Helgen..

God Kväll!
Jag var kvar på skolan å arbetade på labben fram till 15.30 ungefär. Då begav jag mig hemåt. Väl hemma packade jag upp, diskade lite, tog på mig träningskläder, lagade mat och kikade på One Tree Hill. Sedan slappade jag i drygt en halvtimma framför spindelharpan innan jag begav mig iväg på träning.. Träningen var riktigt hård, höll seriöst på att spy sista 200 metrarna som vi skulle springa.. Men nu efteråt är det som alltid oerhört skönt :) Nu väntar BigBrother å sedan äre läggdags..


Dessa sötnosar har jag fått umgås lite med i helgen :)

På fredagen när jag kom på kvällen så blev det mys med gott dricka, ost och kex framför BigBrother å sedan spel med Jessica, Rikard, Maggie, Christian och Markus :) Riktigt mysigt hade vi! Dock var vi uppe lite för länge :P När man bor med barn gäller det ju alltid att vara pigg på mornarna så det blev inte många timmars sömn där inte. Men vad gör det. Vid elva-tiden drog jag, Jessica och Fabian in till mamma i Sundsvall, Maxen åkte till pappa sin. Vi åkte sedan in till Birsta å handlade lite å käkade lunch..


Jessica och Alexandra på Radjos i lördags :)

När vi kommit fram till Gnarp igen vare bara att hoppa in i duschen å göra oss i ordning för utgång, hihi :) Det var riktigt skoj att umgås med Jessica på det sättet, haha :) Vi blev klara till kvart över sju å då skjutsade Rikard in oss till Hudik, på vägen så hämtade vi upp kusinen Alexandra också :) Vi åkte till Radjos å käkade där. Sedan kom Elin å några förbi å vi åkte på förfest. Vi var där i nån timma innan det blev dags för krogen. Vi gick på August! Efter stängning blev det Hoppes å sedan hämtade Rikard oss igen å körde hem oss :) En riktigt trevlig kväll, jag hade skitskoj!!


Sötnosen vill ha lite chips :P

På söndagen vare inte heller direkt någon sovmorgon, Jessica fick sova betydligt mindre än mig men jag sov inte allt för länge iaf. Sedan gick vi och Rikard till pizzerian å käkade en rejäl bakispizza, me like :) Sedan hände det inte så mycket mer på söndan, vi kikade på lite bilder från deras Thailandsresa å sådär å sedan vare dags för mig att åka hem igen :( Resan ner gick bra, dock var det ett väldigt läskigt tåg. Dörrarna lixom slamrade i varje sväng å man verkligen såg hur mycket tågvagnarna lutade ifrån varandra. Svårt att förklara men jag halvsov hela vägen iaf. Väl hemma kikade jag på BigBrother å sedan ett avsnitt av Glee innan jag la mig.

Nu börjar Big Brother snart så jag ska sluta. Men vi hörs imorron!
PussPuss!

Måndag..

Hej folket!
Sorry att jag inte har skrivit på två dagar nu, men det har varit fullt upp varenda minut känns det som. Igår var jag iofs väldigt trött och seg å därav inget inlägg. Jag sitter på skolan för tillfället, måste fortsätta jobba med laboration 2, känns tungt men det är ett måste. Den ska vara klar denna vecka så det är bara att bita i det sura äpplet.

Jag ville bara skriva å berätta att jag lever :P När jag kommer hem i eftermiddag skriver jag igen och berättar om helgen :) Den har iaf varit toppen så mycket kan jag säga iaf :P

Ha en trevlig måndag så länge rå..
PussPuss!

På tåget..

Halloj folket!! Jag sitter på tåget nu och har bara en timma kvar innan jag anländer till Hudiksvall :) Jag längtar så mycket! Det kommer bli en så rolig helg, hihi :) Resan har gått bra än så länge utan nå förseningar så vi får hoppas att det fortsätter så.. Jag tycker faktiskt att det har gått rätt så fort också, jag är så jädrans trött så jag halvsover iofs :P Känns som om att jag kanske ska fortsätta med det i en timme till då för det är så skönt art blunda lite.. Ikväll kommer jag ha fullt upp å Jessica ska tack och lov färga håret på mig, jag har snart världens längsa utväxt :P Hehe.. Vi hörs förmodligen imorron så trevlig fredagskväll på er!! PussPuss!

Drygt!

Sitter på skolan nu å är lite less. Har hållt på med laboration 2 hela dagen men det ser ut som om att jag bara har suttit här i en timma. Allt tar en sån lång tid. För det första bara att skriva in alla mätvärden, å sedan ska man komma på hur man ska använda sig av dem och då måste man först härleda formeln man vill använda och därefter ska felgränser beräknas ut som i sin tur har formler som måste härledas osv.. Känns som om att man hamnar i en ond cirkel. Å det är väldigt ofta som jag fastnar, som nu till exempel. Det är drygt! Vill att klockan ska bli närmare 17.00 nu så att jag får börja bege mig till centralstationen..

Jaja, nu har jag "pratat" av mig lite så nu kanske jag kan fortsätta.. Vi hörs senare!
Puss!

Trötter..

Igår var det meningen att jag skulle skriva ett till inlägg men min kära roomie hindrade mig :P Närå, men när jag kom upp efter att ha tittat på BigBrother igen så började jag berätta om vad som hände på det avsnittet å sedan var vi igång. Vi hade en av våra sånna där pratstunder där vi kommer på nya samtalsämnen hela tiden, vi kunde inte sluta. Klockan var närmare två när vi la oss i sängarna.. Så nu sitter man här, lite halvtrött så att säga. Men det är bara att dona med det sista och bege sig till skolan..


Trött men glad, jag ska ju till norrland idag :)

Väskan är packad och den kommer vara tung att bära. Men jag tar med mig allt till skolan iaf å åker sedan direkt därifrån till tågstationen. Tåget går 17.30 om allt går som det ska, å det får vi väl hoppas. Nu måste jag skynda mig iväg, men jag hör av mig senare på tåget.

PussPuss!

Nöjd :)

Jag känner mig riktigt nöjd med dagens träning, äntligen :) Så konstigt att jag kan prestera så olika från gång till gång. Jag undrar vad det innebär :S Idag vare inga som helst problem att springa 5 km iaf, å ibland äre asjobbigt att bara komma upp i 1 km. Det tog 33 minuter att springa 5km, jag vill få ner det till 30 minuter å sedan ska jag börja öka sträckan. Mitt sista mål är att kunna springa 1 mil på max en timme. Det borde jag lyckas med. Den största dilemmat är att jag tycker att det är så jädra tråkigt att springa där på löpbandet. Jag lyssnar ju på musik samtidigt, men ändå..

Nu ska jag packa väskan inför helgen, diska, noppa ögonbrynen och kanske hinna läsa lite fysik innan Big Brother börjar..

PussPuss!

Laboration 2

Labben gick bättre än väntat, jippi! Skönt att det inte drog ut på tiden som sist. Vi slutade till och med tidigare än vad som var schemalagt, det känns najs. Dock kommer det istället bli en massa efterberäkningar, härledningar och grafritande, men det visste jag ju redan om. Redan imorgon kommer vi börja fastställa alla mätresultat och göra härledningarna.


En deluppgift av dagens laboration. Ingen idé att försöka förklara vad ni ser :P

Å i och med att jag blev klar såhär tidigt så tänkte jag gå å träna nu :) Man måste ju passa på när man finner tiden! Vi får hoppas att det går bättre än vad det har gjort de senaste gångerna.. Vi hörs senare!

PussPuss!!

Kändisar för en dag :P

Idag vad jag som sagt var barnvakt åt Elwin en sväng, det gick väldigt bra :) Han var så snäll så, satt i vagnen medans jag gick runt inne på Gallerian. Innan dess så käkade vi och AnnaMia på Jensens Böfhus, AnnaMia bjöd på maten som tack för att jag var barnvakt. Det var mycket snällt av henne :) Gott var det också, å de har billiga luncherbjudanden så det är att rekommendera!


Sötnosar som jag har fått umgås med idag :)

Precis när AnnaMia var klar med sin arbetsintervju hade det kommit fram några från Expressen till mig å undrat om jag ville svara på några frågor. Å men visst kunde jag väl det, å de hann även fråga AnnaMia också. De hade lite frågor angående vad man tycker om alla medlemskort som finns till diverse butiker, om man anväder deras erbjudanden m.m.. Det sista de gjorde var att knäppa en bild, så nästa vecka nån gång kommer vi vara med i Expressen :P HAHA! Å jag som såg ut som jag vet inte vad idag knappt nå smink å alldeles sömning. Men men, Elwin var ju med på bilden så man kanske bara kommer titta på honom :P


Tror att han gillar mig, lite iaf :P

När jag kom hem följde jag med AZ å tränade (fotbollsträningen blev inställd i och med att det skulle vara -15 grader i tältet som vi tränar i, till och med tränaren tyckte att det var omänskligt att spela fotboll då), vi gick på ett pass som heter Step. Jag har aldrig gått på det förut så det var ju spännnade. Det var rätt så roligt fast en hel del svåra steg att komma ihåg så man fick ju inte koll på allt direkt.. Därefter vare bara hem å laga mat, det blev stuvade makaroner och korv, mumma :)

Sedan höll jag på att buda en massa på Tradera och till slut fick jag min biljett för 260:- Det tycker jag att det är värt. Å skoj vare också, jag vill buda på fler grejer, haha :P Å att vinna kändes ju skönt :) När jag skulle betala biljetten gick allt dock åt skogen. Jag tröck fel kod tre gången så nu har jag spärrat mitt kontokort å Jessica blev tvungen att betala :S Asså jag får sånna där dagar ibland då jag helt plötsligt bara glömmer bort koder, har haft så typ en gång per år tre gånger nu.. Börjar jag lite smått bli senil då eller :S? Läskigt som satan känns det. Men men, nu får jag ta å beställa ett nytt kontokort då. Trasselmaja, det är jag det!

Kikade nyss klart på Big Brother å nu börjar intrigerna lite smått starta, me like :P Näe, det är dags för mig att sova nu för jag ska upp 06.15 imorron. Jag har labb mellan 08.00 och 17.00, känns väldigt drygt och i och med hur den förra labben gick känns det som om att det kommer kunna dras ut ännu mer på tiden. Men vi får se, jag ska göra mitt bästa, vad jag nu än ska göra..

Sov gott alla! PussPuss!!

Barnvakt!

Tjolahopp tjolahej!
Jag hann väl plugga å nån timme iaf. Men nu har jag gjort mig i ordning för att åka å möta upp Anna-Mia och Elwin på stan. Först blire en lunch å sedan kommer jag vara barnvakt medans Anna-Mia är på arbetstintervju..


Jag idag..

Hoppas att Elwin är snäll med mig :P Han brukar vara go å gla iaf, så det borde inte vara några problem.
Vi hörs sen!

PussPuss!

Frukost!

God morgon på er folket!
Nu har jag käkat mig en frukost och kikat på den senaste avsnittet av Californication. Det var bra, lite sorligt på slutet till och med..


Det är godare än vad det ser ut att vara :P

Nu ska jag sätta mig ner å plugga inför dugga 2 igen.. Vi hörs senare!
PussPuss!

Saftiga frukter :)

Nu börjar det bli såhär sent igen.. Jag har svårt att lägga mig nuförtiden, drar ut på det så länge åsså helt plötsligt äre natta. Jaja.. Ikväll vare Cougar Town klockan 22.00-22.30 på femman å samtidigt vare Big Brother 22.00-23.00 på elvan. Så först blev det femman i en halvtimme å sedan sprang jag ner till källarlägenheten å kikade en halvtimme på elvan :P Jag måste jui följa så mycket som möjligt av Big Brother :)


En sån där ask kiwi för 10:- Det tycker jag är najs :)

Jag måste bara berätta att jag tycker att både apelsinerna och kiwisarna är mycket goda nu! De är otroligt saftiga, så jag rekommenderar er att käka några som mellanmål eller så. Det gör jag iaf och njuter riktigt ordentligt :)

Haha, alldeles nyss var jag inne på tradera å budade på några tågbiljetter upp till Hudiksvall :P Jag har aldrig gjort det förut, det är ju nästan lite skoj, hehe :) Jag ska nämligen upp till norrlandsskogarna i helgen, me like! Egentligen vare meningen att jag skulle åka bil med Mattan och Anna, men det blev nå fel på bilen så det gick inte. Men i och med att jag nu har planerat en massa så känner jag att jag vill åka upp iaf :) Vi får se hur det går med budningen då, just nu äre jag som "leder" iaf å då ligger biljetten på 205:- Den stängs imorgonkväll, spännande :)

Näe, nu ska jag dra mig till sängen då. Vi hörs imorron ;)
PussPuss!

Första uppdraget avklarat :)

Det gick bra :) Hihi! Så spännande att få agera lärare! Killen jag var till idag är 14 år å går alltså i åttan. Han var mycket trevlig och sammarbetsvillig. När jag kom dit vare bara han hemma, men jag hann träffa hans pappa också innan de två timmarna var slut. Jag känner mig nöjd med dagens pass, visst var jag lite nervös men känner ändå att det gick väldigt bra. Å det kommer nog gå ännu bättre nästa gång nu när jag har lärt känna grabben. Vi gick igenom bråk och procent. Han har prov imorgon så vi får se hur det går då :P Han kunde redan det mesta, men nått litet tips här och där fick jag in iaf och det gillade han :)

Nu ska jag käka och titta på Californication. Jag skriver förmodligen igen innan jag lägger mig.
PussPuss!

Mitt första uppdrag :S

Själv så sitter man på tunnelbanan mot mitt första uppdrag för My Academy.. Det känns väldigt nervöst, fast ändå på ett positivt sätt. Man får väl bara hoppas på att familjen är snäll och trevlig. På så sätt kommer jag kunna känna mig bekväm i deras hem. Ni får hålla tummarna lite för mig nu å hoppas att jag kan ge dem vad de förväntar sig! Jag hör av mig efter 18.00 å berättar hur det har gått.. Puss!!

Som en elefant!

Hej folket!

Då ska vi se. Jag gick upp å drog till gymmet. Där gick det inte alls nå bra, igen! Vad less jag blir. Jag kände mig stor som en elefant när jag sprang på löpbandet.. Riktigt jobbigt. Jag undrar varför man har dessa upp - och nerdagar!? Drygt som satan iaf. Men jag höll ut å sedan tränade jag ben och mage. Hann in en sväng på affären å köpte mjölk och tandkräm innan jag gick hem. Väl hemma tog jag mig en välbehövande dusch å sedan käkade jag frukost framför det senaste avsnittet av Vampire Diaries..


Den var så väldigt skrynklig så då åkte strykjärnet fram :)

Som ni ser så strök jag min tröja å sedan sminkade jag mig. Nu sitter jag här å ska börja plugga. Tänkte göra några gamla duggor. Vi har nämligen dugga 2 på måndag. Jag känner mig väldigt osäker på hur mycket jag kan.. Så ja, vi får helt enkelt se.


Jag idag då..

Det är väl bäst att jag börjar med det nu då.. Blä, känns inge kul. Men det är iaf bra för både uppgifter och svar från gamla duggor finns utlagt på hemsidan. Jag älskar när facit finns, jag lär mig nog bäst på det sättet ja, när man får se hur man ska göra lixom. Då lär man sig det :)

Vi hörs senare!!

Lätt laboration, jo visst ja :(

Tjohej!

Laborationen jag hade idag skulle vara mellan 13.00 och 17.00, ja visst ja! Vi var kvar ända till klockan 19.00! Jag var helt slut i skallen. Då hade vi suttit konstant i 6 timmar med att försöka hinna göra och förstå allting! Det var inte det lättaste att använda helt nya apparater och förstå vad som var vad. Dessutom bestod denna "lätta" labb av 26 datorskrivna instruktioner och frågeställningar!! Helt sjukt! Inte konstigt att det tog sådan tid. Jag var svinhungrig och irriterad den sista timmen. Men vi lyckades till slut iaf, skönt att ha den gjord! Dock gruvar jag mig som fan inför labb 2 som tydligen ska vara betydligt svårare än denna :S


Måste börja göra nå roligt med håret, har det alltid i en toffs ju :S

Så när jag äntligen kom hem måsta jag laga mat fort innan magen dog. Så då blev det såklart makaroner och korv som tar 10 minuter att göra :) AZ kom hem när jag skulle käka så vi kikade tillsammans på Greys Anatomy. Jag skulle egentligen träna ikväll på gymmet, men det fanns ju ingen tid till det..

Klockan 22.00 gick vi ner till källarvåningen och kikade på dagens Big Brother avsnitt. Det var roligt :) Vi skulle egentligen gå upp igen efter det men fastnade på en annan serie. De visade tre-fyra olika plastikoperationer å vi kunde inte slita oss. Men bara därför så kommer jag drömma mardrömmar inatt, fy satan vad vidrigt det är, blää! Jag skulle aldrig palla!!

Nu ser jag snart i kors, jag är väldigt trött i huvudet. Så ska diska, gå på toa, tvätta av sminket, borsta tänderna, använda tandtråden och stupa rakt ner i sängen och somna efter max tio minuter :)
Vi hörs imorron!

Natti Natti!

Big Brother!!

God dag!

Igår efter Solsidan spelade jag Spindelharpan, jag har fått nå ryck å börjat spela det igen. Det är faktiskt rätt så kul :) Både jag och AZ var väldigt sugna på att se BigBrother så vi sökte om alla våra kanaler på tvn men fick inte upp några nya :( Big Brother visas på tv11, så det kändes kört. Men sedan kom vi på att AZ's föräldrar kanske har den kanalen nere i deras lägenhet. Vi hade ju ingenting att förlora så vi gick raka vägen ner och undersökte detta, å visst fanns tv11 :) Hihi! Så vi kikade på första avsnittet av Big Brother 2011, det verkar väldigt spännande!


På tv11!

Det var mellan 21.00-22.30, när det var färdigt gick vi upp till Niklas igen. Vi satte igång en film på min dator; The Usual Suspect. Jag har sett den förut men det var väldigt längesedan. Å jag tyckte att den var bättre nu. Det är ju en klassiker åsså lär man sig vem Keyser Söze är :P

Nu ska jag dra till skolan å ha laboration 1, interssant å se vad det kan bli. Vi hörs i eftermiddag!
PussPuss!

Fisksufflé!

Crosstrainingen gick väl sådär. Man gör ju det man ska lixom. Idag ansträngde jag mig inte en gnutta mer än vad jag behövde, jag blir alltid såhär lat när jag har degat i någon dag. Det är bäst att alltid hålla igång känns det som, man kommer så lätt in i en sundare livsstil då :)

Till middag gjorde jag fisksufflé, det var väldigt längesedan som jag gjorde det åsså hade jag allt hemma så jag tyckte att det var dags. Det blev en väldigt lyckad omgång, luftig och smakrik :) Denna portion räcker till fyra måltider tillsammans med potatis, citron, morötter och skirat smör. Mumma!!


Fisksufflé, me like!

Nu väntar Solsidan, jag hoppas att de tänker bjuda på ett bra avsnitt idag. Det är typ 20 minuter kvar innan det börjar så jag tänkte ta å läsa lite fysik nu.

PussPuss!

Crosstraining!

Å så vare söndag igen.. Jag vaknade vid halv tio och satte mig ner å räknade lite uppgifter. Vid elva blev det dags för frukost, gröt med blåbär, hårbrödmacka med leverpastej och gurka. Gött gött! Därefter blev det till att läsa i fysikboken, lyckades gå igenom ett helt kapitel, sen hur mycket som sätter sig på minnet är ju en annan femma.

Alldeles nyss kikade jag på det senaste Desperate Housewives avsnittet å nu sitter jag här. Jag måste återgå till att plugga igen. Ska räkna några uppgifter på det kapitlet jag läste om å sedan fortsätta läsa igen. Jag ligger så mycket efter, men jag kan inte längre få panik å inte göra något åt det. Så jag måste plugga mycket mer! I veckan kommer vi dessutom göra laborationer å det vore ju bra om man fattar på ett ungefär vad man sysslar med då iaf.

Klockan 15.00 äre crosstraining på SATS som gäller. Eller jag hoppas det iaf, jag skrev in mig på kö igår (då jag fick reda på att det inte skulle bli någon match) å då hamnade jag på tjugonde plats. Just nu så är jag på fjärde plats i kön så jag tycker att jag borde få plats. Det är väldigt många som bokar långt i förväg åsså märker de att de inte kan vara med ändå, som ni ser så har jag redan 16 stycken avbokat, vi får hoppas att fyra till också gör det :) AZ ska också gå på crosstrainingen så det är ju kul.

Jag skriver nå mer efter den :)
PussPuss!

Dance in the neonlights :)

Melodifestivalen var ändå bättre än vad jag trodde måste jag säga. Åtminstonde bättre än de två tidigare deltävlingarna. Iaf om vi bortser från typ fyra låtar där de sjöng falskt. Eric Saade var duktig och han var väl en självklar vinnare idag. Å både jag och AZ gillade The Playtunes och de gick ju också vidare :) Vi gillar nog sånna där "gubb"band vi :P Hehe..


Eric Saade kan nog vara Sveriges sötaste grabb, shit alltså!

Å Lena PH gjorde riktigt bra ifrån sig tillsammans med Dead by April. Det är ju sånna där låtar man vill ha å skicka till Tyskland. En schlagerdänga på melodin men med lite hårdare musik, så coolt att blanda schlager och rock, me like a lot!

Efter melodifestivalen kikade vi på det senaste avsnittet av Gossip Girl, å alltså gud vad det har börjat spåra ur. Samma sak händer ju typ hela tiden fast med olika människor, historien upprepar sig med andra ord. De får ta å lägga ner nu tycker ja..

Nu blire sängen för mig. Antingen löser jag lite korsord innan eller så blire till att dra igång en film på datorn. Jag får se. Men natti natti folket!
PussPuss!

Sommaren med Göran!!!

Igår vare som sagt var fredagsmys. Kärleksparet här hemma var tråkiga å följde inte med. Så det blev jag, Ecka, Mattan och hennes vän Anna. Isabelle var ju på jobbet hon. Vi lagade till supergod tacos och kikade på Let's dance. Sedan drog vi igång filmen; Sommaren med Göran! Å den är ju så jädra bra! Vi satt å skrattade hela bunten :P Vi hann även med att titta på Grown Ups, den var också rätt så rolig :)


Mattan som svullar lite godis :P

Det var ju som sagt var meningen att vi skulle ha träningsmatch idag, men i och med att det var -14 grader ute så ställdes den in. Väldigt tråkigt, hade varit skoj att testa på å spela lite. Iofs skulle väl jag sitta på bänken mestadels, men ändå. Fast väldigt bra att de ställde in också, för det är fan inte roligt att spela ute när det är så kallt. Med andra ord kunde jag dega kvar lite extra länge i Kärrtorp. Ja, just, jag sov ju över där, lättast så. Det var trevligt för då hann jag umgås lite med Isabelle också.


Ecka kopplar in platt-tvn nr. 2 :P

Idag har vi tittat på The Runaways. Den var rätt så bra. När den tog slut så orkade jag pallra mig hemåt igen. Nu sitter jag här å har precis käkat en ruta kärleksmums å tänker ta mig en till :) Såg även att lite Desperate Housewives hade kommit hem så blir väl till att titta på några avsnitt av det då :)


Anna myser i soffan :)

Senare ikväll ska jag och AZ mysa framför Melodifestivalen, men det lära ju bara vara skit den här gången också. Det är väl typ en "bra" låt per kväll. Så jobbigt när de har dragit ut på det så jädra mycket, man får se så många dåliga bidrag också. Men men, underhållning äre väl iaf.

Vi hörs senare!
Puss!


Fredagsmys :)

Ikväll kommer det bli fredagsmys igen :) Så trevligt. Ecka kommer hit snart å hämtar upp mig (eventuellt AZ och Niklas också om de bestämmer sig för att följa med) å därefter åker vi å handlar. Kanske att vi hinner hämta upp Mattan också. När vi är färdiga åker vi hem till dem i Kärrtorp å lagar till tacos. Så gott, var längesedan som jag käkade det nu! Det blir väl att vi kikar på Let's dance till maten å kanske att man kan spela nå spel :) Så mysigt med fredagar!


Redo för fredagsmys :)

Det var allt för mig idag. Men jag önskar er alla en trevlig fredags kväll. Njut med era nära och kära! Vi hörs imorron!

PussPuss!

Burlesque!

Själv så har man varit både å tränat å solat idag. Riktigt skönt! Dock gick det inte så bra på gymmet om jag ska vara ärlig. Det var asjobbigt att springa på löpbandet och jag fick väldigt ont i vaderna.. Men men, bättre än att inte träna alls iaf :)

Igår kväll så blev det att jag kikade på Burlesque, den var ju faktiskt bra! Över förväntan, så det var bra att jag såg på den! Christian Aguilera är så cool, me like!

Inte har jag haft nå ont av att ha dragit ut tanden heller, så skönt! När jag hade tränat kände jag av det lita granna så då tog jag en ipren. Tandläkaren sa att man hellre skulle ta ipren än att ha ont och att det till och med hjälper till med läkandet, så jag lyssnar på henne :)

Näe, det här blev ju bara en massa ströprat, nu tänker jag gå å sminka mig å klä på mig så hörs vi senare!
PussPuss!

Kärleksmums :)

Nu mår jag mycket bättre. Jag har kunnat ta en ipren och käkat soppa :) Blodsmaken finns fortfarande kvar när jag inte äter något, men den besvärar mig inte allt för mycket..

Nu har jag kikat klart på första säsongen av Nip Tuck, å den är ju bra måste jag säga :) Ganska våldsam, sensuell och vidrig. Serien handlar ju om två män som är plastikkirurger och man får se rätt äckliga scener ibland..


Mitt stackars tandkött..

De ringde idag igen från My Academy, så nu har jag ett till uppdrag att åka på, hihi :) Första tillfället är redan nu på tisdag. Det är också en kille å han går i åttan. Han vill framför allt ha hjälp med matten, tydligen så har han prov redan på onsdagen dagen efter, så jag får se vad jag kan hinna lära honom på två timmar :S Det känns bra iaf, för då kommer jag ha två uppdrag i veckan precis som jag ville. Han på My Academy frågade om jag ville ha fler, men nu för det räcka för ett tag iaf.


Blev sugen på kärleksmums :)

Eftersom att jag redan har laddat ner för mycket denna månad går allt jättesegt. Det tar tiotusen år att lägga upp dess bilder och en evighet att ladda ner de nya avsnitten från serierna som jag följer. Så nu har jag hamnat lite efter, det är jobbigt. Speciellt eftersom att Nip Tuck precis också har tagit slut. Jag måste fråga Niklas efter säsong 2, jag tror att han ska ha den :)


Göttans :)

Jag lägger väl mig i soffan igen å kikar på nån film då kanske. Jag har ju en del på hårddisken från både AZ och Hanna, även endel som jag själv har laddat ner. Så jag borde väl kunna hitta nå bra, å tillsammans med filmen, vilken det nu än blir, så tar jag mig en eller kanske två bitar kärleksmums tillsammans med mjölk :)

God kväll på er allesammans!
PussPuss!

Visdomstanden uttagen!!

Nu har jag dragit ut den omtalade tanden..! Å det gick väldigt bra :) Så skönt att ha det gjort och att det gick så bra! Men jag var otroligt nervös innan som jag sa att jag skulle vara. Jag berättade det för tandläkaren och en som hjälpte till å de var ytterst snälla mot mig. De tog det väldigt lungt, förklarade vad de gjorde och var smidiga :)

När jag fick bedövningssprutan höll den ena personen mig i handen till och med, så gulligt! Sprutan var obehaglig, det gjorde inte direkt ont men det spände i hela käken! Sedan vare dags att börja vicka på tanden, det gjorde inte heller ont men kändes väldigt konstigt. Jag kände ju lixom hur tandköttet blev tvunget att röra på sig. Hon höll på med det i max 30 sekunder å sedan vare dags att dra ut den med, typ en tång.



Då blev jag som mest rädd, men det gjorde inte heller ont. Det var otroligt obehagligt å det spände som satan, fast det tog max 10 sekunder å sedan var tanden ute. Tandläkaren sa att det var en mycket fin tand och frågade om jag ville behålla den. NEJ, sa jag släng den :P Haha.. Hon visade den och shit vad stor den var! Fattar inte hur det kan vara så lätt att dra ut en sån lång tand :S Hon pekade å berättade lite om den innan den kastades.

Jag är riktigt nöjd med hur de hanterade mig, de var som ni kan läsa väldigt snälla, försiktiga och kunniga! Det är jag mycket tacksam för, så rädd som jag är. Efteråt fick jag med mig en liten påse hem med tandborstar och diverse grejer för att jag varit så duktig, haha :P

Nu smakar det en massa blod i käften, å om jag spottar så äre alldeles rött. Alltså det blöder typ hela tiden. Det har även börjat göra lite ont, det småvärker lite kan man väl säga. Jag har också fått lite ont i huvudet, vet inte om det har med tanden å göra eller nå annat. Tänkte iaf knapra i mig en ipren om en halvtimme då jag får börja äta å dricka igen..

Torsdag..

Hello Sunshines!

Åter en ny dag att ta vara på. Undra vad lilla jag ska hitta på då rå. Det vore ju bra om jag pluggade, men ack så jobbigt å tråkigt det kan vara. Speciellt när man har en massa annat här hemma som lockar. Tex så vare aslängesedan som jag spelade lite SuperMario på AZ's Wii. Det vore ju ytterst roligt att fortsätta på min och Hannas bana. Hmm, what to do.. Jag vet inte ens om jag kan koncentrera mig nog för att kunna plugga, då jag var tjugonde sekund får ont i magen på grund av att tanden ska dras ut om några timmar. Ett dilemma, ett stort dilemma har jag.

Inte sov jag nå bra i natt heller. Drömde två mardrömmar efter varandra. Uscha, det är så jobbigt. I båda drömmarna vare inte någon som dog eller så, utan att livet bara blev skit för mig. Inte alls som jag tänkt mig och vill att det ska bli. Dessutom så tröck folk ner mig och skrattade åt mig. Blää, inge roligt med sånna drömmar ä..

Nä, men ska väl ta å starta Wii rå :P
Puss!

Ägg och kaviar :)

Sådär ja, nu är man hemkommen från träningen och nyduschad :) Det var riktigt skönt att duscha för jag var tvungen att stå å vänta på bussen ett tag efter träningen och hann då bli ganska kall eftersom att jag var så svettig. Men nu är jag varm och go :) Väntar på äggen jag kokar ska bli klar åsså blire hårdbröd med kaviar till det, mumma :)

Innan träningen så ringde min kontakt från My Academy och sa att han redan hade ett uppdrag till mig, weehoo :) Hihi.. Det var till en grabb som har lite problem med matematik, han går i femman. Känns skönt att börja på en lite lägre nivå, alltså inte typ Matte D. Dock tror jag att det kan vara svårare med yngre också, då kan det mer handla om att motivera och inspirera än att lära ut. Spännande ska det bli iaf :) Fast han har sportlov nästa vecka så jag börjar på tisdagen efter det..

Efter kvällsfikat så blire kanske ett avsnitt av Nip Tuck eller så fastnar jag här framför Scary Movie som går på femman. Jag får se. För övrigt så känner jag mig otrolig nervös inför morgondagen, jag ska dra ut tanden då :( Uscha, jag kommer döö... Eller näe, det kommer jag förhoppningsvis inte, men jag kommer vara otroligt rädd och nervös.. Ni kan väl hoppas att det går bra för mig är ni snälla :)

Nu ska jag käka min äggmackor för äggen låter klara :) Puss och Kram!

Experimentförmiddag..

Idag gick jag upp vid åttatiden och åkte iväg till skolan för att demonstrera mitt och Emmys experiment inför de andra i gruppen. Det gick bra, inga problem alls faktiskt. Vi fick även se alla andras experiment och sedan var vi godkända på det delmomentet. Så det tackar vi för, inge vidare krångligt å inte heller allt för tidskrävande.

När detta var över åt jag lunch å begav mig sedan hemåt. Nu är jag hemma och känner mig väldigt trött. Ikväll är det fotbollsträning och jag gruvar mig lite granna, eftersom att jag känner mig så seg. I lördags skulle vi haft träning, men på grund av det dåliga vädret så blev den inställd. Å i måndags vare alla hjärtans dag så den träningen flyttades tills på torsdag istället. Så alltså har jag fotbollsträning; onsdag och torsdag denna vecka. På lördan har vi en träningsmatch också..


Såhär ser jag ut just nu, alltså trött som ni kan se..

Eftersom att jag är så lat så blire väl till att kika på några avsnitt av Nip Tuck innan det blir dags för träning. Men kika på mitt tidigare inlägg och kommentera gärna och ge mig några bra tips :)

Vi hörs efter träningen! PussPuss!

Seriedrottning, that's me ;)

Jag sa ju att jag skulle göra en liten lista över alla serier som jag följer/följt så tänkte att det var bäst att göra det då :) Det är ingen som helst prioritets ordning på dem..

Dessa har jag sett alla avsnitt av:

  • One tree hill, går fortfarande är inne på säsong 8
  • Prison Break, 4 säsonger + en film
  • Heroes, 4 säsonger
  • Greys Anatomy, går fortfarande är inne på säsong 7
  • Desperate Housewives, går fortfarande är inne på säsong 7
  • Gossip Girl, får fortfarande är inne på säsong 4
  • True Blood, väntar på säsong 4
  • Californication, går fortfarande är inne på säsong 4
  • Entourage, väntar på säsong 8
  • Glee, går fortfarande är inne på säsong 2
  • Solsidan, går fortfarande är inne på säsong 2
  • Sex and the city, 6 säsonger + två filmer
  • The vampire diaries, går fortfarande är inne på säsong 2

 

Dessa har jag inte sett alla avsnitt av:
  • OC, har sett 3 säsonger
  • 24, har bara hunnit till säsong 6
  • Weeds, såg några säsonger men fastnade ändå inte riktigt
  • Friends, till och från, vill se ALLA, måste se till att göra det någon gång
  • Nip Tuck, har precis börjat följa å den verkar helt OK
  • Cougar Town, har nästan sett alla, kan ha missat nått

Tror att det var alla, hehe. Man kan ju tro att jag inte har något liv :S :P Fast jag tycker ändå att det känns lite magert, har jag kanske missat nån :S
Jag vet inte riktigt vilken jag tycker bäst om. Det är väldigt svårt att välja, särskilt då det kan vara olika typer av serier. Å när jag väl är inne i en serie tycker jag att den är bäst, vill hela tiden se nästa avsnitt. Dock äre ju endel av dem som lixom har förlorat sin sanna anda då det har gjorts för många säsonger.

Men om jag ska göra en topp fem lista, utan ordning på dem, så blire dessa:
Desperate Housewives, Greys Anatomy, The vampire diaries, Prison Break, 24, Sex and the city
Oj, det blev visst sex stycken :P One tree hill ligger också varmt om hjärtat, så en stark sjunde plats på den.

Vad tycker ni om för serier? Har ni någon att rekommendera till mig ;)?
Sov gott! Puss!

Anställd :)

När jag kom fram till skolan vare bara att försöka sätta sig in i demonstrationsuppgiften. Jag och Emmy arbetade tillsammans. Alltså idag genomförde vi olika laborationer kan man säga, beräknade lite och lärde oss teorin bakom det hela. Imorgon bitti ska alla par demonstrera sin station och förklara vad som händer för varandra.
Vi hade magnetism, det var faktiskt lite skoj till och med för vi fick till ett fint ljus :)


Strömkällan till vår demonstration..

Vi hann tack och lov bli klara innan jag måsta bege mig mot My Academy, man har väl lite fart i sig när det väl gäller lixom :P Men bussen som jag tog dit var försenad som tusan så jag kom fram 16.02, med andra ord precis i tid innan de stängde dörrarna :) Det var en bra introduktion, med många tips för att kunna lära ut så bra som möjligt. De gick även igenom hur olika man kan vara som person och vilken inlärningsmetod som kan passa bäst på olika typer. Väldigt bra måste jag säga. Det sista som gjordes var att skriva kontraktet, hihi :) Så från och med imorron kväll kan jag börja ta på mig pass, det ska bli så spännande. Jag ser fram emot min första elev :) Kommer bli skoj, jag älskar utmaningar, nu jädrar ska jag hjälpa någon att bli bättre i skolan :D


Lite grejer som vi fick :)

När jag kom blev det makaroner och korv framför Hannah Montana the movie :P Haha, AZ hyrde den i lördags när hon var barnvakt så jag passade på att se den. Den var ju faktiskt inte allt för dålig måste jag säga.. Nu blir Nip Tuck i en timme å sedan Cougar Town på tvn.. Vi hörs sen igen :)

PussPuss!

Tisdag.

God dagens på er!
Sovit gott? Det har jag, fast jag svettades som fan när jag vaknade, så kanske hade nån typ av mardröm ändå :S Idag har jag iaf tagit en sån där dagens bild, det var längesedan som jag gjorde det så tyckte att det var dags..


Tjotjo!

Alldeles strax ska jag åka till skolan, vi ska ha nån typ av demostration imorron å idag ska vi förbereda det, jag har ingen aning om vad det kan vara. Hoppas att det inte är allt för svårt. Jag måste dessutom gå tidigare eftersom att jag ska på utbildningen med My Academy. Men det borde väl funka.
Ha en trevlig fortsatt dag så hörs vi ikväll!

PussPuss!

Serier!

Jag lyckades springa lika mycket idag som sist dock var det mycket jobbigare, men det var väntat. Jag har ju ätit dåligt och drucke dåligt i helgen så det är med all rätt som det känns som om att jag måste ta i mer.. Nöjd är jag eftersom att jag vilket fall lyckades pressa mig själv tillräckligt :)


Idag blev det detta till middag, mumma :)

Efter träningen orkade jag inte plugga nå mer. Så jag satte mig i soffan och började kika på en serie som heter Nip Tuck. Tänkte eftersom att jag inte redan följer tillräckligt många serier :P Hahah.. Sjukt att jag ska börja kolla på en till nu. Nä, men det är faktiskt som så att jag har laddat ner för mycket denna månad så jag kan inte ladda ner nå mer, måste vänta tills första mars innan jag kan fortsätta med 24 å alla andra serier som jag följer. Drygt, men tur att man har en backup-plan då :P Hehe..


Det blev lite gotta framför Nip Tuck också, det är ju ändå en speciell dag idag..

Måste göra en lista över alla serier som jag har sett tror ja. Så att jag håller koll på dem, det vore väl skoj, heh det tycker jag iaf :) Får se om jag kanske knåpar ihop en sådan i möran.
Men nu ska jag sova, så natti natti!
Puss!

Piri piri!

Igår när vi lagade thaimat så var jag otroligt korkad, jag måste bara berätta vad jag gjorde. För att ta det från början så behöver ni som inte känner mig så väl veta lite bakgrundsinfo; jag har väldiga problem med mina öron. Alltså jag använder topps minst tre gånger per dag i vardera öra detta för att det klias så otroligt mycket, jag har som eksem i örongångarna. Så ni kanske förstår att det ibland blir lite sårskorpor och sådär, ofta blöder det också.


Piri piri (also known as bird's eye, African devil, or African red devil) -Wikipedia

Iaf, igår då när vi lagade maten så hackade jag piri piri (den starkaste chilifrukten jag har kunnat hitta iaf) å när jag var färdig med detta sköljde jag bara av händerna lite granna utan tvål. Mycket dumt av mig! Tydligen så hade jag kliat mig i vänster öra (vilket inte alls dårå är ovanligt) för strax därefter började det "brinna" i det. Alltså det gjorde så jädra ont! Örat blev alldeles rött och svällde upp, det blev även lite rödfläckigt ner mot halsen! Jag var tvungen att lägga mig under handfatet med kallt vatten forsandes mot örat för att kunna lugna ner mig. Jag blev rädd att det skulle kunna vara farligt också. Det höll väl kanske i sig i 30-40 minuter innan det kändes ok igen. Bra Mimmi, bra att irriterat något som redan är irriterat. Jag har iaf lärt mig en läxa kan jag säga, att ALLTID tvätta händerna noga!!

Money money money..

Jaså, äre alla hjärtans dag idag..? Så trevligt då. Då hoppas jag att alla singlar där ute, inklusive jag själv, får en mysig och trevlig sådan :) Deppa inte ihop helt nu, det är faktiskt bara en dag..


Snyggaste brudarna på krogen i lördags!!

Nu ska jag plugga å plugga å plugga! Har inte gjort det ett skit ihelgen så nu gäller det att lägga på ett kol alltså.. Fy, som ni vet var jag lat hela dagen igår så det är lite svårt att komma igång idag. På eftermiddagen mot kvällningen tänkte jag ta mig till gymmet å springa på löpbandet igen, hoppas att det går lika bra denna gång :)


Riktigt skoj att träffa Carl, det var så längesedan..!

Imorgon ska jag på introduktionsdagen på My Academy, det ska bli spännande och lite nervöst. Det borde ju gå bra. Jag längtar tills jag har kommit in i det hela och börjar tjäna pengar. Jag är i stort behov av pengar nu som ni kanske märker (pratar om det hela tiden känns det som) :P Speciellt eftersom att jag ska dra ut tanden på torsdag :S Ååå, det närmar sig med stormsteg nu, men jag försöker fortfarande att inte tänka på det..


Mattan och Steea myser på dansgolvet :)

Nä, nu måste jag ta mig i kragen å plugga. Vi hörs senare idag.
PussPuss!

Dagen efter..

Jag är så dålig!! Lat! Onyttig! Äcklig! Blää, hatar söndagar, speciellt dagen efter..
Igår vare iaf en riktigt rolig kväll, lyckad rakt igenom så det är ju positivt iaf :) Först blev det som sagt var middag med Carl, den spenderades på en restauran på Medis och sedan åkte vi till Kärrtorp. Där var Mattan och Stea redo för fest, vi kikade på melodifestivalen å sedan kom det ett gäng grabbar som Mattan känner. Vi lekte med andra ord innan det var dags att bege sig mor krogen.
Vi åkte till ett ställe som heter Lemon bar, påvägen dit mötte vi även upp Isabelle och Rebecka, skoj att de också kunde joina oss :) Där inne var det iaf asmycket folk, lite för mycket. Men vi lyckades knuffa åt oss dansplats vilket fall och shakade hela natten lång. Om jag inte minns helt fel så somnade jag väl vid 05-tiden. Lite för sent kan man väl kanske säga, men what to do lixom :P
Idag har jag alltså bara degat hela långa dagen, käkat thaimat, plopp, chipps å druckigt cola zero. Fy satan, jag är inte fräsch, skulle verkligen behöva duscha, men det får bli morgondagens projekt. Jag orkar inte lägga in nå bilder, jag tog inte så många igår heller men några iaf. De kommer imorron istället.
Sov gott folket! Pöss!!

Lördag..

Nu har man varit å tränat igen då, det gick riktigt bra på löpbandet idag, det känns ju bra :)


En stackars lastbil som fastnat så att han blockerar hela vägen i båda riktningar! Så blire med detta skitoväder, den där bilden är tagen igår..

Mycket som var kaos igår här i Stockholm, typ alla bussar var inställda, pendeltåg försenade eller inställda och även förseningar på tunnelbanorna..


Jag blev lite trött å somnade i Glenns soffa :P (ser ut som om att jag suger på tummen :S )

Jag, Markus och Glenn spelade lite spel, kollade på; På spåret och kikade på film igår. Det var trevligt, fredagsmys med andra ord :P



Idag var mycket finare väder, det tackar vi för :)


Nu ska jag åka å möta Carl på medis å käka med honom. Sedan blire partaj hemma hos folket i Kärrtorp :) Ha en rolig lördagskväll alla :)

PussPuss!

Välkommen till My Academy

Hhihi, jag var ju på arbetsintervju i torsdags förmiddag och igår på eftermiddagen fick jag detta mail:

"Hej och tack för en trevlig intervju.
Vi har regelbundet ett stort antal sökanden och du är en av dem som gått vidare i rekryteringsprocessen.


Sista steget i processen är vår introduktionsutbildning
.
Utbildningen är obligatorisk och kommer att ta ca. 2 timmar och syftar till att förbereda dig inför dina kommande uppdrag.

I samband med introduktionen så kommer även kontraktskrivning att ske."

Å lite mer diverse information. Hur underbart är inte detta då, hihi :) Nu kanske man kan börja lägga undan lite pengar å förbereda sig lite inför sommaren också, så härligt!

Snöoväder!

Men vart tog våren vägen nu då!?
Som vanligt hoppas man för tidigt på att vintern ska vara över :( Det var typ snöstrom idag, kallt vare å, uscha!

Ni som inte har kollat på avsnittet som jag länkade till i förra inlägget bör genast göra det nu! Det får en att tänka till! Å kolla på hela!!


Snöigt och blåsigt!!!

Igår var jag iaf på fotbollsträning, det var hårt som vanligt. Jag var helt slut när jag kom hem. Det blev två äggmackor framför det där avsnittet innan jag la mig.
Idag var jag på arbetsintervju och det kändes riktigt bra :) Jag hoppas att de hör av sig så fort som möjligt! Hihi!

Puss på er!

Obeskrivlig ondska!

Denna måste ses! Så otroligt hemsk! Tårarna rinner fortfarande ner för mina kinder.. Det var Sofie B som skrev om den på sin blogg så jag klickade på länken och tittade på programmet. Helt ofattbart, ni måste titta på den själv för att förstå vad jag menar.. Så tragisk, sorglig och det är så sjukt att det är sant!!!


http://svtplay.se/v/2317229/dox/dear_zachary



Vårsol!

Så skönt! Jag har precis varit ute på en liten promenad, å gud så fint väder det är idag! Man blir ju alldeles glad :) Det blåste lite för mycket, men solen är ju framme så vad gör det. Jag älskar när snön sakta men säkert börjar dra sig undan och man hör hur gruset under fötterna låter, en härlig vårkänsla har jag i kroppen nu! Underbart :)


Vårsolen!

Igår var lämnade jag inte lägenheten en enda gång, det är fan katastrof! Så fåre inte bli, det hjälper att man bara går ut i tjugo minuter, man blir på så mycket bättre humör.. Innan jag gick ut har jag suttit å pluggat. Det ska ag fortsätta göra men först ska jag kika på One tree hill :)

Jag är så himla godissugen varje dag nu förtiden, jag blir nästan galen. Jag kommer tillåta mig själv gotta på helgerna, men ej på vardagarna! Det håller inte om jag låter mig själv äta vilken dag som helst för då kommer jag äta exakt varje dag.. Så nu när jag var ute å gick så ville jag bra nog gärna köpa en chokladbit men istället blev det en påse med kiwi, jag känner mig nöjd :)

Puss så länge!

Tråkdag!

Hmm, ja jag sa ju att jag skulle skriva igen ikväll å ha nå roligare att berätta. Men jag tror faktiskt inte att jag har det.. Jag har kikat på Cougar Town och en massa avsnitt av 24 nu på kvällningen. Jag är inne på säsong 6 av serien 24 och det är spännande som vanligt :)
Men jag funderar på att gå å lägga mig nu, det är ju en dag imorron också.

Jag måste dock ta mig i kragen å gå till Euronics nån dag här för att fråga vart min kamera håller hus. Alltså det var ju verkligen skitlängesedan som jag lämnade in den, typ i början av november tror ja :S Vilket fall så ska det ju inte ta en sån här lång tid att laga den iaf.. Fast jag vet inte riktigt vart papprena är så måste leta efter dem också.

Som sagt, en tråkig dag att blogga om. Men man måste ju ha sånna också. Å ni får inte se nån bild på mig heller för jag har inte gjort mig i ordning nått i överhuvudtaget idag så har inte knäppt nån bild..
God Natt alla!
PussPuss!!

Läsa och räkna..

Haj haj!

Idag har jag bara varit hemma. Men jag har iaf varit duktig, jag har läst en massa i boken och dessutom räknat uppgifter. Jag är inte färdig än heller utan tänker fortsätta plugga hela kvällen ut. Efter typ en timmas pluggande tar jag rast å då kikar jag på nån serie. Det går bra att plugga då, om man lixom får belöna sig sjäv där emellan. Alldeles nyss kikade jag på det senaste avsnittet av Gossip Girl, så nu äre dags att plugga igen. Först ska jag räkna sista uppgiften på kapitel tre och sedan är bara att läsa vidare på kapitel fyra..



Ett väldigt tråkigt inlägg, I know. Ska försöka komma på nått att berätta för er senare ikväll som kanske är lite roligare att läsa om :)
Puss så länge!

Extrajobb!?

Nu kommer jag med goda nyheter igen, jiihoo :) För nån timma sedan så ringde de från My Academy och berättade att jag lät väldigt intressant och att jag väldigt gärna fick komma på en intervju. Så på torsdag förmiddag ska jag träffa dem, förhoppningsvis kommer det gå bra å då har jag skaffat mig ett jobb :) Alltså riktigt skönt, jag vill verkligen ha de där extrapengarna! Jobbet jag har sökt är som handledare typ. Man åker hem till en person två gånger i veckan och hjälper personen i två timmar med skoluppgifter. Jag har anmält mig på matematik och NO för elever från högstadiet och gymnasiet. Det skulle vara så roligt att få testa på att lära ut, så det känns väldigt spännande och lärorikt!

Mellan 17.30-18.30 var jag och AZ på SATS och tränade Box. Det är mycket jobbigt och roligt. Man får ju boxas lixom :P Å nu kom Isabelle så jag ska vara social med henne :)

Vi hörs imorron!
PussPuss!

Ett mål gjorde jag iaf :)

Jahaja, då var man hemkommen från cupen då. Det gick väl kanske bättre än vad jag trodde fast ändå gick det inte bra :S Första matchen vi spelade kände jag mig lite lost, de andra märkte det också. Men det är faktiskt väldigt svårt att komma in i ett lag sådär, spela inne med sarger som man kunde använda sig av och så. Vi förlorade den matchen med 0-1.. Det var tråkigt, fast de var faktiskt bättre än oss. Vi var lite yra å fjongade iväg bollen lite för mycket.

Inför andra matchen var jag väl lite varmare i fötterna så att säga. Så den gick betydligt bättre, fortfarande inte bra, men mycket bättre iaf! Jag fick spela forward då (back i första), å jag gjorde ett mål :) Hihi, det var ju väldigt trevligt! Jag fick en superbra passning, så det var väl kanske inte så svårt egentligen, jag var på rätt plats helt enkelt.. Det stod 1-1 när matchen tog slut så det blev förlägning. Tråkigt nog så lyckades de få en straff (på en jävla skitgrej) så vi förlorade den matchen också. Vi kom alltså fyra. Det var väldigt tråkigt att förlora på det där sättet, vi var faktiskt det bättre laget där.. Men men..!


Lånade klubbkläder :)

Nu är jag helt slut och har skitont i vaderna efter dagens fotboll och gårdagens gymmande. Så det blir soffläge resten av kvällen för min del. Ha en trevlig söndags kväll alla!

PussPuss!

Semifinal :S

Nu sitter jag här i soffani underställ å gruvar mig inför att spela fotboll.. Det har nämligen varit cup i helgen och vi har gått vidare till semifinal, det är en massa som ha skadat sig så nu är det meningen att jag ska få spela.. Det känns inte speciellt bra för jag känner mig inte redo än. Jag är nervös och har en liten panikkänsla i kroppen. Klart att jag ställer upp för laget, men frågan är om det blir bättre med mig med eller inte.. Nä, fy vad nervös jag är nu. Jag tycker ju att det är skoj med fotboll så får väl försöka komma ihåg det och komma på bättre tankar..


Nervös!

Ni kan väl hålla en liten tumme för mig och hoppas att jag inte gör bort mig helt. Jag hör av mig senare å berättar hur det gick.

Puss så länge!

Bildårar!!

Idag åkte jag och Niklas tillsammans till räkneövningen, han hade sin bil här så jag fick trevligt nog skjuts :) Iaf så hände det en halvläskig grej när vi stod å väntade på att ett trafikljus skulle bli grönt. Vi hade två bilar framför oss å helt plötsligt så började bilen precis framför oss att backa. Å hon bara fortsatte att backa, precis i sista sekunden så hinner Niklas reagera på vad som händer så han lade i sin back å backade försiktigt. Om han inte hade gjort det hade hon kört på oss helt och hållet, hon snuddade till och med bilen nu. Alltså vad var det för jädra miffo rå!? Det var läskigt att se hur bilen lixom kom närmare å närmare samtidigt som man inte riktigt hann reagera :S Jaja, ingen skada skedd men fan vad irriterad jag blev på henne, å när vi körde förbi sen så lät jag henne se det!



Idag blev det kyckling, rotfrukter och aioli till middag, mumma :) Kikade lite på Figge när han dansade å sedan blev det På spåret. Vi har även hyrt; I rymden finns inga känslor. Jag har sett den förut, på bio, men gillar den starkt så ville gärna se den igen :) Den har precis tagit slut så nu kanske det blir lite vetgirig innan det är läggdags.. Hoppas att ni alla har haft en riktigt trevlig och mysig fredagskväll!

God natt! Puss Puss!

Dressed for success :)

Jag är numera otroligt impad av mig själv ;) Hahahaha, jag klarade den tredje tentan också! Jippi! Sjukt! På tre dagar hade jag tre tentor varav jag satte alla, en vecka efter dessa hade jag dessutom en helvetesmunta som jag också satte!!! Nu är jag riktigt nöjd med mig själv, så härligt :)
Det var alltså numeriska metoder som jag fick tillbaka nu och jag fick ett C! Me like a lot :) :)
Hur detta ska firas har jag inte bestämt än, men nått lära jag ju hitta på, hihih!!!
Sååå skööönt!!

Senapsgul, me like :)

Trevligt med så många besökare idag :) Hehe, det beror såklart på att jag lade upp länken om förlovningarna på facebook.. Men som jag sa tidigare så tycker jag verkligen att det var värt ett inlägg och att så många som möjligt kunde läsa om det!


So serious..

Idag har jag iaf slappat typ hela dagen, förutom några timmar som jag tillbringade på skolan. Vi hade räkneövning och det är värt att gå på dem. När den var färdig åkte jag raka vägen hem igen å la mig i soffan. Alltså jag vet inte riktigt vad det är med mig, jag är bara så trött hela tiden. Jag vänder på dygnet och orkar inte plugga.. Jag har ingen ork. Jag vet inte vad det är, har kommit in i någon sorts svacka tror jag. Å jag vet inte riktigt hur jag ska ta mig ur den. Tänkte ta det väldigt lungt i helgen å försöka plugga ikapp så gott som möjligt..


Senapsgul som man kanske säger :S

Jag älskar färgen på den här tröjan, å nu när jag är brunett så passar den tio gånger bättre också :) Jag vet att jag inte borde ha gjort det, men jag köpte den igår. Alltså jag kunde bara inte låta bli.. Den är lite kortare också, jag gillar den stilen starkt! Jag hittade den på JC faktiskt, tror inte att jag har köpt nå kläder där på minst fem år, men den lixom lyste upp när jag gick förbi där igår :P

Näe, men varför inte fortsätta med mitt deprimerande liv och lägga mig å kolla på ett till avsnitt av Glee.. Hörs imöran. Puss!

Förlovningar :)

Båda mina kära systrar har gått och förlovat sig inom loppet av en vecka med sina älsklingar! Detta krävs det ett inlägg om tycker jag :) Jag är otroligt glad för deras skull och deras män är ena riktiga bra grabbar! Det känns när det lixom är rätt, å så känner jag för både Jessica och Rikard och för Antonia och Mattias! Jag önskar er ett stort grattis och lycka till!!
Jag antar att det är dags för mig att börja planera två bröllop snart då :P Hehe, oj oj oj, jaa det ska blir riktigt skoj :)


Mina vackra, snälla och underbara systrar <3 <3 <3 Det är ändå vi tre för alltid ;)

Jag älskar mina systrar otroligt mycket och önskar dem såklart allt gott här i livet! Därför kommer jag stötta dem och hjälpa dem till max nu när jag vet att de har valt rätt makar!
<3

Ett riktigt charmtroll :)

Oj, det blev visst inte så att jag skrev nå senare igår.. Hade lite att göra nämligen.. Dock blev det ett väldans mycket tittande på Glee, hehe, som vanligt fastnar jag på en gång för en serie :P Så ja Hanna, Glee är bra :) Jag hade redan sett 7 avsnitt men kikade på dem igen för att friska upp minnet. Jag har nu sett tolv avsnitt, å har hunne grina å skrattat, precis som det ska vara med andra ord :)


Såhär såg jag ut igår iaf :)

Idag har jag haft en underbar stund inne på Kista-gallerian med Anna-Mia och hennes söta son Elwin :) Vi har gått runt, kacklat, skrattat, handlat och helt enkelt myst på! Det var oerhört trevligt! Titta själv på dessa bilder så förstår ni :)


Elwin började skratta så fort mobilen dök upp :P


Två sötnosar som mumsar på lite glass :)


Charmtrollet Elwin :)

När jag umgåtts med dessa söta människor vare bara raka vägen hem, byta om till träningskläder och åka på fotbollsträning.. Jag var riktigt trött å inte alls sugen kan jag säga, men det är det som är det bästa med att spela i ett lag, man tar sig dit iaf, å man gör sitt bästa och efteråt känns allt mycket bättre :) Efter träningen så skrev jag på, så om nån vecka tillhör jag alltså Djursholm.. Tänkte ringa till mina kära tränare uppe i Strömsbruk å förklara situationen, så att de inte får en chock när papprena kommer till dem. De måste ju förstå att det här är det bästa för mig.

Det får vara allt för mig idag. Nu ska jag gå på toa å sedan stupa rakt ner i sängen å kika på några avsnitt av Glee :P Jag har faktiskt tränat 5 dagar i rad nu, så min kropp är "lite" mör om man säger så :P
PussPuss!!

Tisdag förmiddag..

Hej hopp!
Nu äre som igår kväll för jag är hemkommen från träning (gymmet), nyäten och nyduschad :P Snacka om aktiv kvinna jag har blive rå ;) Jag hann med att sola en sväng också, så jag känner mig riktigt go å gla, hihi!
Jag ska göra mig i ordning nu å sedan bege mig till skolan.. Skippade föreläsningen som var nu på morgonen, men jag tycker faktiskt inte att jag får ut så mycket av dem. Jag läser hellre i boken och pluggar på uppgifterna istället. Så det är precis vad jag ska göra nu i några timmar framåt.

Vi hörs senare!
Puss!

RSS 2.0