Studenttjej :)

Idag åkte jag till skolan till strax efter nio som vanligt. Då var jag alldeles själv där. De flesta andra gick på föreläsningen, men den sket jag i för jag fattar ändå inget av det han säger. Å det visade sig att jag hade rätt för de andra hade typ inte fattat nå även denna gång, medan jag faktiskt fick en hel del gjort på rapporten. Så jag kände att jag gjorde ett bra val där. Vi alla käkade tillsammans vid tolvtiden, satt ute idag också, fast det var lite kyligare trots att solen sken för fullt. Sedan vare bara att bege sig in i datorsalen igen å fortsätta skriva.. Det är inte bara att skriva labbrapport ska jag säga er, kommer ihåg att jag tyckte att det var jobbigt i gymnasiet men det går ju inte ens att jämföra. Då skulle man typ skriva 2 sidor där man beskrev hur man gick till väga, idag har jag redan hunnit skrive 7, är fortfarande inte klar å man skriver en massa teori bakom det hela å en jädrans massa skit.. Men men, som sagt var, har skrivit 7 sidor idag å det är ändå rätt så bra. Är nästan helt klar med alla olika anpassningar och beräkningar som vi gjort å sedan är det bara diskussion och slutsats kvar, samt även kolla igenom allt å finslipa. Jag var kvar på skolan till nio typ tror ja. Jag, Sean, Lovisa & Jocke var de sista som lämnade byggnaden. Vi belönade oss med en hamburgermeny innan vi drog hem :) 

Eftersom att det har gått rätt bra idag så bestämde jag mig för att jag kunde boka en biljett :) Så imorgon klockan 14.30 bär det av mot underbara Hudiksvall! Det ska bli så skoj att träffa min kära familj! Jag kommer inte kunna vara helt ledig hela helgen utan jag tänker ta med mig lite räkneuppgifter å tänker även försöka hinna med att skriva diskussionen eftersom att jag inte tror jag kommer kunna göra det imorgon. Imorgon har jag btw min första föreläsning inom astronomin :) Det ska bli spännande att se vad det är för folk som har valt det, vad det är för lärare och i överhuvudtaget hur kursen kommer kännas. Just nu har jag höga förväntningar eftersom att det trots allt är denna inriktning som jag har valt :)

Jag orkar inte lägga in dagens bilder, men det var inte så många, bara när vi sitter å äter lunch.. Inget spec :P Idag har iaf jag, Lovisa & Sean tillsammans lyckats haft 3 nervsammanbrott och 7 skrattanfall :P Så länge den goda sidan övervinner den onda fungerar det ju :) Haha.. Det blir lixom så extremt när man nöter såhär länge i skolan varje dag, det är som blod, svett å tårar! Man är en enda stor familj, där man lär känna alla sidor hos de andra personerna, man delar så mycket tid med varandra att det inte kan bli så mycket annat.. Å jag trivs riktigt bra med det, jag är så lyckligt att jag har hamnat med så underbara personer, vi har så mycket utbyte av varandra :)

Näe, nu ska jag ta å packa väskan, tvätta av mig sminket, lägga mig i sängen å kika på de nyaste avsnittet av Gossip Girl, läsa några sidor i Harry Potter 6 å sedan somna :) Ska försöka pallra mig upp för att träna imorron innan föreläsningen.. Så god kväll på er så hörs vi imorron..

PussPuss!!


Underbara sol!

Tjohoo :) Idag känns allting mycket bättre igen, jippi :) Haha, studenttiden är verkligen som en berg- och dalbana rakt igenom, herregud vad dagarna kan ändras fort alltså.. Men det är inte för intet som det känns bra idag, jag har kämpat hårt nu idag också nämligen. Å äntligen är jag färdig med datorprogrameringen till labbrapporten, så nu är det "bara" själva labbrapporten kvar att skriva.. Vi har på oss tills på måndag, men det vore riktigt najs att få den klar så fort som möjligt så att jag kan börja kolla på va fan det är för nå som kommer på tentan som jag har nästa fredag :S Jag har nämligen ingen aning om vad det skulle kunna vara, det har inte funnits nån tid alls över till att göra räkneuppgifter.. Känns lite drygt å så, men det känns ändå helt ok om det skulle vara så att jag kuggar den å måste göra omtentan i augusti.. Det är fanimej ett mirakel om man lyckas lära sig en 12 poängskurs på mindre än en vecka. Man kan trösta sig med att alla är i samma sits iaf..
Så nu ska vi se; labbrapporten ska vara klar på måndag, jag har två olika återlämningar att fixa på två av de tidigare rapporterna, tenta nästa fredag och ny kurs börjar nu på torsdag.. Mycket att tänka på.. Dessutom har jag inte fått tillbaka den första labbrapporten än sedan jag skickade in den kompletterad, man vet ju aldrig hur många gånger man kan tänkas få åter :S Men men, det är väl bara att ta en sak i taget å göra sitt bästa så får man se hur det går..


Sean & Niklas har lyckats klättra upp i ett jättehögt träd :)

Imorse började jag iaf med att gå på gymmet. Jag tvingade verkligen mig själv för jag hade ingen lust. Det gick relativt bra när jag var där. Å det är ju alltid skönt efteråt :) Sedan käkade jag frukost å så innan jag drog till skolan.. Jag åkte hem vid femtiden tror jag. Sedan lagade jag mat, å satte mig här å degade. Inte för att jag egentligen fattar hur jag orkar göra det när jag ändå sitter framför skolan dator hela dagen, men det finns väl inte så mycket annat att göra antar jag..


Marcos & Lovisa busar :P

Idag var det jättefint väder :) Så underbart! Imorse var det molnigt å det var ändå nästan 20 grader varmt. Å när vi gick å åt lunch var det strålande sol :) Så skönt! Så vi satte oss ute på nå bänkar å käkade. Vi tog oss även en hel timmes rast, å på den tiden hann vi leka en massa :P Antar att vi alla var lite rastlösa å glada över att få vara ute i det fina vädret :P Grabbarna började klättra och hoppa å dona som nå apor i trädet, det var sköj att titta på, haha! Å jag njöt heeeela tiden! Jag älskar solen!!


Jag skulle då aldrig klara av att klättra dit upp..!

Idag har det alltså varit en bra dag :) Å jag funderar starkt på att åka till Hudiksvall på torsdag eftermiddag, det vore så trevligt att hinna träffa Antonia å killen hennes innan de drar till Öland å jobbar. Å självklart även att träffa Jessica med familj å alla andra vänner å släktingar som jag skulle kunna tänkas hinna träffa :) Jag måste självklart plugga när jag är där isf. Men jag tror att det är värt det.. Så det lutar mot att det blir så iaf..

Det var allt för idag! Jag skriver imorron också, förhoppningsvis har jag lite roliga bilder då också :P

PusselipussPuss!!




Hela 21år :P

I onsdags träffade jag pappsen på eftermiddagen, vi åkte ut till Vaxholm å käkade lite mat där å myste på. Sedan skjutsade han hem mig och jag gjorde mig i ordning för mässa-fest :) Vid 18-tiden befann jag mig på Östermalm inne på ett hotellrum med Johan & Kristoffer :) Vid 19 gick vi, Ronny och Rickard ner till entrén där alla andra mässfolk väntade, sedan gick vi alla över till Collage.. Där fick vi välkomstdrink, två drinkbiljetter och lite smått å gott att äta på :) Eric Gadd uppträdde å det var rätt så mysigt. Men lite senare fick vi lust att springa över till Berns som också hade mässafest å där vi visste att vår kära Kock-Stefan befann sig :P Det var inte alls svårt att komma in så vi fick även två drinkbiljetter till där :P Haha.. Väldigt lyckat! Skoj att få hänga med alla kockar!


Johan & Kristoffer på hotellrummet :)

I torsdags vare segt, sov inte så mycket under natten. Så degade typ hela dagen. Läste en massa Harry Potter :P
Fast jag ringde till Eva å sa att jag ville jobba på Sjömärket igen, hon blev glad så nu är det bestämt att jag kommer "hem" i sommar :) Det känns bra att ha tagit ett beslut, nu ska jag göra det bästa av det! Å jag längtar så jädrans mycket tills jag kan börja träna fotboll igen, det ska bli underbart, i slutet av säsongen kanske man till och med platsar i laget igen.. Huvudsaken att jag får träna å umgås med de fantastiska brudarna iaf <3 Så underbara fotbollen, hemtrevliga Sjömärket, kära familjen och bra vänner, det kan väl ändå inte bli så mycket bättre :) Det kommer bli en fin sommar!


Sara&Lovisa utanför lägenheten för årets första grillning, underbart :)

I fredags vare vrålplugg i skolan, å jag är så less nu! Vill ha lov! Vill att det hela ska vara över.. Vill få denna kurs överstökad!! På eftermiddagen mot kvällen åkte jag till Odenplan där jag mötte upp pappsen :) Vi gick å käkade på en asiatisk restaurang, det fanns en buffé som man kunde ta, vilket vi båda gjorde å den var asgod! Hur mycket som helst å gott, riktigt nöjd var vi båda efteråt :) Jag fick dessutom ett litet paket, det var ett jättefint guldhalsband. Tack pappsen! Å dessutom hade farmor och farfar skickat med en slant, tänk att man fortfarande får prestenter trots att man är vuxen ;P När vi käkat färdigt åkte jag hem, AZ var hemma å vi slappade hela kvällen. Kan inte ens komma ihåg vad vi gjorde, kikade väl kanske på nån film på tvn skulle jag tro, jag men vänta nu, undra om det inte var den sista samurajen :S Iaf så är den filmen asbra :)
Jag gick å la mig vid tolv, å vaknade av ett samtal klockan ett på natten, det var två mansröster som sjöng för mig, de hade ringt från dolt nummer så jag hade ingen aning om vilka det var när jag svarade eftersom att jag var helt nyvaken. Det var iaf väldigt roligt att få det samtalet, det var gulligt, tack :)


Lovisas lag i musikquizen :)

I lördags fyllde jag år, wiihoo :P Jag vaknade rätt tidigt, vid niotiden. Satte mig direkt vid datorn å knaprade ihop ett litet musikquiz inför kvällen. Det gick rätt fort och jag blev nöjd, tog även med lite gåtor och filmrepliker å sådär :) När AZ vaknade kom hon å sjöng för mig så gulligt :) Jag fick en svart lite väska av henne som jag verkligen är i behov av å desutom fick jag en lapp där hon lovade att hon skulle köpa de tre första True Blood böckerna när dom kommer ut på svenska i maj, riktigt bra presenter, de kändes genomtänkta, så jag blev väldigt glad :) Vid ettiden åkte vi till Solna för att kika om vi kunde hitta nå inför kvällen. Det blev mest lite smink å sånt där bara, men AZ hittade iaf en superfin skinnjacka som hon slog till på :) Riktigt tuff var den å satt skitbra! Strax innan tre gick vi på systemet å sedan blev det kvantum. Efter det åkte vi hem å började genast städa. När vi var färdig med det vare dags för duschen å sedan började folk dyka upp. Så vid halvsex-sex tiden gick jag, AZ, Lovisa, Sara, Sean & Johan ut på bakgården å satte igång engångsgrillarna å började grilla. Det var fortfarande fint väder och det var väldigt mysigt, årets första grillning på min födelsedag, underbart :) Riktigt gott blev det också! Efter nån timme började solen gå i moln å det blev genast lite kyligt, så vi gick in å fortsatte festen där. Jag ställde mig å bakade till blåbärspaj och hallonpaj med vanlijsås, det blev ganska lyckat :) Allt fler folk började trilla in, å vid niotiden körde jag igång min lek. Det var väldigt uppskattat å jag tycket också att det var roligt :) När det var över blev det dans, skratt, bråttning och en massa kackel :) Vid tolv drog vi mot Slussen för att gå in på The 90's. Där var det också roligt, vi röjjde som bara dän på dansgolvet! Det är så roligt när man är ett stort gäng.. En mycket lyckad födelsedag :)


Eckas lag i musikquizen :)

Igår var jag ganska seg.. Fast när jag gick in på facebook å såg att jag hade 70 nya notifications blev jag riktigt glad :) Shit asså, jag hade inte vare inne på hela lördagen å det märkte jag ju verkligen. Tack alla som önskade mig grattis på födelsedagen :) Sånt blir man lycklig av!! Jag, AZ & Niklas käkade pizza å hängde framför tvn hela dagen. Niklas verkade vara piggast av oss för han städade undan alla burkar å sånt, det uppskattades också :)


AZ's lag i musikquizen :)

Idag har jag varit i skolan hela dagen, som vanligt. Å jag tror att jag har en sån här måndagskris igen där jag bara vill ge upp å skita i precis allt som har med skolan att göra.. Jag var kvar till fem ändå, men sedan gav jag upp.. Vi får hoppas att det känns bättre imorgon.. När jag kom hem handlade jag å sedan gick jag hem å lagade mat. Nu sitter jag å degar framför datorn å tvn, å jag måste ju bara säga att Maria Montazami är förjävla rolig, helt bort men helt underbar att lyssna på. Å hon är då godhjärtad!
Det får vara alles for today. Jag skriver nå imöran, förhoppningsvis har ja nå sköj att berätta :)


Liten galen bild men den bjur ja på, jag är ju glad iaf :)

PusseliPussPuss!!

Klar med rapporten!!

I fredags gick jag å tränade på morgonen, å sedan begav jag mig till skolan. Jag och Lovisa jobbade på våra labbrapporter å de blev så gott som klar iaf. Lämnade lite finslip tills måndagen. Vid femtiden drog jag hemåt, jag gick raka vägen till systemet å inhandlade några öl. Sedan slappade jag lite tillsammans med AZ, men när  klockan började bli lite gjorde vi oss i ordning å käkade lite mat. Vid nio-tiotiden dök Ubbe, Selahn och Jens upp. Vi snackade å sedan droppade även Ecka, Johan, Jocke och Mange upp :) Det var jag, AZ och 7 grabbar, det kan nog inte bli så mycket bättre :P Vi satt hemma hos oss å snackade, sjöng å hade det trevligt. Vid tolvtiden begav vi oss till Garbo :) Där var det skoj och bra drag! Det är en krog som är helt perfekt! Å dessutom så äre ju gångavstånd.. En mycket lyckad kväll som avslutades med lite spagetti och korv :P


AZ å grääbsen :)


I lördags degade jag heeeeela dagen! Läste Harry Potter å löste korsord. Men så mot kvällningen kom jag å AZ på att vi skulle dra på bio. Å tur var väl det för den var asbra! Vi tittade på Kick Ass! Den var skitrolig, vi skrattade hela tiden. 95% av publiken bestod av grabbar å vi alla skrattade tillsammans. Jag hade inge förväntningar på den å nu vill jag rekomendera den hela tiden. Den var störtskön, så se den!!!


TokUbbe!

Igår vare rätt fint väder, men jag och AZ pallrade oss inte ut fören vid 15. Vi hann iaf med att gå en sväng till parken som ligger ganska nära vår lägenhet, jag har aldrig varit där förut men det var ju riktigt mysigt :) Vi hade med oss filtar åsså la vi oss å läste å löste korsord, det var skönt att vara ute i den friska luften lite. Men ganska snabbt blev det kallt å vi gick hem igen å gjorde samma sak. Mot kvällningen kom Niklas å vi åkte å handlade lite mat på Ica Maxi, vi hade kommit överens om att vi skulle försöka göra hemlagad pizza :) Jag hade aldrig gjort det förut, så vi köpte en massa goda saker som vi skulle ha till garnering å åkte hem å började med degen. Det blev ganska lyckat, degen blev lite degig :P Så nästa gång tänkte vi testa at häva in den ett tag i ugnen själv först innan vi tar på garneringen. Det var gott iaf :)


Vårväder :)

Idag var jag på skolan 9.00, vid 12-tiden blev jag, enligt mig, färdig med labbrapporten. Så jag skickade in den till läraren som skulle rätta den. Jag har skrivit totalt 10 sidor å det är på en enda laboration, trots det kanske jag egentligen inte är riktigt färdig än, för alla andra har skrivit fler än så. Men jag kom inte på vad jag mer skulle kunna skriva, så vi får väl se vad de säger då. Efter det käkade vi lunch och sedan satte jag och Lovisa oss ner å kikade på lite övningsuppgifter. Jag har inte kollat igenom en enda uppgift på hela kursen så det behövdes ju verkligen. Vi var tvungen att kolla i facit på varenda fråga som vi gick igenom, det var jättekonstiga frågor men jag hoppas att vi fick in nått i skallen iaf.. Jag drog hem vid femtiden.

Sen jag kom hem har jag bara käkat, lagt in bilder på facebook, löst korsord och läst HarryPotter :)
Det var allt för denna gång. Vi höres imöran :)

PussPuss!


Datorredovisningen avklarad :)

Idag började jag morgonen med räkneövning 9.15, de är de enda givande föreläsningarna som vi har, å de har vi endast 45 minuter i veckan så vi hinner aldrig gå igenom uppgifterna ordentligt, men jag försöker snappa in så mycket som möjligt när jag är där iaf.. Sedab gick jag raka vägen till datorsalen som vanligt.
Jag och Lovisa körde på som vi har gjort hela veckan å det känns rätt najs nu, jag har lärt mig väldigt mycket.. Vi åt lunch vid tolvtiden å sedan fortsatte vi igen. Vid tvåtiden vare dags för mig att redovisa mitt datorprogram å det gick lysande, fick alltså godkänt :) Så sköönt! Det är tackvare allt slit med labrapporten som jag klarade den. En sten lättare iaf! Så nu koncentrerar jag mig bara på labbrapporten, skulle vara riktigt skönt att få den så gott som klar imorron, så kan jag kanske hinna göra lite räkneuppgifter på måndag och tisdag, det skulle iaf vara toppen!

Jag var kvar i skolan till strax före fem å sedan åkte jag hem. Sen jag kom hem har jag lagat mat å kikat färdigt på Sex and the City-filmen. Nu sitter jag och AZ å löser korsord, det går skitbra, not :P haha.. Tar hjälp från internet hela tiden.. Ska gå å lägga mig snart så att jag orkar upp för att gå till gymmet imorron bitti..

Jag måste bara säga att jag grubblar över hur jag ska göra i sommar. Jag vet inte vart jag ska hålla hus. Ska jag vara här i Stockholm eller ska jag åka till Hudiksvall. Jag vet inte vad jag vill! Å jag har som vanligt svårt att välja i sånna här situationer. Vill helst att folk ska bestämma åt mig så kan jag ställa in mig på det å köra järnet vad det än blir.. Det är mitt ilandsproblem här i dagarna. Tänkte att jag iaf ska ringa till jobbet i Hudik å kolla läget där för att se om jag blir lite klokare efteråt.
Det skulle lixom vara skoj att göra nå nytt en sommar samtidigt som jag vill vara i Hudik där familj, vänner och fotboll finns. Det finns även vänner här i Stockholm å jobb borde jag väl kunna få tag på.. Hmm, jag har ingen aning :S Hjälp mig!!

Näe, nu ska jag tvätta bort sminket, borsta tänderna å lägga mig i sängen å läsa några rader i Harry Potter 4 :) Jag har snart läst ut den, det går fort nu! Skojj att läsa alla en gång till, det är så mycket som man glömt och som inte är med i filmerna, dessutom är böckerna verkligen betydligt bättre än filmerna!!

Sov gott allesammans. Puss&Kram!!

Tagit fram vårjackan :)

Imorse åkte jag till Frescati-hallen å mötte upp Lovisa, Niklas, Johan och Sean. Vi hyrde en badmintonbana å spelade i en timme :) Det var skoj och jobbigt. Vi körde något som kallas för Kung. Det är nästan samma sak som rund-badminton. Det kändes som skolidrott igen som på den gamla goda tiden :) Det var mycket uppfriskade, härligt och roligt att börja dagen så. Vi duschade å sedan begav vi oss mot AlbaNova. Det var hur fint väder som helst å jag hade tagit fram vårjackan :) Helt underbart!
Tråkigt nog var man tvungen att gå å sätta sig vid datorn hela resterande dagen för att fortsätta programera. Jag måste säga att det känns mycket bättre nu än vad det gjorde i måndags, jag och Lovisa har kämpat som fan å det har ju nått resultat. Jag var kvar på skolan till efter 17 nån gång tror jag.

När jag kom hem ställde jag mig å lagade till fried rice, det var så jädrans längesedan å det blev riktigt gott. Blev dessutom så mycket att det räcker till två matlådor.. Så det var naaajs. Sen dess har jag bara tagit det lungt. Satte igång Sex and the City-filmen eftersom att jag sett klart på alla säsongerna igen. Men AZ och Niklas kom hem strax efter åtta å ville kika på tv så då vare bara att stänga ner då. Ska väl kanske gå å lägga mig i sängen å kolla på fortsättningen... Fast jag är inte tillräckligt trött för att lägga mig där än å det är Anna Anka söker assistent på tvn å det är helt värdelöst så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Känner mig lite rastlös.. Det enda jag gör om är å plugga å laga mat, känns väldigt tråkigt.. Iofs har jag ju kommit igång med träningen igen nu, det är ju skönt iaf..

Jag lägger inte in nå bilder nuförtiden för jag använder AZ:s dator eftersom att min inte riktigt fungerar som den ska. Men jag ska försöka fixa det, för det blir mycket roligare att läsa då :)

Imorron ska jag redovisa mitt datorprogram, jag hoppas att det går bra nu då. Det känns rätt ok faktiskt. Btw så fick jag och Johan tillbaka vår labbrapport, å såklart måste vi göra om saker å skicka in den på nytt igen.. Det är hela tiden dubbelt arbete, eller ska jag kanske säga trippelt.. Det är drygt, jag vill ha lov nu.. Eller iaf få läsa den andra kursen istället.. Längtar till mitten på maj :)

Det var allt för mig idag. Jag återkommer imorron..

PussPuss!

Tränat :)

Tjolahopp :)

I fredags tog jag det bara lungt. Jag och AZ hyrde 2012 eftersom att ingen av oss hade sett den tidigare. Den var väl rätt bra, ganska orealistiskt att de klarade sig igenom hela filmen, men det är väl så det ska vara :P

I lördags var det mycket velande fram och tillbaka, men det slutade iaf med en utgång :) Johan kom hit å vi drack några öl innan vi begav oss till Slussen för att gå på The 90's där vi mötte upp fler vänner! Det var riktigt bra drag, tre våningar med nostalgimusik:) Man kan ju alla texter utantill :P Efter det blev det lite Donken å sedan lite snack :)

I söndags vare deg hela dagen, det blev endel kluringar som jag gillar å sedan en massa avsnitt av Vampire Diaries, det var huuur spännande som helst :) Nu måste jag bara vänta tills på fredag då det kommer ut ett nytt avsnitt :P

Igår hade jag nästan en ångestattack på skolan! Tyckte att allt kändes så jädrans svårt, fattade ingenting och blev hyperstressad! Det är så mycket att hålla reda på och förstå. Men jag var iaf kvar till 17.30 då jag istället begav mig till Hornsgatan för att hämta ut min lagade telefon. När jag lämnade in den sa hon att det skulle kosta mellan 800-1000 kronor, så jag ställde in mig på det värsta. Åsså säger karln som ger mig tillbaka telefonen att det var helt gratis, det gick på garantin! Jag fattar ingenting, hur fan kan det gå på garantin när jag köpte den på MediaMarkt, lämnar in den på nån allmän mobillagnings-butik å har tappat den så att den gick sönder. Hur sjukt som helst, men det livade ju verkligen upp dagen :)) Så skönt att jag har min fina, underbara telefon igen!!!

Idag var jag på skolan mellan 9-17, det var lite räkneövning, föreläsning och labbrapport. Det gick faktiskt lite bättre idag, jag och Lovisa jobbar tillsammans trots att det är en inviduell uppgift å det går betydligt effektivare då. Kom rätt långt på labben, så imorron måste jag väl kanske koncentrera mig lite mer på datorprogrammet jag ska redovisa på torsdag.
Direkt när jag kom hem begav jag mig till gymmet, jippi!!!! Var ju hur längesedan som helst sen jag var där sist, har ju faktiskt vare lite krasslig å så, å det var riktigt skönt! Hade dock gått upp de där 2 kilona som jag hade gått ner sist :/ Men men, nu ska jag försöka ta mig tid till träning minst 3 gånger i veckan igen så att det händer grejer innansommarsäsongen :P!

Det är allt för denna gång. Vi hörs igen imorron.

PusselipussPuss!!


Långt otroligt informerande inlägg :P

Hej allihopa!

Nu har jag haft mycke å stå i så att jag inte har skrive på länge igen.. Iaf så åkte jag hem till kära Hudiksvall i torsdags tillsammans med AZ och Niklas. Eller föresten så åkte jag hela vägen till Gnarp för att hälsa på Fagerhovarna :) Det var riktigt mysigt, god mat och mycket skratt :) Sedan åkte jag till Hudik å sov hos Hanna med henne å Mia!

På fredagen vare mys hemma hos Jessicas med hennes familj. Pappsen kom dit han med å vi fick en otroligt stor och god påskmiddag :) På kvällen vare dags för fest. Det började med att jag och Johanna myste på hemma hos mig, å lite senare så gick vi upp till Hanna för att spela spela med alla de andra brudarna :) Efter det så blev det bockarna :)

I lördags åkte jag å pappsen för att hälsa på hans momor Stina, hon fyller 98år i sommar å jag måste då säga att hon är otroligt pigg. Hennes minne är det bästa man kan ha, och som hon själv uttryckte det håller hon sig i form genom att gå i trappan minst en gång om dagen :) Alltså hur cool får man bli!? Varje gång man är där bjuds man på en massa gamla historier som hon har varit med om, me like :) Efter det besöket åkte vi till farmor och farfar, det var riktigt mysigt och trevligt att träffa dem igen, var väldigt längesedan. Efter några timmars besök där åkte vi tillbaka till Jessica. Där bjöds vi återigen på otroligt god mat av Rikard! Väldigt gott!
Mot kvällningen åkte jag hem å det började droppa in lite folk allt eftersom. Det var dags för partaj igen :) Det var en otroligt lyckad och mysig förfest, men dessvärre blev det ett kort krogenbesök innan lilla Mimmi "lessnade" och gick hem..Det var iaf underbart att träffa alla underbara vänner igen, det var längesedan <3

I söndags mådde jag pyton! Jag har aldrig mått så dåligt dagen efter. Jag spydde! Jessica hämtade upp mig i min pyjamas för vi skulle till mormor och morfar å träffa hela den släkten där, tog en dusch där hemma, men var tvungen att spy igen. Alla andra kom å vi pratade, men jag kunde inte få i mig något av all den goda maten som mormor bjöd på. Jag låg mestadels i soffan å slappade.. Nån gång där på eftermiddagen var jag jag tvungen att spy igen efter att ha hållt i Max för länge.. Så efter det la jag mig i sängen några timmar.. Väldigt roligt sällskap jag var, INTE! Så jädrans tråkig.. Men men, när det var dags att åka hem började jag iag må lite bättre. Jag åkte hem till Jessica å vi gick på en promenad med Fabian medan Rikard la Max. När vi kom hem igen var jag äntligen hungrig! Så vi beställde en familjepizza att dela på :) Åsså kikade vi på Arn. Jag har aldrig sett den å jag gillade den faktiskt. Nu måste jag bara se tvåan också..

På måndagmorgon fick jag skjuts hem å då vare bara dags att städa å plocka ihop. AZ och Niklas hämtade mig vid tio-tiden å vi begav oss till Stockholm igen :) Vi åkte hem till lägenheten, dumpade av grejerna å åkte raka vägen till skolan. Men jag mådde dåligt hela tiden, jag hade fått feber.. BLÄ! Men jag var tvungen att träffa Johan på skolan så att vi kunde skriva klart vår labrapport som skulle in på tisdagen. Så jag var i skolan några timmar men sedan åkte jag hem å placerade mig framför tvn hela dan/kvällen innan jag gick å la mig.

I tisdags mådde jag fortfarande illa, men det var bara att pallra sig upp för att finslipa rapporten å för att sedan ha datorövning å sedan förbereda onsdagens redovisning av labben. Det var jobbigt, jag svettades å frös vart annat.. Bläää.. När jag kom hem kan man säga att jag däckade!

Igår vare bara att gå upp tidigt igen, för det var klockan 8.00 som redovisningen skulle ske. Jag kände mig inte alls förberedd, å fortfarande febrig. Men det var bara att bita i det sura äpplet å köra på. Det är inte som förr när man kunde sjukanmäla sig från skolan, om man missar dessa viktiga dagar är man tvungen att göra om dem, å förmodligen skulle det ske nästa år då det är en ny klass som går kursen.. Dryyygt! Efter redovisningen käkade vi, å direkt efter det drog jag hem å slappade heeeeela dagen för att någonsin kunna bli frisk igen..

Idag mådde jag faktiskt bättre när jag vaknade, det kändes ju mycket skönt. Idag började vi också 8.00, med datorövning. Efter datorövningen så har jag och Jocke fixat med förra labbrapporten som vi har fått tillbaka för att ändra, så att vi ska kunna få godkänt på den.. Nu är vi äntligen färdig med den å jag vill slappna av, men kan egentligen inte det. Det är så jävla mycket att göra hela, hela tiden!! Tack och lov att jag har blivit "frisk" iaf :)

Vi har föreläsningar att gå på (som man inte fattar i överhuvudtaget), datorövningar att göra, räkneuppgifter att hinna med, labbar som är obligatoriska samt labbrapporterna (som är assvåra att göra eftersom att man inte fattar föreläsningarna), labbrapporter som kommer tillbaka för att kompletteras å återigen rättas, tenta i slutet av kursen (hur man nu ska hinna plugga till den :S) och nästa vecka ska jag göra en datorprogramering framför en handledare å samtidigt berätta exakt vad jag gör (när ska jag hinna lära mig det?)! Huuuuur jobbig och svååår kurs som helst!! Vill att det ska bli maj NU!! Blä!

Aja.. Det här blev väldans långt som ni kanske märker :P Haha.. Det behövdes ett paus i pluggandet så nu ska jag väl återgå igen. Jag är nämligen på skolan.. Hare fint.

PussPuss!!

RSS 2.0