Utomhusbad!

Hallå hallå!
Idag vaknade jag vid 8.30 å kände mig pigg. Men jag låg ändå kvar lite granna i sängen för att vara säker på att jag egentligen inte var trött :P En halvtimme senare började jag smörja in mig med solskydd, packa ner väskan å göra mig i ordning för en dag i solen. Jag gick upp mot tunnelbanan å köpte lite matsäck att ta med innan jag åkte mot Rådhuset. Jag hoppade av i Huvudsta och började sökandet efter klipporna. Jag gick å gick å hittade inga klippor. Jag började ledsna efter ett tag och gick då in på ett utomhusbad-område istället. Det kostade 60:- men det var det värt!


Hittade en liten vän på vägen :P

Det har varit otroligt fint väder idag, så himla skönt! Jag njuter verkligen i solen. Lite tråkigt var det såklart att vara själv, men här i Stockholm är det trots allt ganska många som är det så man behöver inte känna sig helt som en outsider ;P Jag stannade i drygt 4 timmar å kände att jag då hade fått nog, måste försöka tänka på min stackars hud..


Gott fika :)

När jag kom hem upptäckte jag dock att hela min rygg är superröd! Så typiskt! Trots att jag smörjde in mig, men det kan ju vara så att jag missade ryggen lite eftersom att jag inte hade någon hjälp. Det är svårt att nå på alla ställen.. Jaja..

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för fest :) Vi ska ha lagfest och avskedsfest i ett i Humlegården idag, snacka om att vi fick perfekt väder! Dock är jag lite frustrerad för jag har inga sommarkläder, å nu när jag har handlat så har jag köpt jeans å sånt som jag ändå inte kan ha en dag som denna.. Så jag vet inte riktigt vad jag ska ha på mig som vanligt. Väldigt irriterande, man vill ju ha nå ljust och blommigt helst men det är svårt att finna i min garderob..

Vi får se om jag skriver nått ikväll när jag kommer hem, annars så hörs vi imorron.
PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0