Fotbollsträning :)

Hallå hallå folket!
Idag gick jag upp å jobbade som ni redan vet. Det var väldigt lungt idag och jag hade tiotusen gånger hellre legat ute i solen. För idag var det riktigt, riktigt fint väder! Inte ett enda moln, så det var extra jobbigt att stå inne i långa svarta byxor å svart skjorta. Men vad gör man inte för pengar :P Jag kom hem 16.45 å då var det bara att packa om väskan, å pallra sig iväg till höstens första fotbollsträning!

Jag hade gruvat mig lite inför träningen samtidigt som jag tyckte att det skulle bli riktigt skoj. Å det var skoj! Å väldigt jobbigt också, jag hade blodsmak i munnen. Nu när jag har duschat å sådär så känner jag redan att träningsvärken redan kommer smygandes :P Hehe.. Men det gillar jag ju ändå..!

Imorgon ska jag också jobba så tänkte försöka lägga mig i tid ikväll. Igår blev det lite väl sent. Så ska dra igång en film i sängen om nått tag här. Jag tänkte kika på Limitless, den verkar vara en film i min smak :)


Hoppas att den är bra :)

Idag har jag även varit duktig nog att beställa kursboken till kvantmekaniken som jag ska börja den 29 augusti! Det känns väldigt bra! Annars brukar jag beställa böckerna när kursen redan har börjat å då får jag den en vecka för sent. Å en vecka betyder väldigt mycket i universitetsvärlden! Den här kursen är lixom bara fyra veckor så det säger väl sig självt att det inte är bra att missa en fjärdedel.. Så det var mycket bra gjort av mig :)

Nä men, vi hörs imorgon då :)
PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0