70-mils resdag (vanligt i "riktiga" Norrland :P) !!

Hej hej!
Just nu sitter jag i bussen från Hoting mot Östersund. Där ska jag möta upp min kära vän Anna å sova hos henne i två nätter :)

Igår hoppade jag å pappa in i bilen klockan nio på morgonen. Vi åkte då till trappforsen å fikade. Därefter åkte vi förbi Klimpfjäll mot Stekkenjokk (ett berg) men oturligt nog var vägen upp dit redan avstängd för vintern :( Tråkigt! Då var vi tvungna att åka en lång omväg för att sedan kunna ta oss till Hällinsåfallet, vi råkade dessutom åka fel en gång så där blev det typ tio mil längre :P När jag äntligen fick se vattenfallet var det riktigt coolt! 42 meter är fallet å det forsar i en mäktig fart, det var även fint hur forsen sedan fortsatte slingra sig ut :) När vi varit där ett tag å knäppt kort åkte vi hem till Hoting igen. Klockan var 17.20 när vi kom tillbaka, snacka om mycket bilåkande den dan, haha, men det var det verkligen värt!! Vi såg två rävar, tre renar, tre ekorrar och fyra orrar/tjädrar under resan också :)

Efter en snabb dusch åkte jag, pappa, Idris och Björn till Jungsele (drygt 7 mil) för att äta mat och bowla :) Det var gott, skoj och mycket trevligt :) Jag ledde hela tiden fram tills på slutet då Idris kom ikapp och vann bowlingen :/

Det här blev mycket text, så jag skriver mer igen imorgon :) Nedan får ni lite fler bilder från gårdagen!
PussPuss på er!!

 


Hos Pappsen :)

Hej folket!
Efter tentan igår åkte jag hem och tog det lugnt i några timmar. Men sedan blev det dags att bege sig till Arlanda. Där hoppade jag mycket nervöst på det futtiga planet upp mot Vilhelmina :P Det var första gången jag flög själv och i ett sånt litet plan, men det gick förvånansvärt bra :)

När jag landade stod Pappsen å väntade på mig :) Vi åkte till Hoting där han bor och åt en sen middag..

Idag gick vi upp i tid för att hinna med en massa skoj :) tyvärr orkar jag inte berätta om det nu utan det får jag ta imorgon :P

Men här får ni två bilder att kika på så länge iaf! Sov gott så hörs vi imorgon! PussPuss!!

 


Kvantmekanik 2 :/

Hej hej!
Idag skrev jag tenta som sagt var.. Det gick väl inte sådär jättebra. Det var svårare än vad jag trodde att det skulle vara. Alltså det var väl inga chock-frågor som på den andra kursen men svåra ändå, detta på grund av att kursen i sig är så svår att förstå.. Som vanligt ligger jag på gränsen, man måste få 12,5 poäng å jag tror att jag kommer ligga någonstans mellan 10-14 poäng.. Så det är bara att hålla tummarna för det går inte att göra så mycket mer nu..

Såhär såg det ut i morse när jag kom till skolan för att skriva tentan (nu äre minsann höst iaf):

 


Pretty little liars!

Tjohoo!
Idag har jag bara varit hemma.. Varierat mellan att plugga, äta, kika på serier och gå på toa.. Jag orkar inte skriva nå mer, eller jag kan inte skriva nå mer för jag måste sova. Har en väldigt viktig tenta att klara imorgon, så det gäller att försöka vara på topp! Jag skriver efter den imorgon eftermiddag.

Tills dess kan ni ju fundera på denna text (och hålla tummarna såklart) som är inledningen till den nya serien jag börjat kika på:

Got a secret
Can you keep it?
Swear this one you'll save
Better lock it, in your pocket
Taking this one to the grave
If I show you then I know you
Won't tell what I said
Cause two can keep a secret
If one of them is dead…


Serien heter Pretty little liars å är bra :) Men det tycker ju jag om de flesta serier :P Puss på er!!


Fotbollsavslutning på Golden Hits :)

Hej hej heeej!
Ja, låt oss nu gå tillbaka till lördagens äventyr :)
Dagen började med att jag åkte till Djursholms idrottsplats för att ställa upp å jobba som planvärd. Detta skulle göras i tre timmar, i våras jobbade jag tre timmar i cafeterian också. Dessa totala sex timmar gjorde att jag slapp betala medlemsavgiften som annars är på typ 2000:- så det var det väl värt :)


Redo att vara planvärd med vinterjacka å allt :P

När jag sedan kom hem igen åt jag några mackor å hoppade in i duschen. Sakta men säkert gjorde jag mig i ordning inför kvällen fotbollsavslutning! Jag blev faktiskt ganska nöjd med håret som jag plattade :) Det är dock så svårt att ta en bild på sig själv så att det syns.. Å ofta kan det bli konstigt ljus när man knäpper med telefonen.. Jag funderar starkt på att köpa mig en digitalkamera för 1000-1500 :- det borde man ju få en rätt bra för, eller..?


Dags att möta brudarna och gubbarna på Golden Hits på Kungsgatan :)

Vi hade bokat bord för 16 pers inne på Golden Hits. Jag hade aldrig varit där förut men såg verkligen framemot det! Det serverades en trerätters meny som kortfattat bestod av: kantarellsoppa, black and white och chokladterrin. Väldigt gott :)


Ena halvan av underbara brudar :)

Mellan dryckesserveringar och matserveringar var det underhållning på hög nivå :) När vi var där var kvällens tema festival, det innebar en jädrans massa schalgerlåtar, me like a lot! De som serverade oss stod alltså även för underhållningen! Skämtsamt och med fina sångröster, jag hade det riktigt bra!


Några fler av de härliga brudarna :)

Våra tränare (Kent och Tony) delade även ut tre priser med diplom. En till bästa målskytt, en till bästa spelare och ett tredje pris till en person som betytt eller gjort något speciellt för laget.. Å det priset vann jag :D Hihi! Så skoj!! Jag blev huur glad som helst! På diplomet stod det årets "Djursholmare" med motiveringen; Med lagets största träningsnärvaro, allt fixande i omklädningsrummet samt den alltid positiva attityden: Mimmi-Caroline Olsson :)


Konstig bild, men jag är stolt och glad :)

Våra tränar fick lite presenter av oss de också som tack för att de har orkat med oss en hel säsong :P Det är inte alltid det lättaste att orka med ett helt lag av brudar, haha! Men jag måste säga att jag har hamnat i ett väldigt bra lag, där alla är trevliga och glada med alla! Det är inga grupperingar överhuvud taget! Så skönt!


Tre grabbar som sjunger nån smör-pop-låt ;P

När Kent (en av tränarna) var på toa så kom vår servitris fram å frågade vad han heter och om han inte fyller år idag. Vi fattade inte så mycket men sa såklart att han inte gjorde det. Men de upprepade frågan och sa: jo men det gör han väl, ni är här för att gratulera honom. Då fattade vi vinken å sa; ja, precis! Så drygt en halvtimme senare blev han tillsammans med andra utvalda från publiken uppkallad till scenen för att få dansa och bli hyllade :P Haha, så jädrans skoj! Kent är verkligen inte den typen så det var huur perfekt som helst! Jag skrattade som en galning. Även att han nån minut innan han blev uppkallad hade sagt hur pinsamt han skulle tycka att det vore och att han aldrig skulle göra det, sååå kuuul!


Kent som blir upptagen till scenen :P Mohahahaha!

Kvällen var verkligen lyckad med maten och underhållningen. Så skoj med fotbollsavslutningar, alla är på sånt glatt humör då :) Även ett mycket stort plus till Golden Hits som gjorde det hela till en oerhört bra, rolig och underhållande kväll!


Angelica, jag och Tony :)

När middagen var över blev det dans istället. Det fanns tre olika dansgolv (om jag minns rätt) eller var det kanske två :P Haha, nått sånt iaf. Plus en karaokebar, så najs! Vi alla dansade tillsammans, ni vet i den klassiska ringen, och det var riktigt skoj!


Fina Tess som kommit upp ända från Småland för att fira avslutningen med oss :)

Mot slutet var det jag, Tess, Angelica, IdaSofie och Tony kvar. Tony ville sjunga karaoke så vi gick genast dit. Vips så var han framme vid DJ:n å väntade på att få sjunga sin valda låt. Det roligaste när han sjöng var att det var två okända brudar som tog en mick att dela på å ställde sig brevid honom och sjöng med.. Jag vet dock inte om det uppskattades av Tony :P Men han sjöng vidare och tog i med stämmor och allting :P Haha!


Min idol Tony och två stalkers :P


Angelica, söt :S :P

Även vi brudar var ju tvungen att sjunga någon låt, fast vi vågade inte sjunga själva, så det blev Rollin' on a river i allsång :P Vi gjorde även lite snygga moves till, haha! Hade jag INTE velat sett!


IdaSofie, wow vilken blick ;P

När Golden Hits stängde vid 3 hade jag och IdaSofie inte fått nog av kvällen än. Så vi bestämde oss för att åka till Patrica (båten vid Slussen).. Där var vi typ tills de stängde vid femtiden å de två timmarna har jag inte en sån stor koll på, men skoj var det väl iaf :) När vi gick därifrån blev det nattmat på McDonken :) Tror jag la mig i sängen vi 6-tiden.. Helt utmattad, speciellt i fötterna var jag då!

Nu har ni fått en jädrans massa bilder och en hel del text att gå igenom. Medans ni gör det ska jag ta mig en god natts sömn för att kunna orka med en jobbig tenta-plugg-dag imorron!
Natti natti, vi hörs då!
PussPuss!

Snart tentadags :S

Heej!
Shit vad trött jag har varit/är..! Orkar inte ta tag i nått, å inte heller blogga.. Jag har mycket i skolan nu med tanke på att jag har tenta i kvantmekanik två på fredag :S Vill inte tänka på det..

Jag hade iaf superskoj ihelgen :) Det var fotbollsavslutning! Vi hade bokat bord på Golden Hits med underhållning, verkligen hur skoj som helst!!

Jag tänkte berätta mer men orkar inte just nu, mina ögon svider så det är dags att släcka lampan.. Jag ligger redan i sängen. Men jag lovar på hedersord att jag skriver igen imorgon, å den gången från datorn med en massa bilder :)

Sov gott! Puss och kram!!

Den här bilden tog jag i lördags innan jag mötte upp laget :)

 


Ordning på serierna :)

Todeloo!
Jag inser nu att klockan är väldigt mycket, shit vad tiden går snabbt.. Idag har jag iaf varit i skolan som vanligt. Jag åkte hem å dumpade skolgrejerna och åkte sedan till Solna Centrum. Där inhandlade jag brännbara dvd-skivor samt ett skivfodral å lite annat smått å gott.

När jag kom hem igen lagade jag till lax och potatis åsså gjorde jag en supergod kall sås av majonäs, crème fraîche, gräslök och kryddor. Smaskens!

Jag kikade på postkodmiljonären och idol. Jag är ensam igen ihelgen för AZ är i Gnarsp :/ Iaf så har jag börjat bränna ner mina serier på DVD-skivor, äntligen! Dock är det inte det lättaste att få allt rätt.. Men jag börjar få till det nu, känner mig lite nöjd :) Det tar bara en sån otroligt lång tid, men jag tänker inte påskynda för då blir resultatet sämre..

Nu ligger jag iaf i sängen, så det blir ett till inlägg från mobilen. Bilderna hamnar här nederst, men bättre än ingen alls iaf, tycker jag!
En bild är från dagens föreläsning och en bild är på mig från idag :)

Nu ska jag försöka somna till regnet. Vi hörs imorron.
PussPuss!

 


Komplimangernas dag för mig :)

Hej hej!
Idag har jag jobbat hela dagen.. Det har dock varit en speciell dag på två olika vis :)

För det första så har jag jobbat på ett nytt ställe! Eller alltså jag åkte till Ulriksdals Wärdshus som vanligt å jobbade lunch där, men mot kvällen skulle det bli lugnt. Då kom mina kära chefer på att de kunde skicka iväg mig till ägarens andra restaurang där det saknades en person inför kvällen :P Å snäll som jag är tackade jag ja och fick turligt nog skjuts dit :) Det stället ligger ganska nära och heter Djursholms Wärdshus :) Det var otroligt lättarbetat så det gick väldigt bra, ett tolvtimmars pass avklarat idag också :)

För det andra så har jag fått många komplimanger! Så skoj :) Det värmer en och lyfter upp självförtroendet!! På en gång när jag kom in på jobbet fick jag den första av en manlig kock, den andra fick jag typ en timme senare av en kvinnlig servitris, den tredje kom kanske två timmar efter det av en manlig kock å den fjärde och sista kom efter totalt sex timmar av en kvinnlig servitris! Alltså sjuk! De alla sa att jag var väldigt fin idag :) Konstigt, jag vet inte vad jag hade gjort för speciellt :S :P Men oerhört skoj var det verkligen, hihi!!

Jag kom hem för typ 1,5 timme sedan. Då gjorde jag nig lite nattfika å har sedan dess snackat med min roomie AZ :) Nu är det dags att sova för att orka med morgondagens skola. Jag ligger redan i sängen och skriver från min iPhone.. Jag slänger in två bilder också som jag tog imorse på väg till jobbet.. Ni kan ju själv kika å säga till om jag ser extra fin ut ;) Det är ju bara att fortsätta mjölka komplimanger menar ja, haha!

PussPuss på er!!

 


Svampsoppa :)

Hej hopp!
Idag var det föreläsning och räkneövning som vanligt. Det var otroligt segt! Jag är väldigt skolless. Egentligen längtar jag nog bara tills astronomin börjar, vill lära mig lite sånt nu. Är le på all den här grunläggande kunskapen..
Direkt efter skolan gick jag hem till min elev och hjälpte honom i knappt två timmar. Därefter begav jag mig hemåt!
Väl hemma var jag bara in och gick igen, då gick jag till affären.. Just ja, jag har glömt att berätta att de har öppnat ett Willys här alldeles i närheten så det är helt perfekt! Billigt och bra, me like a lot!!

Idag använde jag mig av min Arla-app igen :) Hihi! Den är så bra när man inte vet vad man ska laga för mat. Efter lite funderande kom jag på att jag gärna skulle vilja göra en soppa åsså var jag sugen på svamp. Så det blev alltså en svampsoppa :) Väldigt lätt att tillaga var det och den var väldigt mättande också, superbra! Soppan består av potatis, kantareller, champinjoner, gullök, gräslök, grönsaksbuljong, mjölk och matlagningsgrädde! Otroligt smaskigt!


God svampsoppa :)

På kvällen här har jag försökt att planera den närmaste framtiden, eller egentligen ända fram till jul.. Det är mycket man vill och ska hinna med. Jag tror att de flesta planerna är gjorda nu, väntar bara på endel svar å sådär. Att jag planerar såhär noga beror på att jag ska jobba på Ulrikdals Wärdshus imorgon och de vill veta hur mycket jag har tänkt jobba under julborden. Jag vill jobba så mycket som möjligt då, å för att kunna göra det gäller det att planera :) Jag måste faktiskt säga att jag är rätt så bra på att planera så jag är inte direkt bekymrad :P

Som sagt, imorgon ska jag jobba, å det blir en långpanna igen. Dvs jag kommer hem rätt så sent. Vi får se om jag orkar slänga iväg ett inlägg då eller om vi hörs på fredag. Men ha en bra torsdag!
PussPuss!

Vad vill jag göra med mitt liv!?

Hej hej!
För att fortsätta där jag slutade kan jag ju säga som så att natten mellan lördag och söndag blev det inte mycket sömn.. Var väl vaken till typ 5-6 på morgonen å vaknade igen vid 10.. Helt slut och yr var jag då, men pallrade mig upp å duschade. Det hjälpte ju lite.. Vi tillbringade en stor del av söndagen på färjan eftersom att den gick i land 15.30.. Det blev lite taxfree, karaoketävling, räksmörgåsar, godis å sånt där. När vi väl var framme i Stockholm igen var det skönt att slippa åka hela vägen upp till Hälsingland med buss :)

När jag kom hem tog jag det lungt. Låg framför datorn och tvn och var bara allmänt seg (läs bakis) :P
Igår var det dags för skola igen å jag var huur trött som helst. Men, det fanns inte så mycket att välja på så jag åkte som vanligt till föreläsningen. Dock orkade jag inte vara kvar på räkneövningen utan åkte hem å lade mig i soffan..

Idag var jag på skolan hela dagen, bra av mig! Men det har varit väldigt segt för jag har haft en väldig huvudvärk. Vet inte om det är en sorts förkylning som ligger över mig :S Jobbigt är det iaf!

Nu på kvällskvisten har jag haft lite ångest.. Grejen är den att jag inte riktigt vet vad jag vill göra med mitt liv :/ I och med att utbildningen jag går nu börjar lida mot sitt slut måste jag ta tag i dessa funderingar.. Jag går en utbildning som heter Kandidatprogrammet i Astronomi (för er som inte visste). Men jag har ingen aning om vad jag vill göra när jag är färdig med den till sommaren. Det finns en masterutbildning med samma inriktning som jag kan ta men jag vet inte om det är det jag vill.. På senaste tiden har jag börjat intressera mig för att bli gymnasielärare i matematik och fysik istället. Men jag vet inte :S Är så kluven..! Hur det än är känns det som om att jag måste vidareutbilda mig på ett eller annat sätt. Blää..! Men om jag ska bli lärare istället är ju den största frågan hur många kurser jag kan tillgodoräkna mig från kandidatprogrammet. Å just nu håller de tydligen på att göra om reglerna till detta så det är inte direkt någon som vet nått om det förens i MARS! Vilket jag tycker är väldigt dåligt!!
Jag är dessutom nervös inför vårterminen då jag ska skriva mitt examensarbete (som det också är skitdålig information om) :S Shit alltså!
Hjälp mig! Vad ska jag bli när jag blir stor :P?!


Jag som försöker tyda min framtid i framtidsbrunnen :P

Detta kanske var ett otroligt tråkigt inlägg men men, jag har inte den här bloggen för att alltid skriva om positiva och roliga saker, utan jag har den för att ventilera lite.. Men jag uppskattar verkligen de gånger någon kommenterar, för det känns ändå bättre att veta att någon har tagit del av mina funderingar :)

Aja.. Nu är det dags att plocka ihop och dra sig mot sängen. Natti natti!
PussPuss!

Kryssning :)

Heej!
Jag hann aldrig skriva något i lördags å igår orkade jag helt enkelt inte :P Men nu sitter jag här iaf :) Det var nämligen som så att jag klev upp vid tiotiden i lördags och tog det lungt. När klockan blev tolv knackade det på dörren och Malin stod utanför. Vi satt å snackade lite men började sedan färga håret på varandra, så skönt att fixa till utväxten :)
Vi donade på hela dagen samtidigt som vi tog oss några drinkar :) Vid fyratiden började vi bege oss till tunnelbanan. Som vanligt blev det stressigt! Jag fattar inte, det spelar inte någon roll hur mycket tid man har så slutar det ändå med stress. Med klackskor och resväska sprang vi båda till tunnelbanan som tack och lov väntade några sekunder på oss :)
Vi åkte till Slussen och därifrån gick vi (hela långa vägen) till Viking Line.. Där mötte vi upp hela gänget som skulle åka färga med oss :) Jessica och Rikard skulle bjuda oss (sin personal) på en kryssning :)


Jessica och Rikard :)

På färgan bytte vi om till festkläder och gick sedan till buffén. Det var mycket att välja på och det smakade bra! Vi fortsatte sedan kvällen inne i hytterna, inne på funclub och lite överallt :P Hur skoj som helst var det! Väldigt snällt av Jessica och Rikard att bjuda sin personal :) Detta måste göras om!


Antonia och jag :)


Markus, Jessica, Rikard, Matte, Antonia, Denise, Kahn, Ullis och Malin :)


Markus skötte drinkbeställningarna :P


Kahn och Markus :)


Dags för shotar :P


Vi systrar :) (det är alltid svårt att få en bra bild på Jessica, hon rör sig jämt!)

Vi hittade även en karokebar, det gillades väldigt mycket! Helt plötsligt ropade de upp Markus namn, då visade det sig att två bustjejer hade varit och anmält honom utan att han visste om det, haha! Å till min stora förvåning gick han upp å sjöng ändå, det var strongt gjort måste jag säga! Det visade sig även att dessa brudar ungefär hade anmält oss alla på olika låtar :P Skoj blev det!


Markus som sjunger Oboy :)


Jessica och Antonia sjunger Michelangelo!


Matte, Jessica och jag :)

Just dä, jag glömde berätta att Glenn halkade in på ett bananskal också.. Eller han befann sig vid båten när vi skulle gå ombord, så han köpte sig en biljett och hakade på :P Det är nog bara han som skulle göra så, haha!


Markus, jag och Glenn :)


Malin i Antonias snygga hatt som vi alla lekte med :P


Jag med hatten ;P

Där fick ni en massa bilder att kika på :) Nu orkar jag tyvärr inte skriva något mer för klockan har blivit så mycket.. Men jag lovar att skriva igen imorgon. God natt på er allesammans!

PussPuss!

Ny uppdatering!

Hej hej!

Idag var det ganska så jättejobbigt att ta sig upp å gå till skolan :P Lite halvsliten sedan gårdagens jobb. Men jag pallrade mig upp iaf och var kvar under både föreläsningen och räkneövningen..
Jag åkte hem en sväng, bytte väska å sådär, å sedan drog jag vidare till Solna Centrum. Jag inhandlade lite smått å gott :) Så som; skinnhandskar, strumpbyxor, två linnen, polotröja, smycken å sånt :) Det mesta för att förbereda morgondagens äventyr :D


Jag efter skolan idag då jag väntar på bussen hem :)

När jag kom hem lagade jag till tacos, alldeles för mig själv. AZ har nämligen dragit ut på ferre ikväll. Jag var också bjuden, men spar mig tills morgondagen istället, man är ju för gammal för att orka med tvådagars nuförtin :P Jag har kikat på idol och donat med min mobil. Det finns en ny uppdatering för alla som har iphones nu å den är asbra, en massa nya, roliga och bra finesser :) Det tar en jädra tid, men det är det värt!
Dock blev jag av med typ alla mina nedladdade appar :S Ganska irriterande, som tur var, var de flesta en massa skitspel så det gjorde egentligen inte så mycket. Nu har jag bara laddat hem de appar som jag verkligen använder..
Det bästa med den nya uppdateringen måste ju vara att man kan knäppa kort med minussknappen! Så skönt att slippa försöka hitta "knappen" på displayen när man har mobilen åt fel håll :P

Jag sa ju att jag skulle berätta mer om gårdagens meny, men jag orkar ta mig tusan inte.. Men om ni är intresserade kan ni fråga vad som helst, eller varför inte gå in på; www.ulriksdalswardshus.se :)

Det är dags för mig att dra igång det nyaste avsnittet av Greys Anatomy å sedan är det läggdags..! Men jag skriver igen imorgon å berättar om allt det roliga som kommer att ske då :)

PussPuss!

Sängen nästa!

Heej!

Nu är jag äntligen hemma från jobbet, det blev en lång dag som jag sa att de skulle bli.. 12,5 timme jobbade jag å stod väl upp i 12.. Min kropp är redan ovan på det så jag har superont i fötter och vader. Men jag vet av erfarenhet att det går över tills imorgon :)

Idag var det en speciell kväll på Ulriksdals Wärdshus, det var nämligen avsmakningsmeny-kväll :) Det innebar att alla gästerna åt en 6-rätters finmeny med tillhörande vinpaket :) Men jag kan berätta mer om det imorgon, nu tänkte jag bara kika in å säga god natt ;P

Min säng ser så otroligt lockande ut så jag dyker ner i den nu ;) Sov gott allesammans så hörs vi imöran!

PussPuss!


Fluffig och god :)

Todeloo!
Jag kan börja med att berätta att igår kväll kom min kära kusin Christian på besök. Vi satt å snackade hela kvällen och en bit in på natten. Det var väldigt trevligt :) Jag tycker om när mina nära och kära får för sig att göra lite spontana besök, det livar upp vardagen!

Idag åkte jag till skolan som vanligt och gick på föreläsning. Under lunchen donade jag med det sista på redovisningsuppgiften och kände mig till slut säker, så skönt :) Vi gick på redovisningstillfället och det var inte alls så komplicerat som jag hade föreställt mig, så det var väldigt skönt!

Efter skolan gick jag raka vägen hem till min elev och jobbade.. När jag till slut kom hem lagade jag till mig fisksufflé å det blev riktigt lyckat den här gången. Den blev väldigt fluffig och god :)


Fisksufflé á la Mimmi :)

Imorgon väntar en lång dag.. Jag gruvar mig lite.. Det var så längesedan, jag ska jobba långpanna :/ Det ska bli skönt att vila hjärnan en dag iaf, men samtidigt är det ju jobbigt att gå och stå upp hela dagen.. Jag börjar 10.00 å vet inte riktigt när jag slutar, men det blir väl ett 12-timmars pass iaf.. Aja, hur som helst så är det bra för min ekonomi :) Ska faktiskt bli lite skoj att träffa arbetskompisarna också!

Jag tänkte kika på det senaste avsnittet av Glee idag, men det har inte kommit ut något :( Jag hatar när de gör så, ett litet uppehåll mitt i lixom.. Aja, lika bra det så att jag kan lägga mig å läsa lite om identiska partiklar istället :P

Jag ska se till att skriva några rader imorgon efter jobbet också. Men ha en trevlig torsdag så länge alla!
PussPuss!!

P.s Tack Hanna :) <3 D.s

Snälla klasskompisar!!

Hej hej!
Idag har jag varit riktigt duktig :) Å jag har haft väldigt snälla klasskompisar!! För det första var jag på skolan 45 minuter innan föreläsingen började för att plugga. Redan då fick jag hjälp av Jessica med a)-delen av redovisningsuppgiften. Efter föreläsningen blev det lunch å då fick jag hjälp av Johanna med b)-delen som rent ut sagt är gigantisk! Vi hann inte gå igenom så mycket innan det blev dags för räkneövning.. Direkt efter räkneövningen fortsatte Johanna att hjälpa mig genom b)-uppgiften och till slut klickade det! Jag kom hem strax före 18 å satte mig då ner å pluggade här hemma.. Nu har jag äntligen (tror jag iaf) blivit klar med b)-delen. Det blev 4-sidors beräkning! Sjukt mycket och väldigt lätt att göra slarvfel, så det gäller att hålla tungan rätt i mun!


Försöker plugga ikapp här hemma!

Det är även en c)- och d)-uppgift, men jag vet inte hur jag ska lösa dem så det får vara nog för idag. Johanna sa att hon kunde förklara dem för mig imorgon på rasten för det var tydligen inge svårt :S Vi får hoppas på det eftersom att den ska redovisas imorgon efter lunch..! Det kommer nog gå bra ändå. Är väldigt tacksam att jag har så snälla vänner som har tålamod att förklara för mig, nu när jag har varit borta å allt!

Nu ska jag belöna mig själv med att kika på det senaste avsnittet av Gossip Girl :P
Vi hörs imorgon!
PussPuss!

Äntligen frisk!

Heej allihopa!
Nu är jag tillbaka igen, tillbaka efter en otroligt jobbig helg.. Eller en väldigt jobbig söndag iaf :/ Natten mellan lördag och söndag är en av mina jobbigaste.. Jag mådde så dåligt, sprang mellan toaletten och sängen hela tiden. Jag var helt slut och förstörd under hela dagen sen. Uscha, det var inge skoj alls. Tur att jag har en sån snäll sambo som gick å köpte lite alvedon, blåbärssoppa och vätskeersättning till mig!


Fina Lisa var på besök :)

På lördagen var det ju som så att jag kände mig mycket bättre å som från ingenstans hörde Lisa av sig å sa att hon var sugen på en spontantripp till Stockholm. Så jag tyckte att det lät som en väldigt bra idé att hon kom å hälsade på :) Den lilla rackarungen ska nämligen dra till Thailand i 6 månader så man måste ju passa på att ses när tillfället ges :)


Min fina sambo AZ :)

Det var otroligt mysigt och skoj att få umgås med den lilla bruden, kommer att sakna henne väldigt mycket! Det var dessutom väldigt underhållande, en hel del roliga fraser kommer ur den lilla munnen, haha :)

Idag hade jag tänkt pallra mig upp till skolan, men det gick inte riktigt. Jag sov ut istället å vaknade med en skön känsla i kroppen! Jag kände mig frisk! Hela natten fick jag sova och det var en riktig befrielse! Jag tog det lite lungt å sedan gick jag upp å började städa. Så skönt att få lägenheten fräsch när man själv känner sig fräsh!


Det kommer dröja länge innan jag får se detta leende nästa gång :/

Allt har varit bra idag förutom denna otroliga pluggångest som jag nu istället är fylld av! Två dagar har jag varit borta från skolan å det är huuur mycket som helst av information som jag missat! Dessutom så har vi redovisning av en väldigt svår uppgift på onsdag som jag knappt har tittat på, känns inte alls bra :( Får se hur mycket det klarnar imorgon när jag kan prata lite med klasskompisar..

Vi hörs då!
PussPuss!

Sjuk eller nått :S

God kväll god kväll!
Idag mådde jag verkligen inte bättre än igår, jag mådde förmodligen sämre! Så jädrans jobbigt! Gick upp å duschade för att gå till skolan i morse, men det gick bara inte. Det snurrade helt sjukt mycket i huvudet så det var bara att lägga sig igen :( Väldigt jobbigt!


En underbart härlig bild som jag tagit från Hanna ;)

Idag har jag bara legat hemma hela dagen med andra ord.. Blää.. Jag har inte alls mått något bra, å jag åt inget förens vid femtiden, då blev det varm nyponsoppa med vaniljglass :) Skönt att kunna få i sig något i magen :) Jag skulle egentligen ha jobbat långpanna imorgon men ringde å sa att det inte var någon vidare bra idé, så jag blir hemma hela helgen. Förhoppningsvis mår jag bättre inför nästa vecka! Å det vore väldigt bra om jag fick något pluggat, åtminstone på söndag..

Nu ska jag lägga mig å sova. Vi hörs imöran!
PussPuss!

Har jag "skolturen" med mig :)?

Hej hej!
Jag orkade inte skriva något igår, sorry.. Men jag mådde inte så bra, å det har jag inte gjort idag heller :/ Vet inte riktigt vad det är med mig, men känner mig konstig i magen och i huvudet.. Lite yr sådär.. Men men, det blir väl bättre om någon dag :)


Högsta poängen som jag hittils har fått på ett ord på Wordfued; 106 :)

För att återgå till helgen som var så låg vi däckade typ hela söndagen för att ta igen lördagen :P Det blev så hårt att jag inte orkade ta mig hem till Stockholm utan blev kvar en natt till :S Inte bra för min skola, men jag pallade helt enkelt inte! På måndagen när jag kom hem gick jag, Hanna (som fortfarande var kvar) och AZ på bio, vi kikade på; Crazy, Stupid Love! Den var riktigt bra och roligt :)


En härlig film :)

I tisdags gick jag i skolan å försökte plugga ikapp lite, å det gick faktiskt ganska så bra :) Skönt! Jag och Benji lyckades nästan göra färdigt en inlämningsuppgift, så det var bra! Jag fick dessutom reda på att jag trots allt hade klarat Kvantmekanik 1 - tentan :D Hihi! Sjukt! Jag klarade den precis, med en halv poäng, haha! Så skönt! Det var tack vare bonuspoängen som jag hade lyckats samla på mig, sån tur att de finns ibland alltså!

Igår var jag också i skolan å direkt efteråt jobbade jag för MyAcademy. Det gick bra men mådde som sagt var inge vidare, så åkte hem å lade mig å soffan å kikade på Dexter hela kvällen.. Idag har jag nästan bara legat inne hela tiden också å kikat på filmer å sådär. Jag hoppas att jag känner mig lite bättre imorgon..

Nu ska jag försöka dra mig mot sängen snart. Men jag lovar att jag skriver några rader imorgon också :)
PussPuss!

Jessica 25 år!!

Heej folket!
Nu var det ett tag sedan som jag skrev igen :S Sorry! Hanna kom hu hit förra veckan som jag berättade. Vi myste på och hade det väldigt trevligt :) På torsdagskvällen efter den sista fotbollsträningen för denna säsong hämtade Jessica med familj upp mig å vi åkte till kära Hälsingland :) De bor just nu i Mellanfjärden i en sjöbod, detta för att de har semester och vill hålla sig lite borta från jobbet :P Så det innebar att jag följde med dem dit..


Mellanfjärden en höstmorgon, så vackert!

Det var otroligt skönt att vakna upp till denna fina utsikt och härliga luft! Väldigt mycket bättre än Sundbyberg som håller på att byggas om precis överallt! På fredagen tog vi det lungt. Träffade folk å åkte in till Hudik en sväng. Men jag blev otroligt besviken på utbudet i affärerna där, det fanns faktiskt ingenting! Tråkigt!


Söta Fabian som vill vara nära båtarna och vattnet hela tiden :)


Doppa fötterna lite på morgonkvisten är inte helt fel :)

På fredagskvällen spelade jag, Jessica och Rikard lite Alfapet. Det är faktiskt första gången ever för mig :S Haha, man har ju blivit helt besatt av spelet Wordfeud (som är precis som Alfapet, för er som inte visste :P) på telefonen så tyckte att det var värt ett försök på det gamla hederliga sättet också :) Det var skoj, men det är på nå vis roligare på telefonen för då slipper man vänta medans den andra tänker, alltså man kan ju spela mot flera olika personer på olika spelplaner :)


På lördagsmorgonen sjöng vi för Jessica som fyllde 25 år!!

Max var helnöjd med sin present som ni kan se; han flinar så gulligt :) Det kliar på stackarn också för han har fått vattkoppor, det är därför han är så prickig :P
Vi åkte upp på Gnarp och jag tog hand om barnen i några timmar så att Jessica och Rikard kunde förbereda dagens kalasfirande :)


Mina små sötnosar <3

Vi hoppade studsmatta, köpte lördagsgodis, lekte i hängmattan och hade det riktigt mysigt :) På eftermiddagen gjorde vi oss i ordning och en rejäl drös med folk började rulla in :) Vi är en rätt så stor släkt så att säga, å det är även Rikards.. Det var skoj att träffa alla som kommit för att gratulera Jessica på hennes 25 årsdag!


SötFabian :)

Senare på kvällen gick kalaset över till fest kan man väl kanske säga :P Det var riktigt trevligt det med :) Sedan drog vi (jag, Jessica, Rikard, Alexandra, Anders, Louise, Alexander, Magdalena och Christian) in på krogen :) Det blev Hogges efter som att ingen av oss hade varit där tidigare.. Men jag måste säga att det var lite av en besvikelse.. De spelade verkligen inte bra musik så det gick inte att dansa å hela stället kändes bara lite kalt :S


I bilen påväg in till stan :)

Vi bestämde oss för att gå på Gossip (gamla Stadt) istället.. Men även där blev jag besviken. Där var det nämligen några rappare som underhöll å det är väl inte heller optimalt att dansa till :S Å inte var det några bra som stod i baren heller, man fick inte beställa det man ville :S Nä, besviken! Å August gick det ju inte ens att gå till för där var det stängt :( My favourite place!


Jag & min vackra kusin Louise :)

Jag brukar faktiskt inte klaga på Hudiksvalls uteliv, men någon gång ska väl vara den första :/!? Tur att jag fick umgås med så trevligt folk att det egentligen inte gjorde någonting :P

Nu orkar jag inte skriva mer, det har redan blivit ett alldeles för långt inlägg.. Men det är en massa bilder också iaf :)
Vi hörs imöran!
PussPuss!

RSS 2.0