Tankeställare!

Hallå hallå!
Idag jobbade jag mellan 11.00-15.45.. Tanken var att jag snabbt skulle iväg å spela fotbollsmatch. Men det blev inställd p.g.a regn :( Mycket tråkigt! Jag som stressade som tusan för att hinna färdigt på jobbet :S Jaja, det går väl inte å göra så mycket åt det..

När jag kom hem fick jag ett litet ryck å städade.. Dammsög, torkade handfat, toalett och skurade. Så nu är det fint här igen :) Skönt! Ikväll ska jag plugga någon timme å sedan slappa..

I sommar har jag läst två bra böcker, båda är självbiografier från två olika kvinnor som varit med om det mest fruktansvärda som kan hända. Den första jag läste är om "Arbogamamman" som miste sina två barn då de blev mördade av en tysk kvinna. I boken beskrivs det hur hon och hennes pappa upplever hela händelseförloppen från dödsdagen till "uppgörelsen". Den är otroligt bra skriven och ett flertal gånger har tårar fällts på min kind. Det är en berättelse som skulle kunna bli till film, när jag läste glömde jag ibland bort att det faktiskt har hänt på riktigt.. Så fruktansvärt hemskt!


Många var skeptisk mot Emma (Arbogamamman) eftersom att hon aldrig grinade..

Tydligen så har jag kommit in i någon period där jag vill läsa samma slags böcker, för när jag var å hälsade på mamma i Sundsvall i sommar lånade jag; "När livet stannar" av henne. Det är en bok skriven av Malin som mister två av sina tre barn och sin man i tsunamikatastrofen.. Hon berättar sina mörkaste tankar och upplevelser från dag ett och några år framåt. Boken döljer inte känslor utan tar med de värsta tankarna en människa kan tänka och på så sätt är den otroligt ärlig. Den får mig att uppskatta livet och mina kära mer och får mig att försöka ta vara på allt som jag har! Ibland behöver man sig några tankeställare och dessa två böcker är väldigt bra på så sätt! Läs dem!


Ärlig och mörk sanning..

Nu ska jag kila en sväng. Men vi hörs igen senare :)
PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0