Chuck-beroende!

Heej!
Helgen har bara rusat iväg! Känns som om att jag inte har hunnit med ett jota.. Så jobbigt!
I fredags efter skolan åkte jag hem å lagade till mig en tidig middag, sedan bar det av till Viksjö för att spela fotbollsmatch. Som jag sa tidigare så var jag med i startelvan :) Matchen i sig var mindre bra och otroligt irriterande. Eller snarare att domarna var irriterande! Blää! Vi ledde med 2-1 när först en å sedan två av våra spela fick rött kort, även vår tränare blev utvisad. Så vi fick fortsätta spela med två man kort. Det var absolut inte det lättaste.. Å när det var typ 20 sekunder kvar av matchen får de in 2-2 målet.. Såååå otroligt surt!! Jag var arg hela kvällen!

Igår jobbade jag heeeeela långa dagen.. Från 11-22.. När jag kom hem satte jag mig framför datorn och hade Chuck-maraton.. Shit vet inte hur många avsnitt jag kollade på men la mig inte förens nån gång efter fyra.. Å då kände jag mig fortfarande inte trött :S Beroende!?


Me like a lot!

Idag har jag också kikat på Chuck.. Jag skulle städa å plugga men fick inte fingrarna ur arslet. Jag var å handlade en sväng å lagade sedan till en ny maträtt, kasler med grädde, ost och persilja. Väldigt gott och lätt :) Jag satte mig ned för att plugga men så ringde Antonia så då snackade jag med henne i en evighet å sedan pratade jag med min andra syster i en halv evighet så när jag var färdig orkade jag inte plugga längre. Jag fick min snälla, kära sambo att färga mitt hår istället! Underbart :) Som jag har längtat efter att få fixa till utväxten. Nu känns det bra igen :)

Nu tänkte jag försöka lägga mig ner och sova så att jag orkar plugga och träna imorgon. Vi hörs då!
PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0