit färdigt och sådär drog vi till Fridays i Kungsträdgården, där var redan AZ och ett gäng. Vi satt där tills de stängde klockan 01.00 å hade väldigt trevligt :)


Alla förutom jag, Ecka och en vän till honom..

Idag känner jag mig lite bakis, jobbigt jag drack inte så mycket. Men jag ska försöka ta vara på dagen iaf, plugga en sväng, städa nån gång och träffa Isabelle <3
Jag skriver väl nå mer om nått tag..

PussPuss!

Promenad med Hanna ;)

Det är såå härligt väder ute nu! Så underbart :) Man blir så lycklig av det, jag känner hus solenergin fyller min kropp, it's lovely! Jag gick den längre rundan, alltså runt båda sjöarna. Samtidigt hade jag Hanna med mig i headsetet så det var som att gå på promenad med henne, riktigt trevligt var det :) Hon gick på promenad samtidigt hon också i Uppsala, haha! En timma blev det och som sagt så var det riktigt skönt!


Satte mig i solen i 5 minuter också, så skönt :)

Nu har jag ätit en sen lunch. Jag vet inte riktigt vad jag har för planer resterande av dagen. Plugg blir det såklart, men sen då, ska man hitta på nå? Jag vet inte, är ju skitfattig också så kanske det är lika bra att vara hemma. Men känns så tråkigt när det är finväder.. Hmm, ja vi får se..

Jag håller er uppdaterade :)
Pöss!

This is me..

God dag folket!
Det är bättre med mig idag, skönt! Snacka om att jag var trött igår. Alltså att jag grinade berodde egentligen inte på att jag mådde dåligt psykiskt utan att jag bara var så slut på alla sätt. Jag uttrycker mig ofta på det sättet, det är skönt att fälla några tårar, tycka synd om sig själv å sedan kan man gå vidare. Så alltså jag mår ju bra :)

I natt har jag sovit typ tolv timmar! Sjuk! Men ack så skönt :) Hittils har jag inte orkat göra nå av dagen, men tänker gå ut å ta mig en promenad i det fina vädret, jag kan ju inte sitta här inne som nån slusk :P


Här har ni mig precis som jag är - osminkad och sliten!

Det enda som besvärar mig just nu är att jag har ont i ryggen. Inte så lite heller om jag ska vara ärlig utan hur jag än sitter/ligger/ står så värker det. Förmodligen fick jag en smäll igår på matchen. Min rygg brukar kunna krångla så det är inte så ovanligt men otroligt irriterande! Jag antar att det kanske är nån nerv som kommit i kläm eller nå, jag hoppas att det blir bättre efter min promenad :)

Vi hörs senare!
Puss!

Helt jävla slutkörd!

Vi förlorade matchen :( Så tråkigt att måsta börja serien på det sättet. Men det finns inte så mycket att göra åt det nu utan bara att blicka framåt och ladda inför nästa match! Jag måste dock påpeka att 4-5 viktiga spelare var sjuka idag och kunde alltså inte medverka, det märktes kan jag säga. Men som sagt; nya tag!

Direkt efter matchen fick jag en oerhörd huvudvärk. I bilen hem började denna huvudvärk få mig att bli illamående istället. När jag kom hem visste jag inte om jag ville spy eller inte. Jag pratate lite med Jessica i telefon och kände att jag måste få ur mig en massa känslor på ett eller annat sätt. Jag valde mellan att spy och grina, gissa vad jag valde; jo grina. Haha, kändes konstig men skönt på samma gång. Vi la på och jag steg in i duschen och satte mig på golvet, höll vattenkranen mot bröstet med riktigt varmt vatten och grinade.. Jag är så otroligt trött, stressad, utmattad, besviken å allt vad man kan vara på samma gång.. Så att grina hjälpte mig att släppa lite på trycket. Såklart kände jag mig lite ensam, allra bäst hade varit om jag fick grina i en stor, varm och trygg famn hos en som jag älskar, men det alternativet finns ju inte som ni alla vet. Jag fick nöja mig med en varm dusch istället. Det känns lite bättre nu, men jag är fortfarande otroligt trött och huvudvärken ligger å gror litegranna. Så ska ta å släcka lampan och somna, det kommer bli otroligt skönt och så får vi hoppas att jag vaknar med ny energi imorron!!

NattiNatti!
Puss!

Fotboll!

Nu åker jag iväg till fotbollsmatchen! Önska mig lycka till och håll tummarna riktigt hårt för jag är skitnervös!!!!!

Datasalen - mitt andra hem!

Halloj halloj!
Jag sitter på skolan nu, i datasalen och gör beräkningar på dagens laboration. Själva laborationen gick lätt, tog drygt 2,5 timme. Så jag har även hunnit äta lunch. Man blir hungrig så tidigt när man går upp vid 6. Det är totalt tre uppgifter så det känns som om att denna rapport kommer bli kortare än den första, vi får hoppas på det. Men jag har en rapport på onsdagens labb att skriva också. Jag ska plugga mycket i helgen för jag skall vara klar med båda rapporterna och en inlämningsuppgift innan torsdag. Det kan gå om jag ger mig fan på't!

Jag ska återgå till min programmering nu men skriver igen lite senare.
PussPuss!

Seriestart!!

Näääe, AZ har inte kommit hem än å mina ögon håller på att gå igen. Så det blir hårfärgning nån gång i helgen istället då.. Nu ska jag lägga mig i sängen å kika på ett avsnitt 24, därefter hoppas jag att jag somnar gott för jag har en viktig dag imorgon.

Först ska jag upp runt 6 för jag har laboration som startar klockan 8.00. Å på kvällen är det SERIESTART!! Shit vad sjukt! Jag känner mig inte riktigt redo än. Det kommer vara hur pirrigt och nervöst som helst.. Skoj kommer det bli såklart, men otroligt nervöst! Jag vet inte än om jag är med i startelvan eller ej. Det har varit en hel del sjuka å så, så de väntar tills imorron med att meddela vilka som ska starta. Ni får så lov att hålla tummarna vilket fall för mig!!

Sov gott med er när det är dags för det!
Vi hörs imorron då :)
PössPöss!

Majblomman, min vän?

På jobbet gick det fina fisken så att säga :) Jag gillar verkligen grabben jag är hos på torsdagar, han är väldigt duktig och lyssnar på vad jag säger. Så det är skoj. När jag kom hem såg jag att jag hade fått ett mail av MyAcademy också som hade haft kontakt med grabbens mamma. Hon hade berättat att de var väldigt nöjda med mig och att de ville ha mig kvar under ytterligare en period som innebär terminen ut, dessutom ville de gärna ha mig till hösten också :) Det känns ju riktigt bra. Jag skrev tillbaka och sa att jag gärna vill fortsätta arbeta med dem!


Sista middagen i Milano!

Nu ska jag läsa igenom morgondagens laboration och även läsa lite i självaste boken. Jag gillar att läsa i boken, den är ganska så lättläst trots att den är på engelska. Jag tycker om kursen som jag läser nu så det kan ju bero på det också, att jag lixom hänger med mer än tidigare. Det är iaf väldigt positivt!


Tony och Helena :)

AZ är och gratulerar en av sina systrar som fyller år idag, tror ja. Men jag tänkte fråga henne om hon kanske vill färga håret på mig när hon kommer hem. Bara det inte blir för sent, annars får det bli nån gång till helgen. Det är mycket utväxt nu och sedan jag var i Milano syns det mycket tydligare då det har blivit väldigt solblekt.


Ida, Therese och Madde :)

Föresten, alltså jag får nå fel på mig själv! När jag åkte till jobbet så mötte jag ett till gäng med majblomman-säljare och skulle då peka på kransen jag köpt som satt på väskan å säga att jag redan hade köpt en. Men då var den borta!? Så jag har alltså redan tappat bort den, herregud vilket klantarsel!


Alla brudarna som var med på resan :)

Nu längtar jag verkligen tills nästa vecka, för då åker jag upp till kära Gnarp :) Det ska bli så skoj att få umgås med familj, släkt och vänner! Jag bokade ju min tågbiljett för längesedan, men tror att jag åker vid 14.30-tiden på skärtorsdagen om jag minns rätt. Det kommer bli så najs :)


Den här bilden säger verkligen mer än tusen ord ska ni veta, alltså shit! Tror inte att jag har skrattat så mycket i hela mitt liv tidigare! Det var en otroligt rolig incident, hahahah :D

Det får vara allt för nu. Å bilderna från Milano är slut, jag tog inte så många eftersom att jag endast har min iphone att knäppa med. Men lite blev det ju iaf som ni har sett. Nedan finner ni en glassar-bild på mina tränare :P


Kent och Tony som njuter av den underbara solen :)

Vi hörs senare folket!
PussPuss!

Ica Maxi!

Puh! Nu är jag nyss hemkommen från affären. Jag åkte bort till Ica Maxi för tänkte att det var lika bra eftersom att jag skulle storhandla. Det går bussar ganska nära därifrån så det blev helt ok :) Det finns så mycket där också så jag strosade nog runt ett bra tag skulle jag tro, hehe :P


Fyra kassar med mat :)

Riktigt fint väder är det idag också, såå skönt! Jag svettades till och med under den lilla biten som jag släpade på kassarna. Härligt så härligt!


Årets majblomma!

När jag kom in i affären så möttes jag av tre söta tjejer som sålde majblommor. Jag kunde bara inte låta bli. Så det blev en krans för 30 kronor. Jag har egentligen inte alls råd, men what to do lixom :S :P

Pöss!

Jag hann :)

Tjo tjo!
Igår hann jag med en massa grejer :) Jag blev klar med laborationen, så nu är det "bara" en rapport att skriva till den. Å jag hann även med att lämna in svaret på Question of the week, men måste tacka mina snälla vänner som gav mig väldigt mycket hjälp :) Dessutom hann jag komma till träningen i tid. Riktigt lyckad dag blev det :)


Ida och Madde solar i den stora parken!

Nu idag har jag donat med lite tvätt, disk och småplock. Dock behövs en storstädning av lägenheten men det får bli i helgen, kanske på lördag. Det skulle passa mig, ska ta å höra med AZ om det ikväll :)


Lite bollspel i parken :)

Jag har inte ätit någon frukost än, så tänkte ta och göra det nu. Jag har inte så mycket hemma men tror att det ska finnas lite havregryn å några blåbär :) Samtidigt som jag käkar blir det ett avsnitt av 24, me like!


När det var dags för lunch ville man sitta i skuggan :P

När jag käkat frukost måste jag gå på affären å handla. Jag har inte handlat nå sedan jag kom hem från Milano och känner att förrådet börjar sina lite :P Jag skriver lite mer i eftermiddag kära läsare!

PössPöss så länge!

Diskret Fouriertransform - DFT

God dag folket!
Nu sitter jag på skolan och har gjort det sedan 9.10 typ. Vi har "laboration" 2 nu. Jag skulle inte kalla det laboration, vi sitter bara vid datorn och programmerar och undersöker olika utfall då vissa uppgifter ändras. Det kallas för diskret fouriertransform, för er som är intresserade :P Ganska tråkigt. Jag jobbar själv också för ingen av de som jag brukar vara med är här idag. Alla gjorde labben igår :/

Direkt efter laborationen måste jag åka till fotbollen, jag hoppas att jag kommer hinna. Helst av allt skulle jag vilja lösa och lämna in Question of the week 3 också, men vi får se hur det blir med det..

Tänkte bara kika in å säga hej. Men vi hörs ikväll efter träningen istället :)
PussPuss!

Lite mer bilder :)

Hej hej!
Nu har jag kommit hem från fotbollsträningen. Skönt att träffa laget igen, kändes så längre sedan.. Haha, närå :P Men det var skönt att träna :)

Innan dess var jag på jobbet som jag sa. Det gick också bra, men jag var så jädrans seg alltså. Jag somnade en timma innan å shit vad skönt det var att ligga i sängen. Blev stressigt att hinna i tid, men det blev perfekt :)


Störtsköna Petra på partyhumör :)

Innan jag och Lotta åkte hem från träningen började vi plocka å dona i vårt förråd som tidigare har sett ut som skit rent ut sagt! Men efter drygt 40 minuter såg det rätt ok ut faktiskt, skönt :) Ska försöka hinna att fixa med det sista imorron. Man vill ju att det ska vara fint inför seriepremiären som är på fredag :S :)


Ida, jag och Therese!

När jag skrivit färdigt här ska jag ta mig en relativt snabb dusch bara för att få den överstökad å sedan lägga mig i sängen å kika på nått avsnitt av 24. Ibland vill jag stå i duschen hur länge som helst och ibland vill jag som nu vara klar på en gång.. Konstigt?


Så härlig bild på IdaSofie och Tony :D

Imorgon är det laboration i skolan som gäller. Det känns sådär för jag har inte läst igenom ett skit å det är rätt mycket att läsa.. Men får hoppas att jag kan arbeta med några som ligger lite före mig :P


Madde, Therese, IdaSofie, Petra och Linda! Pigga brudar, eller :)?

Nä, nu har jag inget mer att berätta. Så avslutar med en bild på våra coola och tuffa tränare :P Haha! Det kommer fler bilder imorron :)


Kent och Tony :)

Så god natt med er folket! Hoppas att ni har haft en bra tisdag!
PussPuss!

Lagsammanhållning!

Halloj allihopa :)
Nu är man hemkommen från Milano.. Kom hem igår kväll. Jag har haft det helt underbart med supertrevliga människor!! Det har varit riktigt toppen! Så skoj alltså!
Här kommer endel bilder:


En känd byggnad i Milano, kommer ej ihåg vad den heter :S :P

Vi har haft riktigt fint väder. Det hade aldrig varit så varmt, i april nångån förut i Milano. Snacka om att pricka in rätt :) Så det har blivit en hel del solande också, mel like! 26-28 grader varmt plus sol, så lovely!


Therese och Rebecka :)

Vi tränade endast en dag. Men det var jobbigt nog kan jag säga. I den värmen, puh! Å det var ett hårt löppass, jag var helt död efteråt..! Det är iofs skönt tycker jag :)


Den stora och kända fotbollsstadion San Siro :)

På lördagskvällen åkte vi å kikade när Inter spelade match. Det var hur coolt som helst. En riktigt rolig upplevelse! Det var så jädrans stort, 85 000 pers får plats där, sjukt! Det var så härligt och intressant att hänga med i folkets stämning. När de blev arga, glada, irrriterad osv. Riktigt fränt! Å Inter vann :)


IdaSofie och jag! Lite utmattade efter att ha sprungit upp för en massa trappor för att hinna :P

Efter matchen så åkte vi å käkade restaurang och drack gott! Det var en otroligt lyckad kväll! Jag skrattade väldigt mycket! Det är ett gäng med riktigt härliga och trevliga brudar!


IsaSofie, Petra, Tony och Madde som är lite suddig :P

Det var väldigt bra att vi gjorde den här resan. Vi har lärt känna varandra så oerhört mycket bättre! Lagsammanhållning är viktigare än vad man kanske kan tro. Med hjälp av den kan man också vinna matcher trots att kanske tekniken skulle svika nån gång..


Två söta brudar; Therese och Madde :)

Det får vara alla bilder för nu. Måste ju spara några till nästa inlägg :P Det finns väl inte så mycket mer att berätta. Jag låter bilderna tala för sitt..! Jag är iaf otroligt sliten idag, riktigt trött är jag. Så funderar att sova nån timma nu innan det blir jobb och träning.

Vi hörs ikväll.
PussPuss!

Resfeber?

Hej folket!

I natt har jag sovit väldigt dåligt.. Känns som om att jag har legat vaken hela tiden, fast det har jag väl inte.. Men typ! Så jobbigt! Har haft ont i magen och legat å tänkt på en massa skoluppgifter :S Uppgifter som inte finns, så knasigt, de var omöjliga att lösa å för att kunna somna så måsta jag lösa dem.. Ja, det låter sjukt, I know.. Men jobbigt var det vilket fall!

Nu på morgonen har jag iaf duschat och packat ner sånna grejer i resväskan. Jag har lite resfeber. Som ni alla vet är jag ju flygrädd. I hate it. Men det ska väl förhoppningsvis gå bra :)

Nä, nu ska jag titta på det nyaste avsnittet av Vampire Diaries, äntligen! Å sedan packa det sista och bege mig till Spånga för att bli upphämtad där å sedan åka till Skavsta. Ja just, vi flyger därifrån :)

Vi kommer iaf hem på måndag kväll igen. Så om jag inte hinner slänga iväg nått mer inlägg idag så hörs vi då :)
Ha det fint!
PussPuss!

Mycket avklarat :)

Ni kan inte tro det men jag hann precis skicka in min rapport innan jag måsta bege mig till jobbet! Så jädrans skönt, nu har en tung sten lämnat mig kan jag lova! På jobbet gick det också väldigt bra, han är så duktig! Precis när jag började hos honom fick han IG på provet i matten och på omprovet G. Men nu i veckan hade han ett nytt prov som han fick VG+ på, jag kan ju inte låta bli att känna att jag kanske har påverkat lite iaf :) Vi får hoppas att det fortsätter att gå bra!


AZ och Borgen :)

Trots att det gick bra på jobbet så var jag otroligt trött. Jag ville bra nog gärna bara stänga ögonlocken och somna där på platsen, men det gjorde jag ju såklart inte :P Men sedan i bussen hem blundade jag lite, dock hade jag väldigt ont i magen. Vet inte riktigt vad det berodde på, men kanske lite blandat av stress, dåligt med sömn och hungrig..


Jag & AZ <3

När jag kom hem lagade jag till makroner och korv lite snabbt och kröp ner under filten samtidigt som jag kikade på ett avsnitt av 24. Sedan dess har jag donat med en massa annat, så som; tvätta, hängt tvätt, vikt tvätt, gått till SATS å sagt upp mitt medlemsskap, varit på Ica, deklarerat, skrivit ut boarding passet tills imorron, packat resväskan så att den är halvfärdig typ, diskat och ätit chips med dipp :)


Sjukaste mannen genom tiderna! Man får vanligtvis köpa med sig två kartor öl... Hahaha!

Jag vet att typ alla tjatar om denna deklaration, men jag måste bara få påpeka att jag just därför har varit så nervös inför min då jag av någon anledning fått för mig att jag skulle måsta betala tillbaka. Men så var det inte, å så har det aldrig varit heller, så det känns vääääldigt skönt! Jag längtar tills de kommer i juni :)

Ja, jag var ju såklart tvungen att säga upp mitt medlemsskap på SATS, jag trodde att det skulle bli så automatiskt då bindningstiden tog slut (hur fan jag nu kunde tro det har jag ingen aning om, om jag ska vara ärlig) men det är en månads uppsägningstid som men det mesta. Det betyder att jag måste betala för hela april också. Vi får se om jag kommer använda det något, känns onödigt att inte göra det, men jag har ju så mycket annat för mig.. Jaja, jag får absolut skylle mig själv!


Bakisbrud!

Visst sörrni.. Det var nog allt för mig idag. Måste ta å vandra mig mot sängen för jag är som sagt supertrött. Dessutom mår jag fortfarande lite dåligt, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk i natt för jag ska ju resa imorron!! Jag skriver nå mer innan jag drar :)

Sov så gott med er!
PussPuss!

Mina fina gåvor :)

Tänkte bara berätta för er att jag fick min efterlängtade väska när jag klarat av att träna på SATS minst två gånger i veckan tolv veckor i rad :) Dock var det en annan modell, inte lika fin som den förra, enligt mig. Men den duger absolut :)
Det var lite roligt när jag skulle hämta ut den för det var en person som inte brukar stå i receptionen där då å han visste inte riktigt vad gåvan var för nå. För tydligen så varierar de gåva varannan vecka. Å eftersom att han inte visste vilken det var så fick jag båda :S :D Hahah! Tror ni att jag blev nå glad då eller, jag raffa åt mig det ganska snabbt och skyndade därifrån innan nån skulle stoppa mig :P


Svetthandduk, svettband och min underbara väska :D

De har väldigt bra gåvor att ge måste jag säga, jag är nöjd med allt det här och sist fick jag ju en sak man kan sätta på armen när man springer och ha iphonen i den, den är också perfekt :) Nu känns det verkligen värt det att jag har kämpat med SATS trots att jag haft så mycket annat att göra, speciellt då fotbollen..

Nu måste jag dra till skolan.
Puss!

Lite bilder :)

Som jag lovat ska jag nu i all hast ge er ett inlägg med lite bilder innan jag lägger mig :)
Jag kan väl säga som så att jag inte hann med att göra färdigt labbrapporten förut idag så imorron gäller det. Jag har först skola till 12 å sedan ska jag jobba vid 16, så tiden är knapp. Men jag måste kämpa! Om jag inte hinner färdigt måste jag strunta i fotbollsträningen imorron.


Snygga blondiner som jag fick hänga med :)

Idag var jag dock på fotbollsträningen, det var skoj för vi spelade en "träningsmatch" mot flicklaget. Det gick väl inte så jättebra, vi vann såklart med en hel del mål men jaa, vi kan mycket bättre! Efter fotbollsträningen åkte jag hem å snackade med min roomie; A to the Z. Har inte träffat henne sedan i lördags så hade lite att snacka om, jag har ju bott i Ursvik men är färdig med det nu :)


Mattan och jag :)

Nä, nu orkar jag inte skriva nå mer. Laddar upp några till bilder bara å sedan blire natta.


Stefan, Mattan och jag i vår hytt :)


Mattan, Anna och Ubbe "leker" flörtig, sensuell och galen :P


Nu börjar det gå ut för, för Mattan.. Eller!? ;)


Jag och Anna :)

Nu måste jag sova..! Det kommer fler bilder imorron :)
Puss på er!

Stressad!

Hej folket!
Nu sitter jag på skolan igen och försöker bli klar med laborationsrapporten, men det ser inte ljust ut. Jag kommer behöva ha en till eftermiddag på mig. Imorgon måste jag hinna! Den ska egentligen senast in på söndag, men eftersom att jag åker till Milano på fredag måste jag bli färdig tills dess. Det har tagit längre tid än vad jag trott, visst det har varit betydligt lättare än andra rapporter vi haft men det tar fortfarande sån lång tid. Jag är redan uppe i 6 sidor och det lära bli minst två till innan allt är färdigt :S Jag är stressad!!

Jag ska sitta här så länge som möjligt men fotbollen börjar 18.20 och innan dess måste jag åka till Ursvik, ta bilen å åka hem med mina grejer, åka tillbaka för att parkera bilen och lämna bilnyckeln och därefter ta mig till bussen och åka till Danderyds sjukhus innan 18.00 för att bli upphämtad av tränarna där. När jag kommit hem från fotbollen och duschat å sådär ska jag lägga upp bilder både här och på fejjan :)

Vi hörs ikväll nån gång vid elva-tiden..
Puss så länge!

Mycket att berätta :)

Förlåt!!
Nu har jag varit dålig på att skriva igen.. Men jag har donat med så mycket att orken inte har funnits. Som ni alla vet drog jag, AZ och Ubbe iväg på en spontan kryssning i fredagskväll. Innan vi kom iväg var det en jädrans massa stress, först i skolan (med att hinna lämna in question of the week 2) å sedan hemma (med att packa och göra sig i ordning). Men vi hann ganska precis möta upp Mattan, Anna, Stefan och Tomas innan det var dags att kliva ombord.

Väl ombord blev det såklart strul med vår hytt, den gick inte att öppna. Vilket ledde till att vi fick vänta i typ 40 minuter innan vi fick en ny hytt, som tur var kunde vi hänga hos Mattan och Anna undertiden :) Vi hann dessutom gå å handla på tax free. Där handlade vi en massa billigt dricka, ganska snart var vi tillbaka till hytten igen och då började festen :) weehoo!

När vi fått vår hytt förflyttade vi oss i dit och så småningom dök även de andra fyra upp. Vi satta å kacklade och hade skoj i några timmar innan vi gick och kikade på Zwingfly som uppträdde. Hela kvällen fortsatte på liknande sätt; dricka i hytt, dans, hytt, snack, dans, gratisdrinkar, hytt o.s.v. Tror att vi alla var vaken till 6-7 på morgonen :) Dagen efter var mindre trevlig, detta för att jag var otroligt bakis och även liten sjösjuk. Dock var det väldigt trevligt iaf med alla glada människor i min omgivning. De andra drack även denna dag, men där gick gränsen för mig..
Jag har en otroligt rolig upplevelse att dela med mig av, men tar det i ett eget inlägg istället :P Ubbe-mannen vet hur man kan underhålla, om man säger så :P

I lördagskväll tog jag det lungt, snackade i telefonen med min kära vän Hanna och kikade på det nyaste avsnittet av Grey's anatomy. I söndags klockan 10.00 arbetade jag i cafeterian på idrottsplatsen där jag spelar fotboll. Eftersom att vi inte behöver betala medlemsavgift måste vi ibland hjälpa till med diverse saker, så jag jobbade i fyra timmar. När jag kom hem därifrån gick jag raka vägen till gymmet. Min allra sista stämpel skulle samlas in, jag var otroligt seg efter helgen så jag tog inte i så mycket. Jag fick min sista stämel och gåvan var min, jag har ju alltid hoppats på en SATS-väska så nu är frågan om jag fick det eller ej ;P?

När jag var färdig på gymmet gick jag hem, duschade å packade väskan för att vara borta i tre dagar. Det var nämligen dags att åka till Ursvik och bli kattvakt :P Det gick bra att ta sig dit. Resterande delen av söndagen slappade jag.

Igår skulle jag ha åkt till skolan men jag pallade helt enkelt inte. Jag var helt slut, ögonen ville bara stänga sig hela tiden så jag la mig i sängen igen. När jag vaknade lite senare kände jag mig superförkyld också, fast det blev lite bättre mot eftermiddagen. På kvällen drog jag på fotbollsträning, å det var så najs att köra bil, ja jag vågade :) hihi! Å det gick hur bra som helst. Nu känner jag att jag vill köra bil hela tiden, det går mycket snabbare då!

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Efter föreläsningen så har jag jobbar med labbrapporten. Jag är inte färdig än, men hoppas att jag kanske kan hinna bli klar imorron :S

Uscha vilket långt inlägg detta blev utan bilder. Jag har bilder att dela med mig av men jag sitter just nu vid skolans dator så kan inte lägga in några. Men senast imorron kommer det in bilder, jag lovar!
Nu ska jag snart dra mig mot jobbet innan jag kan göra kväll. Vi hörs senare.
PussPuss!

Weehoo :)

Weeehooo! Det blir att vi åker på kryssningen :)) Ett tag kändes det helt kört, för Ecka och Danne ville/kunde inte å det skulle bli alldeles för dyrt för bara mig och AZ. Men så hörde Ubbe av sig tidigare idag å sa att han var sugen på att hälsa på här i Stockholm. Jag kunde inte annat än lura ut honom på kryssningen istället :P Dock sitter han i detta nu i bilen påväg hit från Oslo. Det är lite knappt om tid men tror att det kommer passa precis :P

Å när vi väl bokade, för knappt två timmar sedan så hade priserna redan sjunkit till sista minuten priser :) Så nu betalar vi endast 220:- var, det är väldigt bra :) Igår skulle vi ha betalat 290:- om vi varit fyra pers, så det känns najs!

Fredag den 1 april drar The Voice ut på ett 23 timmar långt party. Vi fyller Silja Galaxy med heta artister, dj's och massor av glada och sköna partymänniskor.

Live på scen: SWINGFLY och VANESSA FALK


Dj's: Sebastian Voght, Alex Moreno, DJ Qute, Miss Lopez


Låter det inte alldeles förträffligt så säg :)
Nä, nu ska jag kanske ta mig en power nap på 20 minuter innan jag gör mig i ordning.
Puss!

Saker man ska veta som vuxen!

Snacka om att detta har varit en morgon med kaos!! Det hela började egentligen igår kväll, vi hade en tvätt i tvättmaskinen och luckan vägrade öppnas! Vi höll på i säkert en kvart å sedan helt plötsligt går det att öppna :S Vi upptäcker att tvätten fortfar de är blöt och att den inte ens har sköljts än. Vi undrar va det kan vara för fel, kommer inte direkt fram till något å startar om maskinen i hopp om att det ska fungera som vanligt :P Vi lägger oss och somnar. Dock vaknar jag under natten och går på toa, upptäcker då att knapparna blinkar på samma sätt som förut på maskinen, dvs att något är fel. Jag orkar inte bry mig så jag stänger bara av maskinen. Sedan vaknar jag på morgonen av att AZ pratar med mig och säger att det nu är fullt med äckligt lortvatten från tvättmaskinen på badrumsgolvet! Hon hade pratat med sin pappa om hur vi skulle göra å han hade sagt att man måste tömma en lucka på vatten ibland. Detta hade AZ försökt göra men som ni förstår så gick det inte så bra. Hon är tvungen att åka iväg tiöö skolan å där står jag, som ett jävla mähä! Jag tr det lungt, sättet mig ner och läser i instruktionsboken och upptäcker mycket riktigt att AZ's pappa har haft rätt. Det stod en varning att upp till 20liter vatten kunde rinna ut så man måste ha en behållare under. Jag hämtade en ugnsform. Det gick nu bra och allt vatten kom till slut ut. Det tog sin tid! När det slutat rinna så känner jag om något ligger där det inte ska, å visst var det så! En liten kedja som kommer från AZ's tröja hade fastnat. Jag tar bort den, tar bort allt vatten bakom och framför maskinen å testar att centrifugera det som ligger i, å nu funkade det som det ska! Skönt! Då var det "bara" att svabba upp allt vatten på golvet kvar då :P det tog sin tid det med kan jag säga :P Men nu är jag färdig iaf, jag hann till och med äta en halv portion gröt och sminka mig innan jag hoppade på bussen..! Jag blir bara irriterad över skaket som man anses ska veta bara för att man numera är "vuxen". Hur fan ska vi veta att man måste tömma den dära hålan nertill på tvättmaskinen som man inte ens visste fanns?! Kaos, jag säger bara det kaos! Men om ni andra inte visste detta, ta lärdom av oss och var duktiga med just tömning av maskinen nästa gång ;) Pöss!

RSS 2.0