Snö = trafikkaos!

Igår var jag inte så utvilad å inte på mitt bästa humör. Men jag tog mig till skolan, höll på att somna på föreläsningen trots att den var mycket intressant.. Jag lyckades iaf hålla mig vaken å blev lite piggare när jag fick mat i mig..
På räkneövningen var jag alert och lärde mig mycket, det är skitbra när han räknar uppgifter sådär på tavlan :)
Jag räckte dessutom upp handen för första gången :P haha.. Jag blev helt paff när han kunde mitt namn. (Första dagen knäppte han kort på alla å vi fick skriva vad vi hette) Så tydligen har han lärt sig vad alla heter, sjukt! Kanske att han har fotografiskt minne.. Jag hade iaf rätt på det jag svarade på :)
När räkneövningen var över åkte alla utom jag och Lovisa hem. Vi var väldigt duktiga som stannade kvar. Vi började gå igenom de basala kunskapsmålen som våra muntor kommer gå efter, mycket viktigt att lära sig dem nu, det är ju snart dags för den första muntan.. Jag och Lovisa tänker iaf köra den tillsammans.. Vid 18.30-tiden åkte vi hem..
Jag gick å handlade på Lidl på vägen hem.. Ja, de har öppnat ett Lidl alldeles i närheten, helt perfekt :) Å började genast laga mat när jag kom hem. Sen blev det att vi kikade på Into the blue som gick på tvn å efter det la jag mig å sov, var så jäkla trött!

Idag gick både jag å AZ upp typ 8.30 för att gå till gymmet. Vi sprang först å sedan gymmade vi lite! Det var hur skönt som helst, nu jäklar kommer vi beach 2010 :P
Sedan åt jag frukost å slappade lite.. När jag tyckte att jag hade lite energi så tog jag fram fysikboken å jag lyckades faktiskt läsa hela 20 sidor, å det är fan mycket för att vara ur en engelsk fysikbok på universitetsnivå! Efter det så blev det två avsnitt av Greys Anatomy :)
Vid 18-tiden begav jag mig mot Sollentuna för att kika på Lovisas vollybollmatch, men det gick inte alls nå bra.. Både jag och Johan skulle titta på den men pendeltågena var så jäkla försenade så det gick ju helt enkelt inte.. Väntade i typ 50 minuter men avgångstiden ändrades hela tiden så det kändes inte som om att det var värt dä, matchen hade redan börjat å jag höll på att frysa ihjäl.. Så då vare bara att vända hem igen, dryyygt! Jag ville verkligen se på matchen, men det blir väl fler :)
Nu har jag bara suttit framför datorn, ska börja packa snart.. Jag ska åka till Hudik imorron för det är Glysiscup i helgen å jag ska vara med på den.. Det kommer bli skojj men otroligt jobbigt också :) Vi får se hur mycket jag orkar..

Jag skriver kanske nått imöran när jag sitter på tåge..


PussPuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0