It feels like home to me <3

Hej hopp gummisnopp!
Nä nu, var jag lite väl grov i munnen :P Men ni får har överseende med mig idag för jag är helt off! Satt inne på tentan i nästan 5 hela timmar å vete tusan om jag blev nå klokare än från första minuten.. Tentan var oerhört mycket krångligare och mer omfattande än de fyra övningstentorna (gamla tentorna) vi haft.. Såklart är det så att vi har en ny lärare på kursen och hon tyckte att de gamla tentorna varit för lätta men att hon ändå skulle hålla samma nivå, ja tjena säger jag! Visst att gon gjorde! Jag satt å var rent ut sagt förbannad inne på tentan, bitter på att det alltid ska hålla på å ändras just det året som vi ska göra tentan..! Bläää! Om jag har tur och med hjälp av bonuspoängen, KANSKE, jag klarar tentan precis :(


Två riktigt bra filmer som jag köpt för 29 spänn styck! :)

När jag kom hem var jag superhungrig och helt borta i huvudet! Jag lagade till mig lite snabbmakaroner och korv å satte mig ner å kikade på; allt för min syster.. Jag har sett den förut, jag har nog till och med skrivit om den här förut, men jag kan inte låta bli att skriva om den igen! Alltså vilken sjukt bra film! Jag grinar genom filmen! Så mycket känslor! Den är verkligen en av mina favoriter!! SE DEN!!!!


Jag helt flurig i håret efter att ha legat å grinat i soffan :P

I filmen, när de är på stranden spelas ungefär världens finaste låt också! Jag har blivit helt frälst i den! Just nu lyssnar jag om och om igen på den, kan inte få nog! Så otroligt fin text alltså! Den skulle jag vilja ha på mitt bröllop (om jag nu gifter mig nån gång :P)!

Feels like home - Chantal Kreviazuk

Snart kommer Hanna och underhåller mig, vi får se vad vi ska hitta på, nå skoj hoppas ja :)
PussPuss!

Kommentarer
Postat av: Mia

Lyssna på den låten med "Edwina Hayes", älskar den versionen mest av allt <3 :)

2011-09-28 @ 08:34:46
URL: http://mialundholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0