Ljudet av ditt hjärta!

Jag pluggar inte så effektivt längre. Känns som om att jag har tappat kunskapen att plugga. Förmodligen är jag väl fortfarande helt slut efter Algebrapluggandet.. Men jag får inte ta ledigt än, för jag har en till sluttenta att göra innan det blir jul. Den är om 14 dagar och jag kan väldigt lite om den än eftersom att all energi har varit på algebran.. Jag måste hålla ut i två veckor till! Det borde jag väl ändå klara. Men jag tycker att det är lite svårt att koncentrera mig, jag vill få tillbaka svaret på den här första tentan å se hur det gick. Så kan jag kanske släppa den å bara fokusera på analysen.. Dessutom så måste jag göra mina seminariekompletteringar innan fredag, det blev bara 4 uppgifter så det var inte alls så farligt å dessutom får jag välja dem själv.. Så jag måste bara göra dem, tanken är att jag ska göra det imorron..

Imorron ska även jag & Lovisa sminkas å stylas för att sedan fotograferas på TheStudio :) Det ska bli roligt, jag gillar att vara med på kort å hitta mina "bästa sidor" :) Så det kommer bli skoj!

Idag när jag kom hem från skolan å såg att hissen redan var nere så fylldes min kropp av en glädjekänsla i ca 2 sekunder. Å då tänkte jag vad små saker som kan göra en glad för ett tag:P Jag fylls av samma glädje när det max är 3 minuter kvar på att tunnelbanan ska komma, när det är fint väder ute, när man har sovit gott och är pigg.. Å en massa sånna där smådetaljer :P Hihi..

Har inte så mycket mer att tillägga idag tror ja.. Kommer inte på nått spännande eller intressant att prata om.. Jag kan iaf säga att jag har lyckats helt med mina Gi-maträtter idag, å det har varit riktigt gott :) Det som är jobbigare är att det inte är lika lätt att förbereda matlådor i förväg, det e ju oftast mycket sallad och det går ju inte direkt att frysa ner :P Så imorse var jag tvungen att fixa lunchlådan till idag, å samma sak blir det imorron.. Men men, jag ska testa detta i 2 veckor å se hur det känns :)

Näe, nu ska jag nog lägga mig å läsa lite ur: Ljudet av ditt hjärta..
Det är så spännande just nu så jag vill inget hellre än att läsa den :P Jag har glömt bort mer än jag trodde så jag blir fortfarande överraskad över vissa saker som händer :)



GodNatt&SovGott!!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gooo girl!! det här kommer gå bra!! snart är det jul och då kan du släppa allt å bara bli ompysslade av oss här hemma i hudik puss puss sister

2009-12-02 @ 09:58:46
URL: http://jessicaolsson86.blogg.se/
Postat av: Anna-Maria

Som jag skrev igår så är du otroligt duktig vännen och snart så är det jul och lite ledighet..



Vad skojj att bli ompysslad och plåtad =) Du blir lika vacker som vanligt såklart.. =)

Jag och Alina skall oxå knäppa nästa vecka..titit..

Hoppas på att få knäppa på magen, som dock är större än när du såg den..



Ta väl hand om dig..

Pusssss

2009-12-02 @ 16:18:25
URL: http://finatapeter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0