Fluffig och god :)

Todeloo!
Jag kan börja med att berätta att igår kväll kom min kära kusin Christian på besök. Vi satt å snackade hela kvällen och en bit in på natten. Det var väldigt trevligt :) Jag tycker om när mina nära och kära får för sig att göra lite spontana besök, det livar upp vardagen!

Idag åkte jag till skolan som vanligt och gick på föreläsning. Under lunchen donade jag med det sista på redovisningsuppgiften och kände mig till slut säker, så skönt :) Vi gick på redovisningstillfället och det var inte alls så komplicerat som jag hade föreställt mig, så det var väldigt skönt!

Efter skolan gick jag raka vägen hem till min elev och jobbade.. När jag till slut kom hem lagade jag till mig fisksufflé å det blev riktigt lyckat den här gången. Den blev väldigt fluffig och god :)


Fisksufflé á la Mimmi :)

Imorgon väntar en lång dag.. Jag gruvar mig lite.. Det var så längesedan, jag ska jobba långpanna :/ Det ska bli skönt att vila hjärnan en dag iaf, men samtidigt är det ju jobbigt att gå och stå upp hela dagen.. Jag börjar 10.00 å vet inte riktigt när jag slutar, men det blir väl ett 12-timmars pass iaf.. Aja, hur som helst så är det bra för min ekonomi :) Ska faktiskt bli lite skoj att träffa arbetskompisarna också!

Jag tänkte kika på det senaste avsnittet av Glee idag, men det har inte kommit ut något :( Jag hatar när de gör så, ett litet uppehåll mitt i lixom.. Aja, lika bra det så att jag kan lägga mig å läsa lite om identiska partiklar istället :P

Jag ska se till att skriva några rader imorgon efter jobbet också. Men ha en trevlig torsdag så länge alla!
PussPuss!!

P.s Tack Hanna :) <3 D.s

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0