Plugg-press-stress!

Tjena tjena!
Jag hann inte skriva ett till inlägg igår, det blev så sent innan jag la mig. Så tar det inlägget nu istället :P
I fredagskväll upptäckte jag en mindre rolig sak.. Angående CSN och alltså min närmasta ekonomiska framtid.. Jag med fler hade missuppfattat CSN. Vi alla (jag och några till från klassen) trodde att man måste ha klarat 75% av alla studier för att kunna få lån och bidrag igen till hösten. Men nu visade det sig att man måste ha klarat 75% av de senaste 40 studielånveckorna, dvs det senaste läsåret. Jag har klarat 40,5 av 60 hp å måste alltså ha klarat 45 hp för att bli godkänd.. Det saknas 4,5 skit-högskolepoäng! Jag är otroligt irriterad och stressad av detta faktum!
Jag ska skriva en omtenta den 26:e augusti å den MÅSTE jag alltså klara för att få mina pengar i höst :S Den tentan är på 12 hp så den är stor och otroligt svår. När jag skrev den sist så blankade jag. Det känns inte så bra. Har panik fast vet att jag måste lägga den energin på plugget istället..


Efter mycket om och men vågade jag mig äntligen ut på taket, hihihih :)

Så hela lördagen ägnade jag åt att plugga. Jag satt här ute på taket i några timmar och pluggade också, skönt att få lite solljus.. På söndagen jobbade jag å det var full fart. För i parken brevid jobbet så var det underhållning, någonting som heter Diggilo. Skoj med mycket folk för då går tiden mycket snabbare och man får bättre dricks :)

Nä, nu ska jag plugga en sväng. Men jag skriver mer igen lite senare!
Ha det fint folket!
PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0