The Clickers :P

Idag släpade jag med mig Hudikpackningen till skolan, kom fram i tid, för tack och lov så är inte bussarna försenade under detta "snökaos" Haha, det ska bli spännande att jämföra norrlands snökaos med Stockholms :P
Föreläsningen idag var toppen som vanligt, jag gillar verkligen vår nya lärare! Jag skulle nästan säga att det är ett nöje att gå på föreläsningarna :) Å så mycket bättre än så kan det ju inte bli :P Synd bara att boken är så svår..

Men oj! Jag glömt att berätta en mycket viktig och rolig detalj som vi gör på föreläsningarna!! Mr. Holst (som läraren heter) använder sig av något som heter Klickare. Det är en liten mojäng som liknar en miniäknare, den syns på bilden här nere.. Iaf, mitt i undervisningen kan han avbryta å säga att det är dags för en fråga. Då tar han fram en fråga på datorn som handlar om just det han nyss gått igenom åsså får vi olika svarsalternativ till den. Vi får disskutera fram svaret med varandra om vi vill, men vi måste svara innan tiden går ut. När vi tror vi vet svaret tar vi fram våra Klickers å trycker på en bokstav tillhörande det svarsalternativ man vill rösta på.. När tiden är slut får man fram hur många som har svarat på de olika förslagen. Vi diskuterar lite tillsammans å sedan tar han fram ett diagram över hur vi har svarat å det som är rätt är grönt. Väldigt roligt :) Det blir alltså ett anonymt minitest på hur väl vi har fattat vad han har sagt. Väldigt bra för honom och roligt för oss att sysselsättas lite :) Så det gillas starkt, vi brukar få svara på ungefär 4-5 frågar vid varje undervisningstillfälle :)


Lovisa och vår kära Klickare :)

Efter föreläsningen gick vi å käkade.. Å sedan blev det lite plugg också. Jag hann med att lösa hela tre uppgifter innan jag måsta bege mig mot centralen. 14.30 gick mitt tåg mot Hudiksvall, så jag sitter just nu på tåget å vi är mellan Gävle och Söderhamn.. Jag kommer fram till Hudik 17.00 å där blir jag upphämtad av Malin. Sen blire en snabb sväng hem till mig å sedan raka vägen till Glysis för att värma upp och spela fotboll :)
Jag är lite förkyld å inte alltför tränad så det kommer bli otroligt jobbigt, men det ska bli skojj också :)

Nu mår jag alldeles illa för jag åker baklänges i tåget. Jag hatar att åka åt fel håll, jag blir så lätt åksjuk! Jobbigt..
Yeye, det var allt för idag.. Ni får hålla tummarna så att det går bra för oss på cupen ikväll!!

PussPuss!

Snö = trafikkaos!

Igår var jag inte så utvilad å inte på mitt bästa humör. Men jag tog mig till skolan, höll på att somna på föreläsningen trots att den var mycket intressant.. Jag lyckades iaf hålla mig vaken å blev lite piggare när jag fick mat i mig..
På räkneövningen var jag alert och lärde mig mycket, det är skitbra när han räknar uppgifter sådär på tavlan :)
Jag räckte dessutom upp handen för första gången :P haha.. Jag blev helt paff när han kunde mitt namn. (Första dagen knäppte han kort på alla å vi fick skriva vad vi hette) Så tydligen har han lärt sig vad alla heter, sjukt! Kanske att han har fotografiskt minne.. Jag hade iaf rätt på det jag svarade på :)
När räkneövningen var över åkte alla utom jag och Lovisa hem. Vi var väldigt duktiga som stannade kvar. Vi började gå igenom de basala kunskapsmålen som våra muntor kommer gå efter, mycket viktigt att lära sig dem nu, det är ju snart dags för den första muntan.. Jag och Lovisa tänker iaf köra den tillsammans.. Vid 18.30-tiden åkte vi hem..
Jag gick å handlade på Lidl på vägen hem.. Ja, de har öppnat ett Lidl alldeles i närheten, helt perfekt :) Å började genast laga mat när jag kom hem. Sen blev det att vi kikade på Into the blue som gick på tvn å efter det la jag mig å sov, var så jäkla trött!

Idag gick både jag å AZ upp typ 8.30 för att gå till gymmet. Vi sprang först å sedan gymmade vi lite! Det var hur skönt som helst, nu jäklar kommer vi beach 2010 :P
Sedan åt jag frukost å slappade lite.. När jag tyckte att jag hade lite energi så tog jag fram fysikboken å jag lyckades faktiskt läsa hela 20 sidor, å det är fan mycket för att vara ur en engelsk fysikbok på universitetsnivå! Efter det så blev det två avsnitt av Greys Anatomy :)
Vid 18-tiden begav jag mig mot Sollentuna för att kika på Lovisas vollybollmatch, men det gick inte alls nå bra.. Både jag och Johan skulle titta på den men pendeltågena var så jäkla försenade så det gick ju helt enkelt inte.. Väntade i typ 50 minuter men avgångstiden ändrades hela tiden så det kändes inte som om att det var värt dä, matchen hade redan börjat å jag höll på att frysa ihjäl.. Så då vare bara att vända hem igen, dryyygt! Jag ville verkligen se på matchen, men det blir väl fler :)
Nu har jag bara suttit framför datorn, ska börja packa snart.. Jag ska åka till Hudik imorron för det är Glysiscup i helgen å jag ska vara med på den.. Det kommer bli skojj men otroligt jobbigt också :) Vi får se hur mycket jag orkar..

Jag skriver kanske nått imöran när jag sitter på tåge..


PussPuss!

Hjälpstuga :)

Idag gick jag upp vid 7.30, både jag å AZ var väl på gymmet vid 8-tiden.. Vi började med att springa som vanligt å sedan blev det lite gym också.. Det var väldigt segt att ta sig upp, men efteråt vare ju skönt som vanligt..
AZ åkte till skolan å jag gick hem igen.. Jag åt frukost i lugn å ro å pysslade lite här hemma..
Vid 12-tiden åkte jag till skolan för att möta upp lite folk där.
Vi försökte oss på några övningsuppgifter, det var vääääldigt svårt!! Klarade inte av att lösa en enda.. Som tur var så vare ju hjälpstuga mellan 15-18, där fick vi väldigt bra hjälp, tack gode gud! Så vi klarade av 2 uppgifter, det låter kanske lite, men vi alla är väldigt nöjda med det :)

Vid 17-tiden drog vi oss hemåt, då tyckte vi att vi hade ansträngt våra stackars små hjärnor tillräckligt mycket. Jag och Niklas åkte hem till mig. AZ var hemma, å vi tre har käkat mat å kikat på Dirty Dancing.. När klockan blev 22 vare dags för Paradise Hotel, vilket kaos det är där nu alltså! väldigt spännande, å bara fyra avsnitt kvar. Jag hejar trots allt på Jackie, tycker att hon är cool!

Just nu hör jag en massa smack och skratt.. Det är ju trevligt, hmm hmm :P

Näe, dags att sova, är helt slut i både kropp och knopp :)
Sov gott allesammans!


PussPuss!!

Galna norrlänningar :P

I lördags kom det som sagt var lite norrlänningar hit :)
Det var Ecka, André, Viktor, Daniel och Emma. Även Amanda kom, men hon är ju inte norrlänning åsså en vän till Emma.. Vi satt hemma hos oss väldigt länge å hade det skoj :) Man vill inte riktigt dra till krogen när man vet att det oftast faktiskt är roligare på förfesten.. Men tror att vi drog strax före ett å kom in på krogen 01.30.. Vi åkte till Söder å gick in på Kvarnen. Det är andra gången som jag är där, den här gången var det otroligt mycket folk å trångt på dansgolvet.. Så det blev inte så mycket dans, vi gick å satte oss vid ett bord istället.


Everybody goes crazy!

När de stängde så begav vi oss till Donken :) Vi alla var så jäkla hungriga, å det var ju så otroligt gott, hahaha :P Nånstans påvägen så tappades Ecka och Daniel bort, så kvar var: jag, AZ, André och Viktor.. Vi gick till tunnelbanan å blev tvugna att vänta i en kvart.. Men tiden gick rätt fort för vi skrattade å hade det roligt.. När vi kom fram till centralen så var det typ 25 minuters väntetid tror  ja.. Men fy fan vad roligt vi hade då! Jag skrattade å skrattade å skrattade!! Viktor å AZ stojjade på! Jag fick kramp i magen, å folk som gick förbi undrade väl va fan vi höll på med, hahahah :D Så jäkla sjukt! När vi kom fram i Duvbo fortsatte det skrattas å skämtas hela vägen hem. Å när vi äntligen kom in var ingen av oss trött så vi satt uppe ett bra tag, tror klockan var 6.30 när vi bestämde oss för att gå i säng :P Hahahah! Så både Viktor och André sov över.. Jag är så glad att jag hade lagt kameran i jackfickan så att jag fick en massa bra bilder och videos :P


Lite tröttare än dagen innan :P

Heeeeela söndagen gick åt till att ligga framför tvn.. Så slut! Ecka å Daniel kom förbi en sväng på kvällen å André och Viktor åkte hem till Emma..

Idag bar det iväg till skolan :) Först hade vi föreläsning å sedan vare tutorials.. Vi gjorde lite diskussionsuppgifter å fick hjälp med endel övningsuppgifter. Det var en bra skoldag!
Sen jag kom hem har jag bara slappat.. Jag har läst bok kom jag ju på.. Jag lånade en bok av AZ för inte allt för längesedan, å kunde inte slita mig ifrån den idag så ja läste ut den :P Haha.. En deckare, den heter Älskade Poona och är skriven av Karin Fossum.. Lite seg i början men sedan blev den riktigt spännande, är lite besviken på slutet på nå sätt. Vet inte riktigt varför..
Sedan blev det Paradise Hotel! Å shit vad spännande det är nu! Alla är så nervös å det kommer in nya å konstiga utmaningar så man blir alldeles nervös själv. Fan vad synd om Jackie det var, snacka om att bli utnyttjad..! Uscha..
Sen fick jag ett trevligt samtal från Malin, jag har precis lagt på, vi snackde väldigt länge :) Det var mycket roligt att prata med dig vännen <3


Nu måste jag gå å sova, ska upp tidigt imorron endast för att träna, för jag är ju egentligen ledig :)

God natt.. Puss&Kram!

Träning + poker, me like :)

Igår löste vi några uppgifter efter föreläsningen, det gick rätt ok.. Men nu längtar jag tills på tisdag då man kan gå på den där hjälpstugan å få lite hjälp på vissa frågor som man har :)


I skolan å käkar, ska snart plugga..

När jag kom hem gick jag och AZ till SATS, vi har kommit fram till att vi ska börja träna där.. Det ligger i Sumpan åsså får vi vara med på både gruppträningspass och vara i gymmet, känns som om att det är värt att lägga till en 50-lapp extra i månaden för det..
Vi började med att springa lite på rullbanden å sedan gjorde vi lite bröst, arm, rygg och magövningar på maskinerna, det kändes riktigt skönt!! Så nu jävlar ska jag komma igång igen, vill få upp min kondition så att jag orkar spela fotboll i sommar :)
Sedan vare bara att hoppa in i duschen å göra sig i ordning för kring 21-tiden köm det en massa grabbar (Niklas, Johan, Marcos, Benjamin & Sean) som ville spela lite poker med oss :)
Det var mycket trevligt. AZ kom trea, jag tvåa å Sean kom etta, så vi spelade riktigt bra :) Hihhi! Första gången för AZ dessutom..
När det bara var jag, AZ och Niklas kvar hemma flippade jag och AZ ur :P Hahahah.. Vi började dansa å shaka ass som bara dän! Jag älskar när man få sånna där ryck.. Niklas fick sig en riktig roligt show tror ja :P


AZ drog hem sin första stora pott :)

Idag blire partaj här hemma, jag hade lika gärna kunnat tage det lungt, men Ecka och André kommer från Hudik å de ville väldigt gärna festa å gå ut med oss, så vad gör man inte :P
Men jag tänkte iaf gå å träna lite nu snart, för det var så jäkla skönt igår, man kan ju bara ställa sig på det där löpbandet i en halvtimme så har man ju gjort nått iaf :) AZ orkar inte följa med för hon har så jäkla mycket träningsvärk sen gårdagen :P

Men vi hörs nå mer då gött fölk :)

PussPuss

Stockholm i mitt hjärta :)

Hmm, jag vet inte vart jag ska börja. Det händer så mycket nuförtiden..
Men skolan går som sagt var bra, det är mer spännande och intressant med fysik istället för matte. Vi håller till på AlbaNova å det är väldigt stort där. Vi har inte riktigt hittat något rum vi kan sitta å plugga i än, men det kommer väl. Värma matlådor å sånt där får man göra i ett annat hus, det huset liknar Kräftriket litegranna så det var mysigt.


Såhär ser vår föreläsningssal ut nu, mer som en aula lixom.. Inte lika bekvämt..

Läraren är toppen, vi har föreläsning med honom 3 gånger i veckan å på onsdagar har han även räkneövningar. På måndagar kommer vi ha tutorials, då är vi indelade i små grupper om 10 pers där vi ska disskutera oss fram till svaren. På tisdagkvällar finns det om man vill hjälpstuga mellan 16-18 där äldre elever finns till hands. Väldigt bra upplagt allting. Så på tisdagar och torsdagar är vi "lediga".
Kursen är upplagd i två delar, vi kommer ha två muntor (muntlig tenta), och en vanlig stor sluttenta. Den första muntan är om tre veckor, känns lite nervöst inför den. Till den så ska man lära sig att definiera, förklara och bevisa olika lagar, regler och uttryck. Det kommer bli väldigt svårt tror jag. Man kommer sitta två å två tillsammans med läraren å då slumpar han ut två olika punkter som man ska redovisa för honom då. Jag ska börja kolla på de där punkterna nu å försöka förstå alla..


Gänget hos mig å "pluggar" :P

Boken vi har är på engelska och mycket svårläst, den är alldeles grå å trist. Det stör mig lite faktiskt, blir som en extra svårighet bara för att det är på engelska också.. Men tur att läraren är bra iaf, det borde gå vägen det här med om jag bara kämpar å gör mitt allra bästa!!


Jag & Emmy i lördags :)

I tisdags kom Niklas, Lovisa och Johan hem hit å vi satt å pluggade lite tillsammans. På eftermiddagen drog Lovisa å AZ kom hem. Vi fyra spelade lite kort å så, å sedan drog Johan.
Vid 18-tiden drog jag, AZ och Niklas till Söder för att kika på StåUpp-komedi. En som gick i klassen ställde upp så vi var där å kollade på honom. En massa fler folk som vi känner var också där. Det var roligt å mysigt, skoj att göra något som man inte annars gör dagligen lixom :)
Vi gick lite innan det slutade så att vi hann med bio också, Johan mötte upp oss, så vi fyra gick på; Have you heard about the Morgans?.. Det var vi, ett kärlekspar och en människa till i biosalongen, hahaha.. Väldigt lyxigt, så det gjorde inget att AZ skrattade så högt som hon alltid gör :P Jag behövde inet skämmas för henne, hahah!
Filmen var väl så som man väntat sig, man kunde ju förutse vad som skulle hända å sådär. Helt enkelt en såndär må bra film :) Sedan åkte vi hem..

Igår satt vi kvar en sväng efter skolan å räknade på några uppgifter, det gick bra :)
Sedan drog jag hem en sväng, då jag käkade, slappade å fixade till mig lite. Vid 19-tiden drog jag mot Allhuset där det var Välkomstpub.. Det var inte så mycket folk där då, men det var endel som jag kände iaf. Så vi drog igång ett ölspel som heter Kapsa(?), man skulle kasta kapsyler i varandras glas åsså var man tvungen att dricka om nån träffade ens glas å sådär.. Det var faktiskt mycket roligt, å jag lärde känna en massa nytt folk :)
Helt plötsligt så var det skitmycket folk där, riktigt skojj :) Det var ett bra band som spelade så vi dansade väldigt mycket! Me like!
I och med att det var onsdag så slutade ju tunnelbanorna gå strax före ett, så det var nattbuss som gällde. Vi var tvungen att byta några gånger innan vi kom fram..


Marcos i väntan på fyllemat :P

Idag har det slappats :P Sov länge, har spelat guitar hero, snackat å haft det mysigt :) Blev lite pluggande faktiskt också, det är jag stolt över :) Men nu är jag hemma igen å orkar inte göra nått.. Ikväll är det Crank på tv iaf, det är en mycket bra film så den ska vi kika på..

Jaa, nu har jag gett er en rejäl uppdatering om vad som händer i MimmiCarolines liv.. Å som ni märker så har jag det riktigt bra. Jag njuter av livet :) Så härligt!


PusselipussPuss!!

Go mekanik :)

Nu har skolan börjat igen å det känns riktigt bra :) Fan vad härligt det är att känna så! Det är nästan så att jag längtar tills på onsdag då nästa föreläsning är, jag vill bara lära mig en massa saker NU, NU, NU :P Så härligt! Snart kommer det väl kännas jobbigt å sådär, men jag ska njuta så länge den är känslan varar :)
Vår lärare i mekanik verkar toppen!! Bästa läraren hittils, han bytte tonläge då å då :P Haha.. Å han förklarar lungt, stillsamt och pedagogiskt. Så det har verkligen varit en bra start på kursen, ett bra första intryck, så viktigt :)
Idag har jag fixat en massa, jag har beställt boken vi ska använda, jag har registerat mig på kursen, gjort min studieförsäkran, städat och handlat mat.. Mycket bra gjort av mig :) Så nu sitter jag å slappar å lägger in bilder på fejjan sen i lördags :)

I lördags var det ferre här hemma, vi firade att skolan skulle börja igen :P Haha.. Det kom en hel del folk, å det var mycket roligt. När det var dags att dra till krogen så blev det Soft, det var en bra krog, kommer jag nog besöka den fler gånger. Det var bra drag på dansgolvet, det gillas :)

Jag orkar inte skriva så myshe mer nu.. Men livet flyter på bra iaf :)

Men det som jag verkligen ska skriva i bloggen är att Anna-Maria Wadstein har fött sin friska lilla son Elwin idag :) Jag är så lycklig för henne och Mickes skull! Ett stort grattis till er båda!! Ett nytt liv till världen är det finaste som finns <3

PussPuss

Jambo :)

Igår kväll var jag ju på fotbollsträning, det var riktigt skönt å roligt :) Vi spelade småspel typ hela tiden å det gick bra! Det är så roligt när man får till de där snygga passningarna, me like a lot! Dessutom så vann mitt lag :) Jippi :P Jag kommer sakna er, fotbollsbrudarna mina! Det är cup på söndag, men jag hoppar över den å åker hem på lördag, det kändes skönast så. Det kommer gå så bra att spela ändå, jag håller tummarna för er!! Å jag hoppas att vi ses snart igen <3


Strechar efter träningen..

Direkt efter träningen åkte jag hem till Jessica och Rikard. Rikard var uppe å la Max å Jessica kikade på Tusenbröder, så jag gjorde henne sällskap. Lille Fabian låg så sött å sov i sin vagn, så jag kunde bara inte lyfta upp honom, trots att jag väldigt gärna ville göra det :P
När Rikard hade fått Max att somna satte vi oss å fikade å spelade lite kort.. Det blev hjärter sju igen, å Jessica vinner ALLTID å jag förlorar jämt! Så konstigt att jag alltid får fel kort :P Jag spelar väl kasst helt enkelt..
När det blev sent skjutsade Rikard hem mig...
Jag satte mig framför datorn i väntan på att Hanna skulle komma hem från Bockarna.. När hon kom så gick vi upp till henne, snackade ett tag å sedan sov jag där :)

Imorse blev jag väckt av att Hanna N ringde, vilket var mycket trevligt :) Så då var det bara att pallra sig upp å göra sig i ordning.. När hon kom så satt vi och Hanna å snackade en massa.. Det var mysigt :) Efter ett tag så bestämde vi oss för att gå till Jambo å käka lite, det gillas starkt!


Jag & Hanna på Jambo :)

Det var mycket gott! Om det är nått man saknar när man flyttar från Hudik så äre rå fan Jambo..  Det finns inget annat café som har så goda smörgåsar som dom har! Så alla som aldrig har käkat där, gör det så fort ni kommer till Hudiksvall, ni kommer inte bli besviken, jag lovar!!
Efter det blev det en sväng till Lidl för att panta burkar :) Det var en jävla bilfärd dit kan jag ju säga. Det är som den gamla goda tiden dä när man åker med Hanna :P Hahahaha, shit vad vi har stojat i dessa bilar under gymnasietiden :P



Panttime :P

Nu ska jag göra mig redo för att åka hem till Jessica och Rikard, Sicka ska hämta mig snart :) Så mysigt att jag får hänga hos dem varje dag. Jag passar på att njuta varenda sekund jag har med dem innan jag åker ner på lörda :) Åååå just ja, jag måste hänga tvätten som jag tvättade imorse också.. Det ska jag gö nu :)

Men hare fint, vi hörs imöran :)

PusseliPussPuss!

Vardagslivet i Hudiksvall..

Igår kväll hämtade mamma upp mig, Stefan och Linnéa, vi alla åkte hem till den fina familjen.. Där bjöds det på mat och fika. Vi pratade och hade det mysigt, å framför allt så njöt vi av de underbara barnen <3
Lite senare åkte mamma, Stefan och Linnéa hem, men jag stannade kvar. Då började projektet med att klippa Max hår. Han har blivit så väldans långhårig så det var verkligen dags. Max gillade det inte alls så det tog sin tid och många tårar. Men det blev iaf relativt klart när vi gav oss å han ser mycket bättre ut :) Sedan vare läggdags för den lille mannen.
Sedan blev det lite spel å tv-tittande. Men när det hade blivit allt för sent skjutsade Rikard hem mig.


Linneá & Fabian :)

Jag som hatar att sova ensam hade väldigt svårt att somna, så jag drog igång MammaMia som vanligt, det hjälper. Så när ungefär halva filmen hade gått somnade jag. Men så vaknade jag vid 4-tiden igen. Så jobbigt! Jag förstår inte varför jag inte kan sova i lugn och ro när jag sover själv. Sådär är det jämt. Fan vad less jag blev. Jag vankade runt i denna lilla stuga några varv innan jag bestämde mig för att dra igång MammaMia en gång till, denna gång från mitten där jag hade somnat bara några timmar tidigare.. Jag lyckades somna en gång tilll, tack och lov!

Så idag vaknade jag rätt sent som vanligt.. Typ vid elva-tolv.. Jag orkar inte göra nått om dagarna. Jag måste städa å tvätta å en massa annat men orkar inte. Jag vill bara ligga kvar i sängen eller i soffan framför en film. Jag fattar inte, jag har blivit alldeles nerslöad under detta lov. Tur att det snart är över, annars hade jag väl gått under snart :S :P Jag tror att det har å göra med att jag vaknar så sent, då känns det som om att det inte spelar någon roll om man går upp i överhuvudtaget lixom. Det bästa av dagen har redan varit.. Närå, men men.. Som sagt var, nu längtar jag tills skolan börjar igen så att jag kommer in i lite rutiner.. Att jag har sagt den där meningen lära jag väl ångra, men nu står jag för den iaf..!


Linnéa busar med ännu långhårige Max :P

Som tur är så har jag iaf fotbollsträning ikväll, det livar ju upp dagen lite :) Det är förjävla jobbigt å jag har skitmycket träningsvärk sedan i måndags, men jag älskar fotboll! Så det ska bli skojj. Vad som händer efter den är fortfarande ett frågetecken, får se om jag tar mig hem till Jessia och Rikard ikväll också, eller om jag ska låta dem vara ifred en kväll för en gångs skull :S :P Vi får se..

Men hare fint gött fölk. Vi höres nå mer vettni :)

PussPuss!

Bobåkning :)

Igår morse kom Max hit med sin bob. Så jag, han och Hanna gick utanför stugan å åkte lite :) Det var roligt, gick väldigt fort. Jag var räddare än Max :P Hihi.. Det var mycket fint väder å inte så kallt heller så det var alldeles perfekt för lite bobåkning :)
Efter det gick vi in å värmde oss lite å kikade på Pongo ch de 101 dalmatinerna.. Den är ju riktigt bra, längesedan jag såg den. Sedan var det dags för Max att sova middag, det gick väldigt fort att lägga honom, han var helt slut..


Se upp i backen!

På kvällen blev det dags för fotbollsträning för mig, det var riktigt roligt!! Det var bra spel å fart, å så skönt efteråt! Lite jobbigt att springa för att det är så kallt där inne bara, man får så jävla ont i halsen.. Men annars så var det toppen :)
När jag duschat så åkte jag och Hanna hem till Jessica och Rikard. Vi spelade lite kort å myste med lille Fabian :)
Hanna sov hemma hos mig..

Idag fick jag äntligen tillbaka min stackars mobil! Mia hade gett den till Asse som gav den till mig :) Tack tack! Nu känner jag mig inte utanför längre :P
Senare idag ska jag hem till Jessica och Rikard igen, mamma, Stefan och Linnea kommer också, så det blir ju riktigt trevligt :)


Fina famlijen!

Snart är det hemgång till Stockholm igen, å jag längtar! Vill åka ner nu.. Fast ändå inte, för jag vill vara med Max och Fabian hela tiden.. Men de lever ju sitt liv å jag mitt.. Så jag längtar hem nu! Jag åker hem på lördag eller söndag, det beror på om jag ska vara med på fotbollscupen eller inte som är på söndag.. Det vore ju skönt att komma hem på lördag kväll ändå så att jag kan ställa in mig, å lixom landa lite innan jag ska upp i skolan på måndag morron.. Jag ska känna efter å bestämma mig tills imorron å berätta på träningen hur jag tänker göra..

Det var väl allt för idag. Puss Puss!

Fabian <3

Lördagen den 9:e Januari 2010 klockan 00.22 föddes lilla, vackra Fabian!! Han vägde 2890 gram och var 49 cm lång.. Efter två svängar på sjukhuset gick det rätt så smidigt för Jessica att föda ut honom. När det väl var dags så gick det fort och allt var som det skulle. Både Jessica och Rikard är nöjda med personalen och hur förlossningen gick. Redan på eftermiddagen samma dag åkte de hem från BB och jag var den lyckligt lottade som fick se deras underbara son först :)
Fabian som han ska heta är så fin, han är lugn och liknar sin storebror Max väldigt mycket enligt mig :) Man ser även drag från Rikard.


Fabian ca 16 timmar gammal :)

Nu ska jag ta å bege mig hem till dem igen för att få snosa på den lille, det kommer jag göra varje dag i en vecka nu, innan jag åker hem till Stockholm igen :) Jag ska även njuta av att träffa Max så mycket som möjligt! Nu har jag två favoritkillar i mitt liv <3

Btw så firades det att jag blivit dubbelmoster igår, å då råkade min mobil hamna i Lisas bil, som befinner sig i Gnarp.. Så jag har ingen mobil å jag känner mig helt handikappad.. Vet inte när jag kan få tillbaka den, borde bli senast imorronkväll på fotbollsträningen.. Men shit, så länge har jag nog inte varit utan mobil sedan jag fick min första :/ Jobbigt!! Tur att jag kan ägna min tid till två underbara pojkar istället för att snacka i telefon iaf :P


Jag & Fabian <3

PussPuss så länge!

Rastlös..

Jag är så nervös, spänd, rastlös, rädd, förväntansfull ja allt på en å samma gång!!!
Shiiit! Min syster ligger inne å föder i detta nu! Det är så overkligt.
Vet inte vart jag ska ta vägen. Vill bara att de ska ringa å säga att allt har gått bra..
Min mage är alldeles orolig å nervös.. Jag hoppas att allt går bra..!

Åååååhhhh.. Så spännande!!

Jul&Nyår!

Nu var det ett tag sedan som jag skrev. Jag har helt enkelt inte hunnit eller orkat. Det har varit så mycket kring jul å nyår å allt. Men nu är jag tillbaka igen :)

Julafton firades hemma hos Rikard och Jessica. Det kom å gick lite folk under dagen, men på kvällen så var det vi, pappa, Max, farmor och farfar. Det var riktigt mysigt. Max fick en massa julklappar å det var så roligt att se hans glädje. För det e ju barnens dag :)

På juldagen blev det partaj som vanligt. Det var förfest hemma hos mig, å det kom hur mycket folk som helst. En massa gamla klasskompisar som jag inte träffat på jättelänge, så det var väldigt roligt :) De flesta av oss gick på Stadt och det var inte sådär hypertrångt som det brukar vara annars, så det var skoj!

På annandagen åkte jag, Jessica, Rikard och Max upp till mamma och Stefan i Stöde. Där var även Linnéa å Alex. Vi åt god mat, spelade spel, charader å hade allmänt trevligt. Blev även en liten julklappsutdelning där :)
När jag kommit hem till Hudik igen blev det så att jag hängde med Hanna & Mia ut. Vi gick på Stadt först men där var det heldött å gratis inträde av nån anledning. Så vi drog på August istället, my favourit place! Där var det trevligt. Dä snackades mycket med folk som jag inte träffat på länge. Å man kan väl säga att det blev en liten efterfest hemma hos mig. Så var uppe väldigt läääänge..

Sedan gick det väl några dagar där emellan, jag kommer inte riktigt ihåg vad jag har sysslat med, men dagen innan nyår åkte iaf jag, AZ, Malin & Lisa ner till El Stockholmo :)


Tolvslaget :)

Nyårafton firades först med en trerättersmiddag hemma och mig och AZ. Det var vi, Malin, Lisa, Sara, Amanda, Lovisa, Niklas och Johan. Nio pers alltså :) Vi spelade lite spel å sjöng litegranna. Men vid elvatiden drog vi vidare till Söder för att fira själva tolvslaget med några fler vänner. Vi kom fram strax efter 23.30 å trodde att vi skulle bli insläppta till Skrapan då, men icke. Vi väntade i typ 20 minuter, men när ingen kom ner å öppnade åt oss så bestämde vi oss för att gå till Medis istället för att åtminstonde få se lite raketer. Vi hann komma halvvägs när vi upptäckte att folk räknade ner. Så vi stog där, mitt emellan Skrapan å Medis på en trottoar å firade det nya året :P hahaha.. Kanske inte ett så lyckat tolvslag, men vi hade roligt iaf, å champagnen var med oss :)
Vi återvände till Skrapan, å denna gång blev vi insläppta. Där inne var det fest i stort sett överallt! Hur mycket folk som helst. Endel av oss drog på krogen å jag med några fler stannade kvar. Det var mycket drama den kvällen; slagsmål, tårar, stölder, hångel, skratt, dans, sång, ja allt som en riktigt fest ska innehålla :P Haha.. Så det var väl roligt..

På nyårsdagen var vi alla det närmaste död man kan komma! Shit alltså! Hela dagen ägnades åt att ligga framför tvn å svulla en massa fett :P

2 januari gick vi på stan å kikade lite. Åt god mat och umgicks. På kvällen blev det kort, spel å öldrickande.. Blev sent den kvällen med, men shit vad roligt vi hade :)
Fulla lägenheten med folk, värsta gruppboendet. Å det var roligt, så länge det är under en mindre period så går det bra :)

3 Januari åkte jag, Malin och Lisa hem till norrland igen. Resan gick bra dena gång med. Vi tog det lite lugnare än när vi åkte ner för det var lite snöigare å dessutom så var det mörkt. Men vi alla kom fram helskinnade å det är det ända som betyder något, jag skiter i hur lång tid det tar..


Jag & Hanna bara måsta köpa chips å dipp. Så vi var tvugna att gå i kylan för hennes bil protesterade. Hannas ögonfransar frös till is..

Få se nu, idag är det den 6:e januari. Jag vet inte riktigt vad jag har gjort de tre dagarna här emellan heller. Jag har mest bara degat. Har inte orkat göra så mycket. Mest kikat på film. Har varit lite halvkrasslig åsså så. Jag bara väntar på att Jessica ska ta å föda. Det kan ju ske vilken sekund som helst nu! Jag längtar :) Det är den största anledningen till att jag är i Hudik nu! Jag vill kunna vara med bebisen så mycket som möjligt innan jag ska ner till Stockholm för å plugga igen.. Så vi får hoppas att det sätter igång snart.. Det är ju egenltigen på fredag som det är beräknat, så vi får se när det sker :)

Nu har jag dragit en liten kort uppdatering om mina sista dagar av 2009 å några dagar in på detta nya år. Så nästa gång jag skriver blir det lite mer ingående, som jag brukar skriva :)
Ska försöka att skriva imororn. Ha det så fint så länge!


PussPuss

RSS 2.0