Valborg - 2012 :)

Hej och hå!
Jag börjar med att skriva min vanliga mening att det var längesedan som jag skrev igen.. Å som vanligt har jag haft mycket at göra å inte orkat skriva blogg :P Men nu är jag här :)

Jag tänkte ta och berätta lite lätt om mitt Valborgsfirande samt lägga in bilder på från det dygnet :)
På söndagskvällen åkte jag och AZ till Uppsala. När vi kom fram till Hanna område möttes vi av värsta festen ever! Hög jävla dunka, dunka musik, brasa, typ 100 pers och en massa skrik precis utanför Hannas ytterdörr. Livet ute i ghettot måste vara alldeles förträffligt :P

Jag kunde iaf inte sova något den natten. Tror jag lyckades skrapa ihop knappt tre timmar. Men upp och hoppa var det ändå på lördagsmorgonen och förbereda sig för en dag ute i parken :)


AZ och Hanna i bussen på väg in till forsränningen :)


AZ fick agera packåsna ett tag :P


Amelie njuter i det fina vädret i väntan på flottracet :)


The gang! Champagne-frukost :)


Mycket folk var det där!

När vi ledsnat på forsränningen begav vi oss upp till parken istället. Där var det redan en massa folk, men vi lyckades hitta en bra plats för våra filtar :) Vi tillbringade hela dagen i parken och det var väldigt trevligt! Träffade både nytt och gammal folk, så skoj! Det är ju verkligen huuuur många som helst som firar Valborg i Uppsala. Jag är glad att AZ och Hanna lyckades tjata med mig :) Å jag är otroligt glad över det fina vädret som vi fick!!


AZ, Hanna och Amelie i parken :)


Amelie och jag :)


Folk, me like :)


Vin+päronsoda i kaffemuggar, elegant värre ;)

Mot eftermiddagen åkte vi hem till Hanna igen. Då grillade vi på taket, det blev faktiskt oerhört gott :) Sedan blev det några softa timmar då vi gjorde oss i ordning igen och spelade lite gitarr och sjöng. Eller de två gjorde det medan jag lyssnade :) Haha!


AZ och Hanna :)

Sedan bar det av in mot folket igen :) Vi åkte till Studentvägen dit alla vi hade pratat med under dagen skulle. Det var också ett studentområde. Där mötte vi upp min gamla gymnasiekompis Carl och hans gäng och följde med dem hem till Axel :)


Hanna, jag och en främlings hand :P


Folk som spelar ölspel hemma hos Axel :)


Hanna bara älskar öl ;)


Yeah, cool bild :P

Sen tog jag tyvärr inga fler bilder :( Jag är dålig på det nuförtiden.. Men men.. Jag hade en toppendag och en toppenkväll med väldigt roliga och trevliga människor! Riktigt skoj var det! Hela dagen kände faktiskt perfekt!

Nu är jag så trött att mina ögon ser i kors. Å imorgon kommer det vara en lång dag i skolan så jag ska sova nu. Men nu vet ni vad jag sysslade med på Valborg iaf :)

PussPuss på er!



RSS 2.0