Jessicas möhippa :)

Jag lever :)

Haha, det går väldigt bra för mig att blogga nuförtiden :P Sorry! Jag har fått klagomål från flera olika håll så det är väl dags att slänga iväg ett inlägg igen, det är bra att ni pressar mig lite :)

Det har såklart hänt en jädra massa sedan jag skrev sist. Men det är två otroligt speciella dygn som betyder överlägset mest som därför ändå måste nämnas och berättas lite om såhär i efterhand!

Det första dygnet jag pratar om är min storasyster Jessicas möhippa :) Vilken fantastisk heldag vi hade alltså, det kunde seriöst inte bli bättre! För att berätta om det lite snabbt tänkte jag visa bilder och förklara litegranna om dem. Dock har jag inte så många bilder för jag filmade mest, men har tagit lite från några andra som var med för att fylla ut lite :)

Fredagen den 18:e maj åkte jag upp i hemlighet till min lillasyster Antonia i Sundsvall. Vi planerade och inhandlade det sista inför den kommande möhippa-dagen :) Med väldigt spänd förväntan och nervositet gick vi till slut och la oss.

Lördagen den 19:e maj 2012:

06.20 Mamma hämtar mig och Antonia hos Antonia och vi tre åker tillsammans ner till Gnarp.
07.00 Träffar upp de andra från möhippegänget som befinner sig i Norrland (Elin, Madde, Emma, Sara, Alexandra, Louise, Magdalena och Anna).
07.10 smyger jag, Antonia och Louise in hemma hos Jessica och Rikard. Hon och Fabian ligger nere och kikar på tv i soffan. De blir överraskade :) Max springer nyfiket ner och undrar vad som står på. Jessica, (som den tråkiga försöka-överraska-henne-människan som hon är) hade redan listat ut att det var denna dag det skulle ske på, dock visste hon inte att vi skulle komma så tidigt och inte heller vad som komma skulle :)
Vi tog på Jessica en ögonbindel och lät henne genom beröring gissa vilka de andra personerna som skulle medverka var för ena :) Detta gjorde hon medan vi packade.
07.40 drog vi ner mot Sörfjärden, Jessica med ögonbindel. Där nere mötte vi upp Kenny som är en äventyrsmästare. Vi hade bokat 30 minuter vattenskoteråkning samt körning för Jessica som aldrig har åkt det tidigare. Vi hade hoppats på vågor så att Kenny på det sättet kunde få henne att trilla i. Men (o)tur nog var havet spegelblankt den dagen.. Han försökte ändå sitt bästa men den lilla igeln lyckades hålla sig kvar och vi fick ge upp :P Men kul hade vi och hon ändå :)
09.00 började den "långa" resan ner till Stockholm. Jessica hade ögonbindel på sig hela vägen, vi sjöng låtar, ställde lite jobbiga frågor, åt frukost och hade det väldigt trevligt i bilarna :)
12.45 anländer vi till Stockholm och min lägenhet. Där inne är det redan folk (Hanna, Alexandra, Linda, Helena och Sofie) som överraskar Jessica :) Vi packar om lite och gör oss i ordning för en heldag/kväll på stan!
13.15 Börjar Jessicas färdbeskrivnings gåtor och uppdrag! Det kunde vara allt från att lista ut vart nästa station var till att undersöka främlingar. Hon fick sjunga, hoppa hopprep, lära sig ett trick på skateboard, utmana främlingar i olika lekar och en massa, massa annat skoj :) Där emellan blev det en del straff också ;)
15.15 Lunch i Humlegården, riktigt mysigt :) Där gjorde vi en liten minneslek som gjorde att vi blev lite sentimental ett tag där :) Efter det fortsatte uppdragen fram till nästa punkt på schemat..
17.00 Dags för musikvideoinspelning!! Hihih! Så skoj var det verkligen! Jessica sjunger väldigt bra så vi hade bokat in att vi skulle göra Carolas "Genom allt". Hon fick sjunga helt själv hela låten medan vi andra fick vara med på refrängerna. När själva inspelningen var klar fick vi göra videon istället, där hade vi samordnat med en dans på refrängerna som kändes riktigt najs :)
19.00 Hade vi bokat relaxavdelningen på samma ställe så vi gjorde oss i ordning samtidigt som vi dukade upp en middag och lyssnade på musik. Jessica blev sminkad och fick håret stylat av en anställd.
21.00 gick vi till en bar, Storstad, och drack några drinkar innan vi begav oss till Cliff Barnes.
22.00 var vi på Cliff Barnes till strax innan de stängde och dansade loss! Vi hade superkul och körde verkligen slut på oss själva :P Innan vi tog nattbussen hem till mig blev det lite nattkäk :)

De flesta sov hos mig. Här hemma hade jag bäddat ut bäddsoffan, tagit in tältsängen, burit in två extra sängar plus min och AZs så vi fick plats :) Dagen efter käkade vi lite "brunch" i parken innan det blev dags för dem att åka hem till Norrland igen.. Men som sagt, en otroligt lyckad möhippa där alla var på samma nivå hela tiden, så underbart! Jag är personligen riktigt nöjd att allt gick så bra (eftersom att jag planerat det) och att vi fick ett sånt fint väder!!

Kika på de få bilderna jag har vet ja :)


Kenny och Jessica på vattenskotern :)


Kenny försöker att bilda egna vågor för att sedan kunna få Jessica att flyga av :P


Gänget som var med ända från början :)


Jessica har fått sin utstyrsel (temat: Sjuksyster eftersom att hon studerar till det) :)


I bilen på väg till Stockholm!


Hoppar lite hopprep på plattan ;)


Jag, Jessica och Antonia :)


I parken och leker minnesleken :)


Lite shotar såklart :)


Min fina syster!


Linda har hittat syn klädsel inför musikvideon :)


Hanna kör på 70-tal ;)


Dags för lite bubbel :)


Louise och jag på Storstad..


Dagen efter :)

Det finns egentligen massa fler bilder och dessutom några som är bättre. Men jag har dem tyvärr inte. Dock sammanställde jag och Louise de bästa bilderna samt filmerna till ett videoklipp som vi gav till Jessica på bröllopet. Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med den också, det blev faktiskt riktigt bra! Åå, nu måste jag ta å titta på den igen :)

Vi hörs hörni!
PussPuss!

RSS 2.0