Lite mer bilder :)

Hej hej!
Nu har jag kommit hem från fotbollsträningen. Skönt att träffa laget igen, kändes så längre sedan.. Haha, närå :P Men det var skönt att träna :)

Innan dess var jag på jobbet som jag sa. Det gick också bra, men jag var så jädrans seg alltså. Jag somnade en timma innan å shit vad skönt det var att ligga i sängen. Blev stressigt att hinna i tid, men det blev perfekt :)


Störtsköna Petra på partyhumör :)

Innan jag och Lotta åkte hem från träningen började vi plocka å dona i vårt förråd som tidigare har sett ut som skit rent ut sagt! Men efter drygt 40 minuter såg det rätt ok ut faktiskt, skönt :) Ska försöka hinna att fixa med det sista imorron. Man vill ju att det ska vara fint inför seriepremiären som är på fredag :S :)


Ida, jag och Therese!

När jag skrivit färdigt här ska jag ta mig en relativt snabb dusch bara för att få den överstökad å sedan lägga mig i sängen å kika på nått avsnitt av 24. Ibland vill jag stå i duschen hur länge som helst och ibland vill jag som nu vara klar på en gång.. Konstigt?


Så härlig bild på IdaSofie och Tony :D

Imorgon är det laboration i skolan som gäller. Det känns sådär för jag har inte läst igenom ett skit å det är rätt mycket att läsa.. Men får hoppas att jag kan arbeta med några som ligger lite före mig :P


Madde, Therese, IdaSofie, Petra och Linda! Pigga brudar, eller :)?

Nä, nu har jag inget mer att berätta. Så avslutar med en bild på våra coola och tuffa tränare :P Haha! Det kommer fler bilder imorron :)


Kent och Tony :)

Så god natt med er folket! Hoppas att ni har haft en bra tisdag!
PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0